بایرن داره ترسناک میشه واسه فصل بعد CL !
فقط از مربیش چیزی نمیدونم....چه جور مربی هست؟ از پس بایرن بر میاد؟!!!!
Printable View
بایرن داره ترسناک میشه واسه فصل بعد CL !
فقط از مربیش چیزی نمیدونم....چه جور مربی هست؟ از پس بایرن بر میاد؟!!!!
قبلا 2بار سرمربی بایرن بودهنقل قول:
بار اول از 87 تا 91 که بایرن رو 2بار قهرمان بوندسلیگا کرد و 2بار قهرمان سوپرکاپ
بار دوم 5بازی آخر فصل 2009-2008 که بعد از اخراج کلینزمن به عنوان سرمربی موقت اومد و 13امتیاز گرفت و تیم رو دوم کردش
فصل 98-97 هم سرمربی رئال بود که توی همون یه فصل رئال رو بعد از سی سال دوباره به قهرمانی اروپا رسوندش.
اگه به جای رافینیا کونترائو رو گرفته بودیم میشد گفت واقعا تیم ترسناکی بودیم ولی الان هنوز زوده و باید دید زوج بواتنگ بادشتوبر و همچنین رافینیا توی سمت راست چطوری جواب میدن ولی مسلما تیم کیفیت بیشتری داره نسبت به سال قبل
انگار توی یکی از بازیهای بایرن شالکه زمان کلینزمن،توی آلیانز وقتی شالکه به بایرن گل زده مثل اولیور کان رفته جلوی هوادارای بایرن و پرچم کرنر رو کنده و باهاش شادی کردهنقل قول:
به الیور توهین کرده بوده ؟:weird: چی گفته بوده حالا ؟
میدونی یه اشتباهی رخ داده که الان فهمیدمنقل قول:
سلام
دو تا سوال كوچولو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برديا جان ريبري رو گذاشتي وينگر راست و روبن چپ؟
رافينيا مثل لام تواناييه بازي توي هر دو جناح رو داره؟
اي كاش بايرن يه مدافع مياني ديگه هم ميخريد اين فن بويتن...
من ترکیب تیمو از بالا به پایین چیندم ولی راست و چپ رو از پایین به بالا حساب کردم:دی
رافینیا سمت راست و لام سمت چپ
ریبری سمت چپ و روبن سمت راست
پست تخصصی کروس،شماره 10 پشت سر مهاجم هستش یعنی هم پست مولره ولی خب توانایی بازی توی گوش رو هم داره هر چند شاید 70درصد توانایی اصلیش رو داشته باشه تو گوشنقل قول:
بعد میشه یه توضیح در مورد پست و قابلیت های کروس و آلابا بدید ؟ پست تخصصی آلابا و کروس چی هست ؟
آلابا هم هافبک وسط هستش،یه بازیساز خوب و آینده داره و دفاع چپ هم میتونه بازی بکنه
سلام رفقا :10:.
علاوه بر توضیحات بردیا جان ... رافینیا پست تخصصیش همین دفاع راست هست . کلا بعد از منتفی شدن اومدن کونترائو (که فکر میکنم اشتباه بزرگی کرد سر نیومدن به بایرن) و خرید رافینیا ، لام مجبور شد دوباره بره تو دفاع چپ . هر چند اونور هماهنگی خوبی با ریبری داره و ریبری هم توی مصاحبش ازینکه لام دوباره اومده چپ و پیشتش بازی میکنه ابراز رضایت کرده :نقل قول:
ریبری : از اینکه لام به جناح چپ برگشته خوشحالم /
حضور نویر ۳۰ درصد قدرتمان را بیشتر کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانک ریبری از اینکه فصل آینده در جناح چپ بایرن با فیلیپ لام همکاری خواهد داشت بسیار خوشحال است.با خریداری رافینیا در بازار نقل و انتقالات تابستانی، فیلیپ لام به جناح چپ باواریایی ها منتقل خواهد شد و این موضوعی است که فرانک ریبری را خوشحال کرده استلام و ریبری دو سال در کنار هم بازی کرده اند و در بین سالهای 2007 تا 2009 با همکاری هم 70 گل ساخته و پرداخته کرده اند. ریبری در صحبتهایی دراین رابطه به بیلد گفت:« بسیار خوشحالم که فیلیپ بار دیگر در جناح چپ و پشت سر من بازی می کند. بازی کردن با او خیلی آسان است.»ریبری در ادامه صحبتهایش درمورد انتقال نویربه رختکن بایرن هم صحبت کرد و گفت:« با حضور مانوئل، ما یک سوپردروازه بان خواهیم داشت که او 30% تیم را قوی تر خواهد کرد. شرایط تیم نسبت به سال قبل بهتر است. سال قبل اصلا سال خوبی را سپری نکردیم و اصلا لذت نبردیم و همه چیز پراسترس بود که اصلا برای یک بازیکن خوب نیست.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/15/2576074/%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B130-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%AF
در مورد دفاع وسط هم هنوز معلوم نیس که پرونده ی خریدشون رو بستن یا نه . کلا منم برا خرید یه دفاع وسط امیدوارم .
بابت لطفتم ممنون علیرضا جان :11:. اون نظم ژرمنی رم خوب اومدی :27:.
-----------------------------------------
زکی... اینو میگی :نقل قول:
انگار توی یکی از بازیهای بایرن شالکه زمان کلینزمن،توی آلیانز وقتی شالکه به بایرن گل زده مثل اولیور کان رفته جلوی هوادارای بایرن و پرچم کرنر رو کنده و باهاش شادی کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منو بگو تو پست بالایی این حرکت نویر رو زدم پای تبعیت و شباهتش به الیور . نمیدوستم با قصد و غرض همچین غلطی خورده :weird:... دم اولتراها گرم پس . لازم بوده که بفهمه با هر کسی نباید شوخی نکنه :40: .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6090832&postcount=1097
ولی خودمونیم ...شانس آورده که الیور کان احتمالا این حرکتش رو ندیده وگرنه نیازی به اقدام اولتراها نبود دیگه . الیور تو همون زمین کارشو یه سره میکرد :31::40:.
+ مرسی بردیا جان از توضیحاتت در مورد آلابا و کروس :11:.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمه نهایی لیگا توتال
سه شنبه، ۲۸ تیر ۱۳۹۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Coface Arena
گنجایش: 33500 نفر
Orange Sport (france)
Orange Sport Info (poland)
Sport 1 (cze/svk)
Sport 1 (hungary)
Sport TV1
SAT.1 HD
البته اون موقع یه سالی میشد که اولیور بازنشسته شده بوده و به همین خاطر بدون ترس اینکارو انجام داده:دینقل قول:
شانس آورده که الیور کان احتمالا این حرکتش رو ندیده وگرنه نیازی به اقدام اولتراها نبود دیگه . الیور تو همون زمین کارشو یه سره میکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
واقعا امیدوارم الکس رو هم بخرن تا با بواتنگ زوج خط دفاعی رو تشکیل بدن چون اصلا به بادشتوبر اعتقادی ندارم.نقل قول:
در مورد دفاع وسط هم هنوز معلوم نیس که پرونده ی خریدشون رو بستن یا نه . کلا منم برا خرید یه دفاع وسط امیدوارم .
فن بویتن هم برای جایگزین خوبه
گزارش تصویری - معرفی رسمی جروم بوآتنگ /
تحویل شماره ی ۱۷ بایرن به جروم
محتوای مخفی: ادامه ...
پ.ن : تیریپ مهندسیه ها ...:31:
.
------------------------------------------------------------
گزارش تصویری - اولین حضور بوآتنگ و اوسامی در تمرین بایرن مونیخ
در تمرین امروز صبح بایرن مونیخ، دو بازیکن جدید این تیم یعنی تاکاشی اوسامی و جروم بوآتنگ هم اولین حضورشون در تمرین باواریایی ها رو تجربه کردن .
محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها ...
.
تیم های برزیلی در پی بخدمت گرفتن برنو
پیش از این تیم های فلامینگو و سائوپائولوی برزیل خواهان بخدمت گرفتن برنو بودن اما اینترناسیونال هم به این
جمع اضافه شده . طبق گزارشات فالکائو مربی اینترناسیونال در پی اضافه کردن نفر جدیدی به خظ دفاع تیمش
هست و برنوی ۲۱ ساله رو گزینه ی خوبی برای ترکیبش میدونه . برنو در ژانویه ی ۲۰۰۸ و از تیم سائوپائولو به
بایرن ملحق شد اما در تیم بایرن بازی زیادی بش نرسید و اکثر بازی ها رو از روی نیمکت دنبال کرد به همین خاطر
برنو تمایل داره که در تابستان بایرن رو ترک کنه . از اونجایی که قرارداد برنو تا ژوئن ۲۰۱۲ اعتـبار داره و با توجه به
ملحق شدن بوآتنگ به تیم، بنظر میرسه بایرن هم حاضر به فروش برنو و کسـب درآمد از این انتقال باشه . اینتر-
-ناسیونال آخر این ماه برای شرکت در تورنمنت آئوی کاپ راهی آلمان خواهد شد .
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/07/17/2578940/internacional-join-race-for-bayern-munichs-breno-report
پ.ن : بابا مدافع نداریم که ...:19:
.
یعنی یکی پیدا شده اینو می خواد؟! خدا کنه بخرنش!دینقل قول:
حاضرم جاش چوب پنبه بزارن ولی برنو نباشه!دی
(تازه پولم میدن...:31::31:)
خب اونوقت کی رو نیمکت بشینه یه قل دوقل بازی کنه؟
تیم اونوقت مدافع ذخیره نداره اصلا.
مگه اینکه دوباره بخوان از بین تیمو و گوستاوو یکیشونو به عنوان مدافع وسط تو مواقع اضطراری به کار ببره
همون چوب پنبه رو بزارن رو نیمکت !:31::31:نقل قول:
ولی جدای از شوخی می شه به جاش یک مدافع صرفا ذخیره رو خرید یا از تیم دوم اورد.
رافینیا: نویر به بازیکن محبوب هواداران تبدیل می شود
رافینیا، مدافع بایرن مونیخ، مطمئن است که مانوئل نویر به یکی از بازیکنان محبوب هواداران بایرن تبدیل می شود.
این دروازه بان ملی پوش آلمانی ماه گذشته با انتقالی 18 میلیون یورویی از شالکه به بایرن مونیخ پیوست اما در اولین هفته حضورش در تمرینات تیم باواریایی، با اعتراضات جمعی از هواداران باشگاه روبرو شد.
نویر چند سال قبل الیور کان را مورد تمسخر قرار داده بود، مسئله ای که هنوز تعدادی از هواداران بایرن آن را فراموش نکرده اند.
اما رافینیا که بین سال های 2005 تا 2010 در شالکه هم بازی نویر بود، این دروازه بان جوان را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد که او مطمئنا در بین هواداران بایرن به یکی از محبوب ترین ها تبدیل خواهد شد.
رافینیا در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" من بیش از 6 سال است که مانوئل را می شناسم. او بازیکن و انسان فوق العاده ای است. هواداران باید به او احترام بگذارند. البته آنها حق دارند که نظرشان را بیان کنند زیرا ما بدون آنها نمی توانیم به موفقیت برسیم.
فکر می کنم مانوئل با گذشت زمان حمایت آنها را به دست خواهد آورد. او می تواند کمک زیادی به تیم بکند و به واکنش هایش با تشویق طرفداران همراه خواهد شد."
خرید رافینیا نیز با استقبال چندانی از سوی هواداران بایرن همراه نشد اما این بازیکن برزیلی اعلام کرد که می تواند توانایی هایش را ثابت کند.
" زمانی که من از برزیل به شالکه آمدم، اگر بازیکن بدی بودم، آنها من را بیرون می انداختند. من می دانم شرایط در آلمان چگونه است. اینکه طرفداران چه انتظاراتی دارند و به چه ویژگی هایی نیاز است.
قول می دهم هیچ افتضاحی به بار نیاورم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/18/2579824/%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%A8%D9%88%D8%A8-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
---------------------------------------------------.
نتزر: لام و ریبری فصل آینده برای بایرن می درخشند
گونتر نتزر، بازیکن سابق تیمهای مونشن گلادباخ و رئال مادرید معتقد است که فیلیپ لام و فرانک ریبری در ترکیب فصل آینده بایرن درخشش خوبی خواهند داشت
یوپ هینکس، مربی جدید بایرن در پایان فصل گذشته از بایر لورکوزن جدا وبه این تیم پیوست و باواریایی ها در بازار تابستانی ژروم بواتنگ و مانوئل نویر را به رختکن تیمشان آورده و از سوی دیگر رافینیا را هم از جنوا خریداری کردند.
نتزر در ستون ویژه ای در روزنامه بیلد ام سونتاگ نوشت:« با انتقال رافینیا به بایرن، فیلیپ لام به سمت چپ دفاع تیم برمی گردد و این تصمیم خوبی خواهد بود. لام بهترین و تاثیرگذارترین بازیهایش را در این پست انجام می دهد و به نظر من این بهترین پستی است که می تواند در آن بازی کند.»
نتزر معتقد است ریبری هم درحال بازگشت به روزهای اوجش است:« درمورد ریبری واقعا خوشحال و هیجان زده ام. او زمان زیادی نیاز داشت تاتوانایی هایش را ثابت کند.او الان باید نشان دهد که هنوز بازیکنی استثنایی است.» نتزر درادامه مطلبش نوشت:« هر کسی که به خریدهای بایرن مونیخ نگاه کند، متوجه می شود که یوپ هینکس از اشتباهات سال گذشته درس گرفته. با خرید رافینیا و نویر و بواتنگ، او نقاط ضعف تیمش را تقویت کرده. بواتنگ خرید کاملا هوشیارانه ای بود.باوجودی که گاهی وقتها در سمت راست دفاع بازی می کند ولی من او را به عنوان یک مدافع مرکزی می شناسم.سال گذشته مشخص شد که دراختیار داشتن قوی ترین رختکن، صرفا به معنای قهرمانی اتوماتیک در رقابتها نیست.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/18/2580052/%D9%86%D8%AA%D8%B2%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%B4%D9%86%D8%AF
--------------------------------------------
ژروم بواتنگ: یوآخیم لو موافق پیوستن من به بایرن بود
ژروم بواتنگ، خرید جدید بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان با جدایی او از منچسترسیتی و پیوستنش به رختکن باواریایی ها موافق بوده.بواتنگ هفته گذشته با جدایی از منچسترسیتی به بایرن مونیخ پیوستاو در اولین کنفرانس خبری اش در آلیانس آرنا گفت:« دیروز یواخیم لو به من گفت که او از این انتقال حمایت می کرده و برایم پیغام تبریک فرستاد.»ستاره سابق هامبورگ توانایی بازی در هر یک از 4 پست دفاعی و حتی خط میانی را دارد . بواتنگ در ادامه صحبتهایش گفت:« می خواهم مطمئنم شوم که دفاع باید باثبات تر است. قطعا اینجا هیچ چیزی بدون تلاش به دست نمی آید و باید برای دست یابی به جایگاه ثابتی در تیم تلاش کنم. می خواهم قهرمان بوندس لیگا و جام حذفی شویم و حتی اگر ممکن است به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسیم.»در این میان کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی بایرن هم در مورد آینده بواتنگ گفت:« بعد از انتقال باستین به مرکز میدان،او مبدل به بازیکن تراز اولی شد. من تلاش می کنم که ژروم هم همین روند را طی کند.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/18/2580236/%DA%98%D8%B1%D9%88%D9%85-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%AA%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D9%85-%D9%84%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%86-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF
هاینکس: سرمربیگری من در بایرن به دلیل دوستی با هوینس نیست
یوپ هاینکس، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای با روزنامه بیلد درباره روند انتخابش از سوی مدیران بایرن برای هدایت این تیم، صحبت کرد و بنا به گفته های او، رابطه دوستانه و صمیمی اش، هیچ نقشی در انتخاب وی نداشته است.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران او گفت: " زمانی که کارل هاینس رومنیگه به من تماس گرفت، من متوجه شدم که قصد دارند پیشنهاد کاری به من ارائه دهند، من با اولی هوینس در تیم ملی فوتبال آلمان، بازی کردیم و دوستان خوبی هستیم اما این رابطه دوستی، هیچ نقشی در انتخاب من به عنوان سرمربی تیم نداشته است، مساله اصلی، پیشرفت باشگاه بایرن مونیخ است و بنده وظیفه خود میدانم که هفته ای، یکبار با سران باشگاه ملاقات داشته باشم و آنها را از مسائل فنی تیم، باخبر سازم، من به هیچکس اجازه نخواهم داد که در مسائل فنی دخالت کند و همه این را میدانند. "
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/19/2581294/%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%B3%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%B3-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
---------------------------------------------
هاینکس: تاکاشی اوسامی جوان و پرنشاط است
یوپ هاینکس، مربی بایرن مونیخ به شدت تحت تاثیر عملکرد تاکاشی اوسامی ، خرید ژاپنی تیمش قراردارد .اوسامی 19 ساله روز جمعه وارد مونیخ شدو با امضای قراردادی قرضی به مدت یک سال از گامبا اوزاکا به بایرن منتقل شد.این ستاره ژاپنی برای اولین بار روز یکشنبه با هم تیمی های جدیدش تمرین کرد و هاینکس در گفت و گو با باشگاه بایرن اعلام کرد که تحت تاثیر عملکرد این ستاره جوان قرار گرفته است:« اوسامی جوان و با نشاط است و انگیزه های زیادی برای یادگیری دارد. او پسر خوب و پرتلاشی است.»مربی بایرن ادامه داد:« اینجا همه چیز برای اوسامی جدید است و قطعا به اندکی زمان نیاز دارد تا در تیم جا بیفتد.»کریستین نرلینگر، مدیر فنی باواریایی ها هم در این رابطه گفت:« ما مدتها بود که عملکرد اوسامی را زیر ذره بین داشتیم و فکر می کنیم که او پتانسیل بالایی به عنوان یک بازیکن تهاجمی دارد و مطمئنم که از اینکه او را در جمع خودمان می بینیم خوشحال خواهیم شد. او در جلسه تمرینی پتانسیلش را نشان داد.»خود اوسامی هم در صحبتهایی اعلام کرد که در جلسه تمرینی تحت تاثیر عملکرد ریبری و روبن قرار گرفته و به نظر او سبک بازی اش شباهتهای زیادی به این بازیکنان دارد. او در پایان اولین جلسه تمرینی اش به خبرنگاران گفت:«می دانستم که بایرن خیلی بالا است و در اولین جلسه تمرینی از این موضوع مطمئن شدم. می خواهم تا جایی که می توانم برای تیم به میدان رفته و گلزنی کنم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/19/2581401/%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%86%D8%B4%D8%A7%D8%B7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
.
اولین شکست بایرن مونیخ در دیدارهای پیش فصل
بایرن مونیخ ۱ - ۲ هامبورگ
تیم فوتبال بایرن مونیخ اولین دیدار لیگاتوتال را با شکست پشت سر گذاشت تا به دیدار رده بندی با ماینس برود.
بازیکنان بایرن مونیخ :
نویربازیکنان هامبورگ :
کوز........فن بویتن .......بادشتوبر..........لام
شواین اشتایگر........لویز گوستاوو
روبن.............مولر (۵۰ کروس)...........ریبری
گومز
میکل ، دیکمیر ، وسترمن ، مانسینه ، آئوگو ، یارولیم ، کاکاربن ، هتریا (۴۵ یانسن) ، تور(۵۶ ناگی) ، الیا ، سون
داور :
آقای توبیاس کاریس
تعداد تماشاگران : ۳۱۰۰۰ نفر
گلها : ۰:۱ سون (۷) ، ۰:۲ سون (۳۰) ،
.............................۱:۲ کروس (۵۷)
کارت زرد : بادشتوبر ، یارولیم
----------------------------------------کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4318
دانلود / هایلایت کامل بازی بایرن مونیخ - هامبورگ
زمان ۱۴ دقیقه / حجم ۹۰ مگابایت / لینک مستقیم
دانلود (لینک مستقیم/مدت محدود) :
کد:http://dl.tvworld.ir/tvshow/BayernMunich1.Hamburg2_LIGA_total!2011_(Full_Highlights)-_TvWorld.Ir_-.mp4
لینک یوتیوب :
----------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?v=PiWZ6a_NHCE
مانوئل نویر: مقابل هامبورگ تمرکز نداشتیم
مانوئل نویر، دروازه ملی پوش بایرن، عدم داشتن تمرکز کافی را عامل شکست تیمش در مقابل هامبورگ در رقابت های توتال کاپ اعلام کرد.
بایرنی ها در دیدار نیمه نهایی توتال کاپ شب گذشته 2-1 مغلوب هامبورگ شدند و از رسیدن به فینال بازماندند.
او در گفتگو با سایت گل گفت:" ما در بعضی از موقعیت ها از تمرکز کافی برخوردار نبودیم و به همین دلیل گل خوردیم.
بی تردید ما می خواستیم در اولین بازی های مان به پیروزی برسیم اما از موقعیت های اولیه مان استفاده نکردیم. روی گل اول هم من اشتباه کردم در حالی که می توانستم خیلی راحت توپ را بگیرم.
و سپس اشتباه دوم رخ داد که منجر به گل دوم شد زیرا ما به اندازه کافی تمرکز نداشتیم.
البته در حال حاضر هیچ تیم بوندس لیگایی در بهترین شرایط قرار ندارد. ما در مرحله آمادگی هستیم اما اشتباهات فردی زیادی مرتکب شدیم و مهاجمان حریف از این موقعیت ها استفاده کردند.
" البته اگر ما از موقعیت های مان استفاده می کردیم، می توانستیم در این دیدار پیروز شویم."
بایرن اکنون باید در دیدار رده بندی این رقابت ها مقابل ماینس قرار بگیرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/20/2583140/%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A6%D9%84-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%87%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%AF-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D9%85
--------------------------------------------
پ.ن : فعلا که نظری نداریم :13:. تا دانلود هایلایت تموم شه . ببینیم چی کار کردن .
.
برد در ضربات پنالتی /
بایرن سوم شد
تیم های بایرن مونیخ و ماینز پس از ۶۰ دقیقه بازی در دیدار رده بندی لیگا توتال به نتیجه ی ۲ - ۲ دست پیدا کردن و این تیم بایرن بود که در ضزبات پنالتی تونست ماینز رو ۵ بر ۴ شکست بده . در این بازی تاکاشی اوسامی اولین حضورش در ترکیب بایرن رو تجربه کرد .
بازیکنان بایرن مونیخ :
نویر، رافینیا، بداشتوبر(۳۱گوستاوو)، تیموشچوک، کونتنتو، آلابا، پرانیچ، اوسامی(۴۹ مولر)، کروس، اولیچ، پترسن
تعداد تماشاگران : ۳۳۵۰۰ نفر
گلها : نوسکی (۱۱) ، آلابا (۳۱) ، پترسن (۵۷ پنالتی) ، یوجاه (۵۹)
پنالتی ها :
1-0 Soto, 1-1 Alaba, 2-1 Sliskovic, 2-2 Müller, 3-2 Yilmaz, Petersen missed (saved), 4-2 Stieber, 4-3 Kroos, Noveski missed (saved), 4-4 Tymoshchuk, Ujah missed, 5-4 Pranjic
کد:http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/matchreport/2011/30270.php
--------------------------------------------------
گزارش تصویری / بایرن مونیخ - ماینز
محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها
.
هر چند بازی دوستانه بوده و نتیجه مهم نیست . ولی باید ببینیم چه کار کردند.
دانلود بازی بایرن مونیخ - ماینز
دانلود از فایل سونیک :
نیمه اول:
نیمه دوم:
لینک مستقیم:
نیمه اول:
نیمه دوم:کد:http://filekeen.com/n6ara9crdq5r/1st.Mainz_vs_BayernMunich_fullmatches.net.flv_.html
البته به خاطر محدودیت حجمی خودم هنوز دانلود نکردم . گذاشتم شب تو لیست دانلود.کد:http://filekeen.com/8w1ql1mte3mk/2nd.Mainz_vs_BayernMunich_fullmatches.net.flv.html
دانلود / هایلایت کامل بازی بایرن مونیخ - ماینز
زمان ۶ دقیقه / حجم ۳۸ مگابایت / لینک مستقیم
دانلود هایلایت بازی (لینک مستقیم/مدت محدود) :
کد:http://dl.tvworld.ir/tvshow/BayernMunich2.Mainz2(Full%20Match%20Highlights_LigaTotalCup2011)-_TvWorld.Ir-_.mp4
لینک یوتیوب :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=GFKSsqo2GWk
ضربات پنالتی :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=AlR0gCytOhs
اوسامی بعد از اولین بازی با پیراهن بایرن: باید خیلی زود پیشرفت کنم---------------------------------------------
تاکاشی اوسامی ستاره جوان بایرن مونیخ بعد از اولین حضورش در این تیم در بازی دوستانه مقابل ماینز اعلام کرد تا در این تیم جا بیفتد زمان لازم دارد.
اوسامی 49 دقیقه از بازی مقابل ماینز را در زمین حضور داشت. در این بازی دو تیم در نهایت به تساوی 2-2 رسیدند و بایرن در ضربات پنالتی 5 بر 4 پیروز شد.
اوسامی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه چیز خوب بود فکر می کنم بتوانم عملکرد بهتری داشته باشم. با گذشت زمان می توانم در ترکیب تیم جا بیفتم و نمایش بهتری خواهم داشت. تلاشم را می کنم تا در تمرینات عملکرد خوبی داشته باشم و در ترکیب اصلی بایرن به میدان بروم. هر چه بیشتر برای این تیم بازی کنم می توانم عملکرد بهتری در بوندسلیگا داشته باشم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/21/2584582/%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%B2%D9%88%D8%AF
هشدار اولترا باواریایی ها به نویر /
وقتی در ورزشگاه هستی، این کارها را نکن !
هواداران دو آتیشه باشگاه بایرن مونیخ معروف به اولتراباواریاییها، نمیخواهند نویر را به عنوان دروازه بان این باشگاه بایرن مونیخ بپذیرند و به همین علت به او اولتیماتوم دادند و طی بیانیه ای به او اعلام کردند که عملکردش در ورزشگاه، چگونه باشد.
در این بیانیه آمده است که نویر باید در آلیانز آرنا، بندهای زیر را رعایت کند :
_ سرود باشگاه بایرن مونیخ را هیچوقت زمزمه نکن.
_ هیچوقت قبل از سایر بازیکنان زانو نزن و سرود "هومبا" رو نخون.
_ به فنس های جنوبی ورزشگاه آلیانز آرنا نزدیک نشو.
_ تی شرت خود را به سمت جنوبی ورزشگاه پرت نکن.
_ هیچوقت بر لوگوی باشگاه بایرن مونیخ روی پیراهن خود، بوسه نزن.
مانوئل نویر با وجود این قوانین که تعدادی از این هواداران برای او در نظر گرفته اند، بدون هیچ توجهی در زمین حاضر میشود و هر کاری را که لازم ببیند، انجام میدهد.
کاپیتان فیلیپ لام، بعد از انتشار این بیانیه نتوانست خود را کنترل کند و در جوابیه به هواداران گفت، هیچ قانونی را هواداران نمیتوانند برای بازیکنان و باشگاه مدون کنند و همه بازیکنان بایرن مونیخ بر طبق قوانین از قبل تعیین شده، عمل میکنند.
" مانوئل نویر، بخشی از تیم ما است و ما یک تیم هستیم، کسانی که به نویر، بی احترامی میکنند، هیچ ارتباطی با تیم و باشگاه و ما ندارند، تمام بازیکنان باشگاه بایرن مونیخ با اطمینان کامل این مساله را اعلام میکنند و من به نمایندگی از همه بازیکنان و به عنوان کاپیتان تیم، اعلام میکنم که این اشخاص، هواداران واقعی بایرن مونیخ نیستند. "
سران باواریایی قصد دارند، هرچه زودتر این مساله را به پایان برسانند، روز ۲۶ جولای، طی جلسه ای با حضور مانوئل نویر و مدیر برنامه های او، توماس کروتا و کارل هاینس رومنیگه، کریستین نرلینگر و مارکوس هرویک و مدیر هواداران باشگاه بایرن مونیخ، این مساله را بررسی خواهند کرد و برنامه ای برای آینده ترتیب خواهند داد.
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/07/20/2583204/bayern-munich-ultras-issue-manuel-neuer-code-of-conduct
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4323
حمایت لام و شواینی از مانوئل نویر
پس از حضور مانوئل نوئر در ورزشگاه آلیانز آرنا و استقبال مناسب هواداران از وی، تقریبا سران باشگاه بایرن از خاتمه حواشی مربوط به حضور نوئر در مونیخ مطمئن شده بودند تا آنکه عده ای از هواداران دو آتشه بایرن در کمپ تورنیتو با پارچه نوشته هایی نوئر را با پیراهن بایرن نپذیرفتند.
این حواشی باعث شد تا بار دیگر پروژه نویرستیزی توسط هواداران دو آتشه بایرن ادامه پیدا کند تا آنکه در روز های گذشته بیانیه ای از سوی اولتراباواریایی ها منتشر شد. این بیانیه مورد انتقاد بازیکنان و سران باشگاه بایرن قرار گرفت.
فیلیپ لام کاپیتان اول بایرن و با سابقه ترین بازیکن این تیم به حمایت از نوئر برخواست و بیانیه منتشر شده را تاسف بار خواند او گفت:" مانوئل نویر، بخشی از تیم ما است و ما یک تیم هستیم، کسانی که به نویر بی احترامی میکنند، هیچ ارتباطی با تیم و باشگاه و ما ندارند، تمام بازیکنان باشگاه بایرن مونیخ با اطمینان کامل این مساله را اعلام میکنند و من به نمایندگی از همه بازیکنان و به عنوان کاپیتان تیم، اعلام میکنم که این اشخاص، هواداران واقعی بایرن مونیخ نیستند. "
شواین اشتایگر ستاره میانه زمین بایرن و کاپیتان دوم تیم نیز با تاسف بار خواندن این بیانیه به حمایت از نوئر می پردازد و می گوید:" این بسیار شرم آور بود نوئر بهترین دروازه بان آلمان و یکی از بهترین دروازه بانان جهان است او برای بایرن هر کاری می تواند انجام دهد."
کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4327
.
ویدال پرید
مثل اینکه بایرن هم خیلی دنبالش بوده برای همینم هاینکس قاطی کرده
آره . ویدال انگار برای قرارداد ۴ ساله با یووه به توافق رسیده . آخه انگار تلفنی به هاینکس قول داده بوده که مقصدش فقط بایرن هست . اگه امسال نشد، سال بعد .
هوینس هم یه مصاحبه کرده و کلی شاکی شده ازینکه ویدال زده زیر حرفش .
Arturo Vidal has broken his word by moving to Juventus - Bayern Munich's Uli Hoeness
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/07/21/2584437/arturo-vidal-has-broken-his-word-by-moving-to-juventus
ولی من دوست داشتم اگه بایرنم نمیومد، تو همون لورکوزن میموند . لورکوزن فصل بعد CL رو میخواد چیکار کنه :13:؟!
.
سلام .
با معرفی لباس مخصوص بایرن برای رقابت های اروپایی، لباس های این فصل بایرنی ها کامل شد .
این هم لباس اروپایی این فصل بایرن :
کارل هاینس رومنیگه: خریدهای تابستانی مان تمام شد
کارل هاینس رومنیگه، مدیر باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد این باشگاه در بازار نقل و انتقالات تابستانی خرید دیگری انجام نخواهد داد.
باشگاه باواریایی در بازار نقل و انتقالات تابستانی 2011 با پرداخت 41 میلیون یورو، بازیکنانی مانند مانوئل نویر، رافینینا، ژروم بواتنگ، تاکاشی اوسامی و نیلز پترسن را به خدمت گرفتند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/23/2587381/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%86%DB%8C%DA%AF%D9%87-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF
لام: کلاس بازی اوسامی کاملا مشخص است
لام درگفتگو با وب سایت رسمی باشگاه بایرن در مورد خرید ژاپنی تیمش گفت:« توانایی های تکنیکی و مهارت دریبلینگ اوسامی برای همه روشن و بارز است. می توانید ببینید که کلاس و سطح بازی او چطور است. او هرکاری که از یک بال توقع دارید را انجام می دهد.»در جریان این بازی خیلی از هواداران فریاد می زدند:« اوسامی!اوسامی!» ولی لام از هواداران تیمش خواسته تا درمورد اوسامی که با قراردادی قرضی و یک ساله به بایرن منتقل شده صبور باشند.لام ادامه داد:« اوسامی به زمان نیاز دارد تا با فوتبال آلمان آشنا شود . او تازه به رختکن تیم ما آمده.ریتم بازی و استانداردهای بازی او، در اینجا بالاتر از خانه اش است.»اوسامی 19 ساله اولین بازی اش با پیراهن باواریایی ها را در دیدار دوستانه در پیش فصل مقابل ماینتس برگزار کرد و لام عملکرد او را پسندیده است.علاوه بر لام، یوپ هاینکس هم به شدت تحت تاثیر عملکرد ستاره ژاپنی اش قرار گرفته. تنها مشکل موجود این است که اوسامی به زبان آلمانی و انگلیسی تسلط ندارد و البته نیلز پترسن، هم تیمی او در صحبتهایی اعلام کرد که به نظر می رسد تا اوسامی نهایت تلاشش را برای یادگیری زبان به کار خواهد گرفت:« من حتی لحظه ای او را بدون کتاب ترجمه در دستش ندیده ام. او سعی می کند تا لغات و اصطلاحات مربوط به فوتبال را سریع یاد بگیرد و این کار تطبیق یافتن را برای او سریع تر خواهد کرد. او تشنه دانش است و سعی می کند تا همه چیز را خیلی سریع یاد بگیرد.»---------------------------------------------------کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/23/2587073/%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
لاتزيو برنو را هم ميخواهد
روزنامه ايتاليايی Corriere dello Sport می نويسد که لاتزيو آماده پرداخت 5 ميليون يورو برای خريد برنو مدافع برزيلی بايرن است. اگر بايرن حاضر به فروش برنو با اين مبلغ نباشد آنها حاضرند تا پايان فصل بعد صبر کنند تا بعد از اتمام قرارداد برنو او را به خدمت بگيرند.
اين مدافع برزيلی که از سال 2008 به بايرن پيوسته تنها در 33 بازی برای بايرن به ميدان رفته. لاتزيو برای خريد برنو بايد با باشگاه های برزيلی اينتر ناسيونال، ساوپاولو و فلامينگو رقابت کند. آنها پيش از اين کلوزه را با قرادادی دو ساله از بايرن خريده اند و اميدوارند برنو را هم پيش هم تيمی سابقش ببرند.
کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4333
آقا این رومنیگه چی میگه ؟!!!!!!!!!:18: یعنی اوضاع دفاع رو نمیبینن اینا ؟!!! دیروزم که نرلینگر گفته بود دفاعمون باید قوی شه . حالا چجوریش دیگه معلوم نیس !!!
این اوسامی هم که انگار آیندش بدجور روشنه :40:. چشم بادومیا تو اروپا جا افتادن ، اونوقت ما ...:2:
.
همین قدر؟؟تیمی که میخواد توی فینال آلیانز آرنا باشه همین قدر خرید میکنه!!!کد:مانوئل نویر، رافینینا، ژروم بواتنگ، تاکاشی اوسامی و نیلز پترسن
بابا بازم دم کور کچلای خودمون گرم!
بایرن حداقل باید یه دفاع دیگه بخره
بادشتوبر واقعا قابل اعتماد نیستش در حال حاضر.
کاش الکس رو بخرن
خداییش حماقت محضه اگه دنبال دفاع دیگه ای نباشن . اینجوری امیدی نمیمونه برامون دیگه . تازه این نا امیدی در شرایط عادیه . اگه بدشانسی بیاریم و مثلا یه مصدومم بدیم که دیگه کارمون تمومه :13:.
امیدوارم تو سکوت خبری دنبال یه بازیکن درس و حسابی باشن . همونجور که ییهویی اعلام کردن که ژروم رو خریدن بالاخره .
فعلا با این امید سر میکنیم دیگه ...
اما خبر مهم و ترسناک امروز مربوط میشد به مصدومیت ریبری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فرانک تو تمرین صبح با برخوردی که با کونتنتو داشت مصدوم شد و از تمرین خارج شد و دکترا ریختن سرش . تا ساعت حدود یک که رفت پیش دکتر و دکتر مولر اعلام کرد که: " آسيب ديدگی از ناحيه مچ و ترسناک بود، می ترسيدم او دچار پارگی و مشکلاتی که در يورو 2008 داشت شده باشد اما خوشبختانه فقط يک آسيب ديدگی در قسمت کپسول ها است. روز دوشنبه يک چکاپ ديگر روی ريبری انجام ميشود." .
اما بازم حداقل یه هفته باید استراحت کنه . با این اوضاع آئودی کاپ رو از دست میده اما به شروع لیگ میرسه .
پ.ن : خدایا این فصلمون رو بخیر بگذرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
امسال بایرن به یک درواز بان، ( حداقل) یک دفاع ، بک راست یا چپ و مهاجم ذخیره احتیاج داشت . به نظرم به این وضع بد خرید نکردیم . ولی خب به قول دوستان اگه یک دفاع دیگه مثل الکس بخریم دیگه همه چی تکمیله .نقل قول:
ژروم و فن بویتن و بادی هم خوبه که!:31:نقل قول:
بابا نا امید نباشید .خدا بزرگه :31:نقل قول:
من که امسال به این تیم امید دارم . باید تمرین کنیم میزبان خوبی باشیم برای ...(بارسا رئال منچستر یا ارسنال(:31:
آئودی کاپ ریبری بازی میکنه یا مصدومه ؟
مصدومه و به احتمال زیاد به ائودی کاپ نمی رسه /نقل قول:
امیدوارم واسه بوندسلیگا از همون هفته اول اماده باشه
ریبری احتمالا هفته اول بوندسلیگا را از دست خواهد داد
بایرن به احتمال فراوان فرانک ریبری را در هفته اول رقابتهای بوندسلیگا در بازی مقابل مونشن گلادباخ در اختیار نخواهد داشت.ملی پوش فرانسوی بایرن روز گذشته به دلیل مصدومیت از ناحیه ساق پا تمرینات این تیم را ترک کرد. وب سایت رسمی باشگاه تنها چند ساعت بعد اعلام کرد مصدومیت ریبری جدی نیست و او تنها 3 تا 4 روز نیاز به استراحت دارد.اما امروز روزنامه بیلد نوشت ریبری از ناحیه لیگامنت پای چپ دچار مصدومیت شده و به احتمال فراوان بازی هفته اول بوندسلیگا مقابل گلادباخ را از دست خواهد داد.ریبری در گفتگو با بیلد گفت:" مصدومیتم جدی تر از آن چیزی است که فکر می کردیم. نمی دانم چرا همه مصدومیت ها برای من اتفاق می افتد اما باید قوی باشم و روحیه ام را از دست ندهم. نمیدانم به بازی هفته اول مقابل گلادباخ می رسم یا نه."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/25/2590173/%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AF%D8%B3%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AF
پ.ن : اینم از ریبری ...:41::13:.
.
تقدير بايرن مونيخ از بازيكن ميلان
باشگاه بايرنمونيخ آلمان در حاشيه ديدار با آ.ثميلان در تورنمنت آئودي كاپ، از مارك فان بومل تقدير كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، شب گذشته تورنمنت چهار جانبه آئودي كاپ به ميزباني بايرن و با حضور ميلان و اينترناسيونال برزيل و بارسا شروع شد. در يكي از دو ديدار انجام گرفته، بايرن به تساوي يك بر يك در وقت قانوني مقابل ميلان دست يافت ولي در ضربات پنالتي 5 بر 3 پيروز شدند.
قبل از انجام اين مصاف، مقامات بايرن از مارك فان بومل، هافبك 34 ساله تيم ملي هلند و عضو شش ماه اخير ميلان با دادن هديه، تقدير كردند.
اين بازيكن در سال 2006 به عضويت سرخپوشان مونيخي درآمد و تا ماه ژانويه گذشته عضو آن بود ولي به علت اختلاف شديد با لويي فانخال، مربي هلندي سابق تيم، اقدام به انتقال به ايتاليا و تيم ميلان كرد.
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005050117
سایت گل – آرین روبن هافبک کناری باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد مصدومیتش از آن چیزی که در ابتدا تصورش را می کرد خفیف تر بود.روبن در جریان دیدار مقابل میلان در تورنمنت آئودی کاپ دچار مصدومیت شد، بررسی ها توسط دکتر تیم نشان داد مصدومیت این ستاره هلندی چندان هم جدی نیست.روبن در گفتگو با بیلد گفت:" مصدومیتم زیاد جدی نیست. امیدوارم هر چه زودتر به ترمیب تیم بازگردم.""دکترهای تیم تلاش زیادی برای بهبود من انجام می دهند. در ابتدا درد زیادی داشتم و تصور می کردم مصدومیتم بسیار جدی باشد اما خوش شانس بودم."باشگاه بایرن همچنین قصد دارد ژردان شاکیری هافبک کناری باشگاه بازل را به خدمت بگیرد و حتی مربی ذخیره های خود را برای تماشای بازی این بازیکن به سوئیس فرستاده است.گفته می شود مسئولان بایرن قصد دارند این بازیکن 19 ساله را امسال به خدمت بگیرند و او را به بازل قرض دهند و یا اینکه تابستان آینده او را به خدمت بگیرند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/28/2594717/%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%86-%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
اول باید تبریک بگم به بایرنی ها برای خرید اوسامی . توی بازی با بارسا نسبت به اینکه اولین بازی های خودش رو برای بایرن، اونم برابر بهترین تیم حال حاضر جهان انجام داد عملکردش عالی و بسیار امیدوارکننده بود :40:.الی هوینس: سال گذشته میتوانستیم خدیرا و رافینیا را بخریم اما فن خال نخواست
با درخشش اوسامی حداقل یه کمی نگرانیمون بابت مصدومیت روبری کمتر میشه .
تاکاشی اوسامی: به خاطر بازی کردن مقابل بارسا عصبی نبودم
تاکاشی اوسامی؛ ستاره ژاپنی بایرن مونیخ، که در دیدار تیمش مقابل بارسا در فینال ائودی کاپ 90 دقیقه بازی کرد، اعلام کرد از قرار گرفتن در مقابل قهرمان اروپا نترسیده است.
اوسامی یکی از بهترین بازیکنان بایرن در این دیدار بود، هرچند نتوانست مانع از شکست 2-0 تیمش بشود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیدار دشواری بود. فکر می کنم دیدار بسیار پرفشاری بود اما برای من خیلی خوب بود که 90 دقیقه بازی کردم.
قبل از بازی، فکر می کردم عصبی باشم اما این طور نبود. حتی در چنین بازی های مهمی نیز همه چیز به آرامی سپری می شود. شاید اگر عصبی بودم، موقعیت های بزرگی نصیبم نمی شد و نمی توانستم فوتبال بازی کنم. بنابراین من از چنین حس و حالی در راه مثبت استفاده کردم. من راحت هستم و فکر می کنم در این شرایط همه چیز بهتر پیش می رود."
وقتی از او سوال شد آیا بازی کردن در تمام 90 دقیقه باعث خستگی اش شد، گفت:" به طور کل، بله. سبکی که بارسا توپ را کنترل می کرد، گرفتن توپ را خیلی دشوار کرده بود. در حالی که ما می دانستیم آنها چگونه بازی خواهند کرد."
با توجه به مصدومیت روبن و ریبری، احتمالا اوسامی این فرصت را خواهد داشت که بار دیگر در ترکیب اصلی بایرن به میدان برود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/28/2594294/%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B9%D8%B5%D8%A8%DB%8C-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85
الی هوینس، رئیس سابق باشگاه بایرن مونیخ، تایید کرد این باشگاه تابستان سال گذشته در آستانه خرید رافینیا و سامی خدیرا قرار داشت اما به دلیل درگیری بین کادر فنی و مدیریت باشگاه، این انتقال انجام نشد.
هوینس فاش کرد که لوئیس فن خال این خریدها را وتو کرد و ترجیح داد فصل جدید را با همان بازیکنان قبلی آغاز کند.
او همچنین در مورد برنامه باشگاه برای سرمایه گذاری های آینده صحبت کرد و گفت پس از اینکه باشگاه بدهی های مربوط به ساخت آلیانس آره نا را بپردازد، خریدهای بیشتری انجام خواهد داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سال گذشته، سرمربی بازیکن جدید نمی خواست، در حالی که ما می توانستیم رافینیا و سامی خدیرا را بخریم.
با این وجود امسال ما سال نرمال تری را در بازار نقل و انتقالات داشتیم. امیدوارم بتوانیم در 6 یا 7 سال آینده تمام بدهی مر بوط به ورزشگاه مان را بپردازیم. آنگاه می توانیم همه پول مان را روی تیم سرمایه گذاری کنیم.
اگر به لیگ قهرمانان صعود نمی کردیم، هیچ سودی به دست نمی آوردیم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/07/29/2596172/%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%87%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%B3-%D9%85%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%AE%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%85
.
داشتم توی fb بایرن چرخی می زدم . این عکس رو دیدم . عکس تیمی فصل جدید .
چه با ظرافت بازیکنای درشت و هیکلی رو گذاشتن بالا دونه ریزاشو سوا کردن پایین!:31:
ایول بایرن...:40:
محتوای مخفی: عکس تیمی بایرن مونیخ
عکس جالبی شده مخصوصا با حضور نویر:40:
فقط یه نکته...ریبری چرا انقدر شاده؟؟؟:دی
منم باشم سالی 7-8میلیون یورو بگیرم در حالی که نصف فصل رو بازی نمیکنم به خاطر مصدومیت خوشحال میشم:دینقل قول:
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
خبر خوشحال کننده اینه که دوبی اسپورتس فصل 2011-2012 رو هم به صورت فری پخش میکنه و بازی افتتاحیه بین هامبورگ و دورتموند اولیش هستش.
صداوسیما و ضرغامی هم میتونن برن به ***
كانال چندش آخه سه كانالهنقل قول:
خبر خوشحال کننده اینه که دوبی اسپورتس فصل 2011-2012 رو هم به صورت فری پخش میکنه و بازی افتتاحیه بین هامبورگ و دورتموند اولیش هستش.
كار بسيار پسنديده اي ميكنن اگر واقعا بهش عمل كنن
بردیا مطمئنی دوبی اسپورت می پخشه؟ اگه اینجور باشه که عالیه . فقط خدا کنه مثل سابق خوب پوشش بدن نه هفته ای یک مسابقه.نقل قول:
بستگی داره به مسابقات عربی همزمانی که پخش میشه ولی بیشتر 1 و2 نشون میدننقل قول:
آره بابا.نقل قول:
برو تو سایتشون قسمت جدول البرامج وبرنامه روز جمعه 5/8/2011 رو چک کنید زده بازی هامبورگ و دورتموند رو.
بعدشم بچه ها میگفتن یه هفته ای هستش که تبلیغ فصل جدید بوندسلیگا رو داره پخش میکنه.
بعدشم من تو گوگل سرچ کردم و به یه سری خبر برخوردم که نشون میداد قراردادشون با بوندسلیگا این فصل رو هم شامل میشه.
کد:http://www.thesportsman.tv/eng/news/news-archive/dubai-pk.html