واقعا کسی نمیتونه جواب بده؟ حتی مدیر این قسمت؟نقل قول:
Printable View
واقعا کسی نمیتونه جواب بده؟ حتی مدیر این قسمت؟نقل قول:
عزیزان تو رو خدا کمک کنید،،،،من با برنامه acronis disk director خاستم دوتا از پارتیشن هام رو بهمmerge کنم اما بجز درایور c تمام پارتیشن های دیگه ام رو unallcated کرده وفقط c رو نگه داشته،با ریکاوری پارتیشن برنامه هم هر کاری میکنم درایو ها رو پیدا نمیکنه ودوتا درایو بیخود با حجم کم رو نشونم میده،خواهشا راهنماییم کنید که تمامی اطلاعاتم در خطره ،ممنون
سلام .نقل قول:
1. یک عکس از Disk management بگذارید .
2. من پیشنهاد میکنم که ببرید کلینیکهای تخصصی تا با ضریب اطمینان بیشتر اطلاعات را ریکاوری کنند .
3. به هر حال اگر نمیخواهید هزینه ای متحمل بشید ، با مسئولیت خودتان میتونید برنامه Acronis recovery expert را تست کنید . این برنامه برای ریکاوری پارتیشنهای حذف شده یا Unallocated Space شده مناسب هست . آموزش استفاده از این برنامه در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) موجوده .
4. همیشه دقت کنید که قبل از انجام هر گونه کاری بر روی هارد دیسک ، اطلاعات مهم را به هارد دیسک دیگری منتقل کنید .
درسته باید اینکارو میکردم اما نشد،،،یه درایو c رو من دارم که 20گیگ دادره وویندوز داخلش هست،ومابقی هاردم که شامل سه درایو دیگه هست، حذف شده وشده یه پارتیشن creat نشده با اسم unallocatedهمین،الان محل کارم نیستم وعکس منیجر رو نمیتونم بزارم،بنظرتون ایجاد پارتیشن جدید کنم یا هنوز صبر کنم ؟
هر کاری اعم از ساختن پارتیشن جدید و ... باعث سخت تر شدن شرایط ریکاوری میشود . پس توصیه میکنم دست به چیزی نزنید . اگر Acronis recovery expert مشکل شما را حل نمیکنه مجبورید با استفاده از نرم افزارهایی مثل easeus data recovery wizard professional و یا ... دیتاهای مهم را ریکاوری و در فضای دیگر ذخیره کنید .نقل قول:
بله حتما،،،،ممنون،س میتونید یه لینک از برنامهacronis recovery expert بزارید؟اونکه گذاشتهبودید رفتم اما نشد دانلود کنم
همانطوریکه در همان آموزش توضیح دادم ، این برنامه Acronis recovery expert جزئی از Acronis Disk Director Home هست (فکر میکنم که این برنامه را داشته باشید) . با یک جستجوی ساده در اینترنت میتونید جدیدترین نسخه هایی که همراه با سریال نامبر و یا Activator هست پیدا کنید . با این حال میتونید ورژن نه چندان جدید را از اینجا دانلود کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، آقا من یه هارد اکسترنال silicon power دارم ، 2 ساعت پیش داشتم یه فایل رو کپی میکردم که یهو اررور داد بعدش غیب شد:n03:
با 3 تا کا مپیوتر تست کردم رو اونا هم نمیخونه ، چراغش روشنه ولی درایوش رو نمیخونه و unknown device میزنه
توی dick manager هم نمیاره اصلا هیچی!!
تو رو خدا بگید چیکار کنم؟ چرا اینطوری شده؟ الان چه خاکی بریزم تو سرم؟؟:n28::n28::n28::n28::n28:
تو رو خدا کمکک کنییییید
سلام .من یه هارد یک ترابایت western digital دارم .چند روز پیش داشتم توش فیلم کپی میکردم کارم که تموم شد کامپیوتر رو خاموش کردم و هارد رو جدا کردم .ولی الآن که هارد رو وصل میکنم داخل درایو نمیشه .آیکن هارد توی my computer هست ولی داخل نمیره و حجم هارد رو صفر نشون میده .راهی هست تا بدون فرمت شدن اطلاعات هارد بشه درستش کرد ؟
اینم عکس از disk management
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
سلام. هارد اکسترنال من چراغش روشن میشه و موتورش هم کار می کنه اما هیچ نشانی ازش در کامپیوتر نیست. چند ساعت قبل به تلویزیونم وصل بود داشتم فیلم می دیدم. الان نه تلویزیونم هارد رو می شناسه نه کامپیوترم. عکسی نمی گذارم چون چیزی از هارد در دیسک منیجمنت یا ... معلوم نیست که بخوام عکس بگیرم. دو سوال: 1 - راهی هست بشه هارد رو برگرداند؟ 2 - اطلاعات روی هارد برمی گرده؟
گارانتیش هم تموم شده.
نقل قول:سلام .نقل قول:
در Disk management هارد دیسک مورد نظر بصورت not initialized هست ضمن اینکه حجم آنهم صفر نیست (گرچه عکس بشدت ناواضح هست) . اگر اطلاعات برای شما مهم نیست روی آن راست کلیک کنید و بصورت mbr هارد دیسک initialize کنید و سپس پارتیشن بندی و در نهایت فرمت کنید . اگر اطلاعات برای شما مهم هست باید بفرستید کلینیکهای تخصصی .
سلام .نقل قول:
وقتیکه در Disk management هارد دیسک مورد نظر شناسایی نمیشود بهترین راه این هست که بفرستید کلینیکهای تخصصی چون کاری از دست شما برنمیاد . اگر هارد اکسترنال شما غیر وسترن دیجیتال هست با مسئولیت خودتان میتونید باکس آنرا باز کنید و از طریق SATA به سیستم متصل کنید و بررسی کنید آیا در بایوس بطور صحیح شناسایی میشود یا خیر . اگر شناسایی میشود آیا پارتیشنهای آن در Disk management ویندوز دیده میشود یا خیر ...
[
سلام .
وقتیکه در Disk management هارد دیسک مورد نظر شناسایی نمیشود بهترین راه این هست که بفرستید کلینیکهای تخصصی چون کاری از دست شما برنمیاد . اگر هارد اکسترنال شما غیر وسترن دیجیتال هست با مسئولیت خودتان میتونید باکس آنرا باز کنید و از طریق SATA به سیستم متصل کنید و بررسی کنید آیا در بایوس بطور صحیح شناسایی میشود یا خیر . اگر شناسایی میشود آیا پارتیشنهای آن در Disk management ویندوز دیده میشود یا خیر ...[/QUOTE]
ممنون. هارد من توشیباست. گارانتیش مال آلبالو کامپیوتر ( در خیابان فاطمی) بوده که تموم شده
حالا:
1 - همون آلبالو کامپیوتر ببرم یا فرقی نمی کنه کجا ببرم؟
2 - هارد صد در صد بر می گرده؟
3 - هزینه تعمیرش حدودا چقدره و آیا همون موقع تحویل میدن؟
4 - اطلاعات روی هارد برمی گرده؟
ببخشید سوالهام زیاد شد!
1. به کلینیکهای تخصصی بفرستید بنظرم بهتره هست . شرکتهای گارانتی کننده معمولاً تخصص و ابزارهای لازم برای تعمیرات را ندارند .نقل قول:
2.3.4. به این سوال جواب دقیقی نمیشه داد . هارد دیسک باید بررسی شود که آیا قابل تعمیر و اطلاعات آن قابل ریکاوری هست یا خیر . در مورد تحویل دادن در همان موقع ، معمولاً همان موقع اشکال اصلی را تشخیص میدهند و هزینه تعمیر و ریکاوری را برآورد میکنند ولی برای تعمیر و ریکاوری معمولاً چند روز طول میکشد .
سلام .
هاردم هنوز گارانتیش تموم نشده .
گارانتی سازگار .
به نظرتون ببرم گارانتی ؟
سلام .نقل قول:
بفرستید گارانتی ولی قبلش تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .
اگر هم اطلاعاتش برای شما مهم نیست همان کاری که گفتم انجام بدید و ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر .
درایورش رو لازم دارم .
یه لینک واسه دانلود درایور ندارین ؟
Western digital my passport 1 tera
معمولاً باید بتونید بدون نصب نرم افزار و یا درایور خاصی از این هارد اکسترنال استفاده کنید . به هر حال میتونید نرم افزارها را از لینک زیر دانلود کنید و اگر نمیخواهید نرم افزارها را نصب کنید میتونید فقط SES Driver را نصب کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای win 32-bit) .
توی disk management روی هارد اکسترنال که کلیک راست میکنم گزینه ی initialize disk غیر فعاله .
توی برنامه partition wizard هارد اکسترنال رو زده bad disk . انتخابش که میکنم همه گزینه ها غیر فعال میشن .
راهی نیست که بتونم فرمتش کنم ؟
این برنامه Data Lifeguard Diagnostic for Windows را از لینک زیر دانلود و اجرا کنید و روی هارد دیسک مورد نظر راست کلیک کنید و run diagnostic را انتخاب کنید و ببینید میتونید WRITE ZEROS کنید . در صورت عدم امکان بفرستید گارانتی .نقل قول:
نکته : در صورت WRITE ZEROS کردن کلیه اطلاعات بصورت "غیر قابل ریکاوری" حذف میشوند .
سلام
من تازه یه هارد اکسترنال خریدم (silicon power usb3 1tb) وصل کردم به pc خوب جواب داد ولی وصل کردم به تلوزیون و initialisation کردم دیگه هرچی به pc وصلش میکنم نمیخوندش (صدای وصل شدن میده ولی درایوش نمیاد)
لطفا کمک کنید
سلام. من یه هارد 1 ترا WD دارم که داشتم از روش یه سری اطلاعات رو روی لپتاپ انتقال میدادم که وسط کپی یهو کپی فایلها متوقف شد. منم کپی رو کنسل کردم دوباره خواستم انتقال بدم که از همون اول کپی شروع نمیشد. هارد رو جدا کردم دوباره وصل کردم که الان داره این ارور رو میده:
the request could not be performed because of an i/o device error
اطلاعات روش خیلی برام مهمه . نمیخواهم اطلاعاتش از بین بره. چی کار کنم؟
هیشکی اینجا نیس جواب منو بده؟:n27:
سلام خسته نباشید
بنده هم مشکلی مشابه دوستان پیدا کردم
هارد اکسترنال 3 ترابایتمو سیستم میشناسه ( Device manager و disk manage ment و ... )
از بایوس هم موقع نصب ویندوز شناسایی میشه
اما داخل my computer نیسن و راهی نداره که فایل های داخلشو ببینم ( 2 ترابایتش پره )
عکس از دیسک منیجمنت :
1. حتماً روی سیستم دیگری هم تست کنید .
2. اگر کابل USB دیگری دارید حتماً با کابل دیگری هم تست کنید .
3. در حالت Safe mode هم تست کنید یا اینکه سیستم را به حالت Clean Boot ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بالا بیارید و هارد اکسترنال را تست کنید .
4. اگر هارد اکسترنال توسط سیستم شناسایی میشود پیشنهاد میکنم یکبار Check Disk کنید . برای اینکار میتونید دستور زیر را در CMD وارد کنید . دقت کنید که اگر هارد اكسترنال letter ديگري دارد به جاي I در دستور ، آنرا وارد كنيد .
اگر با روشهای گفته شده مشکل برطرف نشد پس هارد اکسترنال مشکل دارد. اگر گارانتی دارد توصیه میکنم بفرستید گارانتی و حتماً هم تاکید کنید که اطلاعات برای شما مهم هست .کد:Chkdsk I: /f
نقل قول:
ممنون میشم راهی برای بنده هم ارائه بدین
اگر اطلاعات داخلشم سالم بمونه که دیگه عالی میشه !
اول از همه روی سیستم دیگر هم تست کنید . اگر بازهم جواب نداد پیشنهاد میکنم برنامه Partition Find and Mount را دانلود و نصب و اجرا کنید و ببینید میتونید به اطلاعات داخل آن دسترسی داشته باشید . در غیر اینصورت باید از برنامه های ریکاوری دیگری مثل easeus data recovery wizard professional استفاده و اطلاعات را روی فضای دیگر (مثلاً هارد اکسترنال دوم) دیگر بازیابی کنید . پس از اطمینان از ریکاوری صحیح و کامل روی آن پارتیشن (در همان برنامه Disk management) راست کلیک و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .
درودنقل قول:
بنده هارد رو روی سیستم دیگه ای تست کردم و اجرا کرد
بدون کوچکترین مشکل
بنابرین مشکل از سیستم بندست
راهی برای رفع اشکال میتونید به بنده پیشنهاد بدین ؟
با سپاس از پاسخ شما به پرسش بنده
:n16:
سلام .نقل قول:
1. اگر PC هست حتماً بدون هيچ واسطه اي (مثل كابلهاي رابط يا usb hub) به يكي از پورتهاي پشت كيس متصل كنيد . اگر يكي از پورتها جواب نميدهد ، ديگري را تست كنيد . اگر لپتاپ هست پيشنهاد ميكنم به برق شهر متصل كنيد .
2. در حالت Safe mode هم تست کنید یا اینکه سیستم را به حالت Clean Boot ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بالا بیارید يا اينكه مجدداً ويندوز نصب كنيد و هارد اکسترنال را تست کنید.
3. اگر با بايوس و مسائل مربوط به آن آشنايي داريد ، بررسي كنيد آيا ورژن جديدي از بايوس ارائه شده (در سايت اصلي سازنده مادربرد) ؟ علت ارائه كردن ورژن جديد چيست ؟ در صورت نياز با رعايت نكات ايمني آپديت كنيد .
4. اگر سه روش بالا جواب نداد ، با پاور مناسب ديگري هم تست كنيد .
5. در نهايت اگر با هيچكدام از روشهاي گفته شده به نتيجه نرسيديد مجبوريد يك كارت usb بخريد و در يكي از اسلاتهاي خالي مادربرد نصب كنيد .
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال wd دارم که حاوی کلی اطلاعات مهم هست
دیروز وصلش کردم به یه دستگاه DVR (مربوط به دوربین های مدار بسته ) ولی الان وقتی به سیستم وصلش میکنم بازش نمیکنه و توی Disk management هم مثل عکس زیر نشونش میده
لطفا راهنمایی کنید
سلام .
هارد اكسترنال مورد نظر ميبايستي مجدداً Initialize (بصورت mbr) و پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت شود تا بتوانيد مجدداً از آن استفاده كنيد و با توجه به اينكه اطلاعات براي شما مهم هست توصيه ميكنم هيچكاري نكنيد و بفرستيد كلينيكهاي تخصصي .
ميتونيد با نرم افزار EaseUS Data Recovery Wizard Professional هم تست كنيد (قبل از اينكه بخواهيد Initialize و پارتيشن بندي و فرمت كنيد) شايد تمام و يا حداقل قسمتي از اطلاعات بازيابي شد .
با سلام خدمت دوستان یه هارد اکسترنال دارم دیشب از دستم افتاد الان کار نمیکنه
وقتی وصلش میکنی چراغش روشن میشه ولی در مای کامپیوتر نشون داده نمیشه و یه صدای ویززززز ویزی هم میده
چیکار باید بکنم تعمیرش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
مرسی حل کدم.دمت گرم .زنده باشی
سلام به همه
من یه هارد wd element 2TB دارم که امروز مشکل وارد شدن به داخل هارد پیش اومده . اطلاعات داخل دیسک موجود هست اما باید در قسمت سرچ اسم فایل رو بنویسی تا برام بیاره . قبلا وارد درایو میشودم یه فایل یک بایتی موجود بود که روی اون کلیک میکردم وارد دیسک میشودم الان وارد میشم هیجی وجود نداره صفحه خالیه هیچی وجود نداره .
روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم به همین شکل هست . اگر لطف کنید منو راهنمای کنید ممنون میشم .
:n28:
سلام .نقل قول:
با این توضیحاتی که دادید ظاهراً هارد دیسک مشکلی نداره و ممکن هست به خاطر ویروس باشه . در my computer روی درایو مربوط به هارد دیسک اکسترنال راست کلیک و Properties را انتخاب کنید و چک کنید که آیا هارد دیسک دارای حجم اشغال شده هست یا خالیه ؟
اگر دارای حجم اشغال شده هست ، ابتدا روشی که در لینک زیر گفته شده را انجام بدید و اگر بازهم درست نشد باید با نرم افزارهای مناسب ریکاوری کنید .
اول از همه هارد رو اسکن ویروس بکنید اگر ویروسی نبود چک دیسک روش انجام بشه در نهایت اگر درست نشد ریکاوری کل پارتیشن در یک فضای دیگر و فرمت کل هارد و انتقال اطلاعات به هارد است
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
خیلی خیلی ممنون برای کمکی که کردید . همون روش اول جواب داد :n40::n40::n40:
:n20:
با سلام یکی از دوستان هاردی واسه تعمییر به من داده که وصل میکنمش صدای وصل شدنش میاد اما نشون نمیده و برنامه ها به صورت حجم صفر میشناسنش unallocated هستش . انچه من فهمیدم نود 32 بلاک کرده هارد و میشه کمک کنین که اطلاعات نگه دارم و هاردو از بلاک در بیارم:n27::n27::n35::n35:
سلام دوستاندر ضمن دسترسی به
من یه هارد اکسترنالToshiba 2TB دارم که جندروز هست نمیتونم ازش استفاده کنم یعنی الان وقتی به سیستم وصلش میکنم بازش نمیکنه و توی Disk management هم بدون نام وبدون NTFS نشونش میده دقیقا مثل عکس کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات اون مهم نیست ولی میخوام دوباره راه اندازیش کنم
كلينيكهاي تخصصي ندارم
میشه لطفا قدم بقدم راهنمایی کنید
خیلی ممنون