کسی از مشکلات این ورژن ها خبر نداره شما فعلا Full رو نصب کن تا بتا ها هم به Full تبدیل بشن!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Aidin_ONLINE
Printable View
کسی از مشکلات این ورژن ها خبر نداره شما فعلا Full رو نصب کن تا بتا ها هم به Full تبدیل بشن!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Aidin_ONLINE
گابانا جان کلی خوشحالم كردي چون من قراره تو اواخر مرداد ماه قطعات رو بخرم(در حال حاضر در حال پول جمع كردن هستم :biggrin: ) پس كلي به نفعم مي شه.
(گابانا دوست داريم،گابانا دوست داريم،گابانا دوست داريم :happy: )
شايان جان و امين جان سلام اين طور كه معلومه حالتون خوبه به خصوص امير جوني كه هم سن من هست . ولي اين هم راهنمايي من پدربزرگ : امين جون گرافيك همون را بگير و كيس هم كه گفته شد پس شما مي ري كنار يعني مي ريم سر بعدي كه شايان هست شما هم كه اين قدر پول داري اشتباه مي كني اگه اين كيس را ببندي ؟؟؟؟ اگه يادم باشه اين مادربورد را من به امين پيشنهاد كردم ولي به نظر من يك مادربوردي بگير كه اس ال اي داشته باشه گرافيك را دو تا با اين پول 6800ultra بنداز كه بنچ ماركش را دارم فارسي مي كنم و در همين تاپيك بزودي مي زنم من كه ديدم اين كارت گرافيكي اين كه تو مي خواي بندازي را مي خوره و رم كه كينگ استون حتما بنداز كينگ مكس به اون خوبي نيست.
مادربورد هم امين جون مي ارزه اون را برداري چون چيپ خيلي خوبي داره و سريع تره.
شهریار جان اون مدل کارت گرافیک که خیلی خوبه آخه با بقیه X800 Xt ها فرق داره چون 16 پایپلاین داره برخلاف همه X800 Xt ها که 12 تایی هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دوستان کسی از قيمت 6800 Ultra خبر داره؟چون من تو گوگل یه سرچ زدم قیمت ها رو 300 -400 تومن بود.تعجب کردم به دلم شک افتاد.چون شهریار گفته بود که قیمتش 280 تومن هست برای همین یخورده شک کردم.اگه کسی جواب بده ممنون می شم.
اعضای فروم که قصد خرید دارن سعی کنن که به حرف افراد نا آگاه و بعضا سودجو لااقل کفایت نکنن و به سایت شرکت سازنده مرجعه کنننقل قول:
دوست عزیز من گفته بودم شما که اطلاع نداری و سوال میکنی چرا با این قاطعیت بر خلاف واقعیت حرف میزنی ومیگین 7600GT 256bitنیست اما سایتی که اینرو ازش خونده بودم اطلاعات اشتباهی توش نوشته بود و دراین مورد حق باشماست اما اما پرفرمنسش از مدل GS که قصد خریدشو داری به گواه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتره .
خوب وقتی که بشه با قیمتی کمتر تا 20درصد افزایش پرفرمنس داشت درواقع کارتهای قبلی از رده خارجن ظمنا شما اگر به قیمت گذاری برند مدل GS دقت کنی متوجه میشی که قیمت GT 40 تومن بیشتره و اون بدلیل همون کارایی بیشتر والبته جدیدالورود بودنشه که اگه واقعی بود نباید بیشتر از 15$ میبود.ضمنا اون مدل Ultra رو فکر نکنم بتونی نوشو پیداکنی سازگار مدلهائیشو با قیمت زیر 200 میده اما AGP هستن و به درد شما نمیخوره
PSU: Green 680W -->58
VGA: MSI 7600GT 256mb/256bit -->230
CPU&FAN : PentiumD805+Thermaltake Blue OrbII--> 175
Ram: KingMax 2*512 DDRII-667 -->86
MB: MSI P4N-SLI -->140
HDD:Samsung 200GB SATAII NCQ/WD 250 SATAII
موفق باشید
دوست عزيز.بايد به عرض برسونم كه همونطور كه گفتم، باز هم ميگم كه سري 7600 هيچ كدومشون 256 بيت نيستن و اون هم با استناد به اطلاعات سايت رسمي انويديا اين هم لينكش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون جدول دقیقاً مشخصات کارتیه که شما به اون اشاره کردی(7600GT).
اگر چند پست قبل رو خونده باشي متوجه مي شي كه تصميم من در مورد كارت گرافيكي عوض شده و قصد خريد 6800 Ultra رو دارم.و باز هم می گم که سری 7600 به هیچ وجه به پای سری 6800 نمی رسه(اگه یه گشت تو سایت انویدیا بزنی کاملاً متوجه می شی)،البته GT این سری بد نیست اما اون هم 128 بیت هستش.بنا براین تنها کارت هایی که با سري 6800 برابری می کنن و یا از اون بالاتر هستن سری7800و 7900 و 7950 هستن.در مورد 7300 هم باید بگم که دوست عزیزم این کارت Turbo Cache هست و نیاز های کاملاً مبتدی رو برطرف می کنه.با همه این حرف هایی که زده شد من اصلاً قصد دعوا با کسی رو نداشته و ندارم و از شما هم تشکر می کنم که تو این بحث شرکت می کنی
نقل قول:
اما من واسه اعضای این فروم متاسفم که کسی این موضوعرو به دوستمون تذکر نداد .
سلام m654نقل قول:
اعضای فروم که قصد خرید دارن سعی کنن که به حرف افراد سودجو و بعضا ناآگاه کفایت نکنن و لااقل به سایت شرکت سازنده مرجعه کن
ممنون از توضيحاتت - اما اگه اين دو تا جمله رو بكار نمي بردي بهتر بود .
شايد دوستان اينجا فراموش كردن تذكر بدن و يا اين نكته رو نمي دونستن - شما تاسف نخور .
راستي كسي هم اينجا سود جو نيست شايد نا آگاه باشيم اما مطمئنا سود جو نيستيم .
بابا ما همه با هم دوستيم - دعوا كه نداريم . بهتر از اينها ميشه برخورد كرد .
انشاا... موفق باشي و ما را از اطلاعاتت بي نصيب نگذاري .
باز هم اگر حرف ناراحت كننده اي زدم شرمنده - دوستانه است .
-------------------------------------------------------------------------------------------
يه لينك هم بدم كه دوستاني كه مي خوان پردازنده AMD بخرن از جزئيات اين Part Number هايي كه روي پردازنده نوشته شده با خبر بشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد .
دوست عزیز شما به جای اینکه اینجوری و با این شدت انتقاد کنی یک فکر بکن ببین فقط همین تاپیک مشکل چند نفر رو حل کرده و بچه ها چقدر زحمت میکشن؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط m654
الته منم جزء همونایی که گفتی هستم اگه دقت کنی و البته اون عبارت مربوط به تمام افرادی که راهنمائی میکنن نمیشه و در کل منظور همون اطمینان بیشتر بود که شرط عقله!ه یه اشتباه توی سایتی نوشته شده بود که من اونو به اشتباه عرض کردم اما در نتیجه کار فرقی ایجاد نمیکنه اگه یه سری بزنی اون پست تصحیح شدهنقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
به جناب امین:
البته مادربورد رو اگه میخوای بازم حرفه ای تر انتخواب کنی میتونی Abit NI8 SLI رو با قیمتی حدود 180 تومن تهیه کنی
البته اگر این مادربرد رو هم گیر اوردی و قیمتش زیر 250 تومن بود می ارزه مادربرد خیلی خوبیه Asus P5N32-SLI Deluxe البته من از قیمت و موجود بودنش اطلاعی ندارم اگه اونم گیرت نیومد MSI P4N Diamond گزینه خیلی خوبیه که کارت صداش هم کرتیوه همه مدلهائی که نام بردم SLI هستن یعنی میتونی چند ماهه دیگه یه کارت بهشون اظافه کنی تا کارائی بیشتر بشه البته توی رزلوشنهای بالا حتی تا دوبرابر و بیشتر افزایش کارائی دارن البته مدل ایسوزی که نام بردم از اونجائی که در حالت SLI هر دو اسلات در سرعت 16X عمل میکنن تقریبا 15% نسبت به بقیه افزایش کارائی داره البته قیمتشم بیشتره اما اگر میخواستی اون ابیت رو بخری یادت باشه که به احتمال 80% نیاز به آپگرید بایوس داری امیدوارم بدل نگرفته باشی !
پس از این به بعد لطف از منابع معتبر استفاده کن
m654 خواهش می کنم.این حرف ها چیه ما اینجا همه با هم دوستیم اگر هم یک وقت حرفی می زنیم از روی دوستیه خدا شاهده.از راهنماییت هم بی اندازه ممنون هستم.
اگه دوستان یک راهنمایی دیگه بکنن ممنون می شم.
کارت 7600 GT داری اینترفیس مموری 128 بیت هست. آیا اینترفیس مموری تو بازی تاثیر داره یا نه؟اگه داره پس بهتر نیست که از سری 6800 بخریم که اینترفیس مموری اون ها 256بیت هست؟
امين جون من توي يك حراجي 250 تومن هم اولترا را پيدا كردم ولي bestprice اون 280تومن به پول ما ميشد و قيمت معموليش هم 300 تومن به پول ما هست . ديگه اگه سوالي هست بپرس ؟
يكي از دوستان مي خواستند كيس ببندند با 500 تومن و با دي وي بي كه من از بچه هاي تيم سخت افزار ميخوام كه كمكشون كنه البته سفارشي !!! ;) البته ايشون كارخاصي خيلي ندارند نظر من اين هست:
CPU AMD 3000 ATHLON 64 :102T
MAIN ASUS P5AD2 -E PCI-E SATA 925XE:100T
GRAPHIC ASUS 6200TC 256 :63T
RAM 2*256 KING STONE :44T
CASE GREEN OR PORSCHE 35T
DVD RW NEC :55T
HARD 80 SATA MAXTOR:44T
MODEM ENTERNAL ZOLTRIX :10T
چون ايشون خيلي كار گرافيكي ندارند من اين كارت گرافيك را معرفي كردم و اگر هم نمي خواند توربو كش باشه مي تونند 5500 بردارند.
شهریار جان ممنون اما سوال پست قبل جوابش رو می دونی؟(7600 GT بهتره یا 6800 Ultra یا 6800Gs )اگه کسی جواب بده ممنون می شم چون خیلی گیج شدم.
امين جون البته كه 6800 بهتره اين هم مشخصاتش : البته xfx :
256 مگابيته و ddr3 هست و DVI Fill Rates: 6.4 Billion و Memory Bus: 256-bit Out put: Dual و Clock: 400 MHz Bus Type: PCI-E . بنچ ماركش هم فردا امروز دارم مي رم بيرون .
باتشكر شهريار
شهریار جان بابا حالت خوبه؟؟؟ سی پی یو AMD رو میخوای رو Main board های مخصوص اینتل ببندی؟؟؟
خیلی ممنون شهریار جان یک کم آروم شدم. حالا خودم هم تو انویدیا یه گشتی می زنم ببینم چی پیدا میکنم.دستت در نکنه
اینو خوب اومدی وامپیر جان :laughing:
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخ......................................واي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييي ....................................... ببخشيد دوستان من اين طرف دارم آهنگ گوش مي دم و سي دي رايت مي كنم و خيلي هم عجله دارم پس روي حرفام حسابي نيست ببخشيد اين مين درسته : abit k8n ultra :110t
or
msi k8n neo 4 -f :80t
كه من قطعا دومي را انتخاب مي كنم.
شهریار جون امضات رو یک خورده کوتاه کن!!! خیلی طولانیه!!!
آقا يك سوال ديگه.در سری 6800 Gs بهتره یا Ultra ؟
عزیز خوب معلومه که Ultra بهتره چون Memory Clock بالاتری داره
اما تو سایت Prolink چیز دیگه ای نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه دقت کنی می بینی که برای Gs نوشته 1000/425 . برای Ultra نوشته 1100/400 که عدد اول Core clock و عدد دوم Memory clock هست.برای همین شک کردم.
یک سوال دیگه هم دارم (البته با اجازه)در مورد 7600 و 6800 چی کدوم بهتره(برای بازی و کار های گرافیکی)؟البته شهریار در این مورد یک چیزی گفت اما من هنوز بطور کامل توجیه نشدم.
بستگی داره که چه مدلی رو بگیری
مثلاً Ultra 6800 و 7600 GT. يا 6800 Gs و 7600 Gt
در ضمن ببخشید یک خورده اون پست قبلی در مورد 6800 زود جواب دادم باید میگفتم نمیدونم چون تو سایت nVIDIA 6800 جی اس رو Core Clock رو نوشته 500 و رم رو نوشته 1100 ولی اطلاعات دقیقی در مورد Ultra ندارم البته در مورد XFX 6800 Ultra اطلاعات دارم
7600 جی تی از همشون بهتره در مورد 6800 جی اس که همون پس قبلی
آقا بالاخره ما نفهميديم چي شد تو يه سايت نوشته 6800 قوي تره تو يه سايت نوشته 7600 قوي تره يكي تكليف ما رو مشخص كنه.
خوب منم که گفتم فقط 7600 Gt بهتره
دستت درد نكنه وامپیر جان
دوست عزیز شما لینک یه تست سخت افزاری به ما نشون بده که6800GS از 7600GT رو پشت سربزارهنقل قول:
دلیل انویدیا برای ساخت همچین چیپستی رقابت با مدل ضعیف شده ATI یعنی X800XT که نامش X850GTO هس بود که که قیمتی کمتر از 200دلار داشت که البته به خوبی تو ایران توزیع نشد اتفاقا اینX850GTO و مدل جدیدترش X1800GTO که 256بیتی هم هستن تو خیلی از تستها در گیم از 7600GS هم عقب موندن چه برسه به GT!
در مورد مادربرد هم P4N-SLI مدلی حرفه ای هست و تجهیزاتش هم کامله اما از سری 9XX پشتیبانی نمیکنه و لنده مطمئن هم نیستم که فیرمویری که الان فروش میره 805 رو ساپورت کنه اما یکی از دوستان گفت که جواب داده اگرم نشد راحت میشه آپدیتش کرد قیمتشم که به نسبه عالیه ; حدود 140 تومن اما اگر روی برند تعصب داری و میخوای پول بیشتری بدی همون مدل ایسوز که تو پست قبل معرفی کردم رو بگیر (البته من همتای AMDش رو دیدم اما قیمت اینو ندارم )
BYE
دوست عزیز شما اینقدر حول نکن که بیای بخوای مارو ضایع کنی OK ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط m654
من گفتم فقط 7600 جی تی بهتره اگه متوجه نشدی دوباره بگم یعنی چه؟؟
1.اصلا شما مخاطب این پست نبودی صرفا من بخاطر شک جناب امین توضیحاتی دادم واز ایشون هم درخواست لینک کردم از اونجائی که گفته بودن جاهایی 6800gs از 7600gt برتر بوده که بنده جایی ندیده بودم ضمنا اگر توجه کنین مدل Gt توصیه من بود چرا باید از شما لینک درخواست کنم علاوه بر اون من تلویحا پست شما رو تائید کردم اعترضتون چیه !
2.شما لطفا پست رو کامل بخونید بعد جواب بدین ; لطفا هول نکنید
3.اصلا متوجه شدین به چی اعتراز کردین؟! , بازم تذکر میدم نخونده پست ندین!!
شما از کجا فهمیدین که شک داره؟؟؟ پس نقل قول از من چرا میکنی اگه امین شک داره؟؟ :blink: :laughing: :laughing:
جناب بازم پست رو کامل نخوندی گفتم که تلویحا صحبت شما رو تائید کردم و دلیل نقل و قول هم همین بود حالا اگه خیلی ناراحتی از خود امین نقل و قول میکنم; فقط شما هول نکن, پستهارو کامل بخوننقل قول:
ضمنا پست بعد رو بخون تا روشن شی تو صفحه قبل چی بوده ; ما که باهم دعوا نداریم!داریم؟!
دوست عزیز شما لینک یه تست سخت افزاری به ما نشون بده که6800GS از 7600GT رو پشت سربزارهنقل قول:
دلیل انویدیا برای ساخت همچین چیپستی رقابت با مدل ضعیف شده ATI یعنی X800XT که نامش X850GTO هس بود که که قیمتی کمتر از 200دلار داشت که البته به خوبی تو ایران توزیع نشد اتفاقا اینX850GTO و مدل جدیدترش X1800GTO که 256بیتی هم هستن تو خیلی از تستها در گیم از 7600GS هم عقب موندن چه برسه به GT!
در مورد مادربرد هم P4N-SLI مدلی حرفه ای هست و تجهیزاتش هم کامله اما از سری 9XX پشتیبانی نمیکنه و لنده مطمئن هم نیستم که فیرمویری که الان فروش میره 805 رو ساپورت کنه اما یکی از دوستان گفت که جواب داده اگرم نشد راحت میشه آپدیتش کرد قیمتشم که به نسبه عالیه ; حدود 140 تومن اما اگر روی برند تعصب داری و میخوای پول بیشتری بدی همون مدل ایسوز که تو پست قبل معرفی کردم رو بگیر (البته من همتای AMDش رو دیدم اما قیمت اینو ندارم )
BYE
نه عزیز نه که نداریم با هم دوست هم هستیم مشکل هم رفع شد
موفق باشی
بچه ها کمک کنید نظرم در مورد اون سیستم عوض شده میخوام اینارو بگیرم لطف کنین ببینین تو ایرا هست و قیمتش چنده ؟؟
Asus P5W DH Deluxe mainboard
Intel Pentum D 950 or Intel Pentium D 960
4 x 1GB Ram Kingmax DDRII 667
2 x Asus EAX 1900 XTX CrossFire
2 x 250 GB Western Digital S-ATA 2