st30 خیلی بهتره..............نقل قول:
Printable View
st30 خیلی بهتره..............نقل قول:
توتصاویر معمولی مثل تلویزیون ایران نه چندان ولی باکابل hdmi میتونی تصاویر hd را با کیفیت و وضوح بهتری ببینی.نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده؟!:41:نقل قول:
سلام
من هفته پیش این TV رو گرفتم.
گیرنده دیجیتالش کمی تاخیر داره ولی کیفیت تصویرش خوبه و مشکل عدم انطباق نداره.
کنتراست از هم رده های سامسونگ کمتره ولی کیفیت تصویر خیلی بیشتره ( بدلیل کاهش نویز تصویر و پردازش تصویر).
من یه فیلم 3d حدود 9Gig رو از طریق لپتاپ با سیستم dlna تماشا کردم و حقیقتاً لذت بردم. دوستانی که از کیفیت 3d راضی نیستند باید یه فیلم با کیفیت بالا باش تماشا کنند.
سلام من از تاپیک کلیپهای سه بعدی این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم و با فلش پخش کردم ولی تی وی نشناخت و سه بعدی پخش نکرد.
یک کاربر گفت باید بزارم رو تنظیم پهلو به پهلو چجوری باید این کارو کرد؟
کسی نبود جواب بده؟؟ من رفتم تو تنظیمات ولی فقط حالت خاموش و شبیه سازی شده بود.حالتهای دیگه وجود نداشت! در حال پخش این کلیپ هم این کارو کردم.نقل قول:
یعنی نمیتونه از رو فلش سه بعدی پخش کنه؟
میشه لطفا بفرمائید با چه نرم افزاری تونستید 9 گیگ فیلم رو با dlna ببینید و اینکه آیا با شبکه وایرلس بود یا کابلی؟ چون من فیلمهای خیلی کوتاه رو هم با وایرلس نمی تونم در dlna راحت ببینم. البته به مشخصات کامپیوتر هم خیلی بستگی داره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
از رو فلش هم 3d پخش میکنه
بعضی از سه بعدی ها هستن که وقتی میخوای پخش کنی تلویزیون میزنه 3d signal detected. تو این حالت فقط سه بعدی را میشه on یا off کرد و گزینه دیگه ای نداره
فیلم هایی که سه بعدی هستن و لی نمیزنه 3d signal detected و پهلو به پهلو یا بالا پایین نمایش میده را شما باید 3d را روشن کنی و انتخاب کنی که چه نوع 3d هستش.حتی فیلم غیر 3d را هم میشه اینجوری کرد که کلا به هم میریزه.
ارتباطی به اینکه از رو فلش پخش بشه یا نشه نداره
سلام بچه ها.الان قیمت 40 اینچ این tv چنده و لطفا یه نمایندگی معتبر برای خرید این تلویزیون معرفی کنید.
تقریبا یه هفته اس ورژن جدید اومده: 4.002GAA
سلامنقل قول:
من امروز از فروشگاه سونی خریدم 1.710.000
از بقیه نمایندگی ها تا حدود 100.000 تومن هم ارزونتر بود :)
یکی از دوستان گفته از فروشگاه سونی در جمهوری باکابل hdmi دیروز خریده 1710:11:نقل قول:
دوستان سلام این مشکل ساپورت زبان فارسی تی وی های سونی حل نشد؟ تنها دلیلی که این تی وی رو نمیخرم همینه
چرا یه ایمیل به سایت سونی نمیزنین که مشکل زبان فارسی رو تو اپدیت های بعدی حل کنن؟!
درود
بچه الان قیمت40 اینچ این تیوی چقدر است و یک سوال وقتی میخوام فیلم سه بعدی ببینم حتما باید پخش سه بعدی داشته باشم یا با اتصال لپ تاپ میشه ؟
خیرنقل قول:
با لپ تاپ و usb هم میشه
46ex720 diruz bane gheymat gerftam 1800 bud
میخواستم بدونم من این مدلو برم بیارم باز برای فیلم های تری دی که داخل هارد دارم احتیاج به دستگاهی برای پخشش هست؟ یا مستقیمآ با کیفیت عالی پخش میکنه؟
و اینکه کنتراست این مدل چنده؟
سلام led sony مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه خصوصیاتش رو بگید و قیمت:؟
با سلامنقل قول:
میشه بگی چه جوری میشه با لب تاپ و usb فیلم سه بعدی دید؟البته با ex720
یا حق
من چند تا سوال دارم در خصوص 40 EX720
1- تی وی من زبان فارسی نداره فقط انگلیسی و فکر کنم ژاپنی داره آیا همه اینجوریه؟چه جوری میشه فارسی را به تنظیمات اضافه کرد؟
2-گیرنده دیجیتال تی وی فقط فقط شبکه 1 تا 5 و آموزش و قران را می گیره شبکه خبر را هم میزنه NO video و بقیه شبکه های دیجیتال را نمی گیره چند بار هم سرچ کردم ولی نیاورد(در صورتیکه قبلا می گرفت )
3- با کابل به اینترنت وصل شدم و گزینه software update را زدم و تا 100 هم رفت و yes بعد از آپدیت را هم زدم و تی وی چند لحظه هم خاموش شد و دوباره آن شد می خواستن بدانم من چی را آپدیت کردم چون در ظاهر چیزی تغییر نکرده
4-گزینه X-Reality چه خصوصیت است و بطور پیش فرض فعال است یا باید فعال شود؟
یا حق
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
سلام
می شه لطفا لینگ دانلود اخرین نرم افزار
KDL-46EX720
را برای من قرار بدهید
فرق بین نرم افزار های اسیا اقيانوسيه و اسیا خاورمیانه چی هستش
باتشکر
آخرین ورژن فریم فور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه Asia Pacific را انتخاب کنید
سلامنقل قول:
داداش من می خواهم این نرم افزار را نصب بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی که ندارد؟؟؟
بعد این نسخه اسیا و اقانوسیه هستش
چون من فکر می کردم حتما باید نسخه اسیا و خاورمیانه را نصب بکنیم
پس نسخه اقانوسیه را نصب بکنیم مشکلی نیست
ممنون
من این تی وی رو میخوام یخرم EX720 اینچ فقط یه سوال دارم که کسی با اینترنتش بجز اپدیت کردن کارکرده ؟ من برام خیلیمهمه که بدونم از طریق کابل LAN میشه وبگردی کرد یا جی میل و ایمیل رو چک کرد و ... یا فقط یه سری سایتها و گزینه های پیشنهادی خودش رو فقط داره مثل یوتوپ و از این چیزا که بدرد ما نمیخوره !ممنون میشه پاسخ دقیق و کاملی بدید این 200 هرتزش بدجوری چشممو گرفته :11:
سلام
با پیشنهاد دوستان این مدل هم به لیست اضافه شد!
گزینه اولم LG LW57000 هست که البته الان جشنواره نیست و هنوز مطمئن نیستم عینک همراهش داره یا نه..
بعد این مدل سونی که با مطالعه این تاپیک سوال برام پیش اومد :
شبکه های دیجیتال خودمون بدون مشکل نمایش داده میشه ؟؟
در مورد سه بعدی چطور، متوسطه خوبه عالیه.. چی شد بالاخره ؟؟؟
آیا 3D - عینک = سردرد و سرگیجه و ....!!؟؟
میخوام چند سال واسم کار کنه و نمیخوام بعدها پشیمون شم.. :13:
قیمت دقیق/نمایندگی چنده الان ؟؟
سپاس/ :20:
باور کنید ثواب داره اگه پاسخ بدید..نقل قول:
چون قصد خرید دارم و با راهنمائی مناسب میشه بهترین انتخاب رو داشت و از انتخاب خوب سال ها لذت برد.. :8:
لطفا... :20:
سوال منم ثواب داره:31::31::31:نقل قول:
سونی همه شبکه های دیجیتال رو میگیره جز کانال 6نقل قول:
کلا رو سه بعدیش زیاد حساب نکن ( حتی پیشنهاد میدم EX-520 رو که عین همینه و سه بعدی نداره بخری ) سونی اون سری HX سه بعدی قابل قبولی داره نه سری EX
قیمت تو نمایندگی ها که یر به فلک کیشیده ( البته چون نمایندگی عادت داره 3 برابر قیمت جهانی بفروشه و دلار رو 3000 تومان حساب کنه- البته بماند که سری EX سونی ساخت ایران هست)
الان او نمایندگی:
46EX720=2900
46EX520=2600
و تو بانه:
46EX720=1750
46EX520=1500
یه 100 تومن هم کرایه حمل به تهران
و اگه کلا دنبال زیاد کار کردن هستی سونی و پاناسونیک خراب بشو نیستن ( ما هرچی سونی و پاناسونیک داشتیم بالای 10 سال برامون کار کرد ولی بقیه مارک ها کمتر)
البته در خرید سونی اینم در نظر بگیر تقریبا در usb هیچ فرمتی رو پخش نمیکنه و باید حتما HD media Player بخری واسش. (من خودم Ex520 و بابا اینا EX700 دارن آرزو بدل موندم یه بار فلش بزنم بهش یه فایل تصویری مثل آدم پخش کنه و صد نوع تبدیل کردن فرمت نخواد که البته این مشکل با خرید یک HD media Player حل میشه)
ممنون خدا خیرت بده.. :10:
پس رفت آخر لیست! تا این لحظه برتری در لیست با LG LW57000 می باشد! :46:
پس منم EX520 شاید بردارم ولی اینترنت برام مهمه
من EX-720 چهل اینچو بدون گارانتی امروز گرفتم 1400000 هنوز راش ننداختم ...:10:
کسی از دوستان کمک به من نمی کندنقل قول:
من نسخه اسیا اقانوسیه را نصب بکنم ایرادی ندارد؟؟
سلام، من این آپدیت رو خیلی وقته نصب کردم و مشکلی هم نداره.
برای اپدیت کردن پس از ان زیپ کردن یه پوشه زرد رنگ میاد اونو همینطوری بریزیم تو فلش یا باز شده اونو ؟؟؟ بعدش به تی وی بزنم وبعدش چی ؟ ممنون میشم از شما :10:
بهتره اول فلش رو فرمت با fat32 کنید بعد کل فولدر آنزیپ شده رو توش بریزید. دقت کنید هیچ فایل یا فولدر دیگه ای کنارش نباشه. بعد که به پورت usb بزنید خود بخود آپدیت شروع می شه و لازم نیست هیچ کار دیگه ای انجام بشه تا وقتی که پیغام update completed میده.
ممنون انجام دادم سیستم بروز شد:11:نقل قول:
باید فلش حاوی فیلم یا کلیپی چیزی یا مثلا بلوری رو بهش وصل کنی اونوقت میبینی که بجز خگزینه خاوش و شبیه سازی شده بستگی به فیلمت دو گزینه دیگم اضافه میشه :10:نقل قول:
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم مثلا ایمیل خودو رو با اینترنتش چک کنم یا وبگردی کنم اینترنتم از طریق کابل ADSL 512KBS بهش وصلع مثل اینکه فقط سایتهایی رو که داره میتونی مرور کنی درسته ؟؟؟:13:
نه. در internet browser گزینه option رو بزن و enter url رو انتخاب کن و سایت مورد نظر تو تایپ کن. فقط اینو بدونین که وضعیت موبایلی سایتهایی که حالت موبایلی دارند رو میاره.
اینو نمی دونستم. حالا اگر بخوایم به صورت معمولی باز بشه تکلیف چیه؟نقل قول:
سلام دوستان ما تا فردا عصر قراره یه 46EX720 اینچ از بانه بخریم
به قیمت 1530 تومن:10:،
همه تی وی ها یه مشکلاتی دارن،
میشه یکی بهم بگه مشکلات این تی وی چیه؟
که اگه مشکلی داره یه مدل دیگه بردارم یا اصلا بیخیال شم فعلا.
پیشاپیش ممنونم، باشه جبران کنیم...:11: