مال من که بین 5 تا 8 ثانیه طول می کشه کانال عوض بشه ... بقیه دوستان رو نمی دونم ...نقل قول:
مال من که بین 5 تا 8 ثانیه طول می کشه کانال عوض بشه ... بقیه دوستان رو نمی دونم ...نقل قول:
ویونا را فروشنده اش میگه حدود 3 تا 4 ثانیه! شما میگی 5 تا 8!نقل قول:
دستگاه ویونای من دیگه روی فلش ضبط نمی کنه! علتش چی است؟ کسی خبر داره؟
فلش 1.7 گیگ فضای خالی داره ولی میگه فضا کم است!!!:18:
لطفاً اگه کسی کاری بلده راهنمایی کنه!
هرچه بگندد نمکش می زنند! وای به روزی که بگندد نمک!
هرکی سوال داشت من جواب دادم! وای به روزی که من سوال داشته باشم!
کمک
معمولاً در این مورد شما به همه گفتی فلش را با گیرنده یک بار فرمت کنید:27: حالا خودت به روز این مشتری های بیچاره دچار شدی:27:نقل قول:
کوری عصا کش کور دگر شده است !!!!
دروغ که ندارم بگم 5 تا 8 ثانیه طول می کشه
تشکر از پاسخ رندانه شما دوست عزیز!:31:نقل قول:
دستگاه من گارانتی نداره! چون درش را باز کردم، مهم نیست خودم امروز درستش می کنم
درست هم نشد ضررش 60 هزار تومانه!:18: می اندازمش توی سطل:31:
درصد سیگنال دریافتی شبکه های شما پایین نیست؟نقل قول:
دکمه info روی کنترل را دوبار بزن و درصدش را ببین
در صورت پایین بودن باید با چرخاندن آنتن در جهتی که بیشترین درصد سیگنال را با بالا ترین کیفیت دریافت کنید
مشکل شما برطرف میشه
در صورت عدم رفع مشکل به نمایندگی مراجعه کنید
اگه سیگنال بین 78 تا 85 درصد ضعیفه برم آنتن رو بچرخونم !!!!نقل قول:
شما برو بچرخون ولی نه به دلیل ضعیف بودن!نقل قول:
به دلیل ثابت نبودن!
سیگنال باید بالای حدوداً 40% باشه و ثابت باشه، یعنی سیگنال اگه 78% است دیگه نباید تغییر بکنه و دائم باید 78% بمونه
تغییر در سیگنال بین 78 تا 85 باعث بوجود آمدن مشکل میشه.:31:
اره من یه ویونا دارم که تا امروز مشکلی در پحش به وجود نیومده.کلا راضیم
یه سوال از دوستان داشتم
اگر محصول NOVATRON در ایران نمایندگی خوبی داشته باشه حاضرید به خرید NOVATRON فکر کنید؟
نواترون هم شرکت بی سابقه ایی نیست در عرصه ساخت گیرنده دیجیتال و مشکلی که داره اینه که قیمتش بالا هست و یه چیزی تو مایه های WEB TV بلوسنس هست و دستگاه کاملیه اما مثل اینکه یک سری هم گیرنده نواترون زده که در حدود همون 100 تومن هست و امکاناتش تو مایه های t14+ هست
با سلام
ماه مبارک رمضان را به خددمت دوستان عزیز تبریک می گویم.
چند سوال داشتم
1 اگر کسی بلوسنس داره می خواستم بدونم زمان تعویض کانال ها چقدر است؟
2 آپدیت ویونا که در مباحث قبلی از آن صحبت شده بود و قرار بود امکاناتی نظیر ضبط دو کانال در دو فرکانس را داشته باشه اومده یانه؟
اگر اومده کار می کنه یانه؟
اگر نیامده کی میاد؟
وامکان داره آپدیت جدید ویونا زمان تعویض کانال ها را کم کنه؟
m2tsبا بيت ريت24مگ رو من روي بلوسنس تست كردم راحت پخش كرد!نقل قول:
ممكنه فرمت صدايي كه دوربين شما ضبط ميكنه رو دستگاه نميشناسه كه نميتونه پخش كنه كه بدون صدا پخش ميكنه!
حالا شما چند ثانيه ضبط كن كه حجمش از 10مگ بالاتر نره بده من تست كنم!
سلامنقل قول:
التماس دعا توی این ماه مبارک به همگی
من بلوسنس دارم و زمان تعویض برای من 4 الی 5 ثانیه هست و در حالت رادیو حدودا 2 ثانیه
و اگر این زمان به مقدار آنتن دهی بستگی داره باید بگم که بین 70% تا 82% میزان آنتن دهی اون هست و اگر هم ربطی نداره که چه بهتر
سلام دوستان
ميخواستم بدونم چطوري با بلو سنس فايلهاي داخل otaرو نگاه كنم كه ببينم فايلي امده يا نه؟؟؟؟
اصفهان شاپ اين عكس ها چي شد؟دوربينت درست شد؟:31:
هم اکنون می توانید آپدیت جدید نرمافزار(v2.2) ، نسخه احتمالا نهایی سال90 را از وبلاگ ویونا دانلود کنید!منبع:
کد:http://viuna.blogo.ir/post10.php
چه تفاوتی با قبل می کنه؟نقل قول:
2.1 با ورژن دیفالت؟
2.2 با 2.1؟
ضبط دو کانال روی 2 فرکانس کجاست؟ اضافه نشد !
چرا موقع ضبط همه هارد را نمیشناسه؟
فلش من را کلاً نمیشناسه و هاردم را 60 گیگ را خالی میشناسه!
علتش چی است؟
---------------------------------------------------------------------
من تفاوت خاصی با ورژن قبلی ندیدم! چه تغییراتی کرده؟
متاسفانه من هنوز 2.2 رو تستش نکردم اما وقتی با 2.1 آپدیت کرده بودم حدود 5-6 تا بازی جدید روش نصب شده بود از جمله بازیهای بیلیارد 2 نفره-تانک-جابه جایی جعبه ها و... اسم یک منو که قبلا فارسی بود به media player تبدیل شده بود فکر کنم رو این قسمت زیاد کار کرده باشن که فرمت های جدیدو بشناسه...نقل قول:
فعلا که فقط میشه رو یه فرکانس 2 کانالو ضبط کرد و یکی رو تماشا کرد...فکر کنم اگه بخوان رو 2 فرکانس مختلف این کارو انجام داد به 2 تا تیونر نیاز باشه...
من سعی میکنم تا چند روز دیگه اطلاعات کاملتری رو بدست بیارم...:5:
خود شرکت نگفته چکار میکنه؟!!!نقل قول:
من تفاوت خاصی توی مدیا پلیرش ندیدم؟
با وجود ابزارهای بازی که الان توی بازار فراوانه و با این کیفیتهایی داره فکر نمی کنم بازی هایی مثل ... خیلی طرفدار داشته باشه که ارزش ساختن یک آپدیت را فقط به خاطر بازی را داشته باشه؟
در کل من تفاوتش را نفهمیدم
ممنون میشم اطلاعات کاملتری در اختیارم بذارید.
دستگاه من دیگه فلش ها را نمیشناسه و هارد را یک شش ام اش را میشناسه! مشکل نرم افزاری داره؟
چکارش باید بکنم؟
فلش را هم خیلی جزیی میشناسه و نمی تونه روش ضبط کنه! مینویسه محدودیت حجم داره ولی فلش خالی است
چندین بار فرمتش کردم ، با کامپیوتر و دستگاه ولی تفاوتی نکرد؟
زمان تعویض کانال ربطی به میزان فرکانس شما نداره بلکه به رم و چیپ دستگاه شما مربوطهنقل قول:
ممکنه با بازگشت به تنظیمات کارخانه مشکلت حل بشه اگه سیگنالت متغیره آنتنت رو بچرخون درست میشه
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
چی کار کردی که 5تا8ثانیه طول میکشه در بدترین شرایط بین3تا4ثانیه هستش یه زنگ بزن تا راهنماییت کنمنقل قول:
مرد مومن من دستگاه رو خریدم بردم خونه وصلش کردم . دیگه می خواستم چی کارش کنم در ضمن باکسی که به من تحویل داده شد یه باکس با قوطی درب و داغون بود . در ضمن الان کیفت سیگنال من رو 90 ولی وقتی فلش رو وصل می کنم اینقدر شطرنجی می شه که قید ضبط کردن رو می زنم . دو تا فرکانس هم همزمان خوب نشون نمی ده . می شه بگین مشکل از کجاست ؟ دستگاه من خرابه یا من بیسوادم و نمی تونم از دستگاه استفاده کنم ؟!!!نقل قول:
[QUOTE=majid.jon;6306196]من دوتاش را دیدم و یکمی باهاش کار کردم
خداییش تفاوت داشت
شما moridsl
خودت ویونا را دیدی؟
چیزی که من دیدم ، ضبط 2 کانال و نشان دادن یک کانال ولی روی یک فرکانس بود
، لیست شبکه ها موقع ضبط نصف میشد.
کاری ندارم که دستگاه ما چیه و چی کار میکنه ولی لااقل توی ضبط کانال هاش یه قابلیت اضافی تر هست
تو بلوسنس هم باید یا لیست شبکه ها نصف بشه یا نشون نده پس زیاد با هم تفاوت ندارن پس الکی جو سازی نکن
در مورد فرمت ها هم بگم که کم کم داریم ردیفشون میکنیم و تو هر اپدیت یکی دو تا از فرمت ها مون درست میشه
اینکه میگی کانال هات خش خشیه با توجه به تاریخ پستت مال اینه که توی همون روز هایی که خریدی فرستنده سیگنال634مشکل پیدا کرده بود(خود مسئول فرستنده صدا و سیما به من گفت )نقل قول:
اصفهان 9 فرستنده داره که 2تاش روشنه که این 15 کانال را میفرسته
در ضمن پخش شبکه های استانی باید با توجه به دستورات سازمان صدا و سیما انجام میشه
در باره فلشت هم فلش خود من هم همین طوری بود اما وقتی که با یه فلش دیگه تست کردم درست شد و مشکل فلشت احتمالا مثل فلش خودم بدسکتور هست که با کامپیوتر رفع میشه
در باره کارتن ها هم بگم که معمولا چون با اتوبوس میاد برای بسته بندی با دستگاه لبه بعضی از کارتن ها خراب میشه که مشکلی نداره و این هم فقط به دلیل خالی بودن فضای کارتن هاست چون برای جلوگیری از ضربه خودن بزرگ تر ساخته شده
در باره ضبط دو کانا باید بگم میشه ردیفش کرد چون میشه با یه رم بالا+دو چیپ +1تیونر این کار را انجام داد که ویونا هم رم بالایی داره و هم دوتا چیپ
در ضمن شما هر مشکلی که داشتی یه زنگ بزنی راهنماییت میکنیم یا اوپراتور هامون میان مشکلتون رو رفع میکنن
در ضمن ما به خودمون اجازه نمیدیم که یه گیرنده دست دوم رو دوباره بفروشیمش به همین دلیل حتی وقتی گیرنده ای مشکل داره اوراق میشه و لوازمش رو برای خدمات پس از فروش نگه میداریم(برای بعد اون یک سال تعویض)
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
عزیز من خوندنepgرو میدونی یعنی چی؟ که میخوای این کار تو زمان کمتر انجام بشه شما نتایج تست دستگاه رو ببین اون وقت تصمیم بگیرنقل قول:
درباره اپدیت این آپدیت جدید فقط برای فرمتvobهستش اگه اشتباه نکنم
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
این اپدیت مال فرمتvobهستش تا اونجایی که من اطلاع دارم هنوز تستش نکردم امروز گرفتم و رو دستگاه ها هستنقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
با این همه بلا که شما سر این دستگاه اوردی حق داره همه جاش رو که باز کردی و جایش رو دست نخورده باقی نذاشتینقل قول:
احتمالا پیچی چیزی رو درست نبستیش و اضافی اوردی کابل هاش سرجاشه جابه جا نزدی
این که میگی فلش رو نمیشناسه احتمالا مال کانکتورش هست اومدم اون طرف بهت میگم
حتما با من تماس بگیر . مگه روی جعبه شماره پشتیبانی و مرکز گارانتی اصفهان رو نزدن یه لیبله که شماره دفتر اصفهان روشه(هم برای دستگاه و هم کسی که دستگاه رو ازش خریدین)نقل قول:
3378509-0311 و09130087448
آقایون من میخوام تو رنج 100 تومن یه ستاپ باکس بگیرم
بلاخره نتونستم بفهمم کدوم دستگاه خوبه
اونایی که خریدن یه راهنمایی بکنن
اگه برند دیگه ای هم میشناسید بگین ممنون
یعنی اگه یک دستگاه الکترونیکی باز بشه و چندتا عکس از داخلش گرفته بشه ، دیگه نباید کار کنه؟!نقل قول:
با توجه به این که دستگاه سه تا فیش داره به نظر شما من کدوم را اشتباه زدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه زده بودم که اصلاً نمیشناختش!
تا یک ماه بعد از باز کردن دستگاه کاملاً میشناختش ولی یک بار که میخواستم یک شبکه را ضبط کنم، فلش را زدم داخلش و دکمه ریکورد را زدم اما ضبط نکرد و نوشت فضا کم است
فلش را وصل کردم به کامپیوتر و دیدم 1.7 گیگ فضای خالی داره
فلش را فرمت کردم و باز وصلش کردم، همچنان نوشت فضا کم است
گفتم احتمالاً مشکل از فلش است، با دستگاه فرمتش کردم ولی باز هم همون مشکل را داشت، با هارد شروع به ضبط شبکه کردم.
فلش را روی چندتا دستگاه دیگه تست کردم و مشکلی نداشت
با دستگاه های مختلف فرمتش کردم و روی این دستگاه تست کردم ولی باز هم جواب نداد
رفتم داخل منوی دستگاه و دیدم که هارد 500 گیگ را در حدود 80 گیگ شناخته و داره روش ضبط میکنه!
نکته
فلش من را کامل میشناخت و حجم دقیقش را می نوشت ولی نمی تونست روش ضبط کنه!
هارد را هم کامل میشناخت و از روش فیلم پخش می کرد ولی فقط 80 گیگ را برای ضبط شناسایی می کرد.
باز هم با توجه به حرف شما اتصالاتش را تست کردم ولی درست نشد.
اون کابل که مال پورت USB است را هم تست کردم ولی مشکلی نداشت.
اقا شما فیوز و قطعاتی که به کانکتور وصل شده رو چک کن و در ضمن پشت برد رو هم نگاه کن که چیزی بین قطعات اتصال بررقرار نکرده باشه
در ضمن اگه دستگاه رو باز نکرده بودی حق داشتی بگی که خرابه و ... نه حالا این کار شما مثل اینه که شما با .....................
یعنی چون من درش را باز کردم نباید بگم خرابه؟!نقل قول:
فقط گارانتی نداره، ولی شرکت خدمات پس از فروش نداره؟!
باشه آقا سالم است
من در کل 6 تا پیچ از این دستگاه باز کردم و یک هیت سینگ را از روی IC اصلیش کندم!!!
بعد هم مثل روز اول بستم
اگه این اشکالاتی که شما میگی داشت اصلاً فلش را نمی شناخت یا کلاً فلش یا هارد بهش می زدی ، می سوخت.
ولی این مشکل نرم افزاری است.
فلش را کامل میشناسه و نمی سوزونه ، اما برای ضبط یک جزیی از فلش را میشناسه
هارد را هم به همون نسبت کم میشناسه، روی حدود 1/5 هارد می تونه ضبط کنه
موقع پخش کاملاً سالم هارد را شناخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون محححترم هر موقع صحبت و گفتمان تون حل شد جواب ما را هم بدهید:31:
این آپدیتهای جدید ویونا چه تفاوتی داره با ورژن پایه؟
اصولاً این که دوستان توی تبلیغ ایکس ویژن می گن آپدیت های زیادشون مال تغییرات سیگنال ارسالی صدا و سیما است درسته؟
یعنی این سیستم اینقدر ... است که بعد از افتتاح رسمی هم اینقدر تغییرات داره؟
منم همچی مشکلی با ویونا داشتم, timeshift اشو خاموش کردم درست شدنقل قول:
فک کنم وقتی روشنه بیشتره فضایه فلشو میزاره واسه اون که نمیتونه ضبط کنه
نقل قول:نقل قول::40:با تشکر از شما دوست عزیز:40:
از کجا میتونم خاموشش کنم؟
نقل قول:Menu
Rec (تب آخره)
PVR Setting
TimeShift
Off
ورژن اصلی نرم افزار این دستگاه را نداری؟نقل قول:
از وقتی آپدیتش کردم اینطوری شده است و میخوام از تایم شیفت هم استفاده کنم، در نتیجه باید نرم افزارش را به دیروز رسانی:31: کنم:40:
نه ندارمنقل قول:
برا منم بعد آپدیت اینجوری شد:24:
اگه پیدا کردی بزار مام استفاده کنیم
آقا مال من که کلا ریخته به هم این ویونا ما
یعنی از اول اینطوری بود
چرا من نمی تونم دوتا فرکانس رو همزمان بگیرم
اگه فرکانس 618 فعال باشه نمی تونم فرکانس 634 رو بگیرم و برعکس
حتما باید برم تو تنظیمات سیگنال و قدرت سیگنال رو خاموش و روشن کنم
وقتی خاموش می کنم 618 رو نمی گیرم وقتی روشن می کنم 634 رو نمی تونم بگیرم
یکی خداوکیلی راهنمایی کنه .
اینا به جای خود ...
ضبط هم که نمی تونم بکنم .
دیگه دارم کم کم قید دستگاه رو می زنم به خودم می گم برم یه آنتن ثابت بگیرم بزنم سر پشت بوم تا مشکلم حل بشه ...
این دستگاه واقعا عجب چیز مذخرفیه ...
اگه همچین چیزی وجود خارجی داشت برات همینجا میذارمنقل قول:
شما که احیاناً در دستگاهت را باز نکردی؟
چون این جواب من بود
""با این همه بلا که شما سر این دستگاه اوردی حق داره همه جاش رو که باز کردی و جایش رو دست نخورده باقی نذاشتی
احتمالا پیچی چیزی رو درست نبستیش و اضافی اوردی کابل هاش سرجاشه جابه جا نزدی
این که میگی فلش رو نمیشناسه احتمالا مال کانکتورش هست اومدم اون طرف بهت میگم""
خوب زنگ بزن نمایندگی اش برات حلش بکنهنقل قول:
یا خرابه که باید عوض کنه و یا سالم است که راهنمایید میکنند چکارش کنی
:31:نقل قول:
نه خوشبختانه دست بهش نزدم
اگه گارانتی داره ببر برای سرویس ببخشید من فقط این صفحه رو خوندم ولی فکر کنم مشکل نرم افزاری هست/
با سلام خدمت آقایون محترم shm744 و hamed_mi80
به دلیل یک سوء تفاهم که احتمالاً پیش اومده در صورت امکان سریال دستگاه، آدرس محل خرید و تاریخ خرید خودتون را به لینک زیر بفرستید تا سوء تفاهم احتمالی برطرف بشه.
با تشکرکد:http://forum.p30world.com/private.php?do=newpm&u=733570
سلامنقل قول:
این وضعه منه:
"شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !"
دوستان دستگاه بلوسنس هم HDMi سرطلایی داره . راستی قیمت این کابل به طول 1.8 متری قیمتش 3900 تومن هست(خودم دارم پخش میکنم ) . این قیمت واسه کابل های سرطلایی با لول 1.8 هستش . پس شما دارین گرون می خرین . farzad-t.blogfa.com
اصلا آپدیت هیچ ربطی به تغییرات فرستنده نداره چون دستگاه شما میتونه هرباری که روشن میشه خودشو با فرستده مچ کنه البته اگر این قابیت در فرستنده باشه الان فقط تو تهران هست که فرستنده هاش ردیف شدن اما به مرور کل فرستنده ها این قابلیت رو پشتیبانی میکنند جون تموم فرستنده ها سخت افزار های تقریبا مشابهی دارنده و فقط برد پوششی شون متفاوتهنقل قول: