fz150 زده جفتشونو ترکونده!نقل قول:
Printable View
fz150 زده جفتشونو ترکونده!نقل قول:
دوستان HX100 ی
است دست سفیده که منارش علامته تعجبه یعنی چی؟
سلام :این علامت Vibration warning یا اخطار لرزش ( دست ) است .نقل قول:
دوستان مود ماکرو و سوپر ماکرو توی این دوربین کجاست؟
هر چه دیافراگم بسته تر باشه نور بیشتر به سنسور میرسه؟
سلام : hx100 ماکرو را بصورت اتو تشخیص میده کافی روی سوزه زوم بشه یا دوربین نزدیک به اون بشه .مورد دوم هم جواب مثبت است .نقل قول:
دوستان علامت دست سفید با علامت تعجب چشمک زن نشانه چیه؟
یکی از دوستان میگفت اخطار لرزش دسته. ولی من روی میز هم گذاشتم بازم میومد. به خصوص روی مود دستی!
سلام :دوست عزیز این اخطار (لرزش دست) اصلا برای اینه که شما بهتره در اون شرایط و تنظیمات از سه پایه یا هر تکیه گاه دیگری استفاده کنی .بنابراین تا زمانی که تنظیمات رو (مثلا بالا بردن سرعت شاتر یا ایزو ) تغییر ندی این اخظار وجود داره و البته شما میتونی با وجود این اخطار عکس بگیری که شاید خوب در بیاد .نقل قول:
سرعت شاتر تا 2000 تغییر میکنه. اعداد بر حسب چی هستند؟نقل قول:
رابطه سرعت شاتر و اندازه دیافراگم چیه؟ و اینکه سرعت بالا و پایین شاتر و دیافراگم باز و بسته برای چه شرایطی مناسب هستند؟
سلام : دوستان در تاپیک زیر زحمت کشیده و اطلاعات خوبی در مورد سوالات شما قرار دادند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که این دوربین را دارند، لطف کنند چند تا عکس ماکرو ازین دوربین بگذارند.
کسی سوپر ماکرو هم گرفته با این مدل؟
سلام دوستان من hx100 رو کمتر از یک سال خریدم الان میخام بفروشم به نظرتون چند تومن مخرن؟
سلام
دوستان آخرین قیمت این دوربین رو میخواستم،
توی سایتهای فروش آنلاین از 700 تومن تا 890 هست، کسی قیمت دقیق نداره؟
نقل قول:
درود بر شما.
مناسب ترين قيمت را معمولا نمايندگي ها دارند. البته بين خود نمايندگي ها نيز اختلاف قيمت هست.
درتعطيلات نوروزي كه آبادان بودم از دو نمايندگي قيمت گرفتم. يكي قيمت 720 و د يگري 695 .
مرسی آخه توی شهر ما سونی نمایندگی نداره، یا باید برم جایی که نمایندگی داشته باشن یا خرید انلاین انجام بدم.نقل قول:
سلام دوباره!
یکی از دوستام توی یه مغازه توی تهران قیمت گرفته بدون گارانتی میگه 650، خیلی ارزون نیست؟ چجوریاست، بگم برام بخره؟
چینی یا ژاپنی یا ... داره یا همشون چینی هستن؟
سلام: فقط زاپنی دارهنقل قول:
قیمت چی؟
سلام
من از نمایندگی قیمت 740 تومن گرفتم. می خواستم ببینم خوبه یا نه.
ضمنا" لوازم جانبی گه باهاش باید بگیرم + بهترین رمی که باهاش سازگاره و سرعتش کم نباشه رو بهم معرفی کنین.
با تشکر
سلام:بهترین رم memory stick sony PRO-HG Duo HX هست با ظرفیتهای GIG 8 -16-32 که سرعت بالایی داره.نقل قول:
نقل قول:
من مموری 8G توشیبا دارم کلاس 4 که با قیمت 16 تومان در سال قبل حوالی بهمن ماه گرفتم .فوق العاده است.
معمولا مموری های سونی قیمت بالایی دارند.
ممنون از پاسخ دوستان
در مورد قیمت دوربین هم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید آیا 740 قیمت خوبی هستش؟
سلام
من دیروز رفتم یک HX 100 خریدم واقعا دوربین فوق العاده ای هستش...
من رفتم جمهوری متاسفانه نمایندگی ها قیمت های خیلی پرتی میگن و وقتی بهشون میگی تخفیف بدین خیلی بد جواب آدمو میدن نمایندگی های خود سونی HX 100 رو از 820 هزار تومن قیمت میدن تا 880 هزار تومن و وقتی بهشون میگی بیرون دارن ارزون تر میدن یا میگن گارانتیشون اصلی نیست یا میگن اونا وسایل داخلش رو برداشتن عوض کردن!!!
در هر صورت ارزون ترین جایی که تونستم خرید کنم یه مغازه تو پاساژ شرکا بود که فکر کنم حداقل 70 تا از این دوربین داشت و تونستم 770 هزار تومن ازشون بخرم با گارانتی بازرگانی ایران و وسایل اصلیش!! ;) :5:
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
قیمت خوبی هست دوست عزیز. من 770 خریدم.نقل قول:
مقایسه بین Nikon P500 و Sony HX100 :
من قبلا یک دوربین نیکون P500 داشتم والان یک سونی Hx100 گرفتم با اجازه اساتید میخواستم یک مقایسه ای بر اساس تجربیات خودم بین این دو سوپرزوم بکنم تا دوستانی که قصد خرید دارن راحت تر بتونن تصمیم بگیرن.
-در کل چیزی که باعث شد من Nikon P500 رو بفروشم یکی کیفیت پایین تصاویر در نور کم بود که حتی با نور فلاش هم تصویر خوبی ارایه نمیداد و فقط در نور روز خوب عکس میگرفت و عامل دیگه ای که واقعا اعصابمو خورد میکرد تقریبا تو همه عکس ها یک انحنا وجود داشت که توی عکاسی از طبیعت زیاد خودشو نشون نمیداد ولی توی عکسبرداری از چهره واقعا عذاب آور بود و قیافه آدمو بهم میریخت.( این مورد با 2 عدد دوربین امتحان شد و هر دو همین مشکل رو داشتن )
-کیفیت LCD دو دوربین کاملا یکسانه و از نظر رفلکت نور در نور شدید کیفیت سونی یک مقدار بهتره.
-در Nikon P500 چیدمان دکمه ها و راحتی کار بهتر از Sony HX100 هستش.
-وزن نیکون 494 گرم هست ولی سونی 577 گرمه.
-طول عمر باطری سونی بهتره.
سونی دقیقا میگه چقدر از باطری مونده تا تموم بشه ولی نیکون این امکان رو نداره و فقط نشون میده که مثلا یک سوم باتری شارژ داره که اون هم دقیق نیست.
-چرخش LCD در دو دوربین کاملا یکسانه
-در Manual Focus در سونی HX100 با اینکه رینگ دور لنز حس کار با یک دوربین حرفه ای رو میده ولی در نیکون P500 در حالت Manual Focus کار راحت تر و تا حدودی دقیق تر هستش.
-زوم نیکون P500 نسبت به سونی 6X بیشتر هستش.
-Sony HX100 دارای 16Mp و Nikon P500 دارای 12.7Mp هست.
-در هنگام فیلمبرداری در نیکون وقتی زوم میکنید صدای زوم کاملا ضبط میشه ولی در سونی هنگام فیلمبرداری زوم با سرعت کمتری انجام میشه در نتیجه صدای کمتری ایجاد میکنه.
-در هنگام عکاسی با نیکون وقتی لرزشگیر دست روشنه و میخواهید عکس بگیرید کاملا هم صدای موتور لرزشگیر رو میشنوین و هم تا حدودی لرزشش رو احساس میکنین.
-در سونی برای قسمت چشمی یا ویزور سنسور وجو داره که وقتی صورتتون رو بهش نزدیک میکنین اتوماتیک LCD خاموش میشه و چشمی فعال میشه.
-در سونی صدای پخش فیلم بالاتر از نیکون هست.
-کیفیت فیلم برداری در هر دو دوربین یکسانه ولی سونی در نور کم عملکرد بهتری داره.
-نکته دیگه ای که خیلی مهمه اینه که توی آخرین مرحله زوم Nikon P500 نویز زیادی روی تصویر ایجاد میکنه که تقریبا عکس رو بلا استفاده میکنه ولی Sony HX100 واقعا نویز خیلی کمی داره یا تقریبا میشه گفت اصلا نویز نداره.
-در کل کیفیت عکس های Sony HX100 خیلی بهتر از Nikon P500 هست و ارزشش رو داشت که Nikon P500 رو بفروشم و مقداری بیشتر هزینه کنم تا Sony HX100 بگیرم.
لوازمی که باید باهاش باشه چیا هستش و ساخت کجا؟ ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه با توجه به اینکه hx 200 هم داره میاد بهتر نیست صبر کنم تا اون رو بگیرم؟
لوازم داخل جعبه Sny HX100:
کابل USB
کابل شارژر
باتری
Cd نرم افزار
دفترچه راهنما چند زبانه + زبان فارسی
زیر دوربین و روی باتری نوشته Made in japan راستو دروغش پای خودشون
تا اونجایی که من اطلاع دارم Sony HX200 نسبت به Sony HX100 به 18.2 مگا پیکسل افزایش یافته و به خاطر تغییر ظاهری بدنه کمی خوشدست تر شده و تا اونجایی که من بررسی کردم به نظر مشخصات لنز تغییری نکرده و البته معلوم نیست کی وارد بازار ایران بشه و بخوان با چه قیمتی بفروشن دیگه تصمیمش به عهده خودتونه... :20:نقل قول:
باید صبر کنید ببینید مدل جدید چقدر اختلاف قیمت داره و می ارزه یا نه.نقل قول:
از نظر ظاهری مشابه هستند و اختلافش رو می تونید توی سایت ها ببینید. 2 موردش رو دوستمون اشاره کرد.
سلام
دوربین قبلی من یک امکانی داشت که میتونستم تنظیم کنم مثلا هر 5 دقیقه یکبار یا هر 15 دقیقه یکبار عکس بگیره ولی این امکان رو روی Sony HX100 ندیدم می خواستم از دوستانی که مدت بیشتریه با این دوربین کار میکنن بپرسم که امکان این کار روی HX100 هست یا نه؟
سلام:فکر نمی کنم این کار رو انجام بده .نقل قول:
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه با Sony HX100 عکس پانورامایی گرفت که 360 درجه باشه؟ من هر کاری میکنم فقط 180 درجه رو میگیره. :question:
سلام:با Intelligent Sweep Panorama تنها 180 درجه میشه گرفت ولی میشه تعداد شات زیادتری با مودهای دیگه بگیرید وبا نرم افزارهای پانوراما عکس 360 درست کنید .
یه سایت عالی برای علاقه مندان به عکاسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه hx 200 هم به بازار اومده توی سایت دیجی کالا به قیمت 875 تومن گذاشته واسه فروش. با hx100 حدود 100 تومن اختلاف قیمت داره . حالا با این وجود پیشنهاد دوستان روی کدوم مدل هستش؟ یه چیز دیگه داشتم مقایسه 2 تا دوربین رو میدیم انگار hx200 عکاسی 3 بعدی نداره.:18:
دوربین سونی wx100 و wx150 باالاخره امد می خواستم بدونم فرقشون چیه ؟
چندتا سایت خارجی خوندم فرقشون فقط در lcd هست که اولی 2.7 و دومی 3 هست ولی سایت های ایرانی چیز دیگه نوشتن . نوشتن فرم در ثانیه اولی 30 و دومی 60 هست .
می خواستم بدونم نظرتون چیه ؟
سلام : hx200 عکسبرداری 3 بعدی داره.نقل قول:
تصاویر 3 بعدی این دوربین رو از چه طریق میشه نگاه کرد؟
سلام باید دوربین رو به TV که قابلیت نمایش سه بعدی داره وصل کنید.نقل قول:
ممنون از پاسختون.نقل قول:
LCD خود دوربین تصویر 3 بعدی رو نشون نمیده؟ امروز با یه گوشی HTC جدید که 3 بعدی عکس می گرفت چند تا عکس گرفتم lcd گوشی تصویر رو به صورت 3 بعدی و بسیار زیبا نشون میداد ولی توی کامپیوتر تصویر معمولی میشد.
سلام : متاسفانه فعلا نمایشگر هیچ دوربینی این قابلیت رو نداره .نقل قول:
همشون سه بعدی نشون میدن.باید دوربین رو بچرخونید