منم فک کنم به خاطر نصب نبودن بازیه . مثل tee :31: :46:
Printable View
منم فک کنم به خاطر نصب نبودن بازیه . مثل tee :31: :46:
lol باید بازی لینوکس رو پیداکنی:31:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
یکی برن اون لینکی که 2 صفه قبل دادم بره تو فرم sa-mp عضو شه بعد اون مپ میکر رو دانلود کنه . چون من هر کاری کردم نتونستم ثبت نام کنم.
من میخام یه سرور 10 نفره رو ویندوز بزنم.مد(فرقی نداره) :::18 نفره کافیه دیگه؟:::
بعد میخام یه مد جنگی که همه میدونن کدومه ارتش داره.اونم 18 نفره.
با یه مد به سبک کانتر که اسم سروره خارجی هم s.w.a.t تو sa mp سرچ کنید سرور ش هست.
خوبه همین دوتا؟
لول همون سرور تی بزنه آدم سنگین تره :31:
ویندوز بگیرم چون رمش 384 مگابایت . میتونم bf3 با cod6 روهم بزنم:31: البته gta در اولویته اوله.
:blink::blink::blink::blink::blink:نقل قول:
12 تا سرور 24 نفره واسه bf3 میزنم 8 تا سرور 16 نفره واسه cod6 بعد 4 تا سرور 18 نفره واسه gta sa mp :31::31::31::31:
چه شودددددددد:31:
دقیقه اول هیچی..دقیقه دوم بازم هیچی..دقیقه سوم :31: انفجار در سرورهای شرکت ارائه سرویس مجازی:31:
بیشتر از یه بازی سنگین یا دو بازی سبک امیدوار نباش بزنینقل قول:
همون gta رو میزنم.
کرایسس 1 میشه مولتی؟
1 زره دیگه پیش میرفتی میرسیدی به اینکه سرورای ubisoft رو برای assassins creed : brotherhood بگیری. :31:نقل قول:
عزیزم کرایسیس رو رم 343؟!؟؟!؟!! :31: فک کنم کم خوابی داری حداقل کرایسیس تنها خیلی آشغال بگیم 512 میخواد :31:
چطوری واسه سرور بازی gta sa mp اسکریپت درست کنیم.؟؟؟؟ کسی بلده؟؟
بابا دیگه نمیخواد انقدر باهاش ور بری اول سرور رو ران کن این کار ها رو بزار واسه بعد مثل مپ و اسکریپتنقل قول:
شما سرور رو ازمایشی ران کن چند نفر بازی کنن معایب رو پیدا کنن
حجمش بیش از حد زیاده من توانایی دانلود 13 مگ رو ندارم حالا اگه 13 کیلو بود شاید با صرف 5 ماه میتونستم دانلودش کنم ولی اینو......:41::16:نقل قول:
اقا راستی یه چیز دیگه راننده ماشین خودمم ها
اینو از الان بگم کسی بخواد با ماشین ور بره یه گلوله حرومش میکنم :5:
خدایی دست فرمونم عالیه البته هر چی ماشین قدیمی تر باشه مدلش بیشتر حال میدم بهتون :21:
راستی مد های بازی چه جوریه ؟؟
من الان یه سرور ران کردم البته تو pc خودم اسم سرور iran با مد زندگی :31:
عکس از سرور:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
منم بازی رو نصب و یک سرور خارجی رو امتحان کردم ، اگه خبری از سرورتون شد بگید
فردا یا پس فرا run میکنم
فقط چطوری پورت باز کنم؟؟؟؟
-1 نمیشه همین مد مرحله ای رو داشته باشه که وقتی مرحله بیشتر رد کنی امتیازت از دیگران بالاتر باشه و وقتی مرحله ها تموم شد مسابقات و ... جای خالیشو پر کنه ؟
2- میشه برای سرور کاری کرد که فقط کسانی که شما دعوت کردید بیان داخل و اگه ناشناس اومد kick بشه ؟
همه این کارها امکان پذیره (حتما اسکریپت مربوطه نوشته بشه)نقل قول:
پس اگه اینطوری باشه میشه بمدت 2 هفته یا یک ماه میتونی مجانی بزارین و وقتی باگ ها برطرف شد ، سرور رو ماهیانه پولی کنید ، من شاید بتونم تو این امر کمک کنم :)
البته باید واقعا جذاب باشه برای گیمر !
اول به پشتیبانی میگی این پورت رو در فایروال باز میکنهنقل قول:
بعد به سایت
برو و آی پی سرور + پورت رو وارد کن اگر نوشت پورت open یعنی مشکلی نیست ولی اگر نوشت port closed یعنی مشکل داره و کسی نمیتونه وصل بشهکد:http://ping.eu/port-chk/
پورت 7777 و 7778 open
بقیه close :31:
بزن کف قشنگرونقل قول:
امروز یه 2 ساعتی این جی تی ا رو بازی کردم (تو سرور های خارجی ))
اصلا خوشم نیومد
400 نفر بودن بعضی ها همدیگه رو میکشتن بعضی ها با ماشین به هم میکوبیدن بعضی ها مسابقه ماشین میدادن و..............
اصلا مشخص نبود چیکار باید کرد !!!!
باید مد درست حسابی بزنیم. فکر کنم اون TDM بودش. باید RPG بزنیم.
LLLOLLL:31:
بازی مال 2005 دیگه الان بازی کردن با اون گرافیک و گیم پلی کمی کسل کنندست:13:نقل قول:
خب خودت میگی خارجینقل قول:
امروز یه 2 ساعتی این جی تی ا رو بازی کردم (تو سرور های خارجی ))
اصلا خوشم نیومد
400 نفر بودن بعضی ها همدیگه رو میکشتن بعضی ها با ماشین به هم میکوبیدن بعضی ها مسابقه ماشین میدادن و..............
اصلا مشخص نبود چیکار باید کرد !!!!
خارجیا احساس ندارن توی بازی انلاین :31:
بزار سرور خودمون شروع بشه ...یه مدت خوب و زیباست بعدش کم کم فحش کاریا شروع میشه کل کل ها شروع میشه بازی جذاب میشه :31:
من کاری میکنم همه از WOW بیان SA-MP . :31: الان ویندوزم راه میوفته. یه سرور میزنم کف کنید.
:16::16:نقل قول:
.
.
.
.
راستي علي ميگم اگه ويندوز گرفتي براي بازي Cs Source بزن:46:.
خيلي باحاله ، تازه فكر كنم فقط 1 سرور ايراني هم داشته باشه :31:!
تو این مد که میزنم همه میتونن شغل داشته باشن. و اگه پولی که از تو بازی کسب میکنید به حد نصاب برسه میتونید خونه بخرید.
و ساندویجی بخرید.:31:(خیلی باید ادم بکشید) تا اینجا رو بگیرید.:31:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
سورس باشه 6 نفره کافیه؟؟ رمم 384 مشکل که پیش نمیاد:31:نقل قول:
6نفره که جواب نمیده ولی زامبی میشه:31:نقل قول:
منم میخوام سورسنصب کنم اگه یه سروره 12 نفره بزنی خوب میشه:46:
هی میگه میزنم میزنم
علی جون ران کن بزن بریم فضا :31:
سورس خیلی رم میبره 4 نفره میشه
چون واسه sa mp باید یه 10-12 نفره بزنم.
باو جی تی ای چی شد زود باش دیگه :دی
منم منتظرم مشخصات اکانت رو به ایمیلم ارسال کنن. صبور باشید.:31:
قبل از سرور زدن میخام همه تمام مد ها رو تو کامپیوترشون امتحان کنن.
اول فایل ویندوز رو اجرا کنید.
بعد فایل سرور رو کانفینگ کنید (قسمت mod باید از پوشه مد ها یه مد رو بدون پسوند رو اسمشو بنویسید.)
بعد samp-server روش کلیک تا cmd بیاد
بعد برنامه sa-mp رو اجرا کنید قسمت add این رو وارد کنید 7777:
بعد کانکت شید ببینید مدش خوبه یا نه؟؟؟
نیاز نیست به اینترنت وصل باشید.
علي بدووووووووووووووو :31:!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اگه يوزر و پس رو بهد دادن يه New Account واسه من بساز :31:!
چون يه بازي مخفي دارم ، ميخوام سرورش رو ران كنم:31::27:.
چشم میسازمنقل قول:
راستی اگه لینوکس بلدی پسوردشو بدم ؟
ممنون عزيز:40:.نقل قول:
مگه لينوكس رو پس ندادي ويندوز بگيري :31::31::31::31:؟؟!!