وقتی میری تو صفحه منو مخفی برنامه رو ببیند و دوباره باز کن. اگر کار نکرد احتمالا روی مدل 5000 جواب نمیده. این رو ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توش نوشته از مدل 5500 به بالا باید باشه.
Printable View
وقتی میری تو صفحه منو مخفی برنامه رو ببیند و دوباره باز کن. اگر کار نکرد احتمالا روی مدل 5000 جواب نمیده. این رو ببین:نقل قول:
توش نوشته از مدل 5500 به بالا باید باشه.
اتفاقا تاپیکشو همین دیروز زدم. به هر حال فلش باید فرمت مخصوص بشه ولی راه حل دیدن فیلم روی کامپیوتر رو اینجا توضیح دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
تست می کنم خبرشو می دم
تست می کنم خبرشو می دم[/QUOTE]نقل قول:
آقا دستت طلا
مطلبت خیلی بدردم خورد ممنون
جالب اینجاست که زنگ زدم نمایندگی ولی گفتند چنین کد یا نرم افزاری وجود ندارد ؟!!!
آقا دستت طلانقل قول:
مطلبت خیلی بدردم خورد ممنون
جالب اینجاست که زنگ زدم نمایندگی ولی گفتند چنین کد یا نرم افزاری وجود ندارد ؟!!![/QUOTE]
این نرم افزار غیر رسمی هست و تازه درست شده. حالا اگر برات جواب داد بی زحمت تو اون تاپیک مربوطه اعلام کن تا بره بالا و کسایی که ندیدند هم ببینند.
سلام دوستان من d7000 دارم من رفتم داخل منو مخفی و اونو گذاشتم رو ایران زبان و زیرنویس فارسیش درست شد اما ----- و دیچیتالش کار نمیکنه تا زمانی که اروپا رو انتخاب کنم کسی میدونه که چه چجوری درستش کنم لطفاٌ جوابم رو سریع بدید خسته شدم از بس که گشتم
شما از پشت تلویزیون ببین مدل دقیق تلویزیون رو چی نوشته؟ اگر اولش با UA شروع میشه مال آسیا هست و نباید مشکلی باشه و اگر UE هست مال اروپا هست و ممکنه علت مشکل این باشه.نقل قول:
به هر حال اگر تلویزیون شما سری UA هست باید توی منوی مخفی قسمت Option بری و Local Set رو ED_IRAN بگذاری.
اگر این کارو کردی و بازم نشد، Tuner رو روی SEC_---_TC بگذار و توی Sub Option گزینه Region رو ED_DTV بگذار و به هیچ چیز دیگه ای دست نزن.
سلام دوست عزیز smhsh121 منون تلوزیونم مدل ue است میشه دقیق توضیح بدی چکار کنم منون میشم
من توی منو مخفی tuner و region رو پیدا نکردم میشه دقیق بگی کدوم قسمت هستن
ببینید تلویزیون شما مدل اروپایی هست و فرم ویر نصب روش با فرم ویر آسیایی فرق داره. نمی دونم بشه یه کاریش کرد که فارسی رو پشتیبانی کنه یا نه. اینجا بچه هایی که مشکل دارن یا از امارات تلویزیون آوردند یا از بانه که ساخت مالزی هست و همشون سری UA هستند و با یک تغییر ساده در Local Set مشکلشون حل میشه.
شما اگر خیلی طالب هستی که تلویزیونت فارسی رو پشتیبانی کنه اول باید مسئولیت عواقب احتمالی اونو به عهده بگیری چون من تا به حال با مدل اروپایی برخورد نداشتم. بعدش هم برای اینکه Tuner و Region رو بتونی تغیر بدی باید با برنامه rusamsung وارد منوی مخفی بشی که توضیحش توی پست زیر هست:
یک نکته هم اضافه کنم اینه که مدل های اروپایی شنیدم تیونر ----S هم دارند، اگر اینطور هست به نظر من می ارزه فارسیش نکنی و بتونی باهاش ماهواره بگیری.
تلویزیون من EU46D7000 است و ----- هم دارد .
پس بیخیال فارسی کردنش بشو چون رسیورش از کار می افته. مگر بشه راهی پیدا کرد که بدون تغییر Local Set بشه زبان فارسی رو به منو اضافه کرد که چون تو اروپا کشور فارسی زبان نیست بعید می دونم.نقل قول:
سلام تلوزیون من مدلue40d7000هست .دوست عزیز من اصلاٌ زبان فارسی نیخوام فقط میخوام زیرنویس فارسی رو نشون بده و هم ----- کار کنه ؟ دوست عزیزAlireza25 تلوزیونت زیرنویس فارسی نشون میده؟
فکر کردم می خواید منوها فارسی بشه. برای اینکه زیرنویس فارسی نشون بده توی تنظیمات زیرنویس موقع پخش فیلم زبان زیرنویس را عربی انتخاب کنید.نقل قول:
دوست عزیز smhsh121 من اینکار رو هزار بار کردم ولی زیرنویس رو برعکس نشون میده و فقط موقعی درست میشه که Local Set رو روی ایران بذارم در عوض رسیورش از کار می افته
ببین این راهی که می گم رو خودم تست نکردم، وقتی Local Set رو روی ایران گذاشتی برو توی قسمت Sub Option و Region رو روی PAN_EURO یا PAN_NORDIG بذار. نمی دونم توی منوی مخفی شما چه جویه ولی اگر گزینه ریژن وجود نداشت باید با برنامه rusamsung بری توی منوی مخفی.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
راستش من جدیدا یک مدل یک مدل اسمارت تی وی d6920 از سامسونگ دستم رسیده . ( هدیه ) خوب اصلا روشنشن هم نکردم و اصلا هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم
این اصطلاح hotel mode که در اول این تایپیک بود چی هست و در مورد این مدل من چطور هست ؟
این که میگن این تلویزونهای جدید روی خودشون این گیرنده های دیجیتال داخلی رو دارن مثل شبکه نمایش و ... موضوعش چی هست ؟
با تشکر
زیرنویس ، تلتکست و منوها فارسی شده و دریافت از ----- هم ظاهراً هنوز فعال است ولی دیش نگذاشتم تست کنم .نقل قول:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
این کار نشد چون تلویزیون اروپائی که عربی ندارهنقل قول:
مال من فقط سه زبان آلمانی ، سوئیس و یکی دیگه داشت و عربی هم نداشت
لوکال را روی ایران گذاشتم فارسی ها کلا درست شد و فکر می کنم ----- هم از کار نیافتاده چون تنظیمات و جستجوی کانالش هنوز هست و فقط فرصت تست با دیش ندارم .
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
منظورت از اینکه نوشتی ----- از کار میافته یعنی بعد از فارسی کردن منوها و زیرنویس دیگه اصلا منوی تنظیم و کانالیابی ----- را هم ندارید ؟نقل قول:
پس برای فعال کردن ----- برگردوندی روی منطقه اروپا؟!
سلام . اره موقعه ای که گذاشتم رو ایران منو زیرنویس درست شد > اما تنظیمات و کانالیابی از کار افتاد و برای فعال کردن مجبورم روی اروپا بذارم
من رو تلویزیون خودم تست کردم و راهش همون هست که گفتم. برای زیرنویس فارسی لوکال ست رو روی ایران بگذار و برای اینکه بتونی از ستلایت استفاده کنی توی Sub Menu باید Region رو روی PAN_EURO یا PAN_NORDIG بگذاری. البته چون ----- نداره تلویزیون من نتونستم دریافت کنم ولی به منو ام اضافه شد.نقل قول:
ولی من که فارسی کردم و هنوز منوی کانالیابی ----- فعالهنقل قول:
پس لازم شد در اسرع وقت تست کنم که عمل میکنه یا دکوریه
دوست عزیز من Region رو روی PAN_EURO که گذاشتم رسیورش فعال شد و شبکه هم گرفت اما تصویر نداشت و فقط صدا می اومد
سلام دوستان
یک کمک خیلی ضروری می خوام لطفاً
من یک سامسونگ ال ای دی d5500 گرفتم ، ولی برادارم منو مخفی شو دستکاری کرده الان تصوصر تلویزیونم یه کم تیر شده و در ضمن یک کم هم رنگشو قاطی میکنه. کسی حالت پیش فرض ( defult ) منو مخفی d 5500 رو میدونه؟ خواهشاً کمکم کنید
سوال 2 : این نرم افزار رو یd5500 هم جواب میده ؟
خواهشاً در مورد اول کمکم کنید
سلام
تلویزیون من 46D6960 ه
همه ی مراحلی که دوستمون تو اون خبر خوشش گفت با نرم افزار انجام دادم و اون گزینه های اضافی باز شد ولی pvr هنوز خاموشه !!
لوکا رو روی استرالیا که دوستمون گفت گذاشتم ولی فعال نشد !!
من هیچ مشکلی ندارم فعلا فقط همین pvr ِ که روشن نمیشه !! شما وقتی که تبدیل میکنید به استرالیا و یه مرحله از روی همون لوکال برمیگردید عقب pvr روشن میشه؟
وقتی که روشن شده براتون با فلش مموری هم میتونید ضبط کنید؟
دوست عزیز درسته PVR با استفاده از نرم افزار rusamsung نیز همچنان خاموشه ولی توی این مدل نیاز به فعال کردن نداره شما می تونید با استفاده از هارد اکسترنال تلویزیون رو ضبط کنید.نقل قول:
میدونم ولی اینجا ظاهرا دوست آموزش دهندمون با فلش مموری تونسته ضبط کنه اگه اشتباه نکرده باشم !!نقل قول:
منم با فلش تونستم ضبط کنم ولی بگیر نگیر داره. یه وقتی شانسی میشه ولی اغلب نمیشه ربطی هم به منوی مخفی نداره. برای همین می گم هارد مطمئن تره و بازی در نمیاره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من یه d7000 دارم که برای اتصال به مودم وایرلس به مشکل بر خوردم
از منو مخفی گزینه ای به نام wifi suport رو on کردم
ولی زمانی که برای راه اندازی شبکه از منوی اصلی شروع به سرچ wifi میکنه چیزی گیر نمیاره در صورتی که مودمم روشن و از طریق لب تاب دارم ازش استفاده میکنم
با کابل وصل شدم به تی وی و میخام با wifi وصل بشم ، کلا باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
بگیر نگیر نداره برای ضبط رو فلش باید سرعت رایت فلش بالای 20 مگابیت بر ثانیه باشه خوب همه هارد های اکسترنال این سرعت رو دارند اما در باره فلش ها اینطور نیست و خیلی هاشون این سرعت رایت رو ندارند به عنوان مثلا فلش ایکس پاتریوت به راحتی ظبط می کنه بهتر از فلش های بالای 16 گیگ یا usb3 استفاده بشه و یا اینکه حتمی قبلا با نرم افزار های مخصوص هارد سرعت نوشتن و خواندن فلش خودتون رو تست کنید تا ببینید در این خد هست یا نه .
سلام. من تازه یه تلوزیون از بندرعباس خریدم . مدل D6600 . ولی منوی فارسی نداره . گیرنده دیجیتالش هم فعال نیست. چجوری میتونم فعالش کنم .ساخت کشور مالزی هست...ممنون 40 اینچ .
توی صفحات اولیه این تاپیک توضیح داده شده که چگونه توسط برنامه rusamsung باید بری توی منوی مخفی و Local Set رو روی ED_IRAN بذاری بعدش همه چی درست میشه فقط به گزینه های دیگه توی منوی مخفی دست نزن.نقل قول:
خواستم از تجربه من بقیه هم استفاده کنننقل قول:
برای همین برگشتم به این بحث
در مورد فلش هایی که قابلیت ضبط دارن و سامسونگ 46D7000 شناخت و خیلی راحت روشون ضبط می کنه باید بگم فلش های زیادی رو تست کردم و فعلا سه مدل زیر بدون هیچ مشکلی با این تلویزیون سازگار شده :
1 : Transcend v30 که مدل 4 و 8 گیگ تست شد.
اینم عکسش
2 : silicon power blaze b10 USB3 مدل 8 گیگ تست شد و جواب داد. توجه : یو اس بی 3
عکسش
3 : axpro مدل کلیدی 4 گیگ تست شد و براحتی جواب داد.
عکسش
موفق باشید و امیدوارم مفید بوده باشه
سلام من می خواستم بدونم کسی از وجود این مدل دوربین تلوزیونهای سامسونگ برای چت تصویری با اسکایپ تو ایران خبرداره(CY-STC1100) و آیا میشه اونو با دوربین دیگه ای جایگزین کرد؟
مگه اسکایپ تو لیست برنامه های ایران هست؟نقل قول:
من تنظیمات منطقه ای رو رو استرالیا گذاشتم تازگی از حالت ف.ی.ل.ت.ر خارج شده ولی برای چت تصویری نیاز به این مدل دورین هست
با توجه به اینکه اسکایپ برای ایران نیست بعید می دونم نمایندگی سامسونگ دوربین رو وارد کنه. منم چند وقت پیش منطقه اسمارت هاب رو عوض کردم ولی اسکایپ فیلتر بود؛ باز خوبه از فیلتر دراومده. اگر نیاز مبرم به دوربین داری بهترین کار اینه که بگی برات از خارج بیارن.نقل قول:
من تو یوتیوب دیدم که به پورت یواس بی وصل میشه شاید بشه با یکی از دوربینهای موجود در بازار عوض کرد
سلام من سامسونگ 46D6960 دارم ولی فلش ترنسند سرعت بالا هم بهش وصل کردم پس از فرمت نوشت که در آزمایش فلش شما قادر به ضبط فیلم از طریق تلویزیون نیست. آخه این نوع فلش ها از Transcend v30 هم سریعتر هستند ولی جواب نداد.نقل قول:
فلش، بگیر نگیر داره. مثلا با یه فلش معمولی کینگستون تونستم ضبط کنم. البته چند بار تو تست رد شد تا سرانجام یه بار شانسی قبول شد. مطمئن ترین راه استفاده از هارد اکسترنال هست.نقل قول:
سلام ...
میشه ۱ تغر من دو برای فعال کردن ----t روی سامسونگ سری ۸ راهنمایی کنه ... همه دوش های که تو صفحات اول همین تاپیک بود امتحان کردم ... ولی local sat فعال نشد ..
بجایی منو hotel option هم hospitality option دارم
led سری es هست 46es8000
سلام اساتید من تمام صفحات تاپبک خوندم متوجه شدم 5 تا سوال در تلوزیون d5500 پرسیده شده که هیچ عکسل العملی کسی نشون نداده
اگر امکانش هست به منو به عنوان یه کاربر کاملا آماتور راهنمایی کنید ممنون
tv من D5500 داخل منوهاش که فارسی هم هست جستجو برای کانال دیجیتال و انالوگ هر دو هست ولی وقتی جستجو میکنه فقط انالوگ پیدا میکنه
داخل اسمارتش برنامه های فارسی واسش ارسال میشه
میشه شما راهنماییم کنید وارد منو مخفی بشم یا نه مرسی:40: