درود
ipad 3 شما در بست بالا گفتید ریلز نشده درسته.نیو ایبد اومد .الانم که ایبد 4 اومده مدله وایفا . برای اطلاع گفتم
قیمت نیو با 4 زیاد فرق نداره. نمیدونم گرما که نیو داشت این ایبد 4 داره یا نه. بردازنده چند هسته ای گرما داره مشکلی فکر نکنم باشه
Printable View
درود
ipad 3 شما در بست بالا گفتید ریلز نشده درسته.نیو ایبد اومد .الانم که ایبد 4 اومده مدله وایفا . برای اطلاع گفتم
قیمت نیو با 4 زیاد فرق نداره. نمیدونم گرما که نیو داشت این ایبد 4 داره یا نه. بردازنده چند هسته ای گرما داره مشکلی فکر نکنم باشه
دوستان من چند نفر رو دیدم که فکر می کردن 4g چون سیم کارت می خوره میشه باهاش اس ام اس داد یا تماس گرفت و حالا......
توجه کنید که با آیپدهای جدید اپل نمیشه تماس گرفت یا اس ام اس داد
اما ایسوس و سامسونگ و... که سیم کارت می خورن میشه باهاش تماس گرفت یا اس داد
نکته دوم اینکه آیپد 4 هنوز جیلبریک نشده و تولید آیپد 3 متوقف شده این اوضاع رو پیچیده کرده
سلام دوستان ...يه كمك تقريبا فوري مي خواستم:
من ميخوام برم ipad2 مو بفروشم حالا بجاتون ipad3 بگيرم خوبه يا ipad mini(چون ipad 2 فعليم ٦٤ گيگ هست و ميخوام ١٦ گيگ بگيرم از لحاظ پولي چيزي سر نميدم)......البته ميدونم ipad 3 رتينا هست ولي در عوض ipad mini هم خيلي سبك و ظريف و اين هم مزيت مهمي هست...
با اين تفاسير به نظر دوستان چكار كنم؟؟ممنون
.
اگه با کیفیت صفحه آیپد 2 مشکل نداشتی آیپد مینی بگیرنقل قول:
اما اگه کیفیت عالی صفحه می خوای آیپد 3 بگیر
درضمن توی بنچمارکها آیپد 3 چندان از 2 و مینی قویتر نیست !
با 16 گیگ به مشکل بر می خوری !
درود
یه راهنمایی می خوام
اول بگم که تو سیستم تبلت سررشته ندارم ولی می خوام برای کسی هدیه بخرم
تو یه سایت که قیمت هم داشت نگاه کردم iPad 4 Wi-Fi + 4G-16GB رو با قیمت 1/350/000 زده و مدل iPad 4 Wi-Fi-16GB رو با قیمت 1/700/000 زده
مدل اول در مقایسه با مدل دوم امکانات بیشتری هم داره و یا مدل های آی پد 2 گرون تر هم هست
الان این سیستمش چطوریه؟
بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که زیر همون متن به مدیر سایت پیام بدی که این شرکت قیمت غیر واقعی درج کرده. وای فای 16 پائین ترین قیمت 1700 هست. ( خیلی ها 1900 می فروشند ) حالا 4G رو زده 1350 !!نقل قول:
اگه مشکل مالی نداری تصمیم با خود شماس. در غیر این صورت بهتره صبر کنی. چون این وسیله ارزش نزدیک دو میلیون تومن پول رو نداره.
قیمت هایی که داری اشتباههنقل قول:
من فروشگاه معتبری رو در بندر عباس میشناسم که پایین ترین قیمت رو در کشور داره و رایگان هم ارسال می کنه
IPAD 4 WIFI 4G 16GB:2320
IPAD 4 WIFI 16GB:1650
شما باید اول تعیین کنید سقف بودجتون چقدره
درضمن قیمت مدل 4g چون تازه وارد بازار شده کمی حباب داره و در اینده کاهش پیدا می کنه
سلام
من حدود یک ماه دیگه که قراره داداشم یه سفر یره امریکا می خوام یه ای پد بگیرم نظر خودم ipad 4 wifi 4g 64 gb هست که 829 دلارش رو هم دادم به داداشم فقط چندتا نکته
1- من بهش گفتم که AT&T بخره چون توی سایت اپل باید سرویس رو انتخاب کنی حالا ایا ایران بیارم میتونم ار 3g اوم بدون دست کاری استفاده کنم
2-بکم دو دل شدم بین اندروید و ios الان گوشیم اندروید هست ایا به نظر شما ارزش داره صبر کنم یه نکسوس 3g بگیرم تنها نقطه قوتش واسه من usb خور بودنش هست وگرنه افکر کنم اپل واقعا بهتره یا ایسوس و ...
سلام .نقل قول:
1 . مشکلی نیست کار میکنه !
2 . دوست من شما که گوشیت اندروید هست بهتر تبلت با یک os دیگه باشه ! در ضمن تبلت های اندرویدی در زمینه اپ بسیار ضعیف هست ! اکثر اپ هاشون اپ های موبایل های اندرویدی هستن که کشیده شدن !
در ضمن با کمرا کیت میتونی به آیپد فلش و اس دی وصل کنید ! ( اگر جیلبریک باشی دسترسی کامل به فلش داری و اگر نباشی فقط عکس )
چند تا سوال در مورد آیپد مینی :
1.مدل سلولار GPS داره؟
2. با سیمکارت های ایران کار میکنه؟
3.حجم برنامه هاش در چه حده؟ مثلا در مدل 16 گیگ ،تقریبا چند تا برنامه و بازی میشه نصب کرد؟ کلا به نظرتون 16 جواب میده؟
سلام
آیپد پشتیبانی نرم افزاریش چطوره ؟ بدرد انجام بازی های آیفون و اینترنت گردی و فیلم دیدن میخوره ؟ فقط همین موارد .
سلام . اگر منظور آپدیت سیستم عانل هست که اگر آیپد نسل 4 ام تهیه کنید حداقل تا 3 سال یا شاید 4 سال براش آپدیت میاد !نقل قول:
بزرگترین کاربرد آیپد همین مواردی هست که فرمودین ! تعداد آپ ها هم حدود 300 هزار آپ اختصاصی آیپد که کلا با آپ های آیفون میشه حدود 700 هزار تا !
اگر آیپد رو برای موارد بالا میخواید در خریدش شک نکنید !
نقل قول:
سلام .
1 . بله داره .
2 . مشکلی نیست کار میکنه ! ( البته اگر از ایرانسل استفاده کنی سرعت در حد edge هست اگر رایتل استفاده کنید 3g ) البته باید پانچ کنید چون nano sim هست ولی ایرانسل هم نانو سیم ارائه داده .
3 . بستگی داره اپ یا بازی هست که 3 مگابایت حجم داره و حداکثر تا 1.5 گیگ هستن . ولی اگر نمیخواید در آیپد آرشیو درست کنید همون 16 کافیه ( حدود 12 الی 13 گیگ در دسترس هست )
مشجصات فنی کامل آیپد مینی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار ممنون از پاسخ خوب و سریعت.نقل قول:
خیلی ها اعتقاد دارن که برای خرید آیپد مینی باید یک نسل صبر کرد.و مهمترین انتقاد هم که بر سر رتینا نبودنشه.
ولی من فکر میکنم با توجه به ابعاد و طراحی فوق العادش یه انتخاب خوبه.برای استفاده من ناشی، همین قطعات هم به بهترین نحو پاسخ گو هست.از طرفی صفحه نمایش مینی خیلی خوبه فقط در مقایسه با رتینا نقد بهش وارده.
موافقین و خریدش رو تایید می کنید؟
متشکرم ، حالا بین آیپد 1 و آیپد مینی کدوم بهتره و لز نظر مالی بیشتر می ارزه ؟
چقدر تفاوت بین این دوتا هست ؟
عزیز مینی خیلی بهتره ، CPU و Memory بهتره ، سیستم عامل بهتره ورژن 6 ولی آیپد یک ورژن 4 ،نقل قول:
مینی سبکتره ، تازه مینی شبکه ی 3g ساپورت میده ولی آیپد 1 3g نداره.
خب طبیعییه که قیمت هم مینی بالاتره ولی من اگه جای شما بودم مینی میگرفتم. آیپد 1 دیگه قدیمی شده.
فقط گمونم آیپد مینی سیم کارد نانو میخوره اینو سوال کنید توی ایران همچین سیم کارتهایی هست ؟
من خودم واسه ایفون رو دادم به همونجا که خریدم واسم سیمکارتم رو تبدیل به نانو کرد پول هم نگرفت!خیالتون از سیم کارت راحت باشه!
از توضیحاتی که دادی ممنونم ، قیمت مینی رو دارید ؟ بعد مینی چند مدل هست ؟
سلام . بله درسته رزولوشن صفحه یکم تو ذوق میزنه . ولی اگر لازم داری بگیر حتما ( ایران که میدونید وضعیتش چطور هست ممکنه همین آیپد بشه 3 میلیون ):n04:نقل قول:
سلام . آیپد 1 ارزش خرید نداره . اپل دیگه ساپورتش نمیکنه و بازی های جدید و سنگین هم براش نمیاد ! همون مینی رو بگیرید !نقل قول:
کلا 6 تا مدل در 2 رنگ ! 3 تا وای-فای . 3 تا 4G !نقل قول:
قیمت هم در حال تغییر از اینجا میتونی نگاه کنید :
تصحیح لینک سازنده
Pami
اگر خارج از کشور تهیه کنم مینی رو،در مدل سلولار تفاوتی داره که کدوم اپراتور رو انتخاب کنم یا همگی در ایران با سیمکارت ایرانسل بی مشکل کار می کنن؟ AT&T - SPRINT - VERIZON ؟
سلام . مشکلی نیست با همه کار میکنه ! قبلا اینجور بود که مثلا آیفون 4 cdma سیمکارت تری اصلا نداشت اما الان حتی مدل های cdma هم دارند !نقل قول:
کسی اخرین قیمت رو نداره ؟
سلام . در تاپیک قیمت مدل مورد نظر رو اعلام کنید تا قیمت بهتون بدن ! اینجا مشاوره برای خریده !نقل قول:
سلام مرسی از جواب شما
منظور شما این کانکشن هست ؟
اگر این کانکشن رو بخرم باز هم عکس و فیلم رو فقط میتونم دانلود کنم ؟
به جز این دوتا پورت پ.رت دیگه های هم هست یادم میاد قبلا یه پورت بود که هم خروجی تی وی داشت هم یو اس بی البته 30 پین بود من لایت سوکت میخوام
سلام . بله ! دانلود كنيد ؟ منظرتون ترنسفر هست بله ولي فقط mp٤ ولي اگر جيلبريك كنيد دسترسي كامل داريد !نقل قول:
لينك دومي كه گذاشتين هم تبديل به micro usb هست كه براي استفاده از شارژر استاندارد هست ! ( اتحاديه اروپا به اپل گير داد كه با از پورت هاي استاندارد استفاده كني اپل هم اومد اين رو زد )
اون چيزي كه ميگيد تبديل hdmi هست .
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
سلام دوستان بنظزتون با توجه به اختلاف 400 تومني بين نيو ايپد و اين ايپد 4 و با توجه به نبودن جيلبريك اي او اس 6 ايا خريد ايپد 4 منطقيه در حال حاضر اختلاف پردازنده واقعا ارزش 400 تومن رو داره
سلام اگر جيلبريك براتون خيلي اهميت داره و هزينه گيفت كارت هم براتون زياده ، بله ارزش داره !نقل قول:
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
من ایپد 4 یا همون با صفحه نمایش retrina رو از سایت اپل سفارش دادم مدل wifi 64gb حالا تا 2 هفته دیگه فک کنم به دستم برسه یه سوال که داشتم اینه که برای کار کردن باش حتما نیاز به اکانت itunes هست؟؟
من یکی از سایت ساختم که نیاز به وارد کردن cc نبود و از سایتش لاگین کردم اما هر کار میکنم نمیتونم با برنامه itunes لاگین کنم به اکانتم چرا؟ :(
یه سوال دیگه هم اگه لطفا جواب بدید ممنون میشم توی ios هم برنامه های market وجود داره براش (مثل برنامه بازار برای اندروید یا بلک مارت ) که برنامه های کرک شده رو مجانی دانلود کرد؟؟ بدون جیل برک کردن
نقل قول:سلام . شما اگه ایرانی که نمیتونی سفارش بدی ( احتمالا ایران نیستی )
1 . نه حتما نیاز نیست ولی برای سرویس هایی مثل فیس تایم یا ای مسیج یا دانلود آپ از آپ استور و... نیازه !
2 . شما آیتونز 11 رو از سایت اپل دانلود کن و یک تست کن اگر اپل آی دی شما فعال شده باشه نبایدمشکلی داشته باشی .
3 . بله هست مثلا apptrackr ! ولی برای نصب برنامه های کرک شده باید حتما جیلبریک باشد ( که فعلا برای آیپد 4 و آیفون 5 ) جیلبریکی در کار نیست ! یا اگر از سیستم عامل مک او اس استفاده میکنید میتونید با ثبت udid دستگاهتون ( یعنی اپل شما رو به عنوان برنامه نویس میشناسه ) میتونید برنامه ها رو ساین و نصب کنید !
ممنونم من ایران هستم و یکی از اشنا هام قرار چند روز دیگه بیاد ایران و برام بیاره.نقل قول:
ولی من لپتاپ مک ندارم که بتونم به عنوان برنامه نویس برنامه های -- شده رو تست کنم.
ولی برام جالبه تو سایتش لاگین میشم اما توی برنامه ایتیونز نه :-s :(
سلام . خواهش میکنم . خوب میتونید از پکیج های ساین شده استفاده کنید . ( باید بخرید ) ( یا روی pc خودتون هکینتاش ( مکینتاش -- شده ) نصب کنید )نقل قول:
در مورد آیتونز هم با چیز پی ان امتحان کنید ! ارور خاصی نمیده ؟:n13:
سلام دوستان..من حقیقتش 600 تومن پول دارم یه آیپد میخوام.. یعنی اطلاعاتم خیلی کمه د رموردش...
یه آیپد میخوام که فقط wifi داشته باشه و سیمکارت خور نباشه! نمیدونم چه مدلی باید بگیرم قیمتش دستم نیست که قیمت نوش چنده قیمت دست دو چنده...نسلهاش چه طوریه با این پول از نسل 2 میشه خرید کرد ؟ نسل 4 که دیدیم بسیار گرونه
خواهشا یه راهنمایی بکنید با 600 تومن چه آیپدی میشه خرید ..نو یا دست 2 بدون سیمکارت از هر نسلی که شد..
با تشکر و کمکتون :n16:فقط میخوام بازی کنم باهاش و به اینترنت از مودم وای فای وصل بشم....اگر 100 تومن بیشتر شد موردی نداره یعنی تا 700 تومن حداکثر تا 800 هم میتونم بپردازم..
ارزونترین آیپدی که ارزش خریدن داشته باشه، Ipad 2 Wifi 16 GB هستش که قیمتش حدود 1350 باید باشه.نقل قول:
با این بودجه، شما قطعا باید دنبال دست دوم باشید که اون هم قیمتش بستگی به کرم فروشنده داره!
ديروز بلاخره ايپد ٤ به دستم رسيد٠ خاستم همينجا از راهنمايي هاتون تشكر كرده باشم :n12::n16:
یه سوال فوری :دی
یکی از اقوام می خواد تبلت بگیره
خودش مد نظرش آی پد هست و گلکسی ولی نمی دونه کُدوم و چرا!
استفاده ش هم فقط می خواد آهنگ گوش بده، فیلم ببینه، نت برای وب گردی و اسکایپ حرف بزنه×
دوستان من احتمالا فردا میخام با یکی از دوستان برم آیپد 4 بخره .
من خودم تا حالا دیوایس اپل نداشتم و نمیدونم برای خریدش باید به چی دقت کنیم .
یعنی جیلبریک باید نسخه چند باشه ؟ ios باید چه نسخه ایی باشه ؟
اصلا جیلبریک کردن هزینه ایی داره یا نه ؟
و دیگه به چه چیزی باید دقت کرد ؟
با تشکر
سلام . اول اینکه از جای معتبر خرید کنید ! حتما همراه خودت یک گوشی ( اسمارت فون ) ببر که بتونی به اینترنت وصل بشی و سریال دستگاه رو چک کنی !نقل قول:
برای چک کردن سریال دستگاه به سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بری !
سریال پشت جعبه پایین روی تگ سفید رنگی زده شده ( به همراه پارت نامبر و مشخصات دستگاه - حتما دقت کن که در قسمتی که وسایل داخل جعبه رو روی برچسب توضیح داده نوشته شده باشه Lightning to USB Cable که این نشون میده iPad 4 داری میخری نه iPad 3 )
اگر در صفحه بالا زده بود که دستگاه اکتیو نشده و تاریخی برای پاپانی برای گارانتی ذکر نشده باشه که مشکلی نیست و راحت خرید کنید البته باید چک کنی که دستگاه باز نشده باشه ( ممکنه باز کنن و شارژر ارجینال رو عوض کنن ) کناره های جعبه ( که با رنگ مشکی نوشته iPad ) سلفون دستگاه به شکل T جمع شده و خود سلفون نازک و یکدست هست .
در مورد جیلبریک ! ورژن دستگاه حداقل 6.0 و حداکثر 6.0.1 هست . چند روز پیش هم ورژن 6.1 release شد ! و قراره جیلبریک امروز برای تمام این ورژن ها بیاد ولی شما بعد از خرید حتما به آخرین ورژن
آپدیت کن !
جیلبریک هیچ هزینه ای نداره و خیلی راحت انجام میشه ! ( خودتون میتونید انجام بدید ) . در ضمن هیچ هزینه ای هم بابت نصب برنامه یا اکتیو کردن ندید ! برای اکتیو کردن فقط باید آیپد به اینترنت وصل بشه !
پیشاپیش مبارکه ! :n10:
سلام بچه من قصد خرید آیپد دارم کسی میتونه راهنمایی کنه
توی سایت دیجی کالا دو تا مدل هست نمیدونم کدامشو بخرم
Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi - 32GB
و
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون
به نظر شما صبر کنم تا قبل از انتخابات یا نه الان بخرمنقل قول:
ممنون
نقل قول:شما 3 مدل آیپد معرفی کردید، 2 مدل اولی نسل چهارم آیپد هستند که به نام iPad With Retina Display معروفه و هیچ فرقیم 2 تای اولی باهم ندارند به جز حافظه اولی 32 گیگابایت و دوم 16 گیگابایت!! آیپد دیگه ای که شما معرفی کردید آیپد نسل سوم هست که به New iPad معروفه. بحث اینکه شما کدام رو میخواید بخرید دیگه بسته به مقدار بودجه شما و چیزی که میخواید داره... توی همون دیجی کالا تمام مشخصات رو نوشته، مطالعه کنید.نقل قول:
لطفا برای همچین موضوعی تاپیک اضافی ایجاد نکنید !