اقا تو رو خدا یکی هم مارو تحویل بگیره من بازیو نصب کردم اما موقع کپی کرک این ارور رو میده خواهش می کنم (هزار بار) کمکم کنین در ضمن یه کرک دیگه دان کردم همین ارور رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اقا تو رو خدا یکی هم مارو تحویل بگیره من بازیو نصب کردم اما موقع کپی کرک این ارور رو میده خواهش می کنم (هزار بار) کمکم کنین در ضمن یه کرک دیگه دان کردم همین ارور رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس باید غیر فعال باشه تا کپی بشهنقل قول:
نسخه کرک شده نیست رفیقنقل قول:
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
تماشا بازی رو نسخه اصلی نیاورده نسخه دمو هست صدا هم نداره نسخه اصلی تازه برای دانلود اومده که خود تماشا هم گفت بعد میاد . . . :46:نقل قول:
من همین العان بازی رو گرفتم ولی موقع نصب همون اول بسم الله یه ارور داد ولی العان داره نصب میشه
خبر داشتید خود p30 م گذاشته برا دانلود:
حجمش 7.1 GB هست!!کد:http://www.p30world.com/archive/desktop/fun_game/download_pro_evolution_soccer_2012_full.php
حجمی که پی سی واسه دانلود گذاشته از همه بیشتره !!!! چرا ؟ :8: شاید نسخه ی کامل و بدون ایراده :27:نقل قول:
چه خبره ؟؟ کونامی چقد ما رو اذیت میکنه :angry: میترسم بگیرم ارور بده آخه دوستمون میگه همون اول بسم الله ارور داد :sad::sad::sad::sad: واسه خود p30 world سالمه ؟!
نمی دونم ، اما خودش گفت کرک شده اس ....... :41:
مطمینی دمو هست ؟
من یک ساعت پیش اونجا بودما . :46:
به نقل از یکی از بچه های خود گرگان که تازه باهاش آشنا شدم آره میگفت دمو هست و منتظر نسخه ی کرک شده باشیم . . . :10:نقل قول:
لینکی که p30 داده بود،حجمشو حساب کردم(با ماشین حساب به صورت دقیق:31:)
شد 6.8 GB!
مثل بیشتر لینکای دیگه.
بچه ها واس من هم همین ارور رو میده. جالبه که یک بار بازی رو بازی کردم، رفعه دوم این ارور رو داد:18:نقل قول:
راستی توی DVD واس من کرک نداشت.
چه کنم؟؟؟؟؟
آنتی ویروس هم غیر فعالهههه:19:
خود بازی کامل هست بدون مشکل ؟نقل قول:
ادرسش کجاست ؟
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10:نقل قول:
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
کسی نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتنقل قول:
دوست عزیز اوال اخرین دایرکس و این کرک را نصب کن درست میشه :نقل قول:
دایرکس نداشتم مشقام خوب نوشتم...:31:کد:http://upfile.in/3h3hw8p9grj7/Crack.neez.net.rar
سلام
نسخه Reloaded اومده یا نه؟
اگه نیومده مشخص هست کی میاد ؟
این سوال رو تا الان ده بار دیگران گفتن جواب هم دادیمنقل قول:
باید از فروشگاه بازی فعالش کنی با دادن چی پی
دوستان سایت دانلودها این رو زده....
کاربران عزیز ، یک نکته رو همینجا عرض کنم تا در این زمینه سئوالی پرسیده نشه. عزیزان بازی PES 2012 ، عرضه شده ولی … ! ولی این نسخه آلمانی هستش و هر سایتی که انگلیسی این بازی رو گذاشته ، این کار رو کردن : منوهای بازی رو از روی دموی ۲۰۱۲ بازی میکس کردن که انگلیسی بشه ، گزارشگر ۲۰۱۱ هم گذاشتن روش برای انگلیسی !!!! واسه همینه که اگه انگلیسی بازی کنین ، کلا اول بازی حرف نامربوط میزنه و بعد تا آخر بازی هیچی ! کلا روند وبسایت دانلودها عرضه ی بازی های ۱۰۰% سالم و نهایی هستش ! خود کونامی گفته بازی رو ۱۴ اکتبر عرضه میکنن !!! امیدوارم توضیحات کافی رو داده باشم.
میهن دانلود گفته تا چند ساعت دیگه لینک PES 12 رو میزاره...
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
کد:http://-------------.com/
اینا واسه اینکه عقب نمونن اینکارا رو میکنن...نقل قول:
میهن دانلود گفته تا چند ساعت دیگه لینک PES 12 رو میزاره...
من که تا دو هفته دیگه صبر میکنم نسخه اصلی بیاد
هرکی زودتر از دو هفته دیگه بازی کنهنقل قول:
:23:؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این یعنی چی ؟ :18:نقل قول:
بچه ها میگن گویا نسخه انگلیسی این بازی که تو بازار هست مشکل داره و زبان انگلیسی برای pes 2011 هست . درسته ؟
بله، فایل های گزارشگر رو ریختند که فقط بفروشند، گزارشگر واسه خودش پشت سر هم جمله های بی ربط به بازی میگه!نقل قول:
بالاخره بازی رو گرفتم :40::40: واسه من منو انگلیسی هست واسه چی برای بعضی از دوستان یه زبان دیگه ست ؟؟
نقل قول:
شما شانست خوبه عزيز
اگه رونالدو فقط مثل بولدوزر بود كه دردي نبود كلا تيم حريف اساسي ياد گرفته گوشماليت بده
دوستان من الان نصب کردم
بازی که اجرا میشه بعد از 1دقیقه میپره بیرون میزنه close program ویندوزم هم 7
باعرض سلام
من بازی PES2012 رو نصب کردم ولی هنگام اجرای بازی این ارورر میاد
The Dynamic library "rld.dll" failed to load.please confirm that:
1) The file was copied over the same folder as the cracked executable
2) The Antivirus software is not false-detecting the file ( in which case white- list the folder/file).
چیکار باید بکنم؟
راهنمایی کنید لطفا
بازم کچلمون کردین:20: این سوالو چندین و چند بار پرسیدین،دوستانم جواب دادن آنتی ویروستونه خاموش کنین.نقل قول:
اینو که 100 بار تو پست هی قبلی جواب دادیم !!!! :24:نقل قول:
یکی جواب بده تو رو خدا:37:نقل قول:
مثلا یکی تو این پست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491423&page=161
دوستان اگر کسی nod 32/v5 داره حتی اگر خاموشش کنه باز هم کرکو پاک میکنه.انتی ویروس های دیگه رو نمیدونم پاک میکنه یانه.
لینک دانلود گزارشگر اسپانیولی ؟؟؟
آنتی ویروسته غیر فعال کن ونقل قول:
بازی رو دوباره نصب کن
اگه نشد
کلا ویندوزتو عوض کن.:31:
یعنی این قابلیت فقط برای کامپیوتره و شما مثلا با رونالدو نمیتونین به راحتی دریبل بزنید؟:18:نقل قول:
مطمئنی حل میشه؟؟نقل قول:
چرا کسی کمک نمی کنه من وقتی زمان بازی رو شب میزارم تا بازی شروع ن میشه 3 تا پاس میدم گیر می کنه:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
امتحان کن،نقل قول:
ضرری که نداره،ازبیکاری که بهتره:31:
تو اکثر بازی ها وقتی یه اروری میداد اینکا را رو میکنم درست میشه.
شایدم سیستمت ویروسی شده.:31:
سلام . من بازی نصب کردم 2 تا مشکل دارمنقل قول:
1 . وقتی زمان بازی تو شب میزارم. بازی که می خوام انجام بدم گیر می کنه بیرون می یاد با دمو 1و 2 این مشکل داشتم
2. بازی خوب اجرا نمی شه رون نیست.
کارایی رو که برای اون دوستمون نوشتم تو هم انجام بده.. بعدا نتیجه رو بگو...نقل قول: