کلا سریال درپیت به تمام معناست
Printable View
کلا سریال درپیت به تمام معناست
نقل قول:
1:اگه بخوان اينايي كه شما گفتي دقيقا نشون مردم بدن يه سريال آبكي ميشه مثل ستايش و چون نميشه بيشتر از 30 قسمت ساخت دست كارگردان بسته ميشه.
2: اون اصغر استاد بود نه حسن استاد!!!:27:
3: اين فيلم نيست سرياله!!
4:دوست عزيز لاست هم رو حساب فرض ساخته شده و همه رو سر كار گذاشته!!:21:
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
نقل قول:
بودجه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18: :18:
تجهيزات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18 ::18:
سينما نيست تلويزيونه!!!!!
یعنی الکی میخوان کشش بدنا!
فردا شب عید فطره دیگه باید تموم شه!
همه سریالا هم میخوان همه چی رو توی قسمت آخر تموم کنن!
اون اصغر استاد در واقع همون شیطون بود دیگه که میخواست حاجیو نسبت به فاطمه بدبین بکنه.نقل قول:
یا حسن استاد که گفتن مرده...
اگه دقت بکنی صداش دقیقا صدای همونیه که داستانو روایت میکنه
در کل من تو ماه رمضون اینو دنبال کردم بین همه سریالا.بهتر از بقیه بودش.
اون اوایل که سارا با نیما بیرون میرفت یاد آهنگ دختر حاجی الماس از سندی میفتادم:دی
منتظر عکس العمل حوزه علمیه هم نسبت به شیطون بودن برادر بسیجی محترم هستم:دی
ولی من باز هم میگم از ایده ی تیتراژش خیلی خوشم میاد به خصوص دیشبش که نشون داد حاجی مرده خیلی باحال بود عجب ایده ی بکری داره
هدي زينالعابدين با نقش فاطمه در «سقوط يك فرشته» مقابل دوربين ظاهر شده است. وي در اين سريال نقش دختر ريحانه(با بازي فريبا كوثري) يك دختر مثبت و متدين جامعه امروزي را به تصوير ميكشد. حضور در سقوط يك فرشته براي هدي زينالعابدين فرصت خوبي فراهم آورد تا او تواناي هاي خود را در بازيگري بروز دهد. آنچه در زير ميخوانيد همه آن چيزهايي است كه در بطن ورود به سقوط يك فرشته براي هدي زينالعابدين اتفاق افتاد.
پيش از بازي در اين مجموعه هم سابقه بازي جلوي دوربين داشتهاي؟
قبلا هم در نقشهاي كوتاه مجموعههايي مثل آشپزباشي بازي كردهام كه اتفاقا آنجا نقش خبرنگار را داشتم. در فيلم چمدان به كارگرداني ماني حقيقي و فيلم سينمايي خانه روشن به كارگرداني وحيد موسائيان هم در يكي دو سكانس بازي داشتهام. ولي سقوط يك فرشته را اولين فعاليت حرفهاي خودم ميدانم.
آيا مجموعه مناسبتي در جذب مخاطب متفاوت از مجموعه هاي غيرمناسبتي است؟
قطعا ماه رمضان فرصت بهتر و مناسبتري براي پخش مجموعههاي تلويزيوني است؛ چون تلويزيون تعداد مخاطبان زيادي از همه قشرهاي اجتماعي دارد و مختص به يك گروه خاص نيست.فاطمه جزو شخصيتهاي كاملا مثبت است. باورپذير كردن اين نقش تك بعدي و انعطافناپذير براي شما مشكلي ايجاد نكرد؟
فاطمه شخصيت غيرقابل باوري نيست و پيشينه او و خانوادهاش و اينكه پدرش قبلا متولي امامزاده بوده و آدمهاي اطرافش با آموزههاي دينيشان، باعث شده فاطمه از لحاظ شخصيتي مثبتتر به نظر برسد. اين شخصيت به نوبه خود پيچيدگيهايي دارد كه بيننده تا انتهاي رسيدن سريال شاهد آن خواهد بود.
اين تك بعدي بودن نقش تاحدودي برگرفته از نوع بازي شما بود يا از ابتدا قرار بود فاطمه به همين شكل به نظر بيايد؟
دلم ميخواست فاطمه را شخصيت مظلومي نشان دهم، چرا كه خيلي جاها خود را در موضع قدرت نميبيند و حتي به تهمتهايي كه به او و مادرش زده ميشود هم چندان واكنش شديدي نشان نميدهد.
به نظر ميرسد رابطه خوبي با دوربين داري. قصد داري بازيگري را به عنوان حرفهات دنبال كني؟
فكر ميكنم اين اتفاق بيفتد و دوست دارم چنين تجربهاي را داشته باشم. رشته درسي من گرافيك بوده است و به هرحال دوست دارم هنر در زندگيام جايگاه ويژهاي داشته باشد.
ديالوگهاي فاطمه خيلي جاها حالت پيامرساني دارد.
كارگردان و حتي تيم نويسندگان به پرداخت اين نقش تاكيد زيادي داشتند و يكسري فاكتورها وجود داشت كه بايد لحاظ ميشد. كنترل خشم، دروغ گفتن، حجاب و مفاهيم قرآني همه از جمله مواردي بودند كه در شخصيت فاطمه خلاصه ميشدند و در كل يك بازنمايي خوب را از اين نقش به تصوير ميكشيد. نكته مهم اين است كه چقدر شيطان ميتواند روي چنين آدمهايي نفوذ كند، چون شخصيتهاي با ايماني مثل فاطمه براي شيطان جذابترند.به نظر مي رسد تاكنون نتيجه گيري مسقيمي از شخصيت ها نشده است؟
به نظرم اين اتفاق از نقاط كاملا مثبت سريال است؛ چرا كه اگر قرار باشد خود داستان نتيجهگيري مستقيمي از كاراكترهايش داشته باشد آن وقت خيلي از شخصيتها جذابيت خود را از دست ميدهند. در ادامه داستان، بيننده بيشتر با شيطان آشنا ميشود و فقط به گفتار متن بسنده نميشود. آن موقع است كه به قضاوتي درست در مورد شخصيتها ميرسد و به نظرم اين يك اتفاق درست و متفاوت در شخصيتپردازي يك قصه است.بخاطر مثبت بودن بيش از حد فاطمه براي مخاطب غيرقابل باور است. چگونه اين نقش را از تكبعدي بودن در آوردي؟به هر حال ممكن است همانطور كه نقش سارا موافق و مخالفاني دارد در روند داستان هم تعدادي از بينندگان خيلي از شخصيت فاطمه خوششان نيايد. فاطمه خيلي جاها ركگوييهايي هم دارد و حتي گاهي دخالتهاي مستقيمي هم ميكند. اين همان وجهه پيچيده شخصيت فاطمه است كه ميتواند او را از تك بعدي بودن صرف خارج كند.نقشي كه ابتداي ورودت به عرصه بازيگري انتخاب كردهاي مثبت است و امكان دارد تو را به كليشه بكشاند. به اين قضيه فكر كردهاي؟
نقش فاطمه را در اين مجموعه خيلي دوست دارم، ولي ترجيح ميدهم بعد از اين، انتخاب نقش هايم بسيار متفاوت از فاطمه باشد. حتي ترجيح ميدهم مدتي كار نكنم تا نقش مناسبي به من پيشنهاد شود. دوست دارم در ادامه اين راه بازي در يك نقش منفي را هم تجربه كنم.فيلمبرداري اين سريال زماني شروع شد كه فيلمنامه كامل در اختيار نبود اين مسئله در بازي شما تاثير منفي نداشت؟
داستان از ابتدا مشخص بود و همه ما از همان بدو ورود ميدانستيم قرار است آينده نقشمان چه شود. بحث نوشته شدن به روز فيلمنامههاي مجموعههاي مناسبتي هم چيزي نبود كه سقوط يك فرشته مبرا از آن باشد، ولي اين اضافه شدنها فقط در حد جزئيات بود و تاثير چنداني در شخصيتهاي داستان نداشت، چرا كه اگر غير از اين بود، امكان داشت هركدام از بازيگران بخوبي نتوانند از ايفاي نقششان برآيند. ما طي كار جلسات گروهي زيادي داشتيم و همه چيز ضمن تعامل با كارگردان و نويسندگان پيش ميرفت.تعامل با بازيگران اين مجموعه چقدر به ايفاي بهتر نقش فاطمه كمك كرد؟
از همان ابتدا ارتباط خوبي ميان همه بازيگران وجود داشت. خيلي اوقات راجع به نقش هايمان با هم همفكري ميكرديم و نظر ميگرفتيم. در اين مجموعه بازيگران سرشناسي چون مسعود رايگان و فريبا كوثري حضور داشتند و اين براي من كه در ابتداي ورود به اين حرفه بوده و هستم اتفاق خوبي بود كه بتوانم خيلي چيزها را طي تعاملي كه با اين بازيگران داشتم به دست بياورم.طي اين مدت پيش آمده كه با ديدن سكانسهايتان فاكتورهاي ديگري را هم به نقش اضافه كني؟
معمولا هر موقع كه به لحاظ زماني فرصت داشتم و سرصحنه نبودم حتما مجموعه را دنبال ميكردم. خيلي وقتها هم اتفاق افتاد كه با ديدن بازي خودم تعجب ميكردم كه مثلا چرا نقش را اين طور بازي كردهام. به هرحال ديدن، فرصت خوبي در اختيار بازيگر ميگذارد كه نيم نگاهي به نوع ارائه بازي خود داشته باشد و سعي كند آنجا كه ميتواند نقاط ضعف و كاستيهاي خود را جبران كند.فكر ميكني چقدر به نسبت بازيهايي كه در سكانسهاي اول داشتي پيشرفت كردهاي؟
فكر ميكنم تا اندازهاي موفق عمل كردم و پيشرفتهايي داشتهام. بهرام بهراميان به من كمكهاي زيادي كرد و همفكريهاي زيادي براي ارائه اين نقش انجام شد تا فاطمه هماني شد كه بايد باشد.طي اين مدت هم پيشنهادهايي براي بازي داشتهاي؟
بله. همزمان با اين كار پيشنهادهايي هم بود كه نميشد خيلي جدي به آنها فكر كرد، چرا كه با فرصت كمي كه ما در اين كار در اختيار داشتيم فرصت نبود كه بشود به همزماني بازي در يك مجموعه ديگر هم فكر كرد. اميدوارم بعد از بازي در اين مجموعه بتوانم در انتخابهاي بعديام هم دقت و درايت لازم و كافي را داشته باشم.
ای دل غافل عمو شیطان که فاطمه رو کشت تغییر چهره هم داد باز :31:
حوبه باز یه ماتیز چپ کردن اینا تو فیلم :31:
اره :دی ولی تغییر چهره نداد ها! فقط لباسش جینگول شد:دینقل قول:
حالا واقعا تغییر چهره داد؟ : دی
ولی عجب دفعه اول بعد از اینکه فاطمه افتاد مرد ، نشونش داد صورتش مثل گوریل بود:دی
ماتیز چپ کردنش هم خوب بود:دی
خوب شیطان روسیاه بود دیگهنقل قول:
ولی عجب دفعه اول بعد از اینکه فاطمه افتاد مرد ، نشونش داد صورتش مثل گوریل بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما !!!!11
الیاس بود !!!!!!!!!:18:!
چه باحال !!!!!!!!!!!!1
فاطمه مرد؟من فکر کنم نمیره زنده بمونه
اگه بمیره میشه فیلم هندی . حاجی به بچه یتیم تهمت زدو وقتی میفهمه اشتباه کرده که فاطمه مرده :37:
2 نكته راجع به صحنه هاي آخر بگم:
1: ماشينه ماتيز نبود mvm 110 بود.
2: شيطان هم تغيير لباس داد و هم تغيير چهره و همون برادر بود منتها بدون ريش و موهاشم مدل دار بود.
توی تیتراژ اول بودنقل قول:
حواسم نبود
مرتضی برازش یا مصطفی برازش
گفتم که نمیشه بدون کارشناس همچین فیلمی بسازن
نقل قول:
1:اگه بخوان اينايي كه شما گفتي دقيقا نشون مردم بدن يه سريال آبكي ميشه مثل ستايش و چون نميشه بيشتر از 30 قسمت ساخت دست كارگردان بسته ميشه.
2: اون اصغر استاد بود نه حسن استاد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3: اين فيلم نيست سرياله!!
4:دوست عزيز لاست هم رو حساب فرض ساخته شده و همه رو سر كار گذاشته!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که شدی ملا نقطه گیر!
لاست سریال مذهبی بود من نمی دونستم ؟!
من بحثم اینه که اساس همچین سریالی اشتباهه!
قضیه اصغر استاد هم آخر تخیل بود!
فکر کنم کلید اسرار زیاد نگاه کردن :31:
نقل قول:
الان فهميدم!!! شما كلا با سريال مذهبي مشكل داري كه ميگي اساسش اشتباهه.:18:
خیرنقل قول:
سریال مذهبی مشکلی ندارم، اینکه چند ساله موضوع همچین سریال هارو شیطان و فرشته میزارن مشکل دارم باهاش!
چون عقل سلیم میگه یه فردی بعنوان شیطان وجود نداره
که تازه اینطوری بخواد تیپ بزنه و تغییر چهره هم بده :31:
نقل قول:
ببين دوست عزيز بلاخره شيطان يه چيزي كه تو دين اسلام ازش ياد شده و بلاخره بايد براي آشنايي افراد چند تا سريال راجع بهش ساخته بشه و به قول خودتون چون با عقل سليم جور در نمايد كه به عنوان شخص وجود داشته باشه پس كار مشكل ميشه و به بن بست ميخوره تا جايي كه به اين فكر ميافتي كه هيچ راهي جز نشون دادن شيطان به صورت شخص برات باقي نميمونه و مجبوري اينجري نشونش بدي.
البته من نميگم وجود شيطان با عقل سليم جور در مياد ولي اگه صحبت هاي استاد رائفي پور راجع به فرقه فراماسونري و شيطان پرستي بشنوي ممكنه يه كم دودل بشي.
تازه من نميگم سريال خوبه در صورتي كه سريال پر از مشكل و نقصه ولي خب يه 10000000 دليل وجود داره كه سريال ماه رمضون بايد با اين موضوع ساخته بشه. ولي خب اين سريال به نظر من از نمونه هاي خودش خيلي بهتره و تازه داستانش با وجود اينكه مذهبيه از 1هزار تا سريال مثل فاصله خيلي خيلي خيلي بهتر و مفيدتره.
:11:
دوستان این مطلب بخونید
نفوذ شيطان در خانواده مؤمن «حاج حبيب» مبالغهآميز است
خبرگزاری فارس: رئيس دانشكده الهيات دانشگاه امام صادق(ع) با تأييد اينكه شيطان در چهره اولياي الهي نيز ميتواند ظاهر شود؛ نفوذ شيطان در خانواده مؤمن «حاج حبيب» را مبالغهآميز دانست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -------------------------------
به گزارش خبرنگار آيين و انديشه فارس، در ايام ماه مبارك رمضان سريالهاي مختلفي از رسانه ملي پخش شد كه با توجه به موضوعات ديني و قرآني آن از اهميت ويژهاي برخوردار بودند. يكي از اين مجموعهها «سقوط يك فرشته» است به بازگويي نقش شيطان در زندگي انسان ميپردازد. با «محمدرضا محمدزاده»، رئيس دانشكده الهيات دانشگاه امام صادق(ع) گفتوگويي را درباره اين سريال و جايگاه شيطان در زندگي انسان ترتيب دادهايم كه مشروح در پي ميآيد.
تجسم شيطان در ظاهر انسان امكانپذير است
* آيا شيطان ميتواند در ظاهر انساني مجسم شود؟
- در مورد اينكه شيطان بتواند، تغيير ماهيت دهد و يك ماهيت ديگري پيدا كند، كاملاً ترديد دارم، بر اساس مباحث علمي كه در جاهاي مختلف صورت گرفته، تغيير ماهيت دادن شيطان امكانپذير نيست، ولي اين امكان وجود دارد كه ظاهرش شبيه انسان يا بعضي از موجودات پيدا شود و آن چيزي كه اتفاق ميافتد، ظاهر است. يعني؛ در واقع نوعي تجسم انساني و يا حيواني است، براي اينكه شيطان بتواند كار خودش را كه وسوسه انسان است، تا يك حدي به انجام برساند.
اين مسئله را، آيات و روايات تا حدي ميتواند، تأييد كند، ما در روايات داريم كه شيطان به صورت حيوان ظاهر شده و يا شيطان به صورت انسان تجسم پيدا كرده تا بتواند وسوسهاي را انجام دهد يا كسي را از مسير راست منحرف كند، از روايات بر ميآيد كه شيطان تنها يك مقدار ظاهرش را ميتواند، تغيير بدهد و اين فقط در مورد شيطان هم نيست، بلكه بعضي از موجوداتي كه در اين عالم هستند كه اين توانايي را دارند ظهور انساني يا چهره موجودات مادي را پيدا كنند، مانند داستان حضرت مريم عليهاالسلام كه يكي از فرشتگان الهي به صورت يك انسان براي حضرت مريم عليهاالسلام پديدار شد.
اين موجودات، مادي تام نيستند و مرتبهاي از لطافت وجودي دارند؛ مثل اجنه و يا بعضي از فرشتگان، اينها بر اساس آنچه كه به ادبيات ديني ما وارد شده است، قابليت اين را دارند كه ظاهرشان به شكل انسان و بعضي از موجودات مادي و حسي در آورند.
شيطان در ظاهر اولياي الهي هم در ميآيد!
* پس با اين اوصاف، شيطان ميتواند خودش را در ظاهر اولياي الهي و يا انسان مؤمن نشان دهد؟
- قاعدتاً به نظر ميآيد تغيير دادن ظاهر، مشكلي براي اين دسته از موجودات ندارد.
امروز گاهي براي اينكه افرادي را فريب دهند، قيافهشان را به شكل كساني درميآورند كه مورد اعتماد مردم هستند، اين جنبه ظاهري است، ولي آنچه كه در باطن و حقيقت شيطان هست، اين است كه شيطان موجودي است كه شر به حساب ميآيد و آنچه كه در وجود شيطان مترتب ميشود، امر خير نيست، اما اين امكان وجود دارد كه ظاهرش را به شكل انساني كه ولي و قابل اعتماد است، در بياورد. در اين خصوص ما خيلي مشكل نداريم، منتها اين ظاهر قضيه است، مثل اينكه شما آنچه را كه خيلي زشت است، ظاهرش را به شكل زيبا دربياوريد، اما اين زيبايي ظاهري هيچ ربطي به زشتي باطني آن شي ندارد.
حدود اختيارات شيطان درباره اولياي الهي گستردهتر از انسانهاي معمولي است
* با توجه آنچه كه در سريال «سقوط يك فرشته» به تصوير كشيده ميشود، به راستي شيطان آنقدر اختيار دارد كه وارد زندگي انسان شود؟
- اين مسلم است و هيچ ترديدي نكنيد كه گاهي شيطان به دليل قدرتي كه خدا به او ميدهد، ميتواند در امتحان كردن بعضي انسانها در امورشان دخل و تصرف كند. در اين خصوص مستند قرآني وجود دارد، در داستان ايوب پيامبر (ع) ملاحظه ميكنيد كه شيطان با دخل و تصرف، بلاهايي را بر سر حضرت ايوب عليهالسلام درآورد، براي اينكه بتواند، او را از مسير اصلياش منحرف كند، لذا حوزه اختيار شيطان نسبت به ساير انبياء در مورد ايوب پيامبر(ع)، خيلي فراتر از حالت معمولي رفت.
من فكر ميكنم اينكه دچار توهم شويم و گمان كنيم كه شيطان همه آنچه را كه در توان دارد، براي فريب دادن انسانها در يك سطح بكار ميبرد، همان طوري كه ايوب پيامبر مورد ابتلاء قرار دارد، در مورد انسانهاي معمولي در اين سريال كه به تصوير كشيده شده است، تا اين حد بخواهد دخالت بكند، فكر ميكنم، اين خيلي صحيح به نظر نميرسد، در آيات قرآن و در روايات ذكر شده است كه هر زمان انسانها احساس كنند كه شيطان آنها را ميخواهد، وسوسه كند يا تأثيري در آنها داشته باشد، از شر او به خداوند پناه ببرند.
بنابراين از اينجا معلوم شد كه انسانهاي معمولي ـ نه ايوب پيامبر(ع)، پيامبران(ع) و اولياي خدا ـ حوزه تصرف شيطان در آنها به اندازهاي است كه با استعاذه و پناه بردن به خدا، آن ميزان تأثير به حداقل خودش ميرسد و ميزان تأثير به صفر ميرسد.
اعتقادم اين نيست كه در مورد انسانهاي معمولي، شيطان كاري را كه با برخي از پيامبران انجام ميداد تا اين حد بتواند در زندگي انسانهاي معمولي تأثير داشته باشد و بخواهد اين تأثير را به نحوي كه در سريال به تصوير كشيده ميشود، اعمال كند، من اين را خيلي نميپسندم.
سطح محتوايي سريال «سقوط يك فرشته» پايين است
البته اين سريال در مقايسه با سريالهايي كه در سالهاي گذشته پخش ميشود، به نظر ميرسد كه سطح محتوايي پايينتري دارد و هر بينندهاي ـ ولو اطلاعات مذهبي كاملي هم نداشته باشد ـ تأثيري كه سريالهاي قبل داشته، اين تأثير را در اين سريال ملاحظه نميكند.
بايد توجه كرد كه مهمترين كاري كه شيطان انجام ميدهد، فقط فريب دادن است و در آيات قرآن از شيطان به عنوان دشمن آشكار، كسي كه عصيانپيشه و رانده شده از درگاه خداوند ياد شده است.
در رابطه با ميزان تأثيري كه براي شيطان قابل تصور است، آن چيزي كه در آيات قرآن آمده، شيطان با وسوسههايي كه انجام ميدهد، موجي از فساد، دشمني و زمينههاي نامناسب روحي در انسانهايي فراهم ميكند كه زمينههاي اين دشمني و فساد به خاطر گناهاني كه كردند، بنابراين در انسانهايي كه گناه نميكنند، شيطان در آنها نميتواند، تأثير داشته باشد، مگر يك انسان الهي باشد كه خداوند براي مراحلي اراده كرده است.
نفوذ بياندازه شيطان در شخص مؤمني چون «حاج حبيب» مفهومي ندارد
در انسانهاي معمولي، آنهايي كه جزو انبيا و اولياي به حساب نميآيند، ميزان تأثير شيطان فقط در حد وسوسه و ايجاد دشمني كردن بر پايه گناهاني است كه فرد انجام داده است، پس كساني كه ايمان دارند و جنبههاي اعتقادي در آنها قوي است، شيطان از عهده آنها بر نميآيد.
در سريال «سقوط يك فرشته»، شيطان و فريب او در انساني مثل «حاج حبيب» كه نقش يك انسان مؤمن را بازي ميكند، كاملاً غالب شده است. در اين خصوص سوره «نساء، آيه 76» را ملاحظه كنيد: «إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفًا»؛ خداوند صريحاً ميفرمايد كه فريب شيطان هميشه ضعيف است و تأثير آنچناني نميتواند در زندگي ما داشته باشد، مگر اينكه خودمان به واسطه گناهاني كه انجام ميدهيم، زمينههايي را فراهم ميكنيم كه شيطان به زندگي ما وارد شود.
معتقدم شخصيت «حاج حبيب» به گونهاي است كه ميتواند عمليات شيطان را كاملاً خنثي كند، هر چند كه از محتواي فيلمنامه چنين احساس ميشود كه اين گونه نيست، بنابراين افرادي كه ايمان داشته باشند، به خدا پناه ببرند، بر او توكل كنند و به آموزههايي كه در مباحث ديني آمده توجه كنند، اهل قرآن باشند و به اهل بيت عليهمالسلام رجوع داشته باشند، هيچ وقت شيطان در آنها تأثيري كه در فيلم نشان داده شده است، تحقق پيدا نخواهد كرد.
خطر انسانهايي با نهاد شيطاني از خود شيطان بيشتر است
* اين موضوع كه شيطان به ظاهر افراد در ميآيد، پس هر كسي كه در خيابان ديديم، بگوييم او شيطان است؟!
- توجه داشته باشيد كه بدتر از شيطان، كساني هستند كه نهاد شيطاني دارند، در روايات داريم، موقعي كه امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف ظهور پيدا كنند، شيطان از بين ميرود، ولي شيطنت و نهادهاي شيطاني از بين نميرود، در آن موقع انسانهايي هستند كه نفش شيطاني دارند، لذا ما در مواجهه با ديگران بايد اين احتمال را بدهيم كه اگر آدم درستي نباشد، يا نفس شيطاني است و يا شيطان مجسم شده به شكل آدم!
ضرر انسانهايي كه نهاد شيطاني دارند، از شيطان بيشتر است، چون شيطان كارش فقط وسوسه كردن است، عملاً نميتواند كار زيادي انجام دهد، مگر در موارد خيلي استثنايي، ولي انسانهايي كه نهاد شيطاني دارد، كاملاً تأثير ميگذارند.
در ادبيات سياسي حضرت امام امت(ره) از آمريكا به شيطان بزرگ تعبير كردند، دليلش اين است كه اين نظام حكومتي كه در آمريكا وجود دارد، از انسانهايي تشكيل شده كه نهادشان، يك نهاد شيطاني است و شيطان در مقابل اينها به يك معنا، بايد سر تعظيم فرود بياورد، چرا كه اينها شيطان را دست انداختهاند. يعني؛ از شيطان هم فراتر رفتهاند.
لذا در دستورالعملهايي كه در دين و آيات و روايات آمده است و در فقه ذكر ميشود، مجاز نيستيم، هر جايي برويم و با هر كسي ارتباط برقرار كنيم، بايد با كساني ارتباط برقرار كنيم كه ميدانيم انسانهايي هستند، كارنامهشان براي ما معلوم و سخنشان بر ما مشخص است، انسان بايد عقل را به كار بگيرد و حواسش را جمع كند، پس اگر با افرادي كه مراوده و ارتباط دارد، احساس كند كه مشكلاتي دارند و ارتباط با آنها موجب آفت و آسيبي مي شود، بايد احتراز كند.
در آخرالزمان، سوء ظن به آدمها اصل است مگر دليلي بر خوبي آنها پيدا شود
در روايات داريم كه در آخرالزمان اصل بر خوبي انسانها نيست، در زماني كه پيامبر صلي الله عليه وآله وسلم در قيد حيات بودند، اصل بر خوبي آدمها بود و بد بودن آدمها دليل ميخواست، ولي در آخرالزمان اصل بر بدي آدم هست، اگر دليلي بر خوبي آدمها پيدا نكرديد، بايد با احتياط با آنها رفتار كنيد، از اين طرف يادمان باشد، شيطان واقعي كيدش ضعيف است، اگر چه عدو مبين ماست: «وَلاَ تَتَّبِعُواْ خُطُوَاتِ الشَّيْطَانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُّبِينٌ» (آيه 142 سوره انعام)، رسماً خداوند اين مسير را براي ما مشخص كرده است، كه شيطان كارش برنامهريزي شده است، اول راه سبز نشان ميدهد و آرام آرام انسان را به سراشيبي نهايي ميبرد، خداوند صريحاً ميفرمايد كه شيطان، دشمن مبين شماست.
اما براي فرار كردن از دست شيطان در سوره «اعراف» آيه 200 خدا ميفرمايد: «وَإِمَّا يَنزَغَنَّكَ مِنَ الشَّيْطَانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللّهِ إِنَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ»، وقتي احساس كرديد كه يك گرفتاري از ناحيه شيطان براي شما حاصل ميشود، به خدا پناه ببريد، اين پناه بردن به خدا تنها با گفتن «اعوذ بالله» نيست، آن چيزي كه ما بايد انجام دهيم، حقيقت استعاذه است كه بدانيم خداوند تنها منبع و جايگاهي است كه ميتواند به ما كمك كند و اغواهاي شيطاني را خنثي كند.
ما بايد ايمان به خدا، توكل داشته باشيم و ذكر خدا را در زندگي به آن توجه داشته باشيم، ذكر فقط گفتن الله اكبر و الحمدلله نيست، روايت داريم كه پيامبر(ص) به حضرت امير(ع) فرمود: «ذكر اين نيست كه فقط الحمدلله، الله اكبر و سبحان الله بگوييد، ذكر اين است كه اگر موقعيت گناه پيش آمد، اجتناب كنيد و اگر موقعيت خوبي براي كار ثواب پيش آمد، انجام دهيد، اگر هميشه اين حالت را داشته باشيد، هميشه در حال ذكر هستيد»، پس كسي كه در حال ذكر است و پناهش را خدا قرار داده باشد، شيطان نميتواند در او رسوخ پيدا كند.
نفوذ شيطان در خانواده «حاج حبيب» مبالغه آميز است
* با توجه به اينكه در سريال «سقوط يك فرشته»، خانواده «حاج حبيب» اهل نماز شب و قرائت قرآن نشان داده ميشود و اين عوامل نيز باعث دوري شيطان از انسان است، تاثير بيش از اندازه شيطان بر اين خانواده مقيد، قابل هضم نيست. نظر شما چيست؟
- در اين خصوص مبالغه زيادي در سريال صورت گرفته است، اما هسته اصلي محتوا درست است، شيطان به اندازهاي كه گناه و خطا كنيم، راه براي او باز ميشود تا در ما تأثير بگذارد و به اندازهاي كه به ياد خدا هستيم و وظيفه خودمان را در قبال خداوند و دستورات اسلام انجام ميدهيم، راه تأثير شيطان را ميبنديم، شايد نويسنده فيلمنامه هدفش همين بوده است، هرچند كه ميزان جذابيت سريال به يك منوال واحد نيست.
در روايتي از امام صادق (ع) داريم كه شيطان دهانش را بر روي مؤمن باز ميكند، اگر مؤمن به ياد خدا بيفتد، در آن حالي كه شيطان دهانش را باز كرده، شيطان خودش را كنار ميكشد، ولي اگر به ياد خداوند نباشد، قلب مؤمن را ميبلعد! اين تعبيري است كه به كار رفته و نشان ميدهد كه انسانها به هر ميزاني كه از خدا دور شوند راه را براي شيطان باز كردهاند.
سريال ميخواهد، اين را به تصوير بكشد، اما با جنبه مبالغهاي مطرح ميكند كه ميزان تأثيرگذاري را در بيننده بالا ببرد، اين در صورتي است كه در ترويج آموزههاي ديني، دو روش وجود دارد؛ يكي ايجاد ترس است و ديگري ايجاد عشق است، گاهي با ايجاد احساسات و عواطف كاري ميكنند كه شما را به طرف آن حقيقي كه بايد كشيده شويد، بكشند، گاهي هم با ايجاد ترس و وحشت كاري ميكند كه طرف از نقطه مقابل آن حقيقت كه بايد به سمتش كشيده شود، رانده شود و خودش را به سمت حقيقت نزديك كند.
در آموزههاي اسلامي و ادبيات قرآن هم تبذير و هم تبشير داريم، فكر ميكنم جنبههاي انذاري فيلم بر جنبههاي تبشيري حاكم شده است، ظاهراً به خاطر اين است كه مردم بيشتر توجه كنند، فكر كنم ايمان «فاطمه» در نهايت منجر به اين شود كه تمام مشكلات حل شود و در آخر سريال شيطان در برابر لشكر الهي عقب خواهد كشيد.
* گفتوگو از؛ آزاده لرستاني
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900608001022
این سریالم که تموم شد شیطونم نقاب از چهره پلیدش برداشت و پیراهن و شلوار پارچه ایش رو که لباس فرشتگان و انسان های صالح هست درآورد ریش و سیبیلشو مثل کافرها با تیغ زد موهاشو مدل دار کرد و تیشرت و شلوار لی که لباس شیاطین و انسان های پلید هست پوشید! :27:
گند زدن به اخر سریال:2:
اخرش چی شد دقیقا؟
آخرش کلیدو دادن به فاطمه ولی در کل هیچی همه به خوبی و خوشی به زندگی قدیمشون ادامه دادن انگار نه انگار اتفاقی افتاده مثل اکثر فیلمهای هندی و شاید اکثر ایرانی هاهم!
کلیدو دادن به فاطمهنقل قول:
اخرش چی شد دقیقا؟
من منکر وجود شیطان نشدم ولی می تونستن شیطان رو یه جریان نشون بدن که اینطوری انتقاد نشه بهشون...نقل قول:
یه مدت نیما شیطانی شد، لیلا، حتی فاطمه داشت میزد به نیما با ماشین
آخرش هم لیلا دختر حاجی شیطان رو شکست داد
بهتر بود که همین چهره هایی که نشون داد هم ماوراء الطبیعی نمی شدن و یکی مثل نیما توجیه میشد ظاهرشون
در ضمن لازم نیست ما بگیم شیطان واقعا وجود داره، می تونیم بگیم وقتی میبینیم یه 10 تا تراول 100 تومنی رو زمینه یه حس میگه اونو بردار، همین حس رو اسمش بزار شیطان! کافیه!!
و اینکه به نظر من هیچ دلیلی قانع کننده نیست که سه سریال ساخته بشه با
موضوعات: فرشته، شیطان، روح !!!
فاصله ها هم بحثش کـــامـــلـا جداســـت!
خب بلاخره اين سريال هم تموم شد و مثل بقيه سريال ها با سربلندي تمام همه چي به خوبي و خوشي تموم شد و واقعا گند زد به همه چي با اين پايان كليشه اي.
هر چي كه تا قسمت يكي به آخر قشنگي داشت همه رو تو قسمت آخر از بين برد. به نظر من كلا قسمت آخر اضافي بود اگه نبود سريال يه پايان قشنگ داشت ولي خب حيف شد.
نقل قول:
من نگفتم شما منكر شدي شما نظرت اينه كه شيطان يه جريان ولي من نظرم اينه كه شيطان ميتونه تو دنياي ما به هر شكلي در بياد و واقعيه و جريان نيست ودلايل خودم رو هم دارم البته همچين مال شخص من هم نيست چون يه سري جاها راجع به شيطان خوندم.
البته اينم بگم من خودم با اينكه تو هر سريالي يه شيطان به صورت انسان وجود داشته باشه مخالفم چون واقعا كليشه اي شده.
اگر دليل ها قانع كننده بود كه منو شما قانع ميشديم پس بدونيد اون هزار تا دليل اصلن براي منو شما قانع كننده نيست.
فاصله هارو هم از اين لحاظ گفتم كه آدم اگه وقتشو بذاره برا ديدن سقط يك فرشته خيلي بهتر از اونه كه بذاره واسه فاصله ها. البته اين فقط نظر شخصي منه و نظرات دوستان كاملا محترمه.
نقل قول:
خب طبیعیه شما نباید توقع داشته باشی که سریالی که با هزینه ی صدا و سیما اونم برا ماه رمضون و یه مناسبت مذهبی ساخته میشه و هزار نفر روش نظارت می کنن تا ساخته شه آخرش شیطون بیاد و پیروز شه و آدم خوبا شکست بخورن در ضمن در همین حدی هم که این سریال پیش رفت متوجهین که بسیار کار بزرگی بود .و واقعا یه سر و گردن از بقیه ی سریالا چه از نظر فنی و چه از نظر داستان و چه از نظر دیالوگ ها و بازی ها بالاتر بود .به نظر من که یکی از بهترین کارهایی بود که درکل تو ماه رمضون داده بودن .من که عاشق تیتراژآخرشم:40::11:
گفتوگوي ايسنا با محمدرضا عليمرداني
از صداپيشگي «شرك» تا شيطان «سقوط يك فرشته»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا عليمرداني در سريال «سقوط يك فرشته» صداپيشهي شيطان است؛ او در گفتوگويي با ايسنا شركت كرده و از ويژگيهاي روايت نقش «شيطان» گفته است.
عليمرداني همچنين بر تجربه جديدش تاكيد و خاطرنشان كرده كه نگران اين نبوده است مردم او را با نقش شيطان بشناسند، او همچنين بازتابهاي اين نقش را مثبت ارزيابي كرده است.
اين دوبلور و صداپيشه در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا در پاسخ به پرسشي خاطرنشان كرد: نگران اين نبودم كه مردم مرا با نقش منفي شيطان بشناسند. فيدبكها و بازتابهاي خوبي از نقشم گرفتم. الان مثل قديم نيست كه مردم تعزيهخوان شمر را كتك ميزدند بلكه متوجه هستند كه اين يك نقش است و بازيگر، تنها آن را بازي ميكند.
وي ادامه داد: قبل از اين كه صداپيشه باشم، بازيگرم و هر نقشي را بازي ميكنم، سابق بر اين هم نقش روح را در تئاتر بازي كردهام.
اين دوبلور افزود: شيطان رَُلِ حساسي است. ابليس شخصيت سادهاي نيست چون تجربهاش به اندازه طول تاريخ زندگي بشر است، بنابراين خيلي حساس است و اين مساله، حساسيت اجراي نقش را بالا ميبرد.
عليمرداني تاكيد كرد: ادعايي ندارم كه بگويم شيطان را آن گونه كه هست نشان دادهام. من در حد بضاعت خودم تلاش كردم. در واقع چيزي كه مردم، ماه رمضان امسال شنيدند، ايده جالبي بود كه با صداي شيطان آشنا شدند.
وي در ادامه درباره روند اجراي نقش شيطان گفت: من هم پا به پاي عوامل توليد مشغول به كار هستم و اين طور نبوده كه كل متن را به صورت يك جا بخوانم؛ قرار بر اين بود ولي اين طور نشد تا فرصت تغييرات داشته باشيم.
عليمرداني كه جزو آخرين اعضاي اصلي بود كه به گروه سازنده «سقوط يك فرشته» اضافه شد، در اين زمينه عنوان كرد: به اين دليل ناچار بوديم زماني را صرف كنيم تا قصه را بدانم، نويسندهها، كارگردان و تهيهكننده به من خيلي كمك كردند و بسيار منعطف و پذيرا بودند. من بعد از اداي اولين جملات، فهميدم كه مورد تاييد آنها هستم.
راوي نقش «شيطان» خاطرنشان كرد: ديالوگها نيز گاهي دستخوش تغيير قرار گرفت. من هم اگر در جايي ايدهاي داشتم، به آن توجه ميشد. اما متن را بيشتر نويسنده، كارگردان و تهيهكننده پيش بردند و من مجري آن بودم.
عليمرداني دربارهي فشردگي كارهاي مناسبتي ماه رمضان و تاثير آن بر كارش گفت: هر قدر هم كه گروه عجله داشت سعي مي كردند با من اين طور برخورد نكنند و اگر از آنها آرامش و يا وقت براي تمرين بيشتر ميخواستم در اختيارم قرار ميدادند. اما من هم بايد آنها را درك ميكردم تا همه مراحل طي شود. با اين حال اين مساله كمي تاثير داشت و اگر زمان بيشتري داشتيم طبيعتا كار بهتر ميشد.
وي در پاسخ به پرسشي درباره تجربه حضور در يك كار ماورايي، خاطر نشان كرد: من از سال 70 تمرين بازيگري را شروع كردم و سال 75 تحصيل در اين رشته را شروع كردم. بازيگري هميشه دغدغه من بوده است. بيان و صدا نيز جزو كارهاي واجب يك بازيگر است كه متاسفانه كمتر در بازيگران ميبينم. با اين حال من از تجربه اين مساله نترسيدم و سعي كردم بدون توجه به محواشي اي مثل ماه رمضان بودن سريال، از آن ياد بگيرم.
اين دوبلور افزود: من در دوره فعاليتم بيشتر در انيميشنها صداپيشگي كردهام و بچهها صداي من را شنيدهاند. من در نقش هايي مثل ساليوان «كمپاني هيولاها»، ديگوِ «عصر يخبندان» و شرك صحبت كردهام. «سقوط يك فرشته» تجربه جديدي بود كه در يك قالب ديگر اجرا شد و واكنشهاي خوبي هم براي من در پي داشت.
عليمرداني در پايان گفت: در اجراي اين نقش فقط يك «اي كاش» برايم باقي مانده كه تنها ميتوانم بگويم اي كاش اينطور ميشد.
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
عوامل سريال ماه رمضان شبكه يك از «سقوط يك فرشته» گفتند
سريال «سقوط يك فرشته» توسط بهرام بهراميان ساخته شده است؛ كارگرداني كه دو سريال «مشق عشق» و «ساعت شني» و فيلم سينمايي «آل» را در كارنامه هنري خود دارد. ساخت «ساعت شني» با موضوعي كه براي نخستين بار در رسانه ملي مطرح ميشد، بهراميان را به چهرهاي شناخته شده در بين علاقمندان فيلم و سريال بدل كرد و كارگرداني فيلم «آل» در سينما او را به عنوان كارگرداني علاقمند به ساخت موضوعات ماورايي به مخاطب شناساند. بهراميان اين بار با ساخت «سقوط يك فرشته» حوزهاي جديد را تجربه كرد؛ ساخت سريال براي ماه رمضان تلويزيون كه البته به لحاظ موضوعي چندان هم بيربط به كارهاي قبلياش نيست.
و اما خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا در گفتوگويي با برخي عوامل سريال ماه رمضان شبكه اول موضوعاتي چون شرايط ساخت سريالهاي ماورايي، شتابزدگي در توليد كارهاي مناسبتي، همكاري با بهراميان و ... را به بحث گذاشته است؛ عواملي كه نام برخي از آنها پيش از اين در تيتراژ سريال «مختارنامه» به چشم خورده است.
***تهيه كننده: «سقوط يك فرشته» با ماه رمضان تناسب دارد
رامين عباسي زاده كه تهيهكنندگي سريال هاي «کت جادويي»، «پليس جوان»، «او يک فرشته بود»، «پريدخت» و «شمسالعماره» را نيز بر عهده داشته است، گفت: با توجه به تجربياتي که در توليد مجموعههاي قبلي داشتيم، تلاش شد مانند گذشته با دعوت از عوامل حرفهيي، گروهي را با خود همراه کنيم تا نتيجهاي که حاصل ميشود، درخور شأن مخاطب ايراني باشد.
وي همچنين عنوان كرد: يكي از ويژگيهاي سريال «سقوط يك فرشته» تناسب قصه و موضوع با ماه مبارك رمضان است. در اين مجموعه به مفاهيم ديني و قرآني به شكل ويژه توجه شد و نيز اين پيام را به اطلاع مخاطبان رساند كه توجه به قرآن راه نجات بشر است.
***نويسنده: سعي كرديم ايرادها را در كارمان برطرف كنيم
بابك كائيدان ـ يكي از سه نويسندهي «سقوط يك فرشته» ـ در گفتگويي با خبرنگار ايسنا دربارهي نگارش يك سريال ماورايي، خاطرنشان كرد: زماني را براي خواندن نقدها و ايرادهايي كه در سريالهاي ماورايي قبل وجود داشت، مطالعه كرديم و تقريبا 80 درصد اين نقدها را خوانديم.
وي ادامه داد: سعي كرديم ايرادها را در كارمان برطرف كنيم و نكتههايي را كه براي مخاطب خاص مسالهساز است برطرف كنيم. از اين رو سعي كرديم قصه را به شكلي كاملا اسلامي روايت كنيم.
نويسنده «سقوط يك فرشته» در پاسخ به پرسشي دربارهي اضافه شدن راوي به سريال در لحظات آخر، متذكر شد: از همان ابتدا در سيناپسي كه آقاي بهراميان از قصه ارائه كرد، قرار بود راوي در قصه باشد. حتي براي راوي ديالوگ هم نوشته بوديم. اما تصميم نهايي دربارهي حضور راوي در روزهاي آخر گرفته شد.
كائيدان همچنين دربارهي طرح اوليهي قصه، گفت: طرحي وجود داشت كه تهيهكننده به همراه زامياد سعدونديان نوشته بود. ما اين طرح را خوانديم به صورت كاملا گروهي قصه را نوشتيم. حتي كارگردان هم سيناپسهايي زده بود كه از آنها هم استفاده كرديم تا قصه شكل گرفت. بعد از آن بود كه نگارش را آغاز كرديم.
***طراح گريم: ماورايي بودن سريال بيشتر از طريق صحنه نشان داده شد
مسعود ولدبيگي كه طراحي چهرهپردازي سريال «مختارنامه» را هم بر عهده داشته، در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، درباره طراحي گريم «سقوط يك فرشته» عنوان كرد: بهرام بهراميان ـ كارگردان ـ ديدگاه خاصي در كار دارد و من به عنوان طراح بايد آنها را لحاظ كنم؛ خيلي تلاش شده است تا رمز و راز متن به صورت دقيق پياده شود.
وي كه در حين توليد اين سريال با ايسنا گفتوگو ميكرد، در ادامه با اشاره به كامل نبودن فيلمنامه خاطرنشان كرد: خود من نميدانم در پايان چه اتفاقي ميافتد؛ چون هنوز هيچ متني نداريم كه مشخص شود شيطان در پايان مشخص ميشود يا نه؛ البته اين مساله خوب نيست. چون ما بايد از قبل به شخصيتها و متن و نوشته واقف باشيم تا فرصت داشته باشيم روي آنها كار كنيم. اما من و هيچ كس ديگر قسمتهاي آتي را نداريم.
ولدبيگي درباره ويژگيهاي طراحي گريم در «سقوط يك فرشته» با توجه به ماورايي بودن آن، گفت: بيشتر صحنهها ماورايي هستند و ماورايي بودن كار، بيشتر از طريق صحنه نشان داده ميشود و اينكه اين خانواده دچار چه مسائلي است.
***آهنگساز: موسيقي «سقوط يك فرشته» و «مختارنامه» شباهتي به هم ندارند
اميرتوسلي نيز كه آهنگسازي سريال «مختارنامه» را برعهده داشته به خبرنگار ايسنا گفت: «مختارنامه» موسيقي كشندهاي داشت و موسيقي «سقوط يك فرشته» هيچ شباهتي به موسيقي «مختارنامه» ندارد.
وي ادامه داد: در موسيقي «سقوط يك فرشته» بيشتر از اصواتي استفاده شده كه نت خاصي را به ما منتقل نميكنند، بلكه فضاي موهوم و وهمانگيزي را به مخاطب منتقل ميكنند؛ با توجه به ماورايي بودن سريال، موسيقي آن هم فضاي غيرمتعارفي دارد.
اين آهنگساز در ادامه درباره شتابزدگي كارهاي مناسبتي و تاثير آن بر كيفيت موسيقي، گفت: موسيقي جزء مهم يك فيلم و سريال است. قاعدتا وقتي كه همهي اجزا شتابزده باشند موسيقي هم شتابزده ميشود و ممكن است در كليت كار تاثير خوبي نداشته باشد؛ به هر حال تقريبا همهي بخشهاي يك سريال مناسبتي همين ويژگي را دارند و شتابزده ساخته ميشوند؛ به ويژه موسيقي كه آخرين نقطه از يك فيلم و سريال است كه شكل ميگيرد.
***مشاور انتظامي : آموزش مردم اولويت است
مشاور انتظامي سريال «سقوط يك فرشته» گفت: محتواي اين سريال پليسي نيست، اما در مواردي كه نياز به دخالت باشد، پليس با هماهنگي ناجي هنر دخالت ميكند و ماموريت خودش را انجام ميدهد.
سرهنگ ناصر قزلباش ادامه داد: در اين سريال، مراحل اداري پروندهها در كلانتري 125 يوسف آباد تصويربرداري شده است. اين مراحل دقيقا مثل همان مراحلي است كه مردم عادي شكايت ميكنند.
مشاور انتظامي «سقوط يك فرشته» در پاسخ به اين پرسش كه چه ميزان از صحنههاي اين سريال با دخالت پليس همراه بود؟ گفت: صحنههاي پليسي زياد نبود چون بحث اين سريال، بحث پليسي نيست و داستان آن حالت ماورايي ـ مذهبي دارد و خارج از اين است كه يك مورد صرفا پليسي باشد.
قزلباش افزود: اولين چيزي كه ما در سريالها مدنظر داريم آموزش مردم است تا مردم بدانند كجا مراجعه كنند. نكته بعدي اين است كه همكاري با پليس خيلي اهميت دارد و اگر كسي در صحنهاي، چهره يا شمارهاي را به خاطر بسپارد يا فيلم بگيرد ميتواند خيلي موثر باشد. سعي كرديم اهميت همكاري و مشاركت مردم با پليس در كشف جرايم را در فيلمها به مردم نشان دهيم و به مورد بگوييم پليس در هيچ شرايطي از انجام وظايفش كوتاهي نميكند.
***خاطره اسدي: از كامل نبودن فيلمنامه نگران نيستم
خاطره اسدي كه در سريال «سقوط يك فرشته» نقش «سارا» را بازي ميكند، معتقد است: كاراكتر و شخصيت «سارا»، نقش جذابي است كه او ايفا كرده است.
اسدي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا دربارهي فشردگي ساخت سريالهاي مناسبتي ماه رمضان و تاثير آن بر بازيگران و گروه توليد، عنوان كرد: اجازه نداديم اين اتفاق جلوي دوربين بيفتد؛ حتي من با وجود اين كه براي بازي در برخي صحنههاي اكشن و آسيبديدگي ناشي از ايفاي نقش اين صحنهها، بدن درد دارم، وقتي جلوي دوربين قرار ميگيرم ميتوانم به راحتي راه بروم و بازي كنم؛ همه تلاشمان را انجام ميدهيم تا آخر به همين صورت پيش برويم.
اين بازيگر تاكيد كرد: با اين حال اگر نقشي جذاب باشد و عوامل خوبي داشته باشد، حاضرم دوباره هم در يك سريال مناسبتي بازي كنم.
خاطره اسدي همچنين از كامل نبودن فيلمنامه در كارهاي هرشبي صحبت كرد و با بيان اينكه از اين مساله نگران نيست، گفت: ما تا آخر داستان را ميدانيم و حتي سيناپس داستان را تا انتها خواندهايم؛ قصه در مسير همان سيناپس جلو ميرود و تغيير زيادي اتفاق نميافتد كه قرار باشد ما نگران باشيم؛ من به قدري به نويسندهها و آقاي بهراميان ـ كارگردان ـ اطمينان دارم كه از اين قسمت خيالم راحت است.
***هدي زينالعابدين و علاقه به نقشهاي منفي
هدي زينالعابدين ـ بازيگر نقش «فاطمه» ـ معتقد است: نقشهاي منفي جذابترند به دليل اينكه يكسري خطها در آن شكسته ميشود؛ دوست دارم بعد از سريال «سقوط يك فرشته» نقشي عكس «فاطمه» بازي كنم. علاقه زيادي به بازي در نقشهاي منفي دارم؛ چرا كه احساس ميكنم نقشهاي منفي برونريزي بيشتري دارند.
وي دربارهي شتابزدگي سريالهاي مناسبتي به ويژه ماه رمضان گفت: بازي در سريالهاي مناسبتي به خاطر شتاب و عجلهاي كه دارد خيلي سخت و خستهكننده است و صددرصد بر بازي بازيگر هم تاثير خواهد گذاشت. اگر ساخت سريالهاي مناسبتي را دو ـ سه ماه زودتر شروع كنند، خيلي بهتر است؛ چراكه به عوامل و بازيگران، تهيهكنندگان و كارگردانان فشار وارد نميشود و كارها هم از كيفيت بهتري برخوردار خواهند بود.
***شبنم مقدمي: «سقوط يك فرشته» از لحاظ ماورايي بهترين خواهد بود
شبنم مقدمي ـ ديگر بازيگر اين سريال ـ نيز درباره فشردگي كار در سريالهاي مناسبتي معتقد است: در سريالهاي مناسبتي زماني كه تايم كار بالا باشد، قطعا انرژي چندين برابري را از بازيگر و همه عوامل ميگيرد. به هر حال بايد خيلي صبور باشيم تا بتوانيم يك پروژه را به انجام برسانيم.
وي ادامه داد: تاكنون كارهاي مناسبتي ويژه ايام نوروز داشتم اما اين اولين تجربهام است كه در سريالهاي ماه مبارك رمضان بازي كردم و اميدوارم مورد استقبال مخاطبان قرار بگيرد. به عقيده من بازي در سريالهاي ماه رمضان نسبت به ديگر مناسبتها از فشردگي بيشتري برخوردارند..
شبنم مقدمي اظهار كرد: به جرات ميتوانم بگويم اين سريال از لحاظ ماورايي يكي از بهترينها خواهد بود و اميدوارم يك سريال مخاطبپسند و جذاب باشد.
***فرخ نعمتي: شتابزدگي به سياست مديران برميگردد
فرخ نعمتي درباره شتابزدگي سريالهاي مناسبتي به ويژه مجموعههايي كه براي ماه رمضان آماده ميشوند، گفت: شتابزدگي ساخت سريالهاي ماه رمضان، صد در صد بر روي همه بخشها تاثير ميگذارد و فشار آن فقط شامل حال بازيگران نميشود.
همچنين اين بازيگر با اشاره به بحث كامل نبودن فيلمنامه در شرايطي كه كار كليد خورده است و تاثير آن بر بازيگر، گفت: با وجود ناقص بودن فيلمنامه، پس از كليد خوردن يك طرح تصويب شدهاي وجود دارد كه قصه بر همان اساس پيش ميرود؛ ولي در مجموعه به كارهايي كه وقت كافي برايشان صرف نميشود، لطمههايي وارد ميشود
***سعيده عرب و خستگي ناشي از بازي در سريالهاي مناسبتي
سعيده عرب ـ بازيگر نقش مادر «ياور» ـ در گفتوگويي با خبرنگار ايسنا بيان كرد: طبيعتا سريالهاي مناسبتي به ويژه سريالهاي ماه مبارك رمضان فشردگيهاي خاص خود را دارند و اغلب اوقات ميبينيم كه اين سريالها همزمان با توليد، پخش ميشوند؛ به عقيده من كارهاي مناسبتي فقط خستگي به همراه دارند.
وي در ادامه درباره نقش خود در سريال «سقوط يك فرشته»، توضيح داد: «سقوط يك فرشته» يك سريال ماورايي است؛ احساس ميكنم نقشي كه در اين سريال دارم متفاوتتر از ديگر نقشهايم است و اميدوارم مورد استقبال مخاطبان قرار گيرد.
همچنين او دربارهي كليد خوردن كارها پيش از اينكه فيلمنامه كامل شود، يادآور شد: اگر فيلمنامهها كامل باشند، قطعا بهتر است؛ چراكه تمركز روي كاري كه فيلمنامهي ناقصي دارد خيلي سخت است.
***به گزارش ايسنا، «سقوط يك فرشته»، با بازي مسعود رايگان، فريبا کوثري، داريوش کاردان، شبنم مقدمي، علي سليماني، مهرداد صديقيان، خاطره اسدي و هدي زين العابدين در ماه رمضان هر شب ساعت 22 و 30 دقيقه از شبکه يک پخش ميشود.
ساير عوامل اين سريال مناسبتي عبارتند از طراحي داستان: رامين عباسي زاده ، زامياد سعدونديان نويسندگان: بابک کائيدان ، روح الله صديقي و زامياد سعدونديان ، راوي : محمد رضا عليمرداني تصويربرداران: افشين احمدي، آرش خلاق دوست، صدابرداران : بهمن حيدري، فرشيد کيوان مهر ،طراح گريم: مسعود ولد بيگي ، طراح صحنه : رضا حاج درويش طراح لباس : ژاله زکي زاده ،دستيار تهيه: سحر مصيبي، برنامه ريز: فرزاد رحماني، آهنگساز: امير توسلي، مدير توليد: حسن مصطفوي، تدوين: سپيده عبدالوهاب، صداگذار: ايرج شهزادي، جلوههاي ويژه رايانهيي: داريوش حافظ الکتب، جلوههاي ويژه ميداني: رضا ترکمان، عکاس: اميد صالحي، مدير تدارکات: حيدر زرقومي، روابط عمومي: منصوره بسمل.