منم دیدمش
هیچ فرقی نکرده
اون فیلمبردار هم چندبار از تو کمک داور رد شد تو بازی منچستر
بازیکنا هنوز کند حرکت میکنند.
دروازبانا هم هنوز سوتی میدند
گزارشگرش هم که دیگه.....
فقط تور دروازش به دلم نشست.
Printable View
منم دیدمش
هیچ فرقی نکرده
اون فیلمبردار هم چندبار از تو کمک داور رد شد تو بازی منچستر
بازیکنا هنوز کند حرکت میکنند.
دروازبانا هم هنوز سوتی میدند
گزارشگرش هم که دیگه.....
فقط تور دروازش به دلم نشست.
دوستان تاریخ انتشار دموی بازی مشخص نشده هنوز؟؟ اگه قرار باشه بازی مهر و آبان بیاد همین روزا هم باید دموی بازی رو بیرون بدن دیگه....
دمو دو هفته قبل از انتشار میاد بیرون...........نقل قول:
نقل قول:
LooooL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه افتضاحی !!
تنها نکته مثبت کفش مرکوریال کریس و لباسای جدید + دوربین بازی بود
: دی
کونامی مجوز 8 تا تیم دیگه را در بخش Other Leagues گرفته...
- Genk (بلژیک)
- Standard Liège (بلژیک)
- Bayer Leverkusen (آلمان)
- Wisła Kraków (لهستان)
- Oţelul Galaţi (رومانی)
- CSKA Moscow (روسیه)
- FC Zürich (سوییس)
- Trabzonspor (ترکیه)
ولی در عوض 8 تا تیم زیر در PES 2012 نخواهند بود...
- Club Brugge (بلژیک)
- Werder Bremen (آلمان)
- Dinamo Bucureşti (رومانی)
- CFR Cluj (رومانی)
- Unirea Urziceni (رومانی)
- Spartak Moscow (روسیه)
- FK Crvena Zvezda (صربستان)
- SK Slavia Praha (جمهوری چک)
--------------------------------------
منبع: ONLY PRO EVOLUTIONS
کی دسته ما می رسه؟؟؟؟؟؟؟
آره بازی زیاد فرقی نکرده بود و هنوز حتی اون حرکت 360 درجه کامل هم تو این ویدئو ها دیده نمیشه ....
نمی دونم وقتی هنوز این حرکت 360 درجه رو بعد دو سال نتونستن کامل تو بازی پیاده کنن چطوری می خوان هوش مصنوعی رو متحول کنن !!
حتی تو اون گلی که ابراهیمویچ می زنه بعد رد شدن از دروازه بان یهو مدافع وای میسته و گل زده میشه ولی به راحتی می تونست با تکل کردن توپ رو دفع کنه..
ویدیوی جدید گیمپلی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2012 Gameplay Video 10 - Penalty Kick
این ویدیو را میتونید از لینک زیر ببینید...
و یا از لینک زیر دانلود کنید...کد:http://www.youtube.com/watch?v=sDCBmXUDsgc
کیفیت FLV 480p - حجم 7.7 MB
---------------------کد:http://hotfile.com/dl/125768046/afa3da3/PES_2012_Gameplay_Video_10_-_Penalty_Kick.flv.html
+ عکسهای جدید
محتوای مخفی: لینک عکسها
هنوز دمویی گیم پلیی از بازی نیومده که بارسا توش باشه
دوست عزیز صفحه قبل گذاشتمش:نقل قول:
هنوز دمویی گیم پلیی از بازی نیومده که بارسا توش باشه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6319630&postcount=158
آقا مرسی عذر می خوام همه صفحه هارو دیده بودم الا اون صفحهنقل قول:
امیدوارم شاهد بازی واقعی PES باشیم نه یک PES شبه FIFA.
واقعا این دویدن و شوت کردن 2011 افتضاح بود(نظر شخصی) شاید دوستان خیلی هم ازش تعریف کنند ولی من همون 2010 رو بیشتر دوست دارم تا این.(قبلا توی 2010 باید با فکر بازی رو جلو می بردی تا گل بزنی حالا 2011 باید نقشه هم بکشی، گل زدن شده هفت خان رستم)
اینم شد بازی.
2012 هم مثل 2011 باشه(البته پیشرفت های 2011 نسبت به 2010 رو نباید ازش چشم پوشی کرد) مفت گرونه.
سلام به همهی دوستان عزیز
ویدیوی جدید گیمپلی که دربارهی دفاع تک به تکه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2012 Gameplay Video - Hold-up play
برای دیدن این ویدیو میتونید از لینک زیر استفاده کنید...
و در لینک زیر هم میتونید همهی ویدیوها را ببینید...کد:http://www.youtube.com/watch?v=G2LY-ixcULY&feature=player_embedded
لینک دانلودکد:http://www.youtube.com/user/officialpes
فرمت FLV 360p - حجم 4 MB
کد:http://hotfile.com/dl/125944052/3f55aa2/PES_2012_Gameplay_Video_09_-_Hold_Up_Play.flv.html
فرمت MP4 720p - حجم 15.7 MB
کد:http://hotfile.com/dl/125947154/10958a9/PES_2012_Gameplay_Video_09_-_Hold_Up_Play.mp4.html
منبع: WENB
به نظر شما PES چند سال اخیر از رنگ های کدر و مات زیادی استفاده نمیکنه؟
یادمه قبلا (سال ها پیش که تو کلوپ WE بازی میکردم!) یه تنوع رنگ قشنگی داشت،هم چمن زمین هم لباس ها با وجود توان گرافیکی به کمتر.
جریان اینکه نام بازیکنان پشت پیراهن بعضی تیمها مثل میلان توی این کلیپ ها ننوشته چیه؟ مثله بازی دوستانه پیش فصل؟
چیزی که خیلی دوست داشتم گرافیک کفش بازیکنان هنگام ورود بازی بود که حل شده!
من پست اول رو نخوندم
کی این بازی میاد؟
با کینک میشه بازی کرد؟(مثلا پنالتی هاش)
لیست استادیوم های pes 2012 ، استادیوم آلیانز ارنا بایرن لیسانس شد .
Licensed Stadia
Old Trafford
Wembley Stadium
Camp Nou
Santiago Bernabeu
Stade De France
Stade Lous II
Il Nuovo Stadio Della Juventus
San Siro
Giuseppe Meazza
Stadio Olimpico
Estadio Dragao
Estadio Jose Alvalade
Estadio Da Luz
Amsterdam Arena
El Monumental
Saitama Stadium 2002
Allianz Arena
Unlicensed Stadia
Burg Stadion
Royal London Stadium
Rose Park Stadium
Bristol Mary Stadium
Estadio Del Nuevo Triunfo
Stade De Sagittaire
Stadio Orione
Ville Marie Stadium
Estadio De Escorpiao
Estadio Amazonas
Estadio De Palenque
Konami Stadium
Mohamed Lewis Stadium
کینکت رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
دوست عزیز طبق گفته رییس شرکت ea بازی fifa 13 کینکت رو ساپورت خواهد کرد. .یعنی فیفایی که امسال میاد نه سال دیگه رو.... .نقل قول:
در نتیجه pes این قابلیتو نداره..... .
.
.
به نظر من بازی باید ساده باشه ، مثل pes 2010 چون خودمون داریم میگیم بازی پس نباید خیلی حرفه ی باشه. من اصلا از fifa 2011 و pes 2011 خوشم نیومد . این که زدن گل تو فوتبال ها هر سال داره سخت تر میشه به نظرم نکته منفی حساب میشه نه مثیت. همین الان یه نظر سنجی بزارید باور کنید که بالاترین امتیاز رو بچه ها به همون pes 98 پلی استیشن 1 میدن ، چون به معنای واقعی بازی هست واسه گل زدن نیاز به تفکر نداره .............
بازهم با pes2011 میشه یه چند نفر رو دریبل کرد و گهگاهی گل هم زدنقل قول:
ولی fifa11 که دریبل کردن هم مشکه
ولی در کل من هردوی این بازی هارو دوست دارم و ازشون لذت میبرم
همیشه هم توی گیم نت پلاسم و شرطی با بچه ها بازی میکنم :31:
من تریلر گیم پلی دیدم بازی رئال آث میلان بود تغییر خاصی مشاهده نشد کسی دید بیاد مارو روشن کنه چه اتفاق جدیدی افتاده تو بازی : دی
:31: :31:نقل قول:
بازهم با pes2011 میشه یه چند نفر رو دریبل کرد و گهگاهی گل هم زد
ولی fifa11 که دریبل کردن هم مشکه
ولی در کل من هردوی این بازی هارو دوست دارم و ازشون لذت میبرم
همیشه هم توی گیم نت پلاسم و شرطی با بچه ها بازی میکنم
واقعا همینطوره باز pes خیلی خوبه ، fifa که هیچی انگار آدم می خواد بازی فکری انجام بده ...........................
کسی میدونه دمو کی میاد؟
مشکل از کسیه که داره بازی میکنه عزیز وگرنه تو Legendary هم گل زدن خیلی آسونه.نقل قول:
ای خدا به پرفروش ترین و بهترین بازی دنیا چه وصله هایی میزنن !:27:نقل قول:
هوش مصنوعی بر شما غلبه کرده !نقل قول:
انگار آدم می خواد بازی فکری انجام بده
دوست عزیز قبل از این که این حرف رو میزدی یک جسنجو می کردی بعد نتیجه می گرفتی فیفا بهترین بازی ورزشی شناخته شده و هر سال بالا ترین نمرات را در سایت های معتبر میگره و کلی جوایز , من نمی خوام طرفداری از فیفا کنم خودم pes باز بودم تا اینکه فیفا یک تکونی به خودش داد پی سی باز ها را خوشحال کرد کنسول که جای خود دارد , تو دنیای واقعی یک تیم چقدر تلاش می کنه چه قدر بازیکن ها فکر می کنن تا به گل برسن گیمر همیشه دوست داره بازی که میکنه شبیه ساز باشه و نکته دیگه فیفا خیلی راحت میشه گل زد و بازیکن دریبل کرد بستگی به مهارت شما دارهنقل قول:
تور دروازه دست خوش تغییر و تحول شده.....:31:نقل قول:
من هم گفتم کمی سخته ، نگفتم نمیشهنقل قول:
اتفاقا این طوری بهتره و به واقعیت نزدیک تره
من عاشق هر دوشونم :40:
دوستان چطوری میشه با شماها آنلاین بازی کرد؟
در جه سختی رو واسه خوشکلی نذاشتن که .... هرکی سختشه اون قسمت مشکلش رو حل می کنه :8:
هی وای من ....
درجه رو که اسون کنید بعد هوش مصنوعی میشه آلوچه و به یاد همون فوتبال هایی که دوست دارین گل بزنید:31:
به نظر من تنها مشکلی که FIFA داره گرافیک و تور دروازه مضخرفشه که وقتی توپ با قدرت بهش می خوره از جاش تکون نمی خوره.
کسانی که به گرافیک بازی اهمیت میدن خوب معلومه pes می خرن ولی کسانی که به گیم پلی اهمیت می دن FIFA می خرن . من از هردوشون خوشم میاد.یک مشکل اساسی که در pes هست این هست که وقتی بازی رو روی TOP Player قرار میدی به رئال مادرید مثلا 10 گل می زنی خوب این غیر طبیعیه باید وقتی رو سخت قرار میدی به زور 1 یا 2 گل بزنی نه 10 تا
تور دروازه تو فیفا مضخرفه؟!؟نقل قول:
به نظر من تنها مشکلی که FIFA داره گرافیک و تور دروازه مضخرفشه که وقتی توپ با قدرت بهش می خوره از جاش تکون نمی خوره.
کسانی که به گرافیک بازی اهمیت میدن خوب معلومه pes می خرن ولی کسانی که به گیم پلی اهمیت می دن FIFA می خرن . من از هردوشون خوشم میاد.یک مشکل اساسی که در pes هست این هست که وقتی بازی رو روی TOP Player قرار میدی به رئال مادرید مثلا 10 گل می زنی خوب این غیر طبیعیه باید وقتی رو سخت قرار میدی به زور 1 یا 2 گل بزنی نه 10 تا
گرافیک بازی مشکل داره؟!
دم افطار شاد شدیم از این نظرات زیبا ...
شما خودت می دونی که تور دربازه مضخرفه.آخه اگه مثلا C.Ronaldo با اون قدرتش یه شوت بزنه بره تو گل تور دروازه 200 کیلومتر کش میاد تو فیفا انگار به دیوار شوت زدی.گرافیک هم شما زمین چمن و صورت ها (مخصوصا صورتها) رو مقایسه کن می فهمی .نقل قول:
عزیز شما Street Fighter IV بازی نمیکنی که اینطور درباره کش اومدن تور دروازه صحبت میکنید؟! :31:نقل قول:
+
گرافیک بازی به نظر شما ضعیفه؟اون هم در برابر pes ؟ !!!!!!!!
صورت ها؟چمن؟اینایی که شما گفتی در بهترین حالت هست و اگر هم دقت کنی شبیه سازی بسیار خوبی داره که PES هم رو یک سری از بازیکنا اصلا همچین چیزی رو نداره!!!! البته فیفا هم رو صورت و طرح چند تا از بازیکنا خوب کار نکرده ولی چند تایی بیشتر نیست! عزیز شما رو چه برداشتی میگی ضعیفه؟! صورت بازیکن ها طبیعی هست و اینکه نورپردازی و چمن بازی هم بهترین کیفیت رو داره و البته جزئیات اش هم نیاز به توضیح نداره!
البته این بحث ها رو اینجا نباید کرد چون مربوط به فیفا هست و بهتره تو تاپیک خودش باشه به هرحال بحث درباره جزئیات فیفا است.
ممنون.:20:
من FIFA 06 رو روی PC بازی میکردم به دلیل پایین بودن سخت افزارم تور دروازه مثل آجر عمل میکرد یعنی هیچ انعطافی نداشت دی:
خوب این چه ربطی داشت به روز درختکاری؟!نقل قول:
من FIFA 06 رو روی PC بازی میکردم به دلیل پایین بودن سخت افزارم تور دروازه مثل آجر عمل میکرد یعنی هیچ انعطافی نداشت دی:
دوستان هر وقت گرافیک PES و فیفا رو مقایسه میکنن اول از هر چیز به چهره بازیکنان اشاره میکنن
اصلا به جنبه های دیگه گرافیک پرداخته نمیشه
نقاط قوتی فیقا مثل گیم پلی - هوش مصنوعی - صداگذاری و نور پردازی خوب اون نادیده گرفته میشه
مودهای بسیار با کیفیتی که داره
لایسنس های مختلف و خیلی نکات دیگه.
به نظر من که فیفا از نقطه نظر گرافیک هم از PES قوی تر و جلوتره
اصلا نمیدونم طرفداران Fifa اینجا چیکار میکنن ؟
تایپک مخصوص pes 2012 زده شده چرا حرفی از fifa میزنید ؟ حالمونو بهم زدید ( آخه فیفا هم شد بازی ) آدم برم آتاری بازی کنه بهتره از فیفاس
نمیخوام طرفداران فیفا بیان واسه من فلسفه بچینن / چون در هیچ صورت قبول ندارم
انتخاب یه بازی و برتر دونستن اون نسبت به رقیبش اونم در بازی فوتبال فقط و فقط بستګی به مذاق بازیکن داره و نمیشه نظرات رو تحمیل کرد چون هر کدومشون نقاط قوت خودشون رو دارننقل قول:
من پارسال بخاطر اینهمه تعریف و تمجیدی که دوستان اهل فن از فیفا نکست (fifa2010 ) در ایکس باکس کردن یدونه ایکس باکس خریدم تا از محبوبترین بازی کامپیوتری خودم یعنی فوتبال نهایت لذت رو ببرم
ولی وقتی ایکس باکس رو فقط و فقط با یک بازی فیفا 2010 خریدم و ۶ماه حتی سراغ pes هم نرفتم , در آخر نتونستم با فیفا کنار بیام و ازش لذت ببرم و این قضیه امسال هم با fifa 2011 برام پیش اومد
اینو فقط بخاطر بحث های بی نتیجه اساتید عزیز که الان در این تاپیک به جریان افتاده عرض کردم
فیفا تو این چند ساله خیلی پیشرفت کرده و دیګه سال 1998 نیست که همه به فیفا به چشم یه بازی سطح پایین فوتبال نګاه کنن و در حال حاضر بسیار قابل احترام هست ولی این دلیل نمیشه که به pes چندین سال یکه تاز بوده و توی این چند سال اصالت خودش رو خدشه دار کرده بی احترامی کنیم
خواهش میکنم دوباره بحث فیفا و pes رو پیش نکشید
یه چیزی داریم به اسم آمار و ارقام رسمی،این خیلی فراتر از خونه شما و گیم نت سرکوچه و بچه هایی هست که میرن اونجا بازی میکنن.نقل قول:
pes اصلا برای خیلی از گیمرها تو خیلی کشورها وجود خارجی نداشته که بخواد یکه تاز باشه (بجز تو گیم نت سر کوچه)
یه بازی هست که بجز تو آسیا بیرون از اون به ندرت میشناسند چه برسه به اینکه بخرند و پیگیر بازی کردنش هم بشن.
FIFA هر نسخه اش که میاد یکسال تمام تو تاپ لیست فروش هست فقط!! نسخه های کپیش دیگه بماند
نمرات بازی..از دو سایت معتبر !
PES2011
GAMESPOT=8
IGN=9
&
FIFA11
GAMESPOT=9
IGN=8.5
!!! خسته نباشید...