میانگین 15-16نقل قول:
بچه ها سرعت دانلود 128 مخابرات چنده دقیق؟ بعدش نامحدوده دیگه؟ قطعی نداره؟
نامحدود
اصلا
Printable View
میانگین 15-16نقل قول:
بچه ها سرعت دانلود 128 مخابرات چنده دقیق؟ بعدش نامحدوده دیگه؟ قطعی نداره؟
نامحدود
اصلا
داداش من چند ماه پیش رفتم گفتن 6 ماه دیگه میدیم مخابرات ما عرب سرخی هستش قضیش چیه ؟
مدمه symphony رو جواب میدن ؟خودشون میان نصب میکنن یا پشت تلی مثله پارس انلاین؟
بالای 256 میدن البته با کارت دانشجویی یکی دیگه :31:
داداش شرمنده سوالام زیاد شد
از مخابرات کمتر از 512 نگیر
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
همه مودما جواب میدهنقل قول:
کسی نیمیاد
اگه بلد نباشی شاید از پشت تل vpi 0 vci 35
بله میدن البته بستگی به مرکز داره چون هر جایی ساز خودشو میزنه
دو مگ گفتم دیگه 2 گیگ کجا بود.نقل قول:
اینی که من میگم تکنولوژی جدیده که روی بستر چیز نوری با حداقل 2 گیگ در ثانیه ولذاست که اسمش رو گذاشتن اینترنت پاک.نقل قول:
اونی که شما میگی فیبر نوریه و دمده شده
بالاخره ارشد قبول شدیم اینترنت 256 مخابرات گرفتیم اینم تستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از صبانت اينترنت 128 دارم ، مي خوام بيام از مخابرات اينترنت بگيرم چون نامحدوده . الان وضعيت چطوره ؟ تعرفه هاش چيه ؟ تو همه شهر ها يكيه ؟
اين تعرفه اي دي اس ال تهران رو ديدم ولي هيچي ازش نفهميدم
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
سلام
مدارک برای ثبت نام چی می خواد؟
سند تلفن؟ مالک خط؟ کپی؟
هزینه اولیه رو قبض میاد یا باید به حساب بریزیم؟
تو تهران نامحدوده ولی شهرستانها فکر کنم بعضی محدود و بعضی نامحدوده.باید بپرسیدنقل قول:
128 کیلوبیت 10000 تومان
256 کیلوبیت 12500 تومان
512 کیلوبیت 20000 تومان
من که میانیگن 22 کیلوبایت دارم دانلود میکنم.پینگم اکثرا 300 تا 500 هست.قطعی به ندرت دارم.از من نصیحت بگیر
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
اصل و کپی کارت ملی صاحب خط یا موجرنقل قول:
کپی اخرین قبض پرداختی تلفن
واسه 256 هم باید کارت فوق لیسانس داشته باشی
باز بگین مخابرات بده... فلانه ....
ببین ادمو مجبور میکنه
بره فوق لیسانس بگیره
که بهتون 256 بده
[QUOTE]سلامنقل قول:
ممنون
اين قيمت هاي نامحدود هست ؟ ماهيانه ؟
ميارزه كه از مخابرات بگيرم ؟ 512 رو هم ميدن ؟
تهران نيستم . فاميل هامون نا محدود گرفتن !
[QUOTE=Ehsan PCbase;6243753]خواهش میکنمنقل قول:
سلام
ممنون
اين قيمت هاي نامحدود هست ؟ ماهيانه ؟
ميارزه كه از مخابرات بگيرم ؟ 512 رو هم ميدن ؟
تهران نيستم . فاميل هامون نا محدود گرفتن !
اره قیمتهای نامحدوده.و ماهیانه.
به نظرم اگر دانلودت زیاده بگیر.(البته اگه نامحدود تو شهرتون میدنها وگرنه که خیلی از بچه ها که از شرکتهای خصوصی گرفتن با شبانه رایگان دارن کلی دانلود میکنن)
512 رو مثل این که فقط به دکترها میدن.
اگه تهران نیستی از مخابرات منطقتون بپرس سرویسها چه جوری هست.
[QUOTE=GHAGHALEELEE;6243810]خلاف بعرضتون رسوندن 256 بیشتر نمیدن:31:نقل قول:
اوه اوه چقدر دارن امروز قطع و وصل می کنن :دی
امروز خبریه مگه؟تا ساعت 13:30 که اصلا وصل نمی شد می گفت یوزر و پسورد اشتباهه و الآن هم که با مصیبت برا من صفحه باز میکنه:19:نقل قول:
من اصلا مشکل ندارم.شاید بخاطر فرداست اخه 18 ت--یر هست
256 را فقط به دکتر ها می دهند بالای این را هم فقط به شرکت ها. این خبر را من تقریبا 2 روز پیش خودم از اپراتور مخابرات گرفتم.
من که رفتم شرکت ثبت کنم:دی
من 256 رو دو ماه پیش با کارت فوق گرفتم.برای شرکت هم تلفن باید برای شرکت باشه و دردسر زیاد داره.نقل قول:
سلام دوستان من 12/4 برای adsl مخابرات شهید مفتح درخواست دادم یوزر و پسورد هم بهم دادن ولی الان 6 روزه و وصل نشده من از کجا می تونم بفهمم سرویس فعال شده و کلا چند روز طول میکشه من تهرانم ممنون میشم دوستانی که می دونن جواب بدن .
مودمم هم linksys wga 120n
اگه عضو سپاه(رزمندگان).خانواده شاهد.جانبازو.... باشی هر سرعتی که بخای میدن.ارتشی هم باشی میدن.نقل قول:
کارت کاردانی (مجازی) کارشناسی و کارشناسی ارشد هم میدن.
تازه قراره محدودیت 128 رو بردارن.
نه برادر کلی نگو چون سپاه اجنه علی الحساب قاطی داره و انحرافیها کم نیستند.نقل قول:
امروز سرعت دانلود من بينه 2 و 5 ميگرده؟تا ديروز بيه12 تا 20 متغير بود.128 دارم
برايه شما سرعته امروزش چطوره؟
من 20 صفحه تاپیک رو خوندم آخرش یه چیز ساده رو نفهمیدم
اینکه 512 میدن یا نمیدن!!!!!
اگه میدن چه مدارکی باید داشته باشیم؟
حالا این سرویس 512 واقعاً 64 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میده؟؟ اگر اینجوری باشه که 20تومن خیلی مفته. (در مقایسه با شرکت های خصوصی!!!!)
:31::31:بابا ایول به هوشت :31:نقل قول:
نوچ نمیدن بالا بری پایین بیایی مدرک پروفسوری رو کنی 256 بیشتر نمیدن که در بهترین حالت 25 کیلوبایت بیشتر سرعت نداری دان=256k.b/ps و آپ=128k.b/p.s
از 128 هم دانش 160 آپش 79
دان 128 شما روی 160 هست؟! میشه بگی چی کار کردی:دینقل قول:
512 هم نمی دهند!!!!!!!!!
256 هم مدرک پدرک پر فقط پزشکان!
به بعضی ها جاها میدننقل قول:
بستگی به مرکز داره
هرکی ساز خودشو میزنه
در مورد سرعت
55-60 نوسان داره
هیچوقت به 64 نمیرسه
اگه با IDM دان کنی شاید سرعت 70 هم ببینی که اون لحظه ایه
اینجا از شهدای گم نام کسی هست که اینترنت مخابرات گرفته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کیلو بیت نه بایت یعنی 16 کیلو بایت در بهترین حالت و اگه از شما پایینتر باشه بخاطر نویز روی خطه.
تو منطقه ما سرعت اپلود رو بالا بری پایین بیای یک سوم میبندن. تنها راهش اینکه با کلاش برم بخابرات تا به زور یه 10 کیلوبایتی اضافه کنن.نقل قول:
مخابرات هم خاله بازی راه انداخته ها. یعنی چی که فلان سرویس رو فقط به دکترا میدن؟ آخه این مسخره بازی ها چیه؟؟؟
حالا من که داداشم دکتره باید چی بگیرم از داداشم برم مخابرات؟ رو یه برگه درخواست اینترنت بنویسم و مهر بزنه کافیه؟؟
مخابرات هم خاله بازی راه انداخته ها. یعنی چی که فلان سرویس رو فقط به دکترا میدن؟ آخه این مسخره بازی ها چیه؟؟؟
حالا من که داداشم دکتره باید چی بگیرم از داداشم برم مخابرات؟ رو یه برگه درخواست اینترنت بنویسم و مهر بزنه کافیه؟؟
فکر کنم باید کپی کارت نظام پزشکی رو ببری.چون جعل مهر خیلی راحتتره ولی کارت نهنقل قول:
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
گفتن بعضی ها چون سرعتشون پایین بوده 128 شون رو روی 160 بستن.یعنی این که خودشون هم از سرعت 128 خجالت کشیدن واسه همین 160 میبندننقل قول:
یعنی اینا همه رو اینقدر مثل خودشون خر فرض کردن؟؟؟ یعنی ممکنه کسی به خاطر یک اینترنت پیزوری مهر نظام پزشکی جعل کنه؟؟؟؟نقل قول:
البته از ایا بعید نیست. چون خودشون تو جعل حقیقت خبره هستن. همه را به چشم جاعل میبینند
ایتنا:اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی میشود
[PHP]http://itna.ir/vdcgqn9q.ak9uzmgrrjp4a.rwa.html#list[/PHP]
فناوری اطلاعات:
[PHP]http://www.ict.gov.ir/newsdetail-5481-fa.html[/PHP]
خبر یه خورده قدیمیه ولی گذاشتم تا کسی هنوز نخوده باشه بره ببینه
ظاهرا کسی حال نکرد جواب منو بده :41:نقل قول:
کانکشن ساختی ؟ مودم رو تنظیم کردی(کانفیگ کردی) ؟نقل قول:
چراق استاتییوس روشنه؟یا ای دی اس ال
بعد 3 روز فعال میکنن.
کانکشن ساختم ، مودم تنظیمه VPI:0 VCI:35 multiplexing:LLCنقل قول:
چراغ استاتیوس نداره مودمم پاور سبز وایرلس کانکت میشه دی اس ال اولش که رون می کنم چشمک میزنه بعد خاموشه ، یعنی مودم تنظیمات دیگه ای هم می خواد ،الان 6 روزم بیستره هنوز وصل نیست 1988 هم زنگ زدم اعلام خرابی هیچ اتفاقی نیوفتاد .
با سلام.آقا ما خطمون فیبر نوریه.میتونیم مسی کنیم؟آیا اصلا میشه فیبر نوری رو به مسی تبدیل کرد؟
بعد من رفتم مخابرات یارو گفت ما میتونیم بدیم فقط.
پس این چطوریه؟اگه قیبر نوری باشه که مخابرات هم قاعدتا نباید بتونه بده.پس جریان چیه؟میشه منو راهنمایی کنین؟مرسی
میگی اول چراغ adsl چشمک زن هست بعد به جای اینکه روشن بمونه خاموش میشه؟نقل قول:
اگه درست مطلب رو رسونده باشم مشکل باید از سمت مخابرات باشه.شما پشت هم 1899 رو بگیر تا با پشتیبانی بتونی ارتباط برقرار کنی