بچه ها من 1 ماهه asusسری n43 ci7خریدم ولی 3 دی مکس رو نمیتونم باهاش کار کنم.کسی هست سر در بیاره.
Printable View
بچه ها من 1 ماهه asusسری n43 ci7خریدم ولی 3 دی مکس رو نمیتونم باهاش کار کنم.کسی هست سر در بیاره.
سرویس تگو برام بزار تا نگا کنم. زیر لپ تاپ نوشتهنقل قول:
درایورش احتمالا نصب شده. فقط برای استفاده باید از نرم افزارایی که رو وبکم سوار میشن استفاده کنی. البته تو yahoo messenger و oovoo و امثال اینا نیازی به نرم افزار ندارد. خودشون وبکم رو ران میکنن.
سلام دوستان
خسته نباشید:اخرین ورژن درایور گرافیکNVIDAواسه لپ تاپDELL 5110.CORE:I7 تو یک سایت بدون فیلتر میخواستم
-------------------------------------
سلام دوستان.
خسته نباشید اخرین ورژن گرافیک288.83)nvidaرا از یک سایت بدون فیلتر میخواستم
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
فقط واسه لپ تاپdell inspiron 5110
دوست عزیز اگه میشه لینک دانلودشو واسم بذاری فقط اخری ورژنش که(228.86 هست را میخوام.اینکه دادی نبود
بچه ها لینک زیرو ببینید مشکله گرافیکتون کامله کامل هل میشه:20:
کد:http://www.p30source.com/?p=1123
با سلام من یک هفته است که دل5110 خریدم در حین اجرای ویدیو در km player هر یکی دو دقیقه یکبار گیر میکنه و دوباره میخونه میتونین کمکم کنین؟ممنون
دوستان مشکل با بازی pes2011 با دانلود درایور از سایت nvidia کاملا حل شد. همین چند دقیقه پیش شخصا رو لپ تاپ داداشم تست کردم
یکی نسیت به ما کمک کنه
من یه سری مشکل دارم
1- همون مشکل گرافیک که شیر نمی کنه و
2- مشکل اون دوستمون که گفتن CD-ROM شون مشکل داره
مال دیر سی دی هارو می خونه یا مثلا وسط نصب گیر می ده !!!
طبیعیه؟؟؟
کمک کنید مرسی
مدل لپ تاپ من Dell N5110
مشکل گرافیک که با همون درایور از سایت انویدیا که حل میشه. cd rom هم اگه با کل سی دی ها مشکل داره ببر گارانتینقل قول:
ممنون فرهاد عزیز ;
کاملا درست می فرمایید ،مشکل گرافیک که با همون درایور جدید حل می شه اما همون طور که می دونید انویدیا (فوت تو ....:41:) ایرانو تحریم کرده ؛ پس بهترین گزینه استفاده از نرم افزار Driver Genius که تمام درایور ها رو چک می کنه و ورژن جدید رو دانلود می کنه البته بدون محدودیت :31::5::46::21:.
در مورد قسمت دوم هم اگه کسی مشکل مشابه داره باید بگم ،طبیعیه ؛ کسانی که مثل من از pc به لپ تاپ نقل مکان می کنن احتمالا اولش همین احساس رو داشته باشن که سی دی رامشون کند عمل می کنه و دلیلش اینه که توی لپ تاپ برق سی دی رام ضعیفه!!
سلام دوستان من هم با N5110 به یک مشکل بر خوردم نمی دونم کسی راه حلی داره یا نه . چند روز پیش ویندوز بالا نیومد و پیغام ریپیر ست آپ داد من هم اجازه دادم اما صفحه بک گراند ویندوز سون اومد و هیچ اتفاقی نیوفتاد مجبور شدم باتری رو در بیارم تا ری ست بشه دفعه بعد استارت نرمال رو انتخاب کردم بازم همون حالت شد خواستم ویندوز سون جدید نصب کنم نشد . ویندوز ویستا نصب کردم ناقص نصب شد خلاصه تا حالا 30 یا 40 بار کابل شارژر رو قطع و وصل کردم که ری استارت کنم دیروز پیغام می داد که یک سخت افزار یا نرم افزار باعث اشکال شده برای جلوگیری از آسیب به کامپیوتر ویندوز شات دان کرده . با سی دی بوت ضد ویروس ویروس یابی هم کردم ولی ویروس نداشته . آخر سر با F12 رفتم تو Diagnostic تست که کرد ارور کد 0146-2000 داد و گفت هارد ارور قبلی داره نمی تونه چک بشه . توی سایت دل هم گفته هارد رو در بیارید دوباره جا بزنید اما گارانتی داره نمی تونم دست کاری کنم . برنامه های پارتیشن بندی هارد رو می شناسن اما نمی تونم پارتیشن بندی کنم . یکی می گفت مشکل از رمه اما تست رم می گه سالم فرصت رفتن به تهران استفاده از گارانتیش - که اصلی هم نیست - رو ندارم شما چه نظری دارید . معذرت می خوام پست طولانی شد .
سلام به همه شما دوستان عزیز.
مدل لپ تاپ من DELL N5110 . وقتی میخوام درایورلپ تاپ نصب کنم با این پیام رو به رو میشم.
activate bluetooth using wireless switchکه البته هر کاری انجام بدی بلوتوث فعال نمیشه.
محض اطمینان درایورو دوباره از سایت دل دانلود کردم ولی بازم همون پیامو داد.
مشکل اصلی اینجاست که وقتی درایورو پاک میکنم خود ویندوز اتوماتیک بلوتوثمو میشناسه ولی وقتی
گوشیمو بش میشناسونم اون دکمه کانکت به اینترنتو نداره.من همین درایورو روی dell N5010 نصب کردم
و کاملا درست بود و میشد از طریق بلوتوث به اینترنت متصل شد.
اگه کسی میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه ام دارم.تو اجرای بازی pes2011 همونجوری که دوستان اشاره کردن امکان انجام بازی با کیفیت بالا رو ندارم
ولی این مشکلو فقط با بازی هایی دارم که تنظیمات بازی به صورت جداگانه در خارج بازی قرار داره.به طور مثال با call of duty
این مشکل وجود نداره و روی حد اکثر کیفیتم جواب میده.آیا تنها راه حل دانلود درایور گرافیک جدیده که دوستان اشاره کردن.
از کجا میشه فهمید که ورژن درایور گرافیکی که الان نصبه رو لپ تاپ چنده.
با تشکر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام تمام تاپیک رو مو به مو خواندم :
در مورد کارت گرافیک لب تاپ دل مدل inspiron n5110 بعد از 4 ساعت زیرو رو کردن به این نتیجه رسیدم :
1. نصب کامل چیپست های لب تاپ
2. نصب دستی کارت گرافیک اینتل به صورت دستی
3. نصب اتوماتیک nvidea از طریق فایل دانلود شده . (از سایت Intel دانلود نکنید !!!)
من هم 5110 گرفتم و مشکل فعلا فقط بلوتوثه.گوشی رو می شناسه روشن و خاموش هم می شه از طریق بلوتوث می تونم به اینترنت گوشی هم وصل بشم که البته سرعتی نداره و بدرد نمی خوره.ولی هیچ فایلی رو نمی تونیم ارسال یا دریافت کنم و می گه که اشکال از bluetooth server است.لطفا راهنمایی کنید چطوری حل کنم این مشکل رو و این بلوتوث سرور چیه؟
سلام دوستان من هم دل 5110 گرفتم ولی با ویندوز اورجینال مشکل درایو هم ندارم
ولی یه سوال
تا بحال این به فکرتون نرسیده که ممکنه دستگاهمون رفیو باشه یا بعضی قطعاتش تعویض شده باشه؟
از کدوم قسمت سایت دل میشه فهمید اک هست یا رفیو
در ضمن تو اینفورمیشن زده مدل ادابتور باید inspiron باشه ولی لیبل زیر ادابتور من چیز خاصی ننوشته ماله شما چطور؟ چی زده؟
مشکل بلوتوث حل شد یک تاپیک باز کردم هرکی مشکل ارسال و دریافت فایل از طریق بلوتوث داره بره بخونه.
دوستان لطفا جواب این سوال منو بدین
این مدل اکش باطریش چند ساعت شارژو نگه میداره
در ضمن کامل شارژ میکنم ولی وقتی روشن میکنم شارژ99٪ هست نه 100
احتمالا شارژرت ضعیف باشه مال من هم این جوری بود و موقع شارژ خودش پیام می داد که شارژرت ضعیفهنقل قول:
نگفتین تا چند ساعت باطری فول شارژو نگه میداره
برای من تا 4ساعت
من تازه لپ تاپ با مشخصات زیر گرفتم . کارت گرافیکش نصب نیست . و هر چی دانلود میکنم ارور میده . لطفا کمک کنید .
windows 7
inspirRAon n5110
intel(R) core(TM) i5-2410m CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz
M : 4 GB
برو به سایت دل و سرویس تگ رو وارد کن همه درایورهایی رو که می تونی داونلود کنی بهت نشون می ده می تونی اونهارو نصب کنی و مشکلت حل میشه.
دوست من اول شما باید مطمئن بشین که کارت گرافیکتون ATI هستش یا Nvida آخه یکی لپ تاپ 5110 واسم آورده بود منم سرویس تگش رو وارد سایت دل میکردم که اونجا زده بود ATI ولی خود لپ تاپ گرافیکش Nvida بود که رفتم تو خود سایت Nvida و درایورش رو گرفتمنقل قول:
سلام دوستان.
من حدودا یک ماه پیش لپ تابم رو خریدم (n5110) ولی این یه ماه فقط خاک خورد، چون هرچی میگشتم نمیتونستم درایوراشون درست دانلود کنم واسه همین دیروز رفتم از همون شرکتی که لپ تابم رو خریده بودم درایورا رو گرفتم. حالا همه ی مشکلاتم حل شده. هم بلوتوث دارم هم وایرلس هم کیبوردم کامل کار میکنه هم گرافیک دارم هم یو اس بی تری و ...
خلاصه الان خیلی از لپ تابم راضی ام. همه ی درایورا رو هم حدودا یه گیگ شده، اگه کسی میخواد یه سایت معرفی کنه من واسش آپلود کنم.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
مال من 4 ساعت و 5 دقیقه نگه میدارهنقل قول:
یعنی منم نمیتونم بازی اجرا کنمنقل قول:
وای خدایا نه
خودت کمکم کن
ممکنه یک بار دیگه مشکلتون رو بگید کامل ؟نقل قول:
آيا لب تاب Dell Inspiron 5110 با core i5 خوب هست؟
سلام دوستان
من اردیبهشت امسال یدونه دل 5010 خزیدم....انصافا ازش بینهایت راضی هستم...هر چند اولش بخاطر درایور وایرلس کمی اذیت شدم ولی بهرحال درایور 1000 BGN رو پیدا کردم
بگذریم
امروز رفتم برای خانومم مدل 5110 گرفتم
بعد از نصب ویندوز بلوتوس اتوماتیک نصب بود و کار هم میکرد(برام جالب بود که همه مشکل بلوتوث دارن ولی برای من خودش نصب بود...امتحانش هم کردم ..سند و ریسوهم داشت...
الان 2تا سوال دارم
1- درایور گرافیک اینتل رو نصب کردم ولی درایور NVIDIA رو برای 32بیتی پیدا نکردم....یدونه دانلود کردم که 64بیتی بود
2-بجز نصب درایورهای وایرلس و بلوتوث و گرافیک چه درایورهایی لازم هست که نصب بشه؟ یا چه درایور های دیگری پیشنهاد میشه؟
یه سوال گوچک هم دارم...نمیدونم کجای نت خوندم ولی می گفت که کیبرد دارای LED هست تا بتوان درجاهای کاملا تاریک به راحتی از کیبرد استفاده کرد....کسی میدونه که ایا 2 مدل 5010 و 5110 دارای این قابلیت هستن یا نه؟
ببخشید که طولانی شد..
سلام به همه.
منم چند وقتیه n5110 خریدم.با هیچ چیزش مشکل ندارم غیر از wifi.
وقتی میخوام به شبکه وایلس وصل بشم هیچ مشکلی با کارت شبکه وایلس ندارم .ولی وقتی میخوام با نرم افزار Intel My wifi Utility یه شبکه wifi وصل بشم، پپیغام No supported Intel wireless network adapter was found. میده.
اینم عکسش
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.شدیدا بهش احتیاج دارم.ممنون از همه.
سلام دوست عزیز من سرویس تگ رو وقتی وارد میکنم هیچ کانفیگی بهم نمیده ولی مدل لپتاپ، مدت زمانی که لپتاپم گارانتیش باقی مونده رو بهم میدهنقل قول:
حالا چه جوری بفهمم مدل بلوتوسم چیه جوون؟
سلام عزیزان یه حساب کاربری هست رو لپ تاپ که گزینه remove و deletنداره !!چه طوری پاکش کنم ممنون
من رو 32بیت نمیتونم گرفیک نصب کنم اصلا درایور32شو ندارم توروخدا کمکم کنید
کسی میدونه چه جوری لپ تاپ دل رو بوت کنیم؟
داخل ران بنویسlusrmgr.msc بعد رو یوزر مورد نطر برو و راست کلیک و حدفش کن! ولی من میگم شما پاکش کنی لبتابت ویندوزو بالا نمیاره مگر قبلش یوزرای دیگه رو روشن و بعبارتی توانا enable کنی و باهاشون یدفه بالا بیای.نقل قول:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
عزیز دل بوت چی خوب سیدی بوت ویندوز بزار و هرچی میخوای انجام بده! شاید منظورتون چیزی دیگسنقل قول:
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
از سایت دل بعد از زدن سرویس تگ ویندوز 32 بیت رو انتخاب کن و درایورشو دانلود کنR300146 - VGA nVidia GeForce GT 525Mنقل قول:
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
سرویس تگ خودتو بده دوست عزیزنقل قول:
سرویس تگ خودمو میدم دیگهنقل قول:
سرویس تگ خودتو بده دوست عزیز
میگه هیچ کانفیگی برای این تگ و جود نداره
بعد میزنم لپتاب رو برای شناسایی کانفیگش بررسی کنه 3 ساعت طول میکشه بعد هیچ اتفاقی هم نیموفته حالا چه کنم من
گارانتی هم زیگورات هست و امکان تقلبی بودن دستگاه تقریبا" صفر هست
فکر کنم منظور دوستمون این بود که سرویس تگ خودتون رو اینجا بنویسید که اون براتون چک کنه.نقل قول:
نه منظورم بدون سی دی بوت بود!!مثل پی سی که داره میاد بالا f12رو بگیریم میره تو ستاپ بوت!!
و اینکه لپ تاپای dellسری nبعد فرمت و نصب ویندوز نیاز به نصب درایو کارت گرافیک و صدا ...دارن؟خیلیی ممنون
برای نصب ویندوز بدون سی دی این روش برا من جواب داده . نرم افزارش هم یه سرچ بزنی پیدا میکنی
usb multiboot