سلام دوستان رمانی میخوام که توصیفاتش کم باشه و اکثرِ توضیحات نویسنده داستانو جلو ببره و در کل چندتا نویسنده ی اینجوری هم اگه معرفی کنین ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان رمانی میخوام که توصیفاتش کم باشه و اکثرِ توضیحات نویسنده داستانو جلو ببره و در کل چندتا نویسنده ی اینجوری هم اگه معرفی کنین ممنون میشم
سلامنقل قول:
مجموعهی اینچنینی که احتمالا دربرگیرندهی کتابهاییه که میشه اونها رو در مثلا 100 یا 1000 رمانی که باید قبل از مرگ خواند و ... گنجوند که لیستهای متفاوتی هم هست
جایی ندیدم
اگر هم باشه بصورت یکجا با کتابهای دیگه توسط سایتهایی که کتابهای الکترونیکی میذارن به فروش میرسه.
یا جایی مثلا در خ. انقلاب
به نظرم بهتره کتابها و رمانهایی که دوست داری رو خودت بتدریج پیدا کنی و دانلود
البته بهتره که رمانهایی که بدون ممیزی همچنان چاپ میشه رو پس از دانلود خرید یا نسخهی الکترونیکی اون رو از نرمافزار (اپ) ـهایی مثل طاقچه یا فیدیبو دانلود کرد
سلامنقل قول:
من خودم الان دارم جزء از کل استیو تولتز رو میخونم بد نیست امتحان کنی یا حتی کتابهای جوزف بویدن
البته نویسنده خودش رو بجای شخصیتهای داستان میذاره و بیشتر بصورت اول شخص داستان رو جلو میبره
سلام
دوستان فیلمنامه فیلم nak.e.d از مایک لی چاپ شده یا تو ایران موجوده؟
ممنون
سلام
میشه کتاب هایی با موضوع روانشناسی معرفی کنید که ارزش خوندن داشته باشه ممنون:n16:
اثر مرکب/دارن هاردی/ترجمه میلاد حیدری/انتشارات شریف کتاب خیلی خوبیهنقل قول:
سلام
دوستان کتابی میخواستم در رابطه با بهتر شدن رفتار انسان در اجتماع . که یک انسان چطور رفتار کنه تو اجتماع که موفقیت بهتری کسب کنه
سلام. ارتباط موثر به زبان آدمیزاد / مارتی برونستاین / انتشارات هیرمندنقل قول:
ممنون قرباننقل قول:
ایا این کتاب شامل اموزش مکالمات و اتفاقات روز مره هم میشه ؟
فهرست مطالبش اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
من یه چند تا کتاب خوب می خواستم که هم اطلاعاتم بالا ببره و هم جذاب باشه و هم دید خوبی نسبت به زندگی بهم بده
از شهرنشینی و دیدن آپارتمانها و شلوغی و بوق و دود خسته شدم(حالا خدا رو شکر که مثل اینکه مدرسه محل آموزگاریم شاید امسال یه روستا باشه)
دنبال رمان هایی هستم که یه ربطی به روستا داشته باشه.داستانش،شخصیتش ...
سلامنقل قول:
سلیقهها متفاوته و اینکه در چه زمینهای اطلاعات بالا بره نیز به همین صورت و ... .
به هر حال کتابهایی مثل "خدمتکار و پرفسور" ، و "دنیای سوفی" رو مینونم پیشنهاد بدم.
چندین سال پیش کتاب "نفرین زمین" جلال آل احمد رو خوندم و تا جایی که یادمه همین فضا در داستان وجود داره.نقل قول:
ممنون از راهنمایتون
توی هر زمینه ای باشه خوبه
والبته من تازه عضو کتاب بازها شدم می خوام از کتاب های که جذابه شروع کنم
دنیای سوفی مدتیه که دنبالشم بگیرم که پیدا نکردم البته یه جای هنوز نرفتم ببینم می تونم اونجا پیداش کنم وگرنه باید ازکتابخونه قرض بگیرم و همراه با دوستان بخونم توی تاپیک کتاب خوانی گروهی
نقل قول:
محمود دولت ابادی هم معمولا تو همین فضای روستاس داستان هاش
جای خالی سلوچ هم خوبه
درود،
من کتابهایی مثل کارای آنا گاوالدا رو می پسندم. مجموعه داستان های کوتاه و ساده ای مثل دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد، یا رمان کوتاه مثل گریز دلپذیر. با این وصف کارای چه نویسنده هایی رو میتونید معرفی کنید؟
10 جلده خیلی طول می کشه خوندنش می ترسم یه وقتی وسطاش کم بیارم!!!!نقل قول:
بله کلیدر ده جلدهنقل قول:
ولی جای خالی سلوچ نه
خوب دولت ابادی نثری روان و شاعرانه داره و به جزییات کاملا میپردازه به نظرم ارزشش و دارهیک امتحان کردن
مرسی
- - - Updated - - -
نقل قول:
من کتاب بار دیگر شهری که دوست میداشتم از نادر ابراهیمی و خیلی دوست داشتم
مرسی
سلام
هواخواه ویت تان نوین رو کی حونده؟
رمان الان چیزی در ذهنم نیست ولی داستان های ساعدی تو همین فضان.نقل قول:
- - - Updated - - -
رمان الان چیزی در ذهنم نیست ولی داستان های ساعدی تو همین فضان.نقل قول:
خوندمش. خوب بود. البته این سبک رو قبلا نخونده بودم و مطمئن نیستم که بطور کامل فهمیده باشمش.. تجربه خوبی بود. اما خب از استایل نویسنده ای که گفتم هم خیلی دور بودنقل قول:
دوستان کتاب 1984 با ترجمههای مختلفی ارائه شده، کدومش روانتر و البته کم سان.سورتر هست؟
من اصلا کتاب نمیخونم میشه بگین برای شروع از چه کتاب هایی شروه کنم؟:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:
درود،نقل قول:
شما فقط باید علاقه تون رو پیدا کنید. در یک موضوعی که احساس علاقه میکنید سرچ کنید و کتابهای مطرح رو پیدا کنید و برید در بازار یا کتابخانه سراغشون
حالت بعدی هم اینه که آزادانه وارد کتابخانه بشید و از روی نوعی احساس غریزی به سمت کتابها برید و برشون دارید!..
هر کتابی که میخونید (بجز کتاب شعر) مهارت تندخوانی کمک شایانی به شما خواهد کرد و برای خیلی ها نقطه تحولی در زندگی بوده
بعد هم کم کم میتونید مطالعه رو در عادات روزانه قرار بدید.. در آخر اینکه یادتون باشه دوستان کتابخوان تاثیر بسیار ویژه ای روی انسان دارند :n39:
به نظر من از کتابهای سرگرم کننده کم حجم شروع کن/ یک نکته در کتاب خواندن هر کتابی ارزش خواندن ندارد و اگر یکی دو بخش آنرا خواندید و دیدید برایتان جذاب نیست لازم نیست تا آخر آنرا بخوانید (میتوانید هر بار از کتابخانه دو کتاب در موضوع مورد علاقهتان بگیرید تا اگر یکی از آنها جذاب نبود بروید سراغ کتاب بعدی) ضمناً اگر از کتابخانه کتاب میگیرید بهتره کتابی باشه که مربوط به 10 سال اخیر باشه هر چه جدیدتر بهتر چون کتب قدیمی معمولاً نثر ناآشنایی نسبت به کتب جدیدتر داردنقل قول:
سلام دوستان
شاید کمی بی ربط باشه ولی بهترین از اینجا جایی رو پیدا نکردم. من یه کتاب رو خیلی وقت پیش خوندم و دوست دارم دوباره بخونمش اما اسمش رو یادم نمیاد و اطلاعات کمی هم ازش دارم.
موضوعش فانتزی و ترسناک بود که برای نوجوانان نوشته شده بود. داستانش در مورد یه پسر بود که کم کم به یه خون اشام تبدیل میشه. داستان معروفی هست و فکر کنم فیلمش هم ساخته شده. من جلد یکش رو خوندم و جلد دومش دیگه قسمت نشد. یه قسمتش که یادم میاد این بود که دوستش زخمی میشه و خونش روی زمین جاری میشه. بی اختیار شروع میکنه به خوردن خونش و متوجه میشه که همه دارن نگاش میکنن و بعدش برای رد گم کنی کلی فیلم بازی میکنه.
بعید میدونم اسمش چیزی مثل خون اشام و... باشه و به این واضحی نبود اسمش.
اگه کسی میدونه ممنون میشم. یه هفته است خیلی ذهنمو مشغول کرده
یه نکته یادت باشه هر چی چاپ قدیمی تر باشه کم سانسورتر هست و هر چه ناشر معروف تر و قویتر معمولا ترجمه روانتر عرض کردم معمولا :n33:نقل قول:
دوستان نظرتون راجب کتاب "بیگانه" نوشته آلبر کامو چیه؟ در چه سبکی هست و آیا ارزش خوندن داره؟
فصل دوم از کتاب داره تموم میشه و هنوز نفهمیدم داستانش راجب چی هست.نقل قول:
هر موقع کتاب یا فیلمی رو متوجه نشدید ، نقد های که در موردش هست رو در حد چند خط هم بخونید کمک کننده هست ! من بیگانه رو نخوندم ولی احتمالا جزو آثار اگزیستانسیالیستی هست و این خط فکری به مساله انتخاب و مسئولیت توجه ویژه ای داره .نقل قول:
سلام دوستان
یه کتاب روانشناسی خوب معرفی کنید که به ادم روحیه بده تازگیا یکم ناامید شدم
مرسی
انسان در جست و جوی معنی * ویکتور فرانکلنقل قول:
زندگی عاقلانه * آلبرت الیس
=======
و رمان سرود کریسمس از دیکنز عزیز
قبل انتخاب کتاب دو خط از نقد کتاب رو خونده بودم. ( نه بیشتر)نقل قول:
چون کتاب رو اینترنتی خریدم نتونستم حتی صفحه اولش رو ببینم.
با این کتاب نمیتونم ارتباط برقرار کنم، خوندن فصل اولش به واقعیت عذاب آور بود، تشریح دور و دراز صحنه های پوچ و بی معنی.... بخشی از داستان که "برای دفن مادر شخص پیاده روی میکردن" بقدری دارای جزئیات بی اهمیت بود که سررشته داستان از دستم پرید.
فصل دوم رو تا یه قسمتی خوندم و فهمیدم قراره این سبک عجیب نویسنده تا آخر کتاب ادامه داشته باشه، کتاب رو بستم و گذاشتم کنار.
همون طور که خودتون اشاره کردید این کتاب جزو آثار اگزیستانسیالیستی است ولی من قبل شروع خواندن کتاب این موضوع رو نمیدونستم و حتی نمیدونستم اگزیستانسیالیستی چه فلسفه ای است.
به واقعیت نوشتن داستان با این فلسفه نویسنده و مخاطب خاص خود رو میطلبد....
تشکر از بابت توجه:V12:
دوستان رمان جنایی معمایی چی سراغ دارید؟
جنایی معمایی منظورتون یه چیزی مثه کودک 44 و ایناس که یه قسمت های هیجانی هم داره ؟نقل قول:
اگه نه که توی جنایی خالص ، آگاتا کریستی عالیه !
بیشتر دنبال دانستانهایی هستم که مربوط به قتلهای مرموزانه هست. مثلا قاتلهای سریالی و...
هفت خوب بود ! سکوت بره ها هم هست ولی نخوندمش !نقل قول:
کماکان بهترین گزینه = آگاتا کریستی !
فقط هر کتابی خواستید مطالعه کنید قبلش اسمشو سرچ کنید چون ممکنه چند جلدی باشه و هم اینکه برخی مترجمین محترم بر می دارن مثلا کتاب هشتم یه سری 15 تایی رو ترجمه می کنن + یه کمی هم دستکاری و به عنوان کتاب تک جلدی چاپ می کنن ! نمونه : رزها قرمزند از جیمز پاترسون
آره هفت که عالی بود سکوت بره ها هم همینطور. البته من فیلماشونو دیدم نمیدونم در کیفیت رمان هستن یا نه. آگاتا کریستی هم رمان زیاد داره انگاری، کدومش رو بیشتر توضیه میکنید؟نقل قول:
هفت که کتاب بسیار از فیلم بهتره !نقل قول:
کریستی هم نمیشه از بین کتاباش یکی رو توصیه کرد ! بیشتر از 20 تا شونو خوندم و همه رو دوست دارم ! ولی به شخصه اونایی که در مورد پوارو هستند رو بیشتر دوست دارم : )
دوستان کسی کتاب پیامبر و دیوانه از جبران رو خونده ؟اگر جواب مثبت هست در صورت امکان نظرتون و در مورد کتاب بگید
مرسی
- - - Updated - - -
دوستان کسی کتاب پیامبر و دیوانه از جبران رو خونده ؟اگر جواب مثبت هست در صورت امکان نظرتون و در مورد کتاب بگید
مرسی
سلامنقل قول:
دوستان من این کتاب رو مطالعه کردم اما خیلی دوست دارم نظر سایرین و در مورد کتاب بدونم
مرسی