مگه ميخوايم چقدر دانلود كنيم نه كه هارد 500 ترا داريم !!!
مگه ميخوايم چقدر دانلود كنيم نه كه هارد 500 ترا داريم !!!
همين حالا هم خط اختصاصي كه براتون ندادن يك خط رو به 8 نفر دادن!!!!نقل قول:
بله دیگه کسی که سرعتش توی شبانه خوب باشه معلومه، نباید هم از این طرح استقبال کنه!!!
اگه سرعت زیر دیال آپ داشتین الان این حرفا رو نمی زدین.
کاش یکم به فکر کمک به دیگران بودیم.
البته بعضی ها هم مثل جناب مسعود به فکر بقیه و رشد همگانی هستند ولی برخی نیز...
چیزی که ما صبح تا شب یا شب تا صبح دانلود میکنیم آدمی که تو کشورای دیگست در عرض جند ذقیقه این چیزا رو دانلود میکنه.اگه ما هم سر عت اونارو داشتیم دیگه صبح تا شب نبود.نقل قول:
دوستانی که میگن ملت "فرهنگ استفاده از اینترنت رو نمیدونن و میذارن صبح تا شب دانلود بشه"
اگه بحث دانلود شباست که منم دانلود شبانه دارم
با سرعت 50 60 کیلوبایت
در صورتی که اینترنتم 512 ه
ولی خب سر این محدود بودن حجم خیلی عذاب کشیدم
و واسه همین منم رفتم شکایتمو کردم
چرا ماها از تنبلیمون خوشمون میاد حقمونو یکی دیگه بخوره؟
شکایت نکردن از این عمل اینا عین این میمونه که بری پول بده برای چیزی ولی اونو نگیری بیاری استفاده شو کنی
خب خیلی مسخرس
خواهش میکنم نذارین حقتون خورده بشه
حداقل فقط تو این زمینه
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزايش سرعت اينترنت خانگي را منوط به موافقت نهادهاي فرهنگي تصميمگير در كشور دانست و گفت: در صورت موافقت، سرعت اينترنت كابران عادي به دومگابيت برثانيه نيز قابل افزايش است.[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'رضا تقيپور' در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با بيان اينكه افزايش سرعت اينترنت خانگي در سال جاري با بهرهبرداري فاز نخست شبكه ملي اطلاعات كشور آغاز خواهد شد، افزود: پيشبيني ما اين است كه در صورت موافقت نهادهاي فرهنگي كشور، اين افزايش سرعت اينترنت تا دومگا بيت بر ثانيه به كاربردان عادي و خانگي ارائه شود.
سياستهاي كلي در خصوص اعمال مسئوليت در زمينه اينترنت، از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ ميشود.
بابا یکی به این بگه آخه اینترانت داخلی به چه درد ما میخوره که میخوای 2 مگابیت بدی اگر میخوای با اینترنت چمدانی مقابله کنی باید بیای اینترنت جهانی تا 2 مگابیت بدی !
ولی فک کنم منظورش همین اینترنت جهانی بوده باشه :31:
ولی اگه بشه چی میشه نا مخدود 2 مگابیت ! کل پهنا باند کشور و شاید دنیا اشغال میشه :31:lol
دوست من منظور وزیر اینرتنت جهانی بود که به هر کاربر 2 مگابیت بدن. البته از حق نگذریم همین الانم همه (بالای 70%) کاربران اینرتنت پر سرعت سرعتی بین 1 تا 4 مگابیت دارن. ولی اینها دارن خودشونو گول میزنن.
یه چیزی راحبه آقای تقی پور وزیر فعلی بگم که ایشون خیلی دوست دارن محدودیت سرعت رو بردارن اما متاسفانه دستشون به جایی بند نیست! درسته وزیر هستن ولی در اصل کاره ای نیستن!
سرعت اینرتنت در ایران رو این نهاد هایی که نام بردن محدود کردن : (شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه)
و ایشون توانایی مقابله با این نهاد هارو نداره.
من واقعا با این مطلب موافقمنقل قول:
بابا آخه ای چه حرفیه؟!؟! ما خودمونم بکشیم از نظر پهنای باند مصرفی به پای چین و روسیه که نمیرسیم :دینقل قول:
ولی اگه بشه چی میشه نا مخدود 2 مگابیت ! کل پهنا باند کشور و شاید دنیا اشغال میشه
نقل قول:
بله خوب سرعت 1 مگ هست ولی با محدودیت و قیمت های افتضاح ولی اگر این قانون بر داشته شه خوب آدم میره از خود مخابرات میگیره بودن اینکه دکتر باشه یا کله گنده باشه ! با قیمت مناسب و نا محدود !
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
نقل قول:
نه منظورم اینه دیگه 24 ساعت کل پهنا باند بلوک میشه بعد از فشار زیادی یه سوراخ بوجود میاد و کل پهنا باند جهان هم اشغال میشه ! چون یهو همه از محدود شدن نا محدود و رویای دانلود :31: البته اشاره کردم به LOL پس این جمله جز شوخی محتوای دیگری نداشت !:31:
اگه2 مگابیت نامحدود بده باید 74 هزارتومن پول بدیم.نقل قول:
1 مگ بهمون38 تومن بدن 2 مگ پیش کش
این فایل تا کی میخاد دانلود شه مثلا یارانه ها رو هدفمند کردن . باید درست مصرف کنیم !!اینجوری که نمیشه کامپیوتر الان 2 روزه که
روشنه . مصرف برق . کاهش عمر مودم. اسیب دیدن منبع تغذیه PC و...
اگه واقعا هدفمند شده پس چرا فکری به حال سرعت نمیکن تا کسی واسه دانلود یه فایل روزها و شب ها چشم انتظار بمونه.تا استحلاک مصرف برق بره بالا .
فرض کن اگه سرعتم 2 مگابیت بود این فایل در عرض 2 ساعت دانلود میشد . و حدود 30 ساعت کامپیوتر و مودم کمتر برق مصرف میکردن.
جدا از مصرف برق . تو سرعت انجام شده کارهامون.وقت کمتری هم صرف میشه . پس سرعت بالا=کاهش مصرف برق=کمتر شدن هزینه=و=سرعت در انجام کارها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک سال میشه 128 ثبت نام کردم ولی با سرعت 1 مگ استفاده میکنم و با شبانه ی رایگان هم هر شب متوسط 2 گیگ دانلود دارم
اگه قراره 128 واقعی و نامحدود به من بدن که نمیخوام تو این طرح و شکایت شرکت کنم !!
ولی اگر 1 مگابایت نامحدود با همین هزینه ی ماهینه 17-18 تومان ارائه میشه من هم هستم !
باشه هر طور که دوست داری .نقل قول:
جوجه رو اخر پاییز میشمارن:31:
سلامنقل قول:
بابا میزاشتی حداقل یه مین دانلود کنه تا همه کانکشن ها بتونن به سرور وصل شن خب مشخصه که تویه ثانیه های اول این سرعت دانلود هست و الان هم که فقط یکی از کانکشن ها در حال دانلوده ..:31:
سرعت ما روزانه خوبه شبانه بد میشه دیگه مدتیه دانلود ندارم شبانه :41:
عزیز من اینطور که نمیشه هر کی به فکرخودش باشه شما اگه پست های قبل رو با دقت میخوندی متوجه میشدی اوضاع از چه قرارنقل قول:
من یک سال میشه 128 ثبت نام کردم ولی 1با سرعت مگ استفاده میکنم و با شبانه ی رایگان هم هر شب متوسط 2 گیگ دانلود دارم
اگه قراره 128 واقعی و نامحدود به من بدن که نمیخوام تو این طرح و شکایت شرکت کنم !!
ولی اگر 1 مگابایت نامحدود با همین هزینه ی ماهینه 17-18 تومان ارائه میشه من هم هستم !
البته بحث این نیست ما فقط میخوایم وضعیت بهتر بشه (وجلوی این دزدی بزرگ رو بگیریم)
سلام...الان اینجا کسی بوده که نتیجه گرفته باشه؟!
موشی در خانه تله موش دید!نقل قول:
به مرغ و گاو و گوسفند خبر داد....
همه گفتند تله موش مشکل توست به ما ربطی ندارد!
ماری در تله افتاد و زن خانه را گزید........از مرغ برایش سوپ درست کردند
گوسفند را برای عیادت کنندگان سر بریدند وگاو را برای مراسم ترحیم کشتند....
و تمام این مدت موش در سوراخ دیوار مینگریست و میگریست...
---
نمیدونم این پست من رو مطالعه کردید یا نه :
تصویب این طرح نباید هدف نهایی باشه ، اگر همه دوستان میخوان حرکتی رو با هم انجام بدن ، باید این هماهنگی و پیگیری رو حفظ کنن و تا رسیدن به حقوق واقعی خودشون ادامه بدن ، اگر بخواهیم حق واقعی خودمون رو بگیریم ، سرعت 1 - 2 مگابیت باید به صورت مجانی در اختیارمون باشه ، مثل خیلی از کشورهای دیگه که تازه امکانات و منابع ایران رو ندارن.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6398412&postcount=143
اونوقت ماها درگیر این هستیم که تو دانلود شبانه چند کیلوبایت سرعتمون کمتر یا بیشتر بشه ، یا مثلا بهمون 128 بدن و سرعتش رو بالاتر ببندن و ...
یکی هم نیست که سوال کنه اصلا این محدودیت 128 از کجا اومده ؟ 2 مگابیت ماهی 400 هزار تومان از کجا اومده ؟ تو کشورهایی مثل سوئد ، امریکا و کره جنوبی با 50 یا 100 دلار میدونید چه سرعتی میتونید بگیرید ؟
ضریب اشتراک 1 به 10 از کجا اومده ؟
"آقا ولش کن همه اینها از بالاتر دستورش اومده ، ولش بابا به جایی نمیرسیم که ، حالا این قانون تصویب بشه اوضاع بدتر میشه و ..."
بله من هم میدونم خانه از پایبست ویران است ، ولی فکر نمیکنم با دست روی دست گذاشتن ، اوضاع بهتر بشه ، حتی از بدتر شدن روز به روز اوضاع هم جلوگیری نمیشه با این کار.
حقوق خودتون رو بشناسید ، و دیگران رو هم به حقوق خودشون آگاه کنید ، خیلی زودتر از اونی که انتظارش رو داشته باشید تغییر رخ میده ...
-----------------------------------
سلام
امیدوارم همه دوستان بزودی با سرعت بالا وبا قیمت ناچیز به اینترنت وصل بشن.انشاالله سرعت بیشتر از سرعت من گیرتون بیاد.کی میشه سرعت همه بالای 1 مگ بشه و دوستان کاراشونو سریعتر انجام بدن؟یه عکس از سرعت 7 الی 8 مگ خودم بذارم تا دوستان ببینن که چقدرخوبه درکناررفع محدودیت حجم،سرعت هم بالا باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ویستا آپلود سرعتم بیشتر نشد.(برای امتحان دانلودش کردم).توی یه تا پیک عکس حداکثر سرعتمو (بین 7تا 8 مگابایت در ثانیه)گذاشته بودم.
دو تا سئوال :
در حالت فعلی شرکتها 4 گیگابایت ترافیک 128 را به قیمت 14000-13000 تومان در یک ماه میفروشند و برای هر گیگ اضافه هم 5000 تومان میگیرند
با این وضعیتی که اعلام شده شرکتها 4 گیگابایت ترافیک 128 را
با حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به ده در یکماه برحسب گیگابایت : 4 گیگ را باید 9920 بفروشند
با حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به یک در یکماه برحسب گیگابایت : 41 گیگ را هم باید 9920 بفروشند (که در وضعیت فعلی این میزان ترافیک را 198000 تومان میفروشند (4 گیگ 13000 تومانی و 37 گیگ 5000 تومانی) )
1. چه تفاوت قیمتی بین اشتراک یک به یک با اشتراک یک به ده وجود دارد؟
2. چرا مخابرات هنوز هم این دستورالعمل را اجرا نمیکند و خودش ترافیک اضافی میفروشد (اگر اینترنت حجمی جمع شود و نامحدود باشد دیگر خرید ترافیک اضافی برای کابر معنی ندارد)
کد:http://adsl.tce.ir/
وقتی قراره اطلاع رسانی بشه کجا بهتر از فیسبووووووووک ؟:31:
صفحه پیگیری شکایت و اطلاع رسانی
کد:http://www.facebook.com/pages/Complaints-of-ISP/166911386717846
عزیز همینجا هم این تاپیک در عرض سه روز حدود 20 صفحه شده...نقل قول:
اون آواتارت ناقلا احمد مولاست ؟؟؟؟نقل قول:
بله ولی خوب این تاپیک 95 درصد خواننده هاش از اعضای انجمن هستند . من فکر میکنم اگه قرار باشه به جایی برسه با 10-20 نفر مشکلی حل نمیشه .نقل قول:
1. قیمت پهنای باند 128 کیلوبیت بر اساس میزان پهنای باند خریداری شده توسط شرکت متفاوت هست! من برای یک شرکت معمولی با 100 مگابیت ظزفیت حساب میکنم که قیمتش بین 50 تا 70 هزار تومان خواهد بود! (برای شرکت) برای مشتری هم قیمت شرکت ها خیلی تفاوت داره! اما اکثرا 120 تومن به بالا هستن! (منظورم 128 کیلوبیت ددیکیت یا 1 به 1 هست)نقل قول:
دو تا سئوال :
در حالت فعلی شرکتها 4 گیگابایت ترافیک 128 را به قیمت 14000-13000 تومان در یک ماه میفروشند و برای هر گیگ اضافه هم 5000 تومان میگیرند
با این وضعیتی که اعلام شده شرکتها 4 گیگابایت ترافیک 128 را
با حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به ده در یکماه برحسب گیگابایت : 4 گیگ را باید 9920 بفروشند
با حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به یک در یکماه برحسب گیگابایت : 41 گیگ را هم باید 9920 بفروشند (که در وضعیت فعلی این میزان ترافیک را 198000 تومان میفروشند (4 گیگ 13000 تومانی و 37 گیگ 5000 تومانی) )
1. چه تفاوت قیمتی بین اشتراک یک به یک با اشتراک یک به ده وجود دارد؟
2. چرا مخابرات هنوز هم این دستورالعمل را اجرا نمیکند و خودش ترافیک اضافی میفروشد (اگر اینترنت حجمی جمع شود و نامحدود باشد دیگر خرید ترافیک اضافی برای کابر معنی ندارد)
2. همونطور که در صفحات قبل خبر رو گذاشتیم هنوز به شرکت ها ندا و مخابرات ابلاغ نشده و به زودی ابلاغ خواهد شد.
...............
تصحیح میکنم!
قیمت 128 کیلوبیت ددیکیت برای شرکت 35 هزار تومان خواهد بود نه 50 تا 70 هزار تومان.
درسته تو فيسبوك سريعتر اطلاع رساني ميشه ولي در صد بيشتري از بچه هاي فروم هستند كه پيگيرند به نظر من قضيه فيسبوك فرق داره اينجا همه درگير اين مشكلن.نقل قول:
:18: ما یک هفتم این سرعت را تجربه کردیم (فکر کردیم) خیلیه این که دیگه :31: (تقریبا 100 برابر سرعت 128Kbps هست)نقل قول:
خانگی که نیست!!! با آرزوی اینکه همه (در ایران) با این سرعت به اینترنت وصل شوند.
پس کی می خوان به شرکتا اعلام کنند من چند روز دیگه باید تمدید کنم زودتر درست بشه :31:
من 102 بار با همین تنظیمات مکاتبه کردم سره یک مشکل خیلی ببخشید آدم بی آدبی نیسم اما واقعا به معنای واقعی بیلاخ دادن :13:
فکر میکنین نمیدونن همه جا انجوره بازرسا آمار نمیدن ... اینا جمیعا به دزدی خو گرفتن ... هر از چند وقتی یک چیزیم میگن تابیل نشه ... اما شما شکایتتونو بکنین (و البته من) همین فشارا از آخر از اون ور میزنه بیرون :10:
به اعتقاد من باید از تمامی امکاناتی که در اختیار داریم استفاده کنیم ، فروم جای خودش رو داره ، فیس بوک جای خودش.
خود من برای تمامی Contact های ایمیل آدرس تاپیک رو میفرستم و ازشون میخوام که اطلاع رسانی کنند.
---
دوستان این طور نباشه که شکایات و پیگیری ها فقط محدود به این طرح باشه ، باید این کار رو برای حذف تمامی محدودیت های احمقانه ای که داره به ما تحمیل میشه ادامه بدیم.
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
فرمایش شما متین ولی مسلما با دست روی دست گذاشتن و بی خیالی طی کردن مشکلاتمون حل که نمیشه هیچی ، اوضاع هر روز بدتر از این هم خواهد شد.نقل قول:
جالبه همین الان داشتم تاپیک "سخنان كوتاه از بزرگان جهان" رو میخوندم که به این پست برخوردم :
با تشکر از دوستی که این حرف ارزشمند رو پست کردهنقل قول:
وقتي صبح از خواب بيدار مي شويم ، دو انتخاب ساده داريم : بخوابيم و رويا ببينيم يا اينكه بلند شويم و به دنبال آن رويا ها باشيم ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6398862&postcount=5366
کد:http://www.facebook.com/pages/شکایت-از-شرکتهای-خدمات-اینترنتی/166911386717846
عجب قانون مزخرفی. لااقل تا قبل سرعت صفحه دیدن سرویس آرت 1 شاتل روی 512 بود از دیروز کرد سرعت واقعی یعنی 15 :41:
اه اه اه اه اه اومدن ابروش رو درست کنن زدن چشمش هم کور کردن. قیمت ها هم همون قیمت های سابق... نامحدود نخوایم باید کیو ببینیم؟
هنوز این قانون ابلاغ نشده که شاتل قانونمدار ! بخواهد آنرا اجرا کند!نقل قول:
کاهش سرعت و قطعی هم در شاتل چیز جدیدی نیست مثل قبل دارند خدمات ارائه می دهند (نزدیک یک سال است که شاتل برای من همین طور است)
این وبگردی 20:30 هم همه رو مسخره کرده ببینید رفتن چی پرسیدند :
خوب این رو که داخل متن همه خبرها گفته بودند ... . :41:کد:http://uploadfa.com/cyr3g6tpf0vn/VTS_01_1.avi
در مورد پینگ:
دوستان در مورد پینگ در ایران هیچگونه قانونی وجود نداره. اصلا هیچ شرکتی در مورد پینگ حرف هم نمیزنه. دلیلشم اینه ایران گیمر آنلاین زیاد نداره! اون مقداری هم که داره 70% داخل کشور بازی میکنن و آنچنان مشکلی ندارن.
پینگ ایران به محض خروج از مرزهای بین الملل بسیار زیاد میشه.
چند دلیل داره:
1. ترافیک بین الملل ما خیلی کم هست.
2. برای هرکاری حتی اتصال به سایت های خودی مجبوریم دیتای ارسالی رو به خارج از کشور بفرستیم و بعد از خارج دیتا برگرده که بازم باعث ایجاد ترافیک زیاد در درگاه های خروجی کشور میشه.
3. خود شرکت ها هم ترافیک بسیار کمی نسبت به سرویسی که ارائه میدن دارن. شرکتی که 100 مگ پهنای باند داره میاد برای مشتریهای 128 کیلوبیت هم 2 مگ میبنده پس دیگه فضای خالی نمیمونه که هیچ از خرخره هم میزنه بالا!
راه های رفع پینگ بالا:
1. بعد از اجرای این قانون دیگه کسیکه 128 داره براش 2 مگ نامحدود نمیبندن! فوقش تا 512 میبندن اونم در زمانی که رقابت به اوج خود رسیده. (منظورم فقط 128 بود کاری به 256 512 و 1 و 2 مگ ندارم!) "البته الانم نمونش رو داریم. اینرتنت 128 کیلوبیت نامحدود ماکسنت سرعتش تا 50 هم میره. و از 30 تا 35 هم کمتر نمیشه اغلب " با این کار پهنای باند کمتری نسبت به گذشته اشغال میشه و در نتیجه پینگ تایم میاد پایین.
2. بعد از اجرای پروژه اینرتنت ملی که از این ماه هم استارت خورده دیگه برای کارهای سایت های داخلی لازم نیست که دیتا به خارج از کشور بره و در داخل کشور رد و بدل میشه! پس ترافیک بین الملل اشغال نمیشه و در نتیجه پینگ کمتر میشه!
بعد از اجرای این قانون پیش بینی خودم اینه پینگ کشور به طور متوسط به 150 میلی ثانیه برسه. (یعنی کمتر و بیشتر هم خواهیم داشت)
و بعد از اینرتنت ملی
پیشبینی خودم پینگ متوسط حدود 100 میلی ثانیه خواهد بود.
و در برنامه پنجم توسعه اگر طبق برنامه پهنای باند رو زیاد کنن پینگ رو به 50 تا 70 میلی ثانیه خواهیم رسوند.
سلام مسعود جان، خوبی عزیز؟نقل قول:
آقا مگه وقتی اینترنت ملی بشه میتونیم به سایت ها و آی پی های خارجی هم دسترسی داشته باشیم که بتونیم بازی کنیم ؟
همین الان که اکثر کاربرایی که با سرور های ایرانی بازی میکنن پینگ زیر 150 دارن. خودت که بهتر میدونی :دي
من گرنا dota بازی می کنم
توی room ایران پینگم حدود 60-70 هستولی مثلا وقتی میرم توی room امریکا تا بازی کنم پینگم میره رو 350 !!!
سلام ممنون. :11:نقل قول:
سلام مسعود جان، خوبی عزیز؟
آقا مگه وقتی اینترنت ملی بشه میتونیم به سایت ها و آی پی های خارجی هم دسترسی داشته باشیم که بتونیم بازی کنیم ؟
همین الان که اکثر کاربرایی که با سرور های ایرانی بازی میکنن پینگ زیر 150 دارن. خودت که بهتر میدونی :دي
منم گفتم که کسایی که توی سرورهای داخلی بازی میکنن مشکلی ندارن. چرا؟ چون دیتا به خارج از کشور نمیره و در داخل کشور گردش داره.
پهنای باند داخل کشور نسبت به بین الملل خیلی بهتره.
در اینرتنت ملی به سایت خارجی حتی گوگل هم دسترسی ندارین. اما انتقال سایت های ایرانی از هاست های خارجی به هاست داخلی باعث میشه از ترافیک بین الملل کشور کم کنه. و اینکار به نوبه خود روی پینگ خارج از کشور بسیار تاثیر داره. البته این شرط لازم هست ولی شرط کافی نیست!
شرط های دیگش رعایت قانون جدید هست که پهنای باند شرکت به شیوه درستی تقسیم بشه و همچنین افزایش پهنای باند بین الملل هست.
الان متوسط پینگ دنیا برای مرجعمون که 4.2.2.4 هست زیر 70 میلی ثانیه هست! ایران هم با رعایت این شرایط میتونه به این پینگ به راحتی برسه.
سلام اقا مسعود . در قانون جدید حرفی از محدودیت سرعت ( حداکثر 128 ) زده شده یا نه ؟ میخوام ببینم از نظر قانونی isp ها حق دارند سرعت بالاتر ارائه بدند ؟