از لحاظ جنس بدنه One S که بدنه آلومينيومي با پوشش سراميكی داره بهتره یا One X که بدنه يكپارچه از جنس پلي كربنات !؟!؟
Printable View
از لحاظ جنس بدنه One S که بدنه آلومينيومي با پوشش سراميكی داره بهتره یا One X که بدنه يكپارچه از جنس پلي كربنات !؟!؟
One S که بدنش رسما به قول علی تگری زده. : ))
ﺑﺎﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﭼﺮﺍ ﺍﻧﻘﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ ﺗﻮ ﺳﺮﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺍﻻﻥ ﺗﻮ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﺴﺘﺎﻥ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻥ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻧﺪﺍﺭﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﺸﮑﻼﺗﻢ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﺑﺎ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﺍﺯ 1.26 ﺑﻪ 1.28 ﺑﺮﻃﺮﻑ ﺷﺪﻩ ﺗﻮ ﺑﻨﭽﻤﺎﺭﮐﺎ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺏ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﮐﻤﺸﻢ ﺍﺯ ﻭﺍﻥ ﺍﺱ ﺭﺯﻭﻟﯿﺸﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮﺷﻪ ﻃﺒﻖ ﺭﯾﻮﯾﻮ Gsmarena ﺍﮔﻪ ﻭﺍﻥ ﺍﺱ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺸﻮ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻮﯼ ﺑﻨﭽﻤﺎﺭﮎ ﺳﯿﻤﻔﻮﻥ ﺑﺠﺎﯼ 47 ﻓﺮﯾﻢ 40 ﻓﺮﯾﻢ ﻣﯿﮕﺮﻓﺖ...
ﺍﮔﻪ ﻭﺍﻥ ﺍﺱ ﻫﻢ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﺪﻧﺶ ﺟﺪﯼ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺩ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ ﺟﻤﻊ ﺁﻭﺭﯼ ﺷﻮ ﻣﯿﺪﺍﺩ...
ﻣﯿﮕﻦ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﻣﺪﻝ ﻫﺎ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺳﺮﯼ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﺸﮑﻠﻮ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﮐﺮﺩﻥ...
ﻫﺮﮔﻮﺷﯽ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﻭﺍﺭﺩ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻣﯿﺸﻪ...
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﯿﻪ ﻋﺎﻟﯽ ﺍﯼ ﻫﺴﺖ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻗﺼﺪ ﺧﺮﯾﺪﺷﻮ
ﺩﺍﺭﻡ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻧﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﯿﻤﺘﺎ...
ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ 3 ﻣﯽ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ...
آل دیجیتال آورده 1250 کم کم قیمتش میاد پایین
یکی از دوستای دیوونم:31: رفته خریده 1400
یه 1 ساعتی باهاش کار کردم کفم برید
صفحه نمایشش چه کیفیتی داشت لا مصب
سرعت که نگو خدا بود خلاصه از دیروز تا حالا تو کفشم
خیلی ترغیب شدم برم بخرم ولی منتظر Galaxy سامسونگ هستیم ببینیم چیکار میکنه
مشکل بدنه ی one s تو همون سری های اول بود که فکر نمیکنم به ایران برسهنقل قول:
اینکارو برای سری اولش کرده دیگه . :|نقل قول:
ﺍﮔﻪ ﻭﺍﻥ ﺍﺱ ﻫﻢ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﺪﻧﺶ ﺟﺪﯼ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺩ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ ﺟﻤﻊ ﺁﻭﺭﯼ ﺷﻮ ﻣﯿﺪﺍﺩ...
در هر حال هم One S و هم One X گزینه های خوبی هستن و خود منم پولشو داشتم میخریدم. :|
آل دیجیتال امروز قیمت رو آورد رو 1235
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قیمت واقعیش زیر 1200 هست !!
همین وان اس اینو میخوره بدنشم که مشکلش رفع شده از نظره بنچ مارکم مه نگو :27:نقل قول:
چی دیدین شماها از این بنچمارک که سر 4 تا بالا پایین انقدر بحث الکی می کنین؟نقل قول:
مثلا اونی که بنچ 5000 می گیره با اونی که بنچ 3000 می گیره چه فرقی داره؟ چه برنامه و بازی هست که نتونه اجرا کنه؟
والا گلکسی اس با سی پی یوی تک هسته ای و SGX540 هنوزم داره بازیهای اچ دی رو به راحتی اجرا می کنه
وان اس هم رزولوشن تکراری داره حافظه 16 گیگ داره و مموری کارت نمی خوره
هر کسی یه چیزی براش مزیته نمیشه بگی این خوبه اون بده
نقل قول:
حرفت کاملا درسته
من هیچ وقت به بنچمارک اهمیت نمیدم.
همون گالاکسی اس واقعا سریع و عالی بود ، فقط به خاطر محدودیت شدید رم فروختمش ، الان با نوت حال میکنم
حالا بنچمارک هرچی میخاد باشه
HTC ONE Xهم قیمتش داره خیلی خوب میشه حدود 1200 شده قیمتش که افت خیلی خوبی داشته
ای بابا بچه ها شما خودتون نبودید پدر این سنسنشین هارو درآوردید بخاطر بنچمارک کمشون چی شد حالا بنچمارک اهمیت نداره....
اونا هم همه ی بازی هارو اجرا میکردن سریع بودن لگ نداشتن...
یه چیزه دیگه ام هست درسته همه ی گوشی های تک هسته ای با کلاک 1 و همه ی دوهسته ای ها تمام بازی ها رو اجرا میکنن ولی تو گوشی های قوی تر همون گشت و گذار تو گوشی خیلی سریعتره...هرچی سریعتر باشه لذت کار کردن با گوشی بیشتره و کمتر اعصابتو خورد میکنه.. من خودم اس 1 دارم با اس 2 هم کارکردم ولی این کجا و اون کجا...
اینم تست زمین خوردن وان ایکس که اگه باصورت زمین بخوره به فنا میره:31:
سنسیشن بحثش جداست الان همین سخت افزار رو اکسپریا اس هم هست که بنچمارکش به مراتب از سنسیشن بهتره
مشکلات دیگش بمونه
در ضمن من هیچ وقت از بنچمارک سنسیشن ایراد نگرفتم
اقا کلا حرفهای این اقا مهدی رو جدی نگیرید .و...
در مورد همین وان ایکس یه چیزهایی میگه که من هوس کردم کلا کله اش رو بکنم بزنم سر در خونه !!
:دی
مهدی اینجا هم اونا رو گفتی ؟؟
من یادم نمیاد به شما چیزی گفته باشم :31:نقل قول:
خب با خبرهای جدید از اس 3 یا I9300 دیگه میشه رو وان ایکس بهتر حساب کرد
حداقل دیگه سنس 4 برامون مثلا تاچ وایز تکراری نمیشه ! :13:
ورداشته cpu رو 4 هسته ای کرده بعدش گلکسی نکسوس رو یه مقدار تغییر داده شده اس 3 (بابا سامسونگ یه مقدار طراحیت رو عوض کن خسته شدیم!) :2:
ما که صبر کرده بودم 14 اردیبهشت بشه بعد بین این و وان ایکس یکی رو انتخاب کنیم خوب شد زودتر مشخصاتش لو رفت تا وقتمون رو الکی تلف نکنیم
خلاصه سامسونگ ... زد با این گوشیش :41:
اهان حالا بنچمارک مهم نیست lolنقل قول:
بعدم رزولوشن one x همه چی رو خراب کرده و باعث میشه که باتریش به درد نخور باشه و تو بنچمارکم کم بیاره در ضمن شما مقایسه بینه s و x رو بیبن بعد نظر بده و البته این صفحه ی گنده به درد ادم ها ی بیکار و بچه مدرسه ها میخوره
در مورد نخوردن مموری کارت هم موافقم خیلی بده که نمیخوره
این GS 3 نیستنقل قول:
غیر ممکنه
اگه اینطوری باشه واسه سامسونگ متاسفم
باید تا 2 هفته ی دیگه صبر کرد
این گوشی سامسونگ باید بتونه با گوشی بعدی اپل هم رقابت کنه
بی خیال بابا من همیشه رو هوا حرف می زنمنقل قول:
من همه این گوشیها رو می خرم تست می کنم احتیاجی به دیدن مقایسه و ریویو و این حرفا نیست(هر چند دیدم) باطری وان ایکس هم در حد خودش خوبه
شاد باشید دیگران رو هم شاد کنید :31:
فکر میکنم قبلا این پیشبینی رو گفته بودم (توی یه فروم دیگه که گفته بودم :دی) که توی S III باید چیزی مشابه Tegra 3 (البته با Mali-T604) رو ببینیم...نقل قول:
اینطور که به نظر میاد ، این گوشی حالا حالا ها انتخاب منطقی ــی میمونه...
بنظر منم منطقی نیست که S3 این باشه!نقل قول:
پردازنده چند برابر قویتر ولی چیپ گرافیکی قدیمی!؟
کلا من فکر نمیکنم از چیپ MALI استفاده کنه! چون mali400 در مقابل رقیب های جدید کم میاره (برای مثال SGX543MP4) و مدل جدیدتر mali هم که قراره اواخر 2012 بیاد!
خوب سامسونگ با اپل جنگ و دعوای زیادی دارن برای همین گفتمنقل قول:
وگرنه htc one x در حال حاضر غول به تمام معنا تو بازاره و در این هیچ شکی نیست
به نظر من سامسونگ تو 3 May واسه همه سورپرایز داره
این عکسهایی هم که منتشر شده دروغه
همون صفحه نمایش super amold hd برای پیروزی بر رقیباش کافی هست.نقل قول:
همین الان من با گالاکسی نوت میتونم بنچمارک گوشیمو از one x بیشتر کنم اما بنظرم بنچمارک ملاک خوبی نیست
گالاکسی اس ۳ هم همه ی مشخصاتش تقریبا لو رفته و چیزی ازش نمونده.
قیمت one x هم خیلی خوب شده ، نسبت به گوشی های هم قیمتش می ارزه
اگه قرار به اورکلاک و این داستانا باشه خب وان ایکس هم میتونه امتیازشو بیشتر کنه پس فرقی نداره....نقل قول:
این گوشی فقط قدرتش نیست که آدمو جذب میکنه صفحه نمایش عالیش و طراحیش هم هست رابط کاربریشم که نمیشه نادیده گرفت... به نظر منم بنچمارک مهم نیست عملکرد گوشی مهم تره....
سلام
این گوشی الان تو بازاره ؟ قیمتش چنده
به نظرتون رم 1 گیگ کم نیست ؟
آقا هیچ کدوم از این گوشیها منو ارضا نمیکنه میدونم ربطی نداره ولی واقعا سطح توقعات من خیلی بالا رفته
میگم امیدی هست همچین گوشی به بازار بیاد :41:
آپدیت OTA ورژن 1.28.401.9
قابل نصب از طریق ریکاوری
واسه اینه که پی30 هیچ وقت به یه فروم تخصصی تبدیل نمیشه
چون یه مشت بچه مدرسه ای ریختن توش و سر چیزای الکی جروبحث می کنن
یه سر به اندروئید دات آی آر بزنین بد نیست .. نصف پی30 هم قدمت نداره :27:
ویدئوی تست سقوط از بلندی :37::31:
گوشی بدبخت این شکلی میشه :دی
نقل قول:
کی منو صدا کرد ؟!
دار و دسش یعنی چی ؟
پستم که نمیدم این ول نمیکنه :27:
من بنچ میزاشتم کار خوبیم میکردم ... وقتی یکی میخاد گوشی دو هسته ای بخره و سنسیشن بنچش در حد تک هسته ای هاست به نظرت بنچ مهم نیست ؟
ولی الان دیگه مثلاً one x انقدر قوی هست که اگه یکم از مثلاً one s پایینتر بود مهم نیست
اس3 هم که خیلی ضعیفه اصلاً در حد اینا نیست
قبل از تو فکر کردم با منه یه سری من قاطی کردم بعد گفت با توئه من ادیت کردم :دینقل قول:
کلا دیگه بی خیال حسن ادامه ندی بهتره :46:
رئوف هم زحمت کشیید جارو زد :31: رئوف یه طی هم بکشی بد نیست :31:
تبریک به برو بچه های htc سامسونگ با کمال تعجب چپ کرد
حالا بریم با one x پرواز کنیم
one x منتظر باش دارم با کله میام بخرمت:31:
واسه عكساي بيشتر به سايت منبع يه سر بزنين[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله همه ی گوشی ها اورکلاک میشه
حرف من هم همینه ، مهم عملکرد گوشی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم همیشه فرکانس پردازنده گوشیما از 1.4 به 1 میارم !! همین 1 هم زیاده و همه بازی ها روون اجرا میشه
گوشی فوق ا لعادیه ای هست ولی اگر صفحه نمایشش کوچکتر بود حرف نداشت . 4.7 خیلی گنده هست . تو جیب من که جا نمیشه .
سلام
این گوشی الان تو بازاره ؟ قیمتش چنده
به نظرتون رم 1 گیگ کم نیست ؟
قبلا زده بودین این پست رو و جواب هم گرفته بودین...
به هر حال ، توی بازار به قیمت 1230 هست و 1 گیگ رم هم اصلا کم نیست...
اتفاقا سایزش خیلی خوبه اصلا باورت نمیشه 4.7 اینچه ... الان من گوشیو بگیرم تو مشتم نوک انگشتام می رسن به هم .. دستام هم متوسطه بیل نیست :31:نقل قول:
اینکه اندازه پاره اجره !نقل قول:
دوستان بهترین سازی که میشه برای گوشیهای فعلی انتخاب کرد همین سایز 4.7 اینچ هست که واقعا مناسبه یعنی نه کوچیکه نه بزرگه
من خودم هم اس 2 داشتم هم گلکسی نوت
اما اس 2 کوچیک بود و گلکسی نوت خیلی بزرگ
اما این سایزش مثل نکسوس میمونه یعنی بین این دوتا گوشی و عالی و خوشدست
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
ببخشید آقا مهدینقل قول:
رنگ مشکی (البته نوک مدادی) وان ایکس نسبت به سفیدش چطوریاست ؟ گوشی شما رنگش دلگیر نیست ؟
بعد جنس پشتش حالت مخملی نداره که عرق دست رو بگیره یا سادست و دست عرق میکنه ؟
به نظر من همین خاکستری یا نوک مدادیش هم شیک تره هم سنگین تر
جنس پشتش هم ماته یعنی صیقلی و براق نیست .. تو دست من که عرق نمی کنه ولی دستت کثیف باشه زوود اثرش می مونه ولی راحت هم پاک میشه خوبیش اینه که اصلا سر نمی خوره