:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
Printable View
:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
آدم هم بکشی انقدر جریمه نمیزنن :31:نقل قول:
بعد از نصف شدن بعد از بخشايش بعد از كم كردن دادگاهي بعد از كم كردن راهنمايي رانندگي موند 5920000 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اونو یجا اعدام میکنن :31:
چند تا پروژه انجام بده دیگه.
احسان جون چقدر عجولی ما هنوز 400 بقیه مستقل دوم رو نگرفتیم :31: .(مهدیار جان دلخور نشی :11:). استعاره به احسان خان.
اینقدر محبت می ریزی تو پستات آدم رو دل می کنه :31:نقل قول:
داداش گل بر سرت ، بل بل بالا سرت چه چه كنه هوريه بهشتي برات ... ماساژ بده
داداش خاااااكم
جريمه چرا خصوصي بشه دور همي جريمه رو بدونن بهرته
بعد از نصف شدن بعد از بخشايش بعد از كم كردن دادگاهي بعد از كم كردن راهنمايي رانندگي موند 5920000 ريال
رسما تصميم گرفتم به قوانين احترام بگذارم
ميدونين قانون براي بهتر زيستنه انسان با فرهنگ به قوانين احترام ميزاره :دي
تو چی کار کردی اینهمه جریمه شدی . کف کردم . گفتم نهایت الان می گی 100 تومن یا 200 تومن . خدا بهت صبر بده
بچه ها قراره هر کی میتونه با اینا بره تو فروم ها و سایت های خبری مثل دی بازی و بازی نما و ... مجموعه رو معرفی کنه . شروع کنید دست به کار بشید تا بیشرفت بیشتری حاصل بشه .
خیلی عالیه رفیق دمت گرم در نهایت کیفیت و زیبایی بود.
خسته نباشی واقعا بابت زحمتت.:11:
عالیه - واقعا" قشنگ کار کردی
آفرین خیلی خیلی زیبا شده دمت گرم ! :21:
نقل قول:
اووووووووف...
نه خداوکیلی کیفیت رو ترکوندی :46:
فقط امیدوارم مشکل بازی های نصبی حل بشه,بازی روباکس باید نصبی باید چون سیوش تو خودشه,بازی پرونده سیاه هم باید نصبی باشه چون موقع نصب باید یه dll رو اتوماتیک بریزه روی سیستم.
راستی هر چی فایل نصبی توی سیستم بیشتر باشه(حالا با هر حجمی) سرعت بوت سیستم کم میشه من میگم کل بازی ها یکجا نصب بشن بعد بشه هر کدوم رو جداگانه انتخاب کرد,اینجوری هم خیالمون راحته پلیرها هیچ بازی رو از نصب جا نمیندازن هم سرعت سیستمشون کم نمیشه(فکر کن 16 تا بازی بخواد نصب کنه)هم اینکه بازی هایی که نیاز به نصب دارن مشکلشون حل میشه
بازیهایی ما که نصب میشه تو Start Up و رجیستری ویندوز نمیره که سرعت بوت سیستم بیاد پایین ربطی نداره این نصب فقط کپی بازی از DVD بازی به هارد هست همین.نقل قول:
به نظر من که همون بازیها تک تک نصب بشن بهتره.:46:
ممنون علیرضا جان خیلی قشنگ کار کردی .
بچه ها دنیای بازی رو من خودم متنش رو می دم برای بقیه جاها رو می تونید تبلیغات کنید.
آخرین تصمیم گیری هم این شد که همه بازی ها رو نصبی کنیم و اتوران از روی سی دی اجرا می شه .
دوستان اتوران مراحل نهاییش رو طی می کنه و تقریبا تکمیله.
علیرضا جان اون تبلیغ کامل 15 بازی رو به من برسون که برای دی بازی با توضیجات ارسال کنم.
عکسهای اتوران رو بعد از تکمیل نهایی اینجا می ذارم . خیلی از همه لحاظ حرفه ای و قشنگ طراحی شده و من از علیرضا جان بابت تمامی زحماتش تشکر می کنم و البته اجرشون هم محفوظه.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دارم آپلود میکنم برات میفرستم .
بچه ها اینم از تبلیغات به صورت جدا و به صورت یک جا ! :31:
کد:http://s1.picofile.com/file/7198504408/Tabloghati.rar.html
اینم لینک خبر در سایت دنیای بازی :
حتما نظرات رو دنبال کنیننقل قول:
کد:http://www.dbazinews.com/?p=11873
دمت گرم iload واقعآ قشنگ شده دیگه از این بهتر نمیشه! :46:
فقط تو بازی موتورکراس تو یه کلمه اشتباهی شده اگه بخونید متوجه میشید!
در دست بگیرد رو نوشتید درست بگیرد :31:
از آقای جهانگیری هم به خاطر این زحماتشون واقعآ ممنونم . :11:
خلوت شد شلوغش كنيم :دي
برو بچ چه خبر از مجموعه ؟
سلامنقل قول:
اوتوران تکمیل و تحویل داده شد .
این از من . :31:
داش احسان ظاهر می شود :31: . والا امان از این شرکت های پخش کننده و ناشر یا گیر تاسوعا و عاشورا و تعطیلی هستند یا تو این هفته هم که در گیر نمایشگاه الکامپ . همچنان در پی جلسه گذاشتن با این عزیزان هستیم. امیدوارم تا پایان این ماه با یکی از این شرکتها به نتیجه برسیم. البته از سمت پلیس سایبری هم اقدام کردیم که یکی دو تا شرکت معرفی کردند که البته هنوز به جایی نرسیده.نقل قول:
خلوت شد شلوغش كنيم :دي
برو بچ چه خبر از مجموعه ؟
سلام
بله اتوران هم بعد عاشورا تحویل من داده شد. دست علیرضا جان درد نکنه خیلی خوب و مناسب طراحی شده بود. امیدوارم بتونم به زودی جبران کنم. :11:نقل قول:
اوتوران تکمیل و تحویل داده شد .
این از من .
دوستان افتر افکت کار حرفه ای کسی هست؟
به نظرم باید یه تبلیغ ویدیویی از بازیهای مجموعه برای پخش در گیم ایمگ و سایتهای مشابه درست کنیم که گیم پلی بازیها رو نشون بده و یک میکس درست و حسابی و حرفه ای هم نیاز داره که جذاب و قشنگ باشه. یعنی یک منویی بیاد اسم هر بازی رو بیاره بعد بره و گیم پلی بازی رو نشون بده و یه حالت سینمایی قشنگ بده به کار .
من میشناسم بهت معرفی میکنم :31:
سلام
من میکس بلدم ولی نه در حد افتر افکت در حد پریمیر و پیناکل و ... اگه کفایت میکنه در خدمتم . بعد مورد بعدی این که تا کی میخوایید این کلیپ رو آماده کنید ؟
ممنون می شم.نقل قول:
من میشناسم بهت معرفی میکنم
سلام علیرضا جان میکس ساده رو خودم هم بلدم. با جلوه های ویژه افتر افکتی لازم دارم. ممنون از لطفتنقل قول:
سلام
من میکس بلدم ولی نه در حد افتر افکت در حد پریمیر و پیناکل و ... اگه کفایت میکنه در خدمتم . بعد مورد بعدی این که تا کی میخوایید این کلیپ رو آماده کنید ؟
در این تایم زمانی خاصی هم نداریم.
منابع رو برسون حرفه اي برات ميسازمش
با افتر افكتو مسيو
و ...
يه چيزي ميسازم ملت كف كنن
به داش احسان گل . ایول . یکم صبر کنی بهت می رسونم. دمت طلانقل قول:
منابع رو برسون حرفه اي برات ميسازمش
با افتر افكتو مسيو
و ...
يه چيزي ميسازم ملت كف كنن
خبرهایی از مذاکرات با شرکتهای پخش :
شرکت لوح زرین نیکان ( پخش کننده گرشاسپ و میر مهنا ) : ظاهرا خیلی سرشون شلوغ و چند بازی ایرانی تو نوبت دارن و دیگه ظرفیتی برای خرید بازی جدید رو ندارن
شرکت اربطان بیست پویا : این شرکت هم که باهاشون صحبت کردم ظاهرا با بنیاد سر مجوز پخش و غیره مشکل دارند گفت که اگه مجموعه رو بخره یه دو سه ماهی طول می کشه تا بتونه به سرانجام برسوندش بنابراین این هم کنسل شد.
شرکت های وی یو : مدیرش رو ما که هنوز نتونستیم پیدا کنیم.
شرکت ریز موج : مدیر این شرکت هم یا مسافرت یا اینکه یه جوری از زیر ملاقات فراری هست . کلا سرشون شلوغه
همچنان با روحیه دارم ادامه می دم. بالاخره با یکیشون کنار می یایم نگران نباشین :31:
عصر بازي هم پخش قوليه كه تازه پا به بازار كار گذاشته
ميشه گفت همه جاي تهران سي دي هاش هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پیشنهادات EA و Ubisoft هم یه گوشه چشمی داشته باشید ... :31:
این شکلک : دی رو آخر جملت نزاشته بودی دیدی زشته الان اومدی گذاشتی ....
نگی نفهمیدن : دی
نکن همچین :31:نقل قول:
دست رو دلم نزار احسان جون که خونه. مجموعه دوم رو هم اول پیش این شرکت بردم آقای رفیعی مدیر عاملش هست و بنا به رفاقتی که این شرکت با مدرن داشت مجموعه رو به شرکت مدرن سپردیم. الان هم فکر نکنم اینکار بکنند و احتمالا انتظار داره اول به مدرن پیشنهاد بدم .نقل قول:
عصر بازي هم پخش قوليه كه تازه پا به بازار كار گذاشته
ميشه گفت همه جاي تهران سي دي هاش هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش ubisoft یه پیشنهادات داده که با عرضه بعدی نسخه آساسین مجموعه ما رو هم منتشر می کنه ولی گفتم دیره و قبول نکردم اخه جدول زمانی انتشار بازیهاشون خیلی شلوغ و پره :31:نقل قول:
به پیشنهادات EA و Ubisoft هم یه گوشه چشمی داشته باشید ...
خبری نیست؟
بچه ها سلام. شرمنده یکم درگیر امتحانات پایان ترم هستم سرم شلوغ تر شده . فردا با آقای رفیعی مدیر شرکت عصر بازی قرار دارم . تا ببینیم با این شرکت مذاکراتمون به کجا می کشه.
سلام
یه خبر در مورد مجموعه شنیدم حالا تا چه حد درست باشه نمیدونم !
مجله دنیای بازی در شماره جدیدش ، قراره مجموعه مستقل سه رو معرفی کنه .
فکر کنم درست باشه . آقای رسولی به من میل دادن که لینک بازیهای مستقل رو در اختیارشون بزارم . ظاهرا می خوان یه ویژه نامه تو مجله بازی سازیشون راجع به بازیهای مستقل و بهترین بازیهای مستقل ایرانی چاپ کنند.نقل قول:
سلام
یه خبر در مورد مجموعه شنیدم حالا تا چه حد درست باشه نمیدونم !
مجله دنیای بازی در شماره جدیدش ، قراره مجموعه مستقل سه رو معرفی کنه .
سلام...
ببخشید هنوز معلوم نیست ناشر کیه؟
نه هنوز دوست عزیزم. من با اکثر شرکت های پخش صحبت کردم. اما هیچ کدومشون هنوز اعلام آمادگی نکردن .
جالبی اش اینجاست که اکثرشون هم دست رد نزدن فقط دارن امروز فردا می کنن. به احتمال زیاد دو دل هستن.
با توجه به اینکه حمایت های بنیاد سخت تر شده فقط فروشش هست که می تونه پولشون رو برگردونه .
منم امیدورام هر چه سریعتر به نتیجه برسم . ممنون از تمامی دوستان بخاطر حمایت و صبرتون و پشتیبانی از من
مهدیار دمت گرمم ما پشتیتیم ....:11:
ممنون پرویز جان . :40::10:
اینجوری فایده نداره,داره بدجوری طول میکشه :41:
فکر کنم باید 2-3 تا مینی گیم رو با بازی های بهتر جاشون رو عوض کنی که ناشرا بیشتر خوششون بیاد,از این به بعد میری پیش ناشر بپرش ببین بازی ضعیف ترا کدوما هستن,از قبل هم که به همه گفتی 1بازی رو خودت تصمیم میگیری تو مجموعه باشه یا نه ولی 2باید در سطح بازی های دیگه باشه.
جمله دومی نشون دهنده اینه که همین الانم دیر نشده اگه بازی قشنگ پیدا کردی رد کن اون بازی ها رو.
کاری ندارم بازی ضعیفا مال کی هستن و چقدر انتظار کشیدن ولی باعث شدن بقیه هم ضرر کنن و این جای تاسف داره.
من که خودم حقوق میگیرم مشکل مالی ندارم که بخوام قاطی کنم ولی مسئله اینه که 2-3 نفر از بچه های سازنده که بازیشون تو این مجموعه هست اوضاشون خرابه.