رفرش ریت(refresh rate) صفحه نمایشش چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رفرش ریت(refresh rate) صفحه نمایشش چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی داره شما رو چه رزولوشنی تنظیم کنی ودر حالت FHD روی 59 یا 60 بایستی باشه
الان قيمت مدل رم 8GB و گرافيك 2 صفحه HD+ چنده؟
میتونم ریفرش ریت 120 بگیرم؟نقل قول:
120 چرا ؟ پایدار نیست فک کنم!!!
نمیدونم امتحان نکردم
می خوام 3d vision داشته باشم:13:نقل قول:
میشه؟
تصویر 3d ربطی به این نداره
شما به یه کابل hdmi و یک نمایشگر با قابلت 3d نیاز دارید
کابل رو وصل کنید و از طریق نرم افزار nvidia توی کنترل پنل یا تو همون کلیک راست توی صفحه وارد نرم افزار بشید و تصویر رو روی حالت 3d قرار بدید
نیازی لپ تاپ FHD باشه چون شما نمایشگرتون TV هستش نه نمایشگر لپ تاپ
ممنون:می خام روی خود لپتاپ 3d ببینم اگه 120hz باشه میشهنقل قول:
چطور همچین چیزی ممکنه ؟ این مقدار خیلی زیاده و خود عینک ها هم هر 2 3 ثانیه یبار خاموش روشن میشهنقل قول:
بهر حال باید خود نمایشگر این قابلیت رو داشته باشه وگرنه همه گرافی های 5xx و 6xxx این قابلیت رو دارن
لطفا یه لپ تاپ 3D خوب و با قیمت مناسب برای بازی معرفی کنید.نقل قول:
امضامو بخون ولی قیمتش بالاسنقل قول:
لطفا یه لپ تاپ 3D خوب و با قیمت مناسب برای بازی معرفی کنید.
مدل چیه و قیمتش چقدره؟نقل قول:
نظرتون درباره لپ تاپ های qosmio چیه؟
F217HG قیمتش تقریبا 3.8 میلیون تومان هستش :5: (این قیمت رو کمان رایانه می ده )نقل قول:
خوبن ، ولی این سونیه که فرشید خان معرفی کردن بهتره ؛ خوشگل تره :46: صفحه نمایش سونی هم یک چیز دیگه اس :11:
لپ تاپ زیر 2.5 می خوام 3.8 خیلیه.نقل قول:
یک تاپیک جدا بزنید و نیازهاتون رو بگیدنقل قول:
زیر 2.5 لپ تاپ 3D پیدا نمی کنید ...همین N55SF فول کانفیگش تقریبا 2.1 میلیون تومان هستش !
قیمت ها خیلی داغونه !
سلام با سقوط هر چه بیشتر ر*ی*ا*ل 2.5 تومنت بی ارزش تر میشه هر چه سریع تر خرید کن ....برو پایتخت(اگر تهرانی هستی)یه مدل پیدا کن بعد بیا در بارش نظر بخواه انقدر قیمت ها داغوووونه که شده یه جورایی day to day!!!!!!نقل قول:
هنوزم میتونید مدل های خوبی رو پیدا کنید با 2.5
g53 لپ تاپ خوبیه میتونید مدل 3d انو هم پیدا کنید البته قیمت 3d اونو نمیدونم
شما میتونید لپ تاپ خودتونو به نمایشگر 3d هم برای مشاهده تصاویر 3d وصل کنید
بابا این بنده خدا می گه واسه بازی بعد 3.8 میلیون بده با کارت 540 بازی کنه!!!
به نظر منم g53 خوبه.3d ش شاید یه کم از 2.5 بیشتر باشه.قیمت ئقیق ندارم.hp سری envy 17 اینچ هم داره فکر کنم 3d ه.ولی2.8 ایناست.یه کم بالا پایین.gpu ش هم 5850 ست که در حد همون 460 ه.خیلی هم خوشکله بی شرف!صفحه نمایش خوبی هم داره.شاید از g53 هم بهتر باشه
سلام اگر با وزن 3.9 کنار میای مطمئن باش g53 بهترینه هم از نظر کولینگ هم تکنولوزی ساخت..اما فعلا با این قیمت اودلار ...3.300 قیمت داره تو یایتخت هم فقط یه نفر این مدل رو داره!!!!!!!!!(خواستی بهم پ.خ بده بهت ادرس بدم g53 sx از نظر گرافیک ضعیف تر از g53 sw اما sx حدود 50 دقیقه بیشتر شارز نگه میداره.
خب اینیخورده عادی هست که باتریش بیشتر کار کنه اونم به دلیل تفاوت در vga هایی هست که روی اینا قرار دارهنقل قول:
خواستی بهم پ.خ بده بهت ادرس بدم g53 sx از نظر گرافیک ضعیف تر از g53 sw اما sx حدود 50 دقیقه بیشتر شارز نگه میداره.
------------------------------------------------------
در مجموع تفاوت مدل 3d و غیر 3d تصور من بر اینه که زیاد مهم نیست چون تفاوت تنها در نمایشگر هایی هست که روی این لپ تاپ ها گذاشته شده و شما میتونید تنها با یه کابل hdmi 1.4 و همینطور یه یه نمایشر 3d تصویر 3d داشته باشید
با عرض معذرت تا اونجا که من میدونم sx قویتر از sw هستا!! خیلیم قویتر نه یه کم!!:18: :13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دوستمون g73jh -a1 رو اشتباه گرفته با g53sxنقل قول:
که گرافیک 5870 داره .
به ترتیب قدرت
gtx560m
5870m
gtx460m
.
.
.
حالا مدل دقیقش مهم نیست چیزی که مهمه خود سیستم هست وگرنه گرافیک های سری 6xx گرافیک های قوی هستن و در مدل هی ذکر شده تفاوت چندانی وجود نداره
n55sf همه بازی ها رو بدونه مشکل اجرا میکنه ؟ زود داغ میکنه ؟ درصد خرابیش کم بوده یا زیاد ؟ چشمم گرفتش :13:
g53sx از همه نظر عاليه ولي با قيمت 3.3 اصلا به صرفه نيست
به هيچ نحو
کسی n55sf رو توي اصفهان قیمت داره؟
اگه جایی رو میشناسید که بهترین کانفیگش رو بده برام پ.خ کنید
به نظر شما gx680 تو همين رنج قيمت (حدودای 2 میلیون) بهتر نیس؟وزنش برام مهم نیس
البته اگه گیر بیاد تو اصفهان
سلامنقل قول:
تفاوت بین کارت گرافیک 128 بیتی (g53sx) و 192 بیتی (g53sw):
The GTX 460M:
Core Speed: 675 MHz
Shader Speed: 1350 MHz
Memory Speed: 1250 MHz
Memory Type: GDDR5
Memory: 1.5GB
Memory Bus: 192 Bit
3DMark 06: 11521~16957 points
The GTX 560M:
Core Speed: 775 MHz
Shader Speed: 1550 MHz
Memory Speed: 1250 MHz
Memory Type: GDDR5
Memory: 2GB
Memory Bus: 128Bit (on G53SX)
3DMark 06: 13919~16591
For the best laptop for HIGH gaming WITH OVERCLOCK, The G53SW-A1 is better.
For the best laptop for LOW gaming WITHOUT OVERCLOCK, The G53SX-A1 is better.
HIGH means: HIGHEST settings and FULL HD
LOW means: HIGHEST settings and HD
چر واضح که کی برندست...
مسلما اگر هر دو 192 (به هر حال یک memory bus یکسان داشتند)اون وقت میشد گفت 560 خیلی قوی تره (نه یکم...!!!)
اگر مسئله حل نشده بهم بگیید تا چند تا لینک دیگه هم بدم...
(راستی تفاوت مثل تفاوت بنز و bmw هست و خیلی فرقیی ندارندا...
من خودم g53 sx دارم چون همین هم کارم رو راه میندازه...
در ضمن این فروم خیلی تاپه و بر و بچسش الکی رو هوا حرف نمی زنند لطفا مشاهده کنید اون جا هم همین بحثا بووود:
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
دقیقا حق با شماستنقل قول:
اما قیمتش این نبووود....قبلا 2.200 هم می شد گرفت ...الان همه چی گرون شده که این لپ تاپ هم مثل لپ تاپ های دیگه سیر صعودی تو قیمت پیدا کرده ...خدا اخر و عاقبت ما رو بخیر کنه...!!!
ببین دوسته عزیز تو بازی باس مهم نیست و حجم مورد نظر هستش
آقا یکی جوابه منو بده :دی می خوام ببینم اگه ارزش داره بخرم تقریبا همه امکانات رو جز 3D داره :13: تو همین قیمت مدل دیگه ای هست بهتر باشه از این ؟
حالا باس مهم باشه یا نباشه رنکینگ ها نشون دهنده ی ضعف کارت گرافیک استفاده شده در g53sx نسبت به g53sw است.نقل قول:
البته g53sx از هر نظر مخصوصا عمر باطری از sw سر تره
دوسته عزیز باتری هر دوتا سیستم یکی هست ولی یکی چون گرافیک قوی تری داره قطعا مصرف باتری بیشتری هم داره پس منطقی هستش که باتری اون یکی بیشتر عمر کنهنقل قول:
حالا باس مهم باشه یا نباشه رنکینگ ها نشون دهنده ی ضعف کارت گرافیک استفاده شده در g53sx نسبت به g53sw است.
البته g53sx از هر نظر مخصوصا عمر باطری از sw سر تره
در ضمن در مورد این رنکینگی هم که شما میگید باید بگم که بنچ مارک همه چیز یه کارت گرافیک رو مورد بررسی و تست قرار میده
حق با شماست!:20:نقل قول:
چرا تو پاساژ سهند طبقه پایین سمت چپ مغازه نبش داشت...ولی گرون گفتش من نخریدم...البته یه ماهی میشه...اولتراش هم داشت مینیش هم داشت...نقل قول:
سلام یه کول پد مناسب برای این لپ تاپ معرفی می کنید من n8 از deep cooler به نظرم خوب می آد ولی متاسفانه نتونستم تبریز گیر بیارم و متاسفانه تو فروش اینترنتی هم ندیدم. یه سوال دیگه هاب usb کول پد ها بدرد می خوره؟ این لپ تاپ موقع بازیای سنگین بد جو داغ می کنه( مخصوصا تو رزولیشن فول اچ دی و تنظیمات الترا) به این دلیل حتما کول پد لازمه
نقل قول:
والا تا اونجایی ما می دونیم گرافیک های اینها کم مصرفه و برنامه صرفه جویی داره و این دلیل نیست که گرافیک بالتر باشه مصرفش بالاتره
دسته عزیز تو performane بالا از حداکثر قدرت یه سیستم استفاده میشهنقل قول:
والا تا اونجایی ما می دونیم گرافیک های اینها کم مصرفه و برنامه صرفه جویی داره و این دلیل نیست که گرافیک بالتر باشه مصرفش بالاتره
در ضمن شما میشه یه بنچ مارک اونم به انتخاب خودتون انتخاب کنید و بیاید اینجا تشریحش کنید که دلیلش چی بوده ؟!
ربطی نداره به این حرفا
همه چیز بستگی به نوع کاربری داره شخص داره از لپ تاپ میکنه وگرنه هر دوتا لپ تاپ در حالت idle بودن همون به مقدار مساوی شارژ رو مصرف میکنند
سلام .من از هر کسی که g53sw داره پرسیدم همهشون گفتند که اگر فقط وب گردی کنیم فوق فوق (بدون استفاده از حالت بهینه ی انرزی ...high performance)تا 2 ساعت جواب داده در حالی که من (با g53sx)تا 2 ساعت و 50 دقیقه هم استفاده کردم زمانی که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کردم دیدم که دقیقا همین میزان نگه داری شارز رو برای هر دو سیستم نوشته...حالا اگر از hybrid engine استفاده کنیم(همون حالتی که کیفیت صفحه نمایش رو میاره پایین و ...)به 3.20دقیقه هم میرسه...(که اصلا صفا نداره!!!!)نقل قول:
سلام چند روز پیش ساب ووفر لپ تاپ من به خاطر سهل انگاری خورم قسمت ورودیش خم شد و الان از کار افتاده و هر کاری می کنم درست نمی شه حسابی حالم گرفته شده از دوستان کسی راه حلی سراغ داره یا جایی رو تو تبریز برا درست کردنش معرفی کنه.
در ضمن ساب شامل گارانتی می شه یا نه
بنظر من بهترین کار تماس با شرکت گارانتی هستشنقل قول:
سلام چند روز پیش ساب ووفر لپ تاپ من به خاطر سهل انگاری خورم قسمت ورودیش خم شد و الان از کار افتاده و هر کاری می کنم درست نمی شه حسابی حالم گرفته شده از دوستان کسی راه حلی سراغ داره یا جایی رو تو تبریز برا درست کردنش معرفی کنه.
در ضمن ساب شامل گارانتی می شه یا نه
بله بهترین کار همینه یه موقعه در مغازه نبریش
سلام دوستان. من میخوام n55sf بگیرم فقط یک سوال داشتم
میشه برای این مدل هارد ssd اضافه کرد؟یعنی m-sata دارد؟شما اضافه کردین؟
اگه نه شه میخوام y570 بخرم. لطفا سریعتر جواب بدین . ممنون میشم.