با تشکر از peaceful1 عزیز
ولی خدایش اینم review بود jude نوشته ؟hd 700 رو باید میدادن rezaomido اولین review یوش رو مینوشت اونوقت میشد فهمید هدفون چه مشخصات , مزیت و معایبی داره.البته mrm88 هم review یوش از jude بهتر بود.با تشکر
Printable View
با تشکر از peaceful1 عزیز
ولی خدایش اینم review بود jude نوشته ؟hd 700 رو باید میدادن rezaomido اولین review یوش رو مینوشت اونوقت میشد فهمید هدفون چه مشخصات , مزیت و معایبی داره.البته mrm88 هم review یوش از jude بهتر بود.با تشکر
یک کم شوخی:نقل قول:
من هم اینجا لازم می دونم که یک مطلب رو حتمآ عنوان کنم:
من طرف صحبتم یه شخص خاصی مثل شماست تا اینکه بشه با ایشون این بحث رو باز کرد تا بلکه من آماتور تونستم تکلیف خودم رو با خودم راحت تر روشن کنم و خوشحال می شم کمی بیشتر درباره این موضوعی که نیمه کاره رها شده توضیح بدید تا دیگران هم از تجربه مفید شما استفاده کنند
با تشکر ویژه از شما به خاطر نوع نگاه شما نسبت به ابزار و مسائل جنبی و تاثیر گذار اون در فکر و روابط مابین ما و دنیای پیرامون
دقیقآ و 100% شوخی با شما دوست عزیز و گرامی:
حالا من شدم هیتلر باشه ، باشه (:
های rave-87
شما هم موفق باشید.
من خیلی گرفتارم اصلا وقت نمیکنم بیام اگر هم میام بیشتر سرسری و با موبایل هست برای moderate .نقل قول:
اون لینک رو نوشتم ناقصه خیلی قشنگ نوشته اگه میتونی لینک اصلی رو بخون حداقل شاید تا هفته دیگه وقت نکنم اون پست رو ترجمش رو کامل کنم همین الان مشکل هم داره.
بعد jude اون رو یک روز در اختیار داشته قبل از این که رو نمایی بشه و کسی اون رو حتی برای اولین بار ببینه. مطمئنا اگه کسی غیر Jude بود این شرکت موعظم قبل از رونمایی رسمی نمیداد.
آقا رضا تقریبا همه هدفون هایی که ریویوو میدن رو داشتن ( میخوای باور کنی یا نه ) همه این ها رو تست کردن. ولی فکر نکنم تا این هدفون رو تو فروشگاه یا استندی تو دوبی یا جایی تست نکنند یا نخرند این طوری جامع مثل هدفون های خودشون بنویسند.
من هم خوشحال میشم ایشون هر چی میتونند درباره نه فقط این هر چی میتونند بگند. باور کنید اگه بخوطر اصرار ها مکررم حدود یک سال پیش نبود فکر نکنم بخواطر گرفتاری هاشون اصلا این طوری مشارکت میکردند اگر هم امضاشون رو حذف کردند و آواتارشون رو هم ساده کردند برای این بود که همه مشارکت کنند هر کی در حد وسعش که متاسفانه دوستان حتی ساده ترین چیزها رو میپرسند و اصلا مشارکت پویا تو فروم ندارند.
خیلی گرفتارم اگه شما یا بقیه دوستان فرصت دارید تو تاپیک خبر اخبار های جذاب تجهیزات صوتی CES رو پوشش بدید و با دوستانتون در میان بزارین پارسال همون چند خط نصفه و نیمه خیلی وقتم رو گرفت. نه فقط این هر جای دیگه فروم لزومی نداره همش منتظر بقیه باشیم.
مطمئن باشید همون طور که خیلی ها میتونند به من و شما کمک کنند ما هم میتونی به جمع کثیری از کاربر ها کمک کنیم.
ویرایش:
اگر هم پست شما و ایشون رو انتقال دادم فقط دلیلش این بود که پست شما جاش این جا بود و پست ایشون هم جاش تو تاپیک خبر بود اون راهنمایی نبود بلکه خبر بود. هیچ دلیل دیگه ایی هم نداشت.
یک توجهی بکنین به این مسئله که قضیۀ آمپ از دک (dac ) کاملاً جداست، شما هم می تونین وسیله ایی بخرین که فقط دک باشه، هم می تونین وسیله ایی بگیرین که فقط آمپ باشه و هم وسیله ایی که هر دو قسمت رو با هم داشته باشه.نقل قول:
پس بهتر قضیۀ آمپ و دک رو از هم جدا کنیم؛ کارت صدا هم در اصل دو قسمت اصلیش دک و آمپلی هستش
شما هم به دک نیاز داری هم به آمپلی؛ فقط اگر می خوایی به اسپیکر وصل کنی، اونوقت نمی تونی از آمپلی مثلاً FiiO E7 استفاده کنی که خروجی فقط برای هدفون داره
من یک چنین وسایلی رو توی ایران ندیدم، پس بهتره همون کارت صداهای کریتیو که توی ایران هست، استفاده کنین؛ اگر اشتباه نکنم مدل اکسترنالش هم توی ایران هست.
دوستان، کسی تا حالا از این پلاگین هایی که روی نرم افزار ها اجرا میشه استفاده کرده؟
من به شدت تعریف یکیشون رو توی هد فای دیدم،
head-fi.org/t/473885/isone-pro-the-best-thing-you-could-ever-get-for-your-headphones-on-your-computer
مثل اینکه یک الگوریتم شبیه سازی کراس فید ( crossfeed ) هستش و معرفی کنندش که آدم قابل اعتمادی هم هست، به شدت ازش تعریف کرده، تا اونجا که گفته بهترین چیزی که برای شبیه سازی اسپیکر در هدفون ها تا حالا استفاده کرده بعدش میگه : Best $27 I've ever spent for my headphones.
خواستم هم معرفی کرده باشم، هم بگم اگر کسی اطلاعاتی در مورد اینجور نرم افزار های مفید و شیوۀ کار باهاشون داره با ما هم در میون بزاره؛ من که این نرم افزار رو اجرا کردم، چونکه سیستم لپ تاپم به شدت ضعیفه برای هدفون مخصوصاً، نتونستم خوب این نرم افزار رو تست کنم و نتیجۀ خوبی بگیرم؛
برای اجرای این پلاگین، اول باید یک برنامۀ پلیر به عنوان میزبان داشته باشی، نویسندۀ مقاله خودش J River Media Center رو پیشنهاد داده ( مثل اینکه winamp هم میشه)، بعدش پلاگین مربوطه رو باید دانلود کنی و از داخل برنامۀ پلیر، پلاگین رو انتخاب کنی و در نهایت میتونی تنظیماتش رو دستکاری کنی.)
آدرس سایت شرکت سازندۀ پلاگین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته من از توی تورنت ورژن 2.3 رو پیدا کردم و نصب کردم.
J River Media Center 17 رو هم از یکی از سایت های وطنی گرفتم.
کلاً دزدی رو استاد کردیم دیگه
^^^^^^^
عجب چیز جالبی وقت کردم حتما دربارش میخونم و سعی میکنم استفاده کنم.
این ها رو هم ببین:
یکی از متعارف ترین ها BBE هستش. برای winamp و ...
-----------------------
مردم ما ملاک هاشون با بقیه دنیا تو استفاده و خرید و انتخاب خیلی فرق میکنه.
یکیش فایل های آهنگ هست. اصلا براشون مهم نیست که مشخصات وآلبوم آرتش درست باشه.
یکی دیگه نوع فایل صوتی و کیفیت.
سوم پلی لیست و اتصال MTP
یکی دیگه پلیری که اجرا میکنی و croofade و replaygain و Gapless playback و .... (پلاگین ها و تنظیماتش)
عدم توان تشخیص کیفیت و بلندی صدا :18: و جنس صدای عامیانه و طبیعی. و برداشت از زیبایی و تبلیغ به عنوان منبع با کیفیت (این یکی آخر توهمه!)
مردم فکر میکنند هر چی نرم افزار گرونتر و حجیم تر حرف ایی تر(و همشون رو کرک شده نصب میکنند) در صورتی که نمیدونند محبوبترین پلیر بین خیلی از حرفه ایی ها:
Foobar2000 و Winamp هستش یکی از دلایل همین پلاگین ها هستش.
با سلام دوستان عزیز
من امروز یه کلاس خصوصی در رابطه با سبک راک(متال) داشتم که خیلی مفید بود در باره نوع این سبک و هدفون مناسب این سبک .قبلا فکر میکردم که هدفون مناسب این سبک هدفونی هست که بیس قوی داره و کلا وابسطه به فرکانسهای پایین هست و فرکانسهای مید و های کمرنگتر جلوه میکنن که rave-87 عزیز با توضیحات و مثالهای روشن و صریح بهم توضیح دادن (حتی با اینکه امتحان داشتن و از طرف دیگه با مشکل بیخوابی مواجه بودن )که فکر کردم شاید دوستانی هم باشن که مثل من اشتباه بکنن که بهتره این کلاس از حالت خصوصی به عمومی در بیاد تا به قول اقا رضا همه با هم یاد بگیریم و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بزاریم.که جا داره از این دو عزیز بخاطر زحماتی که برای ما کشیدن تشکر بکنم.
rave-87
بزار مطلبی رو که می خوام بگم، اینطوری شروع کنم:
اینجا رو یادته؟
نقل قول:
به نظر من یک انسان نوعی دو نوع نگاه میتونه به موزیک داشته باشه:
1- موزیک به عنوان entertainment (به مفهوم بعضاً لذت بردن از ریتم آهنگ)
2-موزیک به خاطر خود موزیک (نگاه حرفه ایی-به منظور لذت بردن از عمق احساسات و فراز و نشیب و ملودی و تکنیک موجود در آهنگ)
حالا آهنگ ها (فارغ از اینکه شنونده با چه دیدی به موزیک نگاه می کنه، خواه به عنوان entertainment خواه به خاطر خود موزیک) هم 3 دسته هستن ( این دسته بندی رو قبلاً تو پ.خ گفته بودم البته )
یا ملودیک هستن یا احساسی یا تکنیکی
الف)اگر شخصی از دستۀ اول یا دوم بیاد به آهنگ های ملودیک یا احساسی گوش بده، میتونه با وسایل با کیفیت معقول (معقول یعنی اون چیزی که از دید عموم جامعه حرفه ایی و از دید حرفه ایی ها آماتور گونست.) هم استفادۀ خودش رو ببره.
ب)اگر شخصی از دستۀ دوم بیاد به آهنگ های تکنیکی گوش بده، نیازمند ترین آدم به وسایل با کیفیت هستش.
به نظر من یک انسان نوعی دو نوع نگاه میتونه به موزیک داشته باشه:
1- موزیک به عنوان entertainment (به مفهوم بعضاً لذت بردن از ریتم آهنگ)
2-موزیک به خاطر خود موزیک (نگاه حرفه ایی-به منظور لذت بردن از عمق احساسات و فراز و نشیب و ملودی و تکنیک موجود در آهنگ)
حالا آهنگ ها (فارغ از اینکه شنونده با چه دیدی به موزیک نگاه می کنه، خواه به عنوان entertainment خواه به خاطر خود موزیک) هم 3 دسته هستن ( این دسته بندی رو قبلاً تو پ.خ گفته بودم البته )
یا ملودیک هستن یا احساسی یا تکنیکی
الف)اگر شخصی از دستۀ اول یا دوم بیاد به آهنگ های ملودیک یا احساسی گوش بده، میتونه با وسایل با کیفیت معقول (معقول یعنی اون چیزی که از دید عموم جامعه حرفه ایی و از دید حرفه ایی ها آماتور گونست.) هم استفادۀ خودش رو ببره.
ب)اگر شخصی از دستۀ دوم بیاد به آهنگ های تکنیکی گوش بده، نیازمند ترین آدم به وسایل با کیفیت هستش.
همچنین این جمله که توی پیغام قبلی داده بودم:
نقل قول:
راک (متال) به نظر من سبکیه که هم مزخرف ترین آدم ها و چرت ترین موزیک هایی که میشناسم توش هست و هم سبکیه که بزرگترین کارایی که میشناسم راک (متال) به نظر من سبکیه که هم مزخرف ترین آدم ها و چرت ترین موزیک هایی که میشناسم توش هست و هم سبکیه که بزرگترین کارایی که میشناسم
این دو تا رو که کنار هم میزارم میتونم بفهمم که چرا وقتی دو نفر میگن راک (متال) رو به طور جدی گوش میدن (تازه نه اونهایی که به طور تفننی و هر از چند گاهی راک-متال گوش میدن) اینقدر ممکنه انتظاراتشون از هدفون متفاوت باشه
حالا می خوام براساس دید افراد مختلف و موسیقی ایی که گوش میدن (همون دسته بندی هایی که بالا نقل قول کردمشون از تاپیک صحبت پیرامون مسائل حاشیه ایی مربوط به صدا) یکسری هدفون توصیه کنم:
افرادی که توی الف ازشون نام بردم (اگر شخصی از دستۀ اول یا دوم بیاد به آهنگ های ملودیک یا احساسی گوش بده) : توی متال این فرد میتونه بر اساس ذائقش بیس زیاد یا کم رو انتخاب کنه؛ البته چونکه صدای خواننده مهمه توی متال (مخصوصاً برای افراد این دسته) پس معمولاً هدفونی با مید برجسته و بالاتر از نرمال مناسبه
مثلاً میبینیم که grado sr325is رو دقیقاً برای راک و متال معرفی میکنن (مخصوصاً راک متال های دهۀ 80 )؛ چونکه هم شفافه و مهم تر از اون، فوق العاده هدفون پر انرژی هست
اما افرادی که توی ب ازشون نام بردم ( اگر شخصی از دستۀ دوم بیاد به آهنگ های تکنیکی گوش بده) : شخصی که توی این دستست، به هیچ وجه دنبال بیس (از لحاظ مقدار) زیاد نیست؛ بلکه بیس با کیفیت و کاملاً سریع و دقیق رو می خواد؛ با اینکه باز هم وکال نقش مهمی توی انتقال احساس توی متال داره ولی چونکه کاربر در حال گوش دادن به آهنگ تکنیکی هست، نیاز هست که مید، فقط اندکی بالاتر از خط نرمال باشه
فرکانس های بالا باید کاملاً گسترده باشه (به این مفهوم که هارشی نشه صدا و سوت نکشه)؛ اینجا گسترده بودن میتونه در اولویت قرار بگیره نسبت به دقیق بودن؛
و یک نکتۀ خیلی مهم اینکه، sound signature هدفون باید شفاف باشه
در نهایت اگر من قرار باشه هدفونی انتخاب کنم انتخابم محصولات های فای من خواهد بود he-6 , he-500
این پست جوابیۀ پستی هست که برادر چگوارا زدن
پست اصلی خودم این بوده:
اگر کسی از دوستان نظری داره، ممنون میشم اظهار کنه :11:نقل قول:
و این هم سوالی که برادر چگوارا پرسیدن:
خوب منطقاً توی ایران نیست، توی سایت آمازون هم حتی نیستنقل قول:
از چه شرکتی تهیه کردین؟
منظور از این جمله رو اصلاً متوجه نشدمنقل قول:
یه دونه واسه سونی یه دونه هم واسه اپل دارم.
امیدوارم hisoundAudio مشکلی با ex1000 نداشته باشه (البته چیزی نخوندم از مچ شدنشون، ولی اگر شما خوندین و خوب بوده نتیجه که چه بهتر) چونکه با بعضی IEM های حساس مشکل دارهنقل قول:
یه سوال.من دارم HisoundAudio studio V میگیرم با RSA MUSTANG واسه EX1000 و یه دونه احتمالا RSA HORNET یا iBASSO D6 واسه HD650.ضمن اینکه آیفون 4S دارم و یه دونه آیپاد کلاسیک هم احتمالا تهیه کنم.چون دقیقا نمیدونم IMOD بهتره یا سورس بهتر نظیر HisoundAudio.
اگر می خوایین در این حد هزینه کنین چرا نمیرین دنبال سیستم های دسکتاپ؟ یدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلاری و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نتیجۀ بهتری از D6 یا rsa میده
rsa کلاً شرکت گرونیه، هرچند بسیار معتبره
یا اگر مسافرت زیاد میرین و یا می خوایین توی دفتر کارتون از بیشترین کیفیت صدا بهره ببرین و سیستم صوتیتون رو با خودتون به اونجا ها ببرین (منطقاً نمیتونین سیستم دسکتاپ رو با خودتون حمل کنین.) چند تا انتخاب کلی دارین:
1- محصولی مثل hisoundAudio رو تهیه کنین و به شرکت سازنده بگین که می خوایین با چه هدفونی استفاده کنین تا اونها براتون وسیله رو تنظیم کنن (مقاومت بزارن سر راه سوکت هدفون)
یا یک پلیر که جدید اومده ولی فوق العادست
ولی فقط فایل wav میخونه وبه درد کسی می خوره که فایل های صوتی فوق العاده با کیفیتی داشته باشه
یا کلاً پلیر های معروف به ردۀ ها فای ها مثل:
hifiman hm801, hm602, hm601
که همۀ اینها بعضاً مشکلاتی دارن، رابط کاربری خیلی ضعیفه، محدودیت باطری و ارور های زیادی که ممکنه باهاش روبرو بشین، ساپورت ضعیف نرم افزاری و ...
2- محصولی مثل ibasso dx100 که رابط کاربری خیلی خوبی داره در مقابل دستۀ قبلی ها و توی هدفای خیلی ازش استقبال شده
3- استفاده از همین آیپاد یا آفون خودتون؛ ولی به این شکل که دک و آمپلی فایر داخلی آیپاد (آیفون) رو از کار بندازین و با دک و آمپلی فایر خارجی جایگزین کنین
تا اونجا که من میشناسم؛ سه تا دک هستن که میتونن خروجی دیجیتال از آیپاد بگیرن (دک داخلی آیپاد رو از کار بندازن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد وقتی یدونه از اون دک ها رو بگیری نیاز به یدونه آمپ پرتابل هم داری
در مورد مقایسۀ IMOD با HisoundAudio studio V من اطلاعی ندارم، ولی احساس می کنم HisoundAudio studio V بهتره
هرچند من بودم هیچ کدوم رو نمی خریدم؛ چونکه از یک طرف HisoundAudio studio V با خیلی از IEM ها مشکل داره و اگر بخوایی مشکلش رو حل کنی باید مقاومت سر راه هدفون بزاری؛ از طرف دیگه رابط کاربری ضعیفی داره و از جهت دیگه برای مایی که توی ایرانیم اگر مشکلی براش پیش بیاد، باید عذا بگیریم
از اونور imod خیلی گرونه، در ضمن هزینۀ آمپ هم بهش اضافه میشه و کلاً در مقابل قیمتش غیر منطقیه
منطقی ترین روش به نظر من، گرفتن لاین اوت از آیپاد بوسیلۀ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اضافه کردن پرتابل ترین (یعنی میشه توی جیبتون بزارین) و در عین حال از بهترین آمپ های موجود در این محدوده قیمت ( که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی میکنم) به آیپادتون هست.
به درد گرفتن لاین اوت از آیپاد می خورهنقل قول:
میخوام ببینم این فیش که شما دنبالشین؛به چه دردی میخوره.اگه به کار ست آپ من هم میاد؛یه دونه تهیه کنم؟
موفق باشید.
یعنی میشه کابلی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ساخت
با درود.
و ممنون از راهنماییتون.
اونجایی که منطور من رو متوجه نشدید باید بگم که من دو تا LOD یا Line OUT DOCK دارم.یکی واسه دیوایس های اپل.یکی واسه دیوایس های سونی.
و
البته هر دوش هنوز تو بسته بندیشونه و تا نبود آمپ پورتابل فکر کنم همون جا بمونن.
دوم اینکه شرکتش هم مشخص شد.ولی اگه تفاوت 135 دلاریش رو با 10 دلاریش رو توضیح بدید ممنون میشم.اگه فرق دارن یکی هم از اونا بگیرم؟
سوم اینکه واسه ست آپ دسکتاپ من دک دارم.FiiO E10
و آمپی هم که نام بردین دارم.M-Stsge.هر چند یه مشکلی واسش پیش اومده و دنبال برطرف کردنشم.
البته دنبال یه دک خیلی بهتر هستم که خودم YulonG D100 رو انتخاب کردم.ولی خوب یکی که حرفش رو خیلی قبول دارم مخالف خریدنشه.Matrix Cube هم هست.نمیدونم چی کار کنم.
راستی به نظر شما M-stage بهتر از ASGARD هست که اینو با قیمت مشابه پیشنهاد دادین؟
چهارم اینکه HisoundAudio همانطور که خودتون فرمودید با IEM های حساس مشکل دارند.نه EX1000 که تنها چیزی که نیست حساسه.ولی دقیقا جایی نخوندم که مشکلی داشته باشه.البته در اینجا یکی از ورژن قدیمی و جدید EX1000 و مچ شدنش با Studio-V صحبت کرده که چیزی سر در نیاوردم.اگه جایی دیدید که با EX1000 مشکل داره؛لطف کنید اطلاع بدید.
من عاشق HM602 هستم.مخصوصا دک عالیش.ولی من یه ناراحتی روانی دارم به نام باتری لایف فوبیا.که باعث شده Studio-V رو انتخاب منم.
اگه این مشکل روانی حاد نبود هم 100% آمپ پورتابل انتخابیم عوض میشد: ALO Audio The continental.به نظرم بهترین صدای ممکن رو داره.حتما به ریویوی مایک مراجعه شود که بعد از Ususl suspect نوشته شده.
راستی شما این ریویو و مقایسه معروف رو خوندید و بازم Arrow رو پیشنهاد دادید؟56 Round up skylab رو حتما خوندید.میدونم خودتون Arrow دارید.ولی نمیدونم چرا این رو انتخاب کردید!!؟با این قیمت بدون شک من یکی از RSA ها رو میخریدم.Tomahawk؟؟؟Shadow؟؟؟Hornet؟ ؟mustang آقا mustanggggg.مگه موستانگ رو ازتون گرفته بودند؟بهترین مید تاریخ پورتابل ها و به قول این اجنبی ها crazy battery life.
راستی شما آمپ کوچیک کمتر از 1 کیلویی رو نمیشناسید که HD650 رو خیلی خوب درایو کنه؟و مچ باشه؟پورتابل هم مهم نیست باشه یا نباشه.
با سپاس فراوان.
موفق باشید.
imod فقط یک کابل نیست؛ اونی که شما گرفتین Line OUT DOCK هست، که به صورت تئوری، آمپ داخلی آیپاد رو از کار میندازه ولی imod اصلاح شدۀ نسل 4 و 5 و 5.5 هستنقل قول:
اون کابل ها قسمت دوم قضین
کابل آخرین قسمتیه که توی ستاپ صوتی باید آپگرید کنین.
چونکه من توی این حدود خرج نکردم، مطالعه ایی هم نداشتمنقل قول:
سوم اینکه واسه ست آپ دسکتاپ من دک دارم.FiiO E10
و آمپی هم که نام بردین دارم.M-Stsge.هر چند یه مشکلی واسش پیش اومده و دنبال برطرف کردنشم.
البته دنبال یه دک خیلی بهتر هستم که خودم YulonG D100 رو انتخاب کردم.ولی خوب یکی که حرفش رو خیلی قبول دارم مخالف خریدنشه.Matrix Cube هم هست.نمیدونم چی کار کنم.
راستی به نظر شما M-stage بهتر از ASGARD هست که اینو با قیمت مشابه پیشنهاد دادین؟
اگر شما خوندی پس اطلاعاتتون از من بیشتره
m-stage خیلی ازش تعریف شده و خیلی طرفدار بین بزرگ های هدفایی داره
محصولات schiit تا اونجا که یادمه بیشتر قدرت خروجی بالایی داشتن، وگرنه ماتریکس بهتره
اونجا رو خوندم، افراد معتبری، تجربۀ مناسبی از مچ شدن این دو تا داشتننقل قول:
چهارم اینکه HisoundAudio همانطور که خودتون فرمودید با IEM های حساس مشکل دارند.نه EX1000 که تنها چیزی که نیست حساسه.ولی دقیقا جایی نخوندم که مشکلی داشته باشه.البته در اینجا یکی از ورژن قدیمی و جدید EX1000 و مچ شدنش با Studio-V صحبت کرده که چیزی سر در نیاوردم.اگه جایی دیدید که با EX1000 مشکل داره؛لطف کنید اطلاع بدید.
من عاشق HM602 هستم.مخصوصا دک عالیش.ولی من یه ناراحتی روانی دارم به نام باتری لایف فوبیا.که باعث شده Studio-V رو انتخاب منم.
در یک کلام، چونکه هیچ آمپ پرتابلی رو پیدا نمی کنین که هم بشه موقع استفاده توی جیبتون بزارین و هم کیفیتی در حد همین arrow داشته باشه، و در عین حال قیمتش زیر 350 دلار باشهنقل قول:
راستی شما این ریویو و مقایسه معروف رو خوندید و بازم Arrow رو پیشنهاد دادید؟56 Round up skylab رو حتما خوندید.میدونم خودتون Arrow دارید.ولی نمیدونم چرا این رو انتخاب کردید!!؟با این قیمت بدون شک من یکی از RSA ها رو میخریدم.Tomahawk؟؟؟Shadow؟؟؟Hornet؟ �؟mustang آقا mustanggggg.مگه موستانگ رو ازتون گرفته بودند؟بهترین مید تاریخ پورتابل ها و به قول این اجنبی ها crazy battery life.
راستی شما آمپ کوچیک کمتر از 1 کیلویی رو نمیشناسید که HD650 رو خیلی خوب درایو کنه؟و مچ باشه؟پورتابل هم مهم نیست باشه یا نباشه.
با سپاس فراوان.
موفق باشید.
rsa کلاً شرکت گرونیه، برای من 100 دلار اختلاف قیمت، قابل توجه بود. در ضمن rsa برای محصولات سری بالاش معروفه، اون موقع که هیچ کی نمیدونست آمپ بالانس چیه، rsa مدل sr71 رو داد و حدود 700 دلار پولش بود
هیچکدوم از مدل های rsa رو نمیتونین توی جیب بزارین و راه برین همینطور بقیۀ مدل های پرتابل
در کل باید ببینین که هدف کاربریتون از آمپ چیه؟
1-می خواین توی جیبتون بزارین؟
2-می خوایین فقط قابل حمل باشه (پس اگر فقط با کیف حمل کنین مشکلی نیست؟)؟
3-می خوایین توی خونه استفاده کنین (پس دسکتاپ باشه مشکلی نیست؟)؟
پس منطقاً توی محدودۀ قیمتی مشخص، آمپ دسکتاپ کیفیت بهتر از آمپ های دستۀ 2 و آکپ های دستۀ 2 بهتر از آمپ های دستۀ اول هستن
از عجایب دیگه ایی که من رو به خرید arrow متمایل تر کرد اینه که این آمپ، هم IEm ها رو عالی درایو می کنه و هم فول سایز ها رو در حد خیلی خوبی درایو میکنه
خیلی بهتر از RSA Mustang, RSA Shadow
در ضمن این دو تا مدل مال چندین سال پیشنولی arrow نسل 4 رو همین 4 ماه پیش بیرون داد که پیشرفت خوبی نسبت به مدل قبلی داشتپس برای منی که محدودیت مالی دارم، یک تیر و دو نشون بود (البته خب منطقاً جای آمپی مثل m-stage ) رو نمی گیره ولی شما تصور کن که آمپتون تا 2 دقیقه قبل توی جیبتون و دارین با IEM حساستون باهاش توی مسیر آهنگ گوش میدین، بعد وقتی رسیدین محل کار، هدفون فول سایزتون رو در میارین و وصل میکنینن به همون آمپ، و کیفیت قابل قبولی می گیرین
به طور مثال افراد خیلی معتبری مثل dfkt از مچ شدن واقعاً خوب و قابل قبول hd650 با arrow صحبت کردن
در کل این دو تا جا رو نگاه کنین:
( که توی ریویوی بالا نسل سوم arrow هستش)
(ریویوی بالا تنها ریویوی معتبر از نسل چهارم arrow هستش؛ البته نسل اول رو هم داره )
من نمیشناسم مدل خاصی رو پیشنهاد بکنم.نقل قول:
با سپاس فراوان.
محتوای مخفی: سوال بدون نیاز به پاسخ
شما هم موفق باشید.
با درود.
و با سپاس از راهنماییهاتون.
اولا و از همه مهمتر ذائقه من :
1:مید خیلی گرم و بالاتر از خط فلت.
2.ساند استیج واید و عمیق و ایمیجینگ دقیق .
2.بیس سرد و مانیتور.
3.های مانیتور .
4.مید-بیس گرم و بالاتر از خط فلت.
80% هم vocal گوش میدم.بیشتر مرد.ولی زن هم درصد قابل ملاحظه ایه.
20% پیانو کلاسیک-رومانتیک (شوپن)
کلا میدرنج گرم و ساند استیج خوب همه نیازهای منو براورده میکنه.های منو اذیت میکنه و زود خسته میشم.همچنین از لو بیس گرم متنفرم.
بخاطر همین ذائقه RSA MUSTANG رو انتخاب کردم.ولی تعصبی رو RSA ندارم و اگر بهتر از اون معرفی کنید چرا که نه؟اصلا به همین دلیل اینجام.
گفتم با این ذائقه بهترین آمپ فکر کنم Continental باشه که فقط 8 ساعت باتری لایف داره!!وحشتناکه.
دوم در جیب جا شدن واسه من اولویت محسوب نمیشه و فقط پورتابل باشه کافیه.طبق گفته مایک؛پورتابل های بزرگ صدای بهتری دارند و من به خاطر همین تا حالا ریویویی از Arrow و Pico slim و Mk2 و TTJV Slim نخوندم و اصلا دنبالش نرفتم.
مورد بعدی ریویوی 56 تا آمپ SKYLAB هست که قدیمیه و بعد از اون یه عالمه آمپ اومده که تو اون ریویو نیست.مخصوصا iBasso با D6 و D12 و PB2 خیلی حواسم رو پرت کرده.آخری 2.5 وات خروجی داره که بعد از اون SR71 و PB1 با کمتر از 1.5 وات؛فاصله چشمگیری دارند.باند های فول رنج من هم درایو میکنه؛چه برسه به HD650.ولی موضوع توانایی درایو کردن نیست.موضوع ساند سیگنچر هست که ریویویی از افراد قابل اطمینان پیدا نکردم.اگه شما همچین ریویویی پیدا کردین,لطف کنید اطلاع دهید.
من واسه سورس و آمپ پورتابل تا 800 دلار بودجه اختصاص دادم.بیشتر هم میشه بذارم ولی اگه ارزش داشته باشه.مهم هم نیست پلیر سانسا فیوز بگیرم با یه LOD و 800 دلار پول آمپ خالی مثل iQube بدم. یا 800 دلار یه پلیر colorfly یا DX100 بگیرم و آمپ نخرم اصلا. فقط مهم اینه که از این ست آپ با کیفیت تر نتونم با این بودجه چیز دیگه ای بگیرم.
نمیدونم چی کار کنم و واسه همین میخواستم بودجم رو نصف کنم و یه HiSounAudio Studio-V بگیرم و یه موستانگ.
خلاصه گیر کردم تو یه دنیای بزرگ آمپ و یه عالمه ریویو و مقایسه ضد و نقیض.
آخرین چیزی هم که اگه بشه خوبه و اگه نشه مهم نیست اینه که بتونم HD650 رو با ست پروتابلم درایو کنم.میگن مثلا Hornet یا D6 میتونن درایوش کنند.ولی آیا میتونند قابلیتهاش رو بکشند بیرون؟تو ریویوی Hifiman He500 مایک نوشته که اگه آمپ 2000 دلاری دارید؛HD650 صدای بهتری بهتون میده ولی اگه ندارید He500 رو بخرید.من نداشتم و HD650 رو خریدم.طبق مشورتی که با رضا جان انجام دادم.
راستی اصلاح شده نسل 5,5 یعنی چی؟یعنی توی این کابل چیپ ولفسان 87588 بکار رفته که تو نسل 5.5 آیپاد بکار رفته و بهترین صدا رو تو آیپاد ها داره؟تو این کابل های iMod چی هست؟آیا با یه کابل تنها؛ پلیرمون iMod میشه؟یعنی این سایتی که آیپادت رو واسش میفرستی و اون توش دستکاری میکنه؛با یه کابل همون کارو میشه کرد؟یا اینکه این کابل فقط دک رو از کار میندازه و آیپاد رو تبدیل به یه هارد ذخیره موسیقی میکنه؟و بعد از این کابل imod ما باید دک بکار ببریم,و بعد آمپ؟توضیح میدید لطفا؟
موفق باشید.
پس اول ببینین همین ex1000 برای ذائقتون چطوره؟ یعنی اگر بخواین توصیفش کنین میگین چی هست و اگر چی بود بهتر میبود؟ مثلاً های خوبی داره، زیاده، کمهنقل قول:
از جالبی های arrow اینه که در مقابل rsa shadow که توی جیب هم عملاً جا نمیگیره؛ arrow میتونه فول سایز ها رو هم در حد قابل قبولی درایو کنهنقل قول:
دوم در جیب جا شدن واسه من اولویت محسوب نمیشه و فقط پورتابل باشه کافیه.طبق گفته مایک؛پورتابل های بزرگ صدای بهتری دارند و من به خاطر همین تا حالا ریویویی از Arrow و Pico slim و Mk2 و TTJV Slim نخوندم و اصلا دنبالش نرفتم.
من چیزی نخوندم؛ ولی توصیم اینه که اگر قرار توی خونه استفاده کنین چرا میرین دنبال آمپ پرتابل؟نقل قول:
ورد بعدی ریویوی 56 تا آمپ SKYLAB هست که قدیمیه و بعد از اون یه عالمه آمپ اومده که تو اون ریویو نیست.مخصوصا iBasso با D6 و D12 و PB2 خیلی حواسم رو پرت کرده.آخری 2.5 وات خروجی داره که بعد از اون SR71 و PB1 با کمتر از 1.5 وات؛فاصله چشمگیری دارند.باند های فول رنج من هم درایو میکنه؛چه برسه به HD650.ولی موضوع توانایی درایو کردن نیست.موضوع ساند سیگنچر هست که ریویویی از افراد قابل اطمینان پیدا نکردم.اگه شما همچین ریویویی پیدا کردین,لطف کنید اطلاع دهید.
توی دفتر کار هم بخواین استفاده کنین که اینقدر صدای hd650 از اطرافش میاد بیرون که انگار اسپیکر برای همکارها روشن کردین
اول باید ببینین دنبال چی هستین، یعنی به این سوال که اول پرسیدم پاسخ بدین:نقل قول:
من واسه سورس و آمپ پورتابل تا 800 دلار بودجه اختصاص دادم.بیشتر هم میشه بذارم ولی اگه ارزش داشته باشه.مهم هم نیست پلیر سانسا فیوز بگیرم با یه LOD و 800 دلار پول آمپ خالی مثل iQube بدم. یا 800 دلار یه پلیر colorfly یا DX100 بگیرم و آمپ نخرم اصلا. فقط مهم اینه که از این ست آپ با کیفیت تر نتونم با این بودجه چیز دیگه ای بگیرم.
نمیدونم چی کار کنم و واسه همین میخواستم بودجم رو نصف کنم و یه HiSounAudio Studio-V بگیرم و یه موستانگ.
خلاصه گیر کردم تو یه دنیای بزرگ آمپ و یه عالمه ریویو و مقایسه ضد و نقیض.
خرین چیزی هم که اگه بشه خوبه و اگه نشه مهم نیست اینه که بتونم HD650 رو با ست پروتابلم درایو کنم.میگن مثلا Hornet یا D6 میتونن درایوش کنند.ولی آیا میتونند قابلیتهاش رو بکشند بیرون؟تو ریویوی Hifiman He500 مایک نوشته که اگه آمپ 2000 دلاری دارید؛HD650 صدای بهتری بهتون میده ولی اگه ندارید He500 رو بخرید.من نداشتم و HD650 رو خریدم.طبق مشورتی که با رضا جان انجام دادم.
"اول ببینین همین ex1000 برای ذائقتون چطوره؟ یعنی اگر بخواین توصیفش کنین میگین چی هست و اگر چی بود بهتر میبود؟ مثلاً های خوبی داره، زیاده، کمه"
بعد بیایین ببینین چه پلیری به دردتون میخوره
1-همۀ اون پلیرها خیلی قوین و بدون آمپ هم هدفون های حتی فول سایز رو هم در حد خوبی درایو می کنن (از لحاظ کیفیت دارم می گم نه فقط توان الکتریکی)
2-ولی خب اگر اصرار دارین ترکیب همین hisound audio با آمپ پرتابلی که ویژگی های صدایی مورد نظر شما رو داره، خوب میشه ( مثلاً همین آمپ های rsa )
3-ولی اگر اصراری به استفاده از فول سایز ها ندارین و یا فول سایزها رو فقط داخل منزل استفاده می کنین و از طرف دیگه رابط کاربری براتون زیاد مهم نیست
یک پلیر عالی اینه
کسایی که dx100 داشتن؛ میگن که این پلیر کیفیت بهتری داره ولی قدرت درایو کردنش از dx100 کمتره
در ضمن فقط فرمت wav میخونه و اگر فایل های خیلی با کیفیت نداشته باشین تفاوتش با dx100 رو متوجه نمیشین
4-اگر می خواین همین آیفون رو داشته باشین و ارتقا بدینش یک راه حل اینه که قبلاً گفتم:
"- استفاده از همین آیپاد یا آفون خودتون؛ ولی به این شکل که دک و آمپلی فایر داخلی آیپاد (آیفون) رو از کار بندازین و با دک و آمپلی فایر خارجی جایگزین کنین
تا اونجا که من میشناسم؛ سه تا دک هستن که میتونن خروجی دیجیتال از آیپاد بگیرن (دک داخلی آیپاد رو از کار بندازن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وقتی یدونه از اون دک ها رو بگیری نیاز به یدونه آمپ پرتابل هم داری"
البته اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرین دیگه نیازی به تهیۀ آمپ جدا نیست و خودش داخلش آمپ داره، هرچند کیفیت آمپش در حد دک خوبش نیست
قدیما که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کرده بودیمنقل قول:
راستی اصلاح شده نسل 5,5 یعنی چی؟یعنی توی این کابل چیپ ولفسان 87588 بکار رفته که تو نسل 5.5 آیپاد بکار رفته و بهترین صدا رو تو آیپاد ها داره؟تو این کابل های iMod چی هست؟آیا با یه کابل تنها؛ پلیرمون iMod میشه؟یعنی این سایتی که آیپادت رو واسش میفرستی و اون توش دستکاری میکنه؛با یه کابل همون کارو میشه کرد؟یا اینکه این کابل فقط دک رو از کار میندازه و آیپاد رو تبدیل به یه هارد ذخیره موسیقی میکنه؟و بعد از این کابل imod ما باید دک بکار ببریم,و بعد آمپ؟توضیح میدید لطفا؟
موفق باشید
قضیه فقط یدونه کابل نیست، در ضمن اینکه آیپاد های نسل 5 یا 5.5 بهترین صدا رو دارن؛ زیاد درست نیست
صدای اون نسل آیپاد ها گرمتر و رول آف زود هنگام تر داره نسبت به نسل 7 که صدای فلت تری داره؛ برای همین بعضاً نسل 5 یا 5.5 صدای گرم و نرم تری نسبت به صدای نسل 7 داره
از طرفی اون کابل های imod به هیچ وجه دک داخلی رو از کار نمیندازن؛ اگر از کار مینداخت، شما باید یدونه دک خارجی هم تهیه میکردین و نه فقط یدونه آمپ
در ضمن چند تا پست قبلتر گفتم که:
"تا اونجا که من میشناسم؛ سه تا دک هستن که میتونن خروجی دیجیتال از آیپاد بگیرن (دک داخلی آیپاد رو از کار بندازن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
سلام برادر
بحث تازه دقیقا اون قسمتی رسید که شدیدا بهش علاقه دارم.
الان میگم چجور بیسی میخوامنقل قول:
تو می گی من از بیس کم خوشم میاد؛ ولی آیا دقیقاً میدونی چقدر کم؟ کمتر از سونی؟ باشه، ولی چقدر کمتر؟
من بیسی میخوام که دقیقا برای سبک کلاسیک باشه یعنی هیچ بیسی و هیچ بمی صدایی از هدفون بوجود نیاد.هدفونهایی که صدای بیس حتی کمی بیشتر دارن باعث میشن فضای صدای موزیک کلاسیک بم بشه و از حالت تیزی صدای خیلی از سازها رو کم میکنه و بنوعی فرکانسهای بالا رو پوشش میده و حالتی بوجود میاد که احساس نوعی خفگی و تو دماغی به حس و حال موسیقی وارد میکنه.حتی تو مید هم همین واکنش رو میده بنوعی که تو vocal وقتی صدا رو اوج میره باعث سانسور ویبره صدا و حذف یا پوشش جزییات صدای خواننده میشه .در کل میشه گفت اگه هدفون مورد نظر بیس نداشته باشه عالیه.
در مورد صدای طبیعی هم منظورم صدایی هست که هر چه بیشتر نزدیک به صدای زنده خود ارکست یا محیطی که توش صدا ضبط میشه باشه با همون تیزیها ی صدا و همون انتقال موج فرکانسهای ساز (البته میدونم ممکن نیست ولی این حالت با هدفونهای فول سایز خیلی نزدیک و مشابه هست)
تقریبا چکیده انتظاراتم از قدرت پخش فرکانس هدفون مورد نظرم بود .فکر میکنین کدوم هدفون نزدیک تر به اینهاست؟
باور کن نمیشه با اطمینان گفتنقل قول:
تنها چیزی که معنا داره تفاوت بین هدفون هاست
اون تفاوت می گه که etymotic شفاف تر از 4ai هستش (بعضی ها می گن که تریبل er4s زیاده بعضی ها میگن مناسبه، بعضی ها می گن بیسش کمه بعضی ها می گن مناسبه)
حالا اینکه شفافیت er4s به اندازست یا زیاده، یک حرف دیگست که فقط با گوش دادن بهش میشه فهمید
اگر تعریف از صدای طبیعی صدای نزدیک به اجرای زنده باشه (که من نشنیدم) شما وقتی میتونین به اون برسین که اون بابایی که داره کار مسترینگ و ... رو می کنه هم طبیعی ترین حالت رو در نظر بگیره
یعنی اگر طرف صدا رو مقداری سرد کنه، اگر شما هدفونتون مقداری گرم باشه، در نهایت صدایی شبیه به اجرای زنده خواهید داشت
به هرحال متغیر ها زیاده، من فکر می کنم با توجه به تأکید زیادی که روی بیس داری، همون er4s رو بگیر تا دیگه خیالت راحت باشه
هرچند در شبیه سازی صدای کنسرت عوامل دیگه ایی مثل ایمجین و سوند استیج و تفکیکه ساز هم هستن که اینها توی پاسخ فرکانسی نشون داده نمیشه.
راستش من يه روشي براي تست هدفون جديدا بكار ميبرم كه خيلي خوب و موثره
به اينصورت كه يه تراك با كيفيت و مخصوص تست يا چند تا تراك خيلي ساده كلاسيك رو انتخاب ميكنم و
بعد از اجرا تمامي فركانسها يا فركانسهاي اساسي رو در كمترين حالت قرار ميدم وضعيت فركانساي در حال پخش رو برسي ميكنم.در اين حالتها هميشه ميشه بيس رو حذف كرد ولي حاله و سايش هميشه باقي ميمونه ولي در هر صورت هدفونهايي ارزش دارن كه تقريبا تو همه فركانسها خوب باشن اونوقت ميشه بعضي از ايراد ها رو نديده گرفت ويا اصلاح كرد
در كل نظرم رو er-4 هست ولي نميتونم تمركزم رو از 4.ai بردارم و مزيتهاش رو نديد بگيرم.و اينكه اين هدفون upgrade شده و جانشين er4 هست فكرم رو مشغول كرده ولي نظر شما هم خيلي برام مهمه.
من از لیست هدفون هات خبر ندارمنقل قول:
هدفون فول سایز به جز hd800 چی داری؟ داخل گوشی بجز ie8 چی داری؟
نظرت در مورد اینها چیه؟ تعریف افراد مختلف از طبیعی با هم متفاوته آخه؛ برای همین هم هست که نظرات در مورد هدفون ها بعضاً متفاوته
لااقل در مورد یکی از هدفونهات توضیحی بده، البته از اونهایی بگو که من هم بشناسم، مثلاً همین ie8
آخه مشکل اینجاست که من تصور می کنم تو دنبال چیزی نیستی که مناسب ذائقته، دنبال چیزی هستی که طبیعی ترین باشه ، حالا حتی اگر طبیعی بودن برات مناسب نباشه هم بازم دنبالشی. دنبال یک مفهومی. مفهومی که تعریف واقعاً معنا داری ازش موجود نیست.
در مورد روش تست:
منظور از ترک با کیفیت یعنی چی؟ مطمئنی که کیفیت رکورد و مستر هم خوبه؟ حتی اگر مطمئنی که خوبه، بازم یک مشکل اساسی کاربردی داره:
ما هدفون رو برای گوش دادن به موزیک های مورد علاقمون استفاده می کنیم نه فقط برای گوش دادن به ترک هایی که کیفیت ضبط عالی دارن، پس کاربردی ترین حالت برای تست هدفون اینه که اونرو با همون تراک های مورد علاقمون تست کنیم نه با یکسری ترک که مخصوص هدفون و در استودیو مخصوص تست هدفون ضبط شدن (من خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .)
اینکه یکسری فرکانس ها رو کم می کنی یعنی چی؟ یعنی با اکولایزر مثلاً 20 دسیبل ازشون کم می کنی؟ خب اینکار اصلاً درست نیست، به چند دلیل:
1- شما وقتی از هدفون استفاده می کنین که دارین باهاش موزیک گوش میدین، نه اینکه صرفاً یکسری فرکانس بخصوص باهاش گوش بدین، حتی اگر هدف فقط صدا باشه (که من درکش نمی کنم البته) بازم چنین کاری واقعاً چه ارزشی داره؟ اگر همیشه با هدفونتون فقط یکسری فرکانس به خصوص گوش میدین، خب این روش کار خوبیه
2- با چه نرم افزاری اکولایزر رو استفاده می کنین؟ حرفه ایی ترین برنامۀ اکولایزر گرافیکی که من میشناسم هم با اعمال 20 دسی بل دچار مشکل جدی میشه و صدا رو خراب می کنه
این برنامه منظورم بود
(صد یورو قیمتشه، من از تورنت گرفتمش و باز هم اندکی عذاب وجدان از این دزدی:41:)
باز هم اگر می خوایی یک تک فرکانس رو داشته باشی، بهترین کار استفاده از برنامه ایی با نام sineGen
الان ديگه مهم نيست چه هدفونهايي دارم با چه نوع صدايي مهم اينكه از اكثرشون راضي نيستم
ذائقه موسيقي من از بين رفته و علاقه اي به هيچ سبك خاصي ندارم فقط صدا و زيبايي هاي اون بهمراه نجوا ،فرياد و زنگ صداي بعضي از خوانندگان خاصه كه بهم لذت ميده و ترغيبم ميكنه براي گوش دادن.و بعضا صداي تيز ساكسيفون و صداي زير سيم مي ويولون.
براي همين دنبال صداي شديدا سرد و بي روح هستم
در مورد اكولايزر و نحوه اي تغييرات هم بزودي توضيحات رو ميدم و اينكه چطور با تعداد كمي از فركانسا و محدود كردن بعضي از اونها به صداي دلخواهمون ميتونيم برسيم
مهمه، شاید مننتونستم منظورم رو درست برسونمنقل قول:
به هرحال سرد ترین (تأکید شده ترین تریبل) و کم بیس ترین هدفون تو گوشی هایی که من میشناسم
fisher audio dba-02 و etymotic er4s هستش
حالا بعداً یدونه رو به عنوان کاندید نهایی معرفی می کنم
full size: hd800 -m50 -k99-k77-k44-pro-studio-hq1400-hd518-hd201-sj11-on303-fc707
inear:ex1000-ie8-k370-s4-ck400-cx300II-cx271-
ولی بین این داخل گوشی ها و یا تقریبا اکثر داخل گوشی های موجود در بازار دنیا همشون بیس تقویت شده دارن که اصل موسیقی رو دست کاری میکنه
اگر مطمئنی که آمپ هم می خوایی بگیری، پس انتخاب میشه er4s ولی اگر آمپ نگیری باید بری سراغ Brainwavz B2 (تقریباً همون dba-02 هست در اصل)نقل قول:
پس اگر فرض کنم که تو خرید آمپ جدی هستی، باید بریم سراغ مسئلۀ بعدی، یعنی همون خرید آمپ
بودجه چجوریاست؟ آمپت می خوایی توی جیب جا بشه یا در حد اینکه فقط قابل حمل باشه کافیه؟
سورس آمپ چی خواهد بود؟ یعنی خب کارت صدا داری یا دک می گیری؟ چه بودجه ایی برای این در نظر داری؟ به نظر من خرجی که برای دک بکنی خرج به صرفه ایی هست، چونکه اون دک رو میتونی بعداً به عنوان منبع تغذیۀ هر آمپ دیگه ایی استفاده کنی، حالا چه آمپ برای هدفون داخل گوشی باشه چه برای فول سایز
راستش بله بهمراه امپ میخوام استفاده کنم.چون عملا تنها جایی که بتونم خرید اینترنتی انجام بدم headphone.com هست که اون هم مدل s رو فقط داره.البته مدل b هم بنظرم جالب اومد که دیگه تولید نمیشه. بقیه سایتها موجود نداشتن تو کل فروشگاهای اروپا هم فقط خرید حضوری بود و ارسال به هیچ کشور دیگه ای نداشتن.
امپ اگه داخل جیب جا بشه بهتره ولی مورد اصلی اینکه صدای هدفون رو تغییر نده و فقط توان مورد نیاز همین هدفون رو تامین کنه کافیه.فکر کنم تنها گزینه باقی مونده بعد از pico امپ arrow باشه .البته اگه مورد دیگه ای هم بود معرفی کنین ممنون میشم ولی مواردی که در باره arrow خوندم برای این هدفون مناسب بود.
در مورد دک قابل حمل هم اطلاعات چندانی ندارم بجز چند نمونه ای که تو head-fi معرفی شده بود حالا فکر کنم خود دک هم باید متناسب با امپی که تهیه میکنیم باشه .بحرحال در اون مورد هم راهنمایی کنید ممنون میشم.
با تشکر
یعنی فقط گزینه هایی که توی اون سایته رو پیشنهاد بدم؟نقل قول:
مقایسۀ سریع پیکو با arrow رو میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Since both the Pico Slim and Arrow offer exceptional portability, I have decided to compare the two head-to-head. First, the Arrow has many more options than the Pico Slim including bass boost, crossfeed, treble boost, and gain settings. The 4G can drive full sized headphones more cleanly and to louder volumes. With IEMs, the 4G has a wider soundstage with similar depth, a smoother treble, and a more open sound overall due to the larger presentation space. The 4G is also warmer with more bass oomph and focus, but with the treble boost on I, the 4G has a similar treble response, but the treble is still smoother. Detail levels are similar, but the 4G is more effortless and slightly more transparent. The Pico Slim beats the 4G in volume balance, as the 4G has some issues with very high sensitivity IEMs (although Robert can adjust the gain for you and basically eliminate any imbalance), and in interference, as the PS has none while the 4G is affected by the Blackberry and iPhone 4S (but not 3G). The iPhone interference is a killer if you plan on using the 4G with a 4S.
اگر جداً بخوای توی جیب جا بگیره، واقعاً گزینه هات همین دو تان؛ تازه arrow از pico باریکتره، که این مسئله تو جیب بودنش رو راحت تر می کنه
ولی اگر مهم نباشه تو جیب جا بشه، گزینه هات دو گونست، یکی اینکه فقط آمپ بگیری، اون آمپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد بود یا یدونه dac/amp بگیری که اونوقت گزینت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه (این دو تا رو با راهنمایی های یکی از کاربرای مورد اعتمادم دارم بهت می گم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی من توی قسمت انتخاب بین er4s و dba-02 از راهنمایی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردم.
يك مورد كه تو انتخاب امپ مهمه اينه كه تو چند موردي كه امپ تست كردم (البته براي فول سايز) فقط يك مورد بود كه واقعا معناي امپ رو تداعي ميكرد بطوري كه با افزايش متغيير ولوم صدا بصورت بسيار كم افزايش پيدا ميكرد و در مقابل با افزايش محسوس وسعت صدا ،soundstage, تفكيك و جزييات ميشد.حالا اگه امپ پرتابل هم اينگونه بازدهي هم داشته باشه خيلي عالي ميشه(البته اميدوارم چون هدفونهاي داخل گوشي قدرت پخش چنين حالتي رو ندارن)
مرجع معتبر براي من شما هستين فقط انتخاب هاي نهايي بطوري باشه كه گويا خودتون ميخواين امپ تهيه كنين و تصميم نهايتون با توجه به er-4 كدوم ميتونه باشه،و با توجه به اينكه خودتون قبلا arrow رو انتخاب كردين با اين هدفون و خصوصيات خاصش باز هم همين امپ رو تهيه ميكردين يا نه.چون قبلا مقايسه هاي امپي كه برام فرستادين رو خوندم ولي با توجه به تخصصي بودن اعداد و اصطلاحات اون زياد متوجه نشدم ولي ايراد اين مقايسه اين بود كه فقط مزاياي اين امپ ها رو عنوان كرده.
در مورد دك هم تا جايي كه يادمه براي پرتابلها خونده بودم كه اگه امپ و داك تو ي دستگاه باشن بازده بهتري خواهد داد تا اينكه جدا از هم و با كابل با هم متصل بشن(البته فقط براب پرتابلها نه دسكتاپ)ولي فكر كنم تمركز بيشتر رو امپ باشه بهتره چون قضيه داك در بدترين شرايط هم قابل حل شدن هست ولي در هر حال جزو واجبات هست.
راستش خيلي دوست دارم با اين ستاپي كه انتخاب خواهيم كرد به نتيجه دلخواه برسم چون از قبل واقعا از دنياي پرتابل و هدفونهاي داخل گوشي شديدا نا اميد شدم ولي با عنايت و لطف شما وارد اين وادي شدم همچنان اميدوارم بزودي جذب اين سبك هم بشم كه چون نوع صدايي كه دوست دارم تنها ميشه تو هدفونهاي الكترو استاتيك بهش رسيد سعي ميكنم انتظاراتم از داخل گوشي رو به حداقل برسونم تا از مزاياي پرتابلها بي نصيب نشم.
من راستش در مورد این تجربت نمیتونم نظر بدم چون تجربۀ شخصیم فوق العاده محدوده؛ ولی حرف کسایی رو که بهشون اعتماد دارم رو می خونم و جمع بندی می کنم بهت میدم، این کاریه که من می کنم.نقل قول:
لطف داری برادر، من خب نیازهام با شما متفاوت بود، برای من قابل حمل بودن (توی جیب جا شدن) یک معیار خیلی مهم بودنقل قول:
مرجع معتبر براي من شما هستين فقط انتخاب هاي نهايي بطوري باشه كه گويا خودتون ميخواين امپ تهيه كنين و تصميم نهايتون با توجه به er-4 كدوم ميتونه باشه،و با توجه به اينكه خودتون قبلا arrow رو انتخاب كردين با اين هدفون و خصوصيات خاصش باز هم همين امپ رو تهيه ميكردين يا نه.چون قبلا مقايسه هاي امپي كه برام فرستادين رو خوندم ولي با توجه به تخصصي بودن اعداد و اصطلاحات اون زياد متوجه نشدم ولي ايراد اين مقايسه اين بود كه فقط مزاياي اين امپ ها رو عنوان كرده.
در مورد دك هم تا جايي كه يادمه براي پرتابلها خونده بودم كه اگه امپ و داك تو ي دستگاه باشن بازده بهتري خواهد داد تا اينكه جدا از هم و با كابل با هم متصل بشن(البته فقط براب پرتابلها نه دسكتاپ)ولي فكر كنم تمركز بيشتر رو امپ باشه بهتره چون قضيه داك در بدترين شرايط هم قابل حل شدن هست ولي در هر حال جزو واجبات هست.
شما اون لینکی که دادم رو نگاه کنی میبینی که جدول کشیده و مشخصات pico و arrow رو سریع میتونی مقایسه کنی
اونجا معلوم میشه که arrow مقدار خیلی کمی گرم تره، که البته توی اوقسمت هم راه حلی براش داده (تریبل رو روی I بزارین) بعد همون جمله که تو پست قبل گذاشتم رو بخونی خیلی جامعه (من بودم باز هم arrow رو برمیداشتم.)
ولی درنهایت دارم میگم اگر هدفت اینه که توی خونه ازش استفاده کنی (توی جیب جا نشه) خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم آمپه و هم دک وهم میشه گفت بهتر از arrow هستش
واقعاً به نکتۀ خوبی اشاره کردی "مزاياي پرتابلها"نقل قول:
راستش خيلي دوست دارم با اين ستاپي كه انتخاب خواهيم كرد به نتيجه دلخواه برسم چون از قبل واقعا از دنياي پرتابل و هدفونهاي داخل گوشي شديدا نا اميد شدم ولي با عنايت و لطف شما وارد اين وادي شدم همچنان اميدوارم بزودي جذب اين سبك هم بشم كه چون نوع صدايي كه دوست دارم تنها ميشه تو هدفونهاي الكترو استاتيك بهش رسيد سعي ميكنم انتظاراتم از داخل گوشي رو به حداقل برسونم تا از مزاياي پرتابلها بي نصيب نشم.
من خودم قدیمها هم این فکر رو کردم، شما یا هدفون فول سایز میگیری با آمپ دسکتاپ که تو خونه استفاده کنی، یا وقتی هدفون داخل گوشی می گیری که بیرون استفاده کنی، پس باید آمپ هم اونقدر کوچیک باشه که بشه همیشه با هدفونت اینور و اونور کردش، یا هدفون رو بدون آمپ استفاده میکنی دیگه
حالا می خوایی فعلاً همین هدفون رو سفارش بده (به شدت میگم اگر میتونی p رو سفارش بده، بعد یدونه مقاومت بگیر، تفاوت مدل s با b توی چند تا خازنه که توی سیم هدفون هست.) صدای مدل b با s توی بیس فرقی نداره، ولی تریبل b بیشتره؛ که در نهایت باعث میشه بیس b کمتر به نظر بیاد
نوش هنوز موجوده
آمپ رو بعداً سفارش بده، وقتی هدفون رسید دستت با همین آمپ من تست کن، اگر دیدی بازم می خوایی سردتر باشه، خب فکر کنم باید به فکر آمپ دیگه ایی بود
نقل قول:
راستش من اين عكس رو وقتي ميبينم، ياده اين ميفتم كه گمراهي تو هر سطحي وجود داره
در سطح كوچه و خيابون، گمراهي ميشه خدا دونستن هدفون بيتس ( البته وقتي علتش عدم آگاهي باشه)
در سطح كسايي كه به اصطلاح چيزي حالشونه، گمراهي ميشه اضافه كردن آمپ و عوض كردن كابل و ... فقط به اين خاطر كه استايل آئوديوفايل داره و در اصل هيچ نتيجه ايي نداره
حرف آئوديوفايل شد :n10:
يادمه قديمها وقتي بعضي كاربرها كه سابقه زيادي تو هدفاي داشتن، موقع ريويو نوشتن، مي گفتن كه: "من آئوديوفايل نيستم" ، هميشه برام سوال بود كه چرا اين حرف رو مي زنن يا مثلا توي هدفاي، كاربرد خاصي از واژه آئوديوفايل داشتن، مثلا پليرهاي هاي فاي من و ... رو اسباب بازي آئوديوفايل ها ميدونستن كه ...
خلاصه تا اينكه از يكي از كاربرهاي معتبر هدفايي توي يدونه از ريويوهاش صحبت جالبي ديدم، اون مي گفت "شمايي كه دارين ريويو من رو مي خونين، توجه داشته باشين كه من يك آئوديوفايل هستم، پس نوشته هاي من رو با كمي اغراق و ادويه اضافي هميشه در نظر بگيرين"
يا مثلا يك جاي ديگه در مورد سبك صدايي كه به احتمال خيلي زياد مورد پسند آئوديوفايل ها قرار ميگيره خوندم، كه صدايي با بيس اندكي گرم و وكال گرم، سبك صداي مورد علاقه آئوديوفايل ها هستش
همه اينها رو گفتم كه يكسري بحث هاي قديمي رو اصلاح كرده باشم و بگم آئوديوفايل، آخرت يا پله نهايي صدا بازي نيست، بلكه مسيرهاي متفاوتي وجود داره. تنها چيزي كه ميشه گفت اينه كه آئوديوفايل نهايت لذت بردن از موسيقي هست و وقتي ما اينطوري تعريفش مي كنيم، اونوقت مي فهميم كه توصيه هاي آئوديوفايل ها براي تجهيزات صوتي رو همواره بايد با احتياط خيلي زياد در موردشون فكر كرد، چونكه در عين اينكه با تجهيزات خيلي زيادي آشنايي دارن ولي فاقد قدرت كافي هستن كه احساسات شخصيشون نسبت به صداي مورد علاقه خودشون رو از قابليت هاي تكنيكي اون وسيله جدا كنن ( كميت رو با كيفيت قاطي مي كنن تو خيلي موارد)
براي همين فرق يك مهندس صداي واقعي با يك آئوديوفايل، اينه كه مهندس صداي واقعي، نسبت به اون كاري كه داره مي كنه آگاهه، يعني نسبت به سليقه صدايي خودش آگاهي داره و ميتونه توصيفش كنه. برخلاف آئوديوفايل كه صرفا لذت خودش از موسيقي ملاكه
اين تعريف من نشون ميده كه:
مهندس صداي واقعي = آئوديوفايل + آگاهی از خود + منطق :n09:
چند وقت پيش هم كه حسين جان اين لينك رو دادن
كه نكات خوبي هم توي اين بود مخصوصا در مورد همين كه مثلا آئوديوفيل فقط يك كلكسيونر نيست و ...
البته من یه دفاعی از خودم بکنم من طرفدار این یارو نیستماااااااااا:n02:نقل قول:
ولی خوب حرفای خیلی جالبی زدی
جالبیش اینکه ممکنه هر کدوم از این وسایل در حقیقت تاثیر خیلی کمی یا حتی بی تاثیر باشند(توی کیفیت مد نظرمه)
ولی خوب وقتی شما باهاشون گوش کنید تاثیر رو کامل احساس کنید
چرا همچین اتفاقی میفته
یه لینک میدم خوددم یکم توضیح میدم
شما روزانه با چشماتون دارین حجم زیادی از اطلاعات رو دریافت میکنین
ولی همه ی این اطلاعات به خوداگاه شما راه پیدا نمیکنه
یک بخشی از مغز مسئولیت داره که بیاد چیزهای کم اهمیت و پر اهمیت رو از هم جدا کنه
مثلا تعداد دگمه های پیرنتون یا تعداد پله هایی که ازش بالا میرین
با اینکه ممکنه هر روز این اطلاعات به ذهنتون منتقل یشه یا این حال به خود اگاه شما متقل نمیشه (به عبارت دیگه شما متوجه نمیشین)
یا مثلا تو یه جمعیت شنیدین و دارین با یکی صحبت میکنین مغز شما میاد و کاری میکنه که صدای بقیه رو کمتر و صدای شخصی رو که دارین باهاش صحبت میکنین بیشتر و بهتر بشنوین(همون noise canceling )
مثلا اتفاقی که برای خود من زیاد میفته اینه که وقتی توی خیابون دارم با هدفون اهنگ گوش میدم هر صدایی شبیه بهصدای بوق ماشین توی اهنگ به شدت توجهم رو جلب میکنه چون ذهن من صدای بوق رو به عنوان یک عامل خطر میدونه و برای همین تو محیط خیابون به شدت به اون واکنش نشون میده.
حالا من میرم یه امپ میخرم مثلا 400 دلار
خوب چون حسابی پولشو دادم دوست دارم حسابی کیفیت صدا رو برام بالا ببره
در ضمن تو یه سری منابع معتبر هم ازش خوندم و مطمئنم رو صدا تاثیر خیلی خوبی خواهد داشت
خوب حالا شروع میکن برای اولین بار بهش گوش میدم:
من کیفیت میخوام و ذهنم به من کیفیت میده اگرچه ممکنه چیزی که قبلا به گوش من میرسیده با چیزی که فعلا به گوشم میرسه کاملا یکی باشه
ولی ذهن من تغییر کرده
البته افراد که تو این مباحث حرفه ای تر(؟) باشند میتونند تا حدودی این بحث رو کنترل کنند.
خوب اگر شما نخواین این اتفاق بیفته راه حل چیهblind testing :
تو این روش شما اطلاعی ندارین که الان دارین با چه source به اهنگ گوش میدین
پس شرایط ذهنتون برای هر دو source یکسان خواهد بود
و تصمیمی که خواهید گرفت منتطقی و نزدیکترین تصمیم به واقعیت خواهد بود. :n09:
راستش من فکر نکردم طرفدار این دوستمونینقل قول:
من هم مستقیماً منظورم این دوستمون نبود، ایشون رو به عنوان یک نماد کلی قلمداد کردم :n17:
راستی توی هدفای، بعضی موقع ها، ملت تموم دستگاه هایی که دارن رو به خاطر عکس گرفتن، کنار هم میزارن و در واقعیت همشون با هم رو استفاده نمی کنن، مثل همین بابایی که عکسش رو گذاشتی، از headstage arrow استفاده نکرده و کابلی بهش وصل نیست
خب من الأن متوجه نتیجه ایی که می خوایی بگیری نشدم واقعاًنقل قول:
ولی خوب حرفای خیلی جالبی زدی
جالبیش اینکه ممکنه هر کدوم از این وسایل در حقیقت تاثیر خیلی کمی یا حتی بی تاثیر باشند(توی کیفیت مد نظرمه)
ولی خوب وقتی شما باهاشون گوش کنید تاثیر رو کامل احساس کنید
چرا همچین اتفاقی میفته
یه لینک میدم خوددم یکم توضیح میدم
شما روزانه با چشماتون دارین حجم زیادی از اطلاعات رو دریافت میکنین
ولی همه ی این اطلاعات به خوداگاه شما راه پیدا نمیکنه
یک بخشی از مغز مسئولیت داره که بیاد چیزهای کم اهمیت و پر اهمیت رو از هم جدا کنه
مثلا تعداد دگمه های پیرنتون یا تعداد پله هایی که ازش بالا میرین
با اینکه ممکنه هر روز این اطلاعات به ذهنتون منتقل یشه یا این حال به خود اگاه شما متقل نمیشه (به عبارت دیگه شما متوجه نمیشین)
یا مثلا تو یه جمعیت شنیدین و دارین با یکی صحبت میکنین مغز شما میاد و کاری میکنه که صدای بقیه رو کمتر و صدای شخصی رو که دارین باهاش صحبت میکنین بیشتر و بهتر بشنوین(همون noise canceling )
مثلا اتفاقی که برای خود من زیاد میفته اینه که وقتی توی خیابون دارم با هدفون اهنگ گوش میدم هر صدایی شبیه بهصدای بوق ماشین توی اهنگ به شدت توجهم رو جلب میکنه چون ذهن من صدای بوق رو به عنوان یک عامل خطر میدونه و برای همین تو محیط خیابون به شدت به اون واکنش نشون میده.
در ضمن تو یه سری منابع معتبر هم ازش خوندم و مطمئنم رو صدا تاثیر خیلی خوبی خواهد داشت
من کیفیت میخوام و ذهنم به من کیفیت میده اگرچه ممکنه چیزی که قبلا به گوش من میرسیده با چیزی که فعلا به گوشم میرسه کاملا یکی باشه
ولی ذهن من تغییر کرده
البته افراد که تو این مباحث حرفه ای تر(؟) باشند میتونند تا حدودی این بحث رو کنترل کنند.
خوب اگر شما نخواین این اتفاق بیفته راه حل چیهblind testing :
تو این روش شما اطلاعی ندارین که الان دارین با چه source به اهنگ گوش میدین
پس شرایط ذهنتون برای هر دو source یکسان خواهد بود
و تصمیمی که خواهید گرفت منتطقی و نزدیکترین تصمیم به واقعیت خواهد بود. :n09:
می خوایی بگی چون مغز ما یک چنین اشتباهاتی می کنه، پس ما بریم و وسایل گرونتر بخریم تا حس با کیفیت بودن بیشتری بهمون القا بشه، در صورتی که در واقعیت کیفیت افزایشی رخ نداده؟
ایشالله لینکی که دادی رو بعداً می خونم، چونکه الأن که این لینک رو دادی، یادم افتاد قدیمها که چند بار در مورد شیوه های تست کردن و شرایط تست کردن چیزی نوشته بودم، چند تا لینک بود که می خواستم بخونمشون؛ و بعداً هم می خواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدلیل اهمیت موضوع) بزارمشون
سعید میدونی audiophile کیه اون شخصی هست که با نوت وساز بزرگ شده و هنر رو لمس کرده ضاعقه شناسه صدا شناسه شاید اصلا خوشش نیاد هدفون رو گوشش بزاره شاید اصلا خوشش نیاد سورس ریکورد شده خیلی گوش بده به اندازه نوجوان های این دوره زمونه و تمایلش بیشتر به اجرا زنده خودش ودیگران داشته باشه
کاملا حرف هات رو قبول دارم و به نظر من نزدیکتره:n02:
اره اینو که میدونم صرفا مزاح کردم:n02:نقل قول:
اره این طرف پیش اون کلکسیونرها هیچی نیست تازه :n09:
اتفاقا این طرف میگفت بستگی به جنس صدایی که دوست دارم بشنوم از هر دوتا امپ استفاده میکنم
[/QUOTE]
خب من الأن متوجه نتیجه ایی که می خوایی بگیری نشدم واقعاً
می خوایی بگی چون مغز ما یک چنین اشتباهاتی می کنه، پس ما بریم و وسایل گرونتر بخریم تا حس با کیفیت بودن بیشتری بهمون القا بشه، در صورتی که در واقعیت کیفیت افزایشی رخ نداده؟
ایشالله لینکی که دادی رو بعداً می خونم، چونکه الأن که این لینک رو دادی، یادم افتاد قدیمها که چند بار در مورد شیوه های تست کردن و شرایط تست کردن چیزی نوشته بودم، چند تا لینک بود که می خواستم بخونمشون؛ و بعداً هم می خواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدلیل اهمیت موضوع) بزارمشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
نه میخوام بگم خیلی وقتا ما به صورت کاملا ناخواسته تحت تاثیر عواملی هستیم که روی تصمیمی که میگیریم تاثیر میزاره
مثلا اگر از همین طرف بپرسی چرا اینا همه پول دادی دوتا امپ خریدی یا داک خریدی
میگه برای اینکه صدای بهتری بگیرم و این شخص به خاطر اینکه تحت تاثیر این عوامله واقعا هم صدا رو بهتر میشنوه
با اینکه ممکنه تغییری ایجاد نشده باشه یا اگرم شده باشه جزئی باشه
مثلا فرض کن پول داک و امپ رو میداد یه هدفون بهتر میخرید
از نظر ما منطقی بود
ولی باورش اینه که سیستم بزرگتر صدای بهتر
و این باور بهش جواب میده
میخوام بگم از نظر من و تو طرف گمراهه
ولی اون چون باور داره سیستم بزرگتر . صدای بهتر
به اون صدای بهتری که میخواد میرسه به روش خودش که با روش من و تو متفاوته ولی بهش جواب میده
پس بهتره هرکس کار خودش رو انجام بده
ضمن اینکه اینی که میگم تو اختلاف کم منظورمه
مثلا دوتا هدفونی که از لهاذ کیفیت صدایی نزدیک هم هستند
ولی خوب همونطور که میدونی اختلاف قیمتیشون ممکنه خیلی زیاد باشه
نه اینکه مثلا یکی بره کلی پول بیتز بده بعد بگیم چون باور داره به صدایی که میخواد میرسه
راستی کار مثبتی کردی دمت گرم یه بحثی باز شد یه کم استفاده کنیم.:n16:
حقیقتش اینه که بعضی وقتا من فکر میکنم که این راهی که ما شروع کریدم اصلا چیهنقل قول:
تو خیلی از استودیوها میبینی مدلهای مانیتوریگ ارزون قیمت akg یا sony رو استفاده میکنند
خوب پس یه هدفونی مثلا یه هدفونی مثل sr-009
جایگاهش کجاست
شرط میبندم این هدفون بیشتر از اونکه تو کار حرفه ای مانیتورینگ و اهنگ سازی استفاده بشه
توسط افرادی استفاده میشه که صرفا برای لذت بردن به موسیقی از اون گوش میکنن
یعنی انگار audiophile بودن بیشتر احساسه تا منطق
لذت بردنه
منطق میگه یه هدفون معمولی هم کافیه
ولی احساس حریسه
تمایل داره بیشتر گوش کنه مدلهای ضعیف و قوی رو داشته باشه تا بیشتر بتونه لذت ببره
من با اين مخالفم، و فكر مي كنم شايد داريم مقداري الكي بحث مي كنيمنقل قول:
ببين ما يك واقعيت داريم، يك حقيقت
واقعيت اون چيزي هستش كه به نظر فرد درسته و حقيقت اون درست بودن مطلق هستش
تمام بحث هاي ما بر اين اساسه كه اون بابايي كه داره از سيستمش استفاده مي كنه، واقعيت غلطي رو معيار كار خودش قرار داده و تمام سعي ما اينه كه حقيقت رو بهش بفهمونيم
حالا يك سوال پيش مياد كه واقعا چه نيازي هست كه ما همه رو از اين واقعيتي كه براي خودشون ساختن بيرون بياريم؟ و حقيقت واقعي رو بهشون بگيم؟ چند تا دليل براي اين كار ميشه آورد:
١- اون واقعيتي كه براي خودشون ساختن، ناشي از گول خوردن توسط شركت هاي بزرگ هستش پس ما وظيفه داريم بهشون آگاهي بديم
٢- اونها براساس اين واقعيتي كه براي خودشون ساختن، دارن هزينه زيادي مي كنن كه ميتونستن اين هزينه رو جاهاي واجب تري انجام بدن
٣- و ...
حالا اومديم كسي همه اينها رو مي دونست و در اصل آگاهانه يك واقعيت خيالي براي خودش درست كرده بود، اونوقت ديگه ما حق نداريم به زور بهش بگيم چكار بكنه يا نه
كار ما فقط آگاهي دادنه، به هيچ وجه نبايد فرد رو تحريك كرد تا به جهت خاصي حركت كنه
راستش من فكر مي كنم يك مقدار تعريف بنده با تو از آىو ديوفايل متفاوته، براي همين سعي مي كنم از اين واژه استفاده نكنم تا كج فهمي ايجاد نشهنقل قول:
حقیقتش اینه که بعضی وقتا من فکر میکنم که این راهی که ما شروع کریدم اصلا چیه
تو خیلی از استودیوها میبینی مدلهای مانیتوریگ ارزون قیمت akg یا sony رو استفاده میکنند
خوب پس یه هدفونی مثلا یه هدفونی مثل sr-009
جایگاهش کجاست
شرط میبندم این هدفون بیشتر از اونکه تو کار حرفه ای مانیتورینگ و اهنگ سازی استفاده بشه
توسط افرادی استفاده میشه که صرفا برای لذت بردن به موسیقی از اون گوش میکنن
یعنی انگار audiophile بودن بیشتر احساسه تا منطق
لذت بردنه
منطق میگه یه هدفون معمولی هم کافیه
ولی احساس حریسه
تمایل داره بیشتر گوش کنه مدلهای ضعیف و قوی رو داشته باشه تا بیشتر بتونه لذت ببره
توي استوديو ها ار هدفون هاي ارزون قيمت فقط استفاده نميشه، همه جور هدفوني دارن، نكته اينه كه كسي كه توي استوديو نشسته، بايد صدا رو از ديد مشتريهاش بشنوه، براي همين بايد بدونه وقتي اين آهنگ رو تو بازار پخش كرد، مشتريهاش وقتي اين آهنگ رو مي شنون چه حسي دارن، براي همين لازمه از هدفوني استفاده كنه كه اكثر مشتري هاش استفاده مي كنن يا از اسپيكري استفاده كنه كه اكثر افراد توي خونه هاشون دارن ( براي همين وقتي هدفوني مثل بيتس فراگير ميشه، تأثيرش رو توي نحوه ضبط كردن و مستر كردن آهنگ ها ميزاره )
از اونور توي استوديو هدفون هاي بالانس آرماتور هزار دلاري هم دارن
ولي براي كسي كه عشق صدا داره و توي خونش نشسته و آهنگ گوش ميده، هدفش فقط نهايت كيفيت هست، براي همين بيشترين خرج ممكن رو مي كنه تا اون كيفيت رو بدست بياره
ولی نمی دونم چرا برای من برعکسه:n13: مثلا میای کلی ریویو و نظر درمورد یک وسیله مثل هدفون میخونی کلی تحقیق و پرس وجو میکنی و در آخر با کلی دردسر و هزینه های گزاف اونو تهیه میکنی ولی وقتی بهش گوش میکنی میگی پس کو اون کیفیتی که این همه ازش تعریف میکردند؟!!نقل قول:
ولی ذهن من تغییر کرده
مگه هدف از این کارا چیزی جز لذت بردنه؟ خب چه اشکالی داره که طرف از وسیله ای که تهیه میکنه هم چشماش لذت ببره، هم جیبش، هم گوشهاش و هم از نگاه های اطرافیان!نقل قول:
خیلی وقتا ما به صورت کاملا ناخواسته تحت تاثیر عواملی هستیم که روی تصمیمی که میگیریم تاثیر میزاره
مثلا اگر از همین طرف بپرسی چرا اینا همه پول دادی دوتا امپ خریدی یا داک خریدی
میگه برای اینکه صدای بهتری بگیرم و این شخص به خاطر اینکه تحت تاثیر این عوامله واقعا هم صدا رو بهتر میشنوه
با اینکه ممکنه تغییری ایجاد نشده باشه یا اگرم شده باشه جزئی باشه
مثلا فرض کن پول داک و امپ رو میداد یه هدفون بهتر میخرید
از نظر ما منطقی بود
ولی باورش اینه که سیستم بزرگتر صدای بهتر
و این باور بهش جواب میده
میخوام بگم از نظر من و تو طرف گمراهه
ولی اون چون باور داره سیستم بزرگتر . صدای بهتر
به اون صدای بهتری که میخواد میرسه به روش خودش که با روش من و تو متفاوته ولی بهش جواب میده
پس بهتره هرکس کار خودش رو انجام بده
ضمن اینکه اینی که میگم تو اختلاف کم منظورمه
مثلا دوتا هدفونی که از لهاذ کیفیت صدایی نزدیک هم هستند
ولی خوب همونطور که میدونی اختلاف قیمتیشون ممکنه خیلی زیاد باشه
نه اینکه مثلا یکی بره کلی پول بیتز بده بعد بگیم چون باور داره به صدایی که میخواد میرسه
این سوالی هست که من همیشه بهش فکر میکنم. با علاقه به موسیقی وارد این راه میشیم بعد به صدا علاقه مند میشیم و ممکنه در این راه مثل یکی از دوستان سلیقه موسیقاییمون از بین بره و فقط یک سری صداهای خاص بهمون لذت بده یا اینکه مثل دوست دیگمون از روی کنجکاوی هدفونهای ارزون قیمت بخریم یا اینکه اینقدر تو رویای صدای واقعی باشیم که بگیم فقط آنالوگ یا اینکه .......نقل قول:
حقیقتش اینه که بعضی وقتا من فکر میکنم که این راهی که ما شروع کریدم اصلا چیه
اصلا یک سوال، برای شما آخر این راه کجاست؟
رسیدن به فلان ستاپ؟ رسیدن به فلان صدا؟ رسیدن به فلان کیفیت؟ یا اصلا راهتون تا بینهایت ادامه داره؟
نشد من قبول ندارمنقل قول:
من میگم audiophile بودن به این نیست که علاقه به شنیده داشته باشی به اینه که درک درستی از صدای طبیعی و نزدکتر به طبیعی داشته باشی
تعمق داشته باشی و با وادی موسیقی آشنا باشی
یه چیزی حسی وهنری برای همین خیلی اکتسابی نیس برای همه هست ولی نه کاملا
همیشه همینه اولش آدم خوشش نمیاد فرقی احساس نمیکنه بعد مدتی برمیگرده به ست آپ های ارزون قیمت بعد اون موقع تفاوت رو احساس میکنه البته برای همه این طور نیست چون کمی سلیقه هم هست سبک هم هست و هر کسی قرار نیست برداشت منطقی از کیفیت داشته باشه مثل عموم مردم ما به دلایل مشخص و واضحنقل قول:
فکر میکنم درست منظورمو نگفتمنقل قول:
من مشکلی ندارم با اینکه این واقعیت رو به این فرد بگم
فقط تو زمانی که باید بهش بگم
میگم حالا که این ست اپ رو داره و از ست اپش راضیه چرا ناراحتش کنم
اگر بعد اومد برای مشاوره و گفت میخوام همچین چیزی بخرم مشخصه که اونجوری که خودم فکر میکنم درسته راهنماییش میکنم
نه اونجوری که خودش فکر میکنه درسته
مثلا اگر یکی بهت بگه اقا من فلان هدفون رو خریدم
بهتره نا امیدش نکنی
بگی هدفون خوبیه
یا امپ خوبیه
فکر میکنم نظر خودتم همین باشه و داریم بیخودی بحث میکنیم:n02:
ولی خوب شاید بد نباشه یه گرد و خاکی از روی تاپیک تکوندیم اونور:n01:
منم همینو میگم که یه محصولاتی مثل satx و hd800 و lcd3 بیشتر برای افراد علاقه مند به موسیقی تولید میشه تا استفاده در ساخت موسیقینقل قول:
ولي براي كسي كه عشق صدا داره و توي خونش نشسته و آهنگ گوش ميده، هدفش فقط نهايت كيفيت هست، براي همين بيشترين خرج ممكن رو مي كنه تا اون كيفيت رو بدست بياره
خوب اولش ممکنهنقل قول:
شاید به خاطر بحث burn in یا اینکه یه مدتی طول میشکه که به صدای جدید عادت کنی
ولی خوب بعد از مدتی که به صدا عادت کردی
برای اینکه بفهمی چقدر صداش خوبه کافیه اون رو با یک هدفون پایینتر از خودش یا هر هدفون عادی در دسترس دیگه ای مقایسه کنی
اون وقت میفهمی کیفیتش کجاست
خوب درسته که هدف اصلی لذت بردنهنقل قول:
مگه هدف از این کارا چیزی جز لذت بردنه؟ خب چه اشکالی داره که طرف از وسیله ای که تهیه میکنه هم چشماش لذت ببره، هم جیبش، هم گوشهاش و هم از نگاه های اطرافیان!
ولی هرکس باید برای خودش اینی که میخواد از چی لذت ببره رو مشخص کنه
مثلا یه هدفون میخوام
اول صدا مهمه
بعد کیفیت ساخت مهمه
بعد قیافه مهمه
بعد.............
و اینکه معمولا باید چندتا هدف فدای بقیه بشند
پس طبیعیه که به هدف های بالاتر بهای بیشتری بدیم
البته جیبش احتمالا لذت نمیبره:n02:
نقل قول:
welcome to head-fi sorry for you're wallet
به نظر من مهم نیست که اخر راه کجا باشه یا در اینده از چه جور صدایی یا ست اپی خوشمون بیادنقل قول:
این سوالی هست که من همیشه بهش فکر میکنم. با علاقه به موسیقی وارد این راه میشیم بعد به صدا علاقه مند میشیم و ممکنه در این راه مثل یکی از دوستان سلیقه موسیقاییمون از بین بره و فقط یک سری صداهای خاص بهمون لذت بده یا اینکه مثل دوست دیگمون از روی کنجکاوی هدفونهای ارزون قیمت بخریم یا اینکه اینقدر تو رویای صدای واقعی باشیم که بگیم فقط آنالوگ یا اینکه .......
اصلا یک سوال، برای شما آخر این راه کجاست؟
رسیدن به فلان ستاپ؟ رسیدن به فلان صدا؟ رسیدن به فلان کیفیت؟ یا اصلا راهتون تا بینهایت ادامه داره؟
مهم اینه که از مسیری که داریم توش میریم لذت ببریم
هر تصمیمی قرار باشه تو اینده بگیریم میگیریم
نه من مخالفمنقل قول:
این مثل اینه که شما بگی هوادارفوتبال کسیه که فوتبال رو به خوبی بشناسه
درسته که هواخواه فوتبال بالاخره کم یا زیاد فوتبال رو میشناسه
ولی کارشناس فوتبال نیست
ببین:
:phile-
someone who enjoys a particular thing or has it as a hobby, or who likes a particular placeقرار نیست علاقه ایجاد تخصص کنه
خوب کلمه هم انگلیسیه
نمیتونیم که معنیشو عوض کنیم.
میفهمم چی میگی استدلالت منطقی و متینه ولی اگه به این تعریف باشه همه هستیم از اونی که هدفون مجانی که تو مسافزت میدند استفاده میکنه و مادر بزرگی که پای رادیو میشینه با عشق گوش میده و....
یه بار دفتر یه هنرمند یک دوستی گفت فلان وسیله رو چه مدلی بخرم خوبه گفتم مشاوره خرید هر چی میگیری این رو از استاد بپرس مثل لپ تاپ و ... یه وسیله خشک و بی روح نیست بحث هنره حسه باید اهلش بگه.
به نظرتون ممکنه در سالیان نزدیک
وقتی بخوایم از بهترین صداها صحبت کنیم
دیگه از r009 و he-90 اسمی نیاریم
یعنی اینقدر کیفیت iem ها بالا بره که حتی جاهایی که مجبور نیستیم(مثلا تو خونه) از اونها استفاده کنیم؟
فعلا كه از لحاظ تكنيكي sr009 بهترين هدفون تاريخه ( تكنيكي يعني نزديك ترين صدا رو به واقعيت داره)
Iem ها همين الانم خيلي مطرحن، من خودم رو كشتم تا اينجا بفهمونم كه iem ها مخصوصا براي ما ايراني ها كه دسترسي به آمپ و دك مناسب نداريم، انتخاب خيلي بهترين
همونهايي كه اصرار دارن فلان هدفون رو بايد با آمپ چند هزار دلاري و دك هزار دلاري استفاده كني تا صداش در بياد، ميان و مي گن فلان iem رو ميشه با آيفون ٤ يا سانسا فيوز به خوبي درايو كرد، حالا ما مياييم و ١٥٠٠ دلار مي ديم پول هدفون و در نهايت با يدونه كارت صداي ٢٠٠ دلاري و آمپ ٤٠٠ دلاري ازش استفاده مي كنيم و خودمون رو اينطوري راضي مي كنيم كه داريم مثلا با يكي از بهترين هدفون هاي دنيا آهنگ گوش ميديم در صورتي كه واقعيت چيز ديگه ايي هستش
نقل قول:
بلندی صدا به معنی کیفیت بالاتر صدا که هدف اصلی آمپلیفای کردن نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه دنبال خریدن هدفون با کیفیت هستید، بدونید که اونها فقط اونقدر خوب هستن که شما خوب تغذیه اشون کنید.
ما با شرايط ايران، و با ورود اولين iem بايد فول سايزها رو فراموش مي كرديم
من درك نمي كنم شركتي مثل *** هدفون hd800 رو وارد مي كنه و بعد در كنارش مياد آمپ لير رو ميفروشه و يك دك معمولي
من هرچي منبع معتبر ديدم، در مورد hd800 يك نظر واحد در مورد يك ويژگيش داشتن، مي گفتن به شدت به سورس وابستست، اگر آمپ معمولي يا دك معمولي داشته باشي، يك تيكه آشغال ( البته با توجه به استانداردهاي هدفون بالاي ١٥٠٠ دلاري) بيشتر نيست
ميپرسي زماني ميرسه كه اسمي از sr009 و ... نياريم؟ من بهت مي گم، براي مايي كه توي ايرانيم، سال ها پيش اين زمان رسيده
البته ميدوني، يكي از مشكلاتي كه هميشه توي اين مبحث بوده و الان هم هست و من هم١٠٠ بار گفتم اينه كه خيلي ها تعريف درستي از كيفيت ندارن و صرفا اون صدايي كه خوششون مياد رو به عنوان كيفيت تلقي مي كنن، تا موقعي كه چنين تعريف شخصي داشته باشيم، صحبت كردن در مورد كيفيت معناي خاصي نداره، توي هدفايي خيلي هاشون سالهاست كه از اين مرحله گذشتن و بعد كه ميان iem ها رو مقايسه مي كنن با فول سايزها، و نتيجه رو مي گن، ما تعجب مي كنيم كه اينها چي مي گن، خيلي ها هم هيچوقت قبول نمي كنن.
ارهنقل قول:
این قضیه خیلی هست
هدفون خوب زیاد تو ایران داریم ولی امپ چی؟
به نظر من این نشون میده که افراد وارد کننده تخصص لازم برای درک این موضوع رو ندارند
میدونی من چی میخوام بگم
میخوام بگم پیشرفت علم داره به جایی میرسه که اروم اروم بتونی همون صدای stax رو با یک iem با خرج کمتر و بدون منبع خاصی (فقط یک پلیر بگیری)
یعنی هر جای دنیا هم که باشی
پول هم برات هیچ مسئله ای نباشه
بازم بری و یدونه iem بخری:n09:
مخصوصا اینکه امکانات و برتری های زیادی بر فول سایزها داره
نمیدونم در جریان پروژه ue هستی یا نه
تو این هدفون میتونی خودت نوع صدای هدفون خودت رو tune کنی
یعنی میشه یه custom custom iem
یعنی حتی اگر گوشات ممکنه با هم کاملا یکسان نباشند میتوی با این هدفون left و right کاملا متفاوتی داشته باشی.
فهميدم منظورت رونقل قول:
ببين خب اين مسيري كه تا الان طي شده و در آينده هم طي ميشه، عمر كمي از iem ها مي گذره و به شدت دارن پيشرفت مي كنن،
الان توي صدا پليرهاي اپل حرف اول رو مي زنن خب، و فراگيري اين پليرها، انگيزه ايي توام براي شركت هاي سازنده هست كه بيان هدفون هايي بسازن كه با همين ها بيشترين كارايي رو داشته باشن
فكر كن شما هميشه يدونه گوشي همراه توي جيبت داري كه فاصلش با سيستم ها فاي شدن، فقط خريد يك هدفون ١٠٠٠ دلاري هست
ولي خب بازم به پاي هدفون هاي فول سايز نخواهند رسيد، همونطور كه هدفون هاي فول سايز به پاي اسپيكر ها نرسيدن، ولي اونچيزي كه واضحه، iem ها هرچه بيشتر و بيشتر، بازار فول سايزها رو دارن مي گيرن
اون پروژه اولتيميت اير هم يك كمي مي دونم ( جزء آخرين مطالبي بود كه قبل از اينكه هدفايي رو زياد سر نزنم، خوندم ) يادمه فعلا توي يكسري ايالت هاي محدود آمريكا قابل دسترسي بود، ولي ايدش كه خيلي خوبه
صحبت از كيفيت صداي بالاي محصولات اپل شد، و اينكه تا حالا اپل يكه تاز بوده، ولي گوشي جديد سامسونگ، يعني s4 از لحاظ كيفيت صدا، خيلي از محصولات اپل رو شرمنده كرده مثل اينكه
از اين به بعد توي هدفاي به جاي ديدن عكس محصولات اپل با هدفون هاي هزار دلاري و آمپ و غيره، شاهد حضور هرچه بيشتر گلكسي s4 هستيم احتمالا