اصلاً تعجبمه برای یه همچین سریالهای در پیت صدا و سیمایی که بچه 2 ساله ببینه خندش می گیره چرا 19 صفحه تاپیک زده شد ؟؟؟
Printable View
اصلاً تعجبمه برای یه همچین سریالهای در پیت صدا و سیمایی که بچه 2 ساله ببینه خندش می گیره چرا 19 صفحه تاپیک زده شد ؟؟؟
فکر کردم فقط من از این فیلم بیزار شدم
یه فیلم 35 دقیقه ای که
5دقیقه از قسمت قبل نشون میده
7 دقیقه پیام داره
این که از اول و وسط فیلم خب میرسیم به اینکه کلی آب بستن به فیلم مزخرفشون 6 قسمته تازه حالا شب شده هنوز پسره نتونسته بره تو خواب دختره
فیلم رو هم هی کش میدن خدا کنه کشش پاره بشه راحت شیم
اونم از بقیه شبکه ها فیلمهاشون از این مزخرف تر بازم خدا رو شکر من همینو نگاه میکنم اونم تا آخر هم به خودم هم به سازندگان فیلم بد و بیراه میگم[COLOR="Silver"]
متاسفانه این سریال زمان خیلی خوبی (دقیقا بعد افطار) پخش میشه و خیلی ها بیکارن و حاضرن این فیلم دیدن بگذرونن ولی جاش این رو می بینن .نقل قول:
سریال های باکیفیت تری که شبکه 3 سال های پیش پخش کرده بود هم باعث میشه اونایی که سالای پیش این سریال رو دنبال کنن امسال با این روبرو بشن .
این تاپیکم نقش سوپاپ اطمینان رو داره تا از منفجر شدن مغز اونایی که اعصابشون از این سریال بهم می خوره جلوگیری کنه.
....و هنوز منتظریم که شب بشه فکر کنم تا آخر رمضان شب نشه یا شب بشه این آیدا خانوم دلشکسته از ناراحتی خوابش نبره
هیچی فقط میتونم بگم هیچی :2:
واقعاً که
سال پیش جراحت کجا و این کجا
دوستان یه سوال فنی اسم این دختر روحه چیه
کلا اسن نداره بهش میگه ببین اسمش ببینه :31:
همین یه ذره علاقه ای هم که به فیلم داشتیم با خوند این 20 صفحه پرید
به نظرمن کل فیلم و سریالهای ایران فقط جنبه سرگرمی دارن به جز یکی دو مورد مثلا اخراجی ها-مارمولک و ... که واقعا اومده بودن حرف بزنن و واقعا هم زدن (سراسرفیلم مشکلات جامعه و دولت گوشزد میشد)بقیه همه درپیت و فقط سرگرمی اونم واسه موقعی که بیکاری و هیچ کاری نداری
فكر كنم كل ماه رمضون رو اينا يا مي خوان برن سينما ... يا برن دانشگاه يا بشينن كنار هم قصه حسن كرد شبستري ( داداش حسين : دي ) نعريف كنن.
خداييش معلومه فقط يه پولي به جيب رده.
اون سكانس كلانتري رو به ياد بياريد اصلا چه لزومي داشت بياد در مورد پرونده ي نميدونم سرقت جواهر فروشي حرف بزنه؟!!!! آخه كجاش ربط به فيلم داشت.
فقط پول بيت المال رو اين آقا! حروم كرده ... متاسفم.
سرگرمی باید به حالت رضایت همراه باشه نه این فیلمی که ساختن:2: بقول دوستمون چون دقیقا بعدا افطار پخش میشه و مردم بیکار و سیر نشستن فیلم رو میبینن همیننقل قول:
مگه نگفت اگه فک نکنی به روح بودن میتونی رو بشینی؟!نقل قول:
روی صندلی میشینه و از رو میز مثلا رد میشه !
احتمالا اومده مثل این خارجی ها که تو پلیسشون چنتا پرونده رو میگن که فلان پرونده چی شد چی نشد ، اینم اومده غمپز اونا رو در کرده :دینقل قول:
اون سكانس كلانتري رو به ياد بياريد اصلا چه لزومي داشت بياد در مورد پرونده ي نميدونم سرقت جواهر فروشي حرف بزنه؟!!!! آخه كجاش ربط به فيلم داشت.
کارشناس مذهبی این سریال کی بوده؟
اصلا کارشناس مذهبی داشته یا فقط تخیلات فانتزی نویسندس؟
یعنی واقعا روح اینجوریه!؟
ماشالله ضریب الاستیسیته(خاصیت ارتجاعی) این سریال فوق العاده بالاست:31:نقل قول:
داستانی که تو 2 قسمت میتونه خلاصه بشه همچی کــــــــش دادن همچی کــــــــــــــــــــــــ ــــــــش دادن که عید فطر تموم شه باید گوسفندی چیزی قربونی کرد :13:
بدو بدو فیلمنامه 2 صفحه ای بیار سریال 30 قسمتی ببر بدو حراجش کردم
نبود؟
بازرگانی عزت الدوله و شرکاء
من اینو ندیدم :31:نقل قول:
مگه نگفت اگه فک نکنی به روح بودن میتونی رو بشینی؟!
یعنی واقعا اینجوریه ؟! :18:
واقعا نشستی این 20 صفحه رو خوندی ؟ :18::31:نقل قول:
همین یه ذره علاقه ای هم که به فیلم داشتیم با خوند این 20 صفحه پرید
به نظرمن کل فیلم و سریالهای ایران فقط جنبه سرگرمی دارن به جز یکی دو مورد مثلا اخراجی ها-مارمولک و ... که واقعا اومده بودن حرف بزنن و واقعا هم زدن (سراسرفیلم مشکلات جامعه و دولت گوشزد میشد)بقیه همه درپیت و فقط سرگرمی اونم واسه موقعی که بیکاری و هیچ کاری نداری
موافقم ! فیلم ایرانیا بیشتر واسه سرگرمی ساخته میشن. اخراجی های 3 هم پرونده ی اخراجی ها رو خراب کرد :13: با اینکه به قول شما اومده بود حرفی بزنه !
فیلمنامه این سریال به اندازه 5 قسمت 30 دقیقه ای بیشتر نیست و بقیه اش آب بستن به سریاله تیکه هایی مثل
سینما رفتن و بحث دختر و پسر در مورد مادر شوهر , تیکه کلانتری که دوستان گفتن , استقلال قهرمانه , و .....
خیلی تابلو داره کشش میده .
به نظر من این جور که معلومه اصل داستان اون چهار پنچ قسمت آخر اتفاق میفته!
مثلا بعد از شب های قدر!
طرف داره میمیره جنازش تو بیابون افتاده خوش و خرم پا میشه میره سینما!!!!!
نقل قول:محتوای مخفی: توجه : محتوای این مطلب نظر شخصیه منه !
اره دیگه ، دختره بهش گفت اگه به این فکر کنی که روحی( و جسم نداری ) نمیتونی رو چیزی بشینی و چیزی تو دستت بگیری و ..... اما وقتی بهش فک نکنی و روش حساس نشی اتفاقی نمیفته میتونی اون کارا رو انجام بدی .نقل قول:
من اینو ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا اینجوریه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه گير ميدن به اينكه 8 قسمته تازه يه روز گذشته توجه كنند كه سريال 24 هر 24 قسمتش يه روز ميگذشت!!!!:39:
اصلن يه بچه كوچيك هم ميفهمه اين سريال واسه مضمون مذهبيش داره ميخوره تو سرش!:21:
دوست عزیز کاملا مشخصه که این سریال سفارشیه و داره اهداف خودشون رو دنبال میکنه دیگه چه تاثیری میخوان روش بزارن آخه ؟؟نقل قول:
منفی نشون دادن نام های ایرانی
منفی نشون دادن جونایی که به خودشون میرسن و تیپ میزنن و ...
مثبت نشون دادن اونایی که ریش دارن و اسمشون عربیه و ...
حروم خور بودن نصابای ماهواره
و ....
اینا روی فیلم و سریالایی تاثیر میذارن که یه جورایی منافعشون رو به خطر میندازه و ازشون انتقاد میکنه مثل ساختمان پزشکان که همه دیدن که چقدرش رو سانسور کرده بودن
مطمئن باش هیشکی روی این سریال تاثیر نذاشته بلکه از صد جای مختلف هم ازش حمایت شده
مگه سریال های سال های پیش ماه رمضان مذهبی نبود؟ پس چرا ما از اونا خوشمون میومد؟نقل قول:
ای کاش این سریال مذهبی بود! همش شده آموزش جوانان گمراه :weird:
{ راستی این مادر ایدا رو که می بینم یاد مریم رجوی بی ناموس می افتم (قیافشون مثل همه!) }
به جای جعبه ی جادو بفرمایید جعبه ی ارواح!
اون پسر بچه هه که جسد رو دید یادتونه؟
دیدی مهدی سلوکی چه محکم میکوبید رو کاپوت ماشینه!
بعدشم از جلوش پرید اون طرف!!
تمام سریال ها روح دارن امسال چرا؟! :دئ
دقیقا منم همین طور!!نقل قول:
{ راستی این مادر ایدا رو که می بینم یاد مریم رجوی بی ناموس می افتم (قیافشون مثل همه!) }
دوستان ادامه دادن اين بحث ديگه بدرد نميخوره چون همه در مقابل مضمون سريال موضع گرفتن كه راهي نداره اينجوري اگه ارباب حلقه ها هم با اين مضمون مذهبي ساخته ميشد بازم همين آش و همين كاسه بود.
من اولش فكر ميكردم همه بحث هنري ميكنن ولي ديدم اينجا بحث اعتقاده هر كي اعتقاد نداره ميگه بده!!!!
من قبول كردم كه به دلايلي اين سريال و اخراجي هاي 3 و فيلم هايي از اين قبيل خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي بده به دلايلي مارمولك و اخراجي هاي 1 خيلي خيلي خيلي خيلي خوبه.
لطفا خودمون رو گول نزنيم!!!
لطفا هر كي مسائل هنري رو با بقيه مسائل قاطي نميكنه بياد راجع به مسائل فني سريال بحث كنيم.
ممنون
موضوع بحث رو که یک کاربر مشخص نمیکنه.نقل قول:
کاربران تو حیطه قوانین فروم میتونن نظر بدن چه در موارد فنی سریال باشه چه غیرفنی .
درضمن بحث فنی این فیلم رو هم تا حدودی کردیم و چون کاربرها بد گفتن شما باز ناراحت شدی.
کلا هرجوری به این سریال ایراد بگیریم شما ناراحت میشی و قبول نمی کنی یا میگی سریال های خارجی بدترن !
شما اگه با این روش بحث مخالفی می تونی جواب دوستان دیگه رو (مخصوصا با خندیدن و مسخره کردن) بهشون ندی.
این دیگه نامردیه !: دی هر کی این سریال رو ببینیه این جنبه اش اصلن مورد دید قرار نمیگیره !نقل قول:
حروم خور بودن نصابای ماهواره
چون اونی که این سریال رو میبینیه یا با دین یا بی دین هست ( فرضا!)
اگه بی دین باشه که نمیاد به حرف یه سریال با دین بشه !
اگه با دین باشه که فرقی نمیکنه و از قبل میدونسته!
نکته های قبلی باورشون راحت تر بود تا این :46:
منظورتون از این حرف چیه؟ ( چرا تونست لمس کنه ؟ یا چیز دیگه ای هست منظورتون )نقل قول:
دیدی مهدی سلوکی چه محکم میکوبید رو کاپوت ماشینه!
دوست عزیز مگه شما مسائل فنی هم تواین فیلم میبینی؟نقل قول:
یه مثل جالب هست که میگه:
همه چیزمون مثل همه چیزمونه! اگه این آقایون همچین شاهکاری میسازن تعجبی نیست چیمون درسته که فیلمامون درست باشه .
استقبال؟!!نقل قول:
همین نشانه اینه که استقبال شده از این سریال .
چه استقبالي شده؟! هر كي كه اومده تو اين تاپيك كه ناراضي بوده ... از لحاظ ساخت و بعضي مفاهيم مشكل داره.
اون كاربرايي هم كه ادعا ميكنن بقيه بي دين و ايمانن بهتره كمي منطقي باشن ... من نميدونم چيه كه بعضي ها تا كسي باهاشون مخالفه ميگن كه شما دين نداريد ! فقط خودشون رو قبول دارن ... نه عزيز جان اين چيزا نيست. ضعف سريال مشخصه ... شما هم مي خواي قبول نكني خب قبول نكن مهم اينه كه همه ميدونن آب بستن تو سريالي كه نهايت ميتونست 100 دقيقه باشه !! 100 دقيقه تازه با كلي ارفاق !
ديگه زنگ زدن بقال و جنس آوردنش رو هم نشون ميده !!!!!!!!! يه دقيقه و نيم شايد طول كشيد تا زنگ بزنه و بياد جنس رو بياره بده دم خونه و پول بگيره و نشون بده كه داره ميره !! اين يعني آقاي افخمي فكر كرده مردم هم مثل خودش هستند و ميتونه گولشون بزنه. هر سال ماه رمضون سريال هاي خوبي داشت ... امسال شده روح بازار !! اونم با مفاهيمي بي معني و توجيج هاي غير منطقي !! : من چرا اونجا لمس كردم ... ولي اينجا از توش رد شدم؟!! جواب : چون تو بهش فكر كردي!
من واقعا نميدونم اينا چي فكر كردن راجع به مردم !!
به گزارش برنا درمجموعه های تلویزیونی ماه رمضان سال جاری، الگویی از روابط دختر و پسر در جامعه به نمایش گذاشته میشود که با توجه به میزان تاثیرگذاری رسانه ای پرمخاطب مثل تلویزیون و به دنبال آن تاثیر پذیری جامعه از آموزه های این رسانه جای بحث و تامل دارد. در همین راستا با کارشناسان امور تربیتی و خانواده به گفت و گو نشستیم .
سعید حاج سعیدی،کارشناس ارشد روانشناسی،مشاور خانواده در گفتو گو با خبرنگار برنا در پاسخ به این پرسش که مجموعه های تلویزیونی ماه رمضان خانوادگی محسوب می شوند بیان کرد: در مورد خانوادگی بودن یا نبودن این مجموعههای تلویزیونی باید گفت اول باید به زمان پخش آنها توجه کرد. چنین مجموعههای تلویزیونی دربهترین زمان ممکن از روزهای ماه رمضان، مثلا ساعت 20:30 که مردم افطار کرده و می خواهند استراحت کنند پخش می شوند؛یعنی دقیقا زمانی که خانواده دور هم جمع شده اند؛ همه اعضای خانواده در این ساعت به خانه برگشته و دور هم هستند. بنابراین زمانی را برای پخش این مجموعه انتخاب کرده اند که همه اعضای خانواده در آن ساعت در منزل هستند، یعنی حتی اگر موضوع این برنامه خانوادگی نباشد خانواده ها آن را می بینند.
وی درباره ترویج روابط آزاد بین دو جنس مخالف دراین مجموعهها توضیح داد: در یکی از این مجموعه ها، دو بازیگر زن و مرد نقش مقابل یکدیگر را در کاراکتر روح بازی می کنند، درست است که این دو نفر نقش روح را بازی می کنند اما به هر حال وقتی دو هنرپیشه این نقش را بازی می کنند، می تواند به نوعی ترویج دهنده روابط بین دو جنس مخالف باشند.
از طرفی بعضی صحنههای سریال واقعا دو منظوره است و درعین حال در حال انتقال دو مفهوم متناقض است. برای مثال در صحنه ای دیده می شود که بازیگر مرد سریال که نقش روح را بازی می کند، وارد اتاق دختر صاحب کارش نمی شود و حتی به خواب او هم نمی رود و منتظر می ماند تا بازیگر دختری که او هم نقش روح را بازی می کند از راه برسد و با او وارد اتاق دختر شود و به خوابش برود. از طرفی دیگر او همراه همان دختر خانم روح به پارک و سینما می رود و این به نوعی دوگانگی را به مخاطب القا می کند.
مدیر مرکز مشاوره ترنم زندگی با اعلام اینکه این مجموعه ها از طرفی به شکلی روابط را ترویج می کنند و از طرفی دیگر سعی دارند به مخاطب القا کنند که رعایت موارد اخلاقی مسئله ای مهم است گفت: برای مثال در این مجموعه سعی دارند بگویند بازیگر نقش اصلی این قصه در کنار روابطی که با دختر قصه دارد، به اصول اخلاقی هم پایبند است.
وی در آخر تصریح کرد: در مورد تاثیر گذاری مجموعه های تلویزیونی بر روابط افراد باید گفت اول باید بررسی شود که کارگردان با چه هدفی این مجموعه را ساخته و قصد او رساندن چه پیام هایی بوده است ؛گاهی او می خواهد توجه خانواده ها را جلب کرده و آنها را آگاه کند که مراقب رفتارهای فرزندان خود باشند. اگربخواهیم خوشبینانه به این ماجرا نگاه کنیم چنین دیدگاهی را مطرح می کنیم و می گوییم منظور کارگردان آگاه سازی است،اما در مقابل از طرفی دیگر اگر کسی دنبال تایید باشد به خانواده خود می گوید ببینید تلویزیون هم دارد این ماجرا را ترویج کرده و نشان می دهد؛ ببینید همه جا این دو نفر با هم هستند. بنابراین از این دیدگاه می شود گفت چنین مجموعه هایی می توانند تایید کننده روابط آزاد و البته مروج آن باشند.
منبع : برنا
اینقد که این امیر حسین با اون دختر روحه داره رابطشون میزنه بالا من میگم این پسره آخرسر عاشق همین روحه میشه و ازدواج روحی رواج پیدا میکنه :دی
فیلمش خوب به نظر میرسه.
انگاری از فیلمای دیگه بهتره.
اما دارن انگاری عالم ارواح رو دور از واقعیت نشونش میدن.
مگه دختره نمیگه خطا کاره و حماقت کرده؟ پس صاف صاف مثل امیر حسین میگرده؟
من خودم زیاد تو این مسایل نیستم. اما احساس میکنم این دور از واقعیته.
خوب چی میشه مگه؟نقل قول:
اینقد که این امیر حسین با اون دختر روحه داره رابطشون میزنه بالا من میگم این پسره آخرسر عاشق همین روحه میشه و ازدواج روحی رواج پیدا میکنه
اینم خوبه. خوش باشن.:31:
سلامنقل قول:
من هم همین نظر رو دارم
اگر عالم بین مرگ و زندگی یا کما همین جوری بود که خیلی عالی میشد !
به نظر من باید مجوز کارگردانیه کارگردان اینجور فیلما رو باطل کنن تا دیگه پولا رو برای این جور فیلمای چرت و پرت خرج نکنن.
همون پولو بدن یه فیلمه خارجیه توپ بخرن.
.
.
.
دقیقا همینه.نقل قول:
اگر عالم بین مرگ و زندگی یا کما همین جوری بود که خیلی عالی میشد !
دیگه غمی نبود. حداقل واسه این دوره:31:
این حرفتون درسته که این فیلمای ما محتوای خوبی نداره ولی باس ساخته شه تا اشکالا بر طرف شن دیگه.نقل قول:
همون پولو بدن یه فیلمه خارجیه توپ بخرن.
وگرنه که تا اخر همینجوری میمونن.:41:
این حرفتون درسته.نقل قول:
این حرفتون درسته که این فیلمای ما محتوای خوبی نداره ولی باس ساخته شه تا اشکالا بر طرف شن دیگه.
وگرنه که تا اخر همینجوری میمونن
ولی وقتی ما مقدمات پیشرفت رو نداریم.همین چیزی هست که میبینیم سال به سال بدتر و بدتر.
پس انتظار از این بهتر رو نداشته باشید.بلکه باید دعا کنید از این بدتر نشه.
حالا مقدمات چیه:
1)برداشتن محدودیت از صدا سیماو آزادی کامل(که امکان نداره)
2)به وجود اومدن شبکه های خصوصی و پشتیبانی مالی
3)آزاد بودن در نوع سریال یعنی مثلا وزارت ارشادی وجود نداشته باشه که گیر بده و بگه در این سریال باید حتما از این موضوع استفاده بشه.
وقتی این چیزا باشه رقابت به وجود میاد شبکه های خصوصی با هم کل کل می کنند برای جذب مخاطب بیشتر و در نهایت پول بیشتر.و دنبال فیلم سازانی می گردن که سریال های بهتری بسازن.
سریال های شبکه های ایران به موفقیت دست پیدا می کنند.و اگه خیلی خوب باشند به پخش جهانی میرسند.که اینم باز مستلزم نبودن تحریم ایران.
و اقتصاد کشور هم با این حرکت تکونی می خوره.البته آمریکایی ها نمیان سریال های مارو ببنید تو همین خاور میانه میشه یه کارایی کرد.
درخت از ریشه خراب است.
به امید آن روزی که هرگز نخواهد رسید.
دوستان دعا کنید.
اینا هر چی بسازن باز یه چند نفرو پیدا می کنن از سریال تعریف کنن بعدش یه مراسم تجلیل و اینا راه میندازن بعدش پرونده سریال رو میبندن کاری هم به انتقاد ها ندارن !نقل قول:
این حرفتون درسته که این فیلمای ما محتوای خوبی نداره ولی باس ساخته شه تا اشکالا بر طرف شن دیگه.
وگرنه که تا اخر همینجوری میمونن.
این همون لباسی هست که وقتی مرده تنش بوده !( اگه دقت کرده باشین میبینین که مانتو دختره خیلی بلنده نسبت به الان ،چون تو 20 سال پیش اینارو میپوشیدن و لباس اون هم از 20 سال پیش عوض نشده )نقل قول:
روح روسری می خواد چی کار؟ 20 ساله همینطوری سرشه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل امیر حسین که با شلوار و گرمگن هست !
آره دوست عزيز الان احتمالا دارن سكانس رفتن باغ وحش امير حسين و اون دختر روحه رو فيلمبرداري ميكنن :31:نقل قول:
شنیدم این سریال هنوز در حال فیلم برداریه.درسته؟
كاري كه ندارن من احتمال ميدم يه 3-4 قسمت هم تو باغ وحش آب قاطي سريال كرده باشن و از مشمشه و اين جور چيزا هم بگن كه دلتون بسوزه ما روحيم و مشمشه بهمون كاري نداره و ميريم باغ وحش :31:
چه قدر روند سریال کنده و چه قدر آب بستن بهش زیاده
3.4 قسمت فقط برای چند ساعت در سیرال!!
تا اینجای این قسمت که فقط کش دادن بود ...
طرف داره می میره ، اومده تو خواب طرف(2) میگه جون عمت من دزد نیستم !!!
مگه از قسمت اول تا الانش چی بوده؟؟!!نقل قول: