انشاالله همگی تو هر کاری هستین موفق باشین.
بالاخره هرکسی یه جای کار رو میگیره.درواقع تو هر سطحی یا بخشی نیاز به برنامه نویس هست.دیگه آخرش علاقه و استعداد افراد هست.
ما برای همه دوستان آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.:20:
Printable View
انشاالله همگی تو هر کاری هستین موفق باشین.
بالاخره هرکسی یه جای کار رو میگیره.درواقع تو هر سطحی یا بخشی نیاز به برنامه نویس هست.دیگه آخرش علاقه و استعداد افراد هست.
ما برای همه دوستان آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.:20:
عزیز من برنامه نویس داریم تا برنامه نویس.نقل قول:
اگه میخواین برنامه نویسی پایه یاد بگیرین برین سی و جاوا و اسمبلی اون ته تهش که از اول سیستم عامل شروع کنین که خیالتون راحت باشه که از دست ساخته هیچ شرکتی استفاده نمیکنین.
مثل این میمونه که ما ده تا دکتر مغز و اعصاب باشیم.
9 تا دکتر با تجربه باشن اما من میخوام برم از اول تمام کار هایی که این دکترا کردن رو یاد بگیرم.و برای خودم علم کشف کنم.
خود شرکت مایکروسافت یک گروه برنامه نویسی سی شارپ داره و ک گروه سی پلاس پلاس جدا داره.
مایکروسافت تکنولوژی هایی که میسازه اولین کسی که استفاده میکنه خودشه.
نمونه اش Expertion اگه باهاش کار کرده باشین!!
تا کی میخواین منتظر بمونین که برین سی یاد بگیرین و از پایه شروع کنین؟
چند نفر برنامه نویس میشناسین که رفتن اون ته ته برنامه نویسی سی و جاوا رو یاد گرفتن؟به کجا رسیدن؟
یکی دوست داره، آدم سیریشی هست، میخواد از ب بسم الله بدونه این چرا اینجوری شد؟ یکی هم نه مثل بعضیها فقط دنبال پول درآوردن هستن میرن فقط دنبال پول درآوردن و خراب کردن بازار کار بقیه برنامه نویس ها. این مثال تو اکثر شغلها صدق میکنه. و از اونجایی که ما ایرانی هستیم و همه چی دون، دست تو هرکاری ببریم یکی دو روزه اوستا شدیم واسه خودمون.
همه ی برنامه ها که شبیه Expression نیستن برادر من. یکی تو کار هوش مصنوعیه میره با Lisp یا Prolog کار میکنه و یکی هم... و یکی هم... و ... از این مثالها خیلی تو این تاپیک زدم دیگه نمیدونم چندبار دیگه باید تکرار کنم.
بعد از اون حالا این مثال رو زدید که چی بشه؟ چرا شما به جای اینکه در مورد اصل برنامه نویسی صحبت کنید و مثالهاتون هم در همون راستا باشه چرا فقط گیر دادید به UI برنامه ها؟ چرا مثالهایی مثلا در مورد پردازشهای موازی، برنامه نویسی نامتقارن/بلادرنگ و ... نمی زارید؟ چرا بجای اینکه بگید برید سراغ wpf، با دلیل و مدرک نمیگید که این بده برید سراغ اون؟!
برنامه نویس های Java و C++/C هرجا برن براشون بازار کار هست، مخصوصا الان که صنعت بازیسازی تو ایران داره کم کم پیشرفت میکنه، برای برنامه نویسان C++/C بازار کار خوبی پیدا میشه.
90% برنامه هایی که تو ایران و مراکز دولتی اکثرا استفاده میشه، نرم افزارهایی هست که جز سروکار داشتن با دیتابیس و یا ارسال SMS (!) گزارشگیری، چیز بیشتری نیستن از این رو اگر تو کار wpf و اینا هستین تو ایران مخصوصا نونتون تو روغنه!نقل قول:
بابا دمت گرمه دیگه.
شما برنامه مینویسی که کاربر استفاده کنه کاربران هم که ظاهر پسندند چیکار دارند اون پشت مشتا چه خبره.در سرعت دات نت که شکی نیست.
اون سمپلی که من اون بالا دادم رو با سی هم میشه نوشت.
اما با سی یه ماه طول میکشه با WPF ده دقیقه.
اون سمپلی که اون بالا دادید مگه شکی توش هست با c میشه نوشتش؟:دی
برای من و شمایی که تا حالا با OpenGL کار نکردیم بله یکماه طول میکشه ولی برای کسی کارش همینه در عرض یکی دو ساعت میتونه همچین چیزی رو پیاده سازی کنه.
میدونم نیتتون چیزی جز کمک کردن به تازه واردها نیست، ولی اینکه بیایم به یک کاربر تازه وارد که هنوز نمیدونه چرا if بکار میبریم چرا از آرایه ها استفاده میکنیم، یا اصلا اینا چین؟! بهشون از همین الان بگیم برید سراغ wpf! و تو گوششون بخونیم پول فقط تو wpf! در صورتی که بنده ی خدا هنوز نمیدونه این wpf چیه و کارش چیه و از چه بخشهایی تشکیل شده؟ (لازم به ذکر هست که زبان اصلی مورد استفاده اون XAML هست و در #C میتونید بصورت API از اون استفاده کنید.) بعد یک مدت میره سراغش و تازه میفهمه این wpf فقط برای ایجاد رابط کاربری استفاده میشده!
خب این درست نیست برادر من، تو این تاپیک من هی داد زدم این درست نیست. خیلی از مسائل برنامه نویسی و ... هست که 0/001% اونها در wpf و c# و اینها خلاصه نشدن.
اینجوری بنده خداها دنبال یادگیری نمیرن، بلکه میرن دنبال پول! من نمیگم پول در نیارید، من میگم در کنار برنامه نویسی اصولی برید دنبال پول.
من میگم شما برید مدیرهای وبسایت برنامه نویس و برنامه نویس هایی که حداقل چندین ساله کارشون برنامه نویسی هست رو بیارید اینجا دعوت کنید تا به گفتگو بپردازن، حتی همونهایی که دات نت کار میکنن میتونن اینقدر در اینموردی که من به اونها اشاره کردم در کل این تاپیک، اونقدر حرف بزنند که این تاپیک فکر کنم بترکه:دی
من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم، والله موندم از بس که این موارد رو گوشزد کردم!
اقا یه لیوان اب خنک بخور حتمی فشارت نیوفته!!!!نقل قول:
من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم، والله موندم از بس که این موارد رو گوشزد کردم!
------------------
به نظرم تو بحث اینترنت هم با وجود دات نت نیوک و خونواده اش،بازم سی شارپ و ابزار های برنامه نویسیش میتونن با PHP حرکت کنن...
ولی همه ی اینا مستلزم اینه که طرف بخواد ویندوزی کار کنه که اسون هم نیست!!
مثلا من از صبح به 5000000000000000 روش مختلف تست کردم،هنوز نتونستم یه سایت asp راه بندازم! همش ارور میده...
بنام خدا.
سلام.
جناب eAmin گرامی اینهمه تسکست زدی توی یک جمله میگم تمام حرفای شمارو الان سالهاست که توی دانشگاه ها و مدارس و ... هم تدریس میکنن و هم آموزش میدن و هم در موردش بحث و گفتگو میکنن.
نتیجشو هم خودتون مشاهده کنید. طرف میره مهندسی نرم افزار میگیره نمیتونه یه تابع بنویسه بزرگترین و کوچکترین رو محاسبه کنه.میتونه چندتا دلیل داشته باشه:
1.علاقه ای به برنامه نویسی نداره.
2.برنامه نویسی براش سخته فقط در حد قبول شدن میخونه.
3.آیندشو در برنامه نویسی نمیبینه.
4.چیزایی که میخونه با چیزایی که میبینه زمین تا اسمون متفاوته.
5.کلاً تعطیله!
خیلی ممنون که تمامی حرفهای من رو دریک جواب خلاصه کردید!نقل قول:
بعدش اون دلایلی که آوردید هم چه ربطی داره خوب؟
1. مگه زیر گردنش چاقو گرفتن که حتما باید برنامه نویسی کارکنی؟
2. بازم مجبور نبوده نرم افزار بخونه.
3. بزنه به یه کار دیگه
4. اینترنت برای همین جور چیزاست، بره راه درست رو پیدا کنه و به استاداش در اینمورد بگه شما در اینمورد اشتباه میکنی(!) این دلیل ... و اینم مدرک...
5. خدا به دادش برسه.
بنام خدا.
سلام.
مگر شما دلیل نمیخواستید؟ چه دلیلی محکم تر از دانشجویان و مهندسین نرم افزار کشورمان که در حال یادگیری سی پلاس پلاسی هستند که شما ازش دفاع می کنید؟نقل قول:
شما خیلی راحت گفتید بنده بازار کار برنامه نویسان سی پلاس پلاس ها را بهم ریخته ام!!! حالا بدلیل پول یا علم یا هرچی....این بسیار خنده دار است!!
اصلاً چرا کسی که با تکنولوژی های 2011 کار میکند باید بازار کار آنها را بهم بزند؟این یعنی برنامه نویسی فقط سی و دیگر هیچ!
ما قبلاً در مورد این موضوعات زیاد بحث کرده ایم...بیشتر مباحث غیر منطقی هستند.اگر یه بار دیگه پست ها را مطالعه کنید متوجه خواهید شد که همه چیز کمی تا بیش در مورد WPF توضیح داده شده ومهمتر از همه من آموزش ها رو هم برای همین قرار دادم.
مگه من گفتم دلیل بیارید چرا دانشجوی مملکت هیچی از برنامه نویسی سرش نیست؟ من گفتم دلیل بیارید که چرا شما همیشه در هر صورت به همه برنامه نویسای مملکت WPF رو پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
مگر شما دلیل نمیخواستید؟ چه دلیلی محکم تر از دانشجویان و مهندسین نرم افزار کشورمان که در حال یادگیری سی پلاس پلاسی هستند که شما ازش دفاع می کنید؟
شما خیلی راحت گفتید بنده بازار کار برنامه نویسان سی پلاس پلاس ها را بهم ریخته ام!!! حالا بدلیل پول یا علم یا هرچی....این بسیار خنده دار است!!
اصلاً چرا کسی که با تکنولوژی های 2011 کار میکند باید بازار کار آنها را بهم بزند؟این یعنی برنامه نویسی فقط سی و دیگر هیچ!
ما قبلاً در مورد این موضوعات زیاد بحث کرده ایم...بیشتر مباحث غیر منطقی هستند.اگر یه بار دیگه پست ها را مطالعه کنید متوجه خواهید شد که همه چیز کمی تا بیش در مورد WPF توضیح داده شده ومهمتر از همه من آموزش ها رو هم برای همین قرار دادم.
شما منظور من رو خوب نگرفتید، منظور من برنامه نویس و شبیه برنامه نویس (اسمبل کن!) بود. در کل اینکه طرف نمیدونه چی به چیه میره چندتا کد رو اسمبل میکنه (کدهای آماده رو به هم ربط میده) و تحویل مشتری میده. اینمورد مخصوصا تو حیطه کاری ما (وب) بسیار رواج داره. بعد هم کلا بازار کار ++C برای خودش جداست، و منظور من اصلا این چیزی که شما برداشت کردید نبود.
بنده تمامی پست ها رو با دقت خوندم، و چون کل صحبتهای شما بر پایه یک چیز هست: WPF و دیگر هیچ! ایراداتی به اون میگرفتم.
برای من که سیستمم نمیکشه ویژوال استودیو یا اکلیپس رو ش نصب کنم .پس باید چیکار کنم . کلون یوم از دنیا عقب افتاد م :))
بنام خدا.
سلام.
من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چیزو گذاشتم نمیدونم شما خوندید لینک ها رو یا نه.نقل قول:
به این دلیل میگم چون اول از همه بیشتر دانشجو ها یا کسانی که میخوان برنامه نویسی یاد بگیرن دوست دارن با محیط ویزوالی کار کنند.راحت تر بگم محیط های گرافیک باعث ایجاد علاقه در کاربران میشه.
وقتی همون اول با محیط کنسول ارتباط برقرار کنن نه تنها به سختی میفهمن که چی به چیه بلکه اصلاً زده میشن.
مثلاً شما یه خط کد نمایش یک پیغام رو به یه برنامه نویس یاد بدی اون خیلی زود یاد میگیره چون این پیغام رو بارها و بارها توی کار کردن با کامپیتور دیده و میفهمه اصلاً برنامه نویسی چیکار میکنه.در صورتی که چون کاربران با محیط هایی که فقط کد باشه کار نکردن(مثلاً داس ویندوز) یا کمتر کار کردن علاقه ای هم به اون محیط ندارن و نشون نمیدن.
یکی دیگه از دلایلش میتونه برنامه نویسی باشه.مثلاً من اشخاصی رو میشناسم که با سی پلاس پلاس اومدن برنامه های تجاری نوشتن با یک گرافیک مسخره (چون بسیار سخت و زمان بره) و بسیار وقت گذاشتند تا بتونن یه چیزی درست کنن که کاربر بپسنده اما هم خودشون از برنامه نویسی بعد از مدتی خسته میشن و هم از این چیزیکه میبینه.
یکی دیگه از دلایلش اینه که همه دوست دارن برنامه های ویندوز و سیستم عامل و تجاری بنویسین اما بین این همه افراد کمی دوست دارن از اون سی تحت داس و .... سر در بیارن و آخرش هم بعد از ده سال تجربه با سی شاید بتونن یه چیزی برای خودشون بشن(تقریباً عمرش در فنا بوده).مایکروسافت اومده ویندوز رو ساخته خوب بگیرید استفاده کنید دیگه باز چرا میخواید ویندوز بسازید؟چرا میخواید برنامه های تحت داس و سیستمی بنویسید؟بابا شرکت به اون گندگی Adobe و این همه شرکت بازی سازی و تجاری دارن برای سیستم عامل برنامه ها و بازی های تجاری مینویسن.
از طرفی با WPF هم میتونن بهترین بازی های گرافیکی رو بسازن و هرچی فکرشو بکنن میشه با WPF انجام داد و اصلاً محدودیت نداره.بازی های سه بعدی کاملاً جرفه و پیشرفته رو که با 10 هزار خط کد توی زبان های دیگه مینویسن توی WPF کمتر از دو هزار خط کد مینویسن و بسیار سریعتر و کار آمد تر خواهد بود.
:11:
خوب میتونین یه سیستم دیگه بخرین!!!!!نقل قول:
برای من که سیستمم نمیکشه ویژوال استودیو یا اکلیپس رو ش نصب کنم .پس باید چیکار کنم . کلون یوم از دنیا عقب افتاد م :))
در حقیقت،الان یه سری حداقل ها برای دولوپر ها هستش که باید رعایت بشه....بیچاره ما برنامه نویس ها که سیستم مورد نیازمون،باید اکثر قطعاتش حرفه ای و گرون باشه!! از کیبرد گرفته تا مونیتور و اسپیکر تا پردازنده و رم!!!
لطفا در رابطه با موضوعی که هیچ اطلاعی ازش ندارید صحبت نکنید.نقل قول:
از طرفی با WPF هم میتونن بهترین بازی های گرافیکی رو بسازن و هرچی فکرشو بکنن میشه با WPF انجام داد و اصلاً محدودیت نداره.بازی های سه بعدی کاملاً جرفه و پیشرفته رو که با 10 هزار خط کد توی زبان های دیگه مینویسن توی WPF کمتر از دو هزار خط کد مینویسن و بسیار سریعتر و کار آمد تر خواهد بود.
اگر قرار بود با WPF بازی بسازن هیچوقت انجین هایی مثل Unreal , Quake و ... ساخته نمیشد.
بنام خدا.
سلام.
:31:.نقل قول:
کجای دنیا سیر میکنی برادر؟اینطور که معلومه اصلاً هیچی از سیستم برنامه نویسی سال 2011 خبر نداری.
جالب اینجاست که توی ویژوال استادیو 2011 نه تنها شما میتونی بازی حرفه ای بسازی بلکه برای خود ویژوال استادیو این قابلیت فراهم شده که کاربر بتونه کارها و مدل های سه بعدیشو مثل 3d max و نرم افزار های سه بعدی مدیریت کنه.
شما نه تنها میتونی بازی سه بعدی بسازی بلکه قادر خواهی بود که نرم افزار های سه بعدی هم بسازی:18:.یعنی بتونی فرمی رو که طراحی کردی به صورت سه بعدی به کاربر نمایش بدی...شاید به فکر کسی هم خطور نکرده باشه.ولی فکر کنم مایکروسافت با این کار دیگه ایده ای نداشته باشه که ورژن جدیدی برای دات نت بده!!
VS به عنوان یک IDE برای زبان ++C در بازیسازی به وفور استفاده میشه اما این هیچ ربطی به WPF نداره و نخواهد داشت.نقل قول:
کجای دنیا سیر میکنی برادر؟اینطور که معلومه اصلاً هیچی از سیستم برنامه نویسی سال 2011 خبر نداری.
جالب اینجاست که توی ویژوال استادیو 2011 نه تنها شما میتونی بازی حرفه ای بسازی بلکه برای خود ویژوال استادیو این قابلیت فراهم شده که کاربر بتونه کارها و مدل های سه بعدیشو مثل 3d max و نرم افزار های سه بعدی مدیریت کنه.
متاسفانه شما انقدر در WPF غرق شدی که دیگه هیچ جایی رو نمیبینی.نقل قول:
شما نه تنها میتونی بازی سه بعدی بسازی بلکه قادر خواهی بود که نرم افزار های سه بعدی هم بسازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یعنی بتونی فرمی رو که طراحی کردی به صورت سه بعدی به کاربر نمایش بدی...شاید به فکر کسی هم خطور نکرده باشه.ولی فکر کنم مایکروسافت با این کار دیگه ایده ای نداشته باشه که ورژن جدیدی برای دات نت بده!!
فرم های سه بعدی حتی با یک کتابخانه ساده مثل ClanLib هم قابل پیاده سازی هست.
یک نمونه در Qt که زیاد هم جدید نیست.
--------کد:http://doc.qt.nokia.com/4.7-snapshot/demos-embeddeddialogs.html
در کل پیشنهاد میکنم یکم از Micro$oft و WPF فاصله بگیرید و به جاهای دیگه هم فقط محض بدست آوردن اطلاعات یک سری بزنید.
بنام خدا.
سلام.
در مورد این موضوعات قبلاً بحث شده.نرم افزار AutoCad یکی از نرم افزارهایی هست که با WPF توسعه داده شده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6617637&postcount=57
اصلا موضوع بحث این نیست.نقل قول:
در مورد این موضوعات قبلاً بحث شده.نرم افزار AutoCad یکی از نرم افزارهایی هست که با WPF توسعه داده شده:
موضوع ساخت بازی با WPF بود که باید گفت در حد ساخت بازیهایی مثل منچ یا دوز 3 بعدی کارایی داره.(تازی برای این بازیها هم گزینه های بهتری هست)
بعد موضوع عوض شد و به ساخت فرم های سه بعدی رسیدیم که باز مسئله روشن شد.(با کتابخانه های دیگه هم میشه براحتی این کارو انجام داد)
و حالا هم به نمونه برنامه های ساخته شده رسیدیم.(که این هم مانند بحث های قبلی هست)
اکثر نرمافزار های بزرگ و معروف با تکنولوژی ها و زبانهای دیگری مثل ++C نوشته شدند و تعدادشان کم هم نیست.و اگر نرمافزاری مثل AutoCad از WPF استفاده کرده مطمئن باشید چیزی خارج از محدوده UI نیست و فقط در همین حد از WPF استفاده شده.
بنام خدا.
سلام.
دوست عزیز بجای نظر دادن و ایجاد شبه بهتره اول برید مقاله بالا رو بخونید!!!نقل قول:
اگه هم حوصلشو ندارید توی یوتوب WPF رو جستجو کنید.
بازی های منچ و دوز برای سال 1990 با ویژوال بیسیک و سی بود نه برنامه نویسی سال 2011.
بجای مسخره کردن و چهار تا حرف، بهتره چند تا منبع نشون بدید که ما نه وقتمون گرفته بشه توی پست دادن و پست خوندن هم اینکه یکم علممون بیشتر بشه!!
میتونید بجای نشون دادن عکس و لینک های خارجی یکم در مورد قابلیت های QT بگید تا بشه حداقل در مورد صحبت کرد!!
البته اگر اطلاعاتتون وسیع بود حتماً اینکارو میکردید!!
چرا راه دور میرید نیاز به یوتوب نیست کافی بخش بازی سازی همین انجن رو یک نگاه کلی بندازید تا از خیلی چیزها مطلع بشید.نقل قول:
دوست عزیز بجای نظر دادن و ایجاد شبه بهتره اول برید مقاله بالا رو بخونید!!!
اگه هم حوصلشو ندارید توی یوتوب WPF رو جستجو کنید.
بازی های منچ و دوز برای سال 1990 با ویژوال بیسیک و سی بود نه برنامه نویسی سال 2011.
اصلا کلمه WPF رو تو انجمن بازیسازی سرچ کنید ببینید چندتا مطلب پیدا میشه.
در رابطه با کلمه "برنامه نویسی سال 2011." هم باید بگم که در سال 2011 و 2012 خیلی از زبانها و تکنولوژی ها پیشرفت داشتن و این فقط مختص Micro$oft و WPF نیست که شما فقط از این نام برای WPF استفاده میکنید. نیاز به منبع هم نیست کافی یک سری به وبسایتهای هرکدام بزنید و ببینید که چه امکاناتی اظافه شده و چه بروزرسانی هایی انجام شده.
لینکی که دیدید مربوط به وبسایت رسمی Qt هست و منبع موثق تر از این وجود ندارد.(میتونید فایلهایی که گذاشته رو هم کامپایل کنید و خودتون به نتیجه برسید)نقل قول:
بجای مسخره کردن و چهار تا حرف، بهتره چند تا منبع نشون بدید که ما نه وقتمون گرفته بشه توی پست دادن و پست خوندن هم اینکه یکم علممون بیشتر بشه!!
میتونید بجای نشون دادن عکس و لینک های خارجی یکم در مورد قابلیت های QT بگید تا بشه حداقل در مورد صحبت کرد!!
البته اگر اطلاعاتتون وسیع بود حتماً اینکارو میکردید!!
در رابطه با قابلیت های Qt هم که بنده در امضا لینکهایی رو گذاشتم که میتونید به اونجا مراجعه کنید هر سوالی هم داشتید به روی چشم.
خدایی نکرده اصلا قصد مسخره کردن ندارم و فقط یکم رک حرف میزنم.پیشاپیش عضر خواهی میکنم.
بنام خدا.
سلام.
آخه WPF یک زبان برنامه نویسی عمومی هست ....شما با ویژوال بیسیک 6 هم میتونید بازی سه بعدی طراحی کنید.مبحث این تاپیک بیشتر مربوط به توسعه نرم افزار هست تا توسعه بازی.در مورد بازی هم توی همین انجمن در مورد Xna یک تاپیک مهم شده و میتونید مشاهده کنید.نقل قول:
XNA صرفاً فقط برای توسعه بازی هست WPF برای توسعه نرم افزار.....حال این نرم افزار میتونه بازی هم باشه.اما نرم افزار های بازی سازی به علت اینکه مخصوص بازی سازی ساخته شده اند و تا زمانی که مایکروسافت XNA رو پشتیبانی میکنه کسی نمیاد با WPF بازی بسازه....ولی خوب همچین چیزی امکان پذیر هست.
من دوست دارم بیشتر در مورد QT بدونم.
نرم افزارش رایگانه؟ اگه نیست از کجا باید دانلود کنیم؟
WPF بیشتر یک UI Framework هست تا هرچیز دیگه.شاید بشه با VB6 بازی 3 بعدی طراحی کرد ولی از قدیم گفتن "هرکه را بهر کاری ساختند". WPF از قدرت و کارایی در حد بازی حرفه ای و سنگین برخوردار نیست حتی XNA هم در خیلی موارد جوابگوی توسعه یکسری از بازیها نیست.نقل قول:
آخه WPF یک زبان برنامه نویسی عمومی هست ....شما با ویژوال بیسیک 6 هم میتونید بازی سه بعدی طراحی کنید.مبحث این تاپیک بیشتر مربوط به توسعه نرم افزار هست تا توسعه بازی.در مورد بازی هم توی همین انجمن در مورد Xna یک تاپیک مهم شده و میتونید مشاهده کنید.
XNA صرفاً فقط برای توسعه بازی هست WPF برای توسعه نرم افزار.....حال این نرم افزار میتونه بازی هم باشه.اما نرم افزار های بازی سازی به علت اینکه مخصوص بازی سازی ساخته شده اند و تا زمانی که مایکروسافت XNA رو پشتیبانی میکنه کسی نمیاد با WPF بازی بسازه....ولی خوب همچین چیزی امکان پذیر هست.
کتابخانه هایی مثل DirectX و OpenGL برای همین کار ساخته شدند.البته این قضیه بصورت بلعکس هم صدق میکنه یعنی شما اگر بخواهید با OpenGl یک ویرایش گر متن بنویسید بسیار کار وقت گیر و دشواری هست.
Qt بصورت متن باز هست و کاملا رایگان البته لایسنز تجاری برای کارهای تجاری داره اما شامل یکسری موارد خاص میشه.نقل قول:
من دوست دارم بیشتر در مورد QT بدونم.
نرم افزارش رایگانه؟ اگه نیست از کجا باید دانلود کنیم؟
چون اینجا بحث زیاد مرتبط با Qt نیست براتون یک دعوتنامه گروه رو میفرستم.
بنام خدا.
سلام.
شما چقدر با WPF آشنایی دارید؟اینطور بنظر میاد فقط UI رو دیده باشید و کد نویسی و یا نرم افزاری باهاش توسعه نداده باشید.نقل قول:
ببخشید شما اینهمه بازی های Xbox 360 رو فکر میکنید با چی میسازن؟
نمیتونید با چندتا کلمه هم XNA و هم WPF رو یر سوال ببرید زیرا در این شک ندارم تجربه شما در QT بیشتر از بنده و تجربه بنده در WPF بیشتر از شماست.و تا فردا هم من از WPF بگم و شما از QT کسی چیزی بهش اضافه نمیشه.
دقت کنید بنده هیچ اطلاعی از QT نداشتم و برای همین چیزی نگفتم اما شما خیلی راحت دارید میگید WPF اله و بله..خوب نیست در مورد چیزی که زیاد ازش اطلاعات ندارید اینطوری حرف بزنید.
باز هم تاکید میکنم که پست هایی که در صفحه اول در مورد WPF قرار دادم بخونید.تا User Interface رو با Framework قاطی نکنید.
با این حرفتون موافقم چون دانشگاه به ما برنامه نویسی کنسولی سی پلاس پلاس تو بورلند نشون دادن و انصافا فقط حفظ شدم و نفهمیدم چی به چیهنقل قول:
تا همین ظهر هم فکر میکردم سی پلاس پلاس فقط کنسولی هست و فرم نداره که از میثم پرسیدم بهم گفت اونم محیط ویژوال داره
حالا ما یه ترم مباحث ویژه سی شارپ داشتیم و چون محیط فرمی بود من سریعا گرفتم چی به چیه و چیزای پایه رو فهمیدم
البته میگم زیاد در مورد سی پلاس نمیدونم و مطمئنم 80 درصد ذهنیاتم الکی هست و من در آوردی :31:
حالا برام سواله وقتی ما 6 واحد مستقیما برنامه نویسی داریم (از اون طرف بیشتر واحد های دیگه هم ببرنامه نویسی کار داریم ) تو دانشگاه چرا یه نصف ترم رو به برنامه نویسی فرمی سی پلاس اختصاص نمیدن ؟ الان برنامه های کنسولی به چه دردی میخورن؟(جدا برام سواله بجز داس و محیط بوت ویندوز که همین بوتم الان گرافیکی شده! چه کاربرد دیگه داره؟ ) همه برنامه هایی که ما میبینیم ویندوزی هست و کسی نمیاد با برنامه کنسولی کار کنه !
برنامه نویس اولین چیزی که باید خوب درک کنه تحلیل مسئلست ، به نظر من توی برنامه های کنسولی بیشتر میشه روی این آموزش تکیه کردنقل قول:
درست نیست همون اولش دانشجو با شی گرایی روبرو شه که همش براش سوال باشه این دکمه که من الان کشیدم این تو چجوری درست شده ؟
حتی خود من برام پارسال که مثل شما ترم یک بودم سوال بود که چطوری با C فرم بسازم ؟ تا اینکه با ویندوز API آشنا شدم و کلا win32 programming
برای نوشتن فرم ها و دیگر شی ها با C یا C++ شما باید به توابع API ویندوز مسلط باشید ، و یاد گرفتن همه اونها و چیزایی که خودتون باید ایجاد کنید کار سختیه!!!
شما همینجوری میگین تو درک برنامه های کنسولی مشکل داشتین دیگه ویندوز فرم ها فبها :31:
شی گرایی هم به همین خاطر ایجاد شد که شما قاطیه یه سری مسایل نشین ، و تولید نرم افزار سرعت بیشتری بگیره و کار برنامه نویس هم راحت تر باشه
اما بازم از زبان های سطح پایین غافل نشین :46:
درسته بازیهای X360 رو با XNA میسازن و هیچ شک و شبهه ای هم وجود نداره و بنده هم خلاف اینو نگفتم.نقل قول:
شما چقدر با WPF آشنایی دارید؟اینطور بنظر میاد فقط UI رو دیده باشید و کد نویسی و یا نرم افزاری باهاش توسعه نداده باشید.
ببخشید شما اینهمه بازی های Xbox 360 رو فکر میکنید با چی میسازن؟
نمیتونید با چندتا کلمه هم XNA و هم WPF رو یر سوال ببرید زیرا در این شک ندارم تجربه شما در QT بیشتر از بنده و تجربه بنده در WPF بیشتر از شماست.و تا فردا هم من از WPF بگم و شما از QT کسی چیزی بهش اضافه نمیشه.
بازیهای زیادی با XNA نوشته شده و در نهایت کار خوبی هم از آب درامده (برای مثال Gears of War) ولی این بازی فقط برای نسخه Xbox خود از XNA و آن هم برپایه انجین غول پیکری به نام Unreal استفاده کرده ولی در نسخه های PC از DirectX و بصورت native استفاده شده.(البته برای ساخت بازی در Xbox نیاز به XDK دارید که انجین Unreal هم برای ایجاد خروجی Xbox از آن استفاده میکنه)
یکم از بحث اصلی خارج شدیم.
بنده اینجا اصلا قصد معرفی Qt رو ندارم و فقط چندتا نمونه برای شما گفتم که فکر میکردید فقط در WPF وجود داره.
کلمه Framework به معنای چهارچوب کاری در زمینه نرمافزار وقتی بکار برده میشود معنی مجموعه یا چیزی شبیه این رو میرسونه و کلمه UI Framework یعنی یک مجمعه یا چهارچوب رابط کاربری.نقل قول:
باز هم تاکید میکنم که پست هایی که در صفحه اول در مورد WPF قرار دادم بخونید.تا User Interface رو با Framework قاطی نکنید.
هدف اصلی Micro$oft از ایجاد WPF این بود که منطق برنامه رو از رابط گرافیکی تفکیک کنه یعنی شخصی فقط بر روی رابط گرافیکی کار کنه و شخصی دیگر بر روی منطق برنامه و هیچ تداخلی هم به وجود نیاد.به همین دلیل هست که به WPF میشه کلمه UI Framework رو نسبت داد.
بنام خدا.
سلام.
من توی چندصفحه قبل یه نمونه کوچیک از WPF گذاشتم میتونید نمونه شو توی QT طراحی کنید؟اون چیزی که من گذاشتم فقط چند خط کد XAML بود!نقل قول:
ضمن اینکه زبان QT سی پلاس پلاس هست و همینش عذاب آوره مثلاً من از اون :: خیلی بدم میاد:31:کلی وقت آدم رو میگیره.دارم QT رو SDK ویژوال استادیو دانلود میکنم باید سر در بیارم چی به چیه!!
راستی QT هم نیاز به نصب فرمورک داره یا اینکه مستقل هست؟
Qt کارش ساخت رابط کاربری برای زبان هاست از جمله C++ , Python, ... و خودش یه محیط ویژوالی داره مثل Visual Studio.
چرا از :: بدت میاد؟؟: دی من خوشم میاد کلا C++ رو بخاطر قدرتش و Native بودن من یکی که خیلی دوست دارم البته اگه بخوام برای سیستم عامل های مختلف برنامه نویسی کنم ترجیح میدم از Python , QT استفاده کنم تا C++ بخاطر اسون بودن و جذاب بودن زیاده Python و همچنین قدرت بسیار زیادش.
اگه یکم تو دنیای Open Source هم میگشتی و فقط دنبال مایکرو$سافت (: دی) نبودی الان بجای WPF میگفتی QT :دئ
بیرون اومدن از سلطه ی مایکروسافت مثل ازادی از زندان هست ... و ورود به دنیای نامحدود متن باز.
البته نمیشه کامل بیرون اومد مثلا برای بازی کردن فقط از ویندوز استفاده کنین :دی!
خوب نمیگم کنسولی بده فقط بدم میاد ازش و ظاهرا بر عکس همه من تو محیط ویندوزی چیزها رو خیلی سریعتر میفهمم:31:نقل قول:
حرفم اینه این همه واحد برنامه نویسی داریم چرا همش کنسولی درس میدن؟ اونم آموزش ها فقط حول این میچرخه حلقه ها و عبارات شرطی چطورین و چطوری استفاده میشن
خوب شما که خودت دانشجو هستی بهتر از من میدنی که از همون هنرستان تا همین دانشگاه این حلقه ها و عبارات شرطی تکرار میشن تنها تفاوتشون اینه که میگن تو سی پلاس عدد رو با cin میگیرن تو سی شارپ با read !
بنام خدا.
سلام.
ما قبلاً با زبان سی پلاس پلاس آشنایی داشتیم QT هم همونه پس فرقی نمیکنه فقط شاید چندتا چیز اضافه شده باشه.نقل قول:
اتفاقاً منم میگم اگه شما میرفتی دنبال WPF دیگه دور QT خط میکشیدی:27:.آخه توی WPF حتی برنامه نویسی هم لذت بخشه.
اگر با QT آشنایی دارید اون نمونه ای که گفتم رو طراحی کنید:31:.
نه اینجوری مقایسه نکنین
اگه اینجوری باشه ممکنه یکیم برگرده بگه شما یه الگوریتم جستجو با WPF طراحی کنین.
بالاخره هرکدوم برا یه کاری مناسبتره
دوستان برای اطلاعات کاملتر درباره WPF میتونن به این ادرس مراجعه کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونطور که بنده فهمیدم از DirectX برای عملیات گرافیکی استفاده میکنه.
حالا مطلب زیاد بود .بهتره خودتون مطالعه کنین :)
چیزی که شما گذاشتید در Qt بصورت آماده وجود نداره و اصلا ساختار Qt با WPF متفاوته.نقل قول:
من توی چندصفحه قبل یه نمونه کوچیک از WPF گذاشتم میتونید نمونه شو توی QT طراحی کنید؟اون چیزی که من گذاشتم فقط چند خط کد XAML بود!
ضمن اینکه زبان QT سی پلاس پلاس هست و همینش عذاب آوره مثلاً من از اون :: خیلی بدم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی وقت آدم رو میگیره.دارم QT رو SDK ویژوال استادیو دانلود میکنم باید سر در بیارم چی به چیه!!
راستی QT هم نیاز به نصب فرمورک داره یا اینکه مستقل هست؟
در WPF میتونید هر عنصر گرافیکی رو در عنصر دیگه براحتی رسم کنید ولی در Qt این کار قابل انجام شدن هست ولی نه به این راحتی و یکسری قوانین وجود داره.
البته این چیزی که شما گذاشتید در واقیت زیاد کاربرد نداره (مثلا از radio Button در Richtext box استفاده کردید که من تا به حال در هیچ برنامه ای ندیدم از چنین چیزی استفاده بشه)
-----
در رابطه با نصب framework نیازی نیست اما هر ماژول در Qt یک DLL دارد که باید همراه برنامه باشد(لطفا از این به بعد اگر سوالی در رابطه با Qt داشتید داخل گروه بپرسید چون اینجا زیاد با موضوع مرتبط نیست)
پیشنهاد میکنم از IDE خود Qt استفاده کنید تا متوجه سرعت اون نسبت به VS بشید.
جناب god of war 2 شما با Java آشنایی دارین؟ چرا QT رو انتخاب کردین؟ :20:
من با هر دو کار کردم ـ هر کاری با qt کردم با Java هم انجام دادم فک نکنم برتری نسبت به هم داشته باشن:14:
من از 11 سالگیه دارم برنامه نویسی میکنم و عاشق برنامه نویسی هستم
از C شروع کردم و الان دارم C#.NET و VB.NET رو برای ویندوز اپلیکشین کار میکنم
عاشق برنامه نویسیم
درک مسئله خیلی مهمه تو برنامه نویسی
همه دوستان موفق باشن
دلیل واقعی رو میخوای بدونی؟! یه جلسه که میری سر کلاس،به جای برد یا صفحه ی نمایش،استاد رو نیگا کن که داره از رو چی جزوه میگه!!!!نقل قول:
حرفم اینه این همه واحد برنامه نویسی داریم چرا همش کنسولی درس میدن؟
استادی که کلمه به کلمه ی حرف هاش،حرف های استاد خودشه و داره از رو جزوه ی دوران دانشجویی خودش میخونه!(یا لااقل از جزوه ی دوران کاردانی خودش!!چون الان دیگه اکثرا خودشون دانشجوی ارشد هستن!).... چجوری میخواد چیز جدیدی به شما یاد بده؟!
بعدشم،برخی مفاهیم مثل ساختمان های داده و ساختار فایل و طراحی کامپایلر(این یکی رو خودم هم هنوز نگرفتم!) اینها به گرافیک احتیاجی ندارن و بحثشون معمولا در محیط کنسول صورت میگیره....یعنی دست استاد نیست و مجبوره اینجوری درس بده...
بیلا ای اخره،رفیق بیلا وه ت بیوشم!!! ای دانشگاهیله وه هیوچ دهردی نیهخون!!!!باید چوار پنجی کتاو له مورد برنامه نیوسان ویشه زوان اصلی دانلود بکیت له اینترنت..... له دیشت دانشگاه کار بکیت تا برنامه نیوسان یاد بگریدن....ای دهرسیله که وه گرد ای استادیله ایمه خونیمن،وه درد تر خویان هم نیه خویگ!!!!! ولا!
حالا بشین اینو کد گشایی کن،و در این راستا تلاش کن!!!!!
ببین من به نوع درس دادن استادها در دانشگاهها کاری ندارم و اصلن بحث من در این مورد نبوده و نیست. بحث من اینه که ++C یک زبان همه فن حریف/هرگز نمیر(!)/پدر همه زبانهای برنامه نویسی و ... این که بیاید بگید برید دنبال برنامه نویسی 2011 بری من غیر قابل قبوله (هر چی باشه میتونم به جرات بگم از شما بیشتر در همه زبانهای برنامه نویسی رو تجربه کردم، چه از نوع مایکروسافتی و چه اپن سورس و چه اپل) اصلن تعریف شما از زبان برنامه نویسی چیه؟ شما اگر به من همین و جواب بدید حله (البته اگر باز مثل کاری که همیشه کردید در این تاپیک و جواب سربالا ندید که حرفهای من و همه ی دانشگاهها دارن درس میدن!!!)نقل قول:
بنام خدا.
سلام.
من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چیزو گذاشتم نمیدونم شما خوندید لینک ها رو یا نه.
به این دلیل میگم چون اول از همه بیشتر دانشجو ها یا کسانی که میخوان برنامه نویسی یاد بگیرن دوست دارن با محیط ویزوالی کار کنند.راحت تر بگم محیط های گرافیک باعث ایجاد علاقه در کاربران میشه.
وقتی همون اول با محیط کنسول ارتباط برقرار کنن نه تنها به سختی میفهمن که چی به چیه بلکه اصلاً زده میشن.
مثلاً شما یه خط کد نمایش یک پیغام رو به یه برنامه نویس یاد بدی اون خیلی زود یاد میگیره چون این پیغام رو بارها و بارها توی کار کردن با کامپیتور دیده و میفهمه اصلاً برنامه نویسی چیکار میکنه.در صورتی که چون کاربران با محیط هایی که فقط کد باشه کار نکردن(مثلاً داس ویندوز) یا کمتر کار کردن علاقه ای هم به اون محیط ندارن و نشون نمیدن.
یکی دیگه از دلایلش میتونه برنامه نویسی باشه.مثلاً من اشخاصی رو میشناسم که با سی پلاس پلاس اومدن برنامه های تجاری نوشتن با یک گرافیک مسخره (چون بسیار سخت و زمان بره) و بسیار وقت گذاشتند تا بتونن یه چیزی درست کنن که کاربر بپسنده اما هم خودشون از برنامه نویسی بعد از مدتی خسته میشن و هم از این چیزیکه میبینه.
یکی دیگه از دلایلش اینه که همه دوست دارن برنامه های ویندوز و سیستم عامل و تجاری بنویسین اما بین این همه افراد کمی دوست دارن از اون سی تحت داس و .... سر در بیارن و آخرش هم بعد از ده سال تجربه با سی شاید بتونن یه چیزی برای خودشون بشن(تقریباً عمرش در فنا بوده).مایکروسافت اومده ویندوز رو ساخته خوب بگیرید استفاده کنید دیگه باز چرا میخواید ویندوز بسازید؟چرا میخواید برنامه های تحت داس و سیستمی بنویسید؟بابا شرکت به اون گندگی Adobe و این همه شرکت بازی سازی و تجاری دارن برای سیستم عامل برنامه ها و بازی های تجاری مینویسن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من چندبار گفتم این WPF اصلا زبان نیست! چرا شما میاید و این رو با زبانهایی مثل ++C/C و Java, Python و ... مقایسه میکنید؟ چرا مثلا بجای WPF نمیگید #C ؟؟! بیا یه کاری بکن و به اینم جواب بده.
من کاری ندارم به داس و اینها. برنامه نویس باید مفهوم برنامه نویسی رو درک کنه، کسی که نمیتونه برای محیط داس برنامه نویسی کنه باید فهمید که برنامه نویس نیست و علاقه ای به اون نداره. بزارید همکلاسی خودم رو تو دانشگاه مثال بزنم: خداشاهده این فرد هیچی از برنامه نویسی نمیدونست! حتی تا حالا با داس هم کار نکرده بود، تو اینترنت هم نمیچرخید بدلیل نداشتن امکانات. ولی این علاقه اش باعث در عرض 2 ترم زبان ++C رو یاد بگیره در حد برنامه نوشتن و شی گرایی رو که فول شد، همیشه با خودم بود و کنار هم مینشستیم و هرجا مشکل داشت از من یا استاد میپرسید. تمامی تمرین های کتاب رو میرفت تک به تک مینوشت و حتی کارش به جایی رسید که مشکلات و گافهای کتاب رو میگرفت و برنامه صحیحش رو مینوشت و تو کتاب اون خط از کدها رو خط میزد و علامت میگذاشت ای تو روحت مترجم نفهم!!! در کنار اون درسهای دیگه اش هم خوب بود. حالا شما رو بخدا از این حرفها برای من نزن که دانشجو هیچی نمیفهمه. اینکه دانشجو هیچی حالیش نیست یا خودش نمیخواد/علاقه ای نداره/پیگیر نمیشه و ... همین فرد میتونه خیلی زود اگر بخواد برنامه نویسی رو ادامه بده میتونه حین تحصیل در دانشگاه به تکنولوژیهای جدید برنامه نویسی و همچنین یاد گرفتن برنامه نویسی گرافیکی برای ویندوز و بقیه ی سیستم عاملها بپردازه.
ببینید دانشگاه نباید بیاد به دانشجو یاد بده که چطور button ایجاد کنه و یا چطور با API های ویندوز یا بقیه ی سیستم عامل با برنامه نویسی ارتباط برقرار کنه، چون این خودش اولا یک تبلیغ و محدود کردن دانشجو به یک محیط هست و اگر بخواد با محیطهای دیگه کارکنه ضرر میکنه. دانشگاه وظیفه داره مفاهیم برنامه نویسی رو به دانشجو بفهمونه چه با #C و چه با C, Python و ... مهم اینه که برنامه نویسی رو درک کنه. حالا شما هی بیا به ما این WPF رو بخورد ما بده انگار من اصلن نمیدونم این WPF چیه.
ببینید اولا باید دید اون برنامه نویس ها برای چه شخصی و کجا برنامه رو نوشتن یا خواستن برنامه ی خودشون رو با برنامه های دیگه رقابت کنه. همونقدر که برنامه نویسی مهم هست، در درجه دوم ایجاد یک رابط کاربریه user friendly از وظیفه های اونه و باید همونقدر که برای برنامه نویسی وقت میگذاره باید برای ui اون هم وقت بزار. اگر کمبود وقت داره از ابزارهایی مثل QT, wxWidget, WPF استفاده کنه.
در مورد بخش آخر گفته ی شما اینکه، کدوم آدم عاقلی می یاد تو این دوره و زمونه برای داس برنامه نویسی کنه؟ اون سیستم عامل که منسوخ شده رفته مگه بلانصبت مغز الاق خوردیم که بریم برای اون برنامه بنویسیم؟ بحث یادگیری جداست.
شما از کجا میدونی طرف دلش نمیخواد برای خودش سیستم عامل بنویسه؟ اگر نوشتن سیستم عامل کشک بود و کار یک نفر بود به تنهایی بود، مطمئنم که اولین نفری که شروع به نوشتن سیستم عامل میکرد خود شما بودی! حاضرم رو این گفته شرط هم ببندم. ولی اینکه جریان اینه که گربه دستش به گوشت نمی رسه هست. (البته خدای نکرده اصلا روی صحبتم با شما نیست، فقط میخوام منظورم رو بهتر برسونم.)
شما دوست داری از محصولات شرکتهای بزرگ استفاده کنی و محدود به یک شرکت دیگه باشی خب باش کسی مجبورتون نکرده. حرفتون در مورد Adobe هم بنظرم خنده داره، مثلا مرورگر IE رو در نظر بگیرید، اگر میخواستیم مثل شما فکر کنیم دیگه برنامه های مثل firefox و chrome و safari و opera برای رقابت با اون وجود نداشت!
در مورد بازی سازی با WPF بیا برای من قوانین فیزیک رو با اون پیاده سازی کن! نکنه میخواید از XAML استفاده کنید؟ نکته اینه که WPF اصلن زبان نیست (خدایی چندبار تو این تاپیک گفتم:دی)، و شما باید از #C برای اینکار استفاده کنید!
این چند خط کد شما ربطی به برنامه نویسی و قدرت اون نداره بلکه در لایه های Business plan و سرعت عمل در انجام پروژه اهمیت پیدا میکنه.نقل قول:
من توی چندصفحه قبل یه نمونه کوچیک از WPF گذاشتم میتونید نمونه شو توی QT طراحی کنید؟اون چیزی که من گذاشتم فقط چند خط کد XAML بود!
در اینمورد اول همین صحبتهام توضیح دادم...نقل قول:
خوب نمیگم کنسولی بده فقط بدم میاد ازش و ظاهرا بر عکس همه من تو محیط ویندوزی چیزها رو خیلی سریعتر میفهمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفم اینه این همه واحد برنامه نویسی داریم چرا همش کنسولی درس میدن؟ اونم آموزش ها فقط حول این میچرخه حلقه ها و عبارات شرطی چطورین و چطوری استفاده میشن
خوب شما که خودت دانشجو هستی بهتر از من میدنی که از همون هنرستان تا همین دانشگاه این حلقه ها و عبارات شرطی تکرار میشن تنها تفاوتشون اینه که میگن تو سی پلاس عدد رو با cin میگیرن تو سی شارپ با read !
نه عزیز من QT همون ++C نیست، بلکه بستری هست بر روی ++C که برای ایجاد رابط های کاربری در انواع سیستم عامل های با کدهای یکسان نوشته میشه. این تعریف زمین تا آسمون با اون چیزی که شما در ذهنتون پردازش کردید فرق داره و اینکه بگیم QT همون ++C هست دیگه واقعا بدور از عقل هست.نقل قول:
ما قبلاً با زبان سی پلاس پلاس آشنایی داشتیم QT هم همونه پس فرقی نمیکنه فقط شاید چندتا چیز اضافه شده باشه.
اتفاقاً منم میگم اگه شما میرفتی دنبال WPF دیگه دور QT خط میکشیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .آخه توی WPF حتی برنامه نویسی هم لذت بخشه.
اگر با QT آشنایی دارید اون نمونه ای که گفتم رو طراحی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خدا شاهده با اون همه راحتی ای که WPF داره ولی من خودم به شخصه رو مثال میزنم، باز هم دوست دارم برم با Win32 API در ++C برای برنامه های خودم UI ایجاد کنم. اگر محدودیت زمان داشتم خب خیلی راحت از WPF و XAML استفاده میکنم چون یادگیری اینها برای من در حد کار راه انداختن 1 هفته بیشتر وقت نمیبره!
بله اگر شما هم مجبور بودید بجای 3-4 خط، 40 - 50 خط کد بنویسید، این مثالتون رو هم قرار نمیدادید! همه ی ما میدونیم که WPF از XAML استفاده میکنه و میتونیم با دادن attribute های از پیش تعیین شده 100 - 200 خط کد رو تو 3-4 خط کد خلاصه کنیم. تو وب هم ما همین کار رو میکنیم. اتفاقا SVG هم که گرافیک برداری هست در وب یک چیزی دقیقا مثل XAML هست، اصلا به نظر من ایده ی اصلی XAML از SVG و VML گرفته شده حتی!!! اگر نمیدونید VML Vector Markup Language و SVG Scalable Vector Graphic چی هستن کافیه در اینترنت جستجو کنید.
تو رو خدا اگر حرف های من رو قبول نمی کنید حداقل جواب بدید که چرا؟! دیگه نیاید اون حرف کلیشه ای همیشه ای که در این تاپیک به من تحویل دادید رو بدید!
موفق باشید:20:
درسته.اصلا بحث سر برتری نیست.بنده چون به Qt بیشتر آشنا بودم بخاطر همین مثالهایی که تو بعضی پستام بکار بردم از این کتابخانه بود شاید اگر به هر چیز دیگری بیشتر آشنایی داشتم (مثل جاوا و ...) از اون مثال میزدم.در کل جاوا هم به عنوان یک پلتفرم و هم به عنوان یک زبان برنامه نویسی از قدرت بالایی برخوردار هست و شکی هم در آن نیست.نقل قول:
بنام خدا.
سلام.
اول اینکه اون شهدا هستند که هرگز نمیمیرند نه ++C:31:.نقل قول:
قبول دارید که Win APP از برنامه نویسی تحت وب سخت تره؟
تا حالا این سوال براتون پیش اومده که چرا من برنامه نویسی APP شدم شما وب؟منظورم این نیست که شما اصلاً APP ننوشتین چون بنده هم پروژهای وب نوشتم:27:.
هر وقت تونستین به این سوالتون جواب بدید که چرا APP رو رها کردید جواب تمام سوالاتونو پیدا میکنید.
اما منم کمکتون میکنم و به سوالاتون جواب میدم و دلایل اینکه شما هنوز از دوره 1990 حرف می زنید:
1.با وجود نرم افزار های قدرتمندی که برای سیستم عامل ویندوز در عرصه کامپیوتر تولید شده(فتوشاپ و افیس و سه بعدی و گرافیک و ...)....شما نا امید از این هستید که بخواهید با سی نرم افزار تولید کنید.البته بنده به کسانی که با سی کار میکنند امید نمیدما چون میدونم خودشونو بکشن نمیتونن خودشونو به اون شرکت های گنده برنامه نویسی برسونن.
2.با وجود توسعه نرم افزاری سال 2011 به بالا برنامه نویسی سی و نوشتن فقط کد اصلاً برای شما لذت بخش نبوده، نیست و نخواهد بود.
3.شما فقط یه دلیل برای برنامه نویسی سی دارید اونم نوشتن سیستم عامله.....خنده داره...تا الان باید همه دانشجو های ما به جای تولید نرم افزار نفری یدونه سیستم عامل مینوشتن ولی متاسفانه دست تقدیر همشونو بیکار کرده!!!!!!!!!!
--------------------------------------
من کی گفتم WPF زبانه؟هر وقت شما گفتید ASP.NET یک زبانه و یا QT یک زبانه و یا...منم میگم WPF یک زبان.چندین و چند بار گفتم WPF یک تکنولوژی با دو زبان XAML و #C یا VB یا ++C هست.
در مورد بازی سازی هم باید خدمتتون عرض کنم که بله با XAML میشه رویداد ها و کنترل ها و دوربین ها و ابجکت ها رو مدیریت کرد و حرکت داد.حتی بدون کد نویسی سی شارپ.
در مورد اون نمونه کدی هم که گفتم نمیخواستم قدرت رو نشون بدم بلکه میخواستم انعتاف پذیری WPF و رو نشونتون بدم که توی هیچ زبانی تا بحال ندیدم که بشه همچین کاری کرد.
شما مجبوری این حرفا رو بزنی چون کارت طراحی نرم افزار نیست....اگه جای من بودی هرگز همچین کاری نمیکردی....نقل قول:
هر وقت شما برای طراحی وب از Notepad استفاده کردید من هم برای طراحی نرم افزار از سی استفاده میکنم:2:.
اول از همه بگم من کوچیکتر ازونم که درین بحثا شرکت کنم :31: ببخشین بنده رونقل قول:
اتفاقا من از همون اول که PHP و ... رو شروع کردم همرو با Notepad نوشتم :31: تا حالا هم از هیچ نرم افزاری استفاده نکردم :31:
یا توی برنامه های ویندوزی اصلا من اگه یه فرم رو با C# طراحی کنم هیچ حس خاصی ندارم ، اما با ++C بنویسم ، خر کیف میشم :31:هر چند وقتم رو هدر دارم اما برام لذت بخشه (البته اگه هدف نوشتن یه مخرب باشه اصلا هم وقت تلف کردن نیست :31: نمیشه ریسک کرد طرف رو سیستمش دات نت داره یا نه :31: تازه اگه هدف ویندوز باشه!!!)
قبول کن همه چیزو خودت بسازی همچین لذت بخش تره :20: اما در برخی موارد خب عاقلانه و به صرفه نیست :46:
در ضمن من با این زبان های سطح بالا و تکنولوژی های دوروبرشون زیادی موافقم :31: چه معنی داره همه بتونن سیستم عامل بنویسن ؟:31: فقط بعضی ها :31: :46:
این بحث ها رو ول کنید
کدوم زبان رو ادامه بدیم یا از صفر شروع کنیم که آینده داشته باشه، روی همه سیستما کارکنه، براحتی بشه نسخه موبایلش کرد د انعطاف پذیر باشه
پی اچ پی که نه!! ولی من به قول المانی ها هاش تی م ال!!!!! رو با نوت پد درست می کردم همیشه!!!!پدرم در می اومد تا یه قالب بلاگفایی درست میکردم برا خودم!!!!!!نقل قول:
اتفاقا من از همون اول که PHP و ... رو شروع کردم همرو با Notepad نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا هم از هیچ نرم افزاری استفاده نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافقم...قطعا هر برنامه نویسی،چه حرفه ای و چه غیر حرفه ای،جایی برای سرگرمی خودش داره و پارکی که من ازش استفاده میکنم،اوبونتو و برنامه نویسی برای اون هستش....واقعا لذت بخشه وقتی کسی نیست بهت بگه چی رو چجوری و کی انجام بده!!! و همش خودت کارها رو انجام میدی و اخرش هم نتیجه ای نمی گیری!!!:31:
اینی که شما میگی...تا حدودی میشه از تو جاوا و سی پلاس و اچ تی ام 5 و سی شارپ و پایتون و فلش پیدا کرد!!!!نقل قول:
کدوم زبان رو ادامه بدیم یا از صفر شروع کنیم که آینده داشته باشه، روی همه سیستما کارکنه، براحتی بشه نسخه موبایلش کرد د انعطاف پذیر باشه
هرچند طبق این بند،هنوز تولید نشده!!!!
شما برا ویندوز فون و سرور های ویندوزی و سیستم های ویندوزی،کافیه سی شارپ و ASp و xamal یاد بگیری....نقل قول:
روی همه سیستما کارکنه، براحتی بشه نسخه موبایلش کرد د انعطاف پذیر باشه
برای اندروید و ایفون و لینوکس و مکینتاش،میتونی جاوا یاد بگیری...!!!!
برای سرور های لینوکسی هم کافیه که کمی پایتون(دلخواه!!) یا جی کوری(یا جاوا اسکریپت ) و ایجکس و PHP یاد بگیری....
اصلا چرا باید کسی برنامه نویسی یاد بگیره ؟
نگیرین آقا ! اگه قراره برنامه نویس بیاد همچین برنامه هایی که الان میبینیم تو ایران تولید میشن رو بنویسه بهتره که اصلا شروع نکنه !
انقدر میگین دات نت و سی شارپ و جاوا و این ها آسونه واسه استارتر خوبه دیروز دیدم یه بنده خدایی یه سایتی داینامیکی ساخته به ازای هر بخش سایتش یه فایل ساخته و یه جدول تو دیتابیس که دیتای همون پیج رو نگه میداره !
باور کنین دو سال از عمرم کم شد!
اصلا رشته نرم افزار باید تو ایران منحل بشه . علم نرم افزار چیزیه که ایرانی بازی توش خیلی تو ذوق میزنه نمونه اش هم این نرم افزارهایین که میبینیم از اون بزرگاش همکاران سیستم گرفته تا پروژه های دانشجویی !