راستی مقاومت و راحتی صفحه کلید ها در نت بوک ها چه جوریه؟
آیا باتری نت بوک ها قابلیت تعویض دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
یه مقایسه ای هم بین مدل های ایسوز و ایسر انجام بده من بین این دو مدل دو به شکم؟؟////////
Printable View
یه مقایسه ای هم بین مدل های ایسوز و ایسر انجام بده من بین این دو مدل دو به شکم؟؟////////
بستگی به اون نت بوک داره .نقل قول:
آرهنقل قول:
تایپیک جدا بزنید . مشخصاتشون رو بخونید مشخص میشه ، من پرسیدم گفتن Asus بگیری بهتره .نقل قول:
دوستان گارانتی فیوچر دو رنگ قرمز و مشکی رو ارائه میکنه ... 2 گیگ رم هارد 320 ( جهت اطلاع )
آخه اون کسی که من میخام ازش بگیرم میگه acer بهتره ولی خودم بین asus وacerگیر کردم میگنasusبی خودی پول برند میگیرهنقل قول:
ولی خوب خودم از لحاظ سخت افزاری دیدم acer یه سر و گردن نسبت به قیمتش از همه بالاتره ولی تو کیفیتش 2 به شکم؟؟///
همه چین هستند ، باید گارانتی رو نگاه کنی و کاری که میخوای انجام بدی ! در کل برا نتبوک تو این قیمت انتخاب اول من همین گزینه هست ، فعلا درگیر کارهام هستم وقت کنم میرم پیش ...
سازگاریش با لینوکس هم تایید میشه ! حداقل کرنل دیبان ! و توزیع ابونتو رو 100% ساپورت میکنه ...
فراموش کردم بگم هزینه ویرایشی که فیوچر ارائه میکنه 410 هست .
کارم من دانشجوی زبانم گرایش مترجمی.نقل قول:
میدونم چین هستند ولی خوب برندها با هم دیگه فرق دارن.
من اصلا نمیدونم لینوکس چیه شما برام تخصصی صحبت میکنید
سلام دوستان
تصمیم گرفتم این نت بک رو بگیرم ولی چند تا سوال :
این کارکرد مفیدش چقدر میتونه باشه ؟ مثلا من یه سال خاموش نکنم چی میشه ؟:31:
فقط نپرسین میخوای چیکار که یه سال خاموش نمیخوای بکنی :31:
مصرفش با حداکثر استفاده چند واته ؟
سلام دوستان.نقل قول:
داش مهدی کاملا درست میگه.هدف ما تبلیغ نیست.کسی هدفش تبلیغ هست که حداقل یه پولی بگیره نه اینکه....
خلاصه من از تو خیلی حساس ترم میتونی این رو از سوالاتم و پیگیریهام تو کل تاپیک بفهمی.ولی چیزی که مهمه فقط و فقط خودتی،ولی بشخصه خرید این وسیله رو از بهرتین خریدام تو کل عمرم میدونم چون با این پول واقعا یه چیز کار راه انداز و قشنگ و با دوام خریدم.......
بحث زیاد داره و تو این تاپیک نمیگنجه:10:
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
نه داداش داری اشتباه میکنی.این رو به منم میگفتی این جواب رو بهت میدادم.نقل قول:
چرا چون به قول خودت ما که کارمون تبلیغ نیست که بیایم تضمین کنیم به این و اون.
من اول که خریدمش پرسش گر بودم ولی الان جواب خیلی از دوستان رو هم میدم چون خودم خریدمش.
میدونی مشکل کار از کجاست؟
مشکل اینه که نتبوک نه این که مشتریش کمتره و متخصصشم کمتر برا همین یا براش تاپیک نمیزنند یا اینکه اگه هم بزنند اونایی که خریدنش تاپیک بررسی میزنند.پس دلیلی برا این حرفت نیست که میگی چرا این و اون تاپیک نداره....
کسی از دستت دلگیر نیست فقط پاسخت همون بود...:40:
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
ببین بازم من میگم این که کدوم بهتره یا نیست به خودت بر میگرده.نقل قول:
مثل این میمونه که تو عالم موبایل بگیم نوکیا بهتره یا سامسونگ یا شرکت دیگه ای.نظر شخصی من سامسونگه چون همه چیش برام راضی کننده هست این در حالیه که گوشی خودم نوکیاست......
اگه مشکلت کیفیت این مدله باید بگم برا ما راضی کنندست ولی اگه خیلی اصرار داری میتونی بری از نزدیک بررسیش کنی و بعد بخریش....
نقل قول:
کاملا تایید میشه....
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
سلام رفیق.نقل قول:
پیشاپیش مبارکه....
کارکرد کلی هر وسیله الکترونیکی تو استفاده طولانی و بیشتر میاد پایین؟نمیدونم جوابت رو چی بگم....
ولی مصرف باتری این مدل بالای 6 7 ساعت هست.بهترین مصرف باتری رو داره
راه میندازتت .نقل قول:
کارم من دانشجوی زبانم گرایش مترجمی.
پیرو بحث های قبلی با دوستان گفتم :دینقل قول:
من اصلا نمیدونم لینوکس چیه شما برام تخصصی صحبت میکنید
ممنون از پاسخ :11:نقل قول:
سلام رفیق.
پیشاپیش مبارکه....
کارکرد کلی هر وسیله الکترونیکی تو استفاده طولانی و بیشتر میاد پایین؟نمیدونم جوابت رو چی بگم....
ولی مصرف باتری این مدل بالای 6 7 ساعت هست.بهترین مصرف باتری رو داره
با استفاده بیش از اندازه مثلا lcd ضعیف نشه تصویر بره و دیگه برنگرده یا :41:... قول میدم جای خنک نگه دارم :40::31:
یه سوال همین الان پیش اومد ...نت بوک رو هم میشه باتریش رو دراورد و مستقیم با برق کار کرد ؟
من مصرف به وات خواستم برای باتری این مدل خیلی تعریف شنیدم ....من میگم کل نت بوک
چند وات میسوزونه :31:
آقا جدی من خیلی کنجکاو شدم :31: برای چی میخواین این همه دستگاه روشن باشه ؟؟؟:18:نقل قول:
من با دسکتاپم مدت 8 روز به طور مداوم روشن کار کردم هیچیش نشده و کلا کم پیش میاد خاموش باشه چند روز یه باز نهایتا ولی نت بوک و لپ تاپ رو دروغ چرا نمیدونم ولی خوب اگه جای خنک باشه شاید اتفاقی براش پیش نیاد ...
بله من بوک رو هم مثل همه ی لپ تاپ ها و نت بوک ها میشه بدون نیاز به باطری به برق شهر وصل کرد و در واقع درستش هم همینه که موقع استفاده از برق شهر اصلا باطری در بیاد و به هیچ وجه نباید وصل باشه ولی خوب مردم خیلی توجهی به این موضوع ندارند
مقدار مصرفش رو هم رو آداپتور نوشته که مال من متاسفانه الآن همراهم نیست و حسین گرامی عزیز باید ببینه بهت بگه ولی من تو سایت ها که نگاه کردم برای آداپتورش نوشته شده 40 وات و سازگار با 30 وات ولی یکی از همین دو عدد باید باشه قطعا نباید بیشتر از 40-50 وات مصرف داشته باشه ... همین قدر هم هست نهایتا 10 وات بیشتر یا کمتر ...
این لینکش
آقا جون من بگو واسه چی میخوای این همه نت بوک رو روشن نگه داری ؟؟؟؟؟کد:http://www.amazon.com/Adapter-Aspire-Happy-Aohappy-Charger/dp/B005CI2NLE
:40::40::11::11:نقل قول:
ممنون از پاسخ
بریم بخریم حالا امتحان میکنیم ببینیم خراب میشه یا نه :31:
گفتم چون کوچک هست نشه باتری رو دراورد ...
40 وات باشه خوبه ... اره منم موندم تو کار بعضیا دارن توی خونه استفاده میکنن از باطری جدا نمیکنن میگن برق رفت خاموش نشه :31: انگار قراره چند بار برق بره .. اسیب شدید میبینه باتری :41: ....
هم رو دانلود باشه از یه طرف هم برای تامین امنیته (دوربین مدار بسته):27::31: اینه که نمیخوام یه سال خاموش بشه (اصلا بسوزه گارانتی که داره :31:)
الان دسکتاپ من 3 ساله که ماهی یه بار خاموش میشه ... دست به دعا بردم که بسوزه پاورش یا مین بوردش اما انگار از سوختن خبری نیست :13: منتظرم بسوزه یه دسکتاپ درست حسابی بگیرم که متاسفانه این اتفاق نمیافته ...:31:
دوست عزیز اگر ممکنه آدرس اون فروشنده با انصاف رو برای بنده هم پ خ نمایید
اگر هم از آخرین قیمت اطلاع دارید بفرمایید
ممنون
فروم ها خیلی مسخره و چرته جوابم نیدین
شما سوال بفرمایید حتما دوستان جواب میدننقل قول:
ممنون از لطفتون نسبت به توجه و صرف وقت دوستان ...
یه سوال دیگر ::11:
میتونه divx های 350 مگابایتی برای سریال ها رو به راحتی بیاره ؟
700 مگاباتی فیلم های divx چه طور ؟
ولی میگن توی 700 مگاباتی mkv delay داره ؟
سلام به همگی دوستان و عذر خواهی بابت اینکه یه مدت نبودم.
دوستان یه خبر خوش بدم که با آخرین ورژن مدیا پلیر کلاسیک فیلم فول اچ دی که توسط گوشی سامسونگ گالاکسی اس 2 گرفته شده به راحتی و بدون ریپ و با صدای همزمان اجرا شد.
سلام دوستان.
تو مدتی که نبودم یه مشکلی برام پیش اومد که بی ربط به این تاپیک نیست برا همین ترجیح دادم که بگم.
آقا دو سه روز پیش مین بردم سوخت و ما یعنی خانواده بی سیستم شدیم وکلی هم از دست من شاکی که چرا این سوخته و این حرفا...
خلاصه منم مین رو فرستادم گارانتی و یه مدل بهتر چند روز بعد گرفتم.تو این دو سه روزی که سیستم نبود من مانیتور و اسپیکر و همه چی رو به این تفلک وصل کردم و حتی یو اس بی رو یه هاب وصل کردم که اون هابم چهار تا درگاهش پر.
خلاصه کلام اینکه انگار کسی تشخیص نمیداد که این سیستم خونه نیست.همه فقط میگفتند چرا کیس صدا نداره.البته سرعت از سیستم کمتر بود و احساس می شد ولی وقتی نگاه زیر میز جایی که وصلش کرده بودم می انداختیم سرعت کم رو جبران می کرد که البته زیاد به چشم نیومد....
در حدی بود که همشیرم باهاش کارای فوتوشاپش اونم سی اس فور رو انجام می داد.
دوستان موفق و پیروز باشید
بالاخره تونستم با کمی دست کاری 720p رو بدون تاخیر تو مدیاپلیر اجرا کنم
پس فیلم اچ دی رو هم ساپورت میکنه
ویندوز 7 آلتیمیت 32 بیت با آپدیت بایوس و تمام درایورها
یه کم عجیب نیست؟نقل قول:
خسین میگه من Full HD رو بدون تاخیر اجرا میکنم
بعد شما تو HD مشکل دارین؟
بچه ها با kmplayer یک تست بگیرید فکر کنم راحت اجرا کنه ... !!
سلام ..
1-edge داره ؟ (سیمکارت خور)
من الان رفتم سایت ایسر این که 25 مدل داره :18:این جدیدترینش کدام هست با چه کدی ؟!
حتی باطری هایه 6 سلول هم در بعضی ها فرق داره و صفحه نمایش گر و cpuغیره !!!
دوستان این مدل که خیلی بهتره تو ایران پیدا میشه Aspire One 722 (که مدل AO722-BZ197 رو زده 299$ تا) حالا من نمی دونم این مدلی که در پست اول معرفی کردین تو سایت ایسر کدام هست ؟!:13:
الان قیمت
d257
d255
تو بازار چنده
سلام به همگی دوستان.نقل قول:
مهدی جان میشه بگی چه کار کردی؟منظورم همون دستکاریه...
نقل قول:دوستان بذارید من خیالتون رو راحت کنم.من تقریبا همه پلیر ها رو تست کردم.نقل قول:
دوستان همون طور که میدونید هر پلیر یه جور پردازش و موتور و در کل سیستمی داره مثلا splayer از gpu استفاده میکنه که تست من رو نتبوک این بود که اصلا این پلیر در این نتبوک جوابگو نیست....
kmplarer هم خوبه ولی برا اچ دی و فول مناسب نیست و هنگ میکنه
میمونه مدیا پلیر کلاسیک که من فول اچ دی سی فریم روش اجرا کردم
بقیه پلیر ها هم تست کردم البته وی ال سی رو وقت نکردم...
موفق و پیروز باشید
kmplayer هنگ میکنه !؟ یعنی چی ... ! VLC رو هم اتفاقا میخواستم بگم که فرصت نکردی در کل در جریان بزار ما رو ...
من امروز رفتم پیش 2 تا از دوستان که تو کار فروش قطعات و ... هستند برا قیمت و خرید ؛ گفتم یک نتبوک Acer Aspire ONE D257 میخوام و یه Dell 5110 Ci7 که گفتن نه ایسر بگیر نه دل که جفتشون خرابی زیاد دارند بیشتر Asus و HP پیشنهاد دادن ! خلاصه حسابی منو به شک انداختن ، بشون گفتم دوستام گرفتن راضی هستند جفتشون گفتن حتما راضیا دیگه ولی خرابی زیاد داره ! چه کنم !؟ خلاصه اگر گذاشتن ما بخریم :دی
اینجانب یا یک مدل 15 اینچی ایسر کار کرده ام و سه ایراد در اون دیدم
1- مانیتور: خیلی رضایت بخش نبود. رنگها به گرمی میرفت (البته نفهمیدم میشه رنگ رو تغییر داد یا نه)
2- کیبرد: طراحی دکمه ها به شکل کاملا تخت و با فاصله کم از هم احتمال غلط فشردن دکمه ها رو به وجود میاورد
3- ماوس: در حرکت عمودی انگشت خوب عمل نمیکرد و سرعت کمتری داشت بطوری که برای آوردن ماوس از بالای
صفحه به پایین باید سه بار انگشت را از با به پایین صفحه ماوس میکشیدم. به علاوه، امکان این را نداشت که وقتی
انگشت را کشیدید و به انتهای صفحه ماوس رسید با نگه داشتن انگشت در همانجا ماوس به حرکتش ادامه دهد.
البته ناگفته نماند ممکنه موارد بالا اونقدر که گفتم بد نباشه. چون لپ تاپ فعلیم سونی هست خود به خود در ذهنم
مقایسه با سونی صورت گرفته و برای همین ناراضی بودم..
به هرحال میخواستم بپرسم آیا این موارد در مینی لپ تاپ ایسر هم صدق میکنه؟
با تشکر
سلام
دوستانی که d257 دارند چه نرم افزار های مهندسی روش تست کردن میدونم برای این کار نیست ولی برای کسی سوال میکنم مثلا کسی تا حالا visual studio 2010 روش تست کرده نرم افزار سنگینی هست ولی اگه کسی تست کرده لطفا جواب بده با تشکر ؟؟؟
سلام مجدد
خدمت اون دوست خوبمون که فرمودند که بهشون گفتند ایسر خرابی زیاد داره و ...
ببینید دوست عزیز کلا یک سری افراد که فقط اسم فروشنده رو یدک میکشند و در حقیقت هیچ سوادعلمی پیرامون رایانه ندارند در مورد همه چیز نظر میدهند
من چند مدل لپ تاپ قدیمی و جدید ایسر دارم ... نمیتونم بگم فوق العاده ست نه اما هیچ خرابی ای تا به حال نداشتم آخریش هم همین نت بوک که اقلا 4 تا برای خودم و دوستانم خریدم و همه هم راضی هستند
در کل تجربه شخصیم بهم میگه به لحاظ بدنه و سیلینگ و کیفیت بدنه از نر راحی خیلی نمیشه روش حساب کرد مثلا لپ تاپ من تماما پلاستیکی هست که معضلیه اما روز به روز دارن بهتر میشن مضافا اگه ایسر این قدر خرابی داشت تو صدر جدول پرفروش ترین های جهان نبود در هر صورت من اصراری به خرید از برند ایسر ندارم برای پدرم هم نیست که بخوام تبلیغ کنم اما وقتی مجموعه عوامل رو در کنار هم بزارید میبینید که ایسر خیلی چیز ها داره که میتونه قافیه رو به نفع خودش تموم کنه مهم ترینش قیمت
پس لطفا ول کنید شرو ورهای این آدم ها رو / همین اقاکه می فرمایید بپرسید ببینید تا حالا این نتبوک 257 رو اصلا از نزدیک دیده که نظر میده؟؟؟ ممکنه تو هر برندی یکی دو مدل مشکل دار باشند کما اینکه در کمپانی های بزرگ خودروسازی مثل بنز هم مشکلات بعد از تولید و عرضه پدیدار شد ولی میشه گفت بنز بده؟؟؟انصاف باید داشت و هر مدلی رو فقط با خودش مقایسه کرد
در مورد قیمت من 370 گرفتم و آخریش بود و به قولی پشت ویترینی و نمیدنم کی خرید جدید میارن ...
در مورد پخش فیلم های اچ دی هم خدمت حسین گرامی عزیز عرض کنم کار خاصی نمیخواد بایوس رو با دقت اپدیت کن و همینطور تمام درایورها از جمله گرافیک
بعد به راحتی بامدیاپلیرمعمولی ریپ میکنه ... من با کلاسیک قدیمی پخش کردم جواب نداد نسخه جدیدش رو بی اطلاعم
در هر حال روز به روز رضایتم بیشتر میشه ازش و هر کسی میبینه بلافاصله میره تو نخش که یکی بخره ... فقط کاش 4 گیگ رم میخورد ...
با نسخه 32 بیت ویندوز 7 آلتیمیت همه چیز به خوبی پیش میره و windows aero وتمام ملزومات گرافیکی خیلی زیبا وبدون دردسر و گرفتن قدرت و سرعت دستگاه اجرا میشن البته گه گاهی هنگ داره که تا الآن طبیعی بوده مثل هر سیستمی باید بیشتر بررسی کنم ببینم مشکل بیشتر میشه یا نه ...
دوستانی که نسخه های دیگه ی این ویندوز رو دارند ما و همه دوستان رو در جریان و چند و چون این کار قرار بدن
سلام دوست خوبم.هنگ میکنه منظورم بیشتر سخت افزاریه یعنی مدیا پلیر کلاسیک از همه سریعتر و روون تر اجرا میکنه ولی این معنی نیست که بقیه پلیرها خرابند.بلکه الگوریتم این پلیر برا این نتبوک به نظر من بهتره..نقل قول:
البته انصافا km هم برا چیزای سبک و زیر اچ دی تو این دیوایس عالی جواب میده....
همون طور که داش مهدی گل هم گفت.طرفداری و یا رد کردن کلی یک چیز اصلا عقلانی نیست.همون مطلب بالا که برا پلیرها نوشتم که این که خوبه به معنی بدی بقیه نیست.این تویی که خوب و بد رو میفهمی و ترجیح میدی هم با اطلاعاتت و هم با چشمان و دستان مبارکت......
من و دوستان که داریم باید بگم همه چیش عالیه و هیچ مشکلی تا حالا باهاش نداشتم....
:10:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
سلام رفیق اصلا صدق نمیکنه....نقل قول:
ولی مقایسه هلو و هندونه اصلا کار درستی نیست...:31:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
ببین رفیق من فوتوشاپ سی اس فور دریم ویور سی اس فایو و اوتوکد 2010 رو به راحتی نصب و اجرا کردم و استفاده میکنم.البته تنها تفاوتش با دیوایس های قوی تر اینه که صبور بار میای که برای امور زندگی هم خوبه(شوخی:27:)نقل قول:
ویژوال رو هنوز تست نکردم یعنی فرصت نکردم...
هنوز من و ما با این وسیله کار داریم......:5:
نقل قول:
سخنان داش مهدی کاملا تایید میشه....
ببینید دوستان من و ما یه کار باید بکنیم که از گرافیکش استفاده کامل بشه.میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟:18:
چون سیستم داره فقط و فقط 64 مگ از ویندوز استفاده میکنه و بالاتر نمیتونه.:13:
این فقط در گرافیک های آنبورد و وین سون من دیدم.برا پی سی هم همین حالت پیش اومد و من مجبور به استفاده از گرافیک مجزا شدم...
اینم عکسش در وین سون آلتیمیت نصب شده و غیر اورجینال...
:11:کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/b29wekph2h37182h08g.png
سلام دوستان این پست رو فکر کنم ندیدید لطفا نظرتون رو بگیدنقل قول:
حسین جان اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی
منم یه جورایی درگیزشم
البته من نتونستم بفهمم که سیستم در حالت عادی از چه میزان از حافظه ی چیپست گرافیکی استفاده میکنه و چه مقدار در هنگام نیاز و پخش فیلم و بازی اما وقتی اچ دی رو پخش میکنه حتما موقع نیاز خودش مقدار لازم رو شیر میکنه ...
مطمئن نیستم
برنامه ی خاصی رو هم نتونستم پیدا کنم GPU-Z هم کمکی نکرد ...
اگه شما هم فهمیدید به ما اطلاع بدید
قربونت داش مهدی.ببین من جدیدا یه مین خریدم که گرافیک آنبورد یک گیگ داره که اچ دی هم هست و گفتم که دیگه کارت گرافیکم رو بیخیال آنبرد رو عشق است آقا وین سون آلتیمت هم نصب دیگه گفتم عجب توپ میشه.رفتم پی اس 2011 رو نصب کردم و اجرا کردم در کمال ناباوری ارور داد و مفهومش این بود که : گرافیک شما 64 مگه و حداقل گرافبک برا این بازی 128 مگه. منم عصبانی و فکر که چی به چیه فهمیدم که گرافیک آنبورد تو وین سون فقط و فقط 64 مگش share میشه یعنی ویندوز حال کرده این قدر استفاده کنه.البته ناگفته نماند که تونستم این شیر رو تا 128 بالا ببرم ولی بازی اجرا میشه ولی گرافیک تعطیل...نقل قول:
حالا از اینا که بگذریم این گرافیکای آنبرد تو ویندوز ایکس پی هیچ مشکلی ندارند و با قدرت واقعیشون کار میکنند....
حالا سوال خودمم با این همه تحقیق و زحمت اینه که چه جوری این وین سون شعورش در حد 64 مگه و کارت یک گیگ یا 256 نت بوک رو نمیتونه حضم کنه؟؟؟؟؟
بیشتر تلاش و تحقیق میکنم و تو هم دریغ نکن..
منم یه سوال داشتم
مثلا تو مشخصات دستگاه میزنه گرافیک 256 Up to 512 یا Up to 768
چه طوری میشه حافظه گرافیکی که از رم شیر میشه رو بیشتر کرد؟
سلام دوستان فکر کنم باید از setup دستگاه برید تو تنظیمات bios یه قسمتی داره مال سایز رم گرافیک های آنبورد هست
سلام روشش دقیقا همینه ولی محدوده و تا 128 بیشتر نمیشه کاری کرد...نقل قول:
ولی نمیدونم شاید نرم افزاری چیزی باشه که شعور وین سون رو افزایش بده
من گرافیک آنبورد مین بوردم سایزش 256 هست و تو ویندوز 7 هم 600 و خورده ای از رم گرفته من خودمم هنوز پیدا نکردم کجا باید تنظیمش کرد اگه شما پیدا کردی ما رو هم خبر کن
تو این مقاله یه چیزایی درباره گرافیک های آنبورد البته روی ویندوز ویستا توضیح داده
من فکر کنم اون چیزی که شما تو ستاپ دستگاه میبینید (منظورم سایز گرافیک آنبورد هست) به همون اندازه فقط میشه از سخت افزار رم اشغال کرد بعد تو ویندوز با توجه به مشخصات دستگاه باقیش رو به صورت نرم افزاری از سیستم میگیره یعنی با توجه به سیستم عاملی که نصب میکنید از رم اشغال میکنه که این بر میگرده به اینکه گرافیک حافظه مجزا نداره بعد شما یه سیستم عامل سنگین مثل سون نصب میکنید گرافیک که حافظه مثلا 128 داره که اون رو هم از رم گرفته سون هم به دلیل افکت هایی که داره باز بیشتر از رم میگیره شما Xp نصب کنید ببنید کمتر از رم میگیره شما خودتون تو نوت بوک چک نگا کنید این گرافیک قابلیت اجرای تا فلان فرمت با این کد رو داره پس فقط از رم گرافیک نیست گرافیک این نت بوک قابلیت کد گشایی بعضی از فرمت ها رو نداره نه اینکه اجرا نمیکنه بلکه کند اجرا میکنه شما مشخصات گرافیکتون رو تو سایت زیر ببنیدکد:http://download.microsoft.com/download/9/c/5/9c5b2167-8017-4bae-9fde-d599bac8184a/GraphicsMemory.doc
گرافیک 3150 میتونه فقط Clear Video HD (SD Videos only), MPEG-2 Decode با این کیفیت یعنی hd انکد شده با حجم پایین و mpeg 2 رو کد گشایی کنه درسته دوست عزیز حسین گرامی نوشته بود فیلم galaxy s2 رو براحتی اجرا کنه به دلیل اینکه mpeg 4 هست و انکد شده تر از mpeg 2 هست یعنی فشرده تر هست درباره کیفیت نمیگما درباره کدش میگم فکر میکنم این گرافیک با فرمت mkv مثلا 720p خیلی مشکل داشته باشه شاید بعضیارو اجرا کنه ولی اینا که درصد فشرده سازیشون کمتر هست رو به سختی اجرا میکنه تو سایت زیر میتونید مشخصات گرافیکتون روببنید
این چیزی هست که من فکر میکنم نمیدونم منظورم رو خوب تونستم بگم دوستان اگه چیز بیشتری میدونن من رو هم در جریان بزارنکد:http://www.notebookcheck.net/?id=23264
من هم همین فکر رو میکنم ولی مال من گه یک گیگ بود برا چی برا اجرا پی اس 2011 گفت که شما گرافیکت 64 مگه؟؟؟در حالی که یک گیگ هست جگر.نقل قول:
ببینید من از سوال شما دو تا سوال برداشت کردم در واقعنقل قول:
اگه منظورتون اینه که مقلا گرافیک 256 مگ رو که نوشته تا 512 شیر میکنه رو بخواهید کاری کنید که تا 1024 مگ شیر کنه یا حتی بیشتر نه این امکانپذیر نیست به هیچ وجه
اما اگه منظورتون همون سوال من و همه دوستان هست که چطور میشه تا همون 512 مگابایت شیر کرد (منظور حداکثر استفاده از مقدار حافظه گرافیکی) خوب این خودش سوال ما هم هست و باید دنبال جوابش بود
من توبایوس بررسی کردم ظاهرا نمیشه از اونجا دستکاری کرد
اما من یقین دارم خودش در صورت نیاز شیر میکنه ...
چون امکان نداره با 64 مگ گرافیک بتونه اچ دی پخش کنه ... حتی Aero در ویندوز 7 هم حداقل 128 مگ گرافیک میخواد و الا اجرا نمیشه
ضمنا اینجوری برای خود دستگاه بهتر هست چون مصرف باطری رو کاهش میده
فقط من یه سوال دیگه هم دارم
برنامه ای هست یا میشه یه کاری کرد که موقع پخش فیلم و بازی به جای استفاده از CPU از GPU تمام استفاده رو برد؟؟؟
من وقتی اچ دی نگاه میکنم کلاک هسته رو آخرین درجه ش میره و هسته ها هم درگیر میشن
نمیشه یه کاری کرد GMA 3150 بیشتر به خودش زحمت بده تا نفس سیستم گرفته نشه؟؟؟؟
راستی حسین جان اون عکسی که گرفتی از Adapter setting از کجای سیستم رفته گرفتی؟؟؟؟
نقل قول:
گرافیک آنبورد فکر کنم دوبار از رم میگیره یک بار که تو همون ستاپ دستگاه نوشته که تا یه مقدار مشخص داره که این مقدار بعد داخل سیستم عامل برای اجرای نرم افزار و بازی هست جای دیگری هم که از رم میگیره برای خود سیستم عامل هست که تو قسمت تنظیمات گرافیک adapter نوشته که تو قسمت adapter information مشخصات رو نوشته
dedicated video memory که این همون مقداری هست که بیرون دستگاه تو قسمت ستاپ تنظیم میکنید
sheard system memory که همون مقداری هست خودسیستم عامل تشخیص میده باز از رم میگیره که بحث ما سر
همین گزینه هست خودم هنوز چیزی پیدا نکردم چطوری میشه این رو دستی تنظیم کرد
total available graphic memory که این میشه جمع اون دوتا بالایی که یعنی میشه کل حافظه گرافیکی در دسترس
system video memory هم فکر میکنم نمیدونم چیه :31: سر چندتا سیستم دیدم همشون صفرن حتی گرافیک مجزا هم داشته باشی صفره
بچه ها تو sandra که اطلاعات دستگاه رو میدیدم نوشته بود تا 4 گیگ رم رو ساپورت میکنه ... ولی گمونم اشتباه میکنه چون نوشته بود دو تا اسلات رم داره در حالی که یکی بیشتر نداره ... من رم 4 گیگ نداشتم تست کنم اگه کسی داره یه تست بزنه به ما هم جواب بده نگران نباشید اگه ساپورت نکنه صفحه آبی یا سیاه میاد که نشون میده رم رو نمیتونه بخونه آسیبی به دستگاه نمیرسه ... لپ تاپ من دو تا 2 گیگ داره اگه 4 گیگ داشتم حتما امتحان میکردم ... خیلی خوب میشه اگه 4 تا بخوره ولی بعید میدونم چون نه پردازنده اینتل نه سایت ایسر هیچ کدون ننوشتند که 4 گیگ رو ساپورت میکنه ...