احتمالش کمتر از 10% هستش رفیق :46:نقل قول:
ایشالله مودریچ میاد :10:
Printable View
احتمالش کمتر از 10% هستش رفیق :46:نقل قول:
ایشالله مودریچ میاد :10:
سلام
غرض از مزاحمت : دی
لباس سوم چلسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حضور مکه له له در کوبهام
کلود مکه له له بازیکن سابق تیم فوتبال چلسی عصر امروز در تمرینات این تیم دیده شد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، امروز تمرین چلسی با حضور ملی پوشان این تیم و همچنین نخستین حضور لوکاکو بسیار مهیج دنبال شد.
از سوی دیگر کلود مکه له له ستاره فرانسوی سابق چلسی با حضور در کوبهام و گپ زدن با همبازیان سابقش تمرین آبی ها را ترک کرد.
پ.ن :
قضیه ی این انگشته چیه ؟:دی
چلسی برای جذب آلوارو پریرا 18 میلیون بعلاوه یک بازیکن خود را می دهد
باشگاه چلسی قصد دارد آلوارو پریرا مدافع باشگاه پورتو را به خدمت بگیرد.
سایت گل – باشگاه چلسی قصد دارد با ارائه پیشنهادی 18 میلیون یورویی بعلاوه یک بازیکن خود آلوارو پریرا مدافع چپ پورتو را به خدمت بگیرد.
آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی تلاش می کند مسئولان باشگاه اسبق خود را برای انتقال مدافعی 25 ساله ای که رضایت نامه اش 30 میلیون یورو است متقاعد کند.
سرمربی فعلی چلسی که فصل گذشته با پورتو تربل کرد اکنون قصد دارد با ارائه پول و یک بازیکن خود پریرا را به خدمت بگیرد.
این در حالی است که یک منبع نزدیک به باشگاه پورتو می گوید این باشگاه هنوز پیشنهاد رسمی برای فروش مدافع اروگوئه ای خود دریافت نکرده است.
چند روز پیش بود که مدیر برنامه های پریرا گفت این بازیکن از حضور در پورتو راضی است اما با پیشنهاد چندین باشگاه بزرگ اروپایی روبرو شده است.
قرارداد فعلی پریرا در سال 2015 با پورتو به اتمام می رسد.
لینک منبع:کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/08/12/2617181/%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%B1%D8%A7-18-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%88%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7
ویلاس بواس: اگر هر چهار جام را با چلسی ببرم خداحافظی می کنم
سرمربی پرتغالی چلسی به شوخی اعلام کرد اگر هر چهار جام را ببرد از این تیم لندنی خداحافظی خواهد کرد.
سایت گل – آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی پورتو به شوخی اعلام کرد اگر هر چهار جام اصلی این فصل را از آن خود کند از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
او معتقد است کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر از اهمیت بیشتری نسبت به بقیه جام ها برخوردار است.
او می گوید:" اگر عنوان قهرمانی لیگ برتر را کسب نکنیم از تیمم راضی نخواهم بود. اگر هم چهار جام اصلی را تصاحب کنیم از دنیای فوتبال خداحافظی خواهم کرد."
"می خواهم با چلسی همه جام های ممکن را تصاحب کنم. بازیکنان من انگیزه بسیار بالایی دارند و روی تک تک آنها حساب ویژه ای باز کرده ام."
ویلاس بواس در زمان حضورش در پورتو همین کار را کرد و در یک فصل تمام جام های ممکن را کسب کرد. او امیدوار است بتواند این اتفاق را با چلسی رقم بزند.
چلسی در اولین دیدار خود در لیگ برتر به مصاف استوک سیتی خواهد رفت.
ویلاس بواس در مورد این بازی می گوید:" استوک فوتبال اصلی انگلیسی را ارائه خواهد داد و امیدوارم بتوانیم با برنامه ریزی که کرده ایم این تیم را شکست دهیم و لیگ برتر را با پیروزی آغاز کنیم."
لینک منبع:
ویلاس بواس: تورس آماده استکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/13/2617848/%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%87%D8%B1-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A8%D8%B1%D9%85-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85
سرمربی تیم فوتبال چلسی از آمادگی فرناندو تورس برای حضور در بازی آتی تیمش می گوید.
سایت گل - به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، از آنجایی که گفته می شد تعویض زود هنگام فرناندو تورس در بازی تیم ملی اسپانیا برابر ایتالیا به دلیل مصدومیت النینو بوده است ، آندره ویلاس بواس را بر این داشت که در این خصوص در صحبت هایش اینگونه بگوید :" تورس برای سفر به استوک باید آماده باشد تا انتخاب شود."
آندره گفت :" دیروز چیزی از قبل و در زمان بازی اش را به یاد نداشت . اما او بازگشته است و امروز تمرین کرده است و آماده انتخاب شدن برای ترکیب است." وی همچنین در خصوص دیوید لوئیز گفت :" دیوید لوئیز مطمئنا در این بازی خارج از ترکیب خواهد بود . او کمی دچار مصدومیت شده است که گفته می شود یک هفته نیاز به استراحت دارد ، امیدواریم هر چه زودتر به ترکیب تیم بازگردد . "
لینک منبع:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/13/2617656/%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%B3-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
وعده سرمربي چلسي به هواداران
تورس به بازي با استوكسيتي ميرسد
خبرگزاري فارس: مهاجم اسپانيايي چلسي با پشت سرگذاشتن دوره نقاهت كوتاه مدتش به بازي با استوكسيتي خواهد رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديليميل، فرناندو تورس كه زمستان گذشته از ليورپول راهي استامفوردبريج شد، در بازي چهارشنبه گذشته تيم كشورش مقابل ايتاليا در شهر باري، دچار آسيبديدگي از ناجيه پا شد. همين امر حضورش را در بازي روز يكشنبه (فردا) از هفته نخست ليگ برتر مقابل استوكسيتي را در هالهاي ابهام قرارداد.
مهاجم تكنيكي به اين خاطر روز پنجشنبه و جمعه نيز استراحت كرد، اما آندره وياس بواس، سرمربي پرتغالي استامفوردبريجيها اظهار داشت اين گلزن به موقع براي بازي خارج از خانه در استوكسيتي آماده خواهد شد.
در جدال چهارشنبه شب ايتاليا موفق شد 2 بر يك بر اسپانيا غلبه كند.
انتهاي پيام/خ
استوک 0-0 چلسی؛ توقف آبی ها در ایستگاه اول
با تساوی چلسی، منچستریونایتد این فرصت را خواهد داشت تا با پیروزی مقابل وست بروم، از همین هفته ابتدایی از رقبا فاصله بگیرد.
سایت گل- تیم چلسی در اولین دیدارش در رقابت های فصل جدید لیگ برتر انگلیس در خانه استوک به نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل نرسید تا بعد از لیورپول و آرسنال، دیگر تیم بزرگ جزیره فصل را با تساوی آغاز کند.
در این دیدار که اولین حضور رسمی آندره ویلاس بواس روی نیمکت هدایت چلسی بود، تورس به عنوان مهاجم اصلی به میدان رفت و دروگبا و آنلکا از روی نیمکت بازی را آغاز کردند اما مهاجم اسپانیایی بار دیگر در گلزنی ناکام بود و در نهایت در دقایق پایانی بازی جای خود را به یوسی بنایون داد.
سرمربی پرتغالی با تعویض هایی که انجام داد نشان داد قصد دارد هر طور شده در این دیدار به سه امتیاز برسد اما حتی فرستادن دروگبا و آنلکا و بازی کردن با سه مهاجم هم نتوانست موجب شکسته شدن قفل دروازه استوک سیتی شود.
بهترین موقعیت آبی ها در این دیدار را در دقایق پایانی نیکلاس انلکا از دست داد تا منچستریونایتد این فرصت را داشته باشد که با پیروزی مقابل وست بروم، از همین هفته ابتدایی از رقبا فاصله بگیرد.
شیاطین سرخ تا دقایقی دیگر به مصاف شاگردان روی هاجسون خواهند رفت.
لینک منبع:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/14/2619663/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%DA%A9-0-0-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84
فرناندو تورس: دو پنالتی برای ما گرفته نشد
مهاجم اسپانیایی آبی ها از نمایش تیمش در دیدار مقابل استوک راضی است اما از نتیجه به دست آمده رضایت ندارد.
سایت گل- فرناندو تورس، مهاجم چلسی، بعد از تساوی 0-0 تیمش مقابل استوک سیتی در اولین هفته از فصل جدید اعلام کرد که داور باید دو پنالتی در این دیدار به سود تیمش اعلام می کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نتیجه ناامید کننده ای بود زیرا ما چند موقعیت گلزنی داشتیم و دو پنالتی مسلم که یکی از آنها روی من اتفاق افتاد، گرفته نشد.
فکر می کنم پنالتی های واضحی بود اما در پایان، 90 دقیقه برای گلزنی کافی نبود. به دنبال بهانه نیستیم اما فکر می کنم زمان کافی برای گلزنی نداشتیم.
ما دو امتیاز را از دست دادیم. این اولین بازی فصل است و یک امتیاز نتیجه فوق العاده ای نیست. اما بازی در خانه استوک و مقابل چنین تیمی دشوار است اما ما باید به راهمان ادامه بدهیم.
" من فکر می کنم که آمادگی خوبی را به نمایش گذاشتیم. بازی مقابل تیمی مانند اسوک آسان نیست و ما باید تلاش زیادی انجام می دادیم. این اولین بازی بود و هنوز بازی های زیادی باقی مانده؛ امیدارم در بازی های باقی مانده نتایج بهتری کسب کنیم. از همین حالا باید به فکر بازی بعدی باشیم. ما از نمایش مان راضی هستیم اما از نتیجه نه."
این تساوی های 0-0 اعصاب منو خورد میکنه!
90 دقیقه حمله کنی و نتوی یه گل بزنی
فکر کنم یه بازی با نیوکاسل بود که کاملشو دیدم بگم درصد مالکیت 80-20 بود اغراق نکردم ولی آخرش 0-0 شد
این بازی هم گویا چلسی خیلی حمله کرده ولی دریغ از یک گل:41:
بعد از اون ور همیشه منچستر با گلهای آخر بازی 3 امتیاز 3امتیاز میگیره و قهرمان میشه:19:
دقیقا...خیلی دردناکه !:41:نقل قول:
امیدوارم چلسی این مشکلش رو حل کنه :20:
آندره : بازی در کنترل ما بود
آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش توانسته به خوبی بازی را در کنترل خود گیرد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس که برای نخستین بار نیمکت چلسی را به طور رسمی تجربه می کرد در کنفرانس خبری بعد از بازی تیمش برابر استوک سیتی حضور پیدا کرد و این چنین صحبت هایش را شروع کرد :" من نمی توانم به یک امتیاز راضی باشم ، هرچند که این بازی یکی از سخت ترین بازی های خارج از خانه ما بود . "
آندره اضافه کرد :" در فصل گذشته فکر می کنم استوک 10 پیروزی در خانه اش کسب کرده و چند تساوی بدست آورده است ، پس برای رقابت بین ما تساوی نتیجه بدی به حساب نمی آید ، مطمئنا شروع فوق العاده ای نبوده است اما ما از اینکه در نیمه دوم بازی خود را به نمایش در آوردیم خوشحالیم."
او گفت :" در نیمه اول ما قادر به دفع بازی آنها بودیم اما ما تلاش خود را در مقابل آنها انجام دادیم اما نتوانستیم توپ را به نفع خود روی زمین بیاوریم . ما نتوانستیم از فرصت هایی که در نیمه دوم آنها را مدیریت کردیم استفاده کنیم و متاسفانه گلی به ثمر نرسید.در نیمه دوم ، ما خیلی به هم نزدیک بودیم و در نیمه خودمان بازی می کردیم . بیشتر بازی در کنترل ما بود اما متاسفانه نتوانستیم راه رسیدن به تور دروازه را پیدا کنیم ."
گزارش تصویری - اولین قدم یک امتیازی
گزارش تصویری نخستین دیدار آبی های لندن در لیگ 2011-2012
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، برای دیدن گزارش کامل تصویری می توانید به گالری عکس مراجعه فرمائید و یا از لینک زیر دیدن فرمائید :
احتمال انتقال نیمار به چلسی
چلسی حاضر شده است برای به خدمت گیری نیمار 40 میلیون پوند پرداخت کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه روبرتو دی متئو ، مربی تیم فوتبال چلسی برای دیدن بازی نیمار به سفر رفت ، شایعات رسیدن نیمار به چلسی را افزایش داد . در این میان گفته می شود رئال مادرید رقیب اصلی چلسی برای به خدمت گیری نیمار می باشد.
در این خصوص یک منبع از باشگاه سانتوس گفت :" روبرتو ( دی میتئو ) از آنچه دیده بود تحت تاثیر قرار گرفته بود ، بچه با استعداد واقعی است . "
وی همچنین گفت :" رئال مادرید به طور جدی بدنبال امضای قرارداد با او بود ، اما برای دلیل و یا مذاکرات دیگر ، این انتقال بسته شد . مذاکرات در خصوص پول است و پیشنهاد 40 میلیون پوندی بر روی میز ، نیمار می تواند به زودی بازیکن چلسی شود."
به نظر می رسد پس از حضور دی متئو برای زیر نظر گرفتن دی متئو در دیدار تیم های برزیل و آلمان ، انتقال نیمار به لندن جدی تر از گذشته دنبال می شود.
پیشنهاد جدید چلسی به تاتنهام: کالو را هم میدهیم
برطبق این پیشنهاد جدید چلسی برای خرید مودریچ، کالو را هم به تیم سفیدپوش لندنی خواهد داد
سایت گل – اشتهای آندره ویلاس بواس برای خرید لوکا مودریچ ستاره خط میانی تاتنهام تمام شدنی نیست. مدیران چلسی امروز پیشنهاد تازهای را روی میز تاتنهامیها گذاشتند. برطبق این پیشنهاد چلسی برای خرید مودریچ، سالومون کالو بازیکن آفریقایی خود را قربانی خواهد کرد.
برطبق این پیشنهاد جدید چلسی برای خرید مودریچ، کالو را هم به تیم سفیدپوش لندنی خواهد داد. به این ترتیب ارزش این انتقال مبلغی بالاتر از 27میلیون پوند خواهد بود. این سومین پیشنهاد چلسی به تاتنهام است. چلسی که در اولین بازی خود در لیگ برتر به نتیجه تساوی رضایت داد به این بازیکن احساس نیاز فوقالعادهای میکند این در حالی است که برای تاتنهام ایدهآل این است که با حفظ مودریچ یک مهاجم درجه اول را به وایت هارت لین بیاورد. برای چلسی که 7مهاجم دارد (کالو، تورس، دروگبا، آنلکا، استاریج، راملو، لوکالو) راحتترین کار، استفاده از یکی از این جمع برای معاوضه با تاتنهام است. البته رد نپ مربی تاتنهام قصد دارد آده بایور را به این تیم بیاورد.
کالوی 26ساله در بازی اول چلسی مقابل استوسیتی به عنوان مهاجم سمت راست بازی کرد. او در فصل گذشته 10 گل برای چلسی به ثمر رساند اما به نظر نمیرسد شرایطی داشته باشد که بتواند با اتکا به آن دسته بالا را در مذاکره با مدیران چلسی داشته باشد. ویلاس بوآس امیدوار است مودریچ هر چه سریعتر با پیراهن آبی چلسی عکس یادگاری بیاندازد.
مودریچ اهل کرواسی است و میتواند یک بازیگردان ایدهآل برای چلسی باشد.
لینک منبع:
پتر چک: تورس به زودی به اوج برمی گرددکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/16/2622331/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D9%88-%D8%B1%D8%A7-%D9%87%D9%85-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85
این ملی پوش اسپانیایی در تساوی این هفته چلسی مقابل استوک در ترکیب اصلی آبی ها قرار داشت اما موفق به گلزنی نشد.
سایت گل- پتر چک، دروازه بان، چلسی، معتقد است که فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی تیمش به زودی به دوران اوجش بازخواهد گشت.
این ملی پوش اسپانیایی در تساوی این هفته چلسی مقابل استوک در ترکیب اصلی آبی ها قرار داشت اما موفق به گلزنی نشد.
لینک منبع:
آنلکا می خواهد چلسی را ترک کندکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/16/2622150/%D9%BE%D8%AA%D8%B1-%DA%86%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%88%D8%AC-%D8%A8%D8%B1%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%AF
سایت گل - نیکلاس آنلکا مهاجم 32 ساله باشگاه چلسی قصد دارد این تیم را ترک کند. با توجه به اینکه آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی تمام برنامه های خود را روی فرناندو تورس بنا کرده و کمتر به دروگبا و آنلکا بها می دهد.
در حالی که دروگبا برای تمدید قراردادش با مسئولان چلسی مذاکره می کند آنلکا که یک سال از قراردادش با این تیم باقی مانده قصد دارد استمفورد بریج را ترک کند.
مهاجم اسبق تیم های آرسنال، لیورپول، منچسترسیتی و بولتون در دقیقه 66 دیدار مقابل استوک سیتی به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد.
آنلکا پیش از این گفته بود تاپان قراردادش در چلسی خواهد ما اما اکنون با شرایط موجود دیگر قصد ماندن ندارد و می خواهد این تیم لندنی را ترک کند.
آنلکا در سال 2008 با رقم 15 میلیون پوند از بولتون به چلسی پیوست. او یکی از سه بازیکنی است که موفق شده اند لیگ برتر را با دو باشگاه متفاوت کسب کنند. او در زمان حضورش در آرسنال به این عنوان دست پیدا کرده بود.
آنلکا در سال های 2009 و 2010 با چلسی قهرمان جام حذفی شد. پنالتی که او در فینال لیگ قهرمانان سال 2009 از دست داد باعث شد منچستریونایتد در مسکو عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
لینک منبع:
درخواست ابی میکل از ربایندگان پدرش: او را آزاد کنیدکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/16/2622323/%D8%A2%D9%86%D9%84%DA%A9%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D8%AF
مایکل ابی از روز جمعه ناپدید شده و مدیر برنامه های هافبک چلسی تایید کرده که پدر این بازیکن ربوده شده است.
سایت گل- جان ابی میکل، هافبک چلسی، در یک برنامه تلویزیونی حاضر شد و از ربایندگان پدرش خواست که او را آزاد کنند.
مایکل ابی از روز جمعه ناپدید شده و مدیر برنامه های هافبک چلسی تایید کرده که پدر این بازیکن ربوده شده است.
جان ابی میکل در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" تنها چیزی که من می توانم بگویم این است که من نیجریه ای هستم و همیشه تمام تلاشم را برای کمک به کشورم به هر طریقی که بتوانم انجام داده ام. فکر می کنم اکنون زمان آن است که نیجریه به من کمک کند.
تنها می خواهم به کسی که پدرم را دزدیده یا از محل او باخبر است بگویم که با من تماس بگیرد و به من بگوید که پدرم کجاست.
ما هنوز هیچ خبری از او نداریم، در چند روز اخیر هیچ تماس نداشتیم، هیچ. پدرم در حال حاضر به تماس هایش جواب نمی دهد.
واقعا نمی دانم چه کسی می تواند پدرم را دزدیده باشد. فکر می کنم این اتفاق زیاد رخ می دهد البته در شرق نیجریه. پدرم اولیم کسی است که در شمال نیجریه دزدیده می شود.
دوست دارم به آنجا بروم و بفهمم که چه اتفاقی برای پدرم رخ داده است. مادرم و برادر و خواهر هایم را ببینم و با آنها صحبت کنم. اما در حال حاضر باید اینجا بمانم و ببینم چه اتفاقی رخ خواهد داد. باید ببنیم تا 24 ساعت آینده از او خبری به دست می آوریم یا خیر. بعد از آن باید اقدامات جدیدی انجام دهیم.
من تنها می خواهم به کسی که پدرم را ربوده بگویم که لطفا او را آزاد کند. او یک پیرمرد است و تا آنجا که می دانم، هیچ وقت به کسی آسیب نرسانده است."
لینک منبع:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/انگلستان/2011/08/16/2621983/درخواست-ابی-میکل-از-ربایندگان-پدرش-او-را-آزاد-کنید
پیتر چک سه تا چهار هفته خانه نشین شد
سایت گل - پیتر چک دروازه بان چلسی به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو در تمرینات این تیم 3 تا 4 هفته نمی تواند آبی های لندنی را همراهی کند.
به این ترتیب چک نمی تواند در دیدار شنبه تیمش مقابل وست بروم و همچنین دیدار هفته بعد از آن مقابل نورویچ به میدان برود.
آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی گفت:" چک روز گذشته در تمرینات تیم از ناحیه زانو مصدوم شد و مدتی نمی تواند مارا همراهی کند."
چک به احتمال فراوان دیدار تیم ملی جمهوری چل مقابل اسکاتلند را در چارچوب رقابتهای مقدماتی یورو2012 که روز 3 سپتامبر برگزار خواهد شد از دست می دهد.
چک در دیدار هفته اول چلسی مقابل استوک سیتی که با تساوی بدون گل به پایان رسید دروازه تیمش را بسته نگه داشت و احتمالا برای بازی 10 سپتامبر مقابل ساندرلند می تواند بار دیگر درون دروازه این تیم قرار بگیرد.
چک سال 2004 از رن به چلسی پیوست و از آن زمان تا به حال دروازه بان اصلی این تیم بوده است و با آبی های لندنی سه عنوان قهرمانی لیگ برتر، سه عنوان قهرمانی جام حذفی و دو عنوان قهرمانی جام اتحادیه را سکب کرده است.
انتظار می رود هیلاریو 35 ساله در چند هفته غیبت چک از دروازه چلسی محافظت کند.
لینک منبع:
پ.ن : :(کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/18/2625604/%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%DA%86%DA%A9-%D8%B3%D9%87-%D8%AA%D8%A7-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D8%AF
خبر رسمی: چلسی رومالو لوکاکو را به خدمت گرفت
او پیراهن شماره 18 آبی ها را به تن خواهد کرد.
سایت گل- باشگاه چلسی رومالو لوکاکو، مهاجم جوان اندرلشت را با انتقالی 25 میلیون یورویی به خدمت گرفت.
این ملی پوش بلژیکی می تواند روز شنبه ، آبی ها را دیدار مقابل وست بروم در دومین هفته لیگ برتر همراهی کند. او پیراهن شماره 18 آبی ها را به تن خواهد کرد.
این بازیکن 18 ساله فصل گذشته در 37 دیدار، 16 گل برای اندرلشت به ثمر رساند و در 10 بازی برای تیم ملی بلژیک نیز، 2 بار گلزنی کرد.
لوکاکو بعد از امضا قرارداد با چلسی در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه گفت:" این رویایی است که به واقعیت تبدیل شده است. از زمانی که 10 سال داشتم، رویای من حضور در این باشگاه بود. همیشه به آشنایی با بازیکنانی مانند جان تری، فراتک لمپارد و دیدیه دروگبا فکر می کردم. آمدن به باشگاهی بزرگ که جاه طلبی های بزرگی دارد، فوق العاده است.
بازی در بلژیک تجربه خوبی بود اما من دوست داشتم به باشگاهی بزرگتر بروم و همان طور که قبلا گفتم، هدف من بازی در چلسی بود."
لوکاکو که معمولا با دیدیه دروگبا مقایسه می شود، در این مورد گفت:" سبک بازی ما شبیه به هم است. البته من سرعت بالایی نیز دارم. من می خواهم از او چیزهایی بیشتری یاد بگیرم. اینکه چطور در استمفورد بریج بازی کنم و چگونه خودم را برای بازی ها آماده کنم.
من همچنین می توانم از دیگر مهاجمان و بازیکنان باتجربه تیم چیزهای زیادی یاد بگیرم. فکر می کنم اگر در داخل و خارج زمین باهوش باشید، مورد پذیرش قرار خواهید گرفت. این چیزی است که من می خواهم."
لینک منبع:
دوری یک ماهه پتر چک از میادینکد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/08/18/2625850/%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%88-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D9%88-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA
تنها یک هفته از رقابت های لیگ برتر جزیره گذشته و مصدومیت چک در این مقطع می تواند ضربه بزرگی به آبی ها باشد.
سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، امروز اعلام کرد پتر چک، دروازه بان با تجربه این تیم، به دلیل مصدومیت از ناحیه لیگامنت حداقل برای یک ماه نمی تواند تیمش را همراهی کند.
تنها یک هفته از رقابت های لیگ برتر جزیره گذشته و مصدومیت چک در این مقطع می تواند ضربه بزرگی به آبی ها باشد.
احتمالا در غیاب چک، انریکه هیلاریو درون دروازه چلسی خواهد ایستاد. دیگر گزینه های ویلاس بواس برای درون دروازه، راس ترنبال و تیبوت کورتویس هستند. کورتویس در همین تابستان به طور قرضی از اتلتیکو مادرید به چلسی پیوست.
به این ترتیب، احتمالا چک در دیدار مقابل منچستریونایتد که روز 18 سپتامبر برگزار خواهد شد، جضور نخواهد داشت. ضمن اینکه او مقابل وست بروم، نوریچ، ساندرلند، سوانسی، بولتون و اورتون نیز نمی تواند تیمش را همراهی کند.
سرمربی پرتغالی چلسی همچنین تایید کرد که داوید لوئیس نیز برای یک هفته دیگر، قادر به همراهی این تیم نیست. این مدافع برزیلی که از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده، در اولین دیدار فصل چلسی برابر استوک که با تساوی بدون گل به پایان رسید، حضور نداشت.
لینک منبع:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/18/2625830/%D8%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%87-%D9%BE%D8%AA%D8%B1-%DA%86%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%86
چیز زیادی از لوکاکو نمیدونم ولی این تیکش واقعا خوشحالم کردنقل قول:
لوکاکو که معمولا با دیدیه دروگبا مقایسه می شود، در این مورد گفت:" سبک بازی ما شبیه به هم است. البته من سرعت بالایی نیز دارم. من می خواهم از او چیزهایی بیشتری یاد بگیرم. اینکه چطور در استمفورد بریج بازی کنم و چگونه خودم را برای بازی ها آماده کنم.
تقریبا محبوبترین بازیکن من دروگباست که یکی دوسالی بیشتر نمیمونه:19:
سبک بازیش رو بدجوری میپسندم
اگه لوکاکو هم مثل دیدیه باشه عالی میشه!!
ویلاس بواس: آنلکا و دروگبا جایی نمی روند
سرمربی پرتغالی اعلام کرد این دو بازیکن در چلسی خواهند ماند و امیدوار است که آنها قراردادشان را با چلسی تمدید کنند
سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، شایعه جدایی نیکلاس آنلکا و دیدیه دروگبا، مهاجم باتجربه تیمش را تکذیب کرد.
آبی ها در ژانویه گذشته فرناندو تورس را به خدمت گرفتند و روز گذشته نیز قرارداد رومالو لوکاکو، مهاجم جوان بلژیکی را نهایی کردند. ضمن اینکه دانیل استوریج نیز که فصل گذشته به طور قرضی برای بولتون بازی کرد، به استمفورد بریج بازگشت و همین مسئله شایعات زیادی در مورد جدایی دروگبا و آنلکا به وجود آورد.
با این وجود ویلاس بواس اعلام کرد این دو بازیکن در چلسی خواهند ماند و امیدوار است که آنها قراردادشان را با چلسی تمدید کنند.
او در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد جدایی آنلکا گفت:" این خبر صحت ندارد."
او همچنین در مورد اینکه آیا باشگاه چلسی و دروگبا برای تمدید قرارداد به توافق خواهند رسید، گفت:" بله؛ این اتفاق رخ خواهد داد."
سرمربی پرتغالی اعلام کرد برنامه زیادی برای دروگبا دارد و امیدوار است او به حضورش در استمفوردبریج ادامه بدهد.
" او یکی از مهمترین بازیکنان ماست و نماینده بازیکنان چلسی است. او اشتیاق زیادی برای ادامه کار با چلسی دارد. به همین دلیل او و باشگاه به توافق خواهند رسید."
ویلاس بواس: جذب مودریچ دست من نیست
سرمربی پرتغالی چلسی اعلام کرد پیش از این برای جذب مودریچ اقدام کرده اند و باید رقم درخواستی مسئولان تاتنهام منطقی باشد.
سایت گل - آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی اعلام کرد باشگاه امیدوار است لوکا مودریچ را به خدمت بگیرد اما رقم درخواستی مسئولان تاتنهام هم باید کمی منطقی باشد.
چلسی تمام تابستان به دنبال لوکا مودریچ بوده اما مسئولان تاتنهام با فروش هافبک کروات خود مخالفت کرده اند.
ویلاس بواس در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" جذب یا عدم جذب مودریچ به تصمیم باشگاه بستگی دارد. مسئولان باشگاه باید تصمیم بگیرند آیا حاضرند رقم درخواستی مسئولان تاتنهام را بپردازند یا خیر."
"این موضوع به من مربط نمی شود. پول من نیست که باید برای جذب این بازیکن هزینه شود. من در مورد مسائل فنی تیم تصمیم می گیرم و نمی توانم در مورد پرداخت یا عدم پرداخت یک رقم برای یک بازیکن خاص اظهار نظر کنم."
"جذب بازیکن به سن و رقم پرداختی برای او بستگی دارد. مودریچ بازیکن جوانی است اما رقم پرداختی برای جذب او هم باید منطقی باشد.
الکس مدافع چلسی: یوونتوس می تواند مقصد بعدی ام باشد
مدافع برزیلی چلسی که فرصت کمی برای حضور در ترکیب اصلی این تیم پیدا می کند ممکن است به باشگاه یوونتوس بپیوندد
سایت گل – الکس مدافع برزیلی و نیمکت نشین چلسی اعلام کرد ممکن است این تیم را به مقصد یوونتوس ترک کند.
با آمدن داوید لوئیس در ژانویه گذشته فرصت های بازی الکس بسیار محدود شد و با آمدن ویلاس بواس هم شرایط برای او تغییری نکرد و اکنون قصد دارد این تیم انگلیسی را ترک کند.
این در حالی است که باشگاه یوونتوس از جذب این مدافع 29 ساله استقبال کرده و مذاکراتی را نیز برای به خدمت گرفتن او انجام داده است.
الکس در گفتگو با اسکاس اسپورتس می گوید:" می دانم یوونتوس خواهان جذب من است اما به نظرم آنها می خواهند مرا به صورت قرضی به خدمت بگیرند که چندان برای من و همچنین چلسی خوشایند نیست."
"اکنون 29 سال دارم و این فرصت بسیار خوبی است، خیلی دوست دارم در ایتالیا فوتبال بازی کنم و امیدوارم قبل از خداحافظی ام از فوتبال بتوانم به این آرزو برسم."
"باید ببینیم مذاکرات یووه با سران چلسی به کجا می رسد. البته فکر نمی کنم چلسی با انتقال قرضی من موافقت کند."
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/08/20/2628121/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%81%D8%B9-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
چلسی در آستانه جذب ماتا
سایت گل – به نوشته روزنامه دیلی میل باشگاه چلسی جمعه شب با ارائه پیشنهادی 24 میلیون پوندی در آستانه جذب خوان ماتا مهاجم ملی پوش والنسیا قرار داشت.
آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی امیدوار است ماتا به زودی به به چلسی بیاید و خط هافبک تیمش را تقویت کند. این در حالی است که او قصد دارید لوکا مودریچ هافبک تاتنهام را نیز قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات به استمفورد بریج بیاورد.
ماتا که مورد توجه دو باشگاه آرسنال و تتنهام نیز قرار دارد گفته می شود قراردادی 5 ساله با چلسی به امضا خواهد رساند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/08/20/2628187/%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%A7
خب وست بروم رو به سختی 2-1 بردیم با گلهای آنلکا و مالودا !
اینم آمار بازی :
چلسی 2- وست بروم 1؛ مالودا و سه امتیاز برای آبی ها
مربی پرتغالی به اولین پیروزی اش با چلسی دست یافت.
سایت گل- چلسی در دومین هفته رقابتهای لیگ برتر توانست تا با نتیجه 1-2 از سد وست بروموویچ عبور کند و سه امتیاز این بازی حساس را مال خود کند
اولین گل این دیدار در دقیقه 4 توسط شین لانگ برای وست بروم به ثمر رسید و نیمه اول این بازی با برتری تیم میهمان به پایان رسید. با آغاز نیمه دوم، نیکلا آنلکا در دقیقه 53 بازی را به تساوی کشاند و در دقیقه 83 فلوران مالودا که به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین مسابقه شده بود، در مقابل چشمان 49 هزار هوادار حاضر در ورزشگاه گل برتری چلسی را به ثمر رساند تا ویلاس بواس اولین برد رسمی اش با چلسی را به دست بیاورد
البته عملکرد چلسی با توقعات موجود فاصله زیادی داشت و این تیم نتوانست نمایش مقتدرانه ای را به نمایش بگذارد.
آندره ویلاس بواس در این دیدار دو تغییر نسبت به دیدار مقابل استوک در تیمش اعمال کرده بود و هیلاریو جای پتر چک مصدوم را در دروازه چلسی گرفته بود و نیکلا آنلکا به جای فلوران مالودا در ترکیب اصلی چلسی قرار داشت . از سوی دیگر روی هاجسون در ترکیب تیمش، همان بازیکنانی که هتفه گذشته مقابل منچستریونایتد قرار داشتند را روانه میدان کرده بود
البته چلسی با وجود پیروزی و کسب سه امتیاز این بازی نتوانست نظر مثبت هواداران را جلب کند و در دقایق پایانی با چنگ و دندان از سه امتیاز حفاظت می کرد ولی در نهایت پیروزی در این دیدار را مال خود کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/20/2628879/%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-2-%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%85-1-%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%AF%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D9%87%D8%A7
خب انتقال خوان ماتا به چلسی تقریبآ قطعی شده ...
Valencia reach agreement with Chelsea for Juan Mata
The transfer appears imminent after the Spanish side confirmed a move has been agreed in principle for the Spain forward, previously linked with Arsenal and Tottenham this summer
Valencia have reached an agreement in principle with Chelsea for the transfer of Juan Mata to Stamford Bridge, the Spanish club have announced.
The Mestalla outfit added that Mata's transfer to Chelsea is only subject to the player passing a medical with the Premier League side, with no indication of the figured involved in the deal.
Reports in England and Spain claim Valencia have accepted a €30 million offer from Chelsea after having allegedly refused a first bid of €25m.
Mata, 23, will become Chelsea's fourth signing of the summer, following in the footsteps of Oriol Romeu, Thibaut Courtois and Romelu Lukaku.
The Spain international - who is the second Valencia star to migrate to the Premier League in just one year, after David Silva signed for Manchester City - was also being courted by Arsenal and Tottenham.
Last month, Goal.com revealed Mata had no interest in moving to White Hart Lane due to Tottenham's wage restrictions and lack of Champions League football, while Arsenal boss Arsene Wenger ruled out making a bid for the player just last week, following the departure of Cesc Fabregas to Barcelona.
Mata, who joined Valencia from Real Madrid B in 2007, was part of the Spain side who won the 2010 World Cup in South Africa.
He also played a leading role in the La Roja outfit who won the European Under-21 Championship in Denmark earlier this summer, being named in Goal.com's team of the tournament.
Goal.com
امیدوارم مثل پارسال نشه...پارسال هم خریده اگئرو طبق اخبار ها قطعی شده بود :13:
فکر کنم دیگه انتقال ماتا قطعی شده
اینجا هم اینو نوشته:
جالبه با اینکه تیم های دیگه لیگ خرج های زیادی کرده بودن ولی چلسی الان در مجموع از همه تیم ها بیشتر خرج کرده!کد:http://www.betinf.com/england_transfer.htm
که اینم به خاطر این دو تا خرید این چند روزه ست که خیلی خوب بودن و هر دو تای ماتا و لوکاکو بازیکنای جوون و آینده دارین و حتما این فصل به درد تیم می خورن
به نظر من باید چلسی یکی دو تا بازیکن خیلی خوب دیگه بگیره مخصوصا توی پست هافبک بازیساز
اگه مودریچ هم بیاد دیگه عالی میشه :دی
شماره 6 چلسی به رومئو رسید
اوریول رومئو از این پس شماره 6 چلسی را که پس از ریکاردو کاروالیو کسی بر تن نکرده بود را برتن خواهد کرد.
سایت گل - اوریول رومئو در فصل جاری شماره 6 چلسی را بر تن خواهد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از انتقال رامئوی جوان از بارسلونا به چلسی و شرکت در تمرینات این تیم امروز از سوی باشگاه به هواداران معرفی شد و پیراهن خود را دریافت کرد ، اوریول رومئو از این پس شماره 6 چلسی را که پس از ریکاردو کاروالیو کسی بر تن نکرده بود را برتن خواهد کرد.
رومئو در خصوص حضورش در چلسی گفت :" اینجا یکی از بهترین باشگاه های جهان است ، مربی ( ویلاس بواس ) به من ابراز علاقمندی کرد و من هم فکر کردم ، عضو چنین باشگاه بزرگی بودن انتخاب عاقلانه است " وی ادامه داد :" من اکنون مدتی است که به باشگاه علاقمند شده ام و درک می کنم که بسیاری از بازیکنان سطح بالا اینجا هستند ، اما هدف من آموزش از دیگر بازیکنان اطرافم است و برای اینکه جزوی از تیم باشم سخت تلاش خواهم کرد. من از زمانی که آمده ام دنبال کسب تجربه و فرصت بوده ام . من در تمرینات سخت کار می کنم و تمام توانم را می گذارم و فرصت بازی کردن در تیم اصلی را کسب خواهم کرد . من خودم را آماده اهداف بلند مدت نکرده ام ، من فقط تمام توانم را در تمرینات می گذارم."
رومئو اضافه کرد :" من در جام جهانی ( زیر 21 سال ) چند بازی سخت برابر برزیل و کره جنوبی انجام داده ام ، آن بازی ها به وقت اضافه کشیده شد و همین دلیلی بود تا به پیشرفت فیزیکی من کمک کند. من الآن فیزیک بدنی خوبی دارم و از این بابت خوشحالم."
رومئو گفت :" هدف من در این فصل ، استفاده کردن از فرصت هایی است که به من داده خواهد شد ، چلسی به من فرصت فوق العاده ای داده است و می خواهم دیدار هایی زیادی را که ممکن است بازی کنم."
وی در خصوص حضور فرناندو تورس ، و دیگر هموطنش ایوان اورتگا که در تیم پزشکی تیم است گفت :" من واقعا از هر دوی آنها ، فرناندو تورس و ایوان سپاسگزارم . این یک باشگاه بزرگ است ودر جای جدیدی که می روید می توانید غریبه باشید ، اما این افراد در مسائل مختلف به من کمک کردند ، آنها کمک کردند که من یک خانه بزرگ پیدا کنم ، از آنها متشکرم ."
وی همچنین در خصوص انتقال ماتا به چلسی نیز گفت :" واقعا خبر خوبی برایم است ."
مالودا: اخراج آنچلوتی ناعادلانه بودکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/23/2632858/%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-6-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%A6%D9%88-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF
مالودا معتقد است سر الکس فرگوسن هرگز دچار چنین سرنوشتی نخواهد شد.
سایت گل- فلورن مالودا، ستاره فرانسوی چلسی، معتقد است این باشگاه با سختگیری کارلو آنچلوتی را از کار برکنار کرد.
کارلتو در اولین فصل حضورش در استمفوردبریج در لیگ برتر و جام حذفی به قهرمانی رسید اما در دومین فصل نتوانست جامی برای آبی ها به دست بیاورد و به همین دلیل در پایان فصل از کار برکنار شد و جای خود را به آندره ویلاس بواس داد.
مالودا معتقد است سر الکس فرگوسن هرگز دچار چنین سرنوشتی نخواهد شد و اخراج سرمربی سابقش را ناعادلانه توصیف کرد.
او در گفتگو با نشریه سان گفت:" ما دابل کرده بودیم اما کارلو یک سال بعد اخراج شد. این اتفاق هرگز برای الکس فرگوسن رخ نخواهد داد.
اما من مربی جدید را دوست دارم و امیدوارم او برای مدت ها اینجا بماند. ما نیاز به ثبات داریم.
او همچنین در مورد خوان ماتا، ستاره والنسیا، که در آستانه پیوستن به چلسی قرار دارد، گفت:" او خرید خوبی خواهد بود ."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/23/2632561/%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF
پدر میکل پیدا شد
پدر جان اوبی میکل که چند روز گذشته در نیجریه اسیر آدم ربا ها شده بود ، با سلامت کامل به خانه اش بازگشته است.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه خبر اسیر شدن پدر جان اوبی میکل در رسانه های مختلف منتشر شد و او را قربانی باند آدم ربایان آفریقایی نامیدند که خانواده های فوتبالیست ها را می ربادند نامیدند.
امروز سایت رسمی باشگاه چلسی خبر پیدا کردن پدر جان اوبی میکل را منتشر کرد و سلامت وی را تائید کرد ، همچنین باشگاه چلسی حمایت خود را از اوبی میکل و خانواده اش اعلام کرد.
شماره 6 برای رومئو
اوریول رومئو در فصل جاری شماره 6 چلسی را بر تن خواهد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از انتقال رامئوی جوان از بارسلونا به چلسی و شرکت در تمرینات این تیم امروز از سوی باشگاه به هواداران معرفی شد و پیراهن خود را دریافت کرد ، اوریول رومئو از این پس شماره 6 چلسی را که پس از ریکاردو کاروالیو کسی بر تن نکرده بود را برتن خواهد کرد.
رومئو در خصوص حضورش در چلسی گفت :" اینجا یکی از بهترین باشگاه های جهان است ، مربی ( ویلاس بواس ) به من ابراز علاقمندی کرد و من هم فکر کردم ، عضو چنین باشگاه بزرگی بودن انتخاب عاقلانه است "
وی ادامه داد :" من اکنون مدتی است که به باشگاه علاقمند شده ام و درک می کنم که بسیاری از بازیکنان سطح بالا اینجا هستند ، اما هدف من آموزش از دیگر بازیکنان اطرافم است و برای اینکه جزوی از تیم باشم سخت تلاش خواهم کرد. من از زمانی که آمده ام دنبال کسب تجربه و فرصت بوده ام . من در تمرینات سخت کار می کنم و تمام توانم را می گذارم و فرصت بازی کردن در تیم اصلی را کسب خواهم کرد . من خودم را آماده اهداف بلند مدت نکرده ام ، من فقط تمام توانم را در تمرینات می گذارم."
رومئو اضافه کرد :" من در جام جهانی ( زیر 21 سال ) چند بازی سخت برابر برزیل و کره جنوبی انجام داده ام ، آن بازی ها به وقت اضافه کشیده شد و همین دلیلی بود تا به پیشرفت فیزیکی من کمک کند. من الآن فیزیک بدنی خوبی دارم و از این بابت خوشحالم."
رومئو گفت :" هدف من در این فصل ، استفاده کردن از فرصت هایی است که به من داده خواهد شد ، چلسی به من فرصت فوق العاده ای داده است و می خواهم دیدار هایی زیادی را که ممکن است بازی کنم."
وی در خصوص حضور فرناندو تورس ، و دیگر هموطنش ایوان اورتگا که در تیم پزشکی تیم است گفت :" من واقعا از هر دوی آنها ، فرناندو تورس و ایوان سپاسگزارم . این یک باشگاه بزرگ است ودر جای جدیدی که می روید می توانید غریبه باشید ، اما این افراد در مسائل مختلف به من کمک کردند ، آنها کمک کردند که من یک خانه بزرگ پیدا کنم ، از آنها متشکرم ."
وی همچنین در خصوص انتقال ماتا به چلسی نیز گفت :" واقعا خبر خوبی برایم است ."
لوکاکو : از حضورم در چلسی افتخار می کنم
لوکاکو مقایسه اش با دروگبا را یک افتخار برای خود می داند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، روملو لوکاکو مهاجم 18 ساله و تازه وارد تیم فوتبال چلسی که اندرلشت را به مقصد تیمی که چند سال در حسرت پیراهنش قرار داشت در مصاحبه ای که از سوی وب سایت رسمی باشگاه چلسی انتشار صحبت هایش را در خصوص مقایسه او با دیدیر دروگبا در مطبوعات گفت :" مقایسه من با دروگبا یک افتخار بزرگ برایم محسوب می شود ، من تمام زمانم را با او می گذرانم ، با او صحبت می کنم و در رختکن کنار او می نشینم . من تماما گوش می دهم ، چرا که راهنمایم می کند ، همچنین با نیکو ( آنلکا ) و فرناندو ( تورس ) نیز اینگونه است . پس من از اینکه مهاجمان سطح بین المللی کنارم است خوشحالم ."
وی ادامه داد :" من اینجا نیامده ام تا جای دروگبا باشم ، من آمده ام تا برای چلسی بازی کنم و زمانی که امکان داشته باشد در کنار او بازی کنم و می توانم درس گرفتن از بازی او را ادامه دهم. او یک مهاجم در کلاس جهانی است. زمانی که ما تمرینات تکمیلی و نهایی را انجام می دهیم ، او می گوید تا آنجا که می توانی برای ضربه زدن به توپ تا دقیقه آخر تمرکز کن ، این خیلی نکته کوچکی می باشد ، اما موثر است."
لوکاکو که به تازگی به انگلستان آمده و می خواهد در لیگ برتر بازی کند ادامه داد :" لیگ برتر ، بزرگترین رقابت در جهان است ، پس به سادگی بلژیک نخواهد بود ، اما اول از همه من می خواهم از بازیکنانی که اینجا هستند درس بگیرم ، بعد از آن می خواهم به مربی نشان دهم که زمانی که به من نیاز داشته باشد من آماده ام ، ابتدا می خواهم تمرین کنم و آماده باشم. امن از این مسئله آگاه هستم که ینجا تمرینات در سطح بالایی برگزار می شود و باید بیشتر تلاش کرد . "
لوکاکو ادامه داد :" از اینکه اینجا هستم افتخار می کنم ، من برای رسیدن به اینجا خیلی تلاش کرده ام و اکنون که به اینجا رسیده ام افتخار می کنم . در سن من جا برای پیشرفت زیاد است و من بعد از هفته اول تلاش خواهم کرد که بهتر شوم . تمرین کردن با این بازیکنان خیلی مهم است و گوش دادن به تجارب آنها هم مهم است و من از این بابت خیلی خوشحالم."
وی گفت :" من به دوستانم گفته بودم که یک روز برای چلسی بازی خواهم کرد بنابراین اینجا بودن کمی شگفت انگیز است . رویای من به واقعیت تبدیل شده است اما من اکنون باید روی تمرینات روزانه ام تمرکز کنم و امیدوارم چند دقیقه فرصت بازی داشته باشم ، چرا که مهاجمانی در کلاس جهانی حضور دارند و آرزویم براورده شده است و تنها امیدوارم چلسی در آینده موفقیتهای زیادی کسب کند."
لوکاکو در خصوص دو بازی گذشته تیمش نیز گفت :" در هر دو بازی نیمه دوم خیلی خوب بازی کردیم ، ما باید کارمان را ادامه دهیم چرا که مربی و بازیکنان جدیدی به تیم اضافه شده اند و فکر می کنم با گذشت زمان ما تیم فوق العاده ای خواهیم داشت و به موفقیت های زیادی خواهیم رسید . "
لوکاکو در خصوص اولین حضورش در رختکن کوبهام نیز گفت :" من ساکت بودم و چیزی نمی گفتم ، تنها به اطراف نگاه می کردم ، نمی دانستم چه بگویم تا زمانی که کاپیتان جان تری به من گفت " زمانی که به من نیاز داشتی ، می توانی مرا صدا کنی " و دیدیر نیز به من گفت " کار خوبی کردی روملو " او این را فقط به من گفته است ؟ این برای انجام کاری تقویت خواهد بود و زمانی که اشتباهی انجام می دهی آنها سر تو فریاد خواهد کشید . اکنون زمان بازی کردن نیست ، آن زمان تمام شده است و اکنون باید سخت کار کنیم تا بتوانیم موفق شویم."
مثل اینکه باشگاه چلسی با والنسیا برای قرارداد 5 ساله واسه موتا به توافق رسیده و تقریبا قطعی شده
کد:http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/chelsea-juan-mata-signs-five-year-deal-valencia-article789847.html
خبر رسمی: خوان ماتا با قراردادی 5 ساله به چلسی پیوست
ستاره اسپانیایی و اسبق باشگاه والنسیا با قراردادی 26.7 میلیون یورویی به چلسی پیوست.
سایت گل – خوان ماتا مهاجم اسپانیایی با رقم 26.7 میلیون یورو و با قراردادی 5 ساله از والنسیا به چلسی پیوست.
ماتا چهارمین خرید تابستانی آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی است و می تواند در دیدار این هفته آبی های لندنی مقابل نورویچ سیتی اولین بازی اش را برای این تیم انجام دهد. چلسی پیش از این فیبات کورتوا، اوریل رومئو و روملو لوکاکو را به خدمت گرفته بود.
ماتا بعد از پیوستن به چلسی می گوید:" والنسیا باشگاه بزرگی بود اما من قصد داشتم به یک باشگاه بزرگتر بپیوندم تا بتوانم جام های زیادی کسب کنم."
"ویلاس بواس به من گفت می خواهد چلسی بازی تهاجمی در این فصل ارائه دهد و من هم از این ایده استقبال می کنم."
"امیدوارم هر چه زودتر با شرایط تیم جدیدم وفق پیدا کنم و بتوانم برای آن به میدان بروم و موثر باشم."
ماتا در 179 بازی که برای والنسیا انجام داد در مجموع 43 گل به ثمر رساند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/08/24/2634603/%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C-5-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA
نقل قول:
مثل اینکه باشگاه چلسی با والنسیا برای قرارداد 5 ساله واسه موتا به توافق رسیده و تقریبا قطعی شده
کد:http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/chelsea-juan-mata-signs-five-year-deal-valencia-article789847.html
آره دیگه همه چی تموم شده و سایت رسمی چلسی هم اینو نوشته و حتی عکس اون با لباس چلسی رو هم می تونیم ببینیم:
توی این چند روز اخیر واقعا سه تا خرید خیلی خوب داشتیم
لوکاکو رو که خیلی ها معتقدن که می تونه یه دروگبا جدید باشه
رومئو که از بارسا اومده و پستش هم هافبک وسطه و می تونه ذخیره خوبی باشه
و آخرین بازیکن هم خوان ماتا هستش که یه خرید خیلی عالیه چون بازیکن تکنیکی و سرعتی و گلزنیه که توی چند تا پست می تونه بازی کنه و با خصوصیاتی که داره راحت می تونه به ترکیب اصلی راه پیدا کنه
با این وجود دیگه فکر نکنم دیگه به مهاجمی نیاز داشته باشیم چون حدود 7-8 تا بازیکن توی این پست داریم
درسته دوستان..فقط باید هافبک بازیسازی مثل مودریچ بیاد و یکی دوتا از مهاجم هامون رو هم از تیم خارج کنیم.....مثل کالو و انلکا
همچنین بنایون رو هم به قرارداد مودریچ اضافه بشه...
آلوارو پریرا در استانه ی پیوستن به چلسی
بازیکن پورتو، آلوارو پریرا برای پیوستن به چلسی از ترکیب تیم پورتو در مقابل بارسلونا در سوپر جام باشگاه های اروپا حذف شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آلوارو پریرا که جایی در برنامه ویکتور پریرا دردیدار با بارسا ندارد از ترکیب این تیم خارج شد و همین امر سبب بروز برخی شایعات مبنی بر پیوستن وی به چلسی شد. در واقع دو باشگاه چلسی و پورتو برای خرید این بازیکن در حال مذاکره با یکدیگر می باشند.
وبسایت رسمی پورتو حضور نداشتن مدافع سمت چپ خود یعنی، آلوارو را در ترکیب پرتو برای بازی برابر بارسلونا تایید کرده است. و این خبر نشان دهنده این است که این بازیکن می تواند به لیگ جزیره بپیوندد. در واقع خروج او از ترکیب پورتو می تواند زمینه ساز این شود که وی دوباره شاگرد سر مربی سابق خود یعنی AVB شود.
استیون دیفور و کریستین رودریگز به لیست پورتو برای دیدار سوپر کاپ برابر بارسلونا اضافه شده اند.
گزارشات اخیر نشان داده است که مقامات چلسی برای به خدمت گرفتن این بازیکن ملی پوش اروگوئه ای مبلغ 18 میلیون یورو به سران پورتو پیشنهاد کرده اند. گفته می شود که وی تا سال 2015 با پورتو قرارداد دارد تنها مبلغ 30 میلیون یورو می تواند شرایط انتقال وی را فراهم کند.
قرعه کشی اروپا انجام شد
طی قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا ، چلسی حریفان خود را شناسایی کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، عصر امروز مراسم قرعه کشی مرحله اول و گروهی لیگ قهرمانان اروپا انجام شد که طی آن تیم فوتبال چلسی با قرار گرفتن به عنوان سر گروه ، گروه پنجم با تیم های والنسیا ، بایرن لورکوزن و آر سی گنک همگروه شد.
تاریخ بازیهای چلسی نیز بدین ترتیب خواهد بود :
سه شنبه – 22 شهریور / چلسی – بایرن لورکوزن
چهارشنبه – 6 مهر / والنسیا – چلسی
چهارشنبه – 27 مهر / چلسی – آر سی گنگ
چهارشنبه – 11 آبان / آر سی گنک – چلسی
چهارشنبه – 2 آذر / بایرن لورکوزن – چلسی
چهارشنبه – 15 آذر / چلسی – والنسیا
رامیرس که در بازی آخر تیمش در لیگ قهرمانان فصل گذشته و روبروی منچستر یونایتد با کارت قرمز مواجه شده بود نمی تواند تیمش را در مسابقه اول همراهی کند.
چلسی و والنسیا در حالی به مصاف هم خواهند رفت که به تازگی ماتا از این تیم به چلسی پیوسته است ، همچنین دیدار بایرن لورکوزن و چلسی نیز بدلیل حضور میشائیل بالاک ستاره سابق تیم چلسی دیدنی خواهد بود.
خوان ماتا: از بنایون متشکرم که پیراهن شماره 10 را به من داد
این بازیکن 23 ساله اسپانیایی که دو روز قبل با قراردادی 5 ساله از والنسیا به چلسی پیوست، از طریق توئیتر از هم تیمی اش تشکر کرد و او را مورد ستایش قرار داد.
سایت گل- خوان ماتا، خرید جدید چلسی، از یوسی بنایون به خاطر دادن پیراهن شماره 10 به او، تشکر کرد.
این بازیکن 23 ساله اسپانیایی که دو روز قبل با قراردادی 5 ساله از والنسیا به چلسی پیوست، از طریق توئیتر از هم تیمی اش تشکر کرد و او را مورد ستایش قرار داد.
ماتا در صفحه توئیترش نوشت:" به خاطر دادن پیراهن شماره 10 از یوسی بسیار متشکرم. این یک افتخار بزرگ برای من است. متشکرم یوسی."
این اتفاق موجب افزایش گمانه زنی در مورد جدایی بنایون از چلسی شد. این ستاره سابق لیورپول که تابستان گذشته به چلسی پیوست، به دلیل مصدومیت تنها 7 بازی در آبی ها انجام داد.
ماتا ممکن است در دیدار این هفته چلسی مقابل نوریچ سیتی، اولین بازی اش را برای تیم جدیدش انجام دهد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/26/2637385/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%86%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D8%B1%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-10-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF
شماره 10 دادن به ماتا هم یه حرکت خوب بود : دی
این شماره 10 اصلا به بنایون نمیومد و الان خیلی بهتر شد
+
بازی چلسی و نوریچ هم نیمه اولش با برد یک بر صفر چلسی تموم شده که گل اونو بوسینگوا دقیقه 6 زده
ماتا و لوکاکو هم روی نیمکت هستن
آندره ویلاس بواس گفته چلسی بالاخره میتواند بارسلونا را از قله لیگ قهرمانان پایین بکشد.
با آنکه مورینیو مربی سابق چلسی توانست دو سال قبل با اینتر مچ بارسا را بخواباند، فصل قبل با رئالمادرید مقابل آنها کاری از پیش نبرد. دو سال پیش گل قهرمانانه آندرس اینیستا در یک بازی جنجالی و از لحاظ داوری بحث برانگیز توانست بارسا را مقابل چلسی به پیروزی برساند و راهی فینال لیگ قهرمانان کند اما ویلاس بواس میگوید مردانش آماده پاک کردن این خاطرات تلخ ازذهن خودشان هستند: «طبیعی است که همه ارجاعات به سوی بارسلونا است. غیر از سالی که به اینتر باختند در جامهای بعدی کسی به گرد پایشان نرسیده اما طی دو بازی هر اتفاقی ممکن است بیفتد و پیشبینی کردن ساده نیست. ما فقط باید به خودمان و توانایی مردانمان ایمان داشته باشیم. میزان برتری بارسا به نسبت چلسی قابل اندازهگیری نیست اما جریان بازی میتواند طوری حرکت کند که ما برنده شویم. چلسی از پس مقابله با بارسلونا برمیآید. اینتر هم توانست. پس این کار شدنی است.»
چلسی خوان ماتا را از والنسیا خریده که باید با تیم سابقش در لیگ قهرمانان روبرو شود: «قیمتش مناسب بود و جایش را در تیم خالی میدیدیم. میتواند در میانه میدان و حتی سمت راست یا چپ هم بازی کند. در دو سیستم 2-4-4 و 3-3-4 عملکردش را سنجیدهام و راضی هستم. در گلزنی هم بازیکن موفقی بوده.بارسلونا می تواند هر تیم را شکست بدهد اگر با آنها حریف بشویم من چلسی را از پیش باخته حس نمی کنم.»
ایران ورزشی
خب دوستان تبریک میگم 3 بر یک بردیم و ماتا هم توی اولین بازی خودش گل زد!
دقیقه 68 ماتا جای مالودا اومد یعنی دقیقا توی همون پست مهاجم چپ بازی کردش و دقیقه 90 هم تونست گل بزنه
گل های دیگه رو هم بوسینگوا دقیقه 6 و لمپارد دقیقه 82 زدن
دروگبا هم ظاهرا مصدوم شدش