چرا روی 8 هست. ولی نمیدونم چرا اینقدر کمه.نقل قول:
برای این حافظه داخلی راهی به ذهنتون نمیرسه؟ :41:
آخه یه شرکت به این بزرگی چرا همچین کاری باید بکنه؟
یعنی نمیتونست به جای 1 گیگ حافظه داخلی 2 گیگ بزاره؟
از این 1 گیگ هم که فقط 300 مگ در دسترسه. :41:
چرا روی 8 هست. ولی نمیدونم چرا اینقدر کمه.نقل قول:
برای این حافظه داخلی راهی به ذهنتون نمیرسه؟ :41:
آخه یه شرکت به این بزرگی چرا همچین کاری باید بکنه؟
یعنی نمیتونست به جای 1 گیگ حافظه داخلی 2 گیگ بزاره؟
از این 1 گیگ هم که فقط 300 مگ در دسترسه. :41:
میتونید نرم افزارها به مموری انتقال بدیدنقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که نرم افزارهای غیز کابردی مثل یوتیوب و فیسبوک و... رو حذف کنید
512 رم این گوشی + 512 مگ حافظه فون مموری گوشی نیمی از این ظرفیت برای حجم و مصرف خوده سیستم عامل استفاده میشه
پس کجان بچه هایی که این گوشی رو دارن؟
این مشکل دوربین رو شماها هم دارین؟
آخه 800 کیلوبایت برای یه عکس اچ دی؟؟؟
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
یه نرم افزار نصب کردم App2SD ولی خیلی از برنامه ها رو منتقل نمیکنه به مموری کارت.نقل قول:
فقط بعضی ها رو.
در صورتی که اگه همه رو بریزه رو مموری حدود 70 مگ آزاد میشه...
دوستان ساده ترین روش برای روت کردن 2.3.4 چی هست؟
یه روش دیدم تو اکثر سایتا بود که با یه کلیک میگفتن روت میشه ولی برای من نشد.
یه روش دیگه هم دیدم نیاز به آنلاک کردن و اینا داشت طرفش نرفتم.
روشی بینابین اینا نیس؟ :دی
با سلاميه مشكلي با گوشيم( ray ) پيدا كردم، ممنون ميشم كمكم كنينچن وختي ميشه كه وختي يكي از دوستام به گوشيه من زنگ ميزنه فقط صدا و علامت رد تماس number busy روميبينه و ميشنوهو اين مشكل فقط در رابطه با اين دوستمه و بقيه راحت ميتونن با من تماس بگيرنبدون اينكه تنظيمات گوشي رو دستكاري كرده باشمممنون ميشم اگه كمكم كنين
سلام
من قصد دارم این گوشی رو بخرم . به جز حافظه کم داخلیش مشکل دیگه ای باهاش نداشتید ؟ صفحه اش باریک نیست ؟
یا فکر میکنید باید یکم بذارم رو پولم و مدل بالاتری بگیرم ؟
[QUOTE=FunnyDream;7023954]با سلاميه مشكلي با گوشيم( ray ) پيدا كردم، ممنون ميشم كمكم كنينچن وختي ميشه كه وختي يكي از دوستام به گوشيه من زنگ ميزنه فقط صدا و علامت رد تماس number busy روميبينه و ميشنوهو اين مشكل فقط در رابطه با اين دوستمه و بقيه راحت ميتونن با من تماس بگيرنبدون اينكه تنظيمات گوشي رو دستكاري كرده باشمممنون ميشم اگه كمكم كنين[/QUOTEممنون ميشم راهنمايي كنيد
کلاً واسه گوشیای آندرویید صفحه باریک مثل ray بهتره یا صفحات پهنتر مثل مدلهای HTC ؟
یعنی چه کاری رو شما نمیتونید انجام بدید که اونایی که صفحه اشون بزرگتره میتونن ؟
سلام دوستان
چند مشکلی با ری داشتم
ویبره این گوشی قویتر نمیشه؟
صداش خیلی ضعیفه راهی داره قویتر بشه وقتی کسی بهت زنگ میزنه؟
voive recorderنداره این گوشی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
در مورد ویبره من تنظیمی ندیدم که قویتر شه
برای صدای زنگ گوشی اگر منظورتون هست توی منو گزینه xLoud رو فعال کنید.
برای Voice Recorder هم کلی برنامه هست سرچ کنید خیلی راحت گیر میارید...
من که گوشی رو خریدم برام یه سری نرم افزار ریخت که اینم جزوش بود.
کوچک یا بزرگ بودن صفحه های موبایل های اندرویدی کاملا سلیقه ای هست.کسی که بخواد بزرگ باشه بزرگ می خره یا کوچیک!کاری نیست که نشه مثلا تو موبایلی که صفحش 5.3 اینچه تو یه موبایلی که 3.3 اینچه انجام نداد.!پس فرقی نداره.فقط بعضی کارها یکم با صفحه کوچیک سخت میشه ولی خوب 3.3 اینچ واقعا صفحه خوبیه!
در مورد کیفیت عکس ها هم بگم که کاملا HD هستن و موبایل سعی میکنه حجمشو کم کنه!میتونید از نرم افزار هایی که برای عکاسی حرفه ای است استفاده کنید که جحم عکس ها حدود 2 MB میشه!اگه مشکلاتی توی موبایل میبیند دنبال برنامه براش بگردین.!من چند روز پیش از اینکه صدای اسپیکر کم هست اعصابم خورد میشد ولی وقتی برنامه Volume+ رو نصب کردن صدا خیلی عالی شد با استریو کردن صدا تونست صدا رو تا حد خیلی عالی و راضی کننده ای افزایش بده!یا همین عکاسی!(عکس خیلی قشنگ از ray)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبیه اندروید همینه که برای هرچیز کوچیک و بزرگی کلی نرم افزار براش هست...
دوستان باطریش خیلی زود تموم میشه واسه من..
مثلا اگه یروز فقط یکی 2 تا تماس داشته باشم و هیچ کاری باهاش انجام ندم فوقش 10 ساعت دووم بیاره..
دوستان دیگه هم همین مشکل و دارن یا نه مشکل از باطریه گوشیه منه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین..
سلام به شما دوست عزیز.من خودم این گوشی دارم و مشکل خاصی با باطریه این گوشی ندارم شاید خیلی عالی نباشه ولی خوبه و برای 3 الی 4 روز برام شارژ نگه میداره:12:.شما اگه در استفاده از گوشی یکم صرفه جویی کنی مثلا زیاد بازی نکنی یا Wi-Fi رو اگه روشن هست خاموش کنی شارژ کم مصرف می کنه ولی خوب یه راه دیگه هم هست که استفاده از نرم افزار های خوب برای اندروید هست مثل 2x Battery که با تنظیم گوشی به صورت اتوماتیک شارژ رو به طور فوق العاده ای زیاد و راضی کننده میکنه:21:!نگران نباش این مشکل قابل حله.ولی اگه دیدی که خیلی عجیب غریب شارژش تموم میشه حتما ببر پیش فروشنده و یه مشت بکوب تو صورتش که بادمجون زیر چشش سبز بشه!:27::46:
برنامه های خیلی زیادی برای اینکار هست که 2تاشو که خوبه واست میزارم برو حالشوووو ببر
Easy Battery Saver
One Touch Battery Saver
به جای ----------- بزن : androdi(ha) و همچنین ) هارو پاک کن
منبع:ANDRODIHA
.COM
رام عوض کنید اگر دیدید هنوز مشکل پابرجاس مشکل از باطریتونه
ممنون از دوستان
این برنامه Easy Battery Saver رو نصب کردم خیلی بهتر شد..
البته من قبلا با شارژ گوشی شارژ میکردم ولی دیشب با کابل USB از طریق PC شارژ کردم..شایدم مشکل از شارژرم بوده..
از کجا باید بفهمم شارژرم اصله و تقلبی بهم ندادن..؟؟؟
از Gsmarena.com عکس پک گوشی رو پیدا کنید و با شارژر خودتون مقایسه کنید
خوب ببنین اگه موبایل اصل باشه باطری هم کاملا اصل هست و شکی در این نیست شما می تونی با یک روشی بفهمی موبایلت اصل هست یا نه؟:5:
این کد رو *#06# توی قسمت شماره گیری موبایل وارد کن بعد یه کدی بهت میده این کد رو توی سایتی که در زیر هست وارد میکنی اگه مشخصاتی که داد در مورد گوشی شما بود یعنی Ray پس کاملا اصل هست.می تونی باکدی که روی جعبه گوشی هست مقایسه کنی:27:
با گارانتی پارس کامتل گرفتم...نقل قول:
توی این سایتم زدم میگه اصله...
شاید باتری شما هنوز به ضرفیت اصلی خودش نرسیده چند وقته گرفتید؟؟
ویجت و برنامه های باز هم خیلی میتونه تو مصرف باتری تاثیر گذار باشه و مخصوصا لایو والپرها
دیگه چشام داره در میاد یه نگاه به ساعت پست :46:خب من با کاربر گرامی adrenalin کاملا موافق هستم.من خودم هم این تجربه رو داشتم یبار تعداد صفحه هامو کردم 8 تا بعد پر ویدجت و یه لایو والپیپر انداختم پشت صفحه.خودم بعدش فهمیدم چه غلطی کردم.این کار هم سرعت گوشی رو کم میکنه هم شارژ رو زود تموم میکنه
البته تو حالت تم عادی من بلد نبودم تعداد صفحات رو تغییر بدم ولی برنامه GO Launcher رو دانلود کردم بعد تم رو عوض کردم و کلی حال کردم
[QUOTE=adrenalin;7043683]شاید باتری شما هنوز به ضرفیت اصلی خودش نرسیده چند وقته گرفتید؟؟
ویجت و برنامه های باز هم خیلی میتونه تو مصرف باتری تاثیر گذار باشه و مخصوصا لایو والپرها[/QUOTE
با امروز میشه 10 روز که خریدمش...
حالا چند تا از برنامه رو پاک میکنم ببینم چی میشه..
یه چیز جالب دیگم اینکه وقتی توی حالت Standby هست مصرف باتری بیشتره تا وقتی باهاش کار میکنم...
احتمال میدم مشکل رام هست
ورژن آندرویدتون؟
سلام دوستان.
چند روز پیش گوشیمو به اندروید 4 از طریق آپدیت سنتر سونی به اندروید 4 آپدیت کردم.دعوام نکنین که چرا با فلش نزدم اونروز هنوز به اینجا سر نزده بودم.موقع آپدیت نمیدونم چرا از یه فایل 211 مگی فقط 110 مگ رو دانلود کرد و بعد که روشن کردم دیدم اندروید 4 نصب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از موقعی که آپدیت کردم گوشی خیلی زود شارژ خالی می کنه مثلا من شبا که میخواستم بخوابم شارژش اگه پر بود صبح می دیدم 7و8% خالی می کنه اما الان... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون ببینید
به نظرتون مشکلش چیه و چیکار کنم حل شه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن موقع فیلمبرداری هم تیک میزنه هی
عزیز آپدیت شما Over The AIr بوده
برا همین حجمش کمتر بوده
عکستون رو فروم هیتلر کرده . با اسپیس بزارید
مشکلاتی توی آپدیت هست. کاش آپدیت نمیکردید
انگار سونی توی 4.0.3 زیاد خوب کار نکرده
ولی مثل این که 4.0.4 بهتره
و هنوز برای این گوشی عرضه نکرده
حالا برای شروع عکستون رو بزارید
up.vatan down load.com/images/hv1w5sg6sk18r6ng9494.png
در ضمن آپدیتم 4.0.4 هست
چقدر اپلیکشن و ویجت و لایو والپیپر و امثال این نصب دارید!؟
چه اوضاع افتضاحیه که Android OS ,Screen سر جمع 20درصد هم نسوزونن:دی
فکر کردم از اپلیکیشن و اینا باشه واس همین مستر ریست زدم همش پاک شد تو این عکس هیچی نصب نیست
تو این عکس هم خیلی مصرف داره؟!
الان دارم رام 2.3.4 بیلد 69 رو دان می کنم بزار ببینم درست میشه یا نه.خیلی اعصابمو خورد کرده به نظرت باتریش مشکل پیدا نکرده؟گوشی دو سه هفته بیشتر عمر نکرده
اگر قبل نصب اندروید 4 مشکلی نداشتید نخیر باطری خراب نیست
اگر نشد رام رو نصب کنید روتش کنید و یک سری فایل سیستمی بدرد نخور رو پاک کنید
بعد باطری رو کالیبره کنید
Android 2.3.4نقل قول:
اینم از وضیعت فعلی باتری:
شارژ 71% اینترنتم وصله
این نرمال هست
ولی این که این همه تو حالت استندبای بره نه
مشکل از رام ه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط من چیزی در مورد رام و اینا نمیدونم D:
اگه میشه یه توضیحی بده..
بازم ممنون..
رام منظور ورژن آندروید هست
دوستتون توی ورژن جدید خیلی مصرف باتری بالایی داره ولی مال شما نرمال هست
چون ما دقیقا وضیعیت شارژ دهی رو نمیبینیم نمی تونیم یک نظر درست و حسابی بدیم.حالا شما ببر نمایندگی Sony بگو این مشکل رو داره (تو ایران آخه نماینگی اصلا انگار وجود نداره متاسفانه) حالا یبار امتحان کن و ببر ببین مشکلش چی هست.دوستمون راست میگن احتمالا مشکل از رام هست!
خوب.یه توضیحی در مورد باطری و رام بدم.اول در مورد باطری. اگه شما گوشیتون رو تازه گرفتین طبیعی هست یکم باطریش مشکل داشته باشه که اگه چندبار خالی و شارژ بشه درست میشه(هم چنین کیفیت صفحه که بهتر میشه بعد از استفاده).باطری بطور معمولی 3 الی 4 روز دوام میاره ولی عواملی زیادی هست که توی شارژ دهی تاثیر داره مثل ویدجت ها و مخصوصا Live Wallpaper ها که هم شارژ رو زود تموم میکنه هم سرعت گوشی یکم میاد پایین.برنامه هایی هم که برای باطری هست شاید یکم تاثیر داشته باشه ولی معجزه نمیکنه!در مورد ورژن هم بگم که کسانی که قصد دارن موبایل رو به ورژن 4 اندروید آپیدیت کنن بهتره نکنن چون سرعت گوشی کم میشه و براتون مشکل پیش میاد و درواقع بهتره بگم سرویس میشین!(تجربه داشتم).ورژن اندوریدی که حالت اولیه هست 2.3.4 هست (نان زنجبیلی) پس یادآوری می کنم به ساندویچ بستنی اپدیتش نکنین!مشکل رام هم میتونه یکی از دلایل ضعف باتری باشه!ولی من مشکلی با باطری پیدا نکردم با اینکه کلی ویدجت و لایو وال. دارم روی صفحم!
با تشکر دوستان:40:
ممنون ميشم اگه طرز آپديت كردن گوشي ray به آندرويد ٤ رو با ريز ترين جزئيات برام توضيح بدين
چيكار كنم كه اطلاعات و برنامه هاي قبليمم پاك نشن
ممنون
دوست عزیز با دانلود و مطالعه این کتاب آموزشی، بطور جزء به جزء طریق آپدیت گوشی های سونی اریکسون رو یاد خواهی گرفت.
بچه ها من جيو دارم و ميخوام اين گوشي رو بخرم اما قبلش ميخواستم يه چيزايي رو بدونم.شنيدم كه دكمه بك بعد از يه مدت شل ميشه يا صدا ميده يا يه همچين چيزي.بعدش هم دوربينش ضعيفه(بخاطر فلش كه هم ضعيفه هم اتوماتيك نيست)عملكردش تو بازي هاي اچ دي چطوره؟دركل معايب و مزاياي اين گوشي رو بگين ديگه.پيشاپيش ممنون از لطف همه تون