این بیمه زنان خانه دار بیمه ملت (یا توسعه) هزینه حق بیمهش چقدره؟
Printable View
این بیمه زنان خانه دار بیمه ملت (یا توسعه) هزینه حق بیمهش چقدره؟
سلام . يه سوال داشتم اين سوابق بيمه كه تصويرش رو گذاشتم اين اعداد كه توي ماه ها نوشته چي هست ؟
تعداد روزهایی است که تو هر ماه برای ایشان سابقه بیمه رد شده!نقل قول:
.. ها هم یعنی تو اون ماه سابقه بیمه برایاش رد نشده است!
سلام دوستان . خبردارین پرداخت دیه در بیمه ی شخص ثالث چطوریه ؟ یعنی اگه یک نفر ده نفر رو بکشه با ماشینش و بیمه اش هم درست باشه , شرکت بیمه بابت اون ده نفر حدود یک میلیارد تومن پرداخت میکنه ؟!!!
لطفا هرکی میتونه کمک کنه.
پدرم 50 سال داره و حدود 27 سال سابقه بیمه . میتونه سه سال باقیمانده بخره و بازنشسته بشه؟
فکر کنم یه کار عادی هست که خیلی ها میکنن ... مطمئنا شدنی هست ...نقل قول:
تو تامین اجتماعیها (بخصوص تو شعب مرکزی تامین اجتماعی هر شهر) یک بخش مشاوره هست که یک کارشناس نشسته به همین سئوالات جواب میده و راهنمایی میکنهنقل قول:
حضوری برو پیش مشاور تامین اجتماعی تا جواب قطعی را بگیری!
سابقه تامین اجتماعی خریدنی نیست.نقل قول:
بر چه اساسی اینو میگید ؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکردم این تصویب نشده!
سلام
من یه سوال داشتم
پدر مادر من تا الان بیمه تامین اجتماعی نشدن. اما برادرم که در مغازه پدرم کار میکنه خودشو بیمه کرده. میخواستم ببینم پدر مادرمو میتونه تحت تکلف بگیره و اونا رو هم بیمه کنه؟ پدر مادرم سنشون بالای 60 ساله
ممنون میشم راهنمایی کنید
بله میتونه ولی از طرف بیمه بازرس میفرستن به محل زندگی که ببینن پدر و مادر تمکن مالی دارن یا نه و درصورتی که درامد اونها توسط پسرشون تامین بشه تایید میشه
بچه ها بیمه خویش فرما تامین اجتماعی الان ماهی چنده؟
شغلم آزاده
با سلام
من مدتی هست که خودم رو بیمه اختیاری کردم و ماهی 130 تومن پولش رو میدم . دیروز که برای گرفتن فیش بیمه به کارگذاری رفته بودم با یک نفر صحبت میکردم که میگفت ماهی 67 تومن برای بیمه میپردازد و از طریق تاکسیرانی خودش رو بیمه کرده . بهم توصیه کرد که هرجوری هست خودم رو از طریق تاکسیرانی و یا مشاغل دیگه ای که کمتر پول بیمه میدن بیمه کنم .
سوالم اینه که چه مشاغلی بیمه کم میدن ؟ و چطوری میتونم مثلا خودم رو از طریق تاکسیرانی بیمه کنم ؟ از طریق تاکسی تلفنی یا اژانس میشه ؟
سلامنقل قول:
شما چه شرکتی بیمه شدین ؟
تا چند سال باید این پول رو پرداخت کنین ؟
بعدش ماهی چند بهتون میدن ؟
۱- اینا که اون بابا بهتون گفتن بیمه های کمک دولتی هستن
۲- مگه شما تاکسی دارین؟ باید عضو اتحادیه تاکسی رانی باشی
۳- کارگران ساختمانی، مشاغل صنایع دستی که کارت فنی حرفه ای دارن و رانندگان
تاکسی ندارم . ولی چطوری میتونم عضو اتحادیه تاکسی رانی بشم ؟ حتما باید ماشین بهشون معرفی کنم و یا برچسب بزنم ماشین رو ؟نقل قول:
۲ راه داری: یا برو یه تاکسی بخر و بشو راننده تاکسی.. یا یه پارتی درحد رئیس تاکسیرانی پیدا کن.نقل قول:
سلام
من چون پروژه ای کار میکنم بیمه نیستم و میخوام یا بطور آزاد خودم رو بیمه کنم و یا از طرف یک شرکت بیمه بشوم.بیمه درمانی و بازنشستگی
در حالت اول یعنی بیمه شخصی،کدوم شرکت و نوع بیمه از همه مناسبتره و هزینه ماهیانه اش چقدر میشه؟
در حالت دیگه اگه بخوام از طرف شرکت خودم رو بیمه کنم،چقدر برای کارفرما و من محاسبه میشه؟
سلام
یکی از دوستام ازم خواسته براش جوابه سوالشو پیدا کنم :n01:
آیا به کسی که بیمه بیکاری میدن عیدی تعلق میگیره ؟؟؟؟
ممنون :n16:
اگر از طرف شرکتی بیمه شوید هفت درصد حقوقتان را باید به عنوان حق بیمه بدهید و 23٪ هم کارفرمایتان میپردازدنقل قول:
اگر خودتان بخواهید بیمه شوید باید 26٪ بپردازید
تنها بیمهایی که هم حقوق بازنشستگی میده و هم بیمه درمانی میکنه بیمه تامین اجتماعیه که باید حداقل یک ماه حق بیمه شرکتی داشته باشی تا بتوانی خودت را بیمه خویش فرما کنی!
این حق بیمه سابقه کار محسوب نمیشه اما بیمه درمانی و بازنشستگی محسوب میشه!
نخیر اینها به بیکاری عیدی نمی دهند
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
ممنون از توضیحات شمانقل قول:
1.کدوم حق بیمه سابقه کار نمیشه؟اون یکماه؟
من یکسال سابقه بیمه شرکتی دارم.
2.الان اگه از طریق کارفرما بیمه شوم یا خودمو بیمه کنم،سابقه برام محسوب میشه(بازنشستگی) + بیمه درمانی.درسته؟
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،در شرکت خصوصی هم قابل اجراست؟(با فرض تمام جزییات مربوطه)همه جا نوشتند کارگاه
ممنون
کلا سابقه اجباری و اختیاری در بازنشستگی تاثیر نداره هرنوع بیمه پردازی سابقه میشهنقل قول:
جواب سئوال یک و دو :نقل قول:
حق بیمهایی که خودتان دارید به اسم بیمه خویشفرما دارید میریزید و از طرف محل کارتان نیست جزو سابقه کار نیست! ولی سایقه (بازنشستگی) + بیمه درمانی محسوب میشود
یعنی اگر شما یکسال سایقه بیمه شرکتی دارید و سه سال هم خودتان بیمه خویشفرما پول واریز کنید 4 سال سابقه بیمه دارید اما یکسال سابقه کاری که بیمه برای آن پرداخت شده دارید و شرکتها هم معمولاً سابقه کار شما را همان یکسال میدانند!!!
اگر یکسال سابقه بیمه شرکتی داشته باشید و 29 سال هم سابقه بیمه خویشفرما، حقوق بازنشستگی میگیرید
جواب سئوال سه را نمیدانم : بهتره بری تامین اجتماعی یک قسمت معمولاً به اسم مشاوره دارد که به رایگان جواب سئوالهایت را میدهد
سلام مشاوره میخواستم.
من رباط پام پاره شده وهیچ بیمه ای ندارم و هزینه کلی درمان چیزی در خدود 4/5 میلیون میشه.
میشه الان خودم رو بیمه کنم و بهد عملم رو انجام بدم؟
اگه میشه چجوری؟
سلام . از این لیست شماره تلفنهای شرکتهای بیمه رو درببارین و زنگ بزنین بهشون ببینین چی میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی دیگه نظری نداره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
زنگ بزنم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟
شما اگه بخوای بیمه تامین اجتماعی بشی که همون اول میفرستنت تست پزشکی تا معالجتون کنه و اگه مشکل نداشتی بیمه ات میکنننقل قول:
سایر بیمه ها رو نمیدونم
]چی تست هایی میگیرن؟نقل قول:
تامین اجتماعی چقدر از هزینه رو تقبل میکنه؟
بیمه ایرانیان یا بیمه درمانی بیمه ایران چجوریه؟
سلام . همین سوالی که در مورد رباط پاتون پرسیدین ازشون بپرسیننقل قول:
این بیمه های خصوصی درمانش بدرد نمیخوره شما چندسالته؟ قبلا بیمه تامین بودی؟ پایان خدمت داری؟
19 سالمه.نقل قول:
قبلا بیمه نبودم.
پایان خدمت هم قطعا ندارم.
هر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ضروریه.
تشکر از پاسخ های دوستان
------------
بنظر شما بیمه درمانی تامین اجتماعی بهتره یا نیروهای مسلح؟
از نظر تعرفه و سهم بیمار در داروها و بیمارستان ها
هفته پیش یکی از آشناها با دفترچه تامین اجتماعی یه عملی با هزینه ۳۰ میلیون توی بیمارستان میلاد انجام داد که هیچی پول نداد.نقل قول:
در مورد دفترچه این دو، هرکی یه چی میگه و من خودم تجربه خاصی نداشتم ولی توی مراکز درمانی تامین اجتماعی رایگان انجام میشه.
بودن کسایی که دفترچه نیروهای مسلح رو به تامین اجتماعی ترجیح دادن.
===========
شمایی هم که ربات پات پاره شده میتونی تامین اجتماعی هم بیمه شی درمورد بیمه های خصوصی اطلاعی ندارم. بزنگ در مورد درمان سوال کن.
آقا من میخوام خودمو بیمه (تامین اجتماعی )کنم . قبلا بیمه نیروهای مسلح از طریق پدرم بودم ولی میخوام خویش فرما بشم .سرپرست خانوار هستم . فرزند ندارم.
شرایطش چیه ؟؟؟
چقدر باید بپردازم هر ماه ؟؟
اینترنتی هم میشه پرداخت کرد ؟؟؟ سایت یا لینک داره ؟؟؟ بذارید ممنون میشم .
دفترچه خدمات درمانی واقعا تا چه حد خوبه و به کار میاد ؟؟؟ برای ارتش که خوب بود . حداقل واسه دندانپزیشکی که به دادم رسید ! به نسبت حق بیمه ای که پرداخت میکنیم سرویس میدن یا ثابته ؟؟؟
و اینکه مزایا و معایب خود بیمه تامین اجتماعی و دفترچه درمانش چیه ؟؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید .
تا به حال جایی بیمه برایت ریخته اند یا نه (از طریق شغلی) (یعنی کارفرمایت تا به حال بیمه برایت رد کرده است یا نه؟)نقل قول:
نه جایی بیمه رد نکردن برام .
اما شرایطش :نقل قول:
1- اگه شما قبلا در جایی کار می کردین و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودین و به هر دلیل از اون کار اخراج شدین و بیمه شما قطع شد می تونین بیمه رو به صورت اختیاری ادامه بدین .
2 - اگه شما حتی یک روز هم حق بیمه پرداخت نکردین و اصلا جایی کار نمی کردین ، می تونین به راحتی خودتون بشین کارفرما و خودتون رو بیمه اختیاری کنید که همون بیمه خویش فرما می شه .
ابتدا شما تشريف ميبريد به یکی از این سازمان های زیربط تامین اجتماعی ( دفاتر کارگزینی نرید چون اون ها فقط دفترچه بیمه آماده می کنن ) و درخواست بیمه اختیاری می دین . ( البته حتما باید اون شخص کارت پایان خدمت سربازی و یا معافیت داشته باشه ، ) . حتما عکس با خودتون به همراه داشته باشین . و اون شخص کارمند هم به شما چند تا فرم ثبت نام می ده . اولین قدم اینه که شما رو به درمانگاه و یا پزشک متخصص ( معرفی شده از سازمان تامین اجتماعی ) معرفی می کنه و شما باید برای انجام آزمایشات اولیه درمانی به اونجا برین که آزمایش خون و قند و بینایی و شنوایی و از این جور آزمایشات ساده هست . سه چهار روز طول می کشه . کلا با هزینه ویزیت و رفت و آمد تو این مرحله 20 تومنی براتون آب می خوره !!!
بعد که مدارک اولیه معاینات رو اماده کردین و مهر و امضا شد اون ها رو به همون جا و به همون شخص کارمند تامین اجتماعی می دین و تو این مرحله باید چند تا اتاق رو هم بالا پایین برین ( تشریفات اداری ) و شماره بیمه بگیرین و تشکیل پرونده بدین .
نکته مهمی که در این کارهای اداری تامین اجتماعی دیده می شه اینه که هر نامه ای که دستتونه باید حتما اول برین دبیرخانه و شماره نامه و تاریخ خورده بشه . یه 4 - 5 باری حتما باید خانم های دبیرخانه رو ملاقات کنین !
بعد از اینکه همه کارهای اداری و پرونده سازی رو انجام دادین ( مدارکش هم کپی کارت ملی و شناسنامه و کارت خدمت و عکس ) از شما می پرسن که چند وقت براتون حق بیمه رو در رایانه وارد کنم و منظور کنم . حداقل پرداخت حق بیمه هم 3 ماه می باشد و شما می توانید از 3 ماه تا یک سال پرداخت کنید .
حق بیمه امسال هم نزدیک 70 هزار تومن هست ( اتفاقا برگه حق بیمه پرداختی 4 ماهه اینجانب در دستری می باشد و می توان برای علاقه مندان اسکن کنم و اینجا بزارم ) -
یعنی شما برای 3 ماه نزدیک 70 هزار تومان پرداخت می کنین . البته اگه شما راننده تاکسی باشین می توانید به اتحادیه رفته و نامه گرفته و به بیمه تامین اجتماعی برده و انجا به جای 70 هزار تومان نزدیک 45 هزار تومن پرداخت کنید .
در صورت کلی اگر مشغول به کاری هستین که وابسته به اتحادیه هست ( البته باید پروانه کسب اون شغل رو داشته باشین برای کسر حق بیمه . اگر نداشتین که باید همون 70 تومن رو بدین ) برین اتحادیه همون صنف و شغل و نامه بگیرین . و حق بیمه خود رو درصدی پرداخت کنید
جواب سوالات :
شما حتی می تونین تو خونه هم کار کنین و از بیمه هم لذت ببرین . البته با دادن حق بیمه ! .
تازه کسانی که سربازی رفته اند هم می توانن اون 20 ماه سربازی رو جزو سنوات بیمه ای حساب کنند که باید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی و دریافت برگه حق بیمه این 20 ماه ( که در صورت توافق می توان آن را به صورت اقساط پرداخت نمود ) پرداخت نمایید .
بله شما می توانید بعد از 30 سال خودتون رو بازنشسته کنید و از مستمری بیمه تامین اجتماعی بهره ببرید . و هیچ فرقی هم با کسانی که بیمه اجباری و بیمه عادی شده اند نداره .
شما بعد از 2 سال پرداخت حق بیمه به صورت مستمر می توانید از مزایای بیمه تامین اجتماعی بهره ببرید مثل دریافت وام .
در کل تعریف بیمه در ایران به نادرستی و غلط در بین مردم رواج پیدا کرده و چون اطلاع رسانی در این زمینه ناقص است مردم را در سردرگمی قرار داده .
یعنی اون کسانی که کارمند هستند و حق بیمه ای از حقوقشون کم می شه و اون کسی که خودش حق بیمه رو پرداخت می کنه ( خودش کارفرما و خویش فرما ) در آخر 30 سال می توانند از مستمری بهره ببرند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
70 هزار تومن ؟؟؟ من شنیدم 130 تومنه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟ متاهل هستم .
نوعش فرق میکنه یا یه مدله با یه نرخ ؟؟؟؟؟؟