آپدیت، کیفیت صدا، قیمت فعلی :
نقل قول:
سلام
من می خوام mini pro بگیرم فقط چند سوال داشتم
اینم بگم که وایلدفایر دارم و سرعت اون جالب نیست با این حال پخش فیلمش خوبه. ویبره ضعیفی داره(روی موتور اصلا حس نمیشه)
1- آپدیت 2.3.4 برای این گوشی خواهد آمد؟
2- کیفیت صدا تو هدفونش چطوره؟ (من موزیک زیاد گوش میدهم)
3- قیمت فعلیش چنده؟
سلام.
1. بله، آپدیت آمده است و به زودی منطقه خاورمیانه هم میتواند از آن استفاده کند. البته به زودی آپدیت آندروید 4 هم برای این گوشی می آید. "سونی اریکسون" اعلام کرده است، برای گوشی های مدل 2011 خودش آپدیت آندروید 4 را قرار دهد. این خبر را می توانید در بسیاری از سایت های معتبر بخوانید.
2. کیفیت صدا بسیار عالی است. هدست این گوشی (مدل MH650) بسیار عالی است. البته با هدفن های حرفه ای وضعیت بهتر خواهد شد.
3. قیمت فعلی این گوشی در وب سایت "آل دیجیتال" 320 هزار تومان (بدون گارانتی) است. (من از این سایت خریداری کرده ام)
"ویبره این گوشی خیلی قوی نیست."
Xperia™ mini pro آپدیت می شود!
ســـــــــــلام
امروز بالاخره تونستم گوشیمو "آپدیت" (Sony Ericsson Xperia™ mini pro) کنم. البته با هزار داستان. اولاً پهنای باند اینترنت من 128 Kbps بود و به همین خاطر دانلود حدود دو ساعت طول کشید. دوماً که نرم افزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 دوبار در لحضات بسیار حساس هنگ کرد! ولی خوش بختانه گوشی آسیبی ندید و آپدیت با موفقیت انجام شد.
Android version : 2.3.4
Build number : 4.0.2.A.0.42
-----------------------------------
اسکرین شات
عکس برداری پانوراما
عکس بر داری ۳بعدی
گالری ۳بعدی
قابلیت بکاپ گیری
ایکس پریا در فـ.ـیـ.ـس.بـ.ـو.ک
قطع تماس با کلید پاور
ویدجت ساعت جهانی
آپدیت می کنــــــــــــیم!
سلام
نقل قول:
فکر کنم اول XPERIA MINI از اندروید 2.3.3 استفاده میکرد حالا سونی اریکسون 2.3.4 داده درسته؟
از طریق Update service اپدیت کردین؟
هم Xperia mini و هم Xperia mini pro در ابتدا آندروید 2.3.3 دارند. پس از آپدیت آندروید 2.3.4 میشه. شاید تا ماه آینده آندروید 4 هم براش بیاد.
همان طور که توی سایت هم اعلام کرده (سونی اریکسون)، برای آپدیت باید آخرین ورژن نرم افزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 را دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید و سپس از طریق آن گوشی خودتون رو آپدیت کنید. اگه قبلا نرم افزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 رو کامپیوتر داشتید ابتدا خود نرم افزار آپدیت خواهد شد.
نقل قول:
فکر کنم آپدیت از طریق pc comanion با seus فرقی نکنه (برای سایر گوشی ها اینطوریه)
توی سایت سونی اریکسون اعلام کرده که باید با نرم افزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 گوشی رو آپدیت کنید.
نقل قول:
هر گوشی ای (برای هر منطقه ای) الان آپدیت میشه؟
احتمال بسیار بالا، بله. البته برای اطلاع بیشتر می تونی به سایت "انگلیسی" سونی اریکسون هم سر بزنی. اونجا بخشی هست که میتونی ببینی برای هر گوشی چه آپدیتی با چه امکاناتی اومده.
Panorama Pictures (Hamedan-Shirsangi) 1390-8-17
اینم چندتا عکس Panorama با گوشی Sony Ericsson Xperia™ mini pro:
برای مشاهده عکس با اندازه واقعی به لینکهای زیر مراجعه کنید:
کد:
http://s2.picofile.com/file/7177650535/Hamadan_Shirsangi_2011_Panorama_02.jpg
کد:
http://s2.picofile.com/file/7177651505/Hamadan_Shirsangi_2011_Panorama_03.jpg
----------------------------------------------------------------------
عکسهای Panorama به صورت 3D پسوندMPO دارند و نمی دانم در ویندوز با چه نرم افزاری آنها را باز کنم! :19: