بله که دارن ، وقتی لازم نباشه پول نجومی مفت بریزن تو جیب مخابرات و زیرساخت و هزارتا دزد دیگه ، اون پول رو صرف تجهیزات و نیروی انسانی میکنند. خیلی هم بیشتر از یک مگ در ثانیه میتونن سرویس بدن.نقل قول:
Printable View
بله که دارن ، وقتی لازم نباشه پول نجومی مفت بریزن تو جیب مخابرات و زیرساخت و هزارتا دزد دیگه ، اون پول رو صرف تجهیزات و نیروی انسانی میکنند. خیلی هم بیشتر از یک مگ در ثانیه میتونن سرویس بدن.نقل قول:
پس می مونه هزینه ای که واسه خرید ترافیک به خارج از کشور می دن
که اونم اگه خیلی زیاد بود این جوری شبانه ی رایگان نمی ذاشتن که هزاران گیگش مصرف بشه
هرجور حساب کنیم دزدن
بیشتر فکر می کنم می خوان قانون منع بیشتر از 128 واسه مصارف خونگی رو به یه شکل و اسم دیگه عملی کنن
این نکته بازارچه پرشین تولز رو خیلی خوب اومدی ها ، میگم جدا میشه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی کرد کاربران به جای اینکه کلی خودشون رو اذیت کنن و پول بالای رپیدشیر و ... هم بدن ، میتونن بخش عظیمی از فایل هاشون رو بدون دردسر از برادران زحمت کش دانلودر تهیه کنن ! :31:نقل قول:
در اون تاپیک خدابیامرز هم گفتم البته ، اینکه هر کاربر چقدر دانلود میکنه و چی دانلود میکنه هیچ ربطی به فرهنگ و ... نداره ، اصولا دانلود یک کاربر نباید روی کیفیت اینترنت سایرین تاثیر داشته باشه ، شده ترابایت ترابایت هارد بخره 24 ساعته دانلود کنه ، اگر تاثیر منفی گذاشت ، به دلیل محدودیت هایی هست که تحمیل شده و جلوگیری از پیشرفت مملکت از لحاظ ارائه اینترنت.
نیاز به دانلود یه چیزیه که سیرایی و ته نداره که بگیم بعد از مدتی مثلا هر روز که فیلم نمیاد و دیگه اون ولع و حرص بعضی می خوابه
پس در حد محاله که اگه محدودیت حجمی برداشته شه بیان به همه مثل الان سرعت بالا بدن
وقتی هم که همه هماهنگ سرعتشون مثلا 16 باشه مشترک راهی نداره جز اینکه از یکیشون بگیره دیگه، مگر اینکه کلا قید اینترنت رو بزنه
تنها رقابتی که بتونن باهم داشته باشن اینه که نوسان رو کم کنن و سرعت مثلا 128شون از 16 پایین تر نیاد
اصلا خوش بین نیستم که این طرح به نفع من مصرف کننده باشه
هزینه ای که بابت خرید ترافیک میپردازن هیچ دلیلی نداره که با کشورهای اروپایی ، کره جنوبی و ... تفاوتی داشته باشه.نقل قول:
اگر استرالیا بود که با وجود اون همه فاصله از بقیه نقاط دنیا و مشکلات فراوانی که از این لحاظ برای تامین پهنای باند داره ، یه چیزی ! که باز هم وضعیتش از ما خیلی بهتره :31:
شما ببین در کشورهای اروپایی ، کره جنوبی ، ژاپن ، با مثلا 50 دلار چه سرعتی به کاربرانشون میدن ، همون شرایط برای ما هم باید وجود داشته باشه ، یا حتی خیلی بهتر.
تازه کشور ما باید مرکز IT خاور میانه باشه و اگر سیاست درستی در این زمینه وجود داشت ، الان داشتیم به جای صدور یک سری چیزهای دیگه به افغانستان و عراق و ... ، به تمام کشورهای همسایه پهنای باند انتقال میدادیم.
به نظر من بیشتر هدف اینا اینه که ما نتونیم آزادانه هرچی خواستیم دانلود کنیمنقل قول:
نمونش اینه که حتی سایت های زیرنویس رو فیلتر می کنن
فردای روز اگه این طرح مانع دانلود مردم شد خیلی راحت جلوی منابع ثانویه ای مثل پرشین تولز رو هم می گیرن
اون وقت تکلیف چی می شه؟
1-نقل قول:
دوست عزیز نیازهای هرکسی از اینترنت متفاوت هست
همچنین نیازهای با گذشت زمان عوض میشند
این محدودیت ترافیکها که وجود داره برا من هیچوقت جواب نمیده
18 گیگ مصرف ترافیکم بوده در 2.5 ماه
همش هم وبگردی بوده و حتی شاید 200 مگ هم دانلود نداشتم روزانه
بعدشم اکثر دوستام و اونایی که در تاپیکها میگند در زمانهای مختلف به علت اینکه یک isp افت سرعت داره میرند سراغ یکی دیگه
همش هم به خاطر مشکلات دانلود شبانه هست
چون ظرفیتشو ندارند که به این هم یوطر در یک زمان خاص سرعت دانلود بالای مثلا 70 بدند
این قضیه شبیه مصرف برق میشه
که در ساعات اوج مصرف همیشه برق ضعیف میشه و خاموشیها زیاد میشه (البته این مثال شامل زمانهای گذشته میشه)
دلیلش چیه ؟
دلیلش اینه که چه اداره برق در این مثال و چه شرکتهای اینترنتی همشون دزد هستند
چون در نظر نمیگیرند مصرف اوج یوزرها را
همین مشکل باعث شده الان 20 روزه سرعت دانلود شبانه من کم شده
و کلا بیخیال دانلود شده ام
حالا مشکل اینه که روز هم دانلود نمیتونم بکنم تا ترافیکم تموم نشه
حالا نامحدود بهتره یا محدود ؟
و جالبتر از اینکه به شرکت زنگ میزنم میگه اشکال از مخابراته
میگم مرد حسابی مخابرات چجور خرابه که ساعت 1:55 دقیقه سرعت دانلودم 130 هست ولی ساعت 2:00 یهو سرعت دانلود میشه 15 ؟
یعنی مخابرات هر روز ساعت 2 خراب میشه ؟
خلاصه جواب بدرد بخوری ندارند هیچوقت
2-
بنزین را گران کردند
گفتند امثال شما در فلان کشور لیتری 2500 میخرند
800 تومن که چیزی نیست
خب حالا یکی نیست بگه امثال ما با اینترنت 1 گیگ آنلاین میشند ما چرا نشیم ؟
خب دوست عزیز 8 مگ بشه 300 به ما ربطی نداره
پس چطور تو بقیه کشورها سرعت 30 مگ و نامحدود 50 دلار هست (قیمت تقربی]
بعد اینجا 8 مگ 300 ؟
خب شرکتها عرضشو ندارند باید کنار برند و شرکتهای خارجی قویتر بیاند کارو ادامه بند
3-
این طبیعی هست که وقت زمان دانلود بین 24 ساعت پخش بشه افت سرعت آنچنانی نخواهیم داشت
4-
از کجا مطمئنی این ضعف من هست ؟
از کجا میدونی من بلد نیستم یا یا هستم ؟
دوست عزیز همه این راها را سالها پیش رفته ایم
شرایط ما ایرانیها اینطوری نیست که سیستم را و ای دی ام را کوک کنی ساعت 2 دانلود کن ساعت 8 اف بشه
بارها برام پیش اومده سیستمو کوک کردم واسه دانلود فرداش بیدار شدم دیدم دانلود 0 هست و فقط سیستم بیچاره ان مونده
یه شب دیدم سرور دانلود فیلــتر شده
یه شب دیدم در فلان سرور افت سرعت داشته
یه شب دیدم برق رفته
و .....
در ضمن همه لینکهای دانلودی ما دایرکت ریزوم دار نیستند که
همش باید لچ کنیم و ....
در کل تجربه من و دوستام میگه که حداقل یکی دوساعت نیز بایستی بیدار بمونیم بعد سیستمو کوک کنیم
5-
لینک سیس واگ 120 اگه این امکان را داره لینکی چیزی بده که چجوری بفهمم
6-
بله درسته قبول
اما در اکثر جاهای دنیا اینترنت زیر 4 مگ نامحدود هست
و بالای 4 مگ محدودیت حجمی داره
اونم نه با هزینه های سنگین ایرانی
بلکه بمراتب کمتر
در ضمن این محدودیتها هم در کشورهای بسیار عقبتر از ایران هستند نه پیشرفته
کسانی که اهل بازی آنلاین باشیند بهتر میدونند چی میگم
چون دائم بحث سرعت اینترنت و قیمتش میاد پیش خارجیها
اگر سرعت 128 بشه 1.5 که دیگه باید همگی جمع کنندنقل قول:
و ایرانسل استفاده کنند بهتره
مطمئن باشه حداقل همون 16 خواهد بود
در مورد اینکه این طرح پیشرفت حساب میشه یا نه خودم موندم
2 حالت داره
یکی اینکه اینترنت فقط میشه نامحدود و از اینطرف هم میگند حداکثر سرعت 128 واقعی خواهد بود
این میشه بدترین شکل ممکن که دوستان هم میخواند اینو به ما بگند وترسشون از اینه
و حالت دوم
اینکه اینرنت میشه نامحدود و شرکتها میان سرعت دانلود را بیشتر میکنند و پولشم زیاد میکنند (یواشکی)
و یا اینکه معجزه میشه و وزیر مربوطه میگه سرعت بیشتر از 128 آزاد هست برای عموم
اما اونی که خودم میدونم و با توجه به شرایط جامعه اینه
مقامات بالایی کشور از اینکه مردم سرعت بالایی دارند زجر میکشند
چرا مردم سرعت 2 مگ دارند ؟
اینا به هدفوشن رسیدند دیگه ؟
سرعت رو فوری باید کم کنین
به مخابرات ستور داده میشه سرعتو کم کنند
و بعد از مدتی وضعیت اینترنت شفافسازی میشه که میشه امروز
تا اینکه فردا همه مردم حداکثر سرعتشون بشه 128 واقعی
اما من چرا به این مورد امیدوار هستم ؟
وقتی جماعت دیگه سرعتشون زیادی کم میشه ممکنه اعتراضاتی کنند
و این اعتراضات به جایی برسه
و در کل فقط چشمم به خداست که به مار رحم کنه
اینا درسته، اما مهم ترین و تنها مانعی که سر راه پیشرفت اینترنت ماست اینه که نتونیم باهاش شبکه های ماهواره ای ببینیمنقل قول:
اینم یه چیزیه که جزء سیاست گذاری رده های بالای حکومتیه و مثلا یه شرکت خصوصی اینترنتی نمی تونه سر خود دورش بزنه و بیاد اینترنت بدون محدودیت با سرعت بالا در اختیار مصرف کننده بذاره
حالا من همونجوری پرشین تولز رو گفتم شما خیلی جدی روش مانور نده ! :31:نقل قول:
شبکه ماهواره ای یک بخشی از قضیه هست ، بله. به هر حال شما زیاد بحث رو 30یا30 نکن که یه دفعه دیدی من و خودت و کل تاپیک همگی با هم رفتیم به خدمت aQoa !نقل قول:
دوستان به اصل موضوع اشاره کردن . کاربر خانگی به هیچ وحه نباید از سرعت بالاتر از 128 استفاده کنه تازه دیا اپ هم براش کفایت میکنه
با این طرح اونقدر قیمتها رو بالا میبرن که برای شما نصزفه اینترنت سرعت بالا بگیزی .
مطمئن باشید آقایون دلشون برای من و شما نسوخته بلکه دنبال یه سری مسائل دیگه هستن .
هر چقدر بالا پائین بریم هیچ تاثیری نداره مثل اینکه طرح اینترنت ملیشون به بن بست خورده میخوان از این راه وارد بشن .
لپ کلام رو گفتینقل قول:
البته منکه ترجیح می دم سرعتم بشه 16 ولی دچار اینترانت ملی نشم !
اينترنت ملي چيست ؟
کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=18602
بله ممکنه ولی 150 گیگ کجا 4 گیگ کجا , این برای AT&T که اپراتوره موبایله :نقل قول:
AT&T has announced that it will [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and impose overage penalties for exceeding that limit. AT&T broadband customers will be forced into a tiered internet system, limiting customers to 150 gigabytes per month. Go over that, and it will cost you $10 per 50 gigabytes. If you watch too many movies on Netflix, spend too long playing online video games, or participate in any bandwidth-intensive activity like file sharing, get ready to pay extra starting May 2.
اینم اسمش فقط محدوده , در عمل 10$ واسه 50گیگ اضافه پول یه ساندویچم اونجا نیست .
من موافق رفع این محدودیت هستم چون هرچی باشه یه پیشرفته!!
دلایلش رو هم تو همون تاپیک قبلی گفتم .....
اما دوستانی که مخالف هستن :
من تماس گرفتم سازمان و چند دقیقه صبت کردم و این نکته رو شنیدم که به شرکت ها ابلاغ شده که سرویسهای محدودی هم که میخوان ارایه بدن رو بیارن برای تایید.....یعنی همین سرویسهایی که شما استفاده میکنید بازهم ارایه میشه و قیمتش هم اگه کمتر نشه بیشتر نمیشه بخصوص با توجه به اینکه برای ضرایب شیرینگ متفاوت قیمتها میتونه فرق کنه
پس همین سرویسهای حجمی باز هم ارایه میشه و مطمین باشید شرکت ها خیلی پول شما رو دوست دارن و بهترین راه بدست آوردنش هم محدود کردن حجم مصرفی شماست
شما حجمی بخرید ما هم نامحدود دعوا هم نداریم:10:
یه نکته دیگه هم که همه باید توجه کنن:
هر مگابیت حدود 300 هزار تومن برای ISP تموم میشه و با ضریب شیرینگ 10 هر مگابیت 30 هزارتومن تموم میشه!!!
ولی چرا اینقدر گرون؟؟؟!؟!؟!؟
چون تامین پهنای بان کشور تنها در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخت هست و بس!!
این شرکت هم با سو مدیریت و ندانم کاری این حجم رو یه مقدار گرون تامین میکنه : هر لینک STM1 حدود 4 ملیون تومن البته به همین جا ختم نمیشه و یک لینک STM1 رو به ISP با قیمتی بیش از 40 ملیون تومن میفروشند!!!!!!
و لطفا نگید این گرونی به دلیل تحریم هست !!!! به دو لیل زیر نمیتونه مشکل مربوط به تحریم باشه:
1-وقتی از مسئولین دلیل گرونی اینترنت رو میپرسم نمیگن تحریم بلکه جوابشون اینه: همه جا اینجوریه ....من رفته بودم لندن توی یه هتل برایه یک شب 20 پوند پول اینترنت دادم!!!!!
2- 10 برابر شدن قیمت داخل مرزهای کشور که دیگه ربطی به تحریم نداره
--------------------------------------------------------
به نظر من 90 درصد مشکلات ما زیر سر زیر ساخته و خوشبختانه تو ساتشون کلی شماره و ایمیل داده و یه قسمت ارتباط با ما هم داره و همچنین یه بخش سوالات متداول ......من امشب و فردا حسابی از خجالتشون در میام دیگه خسته شدم از ای وضع
شما هم اگه خواستید که دلتون رو خنک کنید این سایتشونه:
کد:http://www.tic.ir/fa/page/contact_us.htm
پدیده ایست دهشتناک که در اثر سرلوحه قرار دادن سیاست های کشوری به نام کره شمالی حاصل میگردد.نقل قول:
دوست من چند نکته:نقل قول:
به دلیل تحریمات که ایران روش اعمال میشه ایران باید از طریق بعضی شرکت ها که الان چند شرکت بیشتر نییست با قیمت بالا تر پهنای باند بخره! ایران بیش از 140 150 لینک stm1 داره این لینک ها برای سه ارگان سپاه صدا و سیما و مخابرات هست شما خودت ببین واقعا در فقر پهنای باند نیستیم؟
به واقع ایران جز فقیر ترین کشور ها در داشتن پهنای باند هست شک نکنید چون مستقیم پهنای باند نمیخریم با کلی منت و واسطه میخریم درسته سنای امریکا اینترنت رو برای ایران تحریم نکرده اما تحریم کرده که معاملات بالای یک سقفی با ایران تحریم هست و نباید انجام بشه و این دست شرکت های بزرگ رو بسته و نمیتونند با ایران معامله کنند.
در مورد سرعت ها و قیمت ها هم وقتی وزیر یک ممکلی بگه 128 کیلوبایت برای کاربر خانگی بس هست و زیاد هم هست دیگه شما توقعی نداشته باش!! خودشون تو ال سی تی نشستند دارند با چه سرعت هایی کار میکنند و به یوزر های خانگی فشار میارند! میدونید تو ایران شده مثل تمام موارد دیگر که حاکم هست تو این مورد اینترنت هم حاکم هست و ان هم نقدینگی مردم هست! درسته اگر طبق امار جهانی حقوق یک فرد ایرانی که صبح تا شب کار کنه باشه 45 میلیون تومان ایا به نظرتون نمیتونه ماهی 4 تومان پول اینترنت اش رو بده!؟؟ خیل زیاده در مقابل درامد اش؟ قطعا نه اما با این 4 میلیون میتونه یک سرویس 10 مگابیت داشته باشه حالا این وسط در شرایط واقی فعلی کسی که جایگاه مادی ایش بهتر هست تو جامعه خوب راحت میره اینترنت هر چند مگ ایی که میخواد میخر شما فکر میکنی 128 میخره؟ پس مشکل این مملکت فقط اینترنت نیست ریشه ایی هست
ضمنا پهنای باند ایی که در کشور دارند به ای اس پی ها میفروشند توسط مخابرات حدود 450 تا 500 هست 300 نیست دوست من گویی شرکت های خصوصی که اجازه و پزوانه داشتن لینک های ماهواره ایی دارند مثل افرانت و.... قیمت پهنای باند اشون ارزان تر هست و تا 400 420 تومان کاهش پیدا میکنه در مورد قیمت گفتم قیمت تمام شده برای هر کاربر به ازای هر مگابیت بسته به نوع ای اس پی بین 120 الی 140 تومان هست(نامحدود) حال شما خودت حساب کن که کدوم ای اس پی گرون فروش هست و کدوم نیست! این قیمت عرف هست که خدمت اتون گفتم
ضمنا در مورد اینترنت ملی هم خبر رسیده که داره فعلا به صورت پایلوت در شهر شیراز ارائه میشه حال نمیدونم صحت خبر ایی که امروز شنیدم چقدر هست اما دوستان شیرازی که تو فروم هستند و تو این هفته درخواست سرویس dsl دادند نظر بدند معلوم میشه چون این طور شنیدم که به بهانه پور بودن پورت ها به هیچ کس تو این هفته سرویس دی اس ال تو شیراز داده نشده!!
نه اینو مطمعن باش که آمریکا هیچ وقت همچین کاری رو واسه فروش پهنای باند نمیکنه , اتفاقا به خاطر منافعش از خداشم هست سرعت زیاد باشه , وگر نه این همه خرخ واسه فیلتر شکن ها و نت چمدونی نمیکرد ...نقل قول:
مشکل از آقایون اینجاست که از اینترنت میترسن .
ای ملت هوشیار جماعت اینترنتی بیدار
اول اینکه این قانون عمرش اندازه عمر ADSL تو مملکت ما هست ولی تا الان اجرا نشده
سازمان تنظیم هم هر از چند گاهی میاد یه بلوائی راه میندازه و میره
از همه مهمتر اینکه راه دور زدن این قانون رو هم خودش گفته:
"وي افزود: اپراتورها براي ارائه ساير بسته هاي اينترنت پر سرعت خارج از چارچوب تعرفه هاي مصوبه شماره 49 كميسيون نظير سرويسهايي با محدوديت هاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت ، موظفند تعرفه هاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام نمايند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويس ها را ارائه كنند"
پس نگران نباشید , اتفاقی نمیوفته , بازار رقابت همچنان داغ باقی خواهد موند
جالبه , پرسیدم مگه چی دانلود میکنید ؟ به خیلیا برخورد و انگ فضولی به ما زدن!
اشکالی نداره :دی
بهتره دلیل دانلود شبانه ریشه یابی بشه
خب مومن , تو شب دانلود میکنی چون مجانیه , چون اگه همون رو تو روز دانلود کنی حجمت تموم میشه و مجبوری بری حجم بخری , خب همون دانلود رو به جای 6 ساعت شبانه در کل 24 ساعت با سرعت کمتر انجام بده که ما که میخوایم ساعت 2 صبح یه گیم بزنیم با پینگ 1000 نخوره تو ذوقمون و عقده ای بار نیائیم :دی والا اون چیزائی رو هم که تو دانلود میکنی خیلی بهترش رو بقال سر کوچه ما با دی وی دی پک شده دونه ای 300 تومن میفروشه :دی
بعدش انگار اینجا ملت در مورد سرویس dedicate صحبت میکنن! استغفرا..!!!
اخوی! ADSL که اسمش روشه! سرویس نا متقارن به اشتراک گذاشته شده!
بعدش ISP مریضه اگه پهنای باند داشته باشه به مشتریش نده ؟ نگه داره ترشی بندازه ؟ اون ضریب هم واسه رقابت اگه 1 به 1 نمونه هیچوقت 1 به 10 نمیشه!
شیخ را پرسیدند: یا شیخ از بهر چه ADSL ستاندی؟ شیخ فرمود: تا که با یاران دمی بتلفید کنیم و لذتی ببریم ولی چه سود که پینگ بر عرش است و من بر فرش! یاران چون این بشنیدند گریبان دریدند و نعره کشان بر اطراف پراکنده گشتند.
فعلا شما خوشی بزودی خوشی ت به پایان میرسه :31:نقل قول:
منظور که فقط دانلود نیست چرا فقط نت رو تو دانلود و بازی و وبسایت با سرعت بالا باز کردن میبینید؟
پس انلاین موزیک گوش کردن انلاین یوتیوب دیدن چی؟ خیلی چیزا وجود داره که نیاز داره آنلاین باشیم مثل ویس چت کردن پی در پی مثلا 8 ساعت در روز درسته اینا پینگ براشون خیلی مهمه اما حجم خیلی خیلی بیشتر مهمه سایت پیشرفته ی last.fm برای موزیک گوش دادن فقط به نامحدود بودن حجمم بستگی داره با کمترین سرعت هم کار میکنه میخوام قبول کنید که اگر سرویس حجمی برای شما خوبه برای خیلی ها ازاردهندست حالا من چندتا مثال کوچیک زدم یه مسائل شخصی هم هست که قابل گفتن نیست فقط باید بدونیم که مردم فقط بخاطر اسم نامحدود شاکی نیستند بعضیا واقعا به نامحدود نیاز دارن
در جواب اونایی که میگن سرعت کم میشه و کسی هم گوشش بدهکار ما نخواهد بود باید حتما توجه کنند که تا زمانی که ما سرویس نامحدود رقابتی نه الزاما انحصاری نداشته باشیم اصلا نمیتونیم راجع به سرعت و کیفیت حرف بزنیم سرویس نامحدود مخابرات هم یک سرویس انحصاریه و رقابتی نیست وقتی چیزی رقابتی نباشه اون هم تو سیستم کاپیتالیستی ارتجاعی میشه چی؟ میشه سرویس نامحدود مخابرات! بعد از اینکه سرویس نامحدود مخابرات رقابتی شد بیاین از کیفیت سرویس نامحدود حرف بزنید الان که نمیتونین از شاکیان خرده بگیرین که چون سرویس نامحدود مخابرات بده پس سرویس نامحدود بد میشه!!!
در ضمن این یه شعار نیست برای اصلاح و حتی انقلاب و دگرگونی چیزی باید از جایی شروع کرد پله پله باید جلو رفت اول اگاهی بعد عمل اول مطالبات ترقی خواهانه مثل اعتراض به سرویس های حجمی بعد اقدام های دیگر...
دست رو دلم نذار که خونه......نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من که دلیلم رو در مورد تحریم ها گفتم و حداقل با من رو در مورد همونا توجیه میکردی.....چرا قیمت تومرزهای کشور 10 برابر میشه؟
سقفش در حد ملیون دلار هست ......... با نیم ملیون دلار میشه چندین تا STM64 خرید.....قیمت STM1 توی شهرهای اروپایی بین 100 تا 300 دلاره......
مجوز به خودم بدن پهنای باند میارم .........ولی وقتی انحصاریش کردن مشخصه یه جای کار میلنگه.....
توی سایت خود ارتباطات زیر ساخت قیمت رو زده برای تحویل در استان که قاعدتا شامل هزینه های نگهداری و غیره هم میشه چیزی بین 280 تا 312 هزار تومن میشه....500 رو چجوری حساب کردی؟
:31:نقل قول:
پینگ بر عرش است و سرعت بر فرش
عزیز من به هیچکس نگفتم شما تازه اینترنت پر سرعت گرفتی به غیر از ایشون که اونم مطئننم .نقل قول:
پس شما نمیخواد پیاز داغش رو زیاد کنی ... من خودم بهتر از شما بلدم که چطوری کامپیوتر رو تنظیم کنمکه ساعت 2 روشن بشه! حداقل بلد هم نباشم تاپیک داره میخونم پس تا اینجا مشکلی نیست اما بحث سر اینه که نمیتونم صدای فن و... تحمل کن امروز ساعت 6 صبح بیدار شدم !! شاید بونی بفهمی چرا نمیتونم ساعت 2 بیدار بشم و...
اما نمونه ای از سرعت دانلود در ساعت 6 صبح!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر شبانه روز برام این صوروت باشه خیلی معقول تره تا اینکه صبح با سرعت 200 دانلود کنم و شب با سرعت 40!
دوستان مشکل از خود ای اس پی ها هستش که یه سرعت 128 رو الان روی 2 مگ و.. میبندن و خیلی ها رو بد عادت کردن! و این در صورتی بوده که یه سرویس 128 طبق قانونی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کرده باید بین 8 نفر شیر بشه و سرعت هر کس بشه 16 .
حالا من نمیدونم که اگر همین الان سرویس 128 رو دوباره به 8 نفر بدن چطوری هست که سرعت دانلود میشه 2 کیلو! شایدم خیلی ها دیگه با سرعت 200 و بالای اون سروکله زدن و میگن محدود باشه ولی سرعت همین 200 باشه ..
اخه قرار نیست که همه بیایم و سرویس 128 بگیریم با یه پروانه کسب و یا یه کارت دانشجویی بالاترش رو هم میدن همینطوری که الان اینطور هست
شرمنده که دوباره پست میدم ولی مطمئن باش این پست آخرمه تو این تاپیکنقل قول:
اول از به کار بردن کلمه سطحی عذر میخوامنقل قول:
دوم
من هم دقیقا مثل شما دانلود زیادی دارم و به خاطرش یا شبها بیدارم یا توسط ترفند های ای دی ام و اتو استارت شبها رو میزارم واسه دانلود
سوم
خدایی خودت یه نگاه بنداز به غیر از معدود نظرات تخصصی بقیه همه با هم دعوا دارن
چهارم
من فقط مشکلم اینه چرا باید یه مطلب این قدر بدون توضیح و گنگ تو مملکت ما ارائه بشه که ما تازه بهش دامن بزنیم
فکر کنم اگه تا پیک های درخواست شفاف سازی بیشتر بشه به نفع همه است
پنجم
همه آدمها به ذات درخواست افزایش امکاناتشون برای رفاه بیشتر رو دارن پس کسی با اسا مطلب مشکل نداره
ششم
باز هم ازت عذر میخوام شاد باشی(راستی پستهای منم کم غلط املایی نداره)
با این تیکه موافقمنقل قول:
سرعت 128 بین 10 نفر شیر بشه همون 16 میمونه و به 2 نمیرسه در ضمن من خودم از یه کارمند مخابرات پرسیدم میگه خود مخابرات تو بعضی مراکز سرعت رو بین 20 هم شیر میکنه در صورتی که خودش بخشنامه داده به isp ها که حق ندارید بیشتر از 10 شیر کنید
برای خودم متاسفم که دارم توی چه تاپیکی فعالیت می کنم. اتفاقا ما زبونمون مو در اورد.نقل قول:
یعنی اینقدر سطحی نگر ندیده بودم اونم کلا توی یک تاپیک!
من کی گفتم 240 میدن؟گفتم اونی که الان محدودیت داره داره با 240 دانلود می کنه پول 256 کیلوبیت داره میده و چون محدودیت حجمی داره بهش سرعت 240 میدن تا حجمش تموم شه.
خب وقتی نامحدود شد اولش معلومه طبق قانونش میدن مثلا 128 میشه دانلودش 16. ولی شرکت ها میان و واسه رقابت سرعت رو می برن بالاتر. اونم نه تا 240 بلکه مثلا تا 40-50.
این مطلب رو توی 20 صفحه ما توی تاپیک توضیح دادیم. ولی انگار هنوز...
اگه از اول 128 رو سرعتای 200-300 نمی دادن الان وضعمون اینطوری نبود. این قانون 128 کیلوبیت رو عین آب خوردن دورش زدن. البته من با این قانون هم مشکل دارم ولی میگم اینم رعایت نکردن اونم فقط واسه حرص پول
فکر میکنم این تایپیک ها برای آگاه کردنه ولی ما داریم اشتباه جلو میریم چون خودمونو قرار میدیم جلوی بعضی ها و مقابله میکنیم انگار مسابقه ست ....
در واقع این شکایت برای گرفتن حق همه ست نه فقط حق خودمون...
باور کنید خیلی از دوستان موافق نامحدود (مثل خودم) با پینگ 250 و دانلود شبانه 3..4 گیگ هستیم
مخالفان نامحدود اگر قانع نمیشن حداقل یه خورده تنوع طلبی پیشه کنند :31: یه ذره هم به دیگرون فکر کنند :10:
فعلا Bye
منم مخالف این طرح هستم ،اما تعداد پستهای من و شما یکیه.نقل قول:
مساله دیگه اینکه، تو سرت رو کردی زیر برف ، توی آخور و یا هر جای دیگه ای ! :31: ، چون در حال حاضر سرعت خیلی از کاربران بیش از حد متعارف هست. و اگه این طرح اجرا بشه، سرعتها واقعی یا حتی بدتر میشه ، اونم با این قیمتهای گزاف !
آخه اینترنت 10-20 کیلوبایت به چه دردی میخوره؟ من در حال حاضر اینترنت محدود با سرعت بالای 100KB (سرویس 256) دارم، وبگردی ام رو می کنم و دانلود رایگان شبانه ام رو هم دارم و نسبتا هم راضی ام.
مسلماً اگه ارزون تر بشه و یا کیفیت بالاتر بره، راضی تر هم خواهم بود.
بچه ها یه چیزی رو در نظر داشته باشین که ما اینجا هرچقدر هم زیاد به نظر بیایم حد اکثر 1000 نفر هم نمی شیم
به فرض که همین هزار نفر باشیم، حدود 6 ماه شبانه روز به انواع مختلف به وضعیت بد شاتل شکایت کردیم،از کلی نامه و تلفن و چت آنلان و رفتن حضوری به مراکز شاتل و فسخ قرار داد گرفته تا شکایت به انواع مراجع ذی صلاح. و جالب اینکه آبی از آب تکون نخورد و هرجوری دلش خواست با ما طی کرد
از بستن پورت تورنت و وی پی ان گرفته تا محدود کردن سرعت در حد 5 کیلو بایت و دی سی کردن تعمدی در ساعات رایگان و کم کردن سرعت از ساعت 1 تا 4 صبح و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه
یه مشکلی که هست اینه که شاید بیش از 70 درصد کسایی که ای دی اس ال دارن هر بلایی هم که سر سرویسشون بیاد اصلا متوجه نمی شن. چه برسه به اعتراض و پیگری !
پس این فکر که اگه فردا بعد از عملی شدن این طرح مشکلات رو با اعتراض رفع کنیم و باعث بهبود کلی کیفیت اینترنت بشیم یه کم دور از واقعیته چون واقع بینانه کل ماها باهم در قیاس با آمار کلی ای دی اس ال دارها یه دستیم و از یه دست صدایی در نمیاد
اثبات این مطلب هم اینه که تو کشور هزار و یک مشکل دیگه هم داریم و همه هم ازش خبر دارن ولی کسی تکونی به خودش نمی ده
کی گفته قیمت ها گزاف میشه ؟نقل قول:
مساله دیگه اینکه، تو سرت رو کردی زیر برف ، توی آخور و یا هر جای دیگه ای ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چون در حال حاضر سرعت خیلی از کاربران بیش از حد متعارف هست. و اگه این طرح اجرا بشه، سرعتها واقعی یا حتی بدتر میشه ، اونم با این قیمتهای گزاف !
قیمت ها رو که همراه این طرح اعلام کردن
256 نامحدود 12 هزار تومن گزاف هست ؟ شما برای 128 محدود دو سه گیگ در ماه باید میانگین بیشتر از 12 تومن بدی.
کجای دنیا آخه سرویس محدود میده که ایران داره میده ؟ تا ما مثل بقیه دنیا حجم نامحدود نشیم و سرعتمون افت نکنه مسئولین مخابرات و کشور به فکر کار اساسی برای ارتقاء پهنای باند کشور نمیفتن.
دوستانی که میگن با نامحدود شدن حجم سرعتشون پایین میاد و معمولی میشه این که براشون مشکل ساز نیست!!!!میتونن نهایتا یه 2مگ بگیرند و با حداقل240 کیلوبایت دانلود بزنن و لی نامحدود باشه حجمشون.........
قرار نیس با نامحدود شدن سرعت یه سری افراد که از خوش شانسیشون سرعت از مقدار طبیعیشون بالاتر بوده پایین بیاد و مخالف این طرح باشند...
این ها فقط بهانس.......
اگر واقعا نگران این هستید که سرعتتون زمانی که نامحدود میشه معمولی در بیاد یه 2مگ بگیرید وبا 240 دان بزنید....اما نامحدود:20:
سرعت 256 نامحدود چقدره و سرعت 128 محدود چقدره؟نقل قول:
غیر از اینه که 128 محدود چند برابر 256 نامحدوده؟!
اگه این طرح اجرا بشه سرعت 256 ای که گفتی؛ به 4 کیلوبایت هم نرسه، طبیعی و قانونیه !
کدوم 2 مگ !نقل قول:
مخابرات توی محله ما ، بالاتر از 256 نمیده !
سرعت 2 مگی که شما میگی 240 کیلوبایت نیست، حتی اگه تا 25.6 کیلوبایت هم پایین بیاد، قانونیه !
من با این طرح موافقم.
همونطور که تو اون یکی تاپیک گفتم اگه بخوان سرعت رو کم کنن ملت میرن سراغ چمدونی و شاهواره و اونوقته که ISP ها باید کاسه گدایی دست بگیرن:27:
من هنوز باورم نمیشه بعضی از کاربرای این فروم محدود رو بهتر از نامحدود میدونن.
اصلا محدود رو نمیشه با نامحدود مقایسه کرد.
یک مثال ساده :
تو منطقه ما یک شرکت داره اینترنت 128 رو میده 2 هزار تومن در ماه !!!! سرعت دانلودش بالای 240 کیلوبایت ! پینگ هم عالی !! چرا ؟؟!!!
چون محدودیت حجم 500 مگی داره و گیگی 6 تومن ما رو پیاده میکنه .
تنها دلیلی که بعضی دوستان محالفن حجم شبانه دانلودیه که دارن وگرنه با محدودیت حجمی بطور میانگین 2 ساعت در روز وبگردی مفید بدونه دانلود کنی به آخر ماه نمیرسی و مجبوری ترافیک بخری به 5 برابر قیمت.
اول بگم با این که سرعت من 128 من رو 2 مگ بسته شده اما کلا موافق این طرح هستمنقل قول:
ولی تفاوت قیمت این چیزی که شما می گی رو خودت می خوای بدی؟
یه جوری می گی الان 128 دارن خب بعدا هم 2 مگ محدود بگیرن که انگار از نظر هزینه ای هیچ فرقی نخواهد داشت !
تازه بماند که مثلا خود من درسم تموم شده و نامه ی دانشگاهی یا شرکتی نمی تونم تهیه کنم که بخوام 2 مگ بگیرم
با 128 محدود 1 ساعت در روز من کار کنم ترافیکم تمومه و 5 تومن باید پول اضافی بدم .نقل قول:
با نا محدود پول اضافی میدی؟
با نامحدود غصه تموم شدن ترافیک میخوری؟
شما سرعت 2 ترابیت هم داشته باشی و محدود تو کمتر از 1 ثانیه اینترنتتون قطع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اگه فایل حجیم بزاری واسه دانلود)
و باید گیگی 5 هزار تومن بخری
اینقدر حرف غیر منطقی میزنی من خندم میگیره.
اصلا سرویس نامحدود رو نمیشه با محدود مقایسه کرد که بخوایم سرعتشون رو مقایسه کنیم
سرویس محدود اسمش در واقع سرویس حجمی هست که ما به اشتباه میگیم محدود و سرویس حجمی هم اسمش روش هست = خرید حجم ترافیک و با سرعت شما کاری نداره و هرچقدر بتونن هم سرعت بیشتری بهتون میدن تا بیشتر حجم بگیرین
این که سرعت به 2 میرسه توهم شماست. سرعت ها فقط واقعی میشه و دیگه کسی 1 مگ دو مگ پهنای باند به این راحتی نمیفروشه.
احدی با برداشته شدن محدودیت دانلود مخالف نیستنقل قول:
اما اگه قرار باشه سرعت مثلا به 16 برسه خب فایده ی اون نا محدود بودن چیه؟
درسته خدایی همین 240 کیلو بایت هم در مقایسه با کل دنیا خیلی کمه، اما مثلا سرعت 40 یا 50 اصلا قانع کننده نیست که بگیم خب در عوضش منعی واسه دانلود نداریم
کسایی که 2 مگ داشته باشن می فهمن من چی می گم که اگه الان تو وب گردی یه کم سرعت کم بشه آدم دچار حمله ی قلبی می شه
----------
اضافه کنم که اگه سرعت کم باشه به جای پول ترافیک اضافه باید پول برق بدیم
موضوعی که باید عنوان این کرد که اینه شکایت کاربران اینترنتی رو من فقط در پی سی ورلد و در همین تاپیک بین 20-30 نفر میبینم !! و با این وضع مطمئنا خبری از اینترنت نامحدود نخواهد شد .نقل قول:
ضمن اینکه دوست عزیز ( راستی اگه استقلالی هستی سوراخی :31: ) قصد توهین ندارم ولی فکر نکنم ایرانی جماعت ارزش این رو داشته باشه که من از دانلود شبانه ی 3-4 گیگی خودم بزنم که ملت هم به مراد دلشون برسند !! هرچند با همراه شدن من با شما هم دردی دوا نمیشه .
من با طح اينترنت نامحدود موافقم امـا مخابرات داره 128 رو نامحدود ميده ماهي 10تومن ، الان مال 4 ماه پيش + دوماه پيش من شده بود 24 + 29تومن ؟؟!!!؟؟
نميدونم چرا ، ولي فكر كنم به خاطر اينه كه شب تا صبح و صبح تا شب ميذارم دانلود ، اسمش نامحدود هست اما حقيقت مطلب = مـحـدوده :41:
من به عنوان مخالف این طرج نگران دو موضوع هستم :
1 - سرعت دانلود
2 - قیمت سرویس
من الان سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ دارم ماهی دارم 31000 میدم و توی 6 ساعت سرویس شبانه دارم 4.5 گیگ دانلود میکنم اگه سرویس نامحدود بشه قیمت سرویس نامحدود 2 مگ چقدر میشه . آسیا تک قیمت سرویس نامحدودش به این ترتیبه :
اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت نامحدود 269000 ريال
اينترنت پر سرعت 256 كيلو بيت نامحدود 419000 ريال
اينترنت پر سرعت 512 كيلو بيت نامحدود 919000 ريال
اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود 2099000 ريال
اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود 3899000 ريال
من اگه بخوام همین حجم دانلود رو داشته باشم در 24 ساعت باید جداقل 512 بگیریم که 3 برابر باید پول بدم .
موافقان طرج بدون اینکه انگ بچسبونن بیان توضیج بدن .
مطمئن باشید آقایون هیچ وقت دلشون به حال من و شما نسوخته بلکه دنبال مسائل دیگه هستن . در ضمن این منطق مشعشع آقایون که چون سرعت سرویس ما کمه پس بقیه هم باید سرعت سرویسشون کم باشه نشون از سطج فکر بسیار بالاشون میرسونه . حوب اگه با ADSL توی مرکزتون مشکل داری برو Wimax نامحدود بگیر .