با وجود اینکه بارسایی هستم و همچنین طرفدار سسک ، ولی اگه این خبر حقیقت داشته باشه کار خیلی اشتباهی رو مرتکب شده ....نقل قول:
فابرگاس : هرگز برای آرسنال بازی نمیکنم !!
Printable View
با وجود اینکه بارسایی هستم و همچنین طرفدار سسک ، ولی اگه این خبر حقیقت داشته باشه کار خیلی اشتباهی رو مرتکب شده ....نقل قول:
منبع Arsenal.ir همون خبر سایت گله (که اون هم از The Sun که مجله زردیه نقل کرده)؟ هیچ مرجعی از طرف آرسنال همچین خبری رو تایید کرده؟ آخه الان که تمرینات آرسنال شروع میشه، یهو هم فابرگاس و هم نصری ممکنه جدا بشن؟ تا اونجایی که من خبرها رو دنبال کردم هم آرسنال به صورت جدی دنبال هیچ جایگزینی نرفته.نقل قول:
در هر صورت اومدن سسک من رو خیلی خوشحال میکنه، امیدوارم درست باشه خبر
الان روزنامه های کاتالونیا (که زیاد هم بهشون امیدی نیست) نوشتن فابرگاس به خاطر اینکه ونگر حاضر نشده باهاش حرف بزنه سر تمرین نیومده.باشگاه هم مثل اینکه فابرگاس رو مجبور کرده توی تبلیغات تور آسیایی حتما باید شرکت کنه.نقل قول:
البته اینا رو روزنامه ها نوشتن.با این خبری که شما هم گذاشتید یه خرده به نظر درست رسید.
اگر منابع خبری آرسنال که باهاشون شما بهتر از ما در ارتباطید چیزی نوشت بذارید ممنون می شم.
محتوای مخفی: .....
این وب سایت به اصطلاح رسمی باشگاه در ایران هم دیگه شورشو در آورده واقعانقل قول:
مخصوصا نوشته های جناب آقای آرمان امیر احمدی
برید یه خورده سایت گانرز تراست رو نگاه کنین یاد بگیرین
هی الکی جو بیخود میدن
به جایه اینکه بیاد اخباری رو قرار بده که یه خورده جو و خیال هوادار ها رو راحت کنه فرت و فرت اخبار عجیب و غریب میذارن
برین نگاه کنین چطوری سسک رو به فوحش کشیدن
منم جایه سسک باشم صد سال با همچین هوادار هایی نمیمونم
ونگر حاضر نشده باهاش صحبت کنه؟؟؟ : ))))
جوکه سال رو توروخدا
معلومه سسک همچین حرفی نمیزنهنقل قول:
با وجود اینکه بارسایی هستم و همچنین طرفدار سسک ، ولی اگه این خبر حقیقت داشته باشه کار خیلی اشتباهی رو مرتکب شده ....
بخواد هم بره خیلی بی سر و صدا تر از این حرفا میره
نه اینکه بیاد بگه آره من عمرا دیگه برای آرسنال بازی کنم
مگه سسک بچست؟
والا سسک خیلی وقت پیش شعور و معرفته خودش رو به هوادار ها نشون داد
نگا کنیننقل قول:
منبع Arsenal.ir همون خبر سایت گله (که اون هم از The Sun که مجله زردیه نقل کرده)؟ هیچ مرجعی از طرف آرسنال همچین خبری رو تایید کرده؟ آخه الان که تمرینات آرسنال شروع میشه، یهو هم فابرگاس و هم نصری ممکنه جدا بشن؟ تا اونجایی که من خبرها رو دنبال کردم هم آرسنال به صورت جدی دنبال هیچ جایگزینی نرفته.
مرسی از این دوست بارساییمون
زرد تر و کثیف تر بیخود تر از سان خودشه
واقعا باید اخبارش روی صفحه اصلی وبسایت رسمی باشگاه آرسنال در ایران قرار بگیره؟؟
بازم میگم
از شور به درش کردن
فقط وبسایت رسمی باشگاه آرسنال در ایران قرارش داده : )))))نقل قول:
اگر منابع خبری آرسنال که باهاشون شما بهتر از ما در ارتباطید چیزی نوشت بذارید ممنون می شم.
سایت گل و ... هم بماند
اعصابمون خورد بود
این چرندیات رو هم میخونیم اعصابمون بیشتر خورد میشه :13:
ونگر هر جوری شده می خواد سسک رو نگه داره . اگه غیر این بود حتما برای جانشینش کاری می کرد .
این مصاحبه سسک هم یقین داشته باشید به این شکل نبود . از شیطنت های خبری که بگذریم ترجمه و ... هم دخیل هستند .
از اون گذشته کاپیتان یک تیم حتی اگه دلش هم با تیم نباشه هیچ زمان اینجوری مصاحبه نمی کنه .
هنوز هم میگم امیداورم یه جوری دل سسک رو به دست بیارن . اگه واقعا می خواد ، به زور موندن و...
مطمئنا هم هوادار و هم بازیکنان قضیه ادبایور و انری رو فراموش نکرده اند . یکی با .... ، یکی با افتخار.
این قضیه نصری هم نمی خواد زودتر معلوم بشه ؟ مردیم که.
Gervinho arrives at Arsenal for medical ahead of €12m transfer from Lille
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر میرسـه که انتقال جروینیو به آرسـنال در مراحل پایانی خودش قرار داره و این بازیکن برای گذروندن آزمایشـات
پزشکی وارد لندن شده. طبق گزارشات قبلی جروینیو برای قراردادی ۴ ساله با آرسنال به توافق رسیده. قراردادی
که ۱۲ میلیون یورو هزینه برای آرسنال در پی داره. جروینیو با ۱۰ پاس گل و ۱۵ گل، نقش پر رنگی در موفقیت لیل
در لیگ فصل گذشته ی فرانسه داشته. بازیکن ۲۴ ساله ی ساحل عاجی گفته که برای کمک به تیم آرسن ونگر
برای پایان دادن به ۷ سال ناکامی این تیم در کسب جام، به آرسنال میاد. بعد از پایان یافتن امضای قرارداد،جروینیو
پس از کارل جنکینسون دومین خرید آرسنال محسوب میشه .
کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/07/06/2563059/gervinho-arrives-at-arsenal-for-medical-ahead-of-12m
----------------------------------------
Arsenal reject Manchester United's £20m bid for Samir Nasri - report
به ادعای گاردین، منچستر یونایتد اولین پیشنهاد خودش رو بمبلغ ۲۲ میلیون یورو، برای بخدمت گرفتن سمیر
نصری به آرسنال ارائه داده که سران آرسنال این پیشـنهاد رو رد کردن. قیمت نصری در بـازار نقل و انتقالات،
۲۸ میلیون یورو برآورد میشه. با توجه به اینکه نصری وارد آخرین سال قرارداداش با آرسنال میشه، باشگاه -
های زیادی از جمله من یونایتد، چلسی و من سیتی خواهان اون هستن. نصری در سال ۲۰۰۸ از مارسی
به آرسنال اومد و در ۱۲۴ بازی که برای این تیم انجام داد، ۲۴ گل به ثمر رسوند.
کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/07/07/2564291/arsenal-reject-manchester-uniteds-20m-bid-for-samir-nasri
عناوین مهم روزنامه های ورزشی انگلیس - 8 جولایآخرین شایعات و بحث های موجود در روزنامه های امروز را دنبال کنید
لیورپول آماده است تا برای ساخت ورزشگاه جدیدش و ترک آنفیلد حق اسم این ورزشگاه را به فروش بگذارد.
منچسترسیتی امروز اعلام کرد که می خواهد حقوق نامگذاری ورزشگاه خود را به قیمت 150 میلیون پوند بفروشد و بزرگترین حراج نامگذاری ورشگاه در انگلیس را رقم بزند.
آرسنال مطمئن است که با مبلغ 15 میلیون پوند خوان ماتا (Juan Mata) را از والنسیا خریداری خواهد کرد.
نیل وارناک (Neil Warnock) سرمربی کوئینزپارک رنجرز پیشنهادی 6 میلیون پوندی برای جذب کارلتون کول (Carlton Cole) مهاجم وستهم ارائه داده است.
اسون گوران اریکسون (Sven-Goran Eriksson) می تواند اوون هارگریوز (Owen Hargreaves) هافبک آزاد منچستریونایتد را جذب کند.
به باشگاه بلکبرن گفته شد برای دامه اندویه (Dame N'Doye) مهاجم تیم کپنهاگن باید 8.5 میلیون پوند بپردازد.
استون ویلا آماده ی جذب اسکات پارکر (Scott Parker) هافبک وستهم و تیم ملی انگلیس است.
لی بویر (Lee Bowyer) آماده ی امضای قرارداد دو ساله با ایپسویچ است.
امانوئل آدبایور (Emmanuel Adebayor) در جریان بازسازی منچسترسیتی در معرض اخراج از این تیم قرار دارد.
استون ویلا امیدوار است با پیشنهادی 4 میلیون پوندی شی گیون (Shay Given) را به ویلاپارک ببرد.
به باشگاه تاتنهام هاتسپر گفته شده که برای پابلو اسوالدو (Pablo Osvaldo) مهاجم اسپانیول باید 20 میلیون پوند بپردازد.
هنری لنسبوری (Henri lansbury) هافبک تیم آرسنال با پیشنهادی 2 میلیون پوندی هدف تیم نوریچ سیتی قرار گرفته است.
چلسی با پیشنهادی 9 میلیون پوندی به دنبال ثیبوات کورتویس (Thibaut Courtois) دروازه بان تیم گنک است.
بلکبرن آماده ی جذب مدافع 22 ساله موناکو سدریک مونگونگو (Cedric Mongongu) با مبلغ 2.5 میلیون پوند می باشد.
ساوتهمپتون به پیشنهاد 6 میلیون پوندی آرسنال برای جذب مهاجم کناری الکس چمبرلین (Alex Chamberlain) خندید.
سرالکس فرگوسن (Sir Alex Ferguson) سرمربی منچستریونایتد مطمئن است پیشنهاد 20 میلیون پوندی او سرانجام موجب می شود سمیر نصری (Samir Nasri) به الدترافورد بیاید.
ناتینگهام فارست هافبک کناری نیوکاسل وین روتلج (Wayne Routledge) را می خواهد.
استون ویلا پس از دست کشیدن از استیوارت داونینگ (Stewart Downing) امیدوار است چارلز انزوگبیا (Charles N'Zogbia) را از ویگان اتلتیک خریداری کند.
دیناموکیف به دنبال مهاجم بلکبرن نیکولا کالینیچ (Nikola Kalinic) می باشد.
استوک به دنبال واسیلیس توروسیدیس (Vasilis Torosidis) مدافع یونانی المپیاکوس است که 6.3 میلیون پوند قیمت گذاری شده است.
ویکتور وایناما (Victor Wanyama) دیشب به گلاسکو پرواز کرد و امیدوار است اتحادیه فوتبال اسکاتلند به او مجوز کار دهد تا وی بتواند با سلتیک قرارداد امضا کند.
منبع :
gunnerstrust.com
Manchester City reach agreement with Arsenal over £22m deal for Samir Nasri - report
گزارش ها حکایت از اون داره که منچستر سیتی با قبول شرایط آرسنال، یه قدم به بخدمت گرفتن سمیر نصری
نزدیک تر شده. اسکای اسپـورت ادعا کرده که نصـری با دستمزد سالانه ی ۶ میلیون یورویی راهی من سیتی
میشه (حقوق هفتگی بیش از ۱۰۰ هزار پاوند). من سیتی ۲۵ میلیون یورو هم به آرسنال پرداخت خواهد کرد .
من سیتی میخواد برای اولین حضورش در لیـگ قهـرمانان، با خرید نصری خلاقیت رو به خط میانی خودش اضافه
کنه. ضمنا من سیتی هنوز این خبر رو تایید یا تکذیب نکرده. من یونایتد و چلسی هم دیگر تیم هایی هستن که
بطور جدی خواهان بخدمت گرفتن هافبک فرانسوی آرسنال هستن.
کد:http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/07/08/2566600/manchester-city-reach-agreement-with-arsenal-over-22m-deal
پ.ن : :13:. همین امروز رومنیگه یه مصاحبه کرده بود و کلی شاکی بود از سیاست خرید من سیتی .
.
خوب بریم سراغ مصاحبه ها :)
کلیچی فاش کرد که پیشنهاد لیورپول را رد کرده استمدافع سابق توپچی ها می گوید پول انگیزه ای برای خروج وی از آرسنال نبوده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گائل کلیچی آشکار کرد که او پیشنهادهایی از سوی لیوپول و رم نیز داشته است.مدافع ملی پوش فرانسوی این هفته طی یک قرارداد 7 میلیون پوندی از آرسنال به منچسترسیتی پیوست و قرادادی چهار ساله با این تیم به امضا رساند.این بازیکن 25 ساله مدعی است که او با مدیر باشگاه لیورپول دیمین کومولی در مورد رفتن به آنفیلد صحبت کرده است و پیشنهاد رم برای رفتن وی به ایتالیا نیز بسیار وسوسه برانگیز بوده است.اما کلیچی می گوید او منچسترسیتی را انتخاب کرد زیرا می خواسته در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند و برای کسب جام نیز تلاش کند." مذاکرات با لیورپول بسیار جدی بود." کلیچی در گفتگو با مجله اکیپ می افزاید:" من از طریق تلفن با دیمین کومولی صحبت کردم و مدتی بود که با وی آشنا شده بودم."" در واقع آ.اس.رم نیز بود. یک پروژه ی خوب به همراه پیشنهادی هیجان برانگیز اما من می خواستم در لیگ برتر باقی بمانم."" من شرایط فوتبال در اینجا را دوست دارم و با ذهنیت من همخوانی دارد. به علاوه این که سیتی به من این فرصت را می داد که دوباره در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنم. نمی دانم این موضوع در دو فصل بعد نیز در دسترس خواهد بود یا نه اما من فصل بعد می توانم در اروپا بازی کنم."کلیچی همچنین دخالت مسائل مالی برای رفتن به سیتی را تکذیب می کند." پول؟ من در لیورپول نیز حقوق مشابهی می توانستم بگیرم. دستمزد مدافعین رشد و نمو زیادی نداشته است."" من مردم را درک می کنم که معتقدند پول عامل مهمی برای من بوده است اما مهم نیست."" منچسترسیتی باشگاه بزرگی است و تیم بزرگی در اختیار دارد. یک باشگاه جاه طلب که می خواهد در هر رقابتی بدرخشد.""آیا من به خاطر جام نبردن در آرسنال خسته شده بودم؟ نه. من نمی دانم سیتی فاتح جامی خواهد شد یا نه و شاید آرسنال فصل آینده قهرمان شود."" اما من فکر می کنم سیتی سلاح های بهتری دارد. در آرسنال پایان غم انگیزی داشتیم. ما تا ماه مارچ در تمام رقابت ها حاضر بودیم و پس از شکست در فینال جام اتحادیه همه چیز خراب شد."" پیشنهاد منچسترسیتی دیر بود اما من زیاد در مورد آن فکر نکردم."
ونگر: برای نگه داشتن سسک و سمیر مبارزه خواهم کردونگر هر کاری برای نگه داشتن سمیر نصری و سسک فابرگاس انجام خواهد داد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابستان آرسنالی ها با شایعات زیادی پیرامون سمیر نصری و سسک فابرگاس دو بازیکن کلیدی تیم شروع شد و هر روز اخبار زیادی در مورد خروج این دو بازیکن به گوش می رسید.
هر چند ونگر قبل از شروع تابستان اعلام کرده بود که نصری و فابرگاس را در تیم نگه خواهد داشت، اما رسانه ها علاقه زیادی به خروج این دو بازیکن از آرسنال داشتند.
اما این بار ونگر در مصاحبه اختصاصی با تلویزیون آرسنال اعلام کرد برای نگه داشتن این دو بازیکن خواهد جنگید.
" موقعیت ما همیشه یکسان بوده است. ما می خواهیم سسک را نگه داریم و به سختی خواهم جنگید تا او را نگه دارم!!
سمیر نصری هم همینطور است. هر کاری برای نگه داشتن او انجام خواهیم داد. "
انتظار می رود نصری با تیم برای تور مالزی به آسیا سفر کند اما مشکل عضلانی فابرگاس او را از این سفر باز خواهد داشت. حضور امانوئل ابوئه نیز به دلیل مصدومیت ساق پا در هاله ای از ابهام است.
" ما قویترین ترکیب ممکن را خواهیم برد. فابرگاس با ما سفر نمی کند زیرا کمی مشکلات عضلانی دارد. او می ماند و اینجا تمرین می کند. همچنین شک و تردید هایی در مورد ابوئه به دلیل مصدومیت ساق پا او وجود دارد. "
* لیست مسافرین این تور توسط سایت رسمی باشگاه فردا عصر اعلام خواهد شد.
ونگر: به سختی برای خرید بازیکن تلاش می کنیمونگر هر آنچه می تواند برای اضافه کردن "یک یا دو بازیکن" برای ارتقای تیمش انجام خواهد داد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر می گوید او " شب های زیادی" کار می کند تا بازیکنان درستی به ترکیب آرسنال اضافه کند.
سرمربی توپچی ها می گوید او بی صبری تماشاگران برای دیدن خریدهای جدید را درک می کند اما او به مانند همیشه منتظر لحظه ی صحیح این کار است.
ونگر همچنین اعلام کرد به خرید جروینیو بسیار نزدیک است و همه تلاشش را برای خرید یک یا دو بازیکن دیگر به کار خواهد گرفت!!
" ما به سختی بر روی آن کار می کنیم. برای من، بهترین مسأله اینست که در مورد آن زیاد صحبت نکنم. هر چه بیشتر در مورد چیزی صحبت کنید، دستیابی به آن سخت تر می شود. تنها چیزی که می توانم به شما قول دهم اینست که ما به سختی تلاش می کنیم و شب های زیادی را برای به دست آوردن چیزهایی که می خواهیم، سپری می کنیم. "
بی صبری میان هواداران را درک می کنم. باور کنید، همه باشگاه های جهان را می شناسم و همه به بازیکنانی برای موقعیت های مشابه نیاز دارند. اگر انتخاب واضحی وجود داشت، مردم قبلا تصمیم خود را گرفته بودند. ما در سطحی بالا هستیم و به کیفیت های ویژه برای بالا بردن قدرت ترکیب خود نیاز داریم. می توانم درک کنم که مردم می گویند: "شما پول دارید، فقط بروید و بخرید" اما مسأله فقط این نیست!! ما می خواهیم کیفیتی را که نیاز داریم، پیدا کنیم.
به دفعات زیادی گفته ام که ما فصل پیش به پیروزی نزدیک بودیم. علی رغم اینکه در آخر ناامیدی به جا ماند. امیدوارم این مسأله محرکی برای پاسخ از سوی بازیکنانم باشد. ما این بار خیلی نزدیک هستیم و می خواهیم برگردیم و به آن برسیم.
مسئولیت من در ابتدا اینست که بازیکنان خود را از دست ندهم و سپس بازیکنانی را اضافه کنم تا قدرتمان افزایش یابد.
بیایید امیدوار باشیم که بتوانیم یک یا دو نفر با کیفیت اضافه کنیم. "
منبع :
gunnerstrust.com
این خبر هم از بازیکن فوق العاده آینده دار تیممون
من خیلی خیلی بهش امیدوارم
ولی نظر دوستان این هست اگه مجوز کاری قرار هست گرفت بشه برای بوتلهو هست که 3 ساله داره قرضی بازی میکنه و نکته مهم دیگش این هست که در نقش دفاع چپ هست و بسیار آینده دار
متسافانه این گرفتن مجوز کار خودش دردسری هست :|
میایچی در تور آسیایی همراه آرسنال خواهد بودونگر تأیید کرد که جوان ژاپنی به خاور دور سفر خاهد کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر تأیید کرده است که ریو میایچی در ترکیب آرسنال برای سفر به آسیا خواهد بود و می گوید که این جوان می تواند خود را به ترکیب تیم اصلی تحمیل کند.مهاجم ژاپنی با عملکرد درخشان خود در نیم فصل دوم فصل گذشته در فاینورد نگاه ها را به سوی خود برگرداند و این روزها در لاندن کولنی با هم تیمی هایش در حال آماده سازی پیش فصل می باشد.پس از این که ونگر تمرینات میایچی را از نزدیک مشاهده کرده است می گوید این بازیکن 18 ساله در روز یکشنبه به همراه تیم اصلی به آسیا سفر خواهد کرد." او به خاطر کیفیتش در هواپیمای ما برای خود صندلی رزرو کرده است." سرمربی فرانسوی در گفتگو با سایت رسمی آرسنال ادامه داد:" ما می خواهیم به او شانسی دهیم که کیفیت خود را نشان دهد و من فکر می کنم همه کنجکاو هستند تا بازی او در آسیا را مشاهده کنند."" من شخصاً او را بازیکن با کیفیتی می دانم و این فرصت خوبی است که او خود را نشان دهد و استعداد خود برای بازی در باشگاه آرسنال را نشان دهد. او این فرصت را دارد که نشان دهد به قدری بازیکن خوبی هست که برای تیم اصلی بازی کند."" او در فاینورد بسیار خوب عمل کرد و ما اخبار بسیار خوبی از او داشتیم. دیدن بازی او برای ما جذاب خواهد بود."
منبع :
gunnerstrust.com
سمیر پر ؟؟؟؟ یعنی جدی سمیر رو می خوان بفروشن ؟؟نقل قول:
Manchester City reach agreement with Arsenal over £22m deal for Samir Nasri - report
هر جا میره سیتی نره که متنفرم :19:
بابا این ونگر چرا 4 تا بازیکن خوب از باشگاه نمی خواد که بخرن براش { رو اعصاب ادم راه میره بعضی موقع } { البته سر فروش سسک هم داره بچه بازی در میاره }
حرف هیچکی رو هم قبول ندارم { پس گیر ندید بهم } :دی
کل تیم آرسنال به جز سسک و ابوئه دارن میرن تور آسیایی. سسک به خاطر همسترینگش تمرینات اختصاصی داره که اونم اضافه میشه. ولی ابوئه رو نمیدونم.نقل قول:
سمیر پر ؟؟؟؟ یعنی جدی سمیر رو می خوان بفروشن ؟؟
هر جا میره سیتی نره که متنفرم
بابا این ونگر چرا 4 تا بازیکن خوب از باشگاه نمی خواد که بخرن براش { رو اعصاب ادم راه میره بعضی موقع } { البته سر فروش سسک هم داره بچه بازی در میاره }
حرف هیچکی رو هم قبول ندارم { پس گیر ندید بهم }
خود ونگر اعلام کرده هم سسک و هم نصری رو نگه میداریم. منم مطمعنم نگه میداره.
لیست مسافرین آسیا اعلام شد
پایگاه خبری GunnersTrust: روز یکشنبه آرسنال برای اولین بار پس از 12 سال به تور بین المللی خواهد رفت و آرسن ونگر ترکیب 23 نفره از بازیکنان تیم را با خود خواهد برد.
تقریبا اکثر نفرات اصلی تیم در این تور خواهند بود اما هماهنطور که دیروز اعلام شده بود، سسک فابرگاس به دلیل مصدومیت همسترینگ که اواخر فصل پیش به آن دچار شد، نمی تواند تیم را در این تور همراهی کند.
همچنین مراحل تکمیل قرارداد جروینیو خرید جدید تیم نیز کاملا به اتمام نرسیده است، بنابراین او نیز در این سفر همراه تیم نخواهد بود.
ریو میاچی نیز برای نشان دادن استعداد خود ، این فرصت را دارد تا با تیم باشد. دو بازیکن جوان دیگر به نام های فریمپونگ و ینکینسون هم در این تور می توانند خود را به مربی نشان دهند.
آرسنال روز چهارشنبه (ساعت 8:45 به وقت محلی) باید با تیم منتخب مالزی در کوالا لامپور بازی کند و سپس با پرواز به هوانگژو چین، با تیم هوانگژو گرینتون روز شنبه (ساعت 7:30 به وقت محلی) بازی کند.
ونگر می گوید : " لیگ برتر در آسیا بسیار محبوب است و آرسنال در آسیا تیم محبوبی است. خیلی از بازیکنان تاکنون در اینجا نبوده اند، بنابراین ما خیلی هیجان زده ایم. تحربه خیلی خوبی برای تیم خواهد بود.
شما انتظار دارید هوادران آرسنالی زیادی را ببینید و ما نیز از طرف خود انتظار داریم تا کسانی که برای دیدن ما می آیند، سرگرم شوند و لذت ببرند. "
لیست بازیکنان تیم به شرح زیر است :
Wojciech Szczesny
Vito Mannone
Sebastien Squillaci
Johan Djourou
Kieran Gibbs
Carl Jenkinson
Laurent Koscielny
Andrey Arshavin
Marouane Chamakh
Ryo Miyaichi
Armand Traore
Thomas Vermaelen
Bacary Sagna
Theo Walcott
Alex Song
Jack Wilshere
Tomas Rosicky
Denilson
Aaron Ramsey
Emmanuel Frimpong
Samir Nasri
Carlos Vela
Robin van Persie
مشکل ویزا جروینیو را از تور آسیا باز داشت
پایگاه خبری GunnersTrust: جروینیو بازیکن تازه وارد تیم آرسنال که با قرار دادی 11 میلیون یوروئی از تیم لیل فرانسه به آرسنال آمده است به دلیل مشکلی که در ویزایش به وجود آمده است دست کم برای یک هفته دیرتر به تیم اصلی در تور آسیا ملحق خواهد شد و تمرینات پیش فصل را هفت روز دیرتر شروع کند.
بازیکن ساحل عاجی تیم آرسنال که چهارشنبه هفته پیش معاینات پزشکی را در امارات پشت سرگذاشته است تور آسیا را به دلیل مشکلاتی که در اوراق خروجی اش پیش آمده از دست داد.
این بدان معنی است که جروینیو مجبور است تا به فرانسه باز گردد و نمیتواند تا مدت یک هفته که مشکل ویزایش حل شود به انگلستان باز گردد.
با همه این اوصاف مدیریت آرسنال معتقد است انتقال او با هیچ گونه مشکلی رو به رو نخواهد شد و او یک هفته دیرتر به تیم ملحق خواهد شد.
تیم آرسنال فصل را با بازی در مقابل تیم مالرزی اِکس وان ( Malaysia XI ) در روز چهارشنبه شروع خواهد کرد و بعد از آن در روز یکشنبه قبل از اینکه به اروپا بیاید و در 23 جولای به مصاف تیم اف سی کولوگنه (FC Cologne) برود به دیدار تیم چینی هانژو گرین توَان ( Hangzhou Greentown ) خواهد رفت.
خوب خبرای خوبی امروز بوده.
ونگر گفته که هیچ رقمه سسک و سمیر نمیرن و تو آرسنال میمونن و خرید جروینیو رو هم تایید کرده.
sky sport
Wenger says duo will stay
*Arsenal boss not planning to let Fabregas and Nasri leave*
==================================کد:http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_7031611,00.html
*Arsenal manager Arsene Wenger has confirmed the signing of Gervinho from Lille.*
کد:http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_7031623,00.html
ونگر: نصری در آرسنال می ماند، حتی اگر تمدید نکند
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسنال تور شرق آسیایی خود را از امروز آغاز کرد و آرسن ونگر با ورود به این کشور در مصاحبه ای مطبوعاتی حاضر شد تا به چند سوال پاسخ دهد.
سرمربی توپچی ها اذعان کرد سمیر نصری حتی اگر در این تابستان قرارداد خود را تمدید نکند در آرسنال خواهد ماند. ونگر همچنین امیدوار است سسک فابرگاس نیز فصل آینده در تیم حضور خواهد داشت.
وقتی از او در مورد آینده این دو بازیکن سوال شد گفت " بله چرا که نه؟؟
شما دو سوال متفاوت از من پرسیدید. یکی اینکه آیا نصری فصل آینده در این باشگاه خواهد بود؟؟ می می گویم بله.
بخش دوم اینکه آیا او یک قرارداد جدید امضا خواهد کرد؟؟ من امیدوارم بله، اما من تنها کسی نیستم که باید در این زمینه تصمیم بگیرم.
سسک عاشق این باشگاه است. می دانیم داستان بارسلونا برای سال های طولانی در جریان است اما امیدواریم قادر خواهیم بود تا این ماجرا را برای خود خاتمه دهیم و بر روی فصل متمرکز شویم که امید داریم با حضور سسک باشد."
آرسن ونگر همچنین خرید جروینیو را تایید کرد و از خروج مانوئل المونیا و نیکلاس بنتنر خبر داد.
پایگاه خبری GunnersTrust: باشگاه فوتبال آرسنال اعلام داشت اگر همه چیز به خوبی و طبق روال عادی پیش برود مهاجم ساحل عاجی ، جروینیو به زودی به تیم آرسنال ملحق خواهد شد.
جروینیوی 24 ساله از تیم لیل فرانسه به تیم آرسنال می آید. او با 15 گلی که در 40 بازی به ثمر رساند به تیم لیل کمک کرد تا در فصل پیش بتواند لیگ را فتح کند و جام حذفی فرانسه را دابل کند.
جروینیو دو فصل بسیار خوب را در تیم لیل با به ثمر رساندن 28 گل در 67 بازی پشت سر گذاشته بود. او قبل از اینکه به تیم لیل ملحق شود دو فصل را در تیم دسته اولی " لی مانس" سپری کرده بود.
در بازیهای ملی هم او کاپیتان تیم ملی کشورش در بازی های المپیک 2008 چین بوده است و در جام جهانی 2010 هم با تنها سه بازی ای که بعنوان جانشنی به زمین بازی آمد توانست دو گل را برای تیمش به ثمر برساند. تا به این لحظه جروینیو27 بازی برای ماموت ها انجام داده است که توانسته 6 گل به ثمر برساند.
جروینیو همچون امانوئل ابوئه از آکادمی جوانان ساحل عاج ASEC Mimosas به تیم آرسنال آمده است.
سایت رسمی آرسنال درست بعد از امضا قرار داد با جروینیو مصاحبه ای را ترتیب خواهد داد
به نظر می رسه کم کم قضیه سمیر و سسک هم داره ختم به خیر می شه....
در واكنش به جداييطلبان
ونگر: فابرگاس آرسنال را دوست دارد، نصري هم ميماند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آرسنال در واكنش به شايعات مربوط به جدايي فابرگاس گفت: سسك آرسنال را دوست دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديليميل، آرسن ونگر كه اينك همراه تيمش در تور آسيايي در كوالالامپور مالزي بسر ميبرد، اظهار داشت: ماجراي بارسا و سسك فابرگاس متاسفانه همه ساله تكرار ميشود، در حالي كه در فاصله اندك تا فصل جديد نياز به تمركز داريم. البته اميدواريم خود سسك ترجيح دهد در آرسنال ماندگار شود.
اين مربي با بيان اين جملات از اينكه وضعيت ادامه همكاري با كاپيتان تيمش در ابهام است و او تكليف خود را براي آينده نميداند، انتقاد كرد.
فابرگاس در دو تابستان گذشته مورد توجه بارسا قرار گرفته است. او اكنون به بهانه مصدوميت و به منظور روشنشدن وضعيت انتقالش به بارسا همراه توپچيها در سفر به خاور دور شركت نكرده است.
ونگر گفت: سسك آرسنال را دوست دارد. ما هم اميدواريم مسائل موجود را هرچه سريعتر حل كنيم.
اين مربي 61 ساله همچنين در مورد سمير نصري كه سخت مورد توجه دو تيم منچستري است، عنوان كرد: اگر در مورد وضعيت سمير از من سؤال شود، ميگويم او در آرسنال ماندگار خواهد شد. نصري با ما قرارداد دارد و من حتم دارم نست به آن متعهد باقي خواهد ماند.
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9004203834
فرگوسن از جذب نصری ناامید شد
GunnersTrust: سرالکس فرگوسن معتقد است سمیر نصری آرسنال را ترک می کند اما به یونایتد نخواهد آمد.سرمربی منچستریونایتد گفتگوی کوتاهی با رسانه ها پس از رسیدن به بوستون برای آغاز تور پیش فصل این تیم در آمریکا داشت. با اعلام بازنشستگی پل اسکولز، فرگوسن به دنبال جانشینی برای وی است و برای تحقق این امر بازیکنانی همچون سمیر نصری، وسلی اسنایدر و لوکا ومدریچ را نزیر نظر گرفته است.نصری که مورد توجه تیم منچسترسیتی هم قرار گرفته بود که هر دو باشگاه با پیشنهاداتی 20 میلیون پوندی به دنبال وی بودند." من فکر نمی کنم او به یونایتد بیاید. این تمام چیزی است که می توانم بگویم. من فکر می کنم او توافق کرده است به باشگاه دیگری بپیوندد."فرگوسن می گوید اگر او این فصل ورزشگاه امارات را ترک کند به تیم دیگر شهر منچستر خواهد رفت.نصری اکنون به همراه آرسنال در مالزی به سر می برد و آرسن ونگر معتثد است او فصل آینده نیز در آرسنال خواهد بود.اما سرمربی فرانسوی توپچی ها به این امر نیز اشاره کرده است که او این ریسک را متقبل خواهد شد که بازیکنش را در سال پایانی قراردادش نگاه دارد و این در حالی است که نصری سال بعد می تواند با قراردادی آزاد به تیم های دیگر بپیوندد.فرگوسن در این ارتباط می گوید:" این تصمیم اوست. او سرمربی این تیم است. من نمی دانم که مدیران آرسنال با این تصمیم موافقند یا خیر؟ اما امکان این امر وجود دارد. شاید او مجبور باشد بماند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Malaysa XI 0 - 4 Arsenal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمه اول:
آرسنال با ترکیب جوانی وارد میدان شد اما بازیکنان در این نیمه عملکرد جالب توجهی از خود ارائه دادند.
آرسنال خیلی زود به گل رسید و در دقیقه 4 کایرن گیبز پاس خوبی را پشت محوطه جریمه برای جک ویلشیر فراهم کرد. جک نیز با یک استارت سریع وارد محوطه شد که با خطا تعادلش را از دست داد و داور نقطه پنالتی را نشان داد. آرون رمسی پشت این توپ ایستاد و بر خلاف جهت حرکت دروازبان توپ را وارد دروازه کرد تا نتیجه 1 - 0 شود.
دقیقه 7 بازی جک ویلشیر توپی را در پشت محوطه از شماک دریافت کرد. او با پاس چشم نواز خود توپ را به پشت مدافعان برای تئو والکات فرستاد اما ضربه چیپ تئو از زاویه بسته از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقته 25 بازیکنان منتخب مالزی از سمت چپ محوطه جریمه آرسنال صاحب یک ضربه ایستگاهی شدند. بازیکن این تیم مستقیم توپ را به سمت دروازه روانه کرد اما ووچیچ ژسنی با قامت بلند خود توپ را با کف دست راهی کرنر کرد.
دقیقه 37 آرون رمسی در میانه میدان توپی را از کایرن گیبز گرفت و با چرخشی سریع پاس در عمق ایده آلی را از شکاف میان دفاع مالزی برای تئو والکات فراهم کرد. تئو که خیلی خوب از بند افساید فرار کرده بود از روی خط محوطه جریمه با خونسردی هرچه تمام تر ضربه چیپ خود را از بالای سر دروازبان باور دروازه کرد تا یک گل زیبا به ثمر رسد و نتیجه 2 - 0 شود.
در طول این نیمه بازیکنان آرسنال نبض بازی را در دست داشتند و حرکات خوبی را به سمت دروازه حریف ترتیب دادند اما ثمره تلاش انها همین دو گل بود.
نیمه دوم:
دقیقه 52 اولین حرکت آرسنال در این نیمه شکل گرفت. کارلوس ولا توپی را پشت محوطه از آرون رمسی گرفت و سپس با پاسی زیبا بار دیگر آرون را در موقعیت تک به تک صاحب توپ کرد اما آرون کمی عجله کرد و ضربه او با اختلاف کم از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 57 توماس روسیچکی از پشت محوطه جریمه شانس خود را امتحان کرد اما شوت او به مرکز دوازه رفت و دروازبان آن را به راحتی در اختیار گرفت.
دقیقه 59 اینبار آرون رمسی روی خط محوطه جریمه توپ را به ولا داد و کارلوس ولا نیز با عبور از مدافع روبرو، خود را در موقعیت تک به تک قرار داد. در حالی که گلر حریف مقابل او قرار داشت ولا بار دیگر هنز خود در زدن ضربات چیپ را نشان داد و یا ضربه ای نرم و زیبا توپ را از بالای دستان دروازبان وارد دروازه کرد تا نتیجه 3 - 0 شود.
دقیقه 60 کارل ینکینسون سانتر بسیار دقیق را پشت دفاع مالزی برای ولا ارسال کرد و کارلوس ولا نیز در موقعیتی ایده ال ضربه سر خود را به سمت دروازه زد که دروازبان آن را در اختیار گرفت. او روی این صحنه حتی فرصت استوپ تو را نیز داشت.
دقیقه 70 سمیر نصری حرکت خوبی را از سمت چپ انجام داد. او توپ را به فریمپونگ سپرد و وی نیز کارلوس ولا را مقابل دروازه صاحب توپ کرد. ولا که موقعیت شوت زنی داشت تصمیم گرفت دروازبان را دریبل بزند و در این کار نیز موفق بود اما در نهایت شوت او از روی خط دروازه توسط دفاع مالزی برگشت داده شد.
دقیقه 79 اینبار رابین ونپرسی حرکتی را اغاز کرد و از سمت چپ توپ را به یتیر دوم فرستاد. کارلوس ولا توپ را سر ضرب برای توماس روسیچکی کاشت اما شوت او از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 90 آخرین موقعیت جدی بازی با اخرین گل ارسنال همراه بود. سمیر نصری اینبار حرکتی را از میانه زمین اغاز کرد و توپ در سمت چپ به آرشاوین رسید. آندری از همان سمت به خوبی وارد محوطه جریمه شد و سانترش با برخورد به بازیکن مالزی در دهانه دروازه فرود امد و توماس روسیچکی با ضربه سر آن را وارد دروازه کرد تا نتیجه 4 - 0 شود.
نکات حاشیه ای این بازی:
- کارل ینکینسون نمایش ایده الی از خود ارائه داد. او در دفاع بسیار مستحکم و در حرکات هجومی نیز بسیار فعال بود و سانتر های بسیار خوب و دقیق را روی محوطه جریمه ارسال می کرد.
- ریو میایچی در نیمه اول بسیار پر تحرک بود و چنید حرکت خوب نیز انجام داد اما 2 بازیکن کاملا مامور مهار او بودند.
- اکثر ظرفیت ورزشگاه را هواداران آرسنال پر کرده بودند و 90 دقیقه بی امان تیم را تشویق کردند.
- توماس ورمالن در نیمه اول و توماس روسیچکی در نیمه دوم بازوبند کاپیتانی را در اختیار داشتند.
منبع:کد:http://www.gunnerstrust.com
ونگر اظهارات ژاوی را غیرمحترمانه خواند
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر سرمربی آرسنال به اظهارات ژاوی در مورد سسک فابرگاس واکنش نشان داد و گفت هافبک بارساونا در مورد آرسنال بسیار غیر محترمانه صحبت کرده است.
تا کنون دو پیشنهاد بارسلونا برای جذب فابرگاس توسط آرسنال رد شده است و ونگر نیز صریحاً اعلام کرده است علاقه ای برای فروش کاپیتان تیمش ندارد.
شایعات پیرامون فابرگاس هنگامی بیشتر شد که یکی از مدیران آرسنال که نامی از وی نبرده شد به نقل از بی بی سی اعلام کرده بود اگر پیشنهاد مناسبی برسد فابرگاس به فروش می رود اما سرمربی آرسنال اعلام کرد برای حفظ این بازیکن در ورزشگاه امارات مصمم است.
روز چهارشنبه ژاوی در گفتگو با سایت رسمی بارسلونا اعلام کرد: من در ایبیزا با سسک صحبت کردم و او به من گفت که در حال رنج کشیدن است زیرا می خواهد باشگاه آرسنال را ترک کند. اگر چه ژآوی ادامه داد که اکنون همه چیز به باشگاه فروشنده بستگی دارد.
وقتی از ونگر در مورد این پیشروی اخیر بازیکنان بارسا سؤال شد او از این صحبت ها ناخشنود شد و پاسخ داد:" من نمی توانم در مورد هر اظهار نظری نظر بدهم (در مورد فابرگاس). چیزی که مهم است این است که سسک با آرسنال قرارداد دارد و ما می خواهیم او را حفظ کنیم."
ونگر حرف هایش در مورد اظهارات ژاوی را نخورد و ادامه داد:
" احترام متقابل می بایست بین دو باشگاه برقرار باشد. ژاوی در مورد باشگاه آرسنال بسیار غیر محترمانه صحبت کرده است. اگر دقیقا با بارسلونا در وضعیت مشابهی روبرو شوم، باور دارم که احترام متقابل میان باشگاه ها باعث می شود شرایطی به وجود آید که می بایست این نوع اظهار نظرات را متوقف کنیم. اگر چنین چیزی درست باشد، در آن صورت این بسیار بی ادبی است و این اولین بار نیست که ژاوی به آرسنال بی احترامی کرده است."
سلام.
ونگر به نظرم خيلي داره پافشاري ميكنه براي نگه داشتن كسي كه دلش با تيم نيستش ...
اينجور مواقع ديگه اين بازيكن اگه تو تيم هم بمونه قطعا تلاشي براي كسب موفقيت انجام نميده.
آرسنال ميتونه مثل گذشته باز بره دنبال بازيكن هاي جوون ... رسالت اين تيم فقط كسب عنوان قهرماني نيست. همين معرفي جوون ها به فوتبال به نظرم ارزش زيادي داره. فابرگاس هم مثل فلاميني به همه معرفي شد ... و حالا ميتونه بره.
مثل این که آرسنال دنبال ریکاردو مونتولیوو هافبک 26 ساله فیورنتینا و تیم ملی ایتالیا هست؟؟
البته بحث سر انتقالش به میلان هم بود اما چون هافبک کندی هست و میلان هم دنبال هافبک با سرعت بالاست این گزینه خود به خود کنسل میشه
اما بدرد آرسنال میخوره چون خط حمله و هافبکش از سرعت بالایی برخوردارن
اینم عسکش!:31:
ونگر جوابش کاملا مشخصهنقل قول:
سسک بیاد بگه توی تیم خوشحال نیست
میتونه بره
سسک بارها و بارها مصاحبه کرده که من از وضعیتم توی تیم راضیم و خوشحال
عزیزم
شما بگو
قیمت سسک واقعا 30 میلیون پونده؟؟
الان مثلا فلامینی و هلپ و ... که از تیم رفتن چه گلی به سره تیمشون زدن؟
و اینکه یادتون باشه تا جایی که اطلاع دارم یه بندی داخل قرار داد سسک هست که اگه خودش بخواد میتونه ازش استفاده کنه و با همین حدود پول از آرسنال جدا بشه به عنوانه غرامت
فکر میکنم البته
حالا که سسک اینقدر ناراضی و ناراحته و داره زجر میکشه چرا اینکارو نمیکنه؟
اگه امسال ژاوی میان و از رو هوا یه حرفی از سسک نقل قول میکنن و میگن سسک داره زجر میکشه من واستون سند میارم از مصاحبه تصویری سسک همراه با زیرنویس فارسی که گفته من تو آرسنال خوشحالم. قبلا هم تو این تاپیک گذاشتم. تو پست زیر لینک دانلودش رو گذاشتم:نقل قول:
سلام.
اينجور مواقع ديگه اين بازيكن اگه تو تيم هم بمونه قطعا تلاشي براي كسب موفقيت انجام نميده.
آرسنال ميتونه مثل گذشته باز بره دنبال بازيكن هاي جوون ... رسالت اين تيم فقط كسب عنوان قهرماني نيست. همين معرفي جوون ها به فوتبال به نظرم ارزش زيادي داره. فابرگاس هم مثل فلاميني به همه معرفي شد ... و حالا ميتونه بره.
سسک امسال بدون هیچ شکی موندنیه. حالا روزنامه های کاتالان هر روز هر تیتری دوست دارن بزنن. ونگر گفت نمیفروشه ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6185202&postcount=109
بعید میدونم بگیردش. جایی که آرسنال کاملا اشباع شده و نیاز به بازیکن نداره همین هافبکه. باز اگه سنش کم بود میگفتیم واسه جوانانه ولی 26 سال .... بعیده.نقل قول:
مثل این که آرسنال دنبال ریکاردو مونتولیوو هافبک 26 ساله فیورنتینا و تیم ملی ایتالیا هست؟؟
البته بحث سر انتقالش به میلان هم بود اما چون هافبک کندی هست و میلان هم دنبال هافبک با سرعت بالاست این گزینه خود به خود کنسل میشه
اما بدرد آرسنال میخوره چون خط حمله و هافبکش از سرعت بالایی برخوردارن
ویرایش شد.
پست تکراری.
در ضمن ما هوادارای آرسنال خون دل خوردیم که امثال فابرگاس و نصری و ولکات و ون پرسی و ... به اینی که هستن برسن. مطمعنن (میدونم اشتباه نوشتم) باشگاه هم اینو خوب میدونه و به این راحتی نمیفروشه ...نقل قول:
سلام.
اگه اون زمان آرسنال ویرا رو فروخت یا آنری رو فروخت یا همین هلب رو فروخت به خاطر این بود که مشکل مالی داشت وگرنه خر نبودن که بازکنای خوبشون رو بفروشن و 6 سال بی جام بمونن. ولی الان آرسنال مشکل مالی نداره و نمیخواد هیچ کدوم از ستاره هاش رو بفروشه ...
پنجاه تیم ارزشمند دنیای ورزش از سوی فوربس اعلام شد
پایگاه خبری GunnersTrust: نشریه فوربس آرسنال را به عنوان هفتمین اسم تجاری ارزشمند در بین باشگاه های ورزشی اعلام کرد.
در پی مالکیت استن کروئنکه ارزش باشگاه به 1.19 میلیارد دلار رسیده است. این در حالی است که سال گذشته آرسنال با ارزشی 1.18 میلیارد دلاری در رتبه هشتم این لیست بود.
منچستریونایتد همچنان با 1.86 میلیارد دلار ارزش تجاری در صدر این لیست قرار دارد و این در حالی است که رئال مادرید غول ثروتمند اسپانیایی در رتبه پنجم ایستاده است که سومین باشگاه فوتبال حاضر ارزشمند در بین ده باشگاه ورزشی نخست این جدول است.
بایرن مونیخ در رتبه نوزدهم، بارسلونا قهرمان لیگ قهرمانان در رتبه 26، آ.ث.میلان قهرمان سری آ در رتبه 34، تیم چلسی رومن آبرامویچ در رتبه 46 و یوونتوس غول ایتالیایی در رتبه 49 این لیست قرار دارند که تنها باشگاه های فوتبال در بین 50 باشگاه اول این لیست می باشند.
باقی باشگاه های حاضر در 50 باشگاه برتر این لیست عمدتاً از باشگاه های NFL و بیسبال هستند. تیم فراری غول مسابقات فرمول 1 در رتبه سیزدهم این لیست قرار گرفته و تیم مک لارن نیز در رتبه 37 قرار دارند. اکثر این باشگاه ها آمریکایی هستند.
لیست باشگاه های ارزشمند دنیا:
1. Manchester United / Football / $1.86 billion
2. Dallas Cowboys / NFL / $1.81 billion
3. New York Yankees / MLB / $1.7 billion
4. Washington Redskins / NFL / $1.55 billion
5. Real Madrid / Football / $1.45 billion
6. New England Patriots / NFL / $1.37 billion
7. Arsenal / Football / $1.19 billion
8. New York Giants / NFL / $1.18 billion
9. Houston Texans / NFL / $1.17 billion
10. New York Jets / NFL / $1.14 billion
11. Philadelphia Eagles / NFL / $1.12 billion
12. Baltimore Ravens / NFL / $1.07 billion
13. Ferrari / Formula 1 / $1.07 billion
14. Chicago Bears / NFL / $1.07 billion
15. Denver Broncos / NFL / $1.05 billion
16. Idianapolis Colts / NFL / $1.04 billion
17. Carolina Panthers / NFL / $1.04 billion
18. Tampa Bay Buccaneers / NFL / $1.03 billion
19. Bayern Munich / Football / $1.03 billion
20. Green Bay Packers / NFL / $1.02 billion
21. Cleveland Browns / NFL / $1.02 billion
22. Miami Dolphins / NFL / $1.01 billion
23. Pittsburgh Steelers / NFL / $996 million
24. Tennessee Titans / NFL / $994 million
25. Seattle Seahawks / NFL / $989 million
26. Barcelona / Football / $975 million
27. Kansas City Chiefs / NFL / $965 million
28. New Orleans Saints / NFL / $955 million
29. San Francisco 49ers / NFL / $925 million
30. Arizona Cardinals / NFL / $919 million
31. Boston Red Sox / MLB / $912 million
32. San Diego Chargers / NFL / $907 million
33. Cincinnati Bengals / NFL / $905 million
34. AC Milan / Football / $838 million
35. Atlanta Falcons / NFL / $831 million
36. Detroit Lions / NFL / $817 million
37. McLaren / Formula 1 / $815 million
38. Los Angeles Dodgers / MLB / $800 million
39. Buffalo Bills/ NFL / $799 million
40. St. Louis Rams / NFL / $779 million
41. Minnesota Vikings / NFL / $774 million
42. Chicago Cubs / MLB / $773 million
43. Oakland Raiders / NFL / $758 million
44. New York Mets /MLB / $747 million
45. Jacksonville Jaguars / NFL / $725 million
46. Chelsea / Football / $658 million
47. New York Knicks / NBA / $655 million
48. Los Angeles Lakers / NBA / $643 million
49. Juventus / Football / $628 million
50. Philadelphia Phillies / MLB / $609 million
جک ویلشر : امیدوارم سسک اینجا در لندن بماند...
گویا قضیه انتقال سسک فابرگاس به بارسلونا به این آسانی ها پایان نخواهد پذیرفت. در حالیکه آبی و اناری پوشان بارسا در فکر ارائه سومین پیشنهاد خود به این باشگاه لندنی هستند، ونگر سرمربی آرسنال اعلام کرده که به هیچ عنوان حاضر به از دست دادن هافبک اسپانیایی تیمش نیست. جک ویلشر ستاره جوان تیم ملی انگلستان و باشگاه آرسنال نیز در اظهار نظری جالب خطاب به فابرگاس گفته است که او باید مثل یک مرد در این تیم انگلیسی باقی بماند و آرسنال را بسوی موفقیت هدایت کند.
وفاداری بخش مهمی از فوتبال است
وفاداری بخش مهمی از فوتبال است. اینجاست که مشخص می شود تو یک مرد واقعی هستی یا نه. فقط بازیکنان کمی بوده اند که همیشه به آرسنال وفادار مانده اند و اگر خیلی خوشبین هم باشیم شاید در آینده هم تنها بتوان تعداد اندکی از این بازیکنان را پیدا کرد. اگر انسان وفاداری باشی یعنی یک مرد واقعی هستی. سسک سال گذشته با ماندن در آرسنال این را ثابت کرد و امیدوارم این اتفاق امسال هم بیفتد.
بازیکنان بزرگ باید حفظ شوند
ما تیم خوبی داریم اما باید تلاشمان را برای حفظ بازیکنان بزرگمان به خرج دهیم. به تاتنهام نگاه کنید. آنها هم در حال نبرد برای حفظ لوکا مودریچ هستند. این موضوع برای همه تیمها یکسان است. اگر می خواهی به موفقیت دست پیدا کنی باید بازیکنان بزرگ را در تیمت حفظ کنی. فان پرسی می گفت با رفتن فابرگاس تیم دچار افت خواهد شد. من هم همین عقیده را دارم. او یک بازیکن کلیدی برای ما به حساب می آید.
امیدوارم سسک اینجا بماند
مایه تاسف است اگر او را از دست بدهیم اما من هنوز هم به ماندن فابرگاس در لندن امیدوارم. اگر سران باشگاه از ما انتظار جام دارند باید هر طور شده جلوی انتقال فابرگاس و سمیر نصری را بگیرند. این حداقل کاری است که آنها می توانند انجام دهند. سال پیش همه چیز را در دقیقه پایانی بازی با بیرمنگهام در فینال کارلینگ کاپ از دست دادیم ولی امسال نباید اجازه بدهیم که این اتفاقات بیفتد (آرسنال در این بازی دو بر یک مغلوب شد). فابرگاس و نصری باید در این تیم بمانند و با تجربیاتشان تیم را به سوی قهرمانی هدایت کنند. این حداقل چیزی است که هواداران از ما انتظار دارند.
حریفان احتمالی ما در لیگ قهرمانان اروپا
پایگاه خبری GunnersTrust:
رتبه چهارم آرسنال در لیگ برتر 2010/11 بدین معنی بود که آن ها می بایست در دور حذفی لیگ قهرمانان در فصل آینده شرکت کنند.
تیم آرسن ونگر می بایست در مجموع این دو بازی پیروز شود تا بتواند در دور گروهی لیگ قهرمانان جای داشته باشد.
قرعه کشی دور حذفی روز 5 آگوست انجام خواهد شد و بازی های این مرحله در هفته دوم لیگ برتر انجام خواهد د. بازی رفت در روز 16 یا 17 آگوست و بازی برگشت در روز 23 یا 24 آگوست خواهد بود.
باید توجه داشت که قرعه کشی این مرحله به اصطلاح 'باز' خواهد بود و آرسنال می تواند در بازی رفت میزبان یا میهمان باشد.
حریفان احتمالی
چه تیمی می تواند حریف آرسنال در دور حذفی باشد؟ این مسأله کمی پچییده خواهد بود.
20 تیم در دور حفی حضور خواهند داشت که به دو گروه تقسیم می گردند. تیم های قهرمان و تیم های غیر قهرمان (یعنی 10 تیم از این 20 تیم در کشور خود قهرمان شده اند و 10 تیم سهمیه های دوم به بعد کشور خود خواهند بود) آرسنال در گروه غیر قهرمانان جای خواهد داشت و بنابراین با تیم هایی که در لیگ داخلی خود در فصل 2010/11 قهرمان شده اند روبرو نخواهد شد. در این گروه تیم های دیناموزاگرب و رنجرز حضورشان در این مرحله قطعی است و بقیه از طریق بازی های انتخابی دورهای قبل به این مرحله اضافه خواهند شد.
در گروه آرسنال 10 تیم حضور خواهند داشت که دسته بندی آن ها بدین ترتیب است:
- 5 تیم از طریق بازی های انتخابی دور سوم به این مرحله راه می یابند:
استانداردلیژ (بلژیک) - اف سی زوریخ (سوئیس)
بنفیکا (پرتغال) - ترابوزان اسپور (ترکیه)
دیناموکیف (اوکراین) - روبین غازان (روسیه)
اتوئنته (هلند) - تیمیسورا(رومانی)
اودنسه (دانمارک) - پاناتینایکوس (یونان)
4 تیم باقی مانده (که به اضافه آرسنال 5 تیم خواهند شد) عبارتند از:
- تیم چهام اسپانیا (ویارئال)
- تیم چهارم ایتالیا (اودینزه)
- تیم سوم آلمان (بایرن مونیخ)
- تیم سوم فرانسه (لیون)
به مجرد این که ده باشگاه حاضر در این گروه مشخص شوند پنج تیمی که در رتبه بندی ضریب باشگاه های یوفا رتبه ی بالاتری دارند انتخاب شده و قرعه کشی بین این پنج تیم و پنج تیم باقی مانده برگزار می گردد.
در این بین تنها ضریب باشگاه بایرن مونیخ از آرسنال بهتر می باشد. (ضریب بایرن مونیخ در رتبه بندی یوفا 102.253 می باشد که در رتبه چهارم باشگاه های یوفا قرار داشته و آرسنال با ضریب 94.194 در رتبه پنجم ایستاده است) بنابراین تیم ونگر قطعاً در سید اول قرار خواهد داشت.
اگر فرض کنیم که تمامی تیم های با ضریب بالاتر از دور سوم انتخابی صعود کنند پنج تیم سید اول (تیم های با ضریب بالاتر) عبارت خواهند بود از: بایرن، آرسنال، لیون، بنفیکا و ویارئال.
در این فرض رقبای احتمالی آرسنال عبارت خواهند بود از: دیناموکیف، اودینزه، پاناتیایکوس، توئته یا استانداردلیژ.
البته این گمانه زنی با فرض صعود تیم های قوی تر از مرحله سوم انتخابی بود. به محض انجام بازی های دور سوم این خبر آپدیت خواهد شد.
----------------------------------------------
این تحلیل در مورد حریفهای آرسنال ترجمه شده توسط علی آقا از مدیرای خوب گانرزتراست هستش.
توپچی ها کمپبل را به خدمت گرفتندستاره ی جوان کاستاریکایی با آرسنال توافق کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسنال به توافقی دست یافت که بر طبق آن جوان مستعد کاستاریکایی جوئل کمپبل به این باشگاه منتقل خواهد شد.طبق شواهد آرسنال با رقمی زیر 1 میلیون پوند تواستند این جوان 19 ساله را به خدمت بگیرند.کمپبل تنها سه بازی برای تیم بزرگسالان دپورتیوو ساپریسا انجام داده که یکی از باشگاه های بزرگ کاستاریکا می باشد و چشم بسیاری از استعدادیاب های اروپایی به این باشگاه می باشد.پتانسیل بالای این بازیکن بر همگان مشخص است و او یکی از ملی پوشان کاستاریکا در کوپا آمریکا 2011 بود.او اولین گل ملی خود را در پیروزی 5-0 کاستاریکا مقابل کوپا در جام طلایی به ثمر رساند و در پیروزی 2-0 مقابل بولیوی در کوپاآمریکا این روند گلزنی را ادامه داد.کمپبل نتوانست مانع حذف کاستاریکا از این مسابقات در دور گروهی شود اما با سری بلند کشور آرژانتین را ترک کرد.آرسنال به سرعت توانست رقابت بر سر جذب این بازیکن را پیروز شود و با قراردادی 1.5 میلیون دلار (900 هزار پوند) او را به خدمت بگیرد.خوان کارلوس روخاس، رئیس باشگاه دپورتیوو ساپریسا در گفتگو با رادیو DNA این قرارداد را تأیید کرد و گفت این انتقال 'هم به سود کمپبل و هم فوتبال کاستاریکا' می باشد.این بازیکن جوان در جام جهانی جوانان (زیر 20 سال) در همین ماه شرکت خواهد کرد و فرصت دیگری برای ارائه توانایی هایش خواهد داشت.انتظار می رود آرسنال این بازیکن را به طور قرضی به باشگاه های دیگر بفرستد زیرا در 75% بازی های ملی کاستاریکا حضور نداشته است.او دورنمای خوبی برای خود در آینده ترسیم کرده است و آرسنال در رقابت با رقبای ایتالیایی و اسپانییایی توانست او را به خدمت بگیرد.
منبع :
GunnersTrust.com
سسک فابرگاس در آرسنال می ماند
آرسن ونگر امیدوار است فابرگاس بتواند شنبه در بازی دوستانه آرسنال را همراهی کند.
پایگاه خبری GunnersTrust: پس از تور موفقیت آمیز آسیا ، مقصد بعدی آرسنالی ها آلمان است و روز شنبه باید دیداری دوستانه با کولن برگزار کنند.
آرسن ونگر پس از بحث ها و شایعات اوایل تابستان در مورد پیوستن فابرگاس به بارسلونا، قاطعانه اعلام کرد که نمی خواهد کاپیتان خود را از دست بدهد و او در آرسنال خواهد ماند.
اما نگرانی جدید ونگر در مورد این شایعات نیست، بلکه مصدومیت همسترینگ سسک است که امیدوار است او بتواند بر آن غلبه کند و در بازی دوستانه آرسنال را رهبری کند.
وقتی از ونگر در مورد حضور فابرگاس در آلمان سوال شد ، او پاسخ داد : " ما باید ببینیم وضعیت مصدومیت او چگونه است. اما در حالت عادی، بله حضور دارد. "
او به تمرینات کامل برنگشته است. او در زمین می دود و قدم بعدی ورود به تمرینات کامل تیم است.
البته که او در برنامه های این فصل من قرار دارد. مشکل اینست که ما از هر جا با شایعات روبرو می شویم اما هدف من یکسان است، نگه داشتن بازیکنان! خواسته من برای مبارزه در این راه هم همان است. "
در حالی که ونگر اعلام کرده بود نصری در آرسنال خواهد ماند، اظهار نظر های مربی منچستر سیتی واکنش ونگر را در بر داشت. صحبت های او مخالف قوانین لیگ برتر مبنی بر اظهار نظر مخالف قوانین در مورد نقل و انتقالات بود. به هر حال ونگر بار دیگر اعلام کرد نصری در آرسنال خواهد ماند و از باشگاه های دیگر خواست تا به این صحبت ها پایان دهند.
" البته که با سمیر صحبت کرده ام زیرا او در موقعیتی است که فقط یک سال تا پایان قراردادش باقی مانده است. اما ما در مورد صحبت های مانچینی صحبت نکرده ایم.
در انگلستان خیلی چیزها تغییر کرده است و من معتقدم مهم است که ما به رفتاری عادی برگردیم. قوانین ، قوانین هستند ! آنها باید قطعا پاک باشند. قوانین هم همینطور. ما باید ببینیم که آیا قانونی شکسته شده است یا خیر.
برای ما در این مقطع از فصل ، مهم است تا به اتفاقاتی که برایمان می افتاد اهمیت دهیم. اما صراحتا بگویم، این مسئله خواب را از من نمی گیرد. تنها فکر می کنم مواجه شدن با اینگونه صحبت ها ، تعجب برانگیز است. شما هیچ وقت از من صحبتی در مورد یک بازیکن نشنیده اید! "
ونگر در انتها تایید کرد که دنیلسون، یک سال به صورت قرضی به تیم سائو پائولو برزیل خواهد پیوست.
مهاجم ساحل عاجی با قراردادی بلند مدت به جمع توپچی ها پیوست
انتقال جروینیو به آرسنال به طور کامل انجام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشگاه فوتبال آرسنال با خرسندی اعلام می دارد که جروینیو، مهاجم ملی پوش ساحل عاج با قراردادی بلندمدت و رقمی نامعلوم به جمع توپچی ها پیوست.جروینیوی 24 ساله با اخبار گوناگون رسانه ها از تیم لیل فرانسه به آرسنال آمد. این بازیکن ساحل عاجی به تیم لیل کمک کرد تا در فصل گذشته قهرمان لاشامپیونه و جام حذفی فرانسه شود. او در این راه در 49 بازی این تیم در تمامی رقابت ها 18 گل به ثمر رساند.قهرمان لیگ فرانسه دو سال موفقیت آمیز را با جروینیو گذراند و در این مدت او در 93 بازی برای 'سگ های شکاری' 36 گل به ثمر رسند. جروینیو پیش از پیوستن به تیم لیل به مدت دو فصل عضو تیم لومان دیگر تیم لیگ دسته اول فرانسه بود.در بعد ملی، جروینیو در سال 2008 کاپیتانی تیم ملی ساحل عاج در المپیک پکن را تجربه کرد و همچنین در جام جهانی 2010 عضو تیم ملی کشورش بود و در بازی های انتخابی جام جهانی توانست در حالی که سه بار به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد توانست دو گل به ثمر برساند. تا به امروز جروینیو در مجموع 27 بازی برا 'فیل های آفریفا' انجام داده است و 6 گل نیز به ثمر رسانده است.این مهاجم که از آکادمی جوانن تیم میموماس (ASEC Mimosas) ساحل عاج - همان آکادمی که امانوئل ابوئه پیش از این که به یک مدافع راست تبدیل شود در آن رشد کرد و سپس به تیم بورن (KSK Beveren) بلژیک پیوست - پرورش یافته و به سرعت به هم وطن خود در تمرینات ملحق خواهد شد.آرسن ونگر سرمربی آرسنال می گوید:" جروینیو بازیکنی است که می تواند در چند پست در خط حمله بازی کند. او می تواند در راست، چپ و همین طور مرکز خط حمله بازی کند. او کیفیتی با خود داشت که من آن ها را مهم یافتم. مانند حرکات بدون توپی که داشت. او از نظر تکنیکی نیز با کیفیت است و در نبردهای یک به یک موفق است. او قوی است و در لیگ فرانسه با به ثمر رساندن 15 گل و چندین پاس گل بهترین بوده است. من فکر می کنم او یک بازیکن بسیار خوب است که به ترکیب ما ملحق می شود."پس از کامل شدن انتقال این بازیکن به توپچی ها وی گفت:" احساس خوبی از بازیکن آرسنال لودن دارم. بسیار خوشحال هستم. همواره رویای بازی در این باشگاه را داشتم. اکنون به رویایم جامه ی عمل پوشانده ام و بسیار خوشحالم. یکی از زیباترین روزهای زندگی من است."" بسیار مشعوفم که می توانم با آرسن ونگر کار کنم. به اینجا آمدم زیرا معتقدم او می تواند بازی مرا ارتقا دهد و به من کمک کند به سطوح بالاتر برسم، اما مهم ترین نکته برای من این است که بتوانم با بازی ام برای تیم چیزهای زیادی به تیم اضافه کنم."
منبع :
GunnersTrust.com
تبریک میگم این خرید رو.
شاید بشه تو بازی دوستانه بعدی جروین رو دید.
حالا باید منتظر خرید دفاع باشیم که کاملا واجبه.
چه جالب من میخواستم بیام تو این تاپیک بپرسم چرا انتقال جروینیو تا حالا صورت نگرفته که یه دفعه ای دیدم دوست خوبمون خبر انتقال جروینیو رو تو تاپیک گذاشته.حالا که جروینیو رو تو پیراهن آرسنال دیدم خیالم راحت شد.از این به بعد باید دنبال یه مدافع مستحکم باشیم چون فصل قبل از خط دفاع ضعیف خودمون خیلی ضربه خوردیم باور کنید اگه خط دفاع آرسنال یه خرده قوی تر بود میتونستیم نتیجه 1-1 تو ورزشگاه نیوکمپ رو حفظ کنیم و بریم مرحله بعد(اتفاقی که منجر به خفه شدن بارسا در نیوکمپ میشد:31:)اما ....
خلاصه این خرید رو تبریک میگم.
VIVA ARSENAL
بچه ها ظاهرا سمیر نصری گفته این فصل هم میخواد تو آرسنال بمونه اما برای تابستان بعدی تیم رو ترک میکنه.
یه خبر دیگه هم اینکه بارسلونا و آرسنال دارن برای انتقال فابرگاس مذاکره میکنن.
لینک خبر
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=49291&title=%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84_%D9%88_%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7_%D8%A8%D8%B1_%D8%B3%D8%B1_%D9%85%D9%8A%D8%B2_%D9%85%D8%B0%D8%A7%D9%83%D8%B1%D9%87_
.نقل قول:
بچه ها ظاهرا سمیر نصری گفته این فصل هم میخواد تو آرسنال بمونه اما برای تابستان بعدی تیم رو ترک میکنه.
یه خبر دیگه هم اینکه بارسلونا و آرسنال دارن برای انتقال فابرگاس مذاکره میکنن.
در مورد سمیر که خود رئیس هم گفت که حتی تمدید نکنه هم این فصل میمونه.
در مورد فابرگاس هم رئیس اعلام کرد هیچ پیشنهاد جدید نبوده.
کلا ورزش3 رو بیخیال.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FC Cologne 1 - 2 Arsenal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش بازی
نیمه اول:
بازی را یاران کلن بسیار خوب آغاز کردند و حرکات خوبی در زمین آرسنال داشتند. اولین حرکت جدی آنها منجر به ضربه آزاد چسبیده به محوطه جریمه آرسنال شد. اما شوت بازیکن حریف به بیرون رفت. دقیقه 11 روی یک ضد حمله نووانکوویچ پاسی را به پودولسکی داد اما شوت او ضعیف بود و به بیرون رفت.
دقیقه 10 جروینیوروی پاس در عمق جک فراری انجام داد و از غفلت دروازبان تیم استفاده کرد و توپ را از بالای سر او به دروازه فرستاد تا اولین گل خود را در پیراهن آرسنال به ثمر برساند. دقیقه 15 جروینیو در سمت چپ روی پاس ورمالن حرکتی را آغاز کرد و وارد محوطه شد و پاس بیرون خود را برای ورمالن انداخت اما مدافع حریف از راه رسید و توپ را به کرنر زد. یک دقیقه بعد جک توپ را در پشت محوطه استپ کرد و سرضرب برای تئو در راست فرستاد او نیز وارد محوطه شد و پاس عرضی خود را به جلوی دروازه فرستاد و جروینیو توانست گل دوم خود را به ثمر برساند اما با برخوردی که با دروازبان داشت، احساس ناراحتی می کرد!
پس از گل بازی آرام شد و آرسنال بازی را در دست گرفت. دقیقه 30 مثل اینکه جروینیو نتوانست به بازی ادامه بدهد و جای خود را به میاچی داد. در همین دقیق جک با حرکتی انفرادی به عمق زد اما او را چسبیده به محوطه متوقف کردند. خودش پشت ضربه آزاد ایستاد اما شوت او به دیوار دفاعی برخورد کرد.
دقیقه 34 آرون از پشت محوطه اقدام به شوت زنی کرد اما دروازبان توپ او را گرفت. سه دقیقه بعد یاران کلن ضد حمله ای را ترتیب دادند اما شوت آنها در سمت چپ توسط ژسنی مهار شد. دقیقه 39 حمله سریع کلن شکل گرفت. آنها در سمت چپ سانتری را به سمت راست فرستادند و توپ به پودولسکی رسید اما ینکینسون توپ را دفع کرد.
دقیقه 40 روی اشتباه وحشتناک رمسی، یاران کلن در سمت چپ و نزدیک محوطه صاحب توپ شدند و شوت اول توسط مدافعین برگشت داده شد اما در برگشت ضربه نووانکگوویچ را ژسنی به زیبایی دفع کرد و توپ به کرنر رفت. دقیقه 41 میاچی تئو را در یک ضد حمله صاحب توپ کرد اما تئو با ورود به محوطه، پاس عرضی بسیار بدی فرستاد در حالی که می توانست با یک بغل پاس ساده، شماک را در موقعیت دروازه خالی قرار دهد! دقیقه 47 و در آخرین ثانیه های نیمه اول، سانتری به سمت راست آرسنال فرستاده شد و ینکینسون که قصد دفع توپ را داشت، به آن ضربه زد اما از شانس بد او، توپ به سمت دروازه خودی کمانه کرد و تلاش ژسنی هم فایده ای نداشت تا آرسنال یک گل به خودی دریافت کند!
نیمه دوم :
تمامی بازیکنان به غیر از گیبز تعویض شدند. دقیقه 51 آرشاوین پشت محوطه شوتی را روانه دروازه کرد که دروازبان آن را مهار کرد. 5 دقیقه بعد آرسنالی هم باز هم بر روی نقطه ضعف خود ضربه خوردند اما این جورو بود که مانع گلزنی حریف شد. روی ضربه ایستگاهی، توپ به عمق دفاع در سمت راست آمد و بازیکن حریف با جا گذاشتن سانیا و اسکیلاچی، موقعیت شوت زنی به دست آورد اما جورو خود را جلوی توپ انداخت و مانع از رسیدن توپ را دروازه شد.
دقیقه 66 شوت توماس روسیچکی که کنج دروازه را هدف گرفته بود، توسط دروازبان مهار شد. یک دقیقه بعد رابین در سمت چپ با یک پاس تکنیکی، گیبز را صاحب توپ کرد و او با ورود به محوطه، با دروازبان تک به تک شد اما شوت او از زاویه بسته را دروازبان به کرنر فرستاد. در برگشت این کرنر، آرشاوین شوت خود را به سمت دروازه زد که با اختلاف به بیرون رفت.
دقیقه 68 روی ضد حمله ای خطرناک، پودولسکی در سمت راست و در فضای خالی پشت سانیا، حرکت کرد و پاس عرضی خود را برای نووانوویچ فرستاد اما شوت او بسیار بی دقت و آرام بود و مانونه آن را به خوبی گرفت.
دقیقه 77 فابیانسکی و هندرسون به جای مانونه و گیبز وارد زمین شدند. هندرسون در دفاع چپ به کار گرفته شد. بازی آرام دنبال می شد و هیچ تیمی تمایل به گلزنی نداشت. دقیقه 82 روی یک توپ ربایی عالی از فریمپونگ، توانست پاسی را به آرشاوین در سمت چپ بدهد و او نیز چسبیده به محوطه شوت زد اما دروازبان آن را گرفت.
دقیقه 88 یک اتفاق بد برای هندرسون افتاد. هنگام دفاع کردن، پای او بر روی زمین لیز خورد و زانوی راست او کشیده شد! پزشکان مجبور شدند او را با برانکارد از زمین خارج کنند. به جای او بنیک آفوبه به زمین آمد تا چند ثانیه ای در بازی باشد.
بالاخره سوت پایان این دیدار زده شد و آرسنال این دیدار را پیروز شد اما ضعف همیشگی آرسنال یعنی خط دفاعی، بیش از پیش نمایان شد. قطعا این خط نیاز به ترمیم دارد و این امر اجتناب ناپذیر است. باید دید با توجه به مشخص شدن ضعف ها در این بازی، مسئولین تیم چه خریدی برای این خط انجام خواهند داد.
منبع:کد:http://www.gunnerstrust.com
ارسنال - کلن / 767mb
نیمه اول :
نیمه دوم:کد:http://www.filesonic.com/file/1509293424/1st.Koeln-Arsenal_fullmatches.net.avi
برای مستقیم کردن لینک ازکد:http://www.filesonic.com/file/1509705461/2nd.Koln.vs.Arsenal.2p.23.07.2011_fullmatches.net.avi
استفاده کنید.کد:http://leechfactory.com/
گیبز: جروینیو در تمرینات واقعا غیر قابل کنترل استجروینیو با عملکرد خود در تمرینات تاثیر محکمی بر روی هم تیمی های خود گذاشته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جروینیو بعد از انتقال به آرسنال در نخستین دیدار خود 2 بار موفق به گلزنی شد و این مساله نه تنها تحسین آرسن ونگر را به همراه داشت بلکه دیگر بازیکنان از جمله تئو والکات نیز از او تمجید کردند.
کایرن گیبز یکی دیگر از بازیکنانی است که تحت تاثیر عملکرد وی قرار گرفته و اعتقاد دارد جروینیو تهدیدی جدی برای مدافعان محسوب می شود.
" او غیر قابل کنترل است. این برای ما خوب می باشد.
وقتی به آرسنال ملحق شد چند ویدئو از او دیده بودم بنابراین می دانستم چه توانایی های دارد. برای هر کس ارائه آن عملکرد در نخستین بازی نشان می دهد که برای انجام کاری به اینجا امده.
ما تاکنون چندید مهره جدید داشتیم که به اینجا آمدند و به سرعت در اینجا خود را مستقر کردند. جروینیو اینگونه بود و کارل ینکینسون هم خوب عمل کرد."