هارد یک ترا 2.5 اینچی کسی قیمت داره الان چنده تو بازار؟
Printable View
هارد یک ترا 2.5 اینچی کسی قیمت داره الان چنده تو بازار؟
هارد 500 گیگ حدود 70 تومنهنقل قول:
اندازه 3.5 و 2.5 زیاد فرقی باه ندارندنقل قول:
بنظر من فکر نکنم یه دستگاه پلیر خونگی رو که یه هارد داخلی هم براش تعبیه بشه با کلی فیلم
خانوادگی و خصوصی رو کسی بخواد زیاد جایی ببره :41:
راستی یه مطلبی.امکان نمایش زیرنویس فارسی فایل های iso وجود داره؟
بله مشکلی وجود ندارهنقل قول:
اگه 220 تومن قیمت این پلیر باشه، خوب میریم اینو میخریم که یه هارد 320 هم روش داره، یه htpc که این پلیر رو قورت میده
URL]http://www.avajang.com/articles/1390/zotac_zbox_nano_ad10/index.asp[/URL]
نقل قول:
موفق باشید به سلامت...
متشکرم عجب دستگاه خوبیه قیمتش چنده ؟ اطلاع دارید؟نقل قول:
پیشنهاد میدم هرکسی محصول جدید و مناسبی رو دید در همین تایپیک یا
تایپیک جدید اعلام کنه تا کاربرها بتونن در صورت تمایل بخرند ا ستفاده کنن :12:
نقل قول:
قیمتش 276 دلاره
توی بازار ایران اومدهنقل قول:
از کجا باید تهیه کرد
بله شرکت آواژنگ وارد کرده از 240 تومن داره به بالا با کارایی فوق العاده که هیچنقل قول:
پلیری هم به گردش نمیرسه دارم تحقیق میکنم کدوم مدلش تو بازار موجوده و کاراییاش چه جوره
نقل قول:
خوبه خوشحال شدم که شما هم از سر در گمی بیرون امدی و دستگاه بسیار بهتری برای خرید پیدا کردی خوب آرزوی موفقیت براتون دارم
حالا اگه ممکنه یک بار دیگه عنوان این تاپیک رو بخونید بدون شک htpc و یا مقایسه htpc با مدیا پلیر و یا اعلام قیمت و از این حرفا..... نیست اجازه بدید هر موضوعی در جای خودش مورد بررسی قرار بگیره قسمت همه چیز درباره HTPC
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396903&page=42
من 4 مدل اچ دی پلیر گرفتم
1- wd live
2- ntr 83
3- hyundai
4- acryan dvr
ولی به جرات میتونم بگم هیچ کدوم تصویر واقعی ندارند درمقایسه با یک مدیا پسی که از پردازشگر گرافیک و صدای مجزا استفاده میکنند
هیچکدوم بجز پخش کار دیگه ای نمیتونند بکنند و یا بسیار عذاب آور مثال 1- فایل منیجر 2- تورنت 3- تلویزیون دیجیتال 4- شبکه بیسیم 5- زیر نویس 6- فونت 7 - استایل
و ......
هروز باید به انتظار فریمویر جدید بنشینید
اگه خراب بشه معمولا کسی جوابگو نیست یا می پیچوننت
البته نظر شخصیه من ولی یکم روش فکر کنید
htpc که بصورت پکیج میباشد معمولا یک سیستم پلیر دارند و یک سیستم پی سی
تا آخر این ماه یک پکیج کامل که به بهترین وجه هم ساده باشه هم کارآمد رو خریداری میکنم و مشخصاتشو مینویسم .
پلیر های اچ دی هم محسناتی داره که بدرد افرادی که آشنایی با کامپیوتر ندارند و فقط از یک قسمت استفاده میکنند میخوره
لطفا جبهه گیری الکی نکنید و الکی هم بیراهه نرید فقط نظر شخصی منه و محترم ..
لطفا نظرات خود را برای مقایسه از این دو پکیج بفرمایید
از نوشتن یا انشا و املا و چیزهای الکی ایراد نگیرید
دوست عزیز فکر میکنم شما اصلا متوجه پست قبلی نبودی یک تاپیک جدید بازکنید با اسم مناسب و این حرف ها رو در اون مطرح کنید .نقل قول:
این مطلب بسیار مهم و ساده ای هستش که یک کاربر قبل از پست زدن و نظر دادن به موضوع و عنوان تاپیک توجه کنه
دوست عزیز شما اشتباه فکر میکنی یا ........
تمام این مطالب ربط مستقیم پیدا میکنه به دوستان و کسانیکه قصد خرید پلیر را دارند ..
گفتم که چیزی رو بگید که منطقی باشه و فنی صحبت کنید تا همگی بیشتر بدانیم
این پست من هم در این قسمت معنی داره هم در قسمت مینی پسی
و مهم تر از این همه دوستان اچ دی باز هر دو قسمت را به موازات پیگیری میکنند
و من این قسمت رو برای پلیر ها گفتم و برای پی سی ها مقوله دیگری دارم
منم با نظر دوستومن SMAEIL موافقم وقتی بحث پلیر پیش میاد میشه
کالاهایی که در رده هم هستند رو مورد مقایسه قرار داد
البته این موضوع موقعی بیشتر قوت میگیره که قیمتهای اونا هم تا حدودی در یک رده قرار میگیره
نقل قول:
:31::rolleye:
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
:31::rolleye:نقل قول:
بنده هم باید از جناب samail2000 کمال تشکر و قدر دانی رو به عمل بیارم.متاسفانه در این فرمورهای بسیار مفید که تنها تعدادی مصرف کننده ساده و نه دلال و فروشنده برای کسب اطلاعات مراجه میکنند شخصی که کاملا بی غرض در جهت روشن ساختن و اگاهی دادن به دوستانش تلاش میکند باید مورد کم لطفی این اقای stb xx که به نظر بنده مشغول بازار گرمی و انداختن جنس به افراد بی اطلاعی همچو من است واقع بشود .بهتر نیست که شما همون مشغول اب کردن انواع محصولات چینی و بی کیفیت خود باشید و به عنوان مدیر بخش تند تند تذکر ندهید.باز هم از شما دوست گرامی samail بسیار ممنونم.
شما اول بايد قوانين انجمن را ياد بگيريد و بفهميد كه نظم و ترتيب تاپيك ها به هم نخورهنقل قول:
اولين قانوني كه در تمام انجمن ها هست و شما بايد ياد بگيريد رعايت حقوق ديگران ادب و توهين نكردن به اعضا انجمن هستش .نقل قول:
نقل قول:
دومين قانوني كه در تمام انجمن ها هست و شما بايد ياد بگيريد اين كه وقتي از موضوعي اطلاع نداريد سكوت كنيد و بدون اطلاع نظر نديد
1-اين دستگاه توسط دو مركز در ايران مورد تست هاي استاندارد قرار گرفته و مورد تاييدهنقل قول:
2-ساخت يكي از معتبرين شركت هاي كره هستش
3-داراي كليه استاندارد هاي ورود به اروپا و آمريكا هستش
4-اين محصول داراي ليسانس از معتبرترين لابراتورهاي صوت و تصوير هستش
اين هم يك عكس از پشت دستگاه از دوستان خواهش ميكنم اين عكس و نوشته هاي اون رو براي اين آقا توضيح بدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت كنيد من هرگز نگفتم كه كسي شما را از بي اطلاعي بيرون نياره بلكه گفتم در يك تاپيك با نام و موضوع مناسب مطرح بشه كه همه بتونن در اون نظر بدن نه در تاپيك اختصاص داده شده به دستگاه خاصي مثل تاپيك xtreamer و تاپيك WDTV يا تاپيك HTPC همنطور كه از اسم تاپيك معلومه موضوع بحث هم معلوم هست :نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بخند
خنده بر هر فکر کم تفکر دواست
بهتر تیتر تایپک هم عوض شه
( فروش مدیاپلیر قدرتمند و بدون سوال و جواب ایکستریم )
یه روز ای سی رایان خوبه یه روز ایکس و یه روز دیگه y
اگه حرف من بیربطه شما چرا داغ میکنی شما طبق قوانین حق توهین وتمسخر را نداری
همه دوستان به اندازه کافی مطلع هستند شما زیاد ناراحت نشو
شمافروشنده هستید سازنده که نیستید هر محصول ایراداتی هم دارد
بهتره دوستان خودشون انتخاب کنند نه شما الکی مغلطه بازی در بیاری
خندیدن شما بحث نداستن شما رو تایید میکنه
از روی تئوری همه درست میگن ولی در عمل بعد از فروش : همینه که هست - شما مشکل داری یا بلد نیستی و ......
شما میخوای بفروشی به هر قیمتی
هیچ نقد و انتقادی را قبول نداری
این فروم جای بحثه نه جای دیکته .....
بهر حال موفق باشی
از همه دوستان هم بابت این چند خط نوشته عذر خواهی میکنم
تا درس باشد برای دیگران ....
2-ساخت يكي از معتبرين شركت هاي كره هستش [/QUOTE]:18:
منظورتون چینه دیگه نه؟
تا مدیر انجمن اینجا حضور پیدا نکنه متاسفانه این تاپیک جای هیچ نوع فعالیتی نیست و هر کسی به خودش اجازه میده هر طوری می خواد بنویسه و نظم رو به هم بزنه برای مثال در همین لحظه تاپیک htpc به خوبی داره فعالیت میکنه ولی اگر یک نفر بیاد پست بزنه و شروع کنه که اقا این این htpc ها همه مشکل دارند مراقب فروشنده ها باشید این مادربرد چینیه و من 4 تا خریدم همه ایراد داره و از این حرفا .....ودر آخر هم بگه من فقط میخواست دوستان رو مطلع کنم تا گول نخورن و الان نشون ... و تصور کنید درتمام تاپیک ها همین وضع پیش بیاد دیگه این انجمن قابل استفاده نیست ... وقتی کسی هم بگه اقایون هر نظری و تجربه دارید خیلی محترم و ارزشمنده ولی در جای خودش و محترمانه و اگر جایی در انجمن نیست میتونید موضوع جدید ایجاد کنید ولی متاسفانه دوباره شروع کنن.... به هرحال دوستان هرنوع سوالی راجب این پلیر دارن به سایت زیر مراجعه کنن بنده در خدمتم :
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewforum.php?25
از قديم گفتن حرف حق جواب نداره :46:
به هر حال جنس ها بايد آب بشه و هر چي قيمت بيشتر و پرت تر بهتر :)
این جا جای بحث و انتقاد و پیشنهاده
جای عقده خالی کردن من و شما نیست
امیدوارم دوستان در بحث فنی وارد بشن و همه به یک جمع بندی برسیم
حالا این دستگاه یا دستگاه دیگه یا مینی پی سی
منتظر نظرات شما هستیم
اول خود من
یکسری مشکلات اچ دی پلیر رو میگم برای آشنایی و دقت در خرید :
0- هنگ جز لاینفک این پلیر هاست فقط کم و زیاد داره
1- به تلویزیون دیجیتال دل خوش نکنید در تمامی دستگاهها پلیر نمیتوانید به سرعت کانال تعوبض کنید
زیرا احتیاج به بافر کردن ( دریافت و پروسه پخش ) دارد و احتیاج به حداقل 4 الی 10 ثانیه میباشد
در غیر این صورت هنگ میکند.
2- در بسیار از دستگاهها به غیر از وسترن منوی کند و دارای بعضی از مشکلات میباشد
3- در فایل منیجر بسیار ضعیف در تمامی موارد حوصله شما سر میره
4 - تمامی آنها ظرفیت پذیرش هارد را 2 ترابایت اعلام کردن که عملا با هارد 2 مشکلات خاصی را دچار میشود
مثل کند شدن و دایما سکته زدن در برخی از موارد ( نه همه هاردها )
5- عدم ساپورت بعضی از کدک ها و فرمت ها
6- نمایش فول اچ دی بصورت مجازی و غیر حقیقی میباشد که با یک دستگاه ایسوس 510P مقایسه شد و کاملا تایید شد
( فقط در صورت مقایسه متوجه منظور من میشوید )
7- گول تیلیغات اینترنت و تورنت و مولی مدیا و رادیو تلویزیون اینترنتی را نخورید که عملا بسختی و با محدودیت ها مختلف
اعم از فیلتر بودن و غیره مواجه میشوید و یا دایم باید تغییر آدرس یا تغییر فیرم ویر بدهید
8- همیشه و همیشه چشم براه ساپورتر دستگاه برای نگارش فیرم ویر جدید برای اصلاحات میباشید
9- همیشه دارای یک استایل میباشد و خسته کننده البته بعضی شرکت ها عوض میکنند ولی کلا خارج از اختیار شماست
10 - فونت های فارسی محدود و به سلیقه نفر اصلی میباشد لازم بذکر که در قسمت زیر نویس کار های بزرگی هم انجام شد
البته به لطف تذکرات دوستان
11- میشد یکدستگاه بلوری یا دی وی دی اسلیم با این سیستم مچ کرد و به نظر من طرفداران بهتری پیدا میکرد
درست الان هم میشه بهش وصل کرد ولی به قول قدیمیا اقور منقل میشه
12- سیستم خنک کننده بسیار ضعیف است و به مرور زمان دچار مشکلات هنگ و غیره میشوید
13- دوستان و برادران چینی لطف کردن و کیفیت و کمیت دستگاه کم نگذاشتن میتونید با باز کردن در یکی از این دستگاهها متوجه
منظور بشید
من یک منتقد مصرف کننده هستم و این ایرادات به نظرم رسید
این نظرات از دید یک مصرف کننده میباشد و لزوما دلیل بر درست بودن آن نیست
در قسمت بعد مزایا و مشکلات دیگر این گونه دستگاهها را مینویسم
امید است توقع ما از زندگی کردن به کیفیت آن باشد نه کمیت
بدرود تا درودی دیگر
:18:نقل قول:
منظورتون چینه دیگه نه؟[/QUOTE]
جواب این سوال رو با یک نگاه به لوازم منزل با برند های معروف که همگی در چین تولید شده میگیرید
پیشنهاد میکنم که پست های خود را در این تاپیک ادیت کنید و در تاپیکی جدید دسته بندی کنید تا وارد بحث شویم و فراموش نکنید اینجا تاپیک اکستریمر هستش و اگر سوال و مشکلی در مورد این پلیر دارید بفرماید تا بررسی کنیمنقل قول:
نقل قول:
من تو این عکس اسمی از کره نمی بینم!!؟
دوستانی که این ایرادها رو مطرح کردید، آیا دستگاه اکستریمر رو تست کردید یا نظرتون رو کلی و راجع به همه دستگاهها بیان کردید؟
ازشما بعید بود:نقل قول:
کد:http://xtreamer.net/company/about-us.aspx
اگه پیدا کردی به من هم خبر بده باتشکرنقل قول:
یکی از نمایندگیها مدل D41 موجود داشت که چون کنترل نداشت نگرفتم گفت بزودی مدلهای جدیدتر و کاملتری هم میاد البته این مدل با هارد و رم 2 گیگ و پورت USB3 و HDMI که خیلی کامل بو د رو 425 میگفتنقل قول:
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
جواب این سوال رو با یک نگاه به لوازم منزل با برند های معروف که همگی در چین تولید شده میگیرید[/QUOTE]
دوست عزیز وقتی پشت دستگاه نوشته ساخت چین و شما عنوان میکنید ساخت کره
اگر تذکر ندیم شاید فکر کنید ما نوفهمیم شاید شرکت اصلی کره ای باشه ولی ساخته چینه
درست اکثر کالاهای خارجیی که در بازاره چینیه ولی کسی بعنوان ساخت کشوری دیگه نمیفروشه
من بازار رضا و ایرانیان و پایتخت رو گشتم هیچ جا نداشتن !!!!
ارزونترین مدلش چند بود ؟؟ بدون رم و هارد .
zbox nano دیگه ؟
چون تازه وارد شده تو بازار کمهنقل قول:
مدل پایینشو نداشت که قیمت بده گفت بزودی میاد
پس مثل ac rayan که شرکتش هلندی بود، اینم شرکتش کره ایه! تعجب میکدرم که الان بشه یه همچین دستگاهی رو غیر چینی خریدنقل قول:
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
یه سوال دیگه : توی مشخصاتش مثل اینکه نوشته که بعضی از فیلمهای 3D رو نشون میده!؟ میشه ساده تر توضیح بدین چجور فیلمهایی؟
اين دستگاه قابليت تبديل زمانبندي زيرنويسو داره ؟
مثلا 23.976 به 25 فريم بر ثانيه.
سلام
از اين دستگاه Prodigy خبري نشده؟ فروشش شروع شده يا خير؟
کد:http://www.xtreamer.net/xtreamer-prodigy-upgraded/
The Realtek RTL1185 A/V decoding chip-set supports Half SBS 3D video only (ie: 2No side-by-side 960x1080 images).نقل قول:
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
نقل قول:
اين دستگاه قابليت تبديل زمانبندي زيرنويس و داره هم در منوی زیر نویس هم دکمه های مجزا در ریموت کنترل
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
2 الی 3 ماه دیگرنقل قول:
فريمور جديد نسخه 3.0.8 برخي از امكانات اضافه شده :
امكان ارتباط از طريق wifi با محصولات آيفون و آيپد با نسخه ios5 airplay وپخش موزيك ,فيلم , عكس
امكان دنلود آنلاين مشخصات فيلم مانند عكس ,پوستر پس زمينه , اطلاعات كامل فيلم از سايت هاي TMDB و... بعد از دنلود مي توانيد با دكمه INFO اطلاعات كاملي از فيلم مشاهده كنيد
امكان پخش كليه محتويات يك پوشه با زير مجموعه هاي آن با دكمه پخش
دنلود زيرنويس آنلاين
لينك فوري خارج از سايت :
نكته:کد:http://www.megaupload.com/?d=W8FKHU8I
اين نسخه فعلا توسط گزينه آنلاين آپگريد در منو قابل استفاده نيست
سلام اطف کنید بگید از کجا میتونم این دستگاه رو تهیه کنم
نقل قول:کد:http://www.hdmedia.ir/shop/index.php?route=product/product&path=44&product_id=85