اره دمای هارد بالای 40 نمیره ولی سی پی یو تا 90 هم موقع بازی میره بالا (باتلفیلد3)...برا شما هم همینطوره؟
من هم با کول پد هم بدون کول پد امتحان کردم ..تقریبا هیچ فرقی نداشتن !
Printable View
اره دمای هارد بالای 40 نمیره ولی سی پی یو تا 90 هم موقع بازی میره بالا (باتلفیلد3)...برا شما هم همینطوره؟
من هم با کول پد هم بدون کول پد امتحان کردم ..تقریبا هیچ فرقی نداشتن !
بله الان تست کردم بعد از 40 دقیقه بازی BF3 دمای هسته ها حداکثر 85 و 89 شدن.
مشکلی نیست.
دوستان من کانفیگ Core i7 این لپ تاپ رو دارم. موقع بازی یا باز کردن یه سری سایت های فلش، یه صدای خش خش خیلی خفیفی از تو درچه هوای CPU میاد بیرون!
البته راحت شنیده میشه! خواستم ببینم مال بقیه هم همینجوره یا باید بدم نمایندگی؟
+ یکی از دوستان گفته این صدای یه بخشی از گرافیکه. و طبیعیه.
درودنقل قول:
والا من که بیش از 3 ماهه دارم این لپتاپو ، نشنیدم تا حالا.
البته واسه من Core i5 هست.
دوستان میخوام Acer 5755 Core i7 رو با قیمت 1600 واسه خواهرم بگیرم... ارزشش رو داره ؟!
و لطفا میشه مشخصات دقیق این مدل رو بذارید... تا جایی که یادمه گرافیک 2 گیگابایت بود و هارد 1ترابایت و رم 8 !
و اینکه سی دی ویندوز همراهش نیست؟ چون صاحب مغازه گفت خودم ویندوز میذارم فقط سی دی درایورها همراشه !
نمی دونم 1600 ارزشش رو داره یا نه، ولی این قیمت ها همش به خاطره گرون شدن دلاره. حالا باید ببینید استفادتون چیه.نقل قول:
البته باید در نظر بگیرید که این لپ تاپ یکی از بالاترین کانفیگ های بازار رو داره.
مشخصات: این لپ تاپ (5755) با CPU Core i7 دوتا کانفیگ مختلف داره.
1. Ram 6GB و هارد 750GB (که فکر می کنم خیلی کم شده!)
2. Ram 8 GB و هارد 1TB
گرافیک هر دوتا شون هم 540 2GB هست.
و اینکه خیلی وقته که همراه با کامپیوتر CD ویندوز نمیدن. تو بهترین حالت از قبل رو سیستمتون Windows 7 Home Premium نصبه.
روی این لپ تاپ هم هیچ ویندوزی از قبل نصب نشده. اما درایورهاش همراشه.
با این بودجه بهتره لپتا پی بخری که گرافیکش حداقل 550 یا 555 باشه.نقل قول:
دوستان من قصد خرید این مدل رو دارم
cup i7
ram 8
hdd 1tb
دیجیکالا میگه 1.330.000 با گارانتی سازگار، نظرتون چیه؟ من شهرستانم، میخواستم بدونم قیمت این کانفیگ تو تهران چنده؟
البته بین این مدل و n53 asus گیر کردم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
مسلما ایسوس بهتره البته اگه الان گیر بیاد...نقل قول:
اصلا ارزش خرید نداره .نقل قول:
الان قیمتش چنده این ایسر تو تهران با این کانفیگ؟نقل قول:
بهتره یه چند روزی صبر کنی تا بازار راه بیفته.
اینه قیمت ها الکی هست. نه کسی میخره و نه میفروشه. پس عجله نکنید. قیمت واقعی اون کافیگی که گفتین بین 1250 تا 1350 هست.
سلام
من هم مدتی قبل این لپ تاپ را خریدم.
لینک دانلود درایور کارت گرافیک در سایت خود acer موجود است ولی بحرحال این هم لینک دانلود آخرین نسخه درایور x64 از خود nVidia:
http://www.h02.ir/files/285.62-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe
گفتم خودم که دانلود کردم، لینکش را اینجا هم بگذارم، شاید کمک کوچکی باشد و هم بدلیل انکه تمام صفحات این تاپیک را خواندم تشکری هم از دوستان باشد.
جمیعاً موفق باشید.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی میترسم دوباره دلار بره بالا:13:
گرونتر نشه!!!:41:
سلام
من مشکلی با بلوتوث دارم ...
با معلومات شخصی خودم و دوستان مسلط دیگر فرجی حاصل نشد.
در محیط ویندوز همه چیز عادی و صحیح است ولی در نهایت در زمان Add Device هیچ دستگاهی پیدا نمیشود.
با نصب چند باره Win7,8 مجدد تلاش کردم که ثمری نداشت.
با جمیع شرایط تصمیم گرفتم فردا ببرم گارانتی.
گرچه همه راه های ممکن انجام داده ام و بعید مشکل نرم افزاری باشد.
ولی بحرحال اگر دوستانی که با این مدل کار کرده اند، پیشنهادی دارند، خوشحال میشوم، نظرشان را مطالعه کنم.
موفق باشید.
روی آیکون open setting مربوط به بلوتوس رفته و تیک رو بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ضمن تشکر از کمک شما, با این تنظیمات و گزینه های مربوطه آشنا هستم.نقل قول:
روی آیکون open setting مربوط به بلوتوس رفته و تیک رو بزنید.
گزینه مذکور مربوط به توانایی دیده شدن لپ تاپ در سایر تجهیزات میشود در حالیکه مشکل در این بخش ها نبوده و محدود به عدم دیده شدن خود رایانه نبود, بلکه خود رایانه هم هیچ تجهیزات دیگری از جمله ماوس مایکروسافت یا ویندوز موبایل و... را نمیدید, ضمن اینکه همه چیز در تمام بخش های نرم افزاری ویندوز عادی و صحیح بود...!
=====
خوشبختانه دیشب مشکل حل شد و نیازی به رفتن پیش نیامد.
صرفا در جهت آرشیو و کمک احتمالی به سایر دوستان عرض میکنم...
- بایوس را آپدیت کردم که دو ورژن بالاتر آن در سایت موجود بود.
- مجدد فرمت کردم و نسخه پیش نمایش Win8 را نصب کردم.
- در نهایت از درایور BT2.1 موجود در خود DVD همراه لپ تاپ استفاده کردم.
(پیش از این از درایو دانلود شده سایت Acer استفاده میکردم که بدون مشکل هم نصب و شناسایی میشد)
در پایان بلوتوث به خوبی راه افتاد, بدلیل آنکه ویندوز را قبلا چند بار نصب مجدد کرده بودم, میتوان گفت به آن مربوط نمیشد.
من دقیق نمیدانم ولی یا بروزرسانی بایوس و یا استفاده از درایور DVD همراه خود لپ تاپ مشکل را برطرف کرد.
=====
ضمنا دوستان میتوانند آخرین ورژن 8.15.10.2509 درایور کارت گرافیک Intel لپ تاپ را که مستقیم از سایت Intel دانلود کردم را از زیر دانلود کنند:
http://www.h02.ir/files/Win7Vista_64_152250.exe
http://www.h02.ir/files/Win7Vista_64_152250.zip
مجدد تشکر میکنم و شب خوش.
امروز این لپ تاپ رو سفارش دادم
cpu i5
ram4
hdd 500
vga 2gb nvidia gt540
از لاهیجان خریدم 1.160
هنوز به دستم نرسیده
نظرتون چیه؟
سلام دوستان عزیز
جدیدا یه لپ تاپه Acer 5755G گرفتم چندتا سوال داشتم در این مورد، ممنون میشم راهنماییم بکنید:
1.آیا دربه لپ تاپ که صفحه نمایش روشه آیا با گذشت زمان و بازوبسته شدن شل نشه؟
2.تو خونه که داریم از لپ تاپ استفاده میکنیم به نظرتون برا اینکه عمر زود کیفیت خودشو از دست نده بهتره شارژر مدام به لپ تاپ وصل باشه یا اینکه شارژ کامل که شد درش بیارم و بزارم باز دی شارژ بشه و باز شارژ کنم (مثل گوشی ها) یا اینکه کلا باتری رو دربیارم و با شارژر کار کنم؟ (واسه این روش اخر میترسم یهویی برق که بره به سخت افزار ضرری برسه، اینطوره؟)
3.ویندوز7 که نصب کردم روش خواستم ازش بکاپ بگیرم برنامه Acronis جواب نداد، یعنی هاردمو نشناخت چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی
قیمت ها بالا رفته بخاطر دلار .. من یک ماه پیش قصد خرید داشتم همین رو قیمت 990 تومن بهم میدادن بر نداشتمنقل قول:
ولی کلا 5755 لپ تاپ خوبیه ...من که تا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم
1.فک نکن همچین مشکلی واسش پیش بیاد در ضمن چیکارش میشه کرد؟! شما استفاده کن خیالت راحت باشهنقل قول:
2. اصلا مثه گوشی باهاش کار نکن که به شش ماه نکشیده کلا باتریت داغون میشه!
اگه میخوای باتری روش باشه بزار به برق شهر هم متصل باشه
ولی من خودم باتری رو روی 90 درصد شارژش میکنم و بعد جداش میکنم تا یه هفته با برق کار میکنم ... بعد از یک هفته یکبار ازش استفاده میکنم بدون برق تا شارژش به اخر برسه ...باز شارژ میکنم و جداش میکنم به همین ترتیب
اینجوری خیلی کمتر فرسوده میشه
3. من خودم ویندوز اورجینال داشت همون بار اول خودش مدام اخطار بکاپ گرفتن میداد که راحت گرفتم
نرم افزار بازم هست امتحان کن
اگرم خواستی بوسیله خود ویندوز بکاپ بگیری این مراحل رو برو
ابتدا به کنترل پنل بروید Control panel و سپس روی گزینه ی System and securityکلیک کنید و در پنجره ی باز شده بر روی Backup and Restore کلیک کنید.
حالا گزینه ی Set up backup را انتخاب کنید، بعد از چند لحظه یک پنجره ی جدید باز میشه.
در این پنجره باید نام درایوی را که می خواهید فایل بک آپ در آن ذخیره شود را انتخاب کنید. اگر قصد دارید فایل را بر روی CD و یا DVD رایت بزنید باید درایو DVD را انتخاب کنید و با زدن دکمه next به مراحل بعدی می روید و در آخر بر روی save setting and run back up کلیک می کنید و تمام
نه نیازی نیست به این حساسیت عمل کنیدنقل قول:
دوسته عزیز شما میتونید تنظیمات باتری رو جوری قرار بدید که لپ تاپ شما بعد از سارژ مثلا 80% دیگه شارژ نشه و برق یه راست وارد سیستم بشه که در این صورت مشکلی برای باتری پیش نخواهد آمد
در مورد اینکه باتری رو هم در بیارید باید بگمکه اگه خیلی اونجا برق میره خب این کارو نکنید ولی اگه برق کم کیره میتونید باتری رو 40% شارز کنید و باتری رو از روی سیستم وردارید و یه راست با برق کار کنید
سلام با تشکر از آخرین پست Farshid که کاملا باهاشون موافق هستم ( خواستم ازش تشکر کنم دکمه تشکر پیدا نکردم :31:)
دوستان من امروز Acer 5755G corei5 /4/500 خریدم به نظرم لپ تاپ خوبیه ولی قیمت ها خیلی داره بالا میره گفتم زود تر بگیرم تا بالا تر نرفته . امروز که این تاپیک میفرستم دولار 2000 رسید سکه تمام یک میلیون :18:
پس کسانی که قصد خرید دارن فرصت از دست ندن همین مدل هم 150 تا 200 تومن گرون شده البته من همکاری با قیمت مناسب و گارانتی سازگار گرفتم
راستی اینم بگم که کل پست های شما رو خوندم و خیلی استفاده کردم مرسی از همه اگه تشکر کردن هم یاد بگیرم به همه کسانی که در این تاپیک پست های مفید زدن تشکر میکنم :11:
سلام دوباره دوستان
1-وقتی لپ تاپ به باتری هست و میخام شارژر بهش وصل کنم یک صدای بوق خیلی بلندی از اسپیکرش در میاد میخواستم بدونم واسه شما هم اینجوریه ؟؟؟؟ به نظرتون این طبیعی ؟ :blink:
2-سوال بعدی اینکه وقتی با باتری هستم هر بار که لپ تاپ روشن میکنم وایرلس اون خود به خود روشن میشه اما موقع که مستقیم به برق وصلم نه !! آیا تنظیمات خاصی داره ؟ من که تو تنظیمات وایرلس همچین گزینه واسه این مورد ندیدم :23:
ممنون میشم جوابمو بدین :11:
یک چیز جالب این لپتاپ کنار وبکم سمت راست میکروفن داره اما تو دفترچه چیزی نوشته نبود !:31:
من هم چند ماه پیش متوجه شدم آخه ایسر هایی که دیده بودم معمولا میکروفن نداشتن گاهی مشکل ساز میشد.نقل قول:
اینم تنظیمات باتری برای طولانی تر شدن زمان کار با باتری :46:
دوستان سوال مبتدیانه ای است...
یه 5755 نو گرفتم چطور میتونم روش ویندوز نصب کنم؟؟؟!!!
دی وی دی رو میزارم و ری استارت میکنم اما صفحه نصب ویندوز نمیاد
باید چکار کنم تا بیاد
ممنون
خوب first boot رو روی dvd rom قرار بده و دوباره ریستارت کن.نقل قول:
یا توی تنظیمات بایوس تنظیم کنید یا اینکه کلید F8 رو فشار بدید و درایو دیسک خوان رو انتخاب کنید
ممنون مشکل حل شد حالا موقع نصب ارور زیر رو میده
با دوتا دی وی دی امتحان کردم و همین ارور رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرادش در مورد نبود فایل های لازمه. فکر می کنم شاید دی وی دی ویندوزت خش داشته باشه یا خوب رایت نشده باشه.. یکی دیگه رو امتحان کن.
دوسته عزیز این Error وقتی رخ میده که :نقل قول:
1.فایل ها به خوبی و کامل رایت نشده باشن
2.بعضی فایل ها مشکل داشته باشن
3.دیسک دچار مشکل باشه
سلام عزیز
سی دی ویندوزت مشکل داره یعنی خوب رایت نشده
بعضی اوقات در رایت با سرعت بالا ممکنه بعضی از فابل ها رایت نشدن یا به عبارت دیگه LOST FILE بشن:13:
دوستان منتظر جواب پر مهر شما هستمنقل قول:
همه اینها بر میگرده به تنظیماتی که توی خود ویندوز هست دیگه.چون هیچ کدوم از اینها به طور طبیعی نیست. باید ببینی کجای تنظیماتت دستکاری شده.نقل قول:
سلام
برای من هم برخی مواقع با نصب شارژر همچین صدایی میدهد ولی اصولا گمان نکنم مطلب مهم و جای نگرانی باشد.نقل قول:
2موقع اتصال شارژر وقتی دستگاه روشنه صدای بوق بلند از اسپیکر در میاد ؟؟
=====
در ضمن, تنظیمات متفاوت برای زمان کارکرد برق و باتری را میتوانید در Power Options و حالت change advanced power settings پیدا کنید.
از جمله گزینه هایی برای روشنایی و USB ها و هارد و کارت گرافیک و زمان ها و وایرلس و... میتوانید نگاهی بیاندازید, شاید مشکلتان مرتفع شود.
خوب بالاخره موفق شدم ویندوز نصب کنم
اما الان تسکبار بصورت کلاسیک نشون میده و هر تمی که انتخاب میکنم هیچ فرقی نمیکنه و کلاسیک میمونه
باید چکار کرد
ایا ممکنه ویندوز درست نصب نشده باشه؟
2- بلوتوث رو چطور باید فعال کرد؟
درایورها رو نصب کردم و درست شد!
ولی نمیدونم بلوتوث رو چطور فعال کنم؟
درایور بلوتوث رو هم نصب کردید اگه نصب کردید باید تو control panel گزینه بلوتوث اضافه بشهنقل قول: