دوست عزیز شما بودجتونو بفرمائین راهنمایی کنم :دی
Printable View
دوست عزیز شما بودجتونو بفرمائین راهنمایی کنم :دی
با سلام به بچه های گل
یه تبلت خوب بین :blush:300 تا نهایت 400 اگه هست لطف کنید و معرفی کنید
سلام دوستان
آقا 1 مشورت میخوام کنم
تا دو هفته دیگه برای ادامه تحصیل دارم میرم ایتالیا
الان 1 تبلت میخوام
خودم گلکسی تب p1000 داشتم رنگ رو ش رفته بود فروختم الیته خودم دست دو خریده بودم
و واقعا هم ارش راضی بودم و دوست دارم دوباره بخرمش
الان من کلا 450 پول دارم
تبلت اندروید میخوام و سیم کارت خور یعنی موبایلم باشه نور الا نور میشه
حالا سوالم اینه چی کار کنم 1 دونه از ایران بخرم برم یا برم اونجا بخرم
مثلا من همین گلکسی تب خودم رو رفتم تو سایت سامسونگ ایتالیا دیدم 500 خورده ای یورو میشه
حالا موندم چی کار کنم من با یور 1700 به پول خودمون حساب کردم از ایران هم گرون تره
فضیه چیه چرا قمیت ایران رو هم به دلار یا یورو تیدیل کنی ارزون تر در میاد
نظر شما چی از کجا دستگاه رو بگیرم
الان اگه از ایران بدون گارانتی بگیرم ایا مشکلی داشت دستگاه نمایندگی سامسونگ مثلا تو ایتالیا شامل گارانتی میشه
حتی این قضیه رو از سامسونگ ایران مثلا پارس مایکروتل پرسدم گفت نمیدونم خلاصه دو هفته دیگه بیشتر تهران نیستم
از همه بدتر نه نوت بوک دارم و نه نت بوک ونه تبلت
موندم چی کار کنم برم
سلام
دوستان من بین ایپد 2 و گلکسی سامسونگ موندم کدوم بهتره؟
مرسی
آیپد2...:10:نقل قول:
آقا من یه سایتی ایرانی خوندم تبلت Pandigital Nova قیمتش 169 دلاره و 5 اینچ هست با رزولوشن 800*600 و آندروید 2.3 . حالا این تبلت با این همه چیز اونم فقط 169 دلار واقعا خوبه ؟؟؟؟ اگه خوب نیست یه تبلت با قیمت مناسب (کمتر از 400 تومن اگه هست !!!) معرفی کنین . (نمیخوام زیاد خرج کنم) . مرررررررررررررررسی :11:
بهترین گزینه برای شما با کمتر از 400 هزار تومان تبلت Archos 70 Internet Tablet هست که صفحه نمایش 7 اینچی داره با 8 گیگ حافظه داخلی و آندروید 2.2 . البته تا 32 گیگ هم مموری میخوره .
قیمتش هم حدوده 350 تا 360 هست .
خیلی خیلی خیلی ممنونم . بازم ارزون تر از این هست ؟؟؟نقل قول:
مرسی ولی دلیلتون چیه؟نقل قول:
ارزون تر از این هم هست ، اما برندهای متفرقه که ضعف های بی شماری هم دارند .نقل قول:
من ویدئو Review از این مدل آرچوس زیاد دیدم . به نظرم همه چیزش عالی هست با توجه به قیمتش ، مخصوصا فرمت های مختلف تصویری که میتونه ساپورت کنه .
کم....شما فک کن 1000t کم ترینشو بگو
داخل ایران میفروشنش ؟؟؟نقل قول:
سایتی واسه خریدش هست ؟؟ من ارومیه هستم و فکر نکنم اینجا پیدا بشه
سایت دیجی کالا داره ، اتفاقا هم 10 اینچی داره هم 7 اینچی را .نقل قول:
تبلت های کریتیو هم هستن...البته نمیدونم خوب هستن یا نه...
سلام قیمت روز asus transformer رو میخوام
16 و 32 با پایه و پارانتی ویستا
ممنون
(قیمت بدون داک نمیخوام)
بازم ممنون
سلام
ميخواستم بدونم با 400 تومن ميشه يه تبلت 10 اينجي كرفت؟
يه سوال هم دارم؛ ميشه با تبلت؛ يعني مروركرهاش؛ تو هر سايتي رفت؟ واضحتر بكم؛ ميشه تو سايتي كه با وردبرس درست شده؛ نوشت؟ يعنو بست داد؟
ببخشيد؛ دارم با موبايل مينويسم و فارسي ندارم؛ دي
دوسته عزیز شما 400 تومنو بدی یه ipod بگیری به نظر خودت بهتر نیست ؟؟؟
سلامنقل قول:
با این بودجه میشه تبلت Archos گرفت ولی در مورد پشتیبانی از زبان فارسی خبر ندارم کلا فعلا تبلتهای اندروید برای نوشتن مطلب پر حجم در سایتها زیاد مناسب نیستن یعنی اذیت میکنن ولی بعضی مدل هاشون همراهشون کیبورد دارند که البته قیمتشون زیاد هست اگه شما استفادتون بیشتر تایپ هست اگه یه نت بوک با این بودجه بگیرید مناسب هست
مشخصات چند تبلت Archos با قیمت در سایت دی جی کالا هست که فکر کنم با قیمت 400 همشون 7 اینچ باشن
تبلت samsung P1010 Galaxy Tab Wi-Fi هم 450 هست
و اما نت بوک شما میتونید نت بوک ها رو تو قسمت مشاوره از بچه های لپتاپ بپرسید ولی من این مدل رو پیشنهاد میدم که قابلیت پخش فیلم hd رو هم داره ولی بیخیال انجام چند کار با هم بشید منظورم مولتی تسکینگ هست asus 1015b
تو این تایپیک مشخصاتش رو نوشتم
قیمتش باکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505431
cpu c50=490
cpu c30=400
والبته فکر کنم با رم 2 گیگ و هارد 500
سلام من یک تبلت می خواهم که امکان برقراری تماس و مکالمه داشته باشد نظرم روی سامسونگ گالکسی تبp1000 است آیا مدل دیگری هست در کل تبلت خوبی است معایب و مزایایش را بگید؟
منظورتون asus transfomer هست که کیبرد داره؟ گرونه فعلا... ولی همین archos هم کیبرد میخوره هم usb هم bluetooth
ipod به کارم نمیاد. صفحه اش کوچیکه بدردم نمیخوره. میخوام یه صفحه ۱۰ اینچی بگیرم. واسه این میخوام که دیگه هم لپتاپو اینور اونور نکنم و هم کارامو باهاش بتونم انجام بدم.
فعلا با همین لپتاپ ۱۴ اینچی خودم سر میکنم تا پول دستم بیاد بتونم تکنولوژی خودم رو پیشرفت بدم! :دی
مرسی از همه
سلام
بین این چن تا تبلت معروف حال حاضر شما برای کارهای زیر کدومو پیشنهاد میدید ؟
1- فیلم و سریال (که اکثر دایویکس و در بدترین حالت 720p ! بیشتر نخواستیم !:31:)
2- اینترنت - که ترجیحا با سیم کارت راه بیفته ! wifi هم داشته باشه بهتره !
3- حتما پورت usb داشته باشه ! واسه نصب کردن هارد اکسترنال !
4- در مورد شماره 1 ، کلا با زیرنویس فارسی مورد پیدا نکنم ! همه فرمتهای زیرنویس رو ساپورت کنه بهتره ! (اعم از srt,idx,ass,...)
5- واسه کتاب خوندن هم مناسب باشه !(فارسی یادتون نره!)
6- دووم باتری هم هر چی بیشتر بهتر !
7- خروجی hdmi هم داشته باشه !
قیمت هم حدودا بگیر ممنون میشم !
کسی اطلاعی نداره ؟؟نقل قول:
علي جان 16 با داك حدود 700 بازار گير مياد 32 هم نزديك 800 با داك بدون داك هم 100 توماني كم كننقل قول:
مرسی ولی تو همه سایت ها زده 760 تومن 16 گیگ با داک رو ؟ اگه واقعا 700 باشه که عالیه !! جایی تو تهران یا سایت انلاین سراغ نداری با همون قیمت حدود 700 ؟
نمیدونم ولی با اینکه حسابی قبولت دارم و میدونم حرفه ای هستی ولی داری تو قیمت ها اشتباه میکنی ؟؟
راستی تو 3.2 مشکل دیدن ویدیو رفع شده ،1080 رو چطور نشون میده
من بیشتر برای اینترنت و ریدر و نوت برداری میخوام ! با مقایسه همه به این نتیجه رسیدم که همین بهترینه و عمر باطریش هم بالاس + اینکه داک و کیبوردش عالیه !
علي جان اين قيمت بازار نه سايت و منبع معتبري دوستي از علاالدين فكر ميكنم تونسته بود با چونه تهيه كنهنقل قول:
البته فكر ميكنم قيمت همون حدودي هست كه خودت ميدوني توي سايت هاي فروش اينترنتي
مشكل 1080p مربوط به چيپست تگرا2 ميشه كه فعلا متاسفانه نميتونه اجرا كنه (البته در تب 10.1 سامي وزوم گويا با كدك mpg4 ميتونه اجرا كنه ) ولي كانتينر mkv رو خير من روي گالكسي تب 10.1 تست زدم اجرا نكرد
-در مورد باطري بين تبلت هاي هاني كمب هم بهترين عملكرد مربوط به تب 10.1 سامي هست (البته تفاوت فاحشي با ترانسفورمر نداره )
مرسی از کمکت و اینکه با 720 چی مشکل نداره ؟ روان و راحت نشون میده ! تجربه وب گردی باهاش چطوره ؟نقل قول:
حالا میدونم خودت یه مدت دنبال سامی بودی و الان ایسوس گرفتی !
حالا فکر کن خودت الان 1 تومن پول داری میخوای بری تبلت بگیری بین این سه تا کدوم رو میگرفتی ؟
1-ترنسفورمر 2-گلکسی 3-زوم !!؟؟
من خودم برا وب و افیس و نوت برداری میخوام که با کیبوردی که ایسوس داره کارم راه میوفته و باطری اضافه داک هم عالی میشه !
راستی داک چطوری شارژ میشه ؟ جداگونه یا .......
ببين اگر فرمت ها استاندارد باشه موردي نداره ولي mkv كلا گير هست من با پليرها وكدك هاي مختلفي تست كردم ولي باز هم ريپ ميزدنقل قول:
در مورد وب گردي و مسئل مربوط به اون تبلت ها بي نظير هستند لذتي ميبريد كه قبلا تجربه نكردين
من الان ترانسفورمر هم ندارم واحتمالا يك تب 10.1 بگيرم بخاطر تجربه متفاوت
منتها من نقصي در ايسوس نميبينم تنها ايرادش از نظر من وزنش هست
داك هم مچزا شارژ ميشه و ورودي ها و قابليت هاي خوبي بت ميده
اگر سوال ديگه اي در موردش داشتي توي تاپيكش بپرس كه بحث ها يكجا باشه براي بقيه دوستان
این همه از تبلت ها گفتین ولی کسی از ep 121 هرفی نزد نظره همه رو درباره تبلت عوض میکنه
- تا زمانيكه ويندوز 8 رو روي تبلت ها نبينيم بقيه سيستم عامل ها بخاطر بهينه نبودن و طراحي نشدن با اين قابليت با اين پتنت (تبلت) زياد كارايي ندارند -وزن زياد-مصرف باتري بالا و..... (البته نظر شخصيم هست )نقل قول:
برای خرید تبلت 7 اینچی که gprs رو هم ساپورت کنه و با فارسی مشکلی نداشته باشه بغیر از گلکسیp1000 چه گزینه هایی پیش رو داریم؟
ممنون که جواب میدین
فكر ميكنم فلاير بهترين گزينه ممكن باشه براي شمانقل قول:
آندروید میتونه فایل های اکسل و ورد و اینا رو باز کنه؟ چه فرمت های مهمی هست که ساپورت نمیکنه؟
روی تبلت هایی که ویندوز 7 دارن میشه بعداً ویندوز 8 ریخت یا همین نسخه بتای ویندوز 8 رو ریخت؟ تبلت ها مثل PC ها و لپتاپ ها نیستن که هر سیستم عاملی بخوای روش بریزی؟ مثلاً روی PC هم میشه ویندوز ریخت هم لینوکس. میخوام ببینم روی تبلت های آندروید میشه ویندوز 7 یا 8 ریخت؟ آخه برای ویندوز دست آدم بازتره خیلی از لحاظ برنامه.
مرسی.
سيامك عزيز تمامي فرمت هاي document رو باز مكينه و همينطور e-book ها با فرمت هاي epub و....نقل قول:
ميشه ارتقا داد بستگي به سخت افزار تبلت داره
- هاني كامب ها چنين بستر سخت افزاري رو ندارند
البته
ubuntu رو جايي ديده بودم روي تب 10.1 پورت كرده بودند
[HTML]http://www.engadget.com/2011/06/29/ubuntu-demonstrated-running-on-galaxy-tab-10-1-summarily-dubbed/[/HTML]
آقا بالاخره galaxy tab 10.1 چند شد تو بازار ایران ..؟
مرسی از پاسختون.نقل قول:
از طریق نصب برنامه مجزا میتونن فایل های آفیس رو بخونن یا گوگل پیش فرض این قابلیت رو برای آندروید گذاشته؟
یعنی میخواین بفرمایین تبلت های آندروید چون برای این سیستم عامل که سبک تر هست طراحی شدن از لحاظ سخت افزار ضعیف هستن ویندوز 7 روشون نصب نمیشه و اگه قوی بودن نصب میشد؟ اگه بله هـــــــــیچ تبلت هانی کامی نیست که از نظر سخت افزار برای نصب ویندوز یاری بده؟ (قیمت مهم نیست)
لینوکس مد نظرم نیست فقط جهت مثال عرض کردم.
هانی ها با نوشتن فارسی در آفیس و جاهای دیگه مشکلی ندارن؟
چرا پيش فرض كلي برنامه هست document to go , polaris و....برنامه هايي كه وجود داره هم نهايت 1 مگ بيشتر حجم ندارند و نگران اين مطلب نباشين اصلانقل قول:
بحث اين نيست كه ممكن هست يا نه همونطور كه ديدين سيستم عامل هايي نصب شده ولي چون بهينه نيست براي اينگونه تبلت ها عمر و مصرف باتري اجراي اونها (با توجه به رزولوشن متفاوت نياز به چيپست هاي متفاوت گرافيكي و...) و موارد بسيار ديگري عملا اينكار بيهوده است
تبلت هاني كمب خير ولي تبلت هايي هستند كه به صورت پيش فرض با سيستم عامل ويندوز هستند
سيلام يه سري سوال داشتم گفتم اينجا بپرسم بهتره
1-تبلت پي سي اندوريد كه بتونه فتوشاپ رو اجرا كنه چي ميشناسيد ؟
3-مدلاي خوب چي هست ؟
يه تبلت پي سي اندوريد كه بتونه فتوشاپ رو اجرا كنه و همچنين بتونه فايلاي ويدئويي با زيرنويس اجرا كنه(مثلا برنامه KM رو اجرا كنه بعدش بتونه زيرنويس رو هم اجرا كنه) و بتونه توي وب بريم و اينا مي تونيد معرفي كنيد ؟
كلا يه كامپيوتر كامل اما به شكل تبلت منظورم اين ميشه
نقل قول:
1- تبلت پی سی اندروید ؟ نداریم که بتونه فتوشاب رو اجرا کنه ولی تبلت پی سی ویندوز داریم که فتوشاب رو نصب میشه ولی عملا زیاد به کار نمیاد !
باید بگردی دنبال یه تبلت ویندوزی که قدرت بالایی داشته باشه
سلام
من چند وقتی است که در مورد تبلت تو وب سرچ میکنم و به نکات جالبی رسیدم
1. تبلت های اندروید 2.2 زیاد جالب نیستند و از نظر سخت افزاری ضعیف هستند .
2. تبلت های آندروید 3 هم که دارای سی پی یو انویدیا تگرا 2 هسته ای هستند باز هم نسبت به اینتل ضعیف هستند .
3. تبلت های ویندوز 7 به دلیل اینکه ویندوز 7 برای تبلت طراحی نشده زیاد لمسی توشون کاربرد نداره.
کلاً به نظر من اگه تبلت با پردازنده ایتنل 1.5g n550 بگیرید چون دو هسته ای هست و قدرتش نسبت به بقیه بهتره گزینه خوبی است چون بعدا میشه روش ویندوز 8 رو هم نصب کرد البته میتونید آندروید x86 2.2 رو روش نصب کنید که 2.3 هم داره تست میشه و بزودی براش میاد و 3 هم قراره براش بیاد. گزینه خوبی به نظر میاد .
البته من خودم به نتیجه دیگری رسیدم .
کمپانی Archos . داره یه تبلت جدید با پردازنده 1.5 گیگ 2 هسته ای میزنه که نسبت به پردازنده تگرا 50 درصد سرعتش بشتره و آندروید 3.2 داره و قیمت عالی البته اگه اینجا با قیمت مناسب عرضه بشه. بهترین گزینه است .
ضمناً ویندوز 8 هم فکر کنم نسخه ای داره که روی این پردازنده ها نصب میشه
هر کمپانی ، براساس یکسری محصولات بوجود می آید و با بعضی از محصولات دیگر نامشان برسر زبان ها می افتد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ، کمپانی Archos که ابتدا با تبلت ۷ اینچی ۹۹ دلاری آندرویدی خود ، بر سر زبان ها افتاد ، این بار دو تبلت جدید هانی کامب خود را به نام های Archos 80 G9 و Archos 101 G9 معرفی کرد.
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند روز نمی توان چشم از درج خبری از سیستم عامل گوگل ، آندروید بست ، حتی گوگل به لوازم خانگی هم رحم نکرده و پای سیستم عامل محبوبش را هم به یخچال ها نیز باز کرده است.
سیستم عامل باز گوگل یک فرصتی برای کمپانی های ناشناس و کوچک بوجود آورد تا بتوانند با بکاربردن تمامی تلاش خود ، با این سیستم عامل خودی نشان دهند.
کمپانی Archos نیز از جمله این کمپانی هاست و می داند در این بازار باید با غول های بزرگی رقابت کند.
طراحی دو تبلت جدید این کمپانی جدا از الگوی تکراری تبلت های دیگر است و این یکی از دلایل محبوبیت پیدا کردن این دو محصول می تواند باشد.
مشخصات سخت افزاری این دو مدل به ترتیب عبارت است از:
مدل Archos 101 G9 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- صفحه نمایش: ۱۰٫۱ اینچ Super Clear Back-light LED (با ۱۶ میلیون رنگ) با پشتیبانی از رزولوشن (یعنی ۸۰۰ * ۱۲۸۰ پیکسل)
۲- پردازنده : پردازنده دو هسته ای ۱٫۵GHz مدل ARM Cortex A9
3- حافظه رم: بیان نشده
۴- هارد: ۱۶GB + 25۰GB
5- دوربین: دوربین ۲ مگاپیکسل با قابلیت HD
۶- وزن: ۶۴۹ گرم یا ۷۵۵ گرم (با هارد ۲۵۰ گیگ)
۷- اندازه: ۲۷۶ * ۱۶۷٫۳ * ۱۲٫۶ میلیمتر
۷- امکانات جانبی: USB 3.0 port , IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi , Bluetooth 3.0+EDR , SD card slot , 2 x USB 2.0 ports
8- قیمت: ۳۴۹ دلار
———————————————— —————————-————————————————
مدل Archos 80 G9 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۱
1- صفحه نمایش: ۸ اینچ Super Clear Back-light LED (با ۱۶ میلیون رنگ) با پشتیبانی از رزولوشن (یعنی ۷۶۸* ۱۰۲۴ پیکسل)
۲- پردازنده : پردازنده دو هسته ای ۱٫۵GHz مدل ARM Cortex A9
3- حافظه رم: بیان نشده
۴- هارد: ۱۶GB + 25۰GB
5- دوربین: دوربین ۲ مگاپیکسل با قابلیت HD
۶- وزن: ۴۶۵ گرم یا ۵۹۹ گرم (با هارد ۲۵۰ گیگ)
۷- اندازه: ۲۲۶ * ۱۵۵٫۳ * ۱۱٫۷ میلیمتر
۷- امکانات جانبی: USB 3.0 port , IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi , Bluetooth 2.1+EDR , SD card slot , 2 x USB 2.0 ports
8- قیمت: ۲۷۹ دلار
منبعکد:www.barsam.ir