صداش درست شد نه از درایور بود نه از اسپیکر اون صفحه ای که روی اسپیکر بود شل بود صدا میداد!
Printable View
صداش درست شد نه از درایور بود نه از اسپیکر اون صفحه ای که روی اسپیکر بود شل بود صدا میداد!
سلام.كدوم مدل از n55sf فول اچ ديه.تو ايران هم پيدا ميشه اكر هست مدل كانفيك و قيمتش بذاريد.ممنون
هست اما گارانتی معتبری نداره!
خيلي بده كه مجبوريم يا قيد صفحه فول اچ دي رو بزنيم يا قيد گارانتي معتبر رو !نقل قول:
سلام به همگی.
دوستان این مدل ایسوز که هم بلو ری داره و هم FHD هست قیمتش چنده؟
ممکنه بقیه کانفیگ هاش هم بگید؟اگر عکس هم بگذارید که عالیه.
من تو سایتش رفتم کلی مدل و کانفیگ داشت آخرشم نفهمیدم کدومش تو ایران هست.
موفق باشید.
داداش کی گفته ..... مثل من باش یا خریدت از اسوس بذار واسه مدلهای بعدی یا مثل من قید اسوس بزن.....خسته شدم از بس مدلاش زیر و رو کردم
keyboardam kharab shode !نقل قول:
nefahmam chera bayad in karo bokonam ?
Ta key bezari bara model haye ba'd ?
ta har vagt sabr koni bazam age sabr koni model jadid miad !
Geide asus ro bezanam chi begiram ?
Hp bi garantii ? Sony 16 inchi ba kanfige zaif ? Apple Geroon ? Msi Gaming ? Ya ....
Dar hale hazer modeli behtar az Sony N55SF nemibinam ke kharid ro be bad mokoool konam
bad nist ye sari be profilam bezanid !
من بهت همون n55 توصیه میکنم!ازنظر بنده خوبه و میتونه هر کاربری رو ارضا کنه!
من گارانتي سازگار گرفتم hd+ هست كه كاملا كفايت ميكنه :8: 1300*900نقل قول:
منظور دوستمون 1600*900 هست ها !نقل قول:
من قصد داشتم gt780 r از msi رو به خاطر مشخصات فوقالعاده اش مخصوصا هارد ssd بگیرم ولی نزدیک 300 تومن گرون شد و الان 3200 قیمتش شده این مدل ایسوس هم با توجه به قیمتش به نظرم خوبه و چشممو گرفته می خواستم ببینم کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه تو خرید لپ تاپ چون به نظرم مدلای گیمینگ کیفیت ساختشون بالاست و دیرتر خراب می شند از طرفی قیمتشون خیلی بالاست منم خیلی از لپ تاپ کار می کشم و بعضی روزا 24 ساعته روشن م زارم (به خاطر دانلود) و با نرم افزارهای مهندسی مثل اتو کد و ... هم کار کنم و ممکنه گیمم چند ساعت پشت سر هم بازی کنم.
با توجه به این موارد و اینکه می خوام لپ تاپ حداقل 3 سال کار کنه به نظر شما مدل گیمینگ بگیرم( قیمت و به صرفه بودن هم در نظر بگیرید) یا این مدل از ایسوسو؟(البته مدلای گیمینگ ایسوسم اگه قیمت داشتید ممنون می شم بگید مخصوصا g74sx)
این مدل با سی پی یو 2670 هم تو بازار هست؟
ممنون
دوستان من شنبه یکشنبه کل ولی عصر روگشتم دنبال ان 55 ولی پیدا نشده یعنی پیدا میشد ولی قیمت ها رو الاکی بالا میگفتن مثلا 1550 که من قبلا 1470 قیمت داشتم و کلا این دستگاه خیلی کمشده توی بازار
----------------
حالا چند تا سوال داشتم از دوستانی که ان 53 sn دارن
اگه نتونست 55 رو پیدا کنمبا قیمتیکه بصرفه شاید 53 رو گرفتم
حالا من 2 تا قسمت دارم از این دستکاه یکی 1460 بدونویندوزو دیوی دی رایتر یه قیمت همدارم 1530 با وین ارجینال و بلوری
برام ویندوز اریجینال اصلا مهم نیست میمونه بلوری که میخواستم ببینم واقعا ارزش داره که با بلوریشوبگیرم
چون خیلی جال دیدم که کاربرا میگن بلو ری های لپ تاپ ها به درد تنمی خوره و سرعتشون پایین و گاهی اوقات اصلا دی وی دی های رایتی رو نمی خونن یه راحتمایی کوچیک اگه بکنید ممنون میشم
واین که گرافیت 53 انویدیا 550 2گیگ ولی ان 55 2 گیگ 555 میخواستمببینم تفاوت قدرتشون چقدره ؟؟؟
با توجه به صفحه ی زیر
گرافیک 555 در رده ی 64و 550 در دره ی 80 قرار دارهکد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
-----------
دوستانی که 53 دارم با گرافیک 550 2 گیگ بتلفیلد 3 رو با چه جزیاتی اجرا کردن روی درجه ی ultra میشه بدونه تیک و افت فرم اجرا کرد؟؟؟
دما دستگاه تا چه حد بالا میره؟؟؟
من اگه بگیرم شاید روزی 15 ساعت یا بیشتر هم روشن باشه دستکاه به نظرتون میکلی پیش نمی اد؟؟
--------------
و آخرین سوال این که ان 55 رووقتی میخواستم بگیرم من در به دردنبال فول اچدی بودم که هر چی گشتم پیدا نکرده بعضی از مغازه ها هم الاکی نویتسه لود fhd ولی میرفتم داخل ازاشون سوال میکردم 1080 میگتن نه 1600 که میشه اچ دی پلاس حالا میخواستم ببینم ان 53 وضعیتش چطوره همهی ان 53 sn هم Full Hd ان با نه؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز من ان 53 اس ان ندیدم فول اچ دی اما من خودم ان 55 فول اچ دی دارم اگه میخوای بگیری فقط مدل 1096 اونه که توی ایران فول اچ دی هست باید ببینی روی جهبه این مدل باشه N55SF S1096
.نقل قول:
.
.
ماتریس قیمت هاشو بیخودی کشیده بالا...............مثل اینکه G74SX اومده اما من قیمت ندارم.....اگه گیر بیاری خیلی خیلی بهتر از MSI هستش...............
دوستان نظرشونو دربارهی بلوری رام دستکاه نگفتم می ارزه پول پیشتر براش داد یا خوب نیست بلوری رامش ؟؟؟
سرعتش خوبه؟؟
دوستان چند تا سئوال داشتم : توی بازار ایران n53sn با صفحه فول اچ دی پیدا میشه یا نه؟
سئوال دوم اینکه n43sn توی بازار هست؟ قیمتش چنده؟ البته بدون بلوری
سلام
دوستان من همه صفحه های تاپیکو خوندم...
الان دیگه 90 درصد مطمئنم که میخوام n55sf بخرم.
برای اطمینان صد درصدی چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم ...
اول اینکه میشه یه مقایسه بین n55sf و n53sn انجام بدین ؟ n55sn چی بیشتر از n53sn داره؟(و یا برعکس)
سوال دومم اینه که اگه چند هفته ای صبر کنم ، ممکنه سازگار FHD بیاره؟!
و اینکه ممکنه قیمتا بعد از کریسمس افت کنه؟
پیشاپیش ممنونم از جوابتون :11:
من مشهدم n55 پیدا نمیشههههههههه !!!!! کسی جایی نمیشناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفااااااااااا!!!!!!!
اوضاع بازار در این چند روزه خیلی بد شده
n55 فعلا کمیاب شده قیمتش هم رسیده به 1.6
g74 زیر 2.5 گیر نمیاد
g73 هم شده 2.3
بلاخره نفهميديم وقتي لپ تاپ به برق وصله باطري روش بمونه يا خارج كنيم ؟!
فولش کن بزار بمونه
چرا؟نقل قول:
دلیل علمی؟
چون که باطری وقتی پر باشه بزننش به برق مستقیم به خود لپتاپ وصل میشه و دیگه کاری به باطری ندارهنقل قول:
البته فکر کنم نرم افزارهایی هست که درصدشو تنظیم کنه
واسه اینم میگم جدا نکنی که اگه یه وقتی برق رفت و اطلاعات روش بود و مهم بود ذخیره بمونه
وگرنه اگه اطلاعات مهمی ندارید در بیارید بهتره چون گرمای خود لپتاپ دیرتر خرابش میکنه
(اینقدرم زیاد نیست که بگی با در آوردن کلی عوض بشه)
برو تو سایت صبا رایانه.
خوب با منتشر شدن ورژن 218 بایاس n45sf مشکل گرافیک این مدل هم برطرف شد(lag داشتن در بازیهای سنگین):46:
مگه n45sf توی بازار ایران پیدا میشه؟نقل قول:
فعلاً که فکر نکنم ولی بالاخره که پیدا می شه؟!:5:نقل قول:
با سلام راستش من جدیدا لپ تاب ASUS N53SV را خریدم اما روی خود لپ تاب برای مدل نوشته X5MS Series حالا ایا این لپ تاب جزو سری N هست یا نه ؟ اگر نیست به نظر شما من چه کار کنم؟ :sad:
کسانی که لپ تاپ n55sf مدل hd+ را خریدند آدرس-شماره تلفن یا نام فروشگاه اینترنتی آن را برایم pm کنند و یک نکته من در تهرانم اما اگر آدرستون در شهرستان بود مشکلی ندارد بشرطی که قابل اطمینان باشد و برایم پست کند.
با تشکر از زحماتتون
ba tashakor az hameye dustani ke mabahese in site va in bahs ro edare mikonan mikhastam beporsam n55 ba keyboarde meshki nadarim? man aslan natunestam ba zaheresh kenar biam va nemikham laptopi be in khubiro be khatere in masale az dast badam dar zemn mikhastam khahesh konam dustan dar morede k53sv mano rahnamayi konan chon un zaheresho pasandidam va tu baresiha didam card gragphice 540sh nazdik be 555e va inke k53sn ham darim ya na
سلام
می خواستم ببینم عملکرد n55 تو بازیای سنگین مثل بتلفیلد و مترو یا کرایسیس چطوره؟ از نظر حرارت دستگاه چطور/ آیا خنکه؟
باتریش چقدر دووم میاره؟(تو تست ویدئو)
در ضمن آیا با cpu 2670 تو بازار پیدا می شه؟
.نقل قول:
.
.
این پنچ مارک گرافیک Geforce GT 555M هستش....یه نگاهی به تقریبا آخراش کنی تست بازی ها رو رو حالت های مختلف زده :
.
.
.
.کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
.
.
فعلا با مدل 2670 موجود نیست اما HP موجوده..........فکرکنم Lenovo Y570 هم موجود باشه
خیلی ممنون ولی من نظورم تجربه نصب این بازیا رو لپ تاپ بود یه مثال می زنم کارت گرافیک لپ تاپ من 3200hd هست مدل لپ تاپم ایسر. طبق بنجمارک این سایت لپ تاپ من قادر نیست با این کارت گرافیک resident evill 5 رو حتی تو تنظیمات پایین اجرا کنه در حالی که به راحتی من این بازیو گاهی تو تنظیمات متوسط بازی کردم. به این دلیل منظور من عملکرد خود لپ تاپ بود نه بنچمارک کارت gf gt 555m. در ضمن در مورد داغ کردنش و باتذیشم یه توضیحی بدین ممنون می شمنقل قول:
سلام
من یه مدل ایسوس قیمت کردم که با گارانتی سازگار 1.170.000 و یه آشنا دارم تو پاساژ رضا که گفته با گارانتی مادیران بم میده 1.130.000 حالا به نظر شما چی کار کنم!!!
ممنون
.نقل قول:
.
.
چه مدلب بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کانفیگ دقیق بزن
Asus N53sn-sx026نقل قول:
Ci5 - 8gb ram - Vga 550m 2GB
سلام دوست عزیز من از بازار موبایل ایران هفته پیش n55 رو خریدم ...نقل قول:
قیمت 1500
فول اچ دی نیست و آخرین رزولیشنش 1600.900 هست...
عملکردش فوق العاده است.
من که راضیم ازش ...
اسم مغازه ای که من خریدم دریا کامپوتر بود طبقه اول
در ضمن برای استفاده از گرافیک باید اون رو update کنی.
من pes 12 رو روش اجرا کردم بسیار فوق العاده است
صفحه نماشیش هم عالیه
صداش بهترین صدایی که من از لپ تاپ ها شنیدم...
الان فکر کنم کمی گرون شده باشه...
بالاخره notebookcheck بررسی تخصصی n55 رو گذاشت
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N55SF-S1124V-Notebook.65915.0.html
بلوتوثش نسخه 3 هست ؟
آره نسخه 3 هستشنقل قول: