خب وقت این سیستم عامل هم رسید
یکی از دوستان بگه بهترین نسخه کدومه که بریم برا دانلود؟
Printable View
خب وقت این سیستم عامل هم رسید
یکی از دوستان بگه بهترین نسخه کدومه که بریم برا دانلود؟
Enterprise کامل ترین نسخه هستشنقل قول:
البته ببینید N نداشته باشه که مدیا پلیر هم ندارید
راستی دقت کردید اکثر سایتا کنفرانسو زنده پخش نکردن!!!!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
واقعا چرا هیچجا پخش زنده نکرد مراسمو؟؟؟نقل قول:
برام جالبه یعنی اینا هیچکدوم از ویندوز استفاده نمیکنن که براشون مهم نبوده همچین خبری!!!........کاش به ما هم بگن از چه سیستم عاملی روی سیستم خودشون استفاده میکنن تا ماهم شاید علاقمند شدیم.
توی تمام سایتها زده که دوتا نسخه برای فروش گذاشته مایکروسافت.....یه ورژن ویندوز8 و یه ورژن ویندوز8 پرو .....هرچی من گشتم جایی نگفته هنوز این ورزن پرو تفاوتی با ورژنی که چندماه پیش اومد کرده یا نه.
کسی اطلاعات جدیدی از جایی داره درباره این 2نسخه جدید؟؟؟
از دوستان اگه کسی میتونه این رو تست کنه و نتیجه رو بگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فرق اینا چیه :
- Windows 8 Pro x64 -64-bit
- Windows 8 Pro VL x64 -64-bit
- Windows 8 Pro N x64 -64-bit
- Windows 8 Pro with Media Center x64 -64-bit
؟؟؟
سلام دوستان چندتا سوال داشتم
1.شما هم با یاهو مسنجر در ویندوز 8 مشکل دارید(یعنی سیستمتون هنگ نمیکنه؟)
2.فرق بین کرک های ویندوز چیه ایا مشکلات ویندوز رو بر طرف میکنه یا چیز دیگه ای (الان من کرکی که کردم مدت زمانی رو از بین برده ایا کرک جدید اومد نصب کنم مشکلات ویندوز کمتر میشه؟!)
3.چطور میشه عکسارو عوض کرد باید حتما عکس رو ببندیم و بری عکس بعدی رو دوباره باز کنیم ببینیم!؟
4.چطور میشه صدای پلیرش رو زیاد یا کم کرد ؟!
1.نه من مشکلی نداشتم با یاهومسنجر ولی بعضیها گفتن که مشکل داشتن........نسخه جدید مسنجر رو دانلود کنین ببینید بازم مشکل داره یانهنقل قول:
2.شما اگه از کرکهای انلاین قدیمی و مثلا همون 6ماه استفاده کردی حتما دوباره ویندوز رو نصب کن با کرک جدید کرک کن....من خودم با کرک 6ماه که از طریق نت کرک میشد کرک کردم ولی ویندوز بشدت داغون شد و دیگه درست هم نشد تا ویندوز رو کامل پاک و نصب کردم و با کرک جدید کرک کردم و حالا عالی کار میکنه.......کرک من K.J Activator v261012
3.دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم ولی فکر میکنم منظورتون این باشه که برای باز کردن عکس از نرمافزار تحت مترو استفاده میشه..........شما روی یکی از عکسها کلیک راست کن گزینه اخر properties رو بزن توی تب general گزینه change رو بزن و از توی اون گزینه ها windows photo viewer رو انتخاب و اوکی کن.
4دقیقا بگید کدوم پلیر مشکل داره تا راهنمایی بشه کرد.
ممنونم بابت جواب کاملتون
نه منظورم اینه که مثلآ چندتا عکس داشته باشم بخوام نگاه کنم چجوری میتونم عکس رو رد کنم برم بعدی هر کاری میکنم نمیشه(با جهت نمای کیبرد هم امتحان کردم نشد :( )
منظورم Xbox music هستش
و یک سوال دیگه از کجا میشه فهمید که ویندوز اورجینال هست یا نه ؟!
سلام دوستان
در ویندوز 7 یکی از درایو هام با بیت لاکر قفل هستش
آیا وقتی ویندوز 8 رو نصب کنم با اون درایوی که لاک هستش مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟( چون اگه بازش نکنه کل اطلاعاتم از بین میره)
با تشکر
من نصب کردم و مشکلی پیش نیودم برام......هم سون رو به ویندوز8 تبدیل کردم و هم یه بار ویندوز8 رو دوباره نصب کردم مشکلی پیش نیومد.نقل قول:
ولی خب مطمعن نمیتونم بگم برای شما هم مشکلی پیش نیاد ولی من مشکلی نداشتم.
حتما دقت کنید که نسخه اینترپرایز ویندوز8 رو نصب کنین که بیت لاکر داشته باشه.
در مورد عکس دقیقا بگین با چه برنامه ای عکس رو باز میکنین و مشکل داره؟نقل قول:
در مورد Xbox music من کلا کار نمیکنه برام و یه ثانیه اهنگ اجرا میشه و بعد میپره بیرون.......فکر میکنم چون کرک هست نمبشه استفاده کرد.
در مورد عکس دقیقا بگین با چه برنامه ای عکس رو باز میکنین و مشکل داره؟نقل قول:
در مورد Xbox music من کلا کار نمیکنه برام و یه ثانیه اهنگ اجرا میشه و بعد میپره بیرون.......فکر میکنم چون کرک هست نمبشه استفاده کرد.
به این بخش رجیستری برید
باید این باشه ورژن اگه اپدیت نکرده باشیننقل قول:
برای ریجستری برو این قسمت C:\Windows\regedit.exe
حالا مسیر زیرشاخه ها رو بگیر برو تا برسی :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsof t\Windows NT\CurrentVersion
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم اپدیت کرده باشین تبدیل به این ورژن میشه
دوستان من این سوال رو جای دیگه هم پرسیدم و کسی جواب نداد.
کسی می دونه چه جوری میشه فونت فارسی پیش فرض ویندوز 8 رو عوض کرد ؟خیلی فونت بدی داره.
سلام
میخواستم بدونم ویندوز 8 فاینال اومده دیگه؟؟؟؟؟
اگه لطف کنین اموزش نصب ویندوز هشت و واسمون کامل و دقیق بزارین عالی میشه...
من الان ایکس پی دارم...
میخوام ویندوز 8 رو نصب کنم و ایکس پی رو هم داشته باشم...
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اون که اره با تغییر نرم افزار میشه عکس ها رو پشت سر هم دید ، مهم اینه که با نرم افزار مترو نمیشه دید و دنبال راه حل برای اونیم...نقل قول:
پلیر موزیک خود مترو مد نظر بود....
ارائه انحصاری DirectX 11.1 برای ویندوز 8!
به نظر میرسد که مایکروسافت DirectX 11.1 را به صورت انحصاری برای ویندوز ۸ عرضه کرده است! مطمئنا این خبر خوبی برای کاربران از جمله کاربران اهل بازی در سیستم عامل های ویستا و 7 نیست و نسبت به آن اعتراضاتی نشان خواهند داد. میتوان گفت این کار مایکروسافت ممکن است جنبه ی تبلیغاتی برای سیستم عامل جدید این کمپانی قدرتمند ( ویندوز ۸) داشته باشد چرا که این نرم افزار یا واسطه گرافیگی (DirectX 11.1) برای همه کاربران ویندوز کارایی زیادی دارد و انحصاری کردن آن برای ویندوز 8 کاربران زیادی را مجبور به کار با این سیستم عامل خواهد کرد.
سوال این است که اگر این کار مایکروسافت جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد آیا این کار درستی است!؟ آیا واقعا این موضوع جنبه ی تبلیغاتی دارد؟
باید گفت طبق آمار و اخبار عنوان شده با این که کارایی و تست های انجام شده تا کنون نسبت به این سیستم عامل (ویندوز 8) خوب بوده ولی هیچکدام از این موارد دلیل موجه برای انحصاری کرد یک واسطه گرافیکی و پر کاربرد نیست!
همچنین از طرف دیگر نیز هیچ دلیلی که نشان دهنده جنبه تبلیغاتی این عمل باشد وجود ندارد و مایکروسافت در خیلی زمینه های دیگر همچنان سیستم عامل های قدیمیتر خود را پشتیبانی میکند!
میتوان گفت DirectX یک واسطه گرافیگی بین سخت افزار و سیستم است که بیشترین کاربرد آن برای بازی ها است. به گفته (Daniel Moth) که یکی از توسعه دهنده ها (Developer) مایکروسافت می باشد:
“ بسته (DirectX 11.1) می تواند بر روی سیستم عامل ویندوز ۷ نیز نصب شود ولی کیفیت اصلی این نسخه از نرم افزار را نشان نمی دهد. به نظر بهتر است که سیستم عامل های قدیمی خودمان را به ویندوز ۸ ارتقا دهیم چرا که احتمال آن زیاد است نرم افزار های کمکی دیگر هم فقط برای ویندوز ۸ به صورت
منبع : ubergizmo
سرعت ویندوز 8 از 7 بالاتریه؟
یعنی رو سیستم سبک تره؟
نقل قول:
بله کاملا سبکتره
سلام دوستان
من متقاعد شدم که ویندوزم رو عوض کنم و 8 رو نصب کنم(7 که نصب دارم دیگه خسته شده!)
حالا مساله اینجاست که کدوم نسخه رو دانلود کنم؟!
توی سایتای ایرانی که شونصد نوع با حجمای مختلف قرار دادن(یکی کمتر از 3 گیگه یکی هم 4/4 گیگ! و...)نسخه 64 رو میخوام
توی همین فروم هم هر روز یه ورژن میزارن با کلی اسم و لینک گیج کننده!!!!
برای مصرف خونگی میخوام(از نوع معمولی که زیاد بازی نمی کنم و بیشتر فیلم می بینم و اینترنت سر می زنم)
حالا pro نصب کنم یا enterprise?
و سوال مهم تر اینکه دوستانیکه نصب کردن و مشکل نداشتن بگن از کجا دانلود کردن تا من هم همون رو دانلود کنم
لطفا همه دوستان مشارکت کنن چون موضوع به دردبخوریه و مساله خیلیاست
با تشکر از زحمات شما-من دو ويندوز xP-7دارم خواستم XPرو به 8تبديل کنم بعداز فرمت کردن پارتیشنی که XPروش نصب بود ونصب 8 تو همون درايو تو قسمت بوت منيجر گزينه ultra of windows يا همون اکسپی وجود داره! از دستور msconfig هم اين ويندوز رو نميشناسه. حالا من چيکار کنم؟؟؟؟
نقل قول:
حالا مساله اینجاست که کدوم نسخه رو دانلود کنم؟!pro یا enterprise?
سلام. با توجه به چیزهایی که گفتید من pro رو پیشنهاد میکنم ولی در هر صورت میتونید تونقل قول:
برای مصرف خونگی میخوام(از نوع معمولی که زیاد بازی نمی کنم و بیشتر فیلم می بینم و اینترنت سر می زنم)
لینک زیر برید و تفاوت های نسخه های مختلف رو ببینید
نقل قول:
و سوال مهم تر اینکهدوستانیکه نصب کردن و مشکل نداشتن بگن از کجا دانلود کردن تا من هم همون رو دانلود کنم
من خودم از سایت s o f t 9 8 . i r (فاصله ها رو حذف کنید) دانلود کردم.
متاسفانه دوستان مشارکت نمی کنن!نقل قول:
دیروز خودم تصمیم گرفتم از همون 98 دانلود کنم و الان نصب کردم
نسخه enterprise
فعلا که مشکلی نداره
تمام این نسخه های برای دانلود تغریبا یکی هستن و فقط پک هاشون فرق داره که مثلا نسخه 32و64باهمه یا جدا و اینطور مسائلینقل قول:
بهترین و کاملترین همین نسخه enterprise هست و مشکلی نداره
ولی حتما حتما اپدیت کنین ویندوز رو تا مشکلات اولیه برطرف بشه و نسخه بروزرسانی بشه چون چندیدن اپدیت براش اومده که کارکرد ویندوز رو خیلی بهتر میکنه.
مبدونم enterprise از pro بهتره وکاملتره ولی میخواستم بدونم دقیقا فرقشون چیه؟
enterprise از pro خیلی سنگین تره؟
فرقشون خیلی زیاد نیستنقل قول:
نسخه پرو نسخه کامل خانگی هست
نسخه اینترپرایس نسخه عرضه شده برای شرکتها هست
چندتا قابلیت توی اینترپرایس هست که توی پرو نیست که البته برای کاربر معمولی زیاد کاربردی نیست
تفاوتها هم توی همین لینک ویکیپدیا که بالا دوستان گذاشتن مشخصه
سنگینی هم باهم فرقی ندارن و یکی هستن
میشه گفت نسخه enterprise همون نسخه Ultimate ویندوز سون هست فقط نامگذاری فرق کرده.
دوستانی که از s o f t 9 8 . i r دانلود کردن، این که گفته این نسخه های جدید همون ورژن rtm هستن و فقط آپدیت ها بهشون اضافه شده یعنی چی؟
یعنی اینکه ویندوز برو نصب می کنیم و بعدش تمامی اپدیت ها رو باید یکی یکی نصب کنیم ؟
من انترپرایز نصب کردم(پرو هم قطعا فرقی نداره)نقل قول:
هیچ کار اضافه ای لازم نداشت.خیلی راحت.
الانم هیچ مشکلی ندارم و هنوز یه روز نشده دیگه به محیطش عادت کردم
نقل قول:
نه خودش نصب شدست ، لازم نیست کاری کنید
حتما با خوده ویندوز هم اپدیت کنیدنقل قول:
چون چندیدن اپدیت برای ویندوز اومده تا حالا و اپدیتهای جدید نصب بشه خیلی بهتره.
سلام دوستان سوالی داشتم ازتون نمیدونستم کجا مطرح کنم:
این BackGround استارت اسکرین رو چجوری میشه عوض کرد
همچنین زمانی که Lock میکنیم
والا من که هرچقدر زور زدم دیدم اون بخش انگار قفله!!!
اگه قفله مشکل از کرک که کامل کرک نشده ویندوزنقل قول:
کرک جدید نصب کنین درست میشه.
آخرین ورژن KMsnano رو نصب کردم کرک کامل هم شد اما اون قسمت دیگه رفتهنقل قول:
نمیدونم شاید مشکل از Sync ناقص با حساب کاربری Hotmail هم باشه
به هر حال ممنون از کمکتون
سلام دوستان
خوبید؟:n02:
می خواستم بدونم الان وقت ارتقا ویندوز 7 به ویندوز8 رسیده یانه؟!
یعنی تغییر ویندوز اونم با این همه مشکلات و دنگ و فنگ ویندوز8 ارزششو داره یا فعلا ویندوز7 خوبه؟
نظرمم به ویندوز8Enterprise می باشد چطوره خوبه؟
سی پی یوام چهار هسته ایی دارم 4گیگ رم
یه سوال
ویندوز8 الآن کامل هستش ؟ یعنی مثل ویندوز7 فول و بدون مشکل هست و با تمام نرم افزار و بازیها سازگاری داره ؟
من که مشکلی ندارمنقل قول:
در کل همونه فقط پیشرفته تر و سریع تر!
اتوکد 2010 رو هم روش نصب و پچ کردم بدون مشکل
فقط مشکل من و دوستم اینه که گرافیک لپ تاپ رو نمی خونه
رفیقم که نتونست درایور رو پیدا کنه اما من که تونستم هم اثری نکرد و همچنان یک گیگ گرافیک من رو نشون نمیده و فقط یک گیگ شیر رو نشون میده(در اصل 2 گیگ باید باشه)
نقل قول:
اگر کسی بخواد فقط آهنگ گوش بده بد نیست ولی اگر یه پله انتظارت بالاتر باشه ماکروسافت در هر زمینه برای شما یه متن 500 خطی تو Help Center گذاشته که خلاصش اینکه که نیست ، نمیشه ، نداره ، چی ؟! آهان امکانش نیست !
نمونش امکان نداشتن ساخت کانکشن وای فای برای شیر اینترنت و نداشتن کدک MPEG 2 و کار نکردن با اکثر پرینتر های موجود و ....
خدا رو شکر برای هر کار هم که تو ویندوز های قبلی عادی بود تو این ویندوز باید نیم ساعت رجیستری رو دست کاری کنی تا بتونی راضیش کنی انقد سوال نپرسه !
کافیه بخوای یه فایل یا برنامه رو کپی یا نصب کنی نیم ساعت باید به هشدار های مسخره و جواب بدی تا قبول کنه مثلا برنامه رو کرک کنی !
کلا ویندوز 8 اگر چه به روزه ولی سیستم عاملی نیست که آدم باش راحت باشه ، شاید به دید سیستم عامل موبایل و تبلت بش نگاه کنی جذاب باشه ولی برای PC و کار با موس و کیبورد یه شکست بزرگه .
من شنیده بودم ویندوز 8 یه قابلیتی داره که تاریخچه ی ترافیک رو ثبت می کنه و معلوم میشه چند گیگ تبادل اینترنتی داشتی در طول مثلا چند ماه. این درسته؟ داریم همچین قابلیتی مردم؟! کجاشه دقیقا؟
ویرایش: و 1 سوال دیگه: موقعی که یه فایلو کپی می کنیم اگه یه فایل همنامش تو اون مسیر باشه اخطار میده که در ویندوز 8 این اخطارو برداشتن! چجوری باید برش گردوند؟
ببخشید
آیا نرم افزاری هست که باهاش بشه فهمید که
سیستم پی سی
قادر به کار کردن با ویندوز 8 هست یا نه(32 و 64)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره هست!نقل قول:
نه هنوز نرسیده، شما ویندوزو نصب کنید باید 700 مگ فقط آپدیت کنید!نقل قول:
باید منتظر سرویس پک بود!بعد میشه ارتقاع داد از 7 به 8!