باید بری به محل نصب بازی،از اونجا فولدر گیم و بعد بقیه آدرس.(Program Files بعد Fifa 12 بعد این آدرس رو تعقیب کن)نقل قول:
Printable View
باید بری به محل نصب بازی،از اونجا فولدر گیم و بعد بقیه آدرس.(Program Files بعد Fifa 12 بعد این آدرس رو تعقیب کن)نقل قول:
ممنون درست شد :31:نقل قول:
کسایی که ATI دارن فک کنم نمی تونن کارای بالا رو کنن.نقل قول:
اول همون vsync رو غیرفعال کنید. بعد تو تنظیمات کارت گرافیک wait for vertica refresh رو always on کنید. بعد برنامه ی RivaTuner رو دانلود کنید. (2مگه) بعد از استارت منو d3doverrider رو بزنید. بعد فابل fifa.exe رو + کنید. بعد اون دوتا چیزی که مشخصه رو on کنید. یه چیزی هم هست، اونم high کنید. بعد مینیمایزش کنید. بعد برید تو بازی.
به صورت اجمالی گفتم. توضیحات بیشتر خواستید بگید.
تیکه میندازی داریوش خان؟:27:نقل قول:
اگه کپی نمیکردم که بازی اصلا بالا نمیومد...
تو بازی میپره بیرون:(
بچه ها کسی نسخه ای که ستاپ اصلی باشه سراغ داره ؟ بازی رو با origin دان کردم تا 60 درصد یهو خودش بازی رو پاک کرد . پدرم در اومد .
اساتید محترم این بازی دسته ی منو نمیخونه یکی کمک بده
واسه ما هنوز مشکل fifa2012 config.exe رو داره :19:
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
نقل قول:
نه :41:
یعنی فیفا کانفیگ اجرا نمیشه :41:
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
مشکل اینجلست که اجرا نمیشه :41::19:نقل قول:
اين FIFA CONFIG حل نشد ؟ :21:
نقل قول:
نه ولی مشکل از Microsoft .NET Framework هست. که باید ورژن 3.5 سرویس پک 1 نصب باشه تا اجرا بشه fifa config
روی دی وی دی بازی که ورژن 4 هست . خودمم ورژن 4 دارم :31:
Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 حجمش زیاده :31:
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
در ضمن این مشکل روی نسخه اورجینال هم هست :19:
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
اینجا هم نگاه کنید بد نیست
اگه کسی چیزی فهمید به بقیه بگه
من تو یه تاپیک دیگش خوندم که باید 3.5 نصب بشه . و انگار توی این تاپیک هم ذکر شدهکد:http://forum.ea.com/uk/posts/list/1038681.page
سلام من فیفا 12 رو از دانلود ها دانلود کردم و نصبش کردم ولی وقتی بازی میکنم تصویر کمی میلرزه
مثلا : پاس که میدم خط وسط زمین میلرزه و حالت 2تایی پیدا میکنه .
مونیتورمم 17 اینچه و رزولوشنش تنظیمه
سیستمم : cpu intel 4 haste i Q8400 Intel
Ram: 2*2 =4
grafic 1G
سلام دوستان
آقا من بازیو نصب کردم ولی صدای گزارشگرو ندارم اصلا!!!:41:
مشکل از کرکه یا تنظیمی چیزی داره؟
اقا واسه من وقتی که نصب می کردم ارور میداد ignore کردم الان وقتی میرم توش وقتی میخواد منو رو بیاره از بازی خارج میشه (ویندوزم 7 )
سلام دوستان. من تازه کارت گرافیک خریدم. 2 گیگ. اما فیفا رو وقتی باز میکنک همون قسمت اولش که لودینگ ورودش به بازی هست میادو بر میگرده به ویندوز دوباره. مشکل از چیه؟ دارم میمیرم از خماری.
محتوای مخفی: فقط بهنام باز کنه
من بازی رو امروز گرفتم مشکلی ندارم جز تنظیمات دسته بازی دسته معمولی دارم شوک نداره چطوری میتونم مثل PES دسته رو تنظیم کنم؟؟؟
سلام
دوستان عزیز راه حل اساسی و یا پچ و کرکی برای رفع لگ بازی اومده؟
واااااااااااای خیلی زور داره cpu 7 هسته ای دارم گرافیکم 6970 ati بازی داره لگ میزنه:( برای همه اینجوریه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم دقیقا همین مشکلو دارم...بابا یکی کمک کنه خوب:19:نقل قول:
بچه ها من یه مشکل عجیب توی fifa 12 دارم به هر بازیکنی که پاس میدم بدون فلش دادن من به دفعه توپو 3 متر میندازه بالا بعدش میتونم به هر طرفی دوست دارم حرکت کنم اعصابمو خورد کرده لطفا راهنمایی کنید چه خاکی تو سرم بریزم؟
برید به محل نصب بازینقل قول:
Game > Fifasetup
بعد فایل fifaconfig رو اجرا کنید بعد بزنید Game Settings بعد توی تب Display Configuration تیک گزینه ATI micro stuttering رو بزنین
اگه درست شد همینجا اعلام کنید بقیه هم استفاده کنن
چطور میتونم آنلاین بازی کنم فیفا 12 رو ؟
آقا من دو تا فیفا هم خریدم همین مشکل بود. اشکال از سیستممونه انگار.نقل قول:
موقع اکسترکت کردن فایلها این خاط رو میده!
the archive is either unknown format or damaged
سلام.
كسي مي تونه فايلِ تنظيماتي از اين دسته هاي چيني دوقلو (Twin usb) رو بزاره كه توش آنالوگ سمت راست هم كار كنه؟
سلام.
كسي مي تونه فايلِ تنظيماتي از اين دسته هاي چيني دوقلو (Twin usb) رو بزاره كه توش آنالوگ سمت راست هم كار كنه؟
سلام به همگی
فیفا رو چطوری میشه رو ویندوز سِون 64 بیت اجرا کرد؟
سلام دوستان
من مي خوام با صفحه كليد بازي فيفا رو بازي كنم
هميشه هم با صفحه كليد بازي كردم
اما ظاهرا در اين نسخه انتشاري نميشه
پس چكار كنم
راه حلي داره يا نه
ممنون
یعنی چی نمیشه ؟
برو یه دور settings رو نیگا کن شاید کیبورد رو دیفالت نیست
سلام
دوستان چرا r3 , l3 دته من فعال نیست تنظیمات دسته خودم رو در فیفا 11 بود رو کپی کردم ولی درست نشد برنامه ای که دوستمون
گذاشته بود رو هم دان کردم ولی نمیشه دکمه هاش رو تغییر داد چرا نمیدونم مدل دسته من اینه کسی راهی بلده
مرسی
twin joustick
http://up9.--------.com/images/g9akfgntczyaio0s0t.jpg
تو که سیستمت خیلی عالیههه من میخوام 500-600 تومن هزینه کنم که بشه مثل تو میارزه اینکارو کنم؟ اگه فایده نداره نکنم!!!!!نقل قول:
نکنه به خاطر ویندوز باشه؟
من بخوام این تنظیماتو رو دسته معمولی بدون شوک انجام بدم باید کی رو ببینم:31:
دکمه 1 بشه پاس در عمق
دکمه 2 بشه سانتر
مثلا دکمه 3 بشه پاس
دکمه 4 بشه شوت
دکمه R1بشه سرعت
دکمه L1بازیکن عوض کنه
تنظیمات داخل خود بازی در قسمت setting/control هستشنقل قول:
برو کیبورد رو تنظیم کن پسر خوب
دوستان یکی بگه چیکار کنیم دسته ها درست کار کنن یکی از دسته ها کار میکنه اون یکی از کار می افته یا بعضی از دکمه هاش کار میکنه؟؟
میشه کرک بازی رو برام بذارید؟
تو رو خدا کمک کنین منم همین مشکلو دارم :13::13:نقل قول:
من کرک بازی رو میتونم براتون آپلود کنم منتها در ساعات ترافیک رایگان ترافیک الان ندارم ولی 1 به بعد امشب کرک رو آپلود میکنم
کرک
22 مگ هست ولی با زیپ 8 مگ شده شب حتما اپلودش میکنم :10:
سلام دوستان
چطور میشه تنظیمات گرافیک و رزولیشن بازی رو تغییر داد؟
تو گیم ستینگ یه گزینه به نام ویدئو کالیبریشن داره که غیر فعال هست و فقط میشه تنظیمات نور بازی رو دست زد
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
مشکل از ویندوزت هستنقل قول:
من هم تو فیفا 11 این مشکلو داشتم 7 نصب کردم درست شد[COLOR="Silver"]
خب این مشکل fifaconfig هم واسه من حل شد. nod32 نصب کردم دیدم خیلی از فایلای .exe خرابن. format کردم .net 4 و بقیه نرمافزار ها رو هم نصب کردم . بعد از اینکه فیفا نصب شد fifaconfig هم درست شد . من ارور (0x00007b) یه همچین چیزی داشتم ولی الان هیج مشکلی ندارم :)
نقل قول:
این رو دانلود کنید و از همه امکانات دسته بازیتون استفاده کنید....کد:http://s2.picofile.com/file/7151584836/buttonDataSetup.ini.html
بازيو نصب كردم وسطاي نصبم iIGNORE زديم حالا FIFA CONFIG باز ميشه ولي GAME SETTINGS مشكل داره كه مثل اينكه براي همون نصبه حالا بايد چيكارش كنيم :31:
همه برنامه هاي پيش نياز هم نصبه :21:
کسی نمی دونه چرا بازی ، Setup اصلی نیست ؟
چند وقت دیگه ، پچ رسمی که بیاد ، به مشکل بر می خوریم !
من که به این نسخه RELOADED مشکوکم !
انگار یک چیزاییش درست نیست !