اگر یکی لطف کنه و تاریخ دقیق انتشار بازی رو بگه ممنون میشم :11:
Printable View
اگر یکی لطف کنه و تاریخ دقیق انتشار بازی رو بگه ممنون میشم :11:
محتوای مخفی: هیتمن 6 : مامور47 در شهر :دی
Fake هست این فکر کنم روی GTA IV Sking زدن:31:نقل قول:
بابا این بازی Saints Row 3ـــه :31:نقل قول:
میتونی کاراکترتو خودت طراحی کنی منم به خاطر علاقه ی زیادی که به مامور 47 دارم اونو ساختم :31::40::11:
تا وقتیکه absolution بیاد حداقل اینجوری احساس میکنی داری یه نسخه دیگه هیتمنو بازی میکنی :41:
1.مامور 47 همچنان میتواند دو کلت را به صورت همزمان بدست گیرد.
2.سیم فیبری برای خفه کردن دوباره بازگشته(هنوز سرنگ تایید نشده)
3.دشمنان در کمین مینشینند و شما رو مجبور میکنند تا به طرف آنها بیاید و تیراندازی کنید یعنی مانند blood money انیطور نیست که یدفعه ای مثل مور ملخ بریزن سرتون اینبار همه پناه میگیرند تا شما به آنها تیرانازی کنید خوب بنظر شما این باعث نمیشه که مراحل بازی یکم خطی بشه؟
4.گفته میشود قابلیت customize کردن اسلحه ها نیز وجود دارد اما بسیار متفاوت تر از blood money هست به این صورت که دیگر بعد از 2 یا3 مرحله دیگرنمیتواندی اسلحه های خودتان رو تا ته آپگرید کنید.
5.وقتی شما حرکات دزدکی یا همان silent kill را به خوبی و بدون اشکال انجام بدین در پایان هر حرکت به شما یک امتیاز instinct می دهد.لابد میپرسید Instict چیست :خاصیتی هست که شما میتوانید آنطرف دیوار را که دشمن هست رو ببینید حرکاتشان را پیش بینی کنیدو بتوانید با انجام حرکاتی چون silent kill امتیاز آن را بدست بیارید البته گفته میشه در پایان هر لول نیز به شما امتیاز Instict داده خواهد شد و این امتیاز نیز به مرحله بعدی منتقل میشه یعنی امتیاز یک مرحله رو مثلا گرفتین 20 در مرحله بعد اون امتیاز رو همچنان شما دارین و با امتیازی که در مرحله جدید کسب میکنید جمع می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااای ...نقل قول:
خاصیتی هست که شما میتوانید آنطرف دیوار را که دشمن هست رو ببینید حرکاتشان را پیش بینی کنی
اینو دیگه نمیتونم تحمل کنم :41:
واقعا یکی از جذاب ترین کاراکتر های کامپیوتری رو خراب کردن.
اون از فیلمی که ساختن :2:
اینم از نسخه ی جدید بازی.
درسته مامور 47 یه آدم شبیه سازی شده س ولی دیگه قابلیت های تخیلی نداره که :41:
چه جوری این دلیلو توجیه ش میکنن ؟
این که 47 یه انسان شبیه سازی شده س که توجیح خوبی نیس.
پس چرا تو نسخه های قبلی این کارو نمیکرد.
مثلا بتمن قابلیت detective mode داره که هم توی فیلمش و هم توی بازیش به طور عالی و منطقی این قسمتش کار شده.
هیچ چیز تخیلی نیس و بتمن با تکنولوژی روز اینو واسه خودش درست کرده.
حالا کاری نداره این قابلیتش تخیلی باشه ولی حداقل درست توجیحش کنن :41:
کاملا موافقمنقل قول:
خیلی چیزه مسخره ایه این پشت دیوار رو دیدن ...47 آدمه ! تو سریای قبلی ریلستیک بودن بازی یکی از نکات مثبتش بود اما الان ....:41:
اصلا شاید سازنده ها این قسمت بازی رو هم به بهترین شکل در بیارن مهم اینه که مامور 47 نباید اینجوری باشه :41:نقل قول:
چیزی که منو به شدت امیدوار میکنه حضور 2-3تا اسم بزرگ کنار همه
IO Interactive
Square Enix
Eidoـه مرحوم!
اینا باعث میشن زیاد به بازی شک نکنم
کسی خبری از دومین هیتمنی که دامنه هاش ثبت شدن نداره؟ همون Hitman: Profession ؟
یعنی چی ؟ :10:نقل قول:
سازنده ها منظورت بود؟نقل قول:
این 2تا سازنده کارشون را خوب بلدن و بی گدار به آب نمیزنن
اگه قراره تغییراتی اساسی توش بدن (که ظاهرا دادن) من ترجیح میدم فعلا بهشون اعتماد کنم تا بازی بیاد و ببینیم توش چه خبره
راستی تو حالت غریضه هم آنچنان تخیلی تخیلی نمیشه 2-3تا مسیر حرکت سربازا نشون داده میشه
البته یه نکته دیگه هم هست اونم درجه سختی که میخواییم بازی کنیم
یادمه قبلا وقتی درجه های سخت تر را انتخاب میکردیم بازی محدود ترمون میکرد و یه سری چیزا را ازمون میگرفت
شاید این غریضه هم تو درجه های سختی بالا وجود نداشته باشه
کلا سخت نگیرید. به نظرم بازی خوب از آب در میاد
نه بابا دقیقا منظورت اون نسخه ی هیتمن بود که گفتی :31:نقل قول:
در همین حد میدونم که یه هیتمن جدید با اسم Hitman: Profession در راهه که اینبار سازندش خود square enix هستنقل قول:
بیشتر من خبر ندارم
هنوز این یکی نیومده میخوان ورژن بعدی رو بسازن.نقل قول:
فک نکنم !
بلاخره فید بکای این نسخه براشون مهمه :20:
حتما به hitman.com سر بزنید
من hitman یکی از بهترین بازیهای عمرم بوده با هر اسمی که بیاد و هر جور باشه بازم میگیرمش
اما شنیدم قراره مثل قبلیا بشه با گرافیک بهتر
سر زدم ولی خبر نبود که.نقل قول:
قابلیت پشت دیوار دیدنش یک خورده ضایس:دی
شاید مثلا بوی کسی رو بفهمه یا صدای کسی رو بشنوه و یک سایه ازش بسیازه مثل اسپلینتر سل!
بچه ها کسی نسخه سالم هیتمن بلاد مانی رو نداره به ما بده لینکشو ؟:دی خصوصی:پی
مرسی
سلام به همه،
بالاخره حوصله به همراه وقت خالی پیدا کردم و تونستم خلاصه داستان شماره سوم رو هم براتون بنویسم، برای خوندنش کافیه به پست دوم مراجعه کنید.
ای کاش میشد یکی بیاد بیوگرافی شخصیتای بازیو بزاره :31::31:
بایوگرافی شخصیت های مهم سری بازی های Hitman
Agent 74
یک آدم کش که از ترکیب DNAا 5 جنایتکار بزرگ و خطرناک دنیا ساخته شده. در واقع ترکیب این 5 دی ان ای که از اقوام مختلف جهان بودند 47 رو قادر میسازه تا در ماموریت های مختلف در سرتاسر دنیا تا حدود زیادی جلب توجه نکنه.
اسم او از 2 رقم آخر بارکدی که در پشت سر اون نوشته شده آمده l640509-040147، اون قد بلنده، کچله، چشم های آبی داره، بی احساسه و همیشه کت و شلوار چرم مشکی به علاوه دستکش مشکی به همراه کروات قرمز میپوشه.
برنامه ریزی شده تا یک قاتل حرفه ای باشه. قوی، پر سرعت و هوشی بیشتر از یک انسان معمولی داشته باشه.
جالبه بدونید طبق گفته های Jacob Andersen طراح ارشد قسمت دوم بازی، در ابتدا مامور 47 قرار بوده فردی میان سال و مودار به همراه یک عینک پیشرفته باشه! که حالا شده این!
الهامات بیشتر برای طراحی این شخصیت از "کامیک بوک ها و فیلم های هونگ کنگی" و از این قبیل چیزها گرفته شده.
مدل و طراحی هیتمن از روی آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الهام گرفته شده، کسی که تو تمام سری های هیتمن، صداگذاری 47 رو بر عهده داشته...
Diana Burnwood
هماهنگ کننده 47 در Agency هست، کسی که همیشه هوای 47 رو داره، به کاراش نظارت داره و تو ماموریت ها اون رو راهنمایی می کنه. اون بیشتر اوقات از طریق رادیو بیسیم با 47 در ارتباطه.
تا قبل از نسخه های Hitman: Blood Money و Hitman: Contractsا 47 هیچوقت قیافه ی دیانا رو ندیده بود و همیشه از روی صدا اون رو شناسایی می کرد. تو 2 نسخه ای که نام برده شد این 2 نفر در پایان بازی با هم ملاقات می کنند. دیانا لهجه انگلیسی اصیل (با کلاس) و رفتار بیزینس گونه ای داره. اون معمولاً از دور به کارهای 47 نظارت میکنه.
تو نسخه Blood money این شخصیت تبدیل به یک کاراکتر مهم میشه و به عنوان یک مامور دو جانبه شناخته میشه. مرگ تقلبی 47، جلوگیری از ازبین رفتن Agency و فرار کردن از مرگ برای چندین دفعه از جمله کارهایی بود که دیانا تو این نسخه انجام میده و اون رو تبدیل به یک کارکتر مهم در بازی میکنه. بعد از نجات دادن Agency دیانا در به رتبه بالاتری ارتقا درجه پیدا می کنه...
Agent Smith
مامور بی عقل CIA که روابطی هم در Agency داره. اون علاقه شدیدی به دستگیر شدن و شکنجه شدن توسط افرادی که ازشون جاسوسی می کنه رو داره، تجربه های شکنجه شدن او باعث شده تا تو بیشتر مواقع حتی در هنگام انجام ماموریت هم مست باشه. همانند 47 این مامور مشنگ ( D: ) از لباس های مبدل استفاده می کنه ولی تو اکثر مواقع لو میره...! برای همین Agency چندین بار 47 رو مامور آزادی اون کرده.
اسمیت 47 رو دوست خودش میدونه چون همون طور که گفته شد 47 چندین بار اون رو نجات داده، اما بر عکس اسمیت 47 هیچ احساسی به او نداره و از اونجایی که 47 یه حرفه ای ـه، این جور روابط رو به هیچ وجه قبول نمیکنه ولی از اونجایی که چندین بار مجبور به آزاد کردن اسمیت میشه دیدش نسبت به او عوض میشه و اسمیت رو یه فرد بیچاره میبینه که نیاز به یک دوست داره...
در نسخه Blood Money مامور 47 بعد از مرحله dance with the devil با اسلحه سر اسمیت رو نشونه میگیره و اون رو تهدید به مرگ میکنه، بعد از اون اسمیت از طریق روابطی که در Agency داشته کاری رو برای اون ردیف می کنه که 47 رو به سمت "ترور کاخ سفید" هدایت میکنه و برای همین 47 از این کار دست بر میداره.
اسمیت تو نسخه Blood Money در اثر استفاده از مشروب زیاد و افسردگی تقریباً تمام موهاشو از دست میده...
Mei-Ling
زن جوانی که اهل چین است، او بعد از ربوده شدن در یک فاحــشه خانه واقع در هونگ کونگ تحت کنترل Lee Hong استخدام میشود. 47 اون رو به ازای اطلاعاتی در مورد فردی که قرار بوده ترور کنه آزاد میکنه. بعدها دوباره Mei-Ling به فاحـــشگی Hayamoto درمیاد (یک خلافکار آسیایی دیگر)، و دوباره 47 او را از این وضعیت نجات میدهد.
Mei-Ling اولین و تنها زنی بوده که 47 رو بوسید. واکنش 47 نسبت به این عمل تو 2 نسخه متفاوت بوده. در نسخه اصلی 47 واکنشی تنفر انگیز نسبت به این عمل نشون میده! اما تو نسخه سوم یعنی Hitman: Contracts بعد از بوسیدنِ لینگ، 47 جا میخوره و بُهت زده میشه...
Dr. Otto Wolfgang Ort-Meyer
شرح زندگی:
او در Heidelberg آلمان به دنیا آمد و در خانواده ای فقیر زندگی خودشو ادامه داد. با بزرگتر شدن او علاقه ی این فرد به دکتر شدن نیز بیشتر و بیشتر میشد، تا اینکه به یک دکتر واقعی تبدیل شد و سعی میکرد برای خانواده خود زندگی بهتری فراهم کند.
در زمان جنگ جهانی اول Ort-Meyer وظیفه درمان سربازان را به عهده گرفت، با فرا رسیدن جنگ جهانی دوم به کالج رفت و با کمک Dr. Mengele شروع به آزمایشات جهش های ژنتیکی بر روی اسیران یهودی شد.
در هنگام جتگ در محاکمه Nuremburg هر دوی آنها به زندان فرستاده شدن. بعد از آزادی از زندان Ort-Meyer به آسایشگاه رومانیان رفت و تبدیل به یک پروفسور شد، او یک شاگرد با استعداد به نام Odon Kovacs داشت که امید بخش Ort-Meyer بود.
Kovacs به طور عمیقی کارهای خودشو از پروفسور الهام میگرفت و اون رو الگویی برای خود قرار داده بود. بعد از فارق التحصیل شدن Kovacs ، او و پروفسور Sanitarium رو در بیرون از Satu Mare تاسیس و شروع به آزمایشات خود این بار بر روی
بیماران روانی کردند. بعد از مدتی کواکس دستیارانی هم آورد که باعث تسریع کار پروفسور میشد...
خصوصیات رفتاری:
پروفسور Ort-Meyer فردی آرام، عاقل و متشخصی هست، اون در کارهای خود با همکاران یا محافظان هیچ مشکلی ندارد، بعضاً الگویی برای اشخاص به حساب می آید، آدم زیاد اجتماعی نیست اما از خواندن و نوشتن کتاب لذت میبرد.
سازنده 47 و آخرین تبه کاری که در نسخه اول 47 با اون رو به رو میشه، فردی زیرک اما خطرناک. او به دلیل تئوری های شکست خورده در مورد دستکاری ژنتیک از جامعه علمی طرد میشه.
Ort-Meyer کارهای خودشو در آزمایشگاهی مخفی در زیر آسایشگاه رومانیان انجام میداد. با تجهیزات پیشرفته ای که در اختیار او قرار داده شده بود سعی داشت تا ب دستکاری در DNA انسان ها، انسانی بی نقص و کامل درست کند.
بعد از ساخت 47 ، پروفسور تا زمانی که 47 بالغ بشه اون رو در آزمایشگاه به عنوان یک زندانی بزرگ کرد و تحت تعلیمات خود قرار داد. سرانجام Ort-Meyer برای تست این نسخه آزمایشی (47) در دنیای واقعی، فرار اون رو ترتیب دید.
پایان "جنون انجام کارهای بزرگ" از آنجایی شروع شد که پروفسور خبر کشته شدن 4 مرد پشت پروژه Hitman (پدران 47) رو به Agency داد. این خبر نشان از این بود که Ort-Meyer در این پروژه کاملا موفق بوده. بعد از این، Ort-Meyer تصمیم میگیره که با فریب دادن 47 اون رو بکشه.
به خاطر همین 48هارو که بهینه تر و وفادارتر بودن به جون 47 میندازه. اما این طور که پیداست Ort-Meyer توانایی های 47 رو دست کم گرفته بوده و 47 تمام 48 هارو میکشه و بعد از اون به سراغ Ort-Meyer رفته و کارشو تموم میکنه...
تو بلادمانی آخرش کشته شدن هیتمن تقلبی بوده؟
بله، آخرش مشخص میشه که ساختگی بوده...نقل قول:
تصاویر جدید از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این انجین جدیدشون واقعاً عالی شده، نور پردازی فوق العادست...
چرا قیافش اینجوری شده :13:
والا آرین بازی های اینروزا تنها چیز باحالشون اگر نورپردازی باشه:دی همین geow3 هم من فقط واسه نورپردازیش عاشقش شدم:دی کلا شرکت های بازی سازی زدن تو نورپردازی:دی نمیدونم چرا ولی یه حسی میگه این بازی مثل نسخه قبلیش حال نمیده:دینقل قول:
ببخشیدا:دی ولی میشه بگی دقیقا کدوم نسخه هیتمن این گرافیک رو داشت؟:دی من همشو بازی کردم ولی همچنین گرافیکی به خدا نبود:دی
این همون دکترس تو نسخه اول...نقل قول:
اینم عکس قاب شدشه و یه عکس قدی از ایشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چون تویی یه عکس بهتر پیدا کردم، این یکی برای نسخه سوم هستش
چقدر این عکس قاب شدش خندس خدایی:دی این عکس تمام قدش هم باحاله:دی میگم خدایی ما عجب بازیهایی با چه گرافیکایی میکردیما:دی چقدرم کیف میکردیم باهاشون:دی میگفتیم چقدر طبیعی هست این بازی:دی یادمه وقتی ۷-۸ سالم یا کمتر اینا بود میخواستم PS1 بگیرم، با مامان بابام میگفتم بابا این دستگاه اینقدر باحاله:دی یه بازی داره اسمش Driver هست! اصن میگن وقتی رانندگی میکنی انگار تو زندگی واقعی هستی:دی اصن میگن مث زندگی واقعیه:دی خیلی باحاله:دی:دی کاش هنوز هم مث همون موقع خوشخیال بودیم و راحت....دیگه به گرافیک یه بازی بزرگی مثل cod ایراد نمیگرفتیم:دی:دی (چه ربطی داشت؟:دی)نقل قول:
این بازی hitman absolution گرافیکه خوبی داره و در کل خوبه اما یه اشکال خیلی بزرگ داره خیلی داره شبیه sc conviction میشه و همش تو محیط های بسته یا تاریکه که این میتونه برای hitman خیلی بد باشه.
فِیسِش تو هر عکس یه جوره!اول فکر کردم مکس پینِ هر جا یه شکلِ!: دی
+
بــــــاشـــه که توأم ربطشو نمیدونی!مرتیکه چاخان!:دینقل قول:
دیگه به گرافیک یه بازی بزرگی مثل cod ایراد نمیگرفتیم (چه ربطی داشت؟:31:)
نورپردازی فوق العادست + کلا بازی رو Lifelike کردن، انگار واقعی تر شده...!
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نهایت قدرت بازی رو در زمینه نور-رنگ میشه دید!
امیدوارم نور ها رو به صورت حجم دار طراحی کرده باشن!
گرافیک بازی انقلابی نیست، ولی در سبک خودش بسیار زیباست...
پیروز باشید.
آرین بقیه ی داستانو نمینویسی ؟ :اسمایلی عشوه :دی
PS3 is lead console platform for Hitman: Absolution
لید پلتفرم عنوان Hitman: Absolution روی کنسول PS3 خواهد بود...
مدیر IncGamers امروز تایید کرد که پلتفرم لید برای ساخت بازی هیتمن PS3 خواهد بود و ادامه داد که ساختن بازی روی PS3 بسیار سخت است اما اگر به بهترین شکل روی PS3 بازی رو درست کنیم نتیج بهتری نسبت به 360 خواهیم داشت
در ادامه توضیح داده که سیستم این دو کنسول تقریبا با هم یکی است اما شکل حافظه انها متفاوت هستش که مخصوصا روی Ps3 سخت تر که در صورت توجه روی این کنسول می توانیم نتیجه بهتری بگیریم.
تریلر (هم اینترویو هم گیم پلی)
جالبه ...میگه :
He has to kill his former، diana...
!
داستانش گیجم کرده مگه تو بلادمانی دایانا میخواسه اونو(هیتمن) بکشه ک الان داره عوض درمیاره؟ فیک بوده دیگه ...
به نظرم حرکت کاراکترها در حد بازیهای 2012 نیست.
مخفی کاری رو عشق است.
البته مخفی کاری از نوع اسپلینترسل(البته نه کانویکشن).
Instincts of an Assassin
Instincts of an Assassin HD
مرسی
گرم و خودمونی داستانارو تعریف کردی صحنه های بازی مرور شد...
چندماه پیش نسخه BM رو گیرآوردم آرشیو کردم تا سر فرصت یه بار دیگه برم. من 4رو مثل سه بیشتر از یه بار نرفتم. نمیدونم چرا؟! در صورتی که یک و دورو بیش از 20-30 بار تموم کردم!. دیشب نسخه 360 BMرو گذاشتم تو دستگاه ... نکات جالبی داشت...یکیش HUDیی که دیگه ضایع به نظر میرسه و مشخصه بازی میونه خوبی با کنسول نداشته(این اولین باره که هیتمن رو روی کنسول تجربه میکنم) و دیگه گرافیکش که هنوز در بعضی صحنه ها زیباست.
سیستم اچیومنتشم جالبه و مشخصه که هنوز واسه سازنده ها جا نیفتاده بوده. فقط مرحله اول اچیومنت داره و باید کل بازیو تموم کنی تا اچیومنت مرحله ای دیگه بگیری و مثل بازیهای فعلی نیست که برای هر ماموریت یه اچیو آزاد شه. باقی اچیومنت هارو هم کامل کردن آپگرید اسلحه ها و سِکرت ها و چند مورد جزیی شامل میشن که در کل تعداد کمی دارن. اصلی ها مربوط به تموم کردنش روی درجه سختی های متفاوته.
بازی کردن بازیهای قدیمی همیشه یه ریسکه...ریسکه چون ممکنه اون تصویر زیبا و بعضا بی عیب و نقصی که از اون بازی در ذهنته تخریب بشه و دیگه وقتی خاطره ی اون بازی رو مرور میکنی لذت کمتری نصیبت بشه. مثلا بازی هایی مثل wolf3d یا doom رو وقتی دوباره بازی کردم این اتفاق افتاد و در ذهنم تصویر سرباز شیک و طبیعیه آلمانی در ولف یا غول های سُم داره دووم با تصویر گرافیکی چند پیکسل که حتی سه بعدی هم نیست عوض شد. اون زمان هم بچه بودم هم اینکه بهتر از اون چشمم ندیده بود و همین باعث شده بود در ذهنم تصویر تقریبا واقعی از اون ها ثبت بشه.
اما خب بازی کردن بازی که مربوط به کمتر از 10سال پیشه کمتر ریسکه و کمتر آدم میگه اااا چه ضایع بوده: دی مثل همینBM
کاش سه گانه ی هیتمن رو مثل هیلو 1 بازسازی کنن(نه فقط HDمثل اسپلینترسل) تا دوباره بشه اون خاطرات رو همونطور که بار اول در ذهنمون نقش بسته یا نزدیک به اون تجربه کنیم. البته یه سری چیزها بیشتر نوستالژِیه و بد به نظر نمیرسه(مثل سری کلاسیک استاروارز HD که از دیدنش همچنان لذت میبریم با وجود اینکه در دلمون به جلوه های ویژش میخندیم) مثل راه رفتن و کلا انیمیشن یخچالیه هیتمن که اون بهتره اصلا دست نخوره و فقط تکسچرها و تعداد چندضلعی های بعضی اجسام که فاجعن و نورپردازیا ارتقا پیدا کنه.
+
از اونجایی که بیش از پنج سال از آخرین نسخه هیتمن میگذره و شماره های سه گانه ی ابتدایی رو خیلی از گیمرهای امروزی اصلا تجربه هم نکردن کاش قبل از ریلیز این شماره یه نسخه بازسازی شده ابتدا از بازی منتشر میشد تا فروش بازی بیشتر تضمین بشه. اشتباهی که بلیزار کرد و فاصله ی زیاد بین شماره اول و دوم استارکرفتش باعث شد این شاهکار اون حدی که انتطار میرفت در زمینه فروش خوب عمل نکنه.
منم الان دارم BM رو توی 360 بازی میکنم که برای بار پنجم تمومش کنم...
الانم سر یکی از اچیوهاش موندم که باید دقیقا 47 نفرو توی یه ماموریت بکشی.
نورپردازی این بازی از سال 2006 واقعا فراتره
شماره جدیدش هم به نورپردازی خیلی اهمیت داده...