فعلا که بورس داره نقدینگی بازار رو به خود جذب میکند اما پایان این ماراتون صعودی چه زمانی خواهد بود !!!نقل قول:
خیلی از دوستانم برابر چندین سال کار در بورس سود کرده اند
ما که فعلا از این بازار بیرون رفتیم
Printable View
فعلا که بورس داره نقدینگی بازار رو به خود جذب میکند اما پایان این ماراتون صعودی چه زمانی خواهد بود !!!نقل قول:
خیلی از دوستانم برابر چندین سال کار در بورس سود کرده اند
ما که فعلا از این بازار بیرون رفتیم
بعد از چند هفته بالاخره امروز شاخص های منتخب با منفی بسته شدند ;)
توی این سایت ادم میترسه دو خط در مورد اقتصاد بنویسه چپ و راست اخطار میاد :n25::n02:
تو انحمن انسانی می تونین هر بحث اقتصادی داشته باشین در صورتی که خارج از محدوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نباشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز این تاپیک همیشه بروز نگه دار
ممنون
بورس ارز در ایران وجود داره ؟
به صورت بورس خیر وجود نداردنقل قول:
یه زمانی کارهایی انجام شد اما هیچ وقت عملی نشد
یه سایتی هست که خرید و فروش سهام در بورس رو بطور مجازی انجام میدی ! چی بود آدرسش ؟
بعد اگر اون جا بتونی فعالیت داشته باشی در واقعیت هم می تونی ؟ یعنی آیا به اون درجه مهارت می رسی ؟ شبیه هم هستن واقعا ؟
تو گوگل تالار های مجازی بورس یا خرید و فروش آنلاین سهام رو سرچ کنید چند تا سایت می تونین پیدا کنید (متاسفانه معـرفی سایت یا ارجاع به سایت های دیگه
خلاف قوانین انجمن هست) بیشتر این سـایت ها بورس رو به صورت کامل آمـوزش دادن و افـرادی که به صورت مجـازی خرید و فروش می کنن مهارت کافـی رو دارن
درباره شباهت به بازار بورس مشابه بازار بورس میتونین حجم معاملات انجام شده در هر روز، ارزش کل معامـلات تالار ، تعداد دفعات خریـد و فروش رو ببینین دوستان
دیگه اگر تجربه شرکت تو این نوع تالار ها رو دارن می تونن تجربشون رو اینجا به اشتراک بذارن ..
تو انجمن خودمون هم اطلاعات مربوط به بورس( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هر روز آپدیت می شه و اگر فرصت بشه تو تاپیک مجزا آموزش هم گذاشته
میشه.
اسم سایت تالار بورس مجازی هست سرچ کن پیدا میکنی یک سایت بیشتر نیستنقل قول:
هیچ مانعی برای فعالیت همزمان شما در واقعیت و در تالار بورس مجازی وجود ندارد
کدوم درجه از مهارت :n02: - به صرف اینکه فقط با این تالار کار بکنید و بعد از مثلا یکماه بتونید در بورس خرید و فروش حرفه ای انجام بدهید باید عرض کنم که خیر به اون درجه مد نظر نمیرسید برای ورود منطقی به بورس باید مطالعات و تحقیقات بیشتری انجام بدهید
اما خرید و فروش در بورس هیچ مانعی نداره مراجعه میکنید به یک کارگزاری براتون افتتاح حساب میکنه و تمام به قول معروف میتوانید فله ای سهام خرید و فروش کنید اما ممکنه وارد سهامی بشوید که خارج شدن از اون خیلی سخت باشه
شبیه هم هستن یعنی چی ؟ بیشتر توضیح بدهید من متوجه منظورتون نشدم
خیلی ممنون از راهنمائی تون دوستان
منظورم از " شبیه به هم " اینه که نوع فعالیتی که توی اون سایت بطور مجازی انجام میدی دقیقاً همینه که باید در واقعیت انجام بدی یا فرق داره ؟
بعد این کارگزاری ها چقدر پول می گیرن افتتاح حساب می کنن ؟
در تالار مجازی سعی شده تا جای امکان ابزار و اصطلاحاتی به کار رود که در بورس واقعی به کار رفته امانقل قول:
ممکنه یک کارگزار با توجه به سلیقه و نیاز یا توانایی خود برخی امکانات رو اضافه یا حذف یا با تغییرات اندک به مشتری ارائه دهد اما در کلیت کار تفاوتی وجود ندارد
افتتاح حساب رایگان هست
بسیار بسیار ممنوننقل قول:
حالا از کجا کارگزاری خوب و معتبر پیدا کنم ؟
اگر کمی در سایت های که در زمینه بورس فعالیت میکنند سرچ کنید افراد مختلف نظراتشون رو در مورد کارگزاری ها گفته اندنقل قول:
یک کارگزار در بخش انلاین مشکل داره ، کارگزار دیگر در تسویه حساب ، یکی از نا اگاهی شما سوء استفاده میکند و . . .
بیشتر از اونی هم که خود کارگزاری مربوط بشود به نماینده اون کارگزاری ارتباط دارد مثلا
کارگزاری x در شهر شما یک نمایندگی داره مسئول خرید و فروش این نمایندگی اقا یا خانوم y هست که خرید ها و فروش های ، حساب ها و . . . شما در اختیار ایشون هست حال این فرد به قول معروف کمی خورده شیشه داره و متوجه میشه شما اگاهی درستی از بورس ندارید و همون یک مقدار خورده شیشه وسوسه اش میکنه که از نا اگاهی شما سئو استفاده کند
مثلا شما دستور خرید میدهد وقتی بازار صف فروش میشه برای شما خرید میکنه یا . . . .
حال همان کارگزاری در شهری دیگر فوق العاده درست کار و قابل اعتماد هست
هرچند که شما میتوانید به صورت مستقیم با دفتر مرکزی کار کنید اما معایب و محاسن خود رو دارد
یا خدا اینهمه اطلاعات رو آدم باس بدونه؟
بورس تهران سایت هم داره؟ اینترنتی کار کرد؟
بورس تهارت !!!!! :blink:نقل قول:
:n02::n02: :n02::n19:نقل قول:
تهران
ببین یه مثال میزنم امیدوارم که بتوانم مطلب رو برسونمنقل قول:
شما برای اینکه بتوانید یک مهندس ، دکتر یا . . . بشوید احتیاج دارید مراحل روی یکی یکی طی کنید یعنی کلاس اول ، دوم تا دکترا - حالا این وسط شما مجبوری درس هایی رو بخونی که شاید در کارت اصلا از اونها استفاده نکنی اما اگر اون رو فرا نمیگرفتی نمیتوانستید به مراحل بالاتر بروید
با این مقدمه خواستم این رو عرض کنم که شما هرچه اطلاعات بیشتری نسبت به بورس بدست بیاورید درصد موفقیت شما بیشتر خواهد شد هرچند که بیشتر مطالب تئوری یا از واقعیت ها دور باشند یا حتی از انها استفاده ای نکنید بالاخره شما دارید وارد جایی میشوید که با اقتصاد و جدیدن تکنیکال سر و کار داره باید یکسری اطلاعات رو بلد باشید - بدون دانستن اطلاعات به مانند اینکه چشم بسته وارد اتاقی شده اید حال ممکنه چیزی با ارزش بدست اورید یا همه چیز رو از دست بدهید
در حال حاضر در قانون چیزی به نام بورس تهران نداریم همه کشور تحت یک نام واحد به نام سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت میکنند
دوست عزیز V E S T A مثل اینکه فرمودند لینک دادن به خارج از فروم خلاف محسوب میشود اما برای اینکه بتونی سایت رو پیدا کنید فقط از عمو گوگل سوال کنید بورس
یکی نکات مهم برای شرکت در بورس و خرید و فروش و سود اوری زمان تقسیم سود هر شرکته
این هست که باعث میشه شما سود ببرید
یا در زمان سقف و کف قیمت که در کف میخرید و در سقف میفروشید
این رو هم باید بدونید که هر شرکت که سهامش قابل خرید و فروشه در شبانه روز حق داره فقط 4% تفاوت قیمت داشته باشه
باز اگه کمک خواستید میتونم کمک کنم
سود سالیانه به کسی که حتی یه روز قبل از تقسیم سود سهام خریده پرداخت میشه درسته ؟
بعد از تقسیم سود سالیانه ، قیمت سهام مورد نظر افت میکنه ؟
سود سالیانه به کسی پرداخت خواهد شد که در زمان تشکیل مجمع سالیانه سهام دار باشهنقل قول:
معلوم نیست باید جو بازار رو دید
در حرف دوستمون باید بگم که شما اگه وارد باشین میتونین روزی 8درصد سود نصیب خودتون کنید البته منهای هزینه خریدو فروش!چون بازه یک سهم در یک روز 8درصد میباشد!شما میتونید با خرید سهم در صف فروش و فروش ان در صف خرید به این 8 درصد برسید!نقل قول:
سبز باشید
خدایا این تاپیک چقدر سوتو و کوره! بازار به این پرمنفعتی فقط 19 صفحه جلو رفته ؟ شایدم دلیلش نبود دانش و آگاهیه . اگه بشه تو چند روز آینده با اجازه بزرگان ؛ راجع به تحلیل تکنیکال و خرید سهام مطلبی میذارم شاید از این کرختی در بیاد.
اخوی :n02: تو این یک سال و اندی که تو بورس هستم من ندیدم که سهمی از 4 % منفی تو یه روز به 4% مثبت برسه . ( شایدم بوده من ندیدم) نهایتا صف فروشش جمع شده. این گفته شما حالت ایده آل سود دهی یه سهمه اما بسیار کم اتفاق میفته . شما اگه هفته ای 8 درصد هم سود کنید به نظرم خوبه.نقل قول:
در حرف دوستمون باید بگم که شما اگه وارد باشین میتونین روزی 8درصد سود نصیب خودتون کنید البته منهای هزینه خریدو فروش!چون بازه یک سهم در یک روز 8درصد میباشد!شما میتونید با خرید سهم در صف فروش و فروش ان در صف خرید به این 8 درصد برسید!
سبز باشید
***ازمدیران تقاضا دارم اگر ممکنه تاپیک رو به بخش متفرقه منتقل کنند. تو اون بخش یقینا بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت***:n12:
دوست گرامی شما به سهمایه محدود رجوع کردین!!نقل قول:
چند مورد تو همین مدتی که شما تو بورس بودین براتون مثال بزنم!!
اتفاقا متنوع ترین سبد سهام رو دارم. این سبد سهام بنده است:
فلوله ، زامیاد ، وبصادر، فاراک، شپنا ، حتاید ، وکار، شکربن، وسپه ، ثتران و....
فکر نکنم صنعتی باشه که من ازش سهم نداشته باشم:n02: به هر حال بهتره در مورد این مطلب بحث کنیم که چه سهامهایی آماده رشد هستند.
پیشنهادات من: وآتی ، دسبحا، وپاسار، خبهمن
به نظرمن سهام بانکی ، خودرویی و دارویی امسال لیدر بازار خوهند بود
منتظر نظراتتون هستم.
موفق باشید:n16:
همین واتی که میگین!برین در تاریخ 31/4/92 ببینید اول صفه فروش بوده و در همون روز صفه خرید شده و تا سه روز بعد صفه خری بوده!یعنی در حدودا 5 روز چیزی حدود 20درصد سود داده!!
خودم ولساپا رو دارم باهاش همین اتفاق برام افتاده!
فک کنم برا حرفم همین دوتا مورد کفایت کنه:n06:
بدرود
دوست عزیز قضیه وآتی از این قراره که در تاریخ 92/5/1 شفاف سازی مبنی بر فروش سهام مازاد خود منتشر کرد. یه عده سهامدار حقوقی که دارای رانت اطلاعاتی بودند روز قبل از انتشار یعنی 31 ام خبر دار شده بودند و به همین دلیل صف فروشش جمع شد.از ولساپا هم اطلاعی ندارم.
[HTML]http://www.tsetmc.com/tsev2/data/CodalData.aspx?t=a&i=75754&i2=72138 [/HTML]
ولی امثال ما که فاقد این رانت هستیم نمیتونیم حداکثر بازده رو که 8% در روز رو بگیریم. ممکن نیست که صف فروش میلیونی یه سهم جمع شده و به صف خرید تبدیل بشه مگر اینکه گزارش مثبتی پشت قضیه باشد مثل اتفاقی که برای اخابر افتاد. خبر افزایش تعرفه و هم کد سازی باعث تشکیل صف خرید شد و تکذیب آن باعث تشکیل صف فروش.
به هر حال بهتره روی موضوع دیگری بحث بشه و اگه مایلید بحث ادامه پیدا کند از طریق پیام خصوصی بنده در خدمت شما هستم.
موفق باشید:n16:
بهتره به مسائلی همچون سر رسیدها ، صورت های مالی و نحوه ورود و . . . صحبت شود تا موارد کم ارزش
چه گزارشی شبندر داد و چه تاثیری در شاخص داشت !!! + 82%
در این قیمت وسپه ارزنده هست!!خوده و سپه داراری شبندر بوده!
شبندر بعد از چند ماه باز شد. شاخص هم خوب بالا برد اما باعث ریزش صف خرید دیگر شرکتها شد. کسانی که قصد خرید شبندر دارند چند روز صبر کنن حتی میشه 1100 یا پایین تر شبندر رو خرید
خبرهایی مبنی بر حمله امریکا به روسیه واکنشهایی در بازارهای سرمایه در مناطق مختلف جهان داشته!
هنگام خرید عجله نکنید و اگر نقدینگی دارید منتظر بمانید!
بدرود
آقا جنگ جهانی راه انداختی: ) منظورتون سوریه است...نقل قول:
عرضه اوليه سهام شركت پتروشيمي جم در نماد جم1 92/6/6 10:16 كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 0589/الف/92 مورخ 05/06/1392 اين مديريت، روز يكشنبه مورخ 10/06/1392 تعداد 217،920،000 سهم از سهام شركت پتروشيمي جم (سهامي عام) براي اولين بار پس از پذيرش در بازار دوم فرابورس ايران در نماد جم1 عرضه مي گردد. براي اطلاع از جزئيات بيشتر مي توانيد به اطلاعيه مذكور واقع در وب سايت رسمي شركت فرابورس ايران به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمائيد. مديريت بازار فرابورس ايران
نقل قول:
!!!
تعويق در عرضه اوليه سهام شركت پتروشيمي جم در نماد جم1 92/6/6 11:35 كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ عرضه اوليه سهام شركت پتروشيمي جم در نماد جم 1 در بازار دوم فرابورس ايران، تا اطلاع ثانوي به تعويق افتاد. مديريت بازار فرابورس ايران
اشتبا تایپی شد ببخشید!!!نقل قول:
بله سوریه!!
همین عامل باعث گران شدن طلا در بازار ایران و جهان گردید!
دقیقا واضح برا چی عقب افتاده و دست کثیف چه کسانی پشت پرده هست اون وقت دم از پاکی رو روش بودن بورس ایران میزنننقل قول:
چقدر ناراحت میشم وقتی میبینم سهام شرکتهای با ارزش رو سهامدارهای عجول و تازه کار مفت میفروشن:n03: خدا میدونه اگه نقدینگی بیشتری میداشتم این فرصت طلایی رو از دست نمیدادم. سهامهایی مثل وسپه, شبندر و....
دوستان این تنشها فقط جو زدگی بیش نیست . بازار طوری واکنش نشون داده که انگار میخوان به ما حمله کنن. فقط باید بگم متاسفم
اصلا خودت رو ناراحت نکن مردمی که هرچی داری فریاد میزنی دوست عزیز این سهم اینقدر ارزش نداره اصلا صورت مالیش رو مطالعه کردی که میخواهی با تمام توان وارد بشی میدونی چی جواب میده ؟ گفتن اینقدر سود میده !!! حالا بردار که نسوزی :n09:نقل قول:
عجله نکن هنوز برای خرید خیلی زود هست هنوز تا مفت شدن فاصله داره
امت جوگیر وقتی وارد یک روندی میشه دیگه یک کله همان رو میره فقط کافیه یکی دو روز کاری تو حالت رکود بماند اون وقته که بورس رو به اتش میکشه :n02:
معلوم نیس این جمو کی میخوان عرضه کنن!!!
مردومو فیلم کردن عینه خیالشونم نیس!!
روز سه شنبه مورخ 26/6/92 جم عرضه خواهد شد!!