گویی اینجا همه خواب هستند و کسی برای جواب دادن نیست تعطیل کنید تاپیک رو
Printable View
گویی اینجا همه خواب هستند و کسی برای جواب دادن نیست تعطیل کنید تاپیک رو
خب باید به پزشک مراجعه کنید ... شاید سرتون به ماینوکسیدل 5% حساس شدهنقل قول:
پزشکان در این حالت یا ماینوکسیدل رو قطع کرده و یه جایگزین براش میدن (چنانچه مشکل از ماینوکسیدیل باشه)
یا اینکه شامپو کتوکونازول رو تجویز میکنن ( که حداکثر هفته ای دو بار مصرف میشه)
البته من هم چنین حالتی داشتم ولی با شامپو ضدریزش سریتا هم خارش و هم چربی موم پس از مدتی برطرف شد
(شامپوی گیاهی هستش که میتونه روزانه هم مصرف بشه)
خب این موضوع شاید بخاطر سازگاری کامل موی من با این شامپو بوده ... شاید چنین تاثیر بر روی شما نزاره
در ضمن اگه جنس موهاتون چرب نیست شامپو بچه برای شستشوی مناسبه ولی اگه چرب باشه شامپو بچه مناسب نیست
چون قادر نیست چربی روی سر رو به خوبی رفع کنه که همین چربی سبب ریزش و خارش میشه
موفق باشید
نقل قول:
بسیار متشکرم از اینکه وقت گذاشتین من موهام اتفاقا چرب هست یک مقداری ولی خوب قبلا هم شامپو بچه میزدم اتفاقی نمی افتاد ولی الان دچار خارش شدم پس من حتما میرم دکتر ببینم چه کار کنم بازم از شما ممنونم
ماینوکسیدل 100 درصد هم داریم؟
اصولا در ایران ماینوکسیدیل 2% و 5% داریم اما در خارج با درصدهای مختلفی ارائه میشهنقل قول:
2% - 5% - 7% - 10% - 12.5%
پس عملا بیش از 12.5% ممکن نیست چون عوارض شدیدی داره چه برسه 100% که دیگه غیرممکنه
درضمن پزشکان معمولا بیش از 5% رو تجویز نمیکنند چون با افزایش غلظت مانیوکسیدل به بیش از 5%
به میزان افزایش غلظت ، تاثیر گذاری اون چندان افزایش پیدا نمیکه و برعکس عوارض بیشتری تولید میکنه... بگذارید توضیح بدم
فرض کنید با ماینوکسیدیل 5% ماهانه 18 موی جدید در ماه رویش کند با افزایش غلظت ماینوکسیدیل به دو یا سه برابر
صرفا 24 تار مو در ماه رویش میکند (این ارقام فرض هستند) یعنی با افزایش غلظت ماینوکسیدیل انچنان تاثیر بیشتری مشاهده نشده
حال بماند که چه عوارضی ممکنه ایجاد کنه
هرچند به تازگی ترکیب مناسبی از ماینوکسیدیل 12.5% بدست امده که در برخی افراد بسیار خوب جواب داده و به مراتب بهتر از 5% هستش
اما اولا این ماینوکسیدل باید اصل باشه نه دست ساز و ساخت هر کشوری
دوما برای همه افراد تاثیر گذاری نداره و سوما زیر نظر پزشک باشه چهارما در ایران نیست
موفق باشید
این محلول تقویت کننده ی سینره چطوره بنظرتون؟
بعد از چندماه تاثیرشو نشون میده و برای تاثیر بهتر گرفتن ازش باید چقد صبر و استفاده کنیم؟
ممنون
بچه ها یه سوال در مورد موهام دارم :
من 26 سالمه و موهای خیلی پری داشتم اما از حدوده 5 ساله پیش احساس کردم که موهام داره کم میشه . تا دو ساله پیش هم اوضاع خوب بود طوری که وقتی ژل میزدم اصلا کف سرم معلوم نمیشد . از دو ساله پیش هم تا الان که ژل میزدم شاید یه کمی کف سرم دیده میشد ولی بازم خیلی خالی نبود .
تا دو ماهه پیش که بالای سرم ( یعنی قسمتی که فرق مو وجود داره ، منظورم پشت سر هست اون قسمتی که پیچ مو شروع میشه ) خیلی کم شد که اگه میخواستم ژل بزنم اون تیکه خیلی خالی میشد ،
به خاطر همون دیگه واکس موی مات میزنم که حداقل مثل ژل سر رو خالی نشون نده .
ولی واقعا نمیدونم چی کار کنم ؟ به نظرتون من کچل خواهم شد ؟ و یا اصلا راهی هست بشه جلوی این کارو گرفت ؟
محصول خوبیه و چون گیاهی هستش با سایر داروهای ریزش مو تداخل ندارهنقل قول:
البته نباید انتظار زیادی ازش داشته باشید چون روی سر همه جواب نمیده درضمن حداقل 4 ماه بعد تاثیرش رو نشون میده
بیشتر روی خانومها و پسران جوان تاثیرگذاره
کسانیکه که دچار ریزش ارثی و هورمونی شدند باید از درمان دارویی استفاده کنند و این تونیک صرفا بعنوان یک مکمل برای درمان دارویی مناسب هستش
ریزش مو اگه ارثی نباشه به راحتی میشه جلوش و گرفت و موها رو به حالت اول برگردوندنقل قول:
چنانچه ریزش مو ارثی باشه اگه به موقع جلوش گرفته بشه ، درمان پذیره البته درمانش نیاز به صبر و حوصله داره
در ریزش ارثی اگر فرد بدشانس نباشه با درمان دارویی حتی میشه مجددا موها رو پرپشت کرد
اما اگه بدشانس باشه حداقل درمان دارویی سبب میشه شدت ریزش مو کاهش پیدا کنه
بهرحال توصیه میکنم تا دیر نشده به به متخصص پوست و موی خوب برید
و ازشون بخواهید یه آزمایش کامل برای ریزش مو (شامل : آهن - تیروئید - تستسترون - قارچ و ...) براتون بنویسه
تا دلیل ریزش مو مشخص بشه و در راستای اون درمان دارویی رو شروع کنید
در ضمن ریزش چنانچه از بالای سر یا به اصطلاح قله سر باشه درمانش راحت تر از حالتی هستش که کچلی از جلوی سر باشه
چون بیشتر داروهای موجود تاثیر خوبی جهت جلوگیری از ریزش موها در بالای سر دارند در حالیکه در جلوی سر و کنار پیشانی تاثیر کمتری دارند
موفق باشید
.
ممنون بابت توضیح کاملتون .نقل قول:
فقط یه سوال دیگه ، من علاوه بر اینکه یه روز در میون حمام میرم هر روز صبح هم موهام را میشورم تا بتونم بهتر حالت بدم .
به نظرتون شستشوی زیاد برای مو بده ؟
ممنون از توضیحاتتون . واسه من خیلی امیدوار کننده بود. اما چنتا سوال داشتم :نقل قول:
ریزش مو اگه ارثی نباشه به راحتی میشه جلوش و گرفت و موها رو به حالت اول برگردوند
چنانچه ریزش مو ارثی باشه اگه به موقع جلوش گرفته بشه ، درمان پذیره البته درمانش نیاز به صبر و حوصله داره
در ریزش ارثی اگر فرد بدشانس نباشه با درمان دارویی حتی میشه مجددا موها رو پرپشت کرد
اما اگه بدشانس باشه حداقل درمان دارویی سبب میشه شدت ریزش مو کاهش پیدا کنه
بهرحال توصیه میکنم تا دیر نشده به به متخصص پوست و موی خوب برید
و ازشون بخواهید یه آزمایش کامل برای ریزش مو (شامل : آهن - تیروئید - تستسترون - قارچ و ...) براتون بنویسه
تا دلیل ریزش مو مشخص بشه و در راستای اون درمان دارویی رو شروع کنید
در ضمن ریزش چنانچه از بالای سر یا به اصطلاح قله سر باشه درمانش راحت تر از حالتی هستش که کچلی از جلوی سر باشه
چون بیشتر داروهای موجود تاثیر خوبی جهت جلوگیری از ریزش موها در بالای سر دارند در حالیکه در جلوی سر و کنار پیشانی تاثیر کمتری دارند
موفق باشید
- اینی که چطوری میشه تشخیص داد ارثی هست یا نه ؟
- در مورد آزمایشاتی که گفتید علل اختلال در اون پارامترها چیه ؟! مثل تستسترون و ... ؟! آزمایش همه اینا در واقع در آزمایش خون مشخص میشه ؟!
- آیا کوتاه بودن مو تو کاهش ریزش موثره ؟
- قرص های ProstaFit و Finasteride توصیه میشن ؟!
در مورد خودم هم اینطوری هست که موها عقب نرفته اصلا اما در کل موهای کف سرم کم شده ! از موقعی هم ماینوکسیدل استفاده کردم خیلی شدید شده به طوری که با تکون دادن سر کلی مو میریزه ! تا حالا هم 3 تا نسخه از دکترهای متفاوت استفاده کردم اما بی تاثیر بوده و چیزی که برام عجیبه هیچ کدوم آزمایش ننوشتن برام !
ممنون از کمکاتون
سلام دوستان
استرس باعث ریزش موی سر میشه؟
من یه مدت استرس خیلی شدید داشتم تا این حد که رو خوابمم تاثیر گذاشته بود از همون دورانم موهام ریزش پیدا کرد البته خیلی کم مثلا تو موهام که دست می کشم یکی دوتا مو کنده میشه یکی دو دفه اول مو تو دستم میاد ولی ایگه این کارو تکرار کنم دیگه مویی به دستم نمیچسبه ولی تو حموم خیلی ریزش داره دست که به موهام میکشم 7 8 تار مو به دستم میچسبه.جدیدا بیشتر شده و وسط سرمم کم مو شده حالا مشکل چیه؟
قابل درمان هست؟
من موهام خیلی پرپشت بود از همون دوران به این شکل درومد
بعد پدربزرگمم طاسه می تونه ارثی باشه؟بابام که موهش پرپشته یعنی همه تو فامیل همینجورین فقط بابابزرگم مو نداره :دي حالا می تونه ارثی باشه؟
برای افرادی که موهاشون چرب نیست ، نباید موهاشون رو روزانه بشورند و بهتره یک روز در میان باشهنقل قول:
افرادی که موهاشون چربه ، شستشوی روزانه هیچ ایرادی نداره
برای اونهایی که موهای بسیار چربی دارند ، شستشوی روزانه مفید هستش چون چربی بیش از حد پوست سر خودش عامل ریزش هستش
البته چنانچه روزانه موهاتون رو میشورید باید از شامپوهای روزانه و ملایم استفاده کنید
موفق باشید
1) با استفاده از یک آرمایش خون میشه علت ریزش مو رو فهمید :نقل قول:
- مشکل غده تیروئید : کم کاری یا پرکاری غده تیروئید عاملی میشه برای ریزش مو و تا این مشکل رفع نشه ، ریزش مو قطع نمیشه
- فقدان آهن : این معضل که بیشتر در خانوم ها مشاهده میشه عامل تاثیرگذاری در ریزش شدید مو هستش
- هورمون تستسترون : این بخش مشخص میکنه که ریزش مو ارثی (یا هورمونی) هستش یا نه
......................... افزایش هورمون تستسترون عامل اصلی ریزش مو در مردان هستش که همان ریزش ارثیه
- قارچ : وجود برخی قارچ ها در پوست سر خودش عامل ریزش مو هستش و تا این آلودگی رفع نشه ، ریزش ادامه داره
........ البته کم پیش میاد قارچ عامل ریزش مو باشه ... درضمن آزمایش قارچ پوست سر از طریق خون نیست
........ بلکه یه آزمایش ساده و نمونه برداشتن بخش کوچکی از پوست سر هستش (در ضمن دو روز قبل از آزمایش نباد سرتون رو بشورید)
- کمبود روی (Zinc) ، ویتامین هایی مثل B و E و ... هم در ریزش مو موثرند
البته نیازی به آزمایش خون ندارند و با استفاده مکمل های دارویی که معمولا پزشکان تجویز میکنند ، رفع مشه
2) در زمینه کوتاه بودن مو و تاثیر اون در ریزش مو در پست زیر توضیح دادم
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6242840&postcount=18
3) صرفا چنانچه علت ریزش مو ارثی باشه قرص فیناستراید تجویز میشه که در برابر ریزش ارثی مو بسیار موثر عمل کرده
البته این قرص صرفا برای مردان هستش و خانومها از داروهای دیگه ای باید استفاده کنند ... در پست زیر پیرامونش توضیح دادم
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6233432&postcount=15
فقط یادتون باشه اگه فیناستراید در جلوگیری از ریزش موی شما ، موفق عمل کرد دیگر هیچوقت قطعش نکنید و روزانه یک عدد مصرف کنید
چون خیلی ها با فیناستراید ابتدا نتیجه گرفتن بهمین خاطر قطعش کردند یا یک روز در میان مصرف کردند و ریزش موشون برگشت
و بعد با اونکه مجددا فیناستراید رو شروع کردند ولی مثل بار اول مفید نشد
4) ماینوکسیدیل داروی بسیار موثری برای رویش مجدد مو هستش
البته چنانچه ریزش مو هورمونی یا ارثی باشه معمولا به تنهایی اثر گذار نیست و باید بهمراه فیناستراید (یا فینپشیا) استفاده کنید
پیرامون ماینوکسیدیل در سه پست زیر توضیح دادم
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6239398&postcount=16
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6242921&postcount=19
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6251546&postcount=24
موفق باشید
اصلا استرس عامل اصلی ریزش مو در مردان و زنان هستشنقل قول:
حتی درمانهای دارویی ریزش مو تنها در حالتی کاملا اثرگذار میشن که شما بتونید استرس رو رفع کنید
ابتدا سعی کنید استرس و فشارهای روانی رو کاهش بدید ... اگه بسیار حاد هستش به نزد روانشناس برید تا بتونید این معضل رو حل کنید
بهرحال وقتی کسی موهاش کم پشت میشه بهترین کار اینه که به یه متخصص پوست و موی خوب مراجعه کنه
در ضمن چون مشخص نیست علت ریزش مو ارثی باشه یا نه یه آزمایش برای مشخص شدن علت ریزش مو بده که شامل : تستسترون - تیروئید - آهن و ... هستش
موفق باشید
سلام به همه دوستان.
یه سوال:
میشه سنی رو برای اینکه فهمید آیا ریزش موی ارثی داریم یا نه تعیین کرد؟ یا من که تا الان ریزش مو نداشتم ممکنه چند سال دیگه بصورت ارثی ریزش مو پیدا کنم؟:13:
اگه میخواهید بدونید که در چند سالگی کچل میشید کافیه به سایت زیر رفته و با پاسخ دادن به سوالات ، بفهیمد در چند سالگی کچل میشیدنقل قول:
http://www.alpecin.de/en/baldness-calculator.html
البته چون هنوز ریزش موی شما شروع نشده با رعایت نکات بهداشتی و درمانی ، از تاسی و کم پشت شدن شدید مو پرهیز کنید
ریزش مو عوامل متعددی داره ولی مهمترین عاملش استرس هستش ، با پرهیز از استرس شدید از ریزش موهاتون جلوگیری کنید
با بهداشت مناسب به تقویت ریشه مو کمک کنید مثلا سعی کنید یک روز درمیان موهاتون رو با شامپوی مناسب بشورید
در رژیم غذایی خودتون سبزیجات رو قرار بدید ... روزانه حداقل 4-6 لیوان آب میل کنید
درصورتیکه رژیم غذایی کاملی ندارید با استفاده از مالتی ویتامین ، ویتامین های مورد نیاز بدن و مو رو تامین کنید
تونیک های گیاهی هم برای تقویت مو موثرند
درهرحال به محض اینکه متوجه شدید ریزش مو شروع شده نزد متخصص پوست و مو برید ،
چون درمان ریزش ارثی قبل از کم پشت شدن زیاد موها بسیار بهتر جواب میده
موفق باشید
من رفتم دکتر نه آزمایشی نوشت نه چیزی فقط به موهام نگاه کرد و دوتا قرص فیناستراید (5 میلی گرم) و پومئول نوشت و یه تونیک آلپسیننقل قول:
3) صرفا چنانچه علت ریزش مو ارثی باشه قرص فیناستراید تجویز میشه که در برابر ریزش ارثی مو بسیار موثر عمل کرده
تو این تاپیک گفته شده که فیناستراید 5 میلی گرم عوارض زیادی داره
بعد فیناستراید رو گفته 1 روز در میون مصرف کنم.اینجوری عوارض کم نمیشه؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467361
حالا با ابن عوارض بدش ادامه بدم یا نه؟
+
بدون آزمایش میشه فهمید ریزش مو ارثیه یا نه؟
دوست عزیز در پست زیر عمده توضیحات رو عنوان کردمنقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6233432&postcount=15
فیناستراید 5 میلی گرم عوارض جنسی فراوانی داره درضمن مصرف بدون مورد آن احتمال سرطان پروستات رو افزایش میده
این درحالیکه که میزان تاثیرگذاری فیناسراید 5 میلی گرم برای درمان ریزش مو بیشتر از نوع 1 میلی گرم اون نیست
یعنی همان کاری رو که فیناستراید 1 میلی گرم بدون عارضه خاصی انجام میده ، فیناستراید 5 میلی گرم با عوارض و ریسک زیاد انجام میده
حتی اگه پزشکان فیناستراید 5 میلی گرم به بیمارانشون تجویز کنند عموما بصورت 1/4 قرص در روز تجویز میکنند ( یعنی 1/25 میلی گرم در روز)
بنظر من فیناستراید 1 میلی گرم در هر روز مصرف کنید
(پروپشیا بهترین نوعش هستش ولی فن پشیا هم خوب هستش ، آخرین گزینه نوع ایرانیش هستش)
البته بهترین کار اینه که نزد یه متخصص دیگه برید ... و ازشون بخواهید آزمایش کامل برای ریزش مو بنویسه
بهتره اول مطمئن بشید ریزش مو ارثی یا هورمونی هستش یا نه و بعد درمان رو شروع کنید
موفق باشید
سلام خدمت دوستان انجمن پزشکی:11:
من به خاطر ریزش موی شدیدی که تو چند ماهه گذشته گرفتم و هیچ محلول تقویتی ، شامپو ، مولتی ویتامین افاقه نکرد با تجویز دکتر جدیدم این داروهارو دریافت کردم :
. قرص Finasteride Tablets USP 1 mg روزانه 2 عدد در وعده صبح
. قرص ProstaFit روزانه 1 عدد
. یه محلول که نمیدونم چیه برای مالیده شدن روی سر
. و آخرم شامپو Minoxa 1%
اما با چنتا از دوستام که صحبت میکردم منو شدید نگران که این قرصها عوارض زیادی داره ! حالا میخواستم بدونم که عوارضش چیه و چه توصیه ای به من میشه ؟! البته با توجه به این که ریزش موهام خیلی کم شده خیلی .
ممنون :40:
در مورد تجویز و عوارض دارو فقط به پزشک خودتان اعتماد کنید . قطعا از نظر پزشک تاثیر دارو مهم تر از عوارض آن بوده است . در هر صورت اگر ریزش مو اینقدر کلافتون کرده بنابر این باید دارو را طبق نظر پزشکتون مصرف کنید . :11:نقل قول:
آقا سلام.ریزش مو 100% ارثی.من بابام تاسه داداشم هم تاسن.اما من 22 سالمه موهام مثل موهای براد پیت.:5:.اما من از روغن بادام تلخ استفاده میکنم همیشه که بسیار موثر هست.
این ارث رو نمیدونم کی به دهن ملت انداخته . دراصل طبق جدید ترین یافته ها ریزش مو به دلیل اختلال در سلول های بنیادی هستش که هنوز دارن برای پیدا کردن راه حل جون میکنن:دی.میتونید خودتون یه سرچی کنید
================
دوستان من ریزش مو داشتم الانم احساس میکنم دیگه ریزش ندارم که هیچی یکمم بهتر شده و رشد کرده و اینچیزا. ولی بعضی وقتا انقدر نا امید میشم که میخوام خودمو بکشم.فکر میکنم ریزش مو دارم
همچنین صد درصد معلومه که سطح ناخونهام البته دو سه تاش (ناخن دست) ظاهری زبر و دندانه دندانه دارن
به نظرتون قرص آهن برام خوبه؟
دوستان مو های من موج داره و بعضی موقعا خوش حالت موج میزنه ولی الان یه مدتی هست که بد حالت شده
در ضمن از اتو یا سشوار هم استفاده میکنم بعد از حموم دوباره مثل اولش میشه
کسی راه حلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
امروز کلی داروخانه تو شهرمون رفتم تا میانوکسیدیل بگیرم البته از نوع کف مانندش ، ولی بندگان خدا اسمش هم به گوششون نخورده بود !
حالا دو تا سوال دارم . این ماینوکسدیل کفی ! تو تهران پیدا میشه تا از اونجا تهیه کنم ؟ 2 - شرکتهای داخلی هم این نوعش را تولید می کند یا فقط نوع قطره ای دارند ؟
کسی اینجا نیست؟:19:نقل قول:
قسمت پزشکی کم فعالیته؟؟؟؟؟!!!!
یه سوال من مو ها به تازگی نازک می شه ومیریزه چی کار کنم من 21 سالمه واز شامپو دارموی داروگر استفاده می کنم؟
رنگ موی پادینا برای موها ضرر داره؟
چرا میگن ریزش ارثی : چون ژن فرد عامل بسیار تاثیرگذاری هستشنقل قول:
در واقع ژن فرد تاثیر بسزایی در تغییرات هورمون تستسترون در بزرگسالی و حنس و استحکام موها داره
حالا این ژن چگونه به آدم میرسه ؟ از طریق ارث (از پدر ، دایی ، عمو ، پدربزرگ و ...)
بهمین خاطر به اصطلاح میگن ریزش ارثی
==================================================
در زمینه سوالتون ابتدا نزد پزشک متخصص برید و حتما بگید آزمایش کامل برای مو بنویسه که شامل آهن هم باشه
آهن رو سرخود مصرف نکنید چون اکثر مردان مشکل کمبود آهن ندارند (بیشتر برای خانوم هاست)
اما اگه کمبود اهن باشه به راحتی با مصرف قرص اهن موهای از دست رفته برمیگرده
اولین کاری که باید انجام بدید اینه نزد یه متخصص برید و بخواهید آزمایش کامل براتون بنویسه (شامل آهن ، تیروئید ، تستسترون و ....)نقل قول:
در هر حال استفاده از مالتی ویتامین برای تقویت مو مناسبه
زینک (روی) ویتامین E و B از جمله مواد کلیدی مورد نیاز مو هستند
تغییر شاامپو هم می تونه گزینه مناسب باشه (مثلا شامپو ضد ریزش فولیکا یا سریتا)
در سایت زیر نوع فوم ( یا کف) ماینوکسیدیل رو میفروشندنقل قول:
http://www.rogaine.ir/RogaineForMen.aspx
البته من تاکنون از سایت فوق خریدی نکردم که بخوام با اطمینان بگم
نظرتون درمورد شامپو آلپسین کافئین چیه؟
در مورد اتو و سشوار که به شخصه موافق نیستم ، چون به مرور زمان تعداد مو ها خیلی خیلی کم میشهنقل قول:
از تافت ، یخ مو و ... استفاده کنید اما شاید ریزش مو پیدا کنید ... :41:
پیشنهادم اینه که یک شامپوی خوب مناسب با این نوع مو پیدا کنید و ازش استفاده کنید
و آخرین باری که سرتونو میشویید توی حمام با آب سرد بشویید
اگه خواستید شامپو تونو عوض کنید ، در مورد راهنمایی خرید شامپو هم تاپیک داریم :)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393993
خب این شامپو مدتی هستش که به دلیل ارائه متد جدید ضدریزش مو یعنی استفاده از کافئین ، مطرح شدهنقل قول:
تجربه ای که من داشتم این بود که برای تاثیرگذاری مناسب، حتما باید از هردو محصول شامپو + لوسیون استفاده کرد
اما اگه فقط بخواهید صرفا شامپوش رو مصرف کنید ، چندان نباید انتظار خاصی داشته باشید
در این حالت من شامپو ضدریزش فولیکا و شامپو ضد ریزش سریتا رو به شامپو آلپسین ترجیح میدم
چون قیمتشون پائینن تر از آلپسین هستش (تقریبا 1/3 آلپسین) و تاثیرگذاریشون در همون حد آلپسین هستش
البته اگه بخواهید شامپو آلپسین رو بهمراه تونیکش مصرف کنید شرایط فرق داره و کیفیت بالاتری دارند
اما یادتون باشه ممکنه یه شامپو به سر یکی بسازه و حسابی موهاش رو تقویت کنه ولی برعکس برای فرد دیگری اصلا نسازه
پس در مورد شامپو نمیشه بطورقطع نظر داد
سلام.
سوالاتی در مورد ریزش مو داشتم
دکتر برای من به خاطر ریزش مو برا ماه اول و دوم درمان Finpecia Finasteride Tablets USP 1mg نوشت که برا صبح ها 2 قرص روزانه مصرف کنم و انصافا هم تو کم کردن ریزش خیلی نقش داشته. در کنار این قرص ProstaFit تجویز کرده و برای این ماهم هم قرص ZINK PLUS . حالا سوالات و نگرانی هائی که برا من مطرح هستن اینان :
1- آیا تاثیر مثبت قرص finastride در کم کردن ریزش مو نشان ارثی بودن قطعی ریزش هست ؟!
2- آیا شایعاتی که در مورد عقیم سازی توسط این قرص هست صحت داره و اگه درسته چه مقدار و زمان مصرف باعث میشه ؟!
3- اینی که میگن کیفیت قرص هندی پایین تره و تاثیر منفی زیاد داره درسته ؟!
4- علت تجویز 2 قرص بعدی چی هست ؟
5- آیا این داروها میتونن ریزش رو عقب بندازن یا قطع کردن همانو بازگشت ریزش همان ؟!
6- اصولی ترین نحوه مصرف اینا چطوری هستش و حداکثر دوره درمان ؟!
و هر نکته ای که باید توجه کرد ...
خیلی خیلی ممنون
1. تاثیر آن نشانه آندروژنیک بودن ریزش مو بوده و باید بدانیم که ریزش موی آندروژنیک معمولا ارثی می باشد .نقل قول:
2. خیر این مطالب فقط شایعه می باشد .
3. در این مورد باید همکاران داروساز و یا کسانی که در این مورد تجربه خاصی دارند نظر بدهند .
4. این دو دارو مکمل های ویتامینی و ترکیبات روی می باشند که در روند درمان ریزش مو معمولا تاثیر خوبی دارند .
5. تا زمان مصرف دارو ها وضعیت رضایت بخش می باشد و پس از قطع دارو ها مشکل مجددا ایجاد می شود .
6. قرص فیناسترید روزانه 1 میلی گرم و در صورت لزوم مکملها و شاید داروی موضعی ماینوکسیدیل .
سلام
من تقریبا 1 ماه قبل برای درمان ریزش مو پیش یکی از معروف ترین دکترهای پوست و مو رفتم .
دکتر برای من فین پشیا تجویز کرد .برای 3 ماه اول روزی 2 عدد صبح وشب و برای بعد از اون روزی یک قرص.
بعلاوه ی محلول روگین
با توجه به تحقیقاتی که من کردم فهمیدم که این محلول تضمینی نداره که اصل باشه و ممکنه تقلبی باشه و در ضمن قیمت بالایی هم داره.
1-آیا مصرف فین پشیا اون هم 2 قرص در روز مشکلی ایجاد نمی کنه؟
2-به دلیل موارد بالا من نمی خوام روگین رو مصرف کنم.کیفیت ماینوکسیدیل ایرانی چقدر با روگین تفاوت داره ؟
من ماینوکسیدیل چند درصد معادل روگین هست؟(2 یا 5)
ممنون
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
عزیزم مهم ترین دلیل ریزش مو ارث هست .حرف من نیست حرف پزشکان هست .حالا نمی دونم شما این حرف ها رو از کجا دراوردین.نقل قول:
قرص فیناستراید 1 میلی گرم که مخصوص ریزش مو هستش سه نوع هستشنقل قول:
1- پروپشیا : قرص اصلی و بهترین نوع آن برای ریزش مو که امریکاییست ولی گرونه
2- فین پشیا : هندی ها از پروپشیای آمیریکایی نمونه برداری کردند و این قرص رو منتشر کردند
قیمت مناسبی داره (30 عدد 7500 تومان) و عملکرد خوبی هم از خودش نشون داد
3- فیناستراید 1 میلی گرم ایرانی : ارزانترین نوع فیناستراید و به نوعی پایین ترین نوع (30 عدد 1200 تومان)
اتفاقا نمونه هندی اعتبارش از نمونه ایرانی بیشتره
بازخورد این طلسم چه طوری بوده ؟
1- اصولا قرص فین پشیا یا فیناستراید 1 میلی گرم ، روزانه فقط 1 عدد تجویز میشه یعنی 1 میلی گرم در روزنقل قول:
البته در برخی آزمایشات مشخص شده تا 2.25 میلی گرم در روز ، ضرر چندانی وارد نمیکنه ولی موضوع اینه که این مقدار تقریبا همون تاثیر 1 میلی گرم رو داره
از این رو معمولا پزشکان بیخود ریسک نمی کنند که بیمار عوارض بیشتری پیدا کنه و همون 1 میلی گرم رو تجویز میکنن
2- کیفیت روگین به مراتب بهتر از ماینوکسیدیل ایرانی هستش
چون محصول خود کاشف ماینوکسیدیل هستش و همواره با بهترین کیفیت مواد و بیشترین کنترل تولید میشه
در ضمن ماینوکسیدیل ایرانی 3400 تومانه ولی روگین 30 تا 35 هزار تومانه
پس تفاوت قیمت چندان بی دلیل نیست
البته ماینوکسیدیل ایرانی هم محصول خوبیه و ما اینجا خوب و عالی رو از هم جدا کردید
3- روگین نام تجاری مانیوکسیدیله که با درصد های مختلف منتشر میشه که در پست زیر عنوان کردم
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6537899&postcount=124
اصولا برای شروع استفاده از ماینوکسیدیل ابتدا چند وقت با ماینوکسیدیل 2% شروع کنید
و چنانچه تاثیر نداشت بعد برید ماینوکسیدیل 5% استغمال کنید
سلام
میخواستم بدونم که گلد کردن موهارو چه کار میکنه
جدا از کوتاه کردن مو تا چه مدت تآثیر داره