سلام بروبچ اقا من هم هستم
Printable View
سلام بروبچ اقا من هم هستم
در مورد سناریو که کاراگاه گجت به نظرم یه مقدار بچه گانس:)
البته میتونیم از داستان های کتاب های معروف استفاده کنیم. مثل : دلتورا ... دارن شان ..... ارتمیس فاول ....و............
به نظر من یه بازی مثل مکس پین بسازیم ولی با تغییراتی زیاد. :biggrin:
بچه ها چندتا سایت برای دانلود مدلهای آماده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميد جون دستت درد نكنه دقيقا دنبال همين سايت ها ميگشتم
مهدی جان به نظرم شما خودت یه تصمیم قطعی بگیر با توجه به تونایی اعضا . اینطوری خیلی بهتره . بعد هم یه لیستی از اعضا تهیه کن و مسئولیت هاشون رو بگو . اینطوری حدا قل میفهمیم با کی طرفیم
اگه میخواین پوینت و کلیک باشه به جای گجت از طرحی مثل شرلوک هولمز و پوآرو و ... که ماجرایی است هم میشه استفاده کرد.
در این صورت دیگه بچه گونه نیست.
اره دیگه گفتم که میتویم از کتاب ها استفاده کنیم من چند تا از کتب شرلوک هلمز رو دارم اگه بخواید
سلام
این قضیه با حرف به اجرا نمی رسه اولا باید هر کس می خواد عضو شه حرفه ای باشه و در هر زمینه ای که می خواد کار کنه یک نمونه کار بزاره بعد هم اعضا رسما معلوم شوند شماها هنوز در مرحله حرف هستید هنوز تیم کامل معلوم نشده و وظایف تقسیم نشده دارین برا بازی نقشه می کشید؟
بله من هم موافقم
سرگروه بايد ليست كساني كه نرم افزارهايي رو به صورت حرفه اي بلد هستند بنويسه و با انتخاب داستان
سريع ساخت بازي شروع بشه قبل از اينكه تابستون تموم بشه :ohno:
بازي اول بايد به هر قيمتي شده قشنگ باشه
براي اينكه اگر خوب از اب در نياد بچه ها نا اميد ميشن و گروه از هم ميپاشه :sad:
وقت تلف كردنه.
اينجوري گروه تشكيل نمي شه.
ما كه حوصلمون سر رفت
از بس روي اين حرفا بحث كنيم.
اگر مي خواهيد بازي بسازيد
اول با يه زبان برنامه نويسي.
دوم بايد انجين بازي ساخته بشه.
بعد مرحله و بنوس و غيره.
قبل از همه اينها هم يه گروه خوب.
و حرفه اي . ممكنه بچه ها بزنن زيرش.
واقعا فكر كرديد به همين راحتيه كه يكي سناريو بده و يكي گرافيگ رو درست كنه و يكي هم برنامه نويسي كنه و سر 3 ماه كار تموم؟؟؟؟ نه عزيزم اينطوريام نيست. شايد به نظر شما بازي كردن خيلي راحته ولي بهتره بدوندي برنامه نويس هاي بازي يكي از ماهر ترين انواع برنامه نويس هاي دنيا هستند و اگر كسي بتونه يه بازي درست و حسابي بسازه مطمئن باشيد ميتونه نميگم سيستم عامل ولي يه بخش بزرگ از هسته يك سيستم عامل رو هم بنويسه
چون بازي يك محيطه فوق العاده حساسه و همه اشيا بايد تحت كنترل كامل باشن . سناريو تاره 1% از كل كاره
اگر شما تونستيد يك آدم بسازي كه بتونه راه بره ! و به موانع كه ميرسه ديكه نتونه راه بره من شخصا يك جايزه نفيس بهتون ميدم.
البته نميگم نميتونيم . ميتونيم ولي نه به همين سادگي حد اقل 20 نفر برنامه نويس خبره ( تحت ويژوال سي) و 20 نفر گرافيگ كار قوي ! و 10 نفر برا بقيه كارهاش لازمه و يك كامپيوتر با رم حد اقل 2 گيگ و گرافيك حد اقل 512 و سي پي يو حد اقل 3400 .
چون نوشتن يك بازي با نوشتن حتي يك برنامه خيلي پيچيده زمين تا آسمون فرق داره .
سلام
بهتره كه بگم يه بازي عالي ديدم.
بازي هواپيما سه بعدي.واقعآ محشره.
اما كلس 5 نفر اون رو طراحي كردند.
پس ما نمي تونيم يه بازي ماجراجويي بسازيم.
مي شه اما بايد يه گروهي باشه كه نپاشه.
در ضمن بايد اول از همه انجين ساخته بشه.
با برنامه نويسي .
من هم با نظر بقيه موافقم و بهتره كه كارها تقسيم بشه.
من مي تونم ساخت كاراكتر ها و Background ها رو به عهده بگيرم مي تونين نمونه كارهام رو هم اينجا ببينين:
چون اینجا یک بخش حرفهای نیست ، تخصصها مشخص نیست و نمیشه تقسیم کار بشه.
باید تخصص هر کس معلوم باشه و بعد این کار انجام بشه.
سلام
ببخشيد پا برهنه پريدم وسط صحبتهاتون خيلي وقت پيش مي خواستم
نظراتم را بگم پيش خودم گفتم بي ادبي اما حالا ميگم
شما اول با يك موتور اماده بازي بسازيد كه روشن شه مي تونيد گروهي كار كنيد
يا نه از مدل هاي اماده هم استفاده كنيد چون اين اولين كاره نياز نيست همه كارهاش را خودمون
بكنيم چون بعد از كلي زحمت و خروج وتلاش يك بازي ميشه مثل بازي رانندگي در تهران
اولين كار كه بايد بكنيد تعيين سبك بازي بعد تشكيل گروه چون كه هر سبكي براي خودش
يك نوع برنامه نويسي خاصي مي خواد منظورم از نظر انعتاف پذيري زبان برنامه نويسي
بعدش هم يك علي و شروع كار
منم هستم
بابا شمام مثل اينكه خوابيدها چند از بچه هاي اينجا بازي هاي دوبعدی قشنگي ساختند شما ميگه آدمي كه بتونه راه بره بسازین؟؟نقل قول:
اگر شما تونستيد يك آدم بسازي كه بتونه راه بره ! و به موانع كه ميرسه ديكه نتونه راه بره من شخصا يك جايزه نفيس بهتون ميدم.
اگه هم منظورت سه بعدي هستش بيا اين هم لينكش:
بازي سه بعدي ساختن با انجين خيلي راحته به شرطي كه بلد باشي من خودم تو 5 دقيقه مي تونم با موتور 3drad یه بازی ساده سه بعدی بسازم. پس بی خودی سراغ ساختن انجین نرین چون خیلی حرفه ای و خیلی دشواره و خیلی وقت گیره و خیلی پر هزینه است. راستی بلاخره نفهمیدم کی اعضا تیم رو مشخص می کنه. یعنی کی سر گروهه ؟
سلام
مهدي سرگروه.
و بدون ساخت انجين حرفشو نزش.
سلام
هر كس تخصصش رو بگه و اگه مي تونه يه نمونه از كارهاش رو بذاره تا گروه رو تشكيل بديم. البته كسايي كه قبلا كارهاشون رو ديديم(Prince_Of_Persia & OmidSadeghvand) لازم نيست نمونه بدن و فقط بگن كه تو چه كاري تخصص بيشتري دارن.
خب بالاخره بگيد چه موتوري را مي خواهيم استفاده كنيم تا تخصصمان را بگوييم !
اسم من سعید اکبرزاده هست
پریمیر رو به صورت حرفه ای :cool: و 3DMAX رو در حد معمولی بلدم :rolleye:
البته تا حالا یه بازی هم با موتور FPS CREATOR ساختم :biggrin:
سلام
انجين و تخصص.
دو چيز كه به هم نمي يان.:)
در ضمن موتور بازي چيه كه Fps Creator چي باشه
اما ناراحت نشي منظوري نداشتم.واسه ساخت بازي
بايد برنامه نويسي كرد.در ضمن نمونه كار هاي مرو توي
امضام مي بينيد.
سلام
دوستان اول بايد يك مدير مدبر- كاردان-كارشناس انتخاب كنيم بعد گروه بندي و تقسيم كار
براي انجين بازي همون طور كه قبلا گفتم ما نياز نيست حتما يكي خودمون بنويسيم به
نظر من بهتره از 3d game studio استفاده كنيم يا game maker اين دو خيلي خوب هستند
سلام
اگر تاپيك رو اول مي خواندي اصلآ اين پست رو نمي دادي.
مديرمون مهدي است. براي گروه بندي و تقسيم كار هم
بايد بگم كه آقا مهدي فرموردند بايد نمونه كار بذاريد و بگيد
در چه زمينه اي تخصص بيشتري داريد. براي انجين هم
كه اصلآ حرفشو نزن. بايد خودمون از بازي كه مي خواهيم بسازيم
انجين بسازيم با برنامه نويسي.اميد وارم ديگه سوالي نباشه
كه به پله بعدي برسيم.
ساخت يك انجين نياز به برنامه نويسي در حد حرفه اي مي خواد و از نظر من كار خيلي سختيه.
ولي من مطمئنم همه چيز براي ايراني ها ساده است و ما مي تونيم اين كار رو بكنيم ولي خيلي طول مي كشه.
در ضمن من در ساخت كاراكتر ها تقريباَ حرفه اي هستم و با اكثر زبان هاي گرافيكي سه بعدي مي تونم اين كار رو بكنم (حتي با زبان Vrml)
ساخت انجین فرآیندی بسیار سخت،پر هزینه و طولانی است.نقل قول:
نوشته شده توسط soldier
به نظر من با انجین های آماده بازی بسازیم به چند دلیل:1.کار ساده تر می شه2.انجین ها برای همین منظور به وجود اومدن(ساخت بازی را آسان تر کنند)3.صرفه جویی در هزینه ها3.صرفه جویی در وقت4.بالا رفتن کیفیت بازی چون تمرکز تمام گروه بر روی ساخت بازی است
نکته آخر:می تونیم از انجین هایی استفاده کنیم که سورس اونها در دسترس است در نتیجه می تونیم اونها را توسعه بدیم
;)
كارايي كه خودم براي بازيم كردم :
1.چون من خودم تنها بودم به فكر يه بازي كليك با موس از برداشت چندين بازي افتادم.( از چندین نوع سبک بازی ).
2. من از قبل از این نوع بازی به صورت تستی ساخته بودم و زیاد مشکل نداشتم و مطمعن هستم که شما در جاهای کوچک گیر میکنید به شرط آن که برید امتحان کنید
3. از قبل تعيين كردم بازيمو چه نوع سبكي بسازم.
3. و چون داستانی هم نداشتم یه داستان باز هم از از برداشت چندین بازی.
4.و بعد شروع به ساختن محیطی گرافیکی کردم.
5. و بعد از ساخت محیط رفتم و روی دوربین بازی فکر کردم که با چه دوربینی بازیمو رندر کنم.
6. بعد از تصاویر گرافیکی رفتم و روی شخصیت ها کار کردم.
7. بعدش شخصیت ها رو در بازی قرار دادم و شروع به ساخت بازیم کردم.
8. چون صدا برای شخصیت ها نداشتم زیر نویس گذتشتم.
9. و بعدش چون من زیاد صوند افکت داشتم هر چی ترسناک بود جدا کردم و برای جذاب شدن بازیم گذاشتم.
حالا شما میخواهید یک بازیی که فقط فکریه بسازید خیلی آسان تر از یه بازی این سبکی ولی اکشن است
شما باید یه تست کوچکی در ساخت چنین بازیهایی داشته باشید نگید آسونه شاید در وسط کار گیر کردید
هر کسی در هر زمینه ای تخصص داره 1. گرافیک : انقدر روی یک محیط بازی فکر کند تا اونی که میخواد در بیاد. چون نمیدانید چه محیطی برای بازیتون بسازید.2. برنامه نویس : کسی که تا به حال بازی این سبکی نساخته بره آنقدر تست کنه تا دیگه مشکلی نداشته باشه نگید کاری نداره یه نمونه کاری بسازید که گرافیکی باشه....
من همه اینا رو برای خودتان که میخواهید بازی بسازید گفتم که یه موقعی به مشکل بر نخورید. :)
موفق باشید... :)
امید صادقوند :) :)
من تخصصم در برنامه نويسيه.
90% با دلفي كار ميكنم. طراحي انجين خاص هم كردم.
تو كاراي گرافيك 2 بعدي كمي كار كردم.
اگه طراحي 3 بعدي بخواين با يه برنامه ديگه بخز 3d max كار كردم كه انيميشن هم نداره.
ولي طرح هاي 3بعدي را دقيق ميكشه.
سلام
اگر مي گيد با برنامه نويسي تا آخرشم.
در غير اين صورت ببخشيد من نيستم.
اين حرف آخرمه. ناراحت هم نشيد.
بازي كه با انجين ساخته بشه هيچ بدرد نمي خوره.
بايد خودمون انجين بازي كه مي خواهيم درست كنيم بسازيم
بعد به چيز هاي ديگه فكر كنيم.يعني اول از روي سبك و زاويه
بازي كه مي خواهيد بسازيد يه انجين بسازيد بعد به فكر اين چيزا باشيد.
اول از همه يه نگاهي به اين تاپيك بندازيد :
در مورد انجين ها هم بحث شده.
سولجر جان.
قبول دارم که انجینهای آماده ضعیفند ولی باز میشه باهاشون بازی ساخت ولی سطح بازی پايين مياد.
البته بلاخره گيرايي هم داره ولي خوب نسبت به برنامه نويسي خيلي راحتتره.
فكر كنم كه دوستان هم ترجيح ميدن كه راحتتر باشه تا حرفه اي.
چون واقعا براشون سخته.
به نظر من یه رای گیری کنیم که سریع تکلیف این مورد هم مشخص بشه.
سوال:بازی را با انجین آماده بسازیم؟یا برای بازی یه انجین طراحی کنیم.
برای من فرقی نمی کنه،چون فقط توی داستان نوشتن می تونم کمکتون کنم
سلام
اگر رفتيد به تاپيكي كه لينك دادم
مزيت هاي طراحي انجين رو خواهيد ديد.
مزيت هاي خيلي زيادي داره كه انجين هاي
آماده ندارند. نمونه كار هاي خوب كه با
طراحي انجين كار رو شروع كردند و فارسي
هم هست رانندگي در شهر تهران پس
بايد از اونا سرمشق بگيريم نه كه با انجين
بسيازيم و بدرد نخوره و گروه بهم بخوره.
پس اميد وارم كه رو به طراحي انجين
بياريد و يه گروه خوب بشيم.
با دلفي بازي بنويسيد؟
يعني اينقدر كامپايلر قوي داره؟ آقا كسي نيست به من دلفي ياد بده؟
منم با اين موضوع خيلي موافقم.
ولي بايد تمام برنامه نويسايي كه در اين بخش فعالند اعلام همكار كنند و تيمو درست كنيم.
نقل قول:
نوشته شده توسط jamali
بيا تو بخش برنامه نويسي در زير شاخه دلفي.
ما اونجا فعاليم.
ميتوني يه چيزايي ياد بگيري كه به دردت بخوره
بازم برگشتید به بحثهای اول با برنامه رو انتخاب کردید مگه گیم مکر نبود.
سلام
جمالي :
من دو تا بازي ساختم كه در امضاي من مي تونيد دانلود كنيد.
با دلفي ساخته شده اند.بيا به زير مجموعه زير:
اين لينك زير مجموعه دلفي است تمام دلفي كاران اونجا
فعال هستند.يه تاپيك هم هست براي آموزش دلفي
كه مي توني از اونجا يه چيزايي ياد بگيري.
اگر مي خواستي يه پست بده كه ما شروع به آموزش كنيم.
اين هم لينك تاپيك كه خودم ساختمش:
هر سوالي هم داشتي يه تاپيك جديد بساز كه ما جواب بديم.
منتظرت هستيم كه دلفي كار بشي.
راستي مرد مباح : چرا پست قبليتو ويرايش نكردي.
با اختلاف 3 دقيقه چرا پست ديگه دادي؟:)
ناراحت نشي ها ! خوب بابا اين نكات رو رعايت كن.
كساني كه مي گن موتور رو خودمون بسازيم بهتره يه نگاهي به كتاب آموزشي direct x یا direct 3d بندازند و اگه واقعا در زمینه برنامه نویسی سه بعدی تا حد ساخت انجین تجربه دارند یک نمونه خیلی ساده به این صورت که یک مکعب سه بعدی در وسط صفحه قرار داشته باشد و بتوان یک گردش 360 درجه رو بدور این مکعب داشت اونوقت بیان بگن بازی سه بعدی بسازیم. در ضمن ما که نمی خواهیم ساخت اولین بازی خودمون رو یکسال دیگه آماده کنیم. ساختن بازی با نرم افزار ساخت بازی کار خیلی ساده و پیش پا افتاده ای نیست که کار ضعیفی حساب شود ساخت بازی با اینگونه نرم افزار ها نیاز به خلاقیت ابتکار و همچنین دانش برنامه نویسی برای ساخت بازیهای جذاب دارد و بهتره که بدونید بیشتر اینگونه نرم افزار کنترل تقریبا کاملی رو از طریق زبان داخلی برنامه نویسی خود که شبیه زبان c++ هست ارائه می کنند.
پس بهتره برای شروع یک یا چندین بازی با اینگونه نرم افزار ها که به نظر من game maker و 3d game studio انتخابهای مناسبی هستند طراحی کنیم تا قدرت کار تیمی رو امتحان کنیم بعد سراغ ساخت انجین بریم. بابا این قدر عجله نداشته باشید پله پله.
سلام
دوستان من نمي خواستم الكي پست بدم اما مي خواستم بگم كه من حقيقتش نمي تونم ديگه اينجا فعاليت كنم زياد. يه خورده وقتم پر هست.
يه سرگروه بهتر براي خودتون انتخاب كنين :happy:
موفق باشين. من اولين خريدار بازي شما خواهم بود ;)
مهدي جان من كه خيلي ناراحت شدم كه شما ديگه نيستي. اگه تونستي حتماَ به ما كمك كن.
از نظر من بهتره به جاي بحث الكي هر چه سريع تر به يه نتيجه كلي برسيم و بيشتر كارمونو تا قبل از اينكه تابستان تمام شود به اتمام برسانيم.
براي من فرقي ندارد كه با موتور از پيش ساخته كار كنيم يا يه موتور خودمون بسازيم چون من برنامه نويس نيستم.
ولي اگه برنامه نويسها اين قدر قدرت دارند كه بتوانند يه موتور خوب طراحي كنند پس بهتر است هر چه سريع تر دست به كار شوند و نشان دهند كه چگونه مي توانند پوز بازي هاي خارجي را به خاك بمالند.