DID YOU KNOW: Real Madrid used to be called “Football Club Sky” when football was introduced in Madrid on 1897
منبع:
کد:http://www.facebook.com/RealMadrid/posts/370194499952
Printable View
DID YOU KNOW: Real Madrid used to be called “Football Club Sky” when football was introduced in Madrid on 1897
منبع:
کد:http://www.facebook.com/RealMadrid/posts/370194499952
پیش نمایه مارکا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش خوان برجسته:
رئال مادرید هم برای خرید نیمار اقدام می کند
دیگر پیش خوان ها:
سفیدهای مادریدی مستقیما با این ستاره برزیلی وارد مذاکره شده اند
19 ساله است و سبک بازیش فوق العاده شبیه به پله می باشد
بارسا و نیمی از تیمهای مطرح اروپا به دنبال جذب این ستاره جوان هستند
رونالدو وی را به فلورنتینو پیشنهاد داده: " نیمار جانشین خلف من است "
یوفا همچنان به مجازاتی که برای مورینیو اعمال کرد پایبند است. آنها معتقدند مورینیو به سازمان توهین و بی احترامی کرده است
اسپانیا 3 - 0 ونزوئلا
39 پیروزی، رکوردی تازه و فوق العاده برای دل بوسکه و اسپانیا
گرگوری مانزانو به احتمال فراوان سرمربی آینده اتلتیکو مادرید خواهد بود
لوییس انریکه پیشنهاد اتلتیکو مادرید را رد کرد و تا ساعاتی دیگر رسما به عنوان سرمربی آ.س رم معرفی می شود
بارسلونا همچنان در صدد جذب آلکسیس سانچز است
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
همچنان در حال شکستن رکورد
دیگر پیش خوان ها:
اسپانیا 3 - 0 ونزوئلا
دل بوسکه 39مین پیروزیش را با اسپانیا مقابل ونزوئلا کسب کرد و رکوردی تازه را با تیم ملی برجای گذاشت
اسپانیا همانند بازی مقابل آمریکا نمایش فوق العاده ای نداشت ولی باز هم دروازه ونزوئلا را تیرباران کرد
گرگوری مانزانو به زودی به عنوان سرمربی جدید اتلتیکو مادرید معرفی می شود
بنفیکا، کوئنترائو را جریمه می کند
مصاحبه دیروز کوئنترائو با آ.س خشم باشگاه پرتغالی را برانگیخته
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
+
دلم برای مارسلو میسوزه که این همه خوب کار میکنه، اما حتی به تیم ملی دعوت هم نمیشه.
معاوضه کاکا با مایکون به نظر خوزه بستگی دارد.
اختصاصی هواداران رئال مادرید در ایران
مایکون در هر صورت این تابستان اینتر را ترک خواهد کرد و روی کاغذ احتمال دیدار دوباره او با مورینیو وجود دارد اما مسلما کاکا از ترک مادرید خوشحال نخواهد بود چرا که هنوز به دنبال فرصتی برای اثبات خود است.
اینتر و رئال هر دو تمایل به انجام یک معاوضه دارند اما این که کاکا از تیم برود یا بماند بستگی به نظر خوزه درباره بازی ساز تیمش دارد.
کاکا خود مایل است که در تیم بماند تا حمایت تیم در زمان مصدومیتش را با بازیهای خوب جبران کند. اما این تصمیم به خود او بستگی ندارد. مورینیو ممکن است این بازیکن 29 ساله را از آنچه به آن تمایل دارد محروم کند و کاکا مجبور شود به دنبال درخشش در تیم دیگری باشد.
یکی از منابع آگاه به این اخبار به گل گزارش داده است : "آنچه مسلم است کاکا دوست دارد در مادرید بماند"
" او میخواهد در مادرید بماند تا این دوسالی را که چندان خوب نبود جبران کند. کاکا به خوزه که این فصل خیلی به او کمک کرد احساس دین می کند."
"او کاملا مصمم است تا خود را ثابت کند اما اگر نظر مورینیو عوض شود و به او بازی ندهد آن موقع است که باید گزینه های دیگر را بررسی کند."
"مشکل اینجاست که رئال هنوز نمیداند میخواهد با کاکا چه کند و نظر نهایی در انتقالات را مورینیو می دهد."
"اینتر به ترک مایکون که نا محسوس شده علاقه مند است و خود او نیز تصمیم به ترک سن سیرو گرفته است."
"این حقیقت دارد که مایکون میخواهد از اینتر جدا شود و این هم حقیقت است که اینتر می خواهد او را بفروشد. حضور او دیگر کمتر احساس می شود."
لئوناردو مربی کنونی اینتر با آمدن کاکا موافق است و از این ایده که شاگرد قدیمی اش بار دیگر در کنارش باشد استقبال کرد.
"اینتر آماده مذاکره برای این معامله است نه فقط برای اینکه کاکا را دوست دارد بلکه لئورناردو هم دوست دارد مربی کاکایی باشد که او را کشف کرد."
وضعیت کنونی این است که : اینتر می خواهد مایکون را بفروشد ، مایکون مایل است اینتر را ترک کند ، رئال هنوز تصمیمی نگرفته و کاکا این انتقال را دوست ندارد!"
مدیر برنامه های مایکون دوشنبه اعتراف کرد که این انتقال غیر ممکن نیست اما این را هم گفت که هنوز هیچ تصمیمی برای سفر به مادرید و مذاکره درباره این قرار داد گرفته نشده است.
ماسیمو موراتی همه ی این خبرها در باره این معاوضه را رد کرده و گفته همه اینها فقط "دروغ" است.
کد:http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2011/06/07/2520692/maicon-to-leave-inter-but-real-madrid-swap-deal-depends-on
در مورد نیلمار :
من که زیاد نازیش رو ندیدم همین بازی 2-3 شب پیش برزیل و هلند رو دیدم. بازیکن بدی نبود هر چند خیلی هم به دل ننشست اما حتماً خوبه که اینقدر ازش تعریف میکنن. اما نکتۀ خیلی خیلی منفی ای که داشت تمارض های زیادش بود که حالم رو بهم زد. بازیکن های هلند از کنارش رد میشدن خودش رو مینداخت زمین و ... آخر هم که اخطار گرفت. 4 بار به ناشیانه ترین شکل ممکن این کار رو کرد:13: از این لحاظ به درد اون یکی تیمه میخوره :27:
آقا نیلمار با نیمار فرق می کنه ها...اینا دو نفرن جفتشونم تو تیم ملی برزیل هستن.منظور شما کدوم بود؟نقل قول:
نیمار اونیه که شبیه سرخپوستهاست و سرش دعوائه :دی
اگر منظورتون Neymar هست که به نظر من چون فقط 19 سالش هست، با یه قیمت معقول خوبه که بخریمش. میتونه با دی ماریا رقابت کنه. یادمون نره که یه فصل کاپلو اومد 2-3 تا بازیکن خرید که همشون تا همین فصل تو تیم بودن: هیگواین، گاگو، محمد دیارا. مخصوصا هیگواین.نقل قول:
اما من حس میکنم چون الان اسم تیم های کله گنده دور و بر این بازیکن هست، قیمتش الکی بالا باشه. اگه خوزه بخوادش، آوردنش با توجه به حضور شخص پیشکسوتی مثل رونالدو که طرف ما هست، نمیتونه زیاد سخت باشه.
بنزما حتی از رونالدو هم بهتر است - یرزی دودک
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
یرزی دودک دروازه بان با تجربه ی لهستانی معتقد است که کریم بنزما از رونالدوی برزیلی هم بهتر است...
یرزی دودک دروازه بان سابق تیم رئال مادرید عنوان کرد که هم تیمی سابقش یعنی کریم بنزما حتی از رونالدوی برزیلی که سه با توانسته است بهترین بازیکن جهان شود بهتر است.
بسیاری معتقدند که رونالدو یکی از بهترین بازیکنان تمام تاریخ فوتبال است و این فوق ستاره ی برزیلی بهترین گلزن جام جهانی نیز هست و طبق نظر سنجی سایت گل بهترین بازیکن دهه ی 2010 هم میباشد.
یرزی دودک در مصاحبه ای با France Football به تعریف و تمجید از بنزما پرداخت و گفت:
"در اولین تمرینمان بنزما بسیار مرا شگفت زده کرد و من به دوستانم گفتم که رئال مادرید یک بازیکن فوق العاده را به خدمت گرفته است. کریم بنزما حتی از رونالدوی برزیلی هم بهتر است. تکنیک فوق العاده ای دارد و در عین حال سریع هم هست و همیشه حواسش به دروازه است".
وقتی از دودک پرسیده شد که آیا اینکه گونزالو هیگواین مهاجم اول تیم است میتواند جلو پیشرفت بنزما را بگیرد یا خیر؟! ،گفت:
اول از همه باید به تصمیم مورینیو احترام بگذاریم و او شخصیت فوق العاده ای دارد و در عین حال روانشناس قابلی هم هست".
"او هیچ وقت بازیکنی را کنار نمیگذارد و خیلی خوب میداند که چگونه بازیکنانش را از لحاظ ذهنی آماده کند. اولین فصل حضور در رئال مادرید برای بنزما سخت بود اما او برای آینده ی رئال مادرید کار میکند."
یرزی دودک هنوز هم اصرار دارد که وقت آن نرسیده است که از فوتبال خداحافظی کند و او پیشنهاداتی از اسپانیا، انگلیس و ترکیه دارد. دودک چهار سال را در رئال مادرید سپری کرد و در فصل 2010-11 زیر نظر خوزه مورینیو توانست قهرمانی کوپا دل ری را تجربه کند.
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/06/08/2523448/jerzy-dudek-real-madrids-karim-benzema-is-better-than
حمیت آلتینتپ خودش را ثابت کرده است اما نوری شاهین را زیاد نمیشناسم - ریکاردو کاکا
ریکاردو کاکا ستاره ی برزیلی رئال مادرید خرید های جدید این تیم را مورد نقد و بررسی قرار داد...
ریکاردو کاکا ستاره ی برزیلی تیم رئال مادرید در صحبت هایی عنوان کرد که حمیت آلتینتپ بازیکنی است که قبلا خودش را ثابت کرده است اما نظری در مورد نوری شاهین ندارد چرا که زیاد او را نمیشناسد.
بنا بر گزاش AA ریکاردو کاکا در مصاحبه ای به مجله ی ورزشی Sportbid گفته است:
"حمیت آلتینتپ در بایرن مونیخ به خوبی خودش را ثابت کرده است اما باید اعتراف کنم که نوری شاهین را زیاد نمیشناسم اما این را میدانم که نقش مهمی را در تیم بروسیا دورتموند داشته است. رئال مادرید همیشه بازیکنانی را میخرد که بهترین کیفیت را دارند و در سطح اول فوتبال جهان هستند و با توجه به این که به رئال مادرید آمده است مطمئنا باید خیلی با استعداد باشد".
وقتی از کاکا در مورد رابطه اش با مسوت اوزیل پرسیده شد عنوان کرد که رقابت سالمی را در تیم با اوزیل دارد و در زندگی شخصی هم با یکدیگر دیدار میکنند:
" از نظر هر دوی ما هم این رقابتی که در تیم بین من و او برای رسیدن به ترکیب اصلی وجود دارد بسیار مفید است و ما را مجبور میکند که عملکرد خوبی را داشته باشیم و در عین حال در هفته های آخر فصل هم نشان دادیم که میتوانیم در کنار یکدیگر هم بازی کنیم. در آینده زوج قدرتمندی را تشکیل خواهیم داد چرا که هر دوی ما همیشه به دنبال یاد گرفتن چیز های جدید هستیم".
کاکا در پایان عنوان کرد که فصل آینده هم در رئال مادرید خواهد ماند.
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/06/08/2523570/kaka-hamit-kendini-ispatladı-ama-nuriyi-çok-iyi-tanımıyorum
"گاگو نگاه خاصی برای ترک رئال دارد و همچنین تیم Boca به این بازیکن علاقه مند است"
"سرمربی Boca , Julio Falcioni ,گفت من به بازیکن آرژانتینی رئال مادرید فرناندو گاگو علاقمند هستم "
فالسیو در محاصبه ای که با روزنامه ی آس اسپانیا داشت:مدیر باشگاه Boca به من گفت ما می توانیمن گاگو را بخریم . و این یک خبر جالب برای من بود و دین فرناندو گاگو در ترکیب هم برای تیم و هم برای من خوب است.
فرناندو گاگو که در سال 2007 از Boca به رئال پیوست و به هر طریقی نتوانست در ترکیب اصلی تیم قرار بگیرد.
در فصلی که گذشت فقط توانست در لیگ 4 بازی کند و با اضافه شدن نوری و هامیت در این فصل دیگر جایگاهی در رئال نخواهد داشت و به فکر رفتن از رئال است .
کد:http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyası/2011/06/08/2523091/gago-ülkesine-mi-dönüyor
کاکا: لئونادرو ازم نخواسته که به اینتر برم و من میخوام با رئال بمونم
بازیکن برزیلی تیم رئال مادرید بار دیگه تعهد خودش رو به تیم رئال مادرید اعلام کرد و گفت که هموطن او در میلان میداند که وی علاقه دارد تا با قهرمان کوپا د ری ادامه دهد.
خبرهایی مبنی بر انتقال بازیکن خلاق 29 ساله تیم رئال مادرید به اینتر هست، اما کاکا اعلام کرد که لئوناردو از خواسته ی او مطلع است و به آن احترام میگذارد.
کاکا در مصاحبه با Jornal da Tarde گفت: " صادقانه و رک بگم، من میخوام بمونم. قبل از اینکه بیام برزیل، مورینیو و بقیه مدیران باشگاه بهم گفتن که سعی کن تعطیلات پیش فصل آرومی داشته باشی. مورینیو به خوبی میدونست که صحبت های زیادی درباره من خواهد شد، کلا از وقتی اومدم مادرید همیشه شایعات زیادی دور و برم بوده. اما من واقعا میخوام اینجا بمونم و خواهم موند. "
کاکا از فصل 2003 تا 2006 به مدت 6 سال برای باشگاه آس میلان بازی کرد و سری آ و لیگ قهرمانان اروپا رو فتح کرد. میلان به پیشنهاد لئوناردو این بازیکن برزیلی را خرید.
اگرچه کاکا اعلام کرد که لئوناردو از اون نخواسته که به اینتر میلان برود:
" همه میدونن که رابطه من با لئو چقدر خوبه. وقتی من پیشنهاد منچستر سیتی رو رد کردم، اون اولین کسی بود که اومد خونم و بهم گفت که از تصمیمت خوشحالم و ازت پشتیبانی میکنم"
" اون هیچ وقت نظر منو برای بازی برای اینتر نپرسیده چون میدونه که من هیچ دری رو برای این انتقال باز نذاشتم. من باهاش حرف زدم و گفتم که میخوام با رئال مادرید باشم و جام هارو فتح کنم. اونم تایید کرد که تصمیم درست همینه. لئو بخوبی میدونه که من قصد ترک باشگاهم رو ندارم"
+کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/06/08/2523476/kaka-leonardo-has-not-asked-me-to-join-him-at-inter-i-want
این خبر رو خودم ترجمه کردم، برای همین میتونم بگم اطمینان و تعهد کاکا رو خیلی خوب تو جملاتش درک کردم.
فکر کنم تا الان تو بیشتر از 5 تا مصاحبه بطور واضح گفته که به رئال مادرید و مورینیو احساس دین میکنه و میخواد با انجام بازی های خوب، دین خودش رو ادا کنه. پس اگه خبرهای دیگه ای هست، فقط زیر سر ژورنالیست ها هست که میخوان فروششون رو بالا ببرن
کاسیاس به مکزیک رسید تا در سمینار مربوط به کودکان شرکت کند
کاسیاس در استادیوم المپیک مکزیک ( استادیوم خانگی تیم Pumas مکزیک ) با بچه های 6 الی 16 ساله دیدار خواهد کرد .
کاسیاس پنجشنبه به مکزیک رسید تا در سمینار کودکان فوتبال شرکت کند .
کاسیاس با پرواز از ونزوئلا , جایی که تیم ملی اسپانیا با نتیجه 3-0 بر تیم ملی ان کشور غلبه کرد , به مکزیک امد و برای دوری از ازدحام جمعیت از طریق یک خروجی ثانویه از فرودگاه خارج شد .
دروازه بان رئال مادرید و کاپیتان قهرمان جام جهانی 2010 با کودکان 6 الی 16 ساله دیدار خواهد کرد . این دیدار در استادیوم المپیک مکزیک (استادیوم خانگی تیم فوتبال Pumas ) انجام خواهد شد .
مسئولان برگزار کننده این مراسم اعلام کرده اند که کاسیاس در این دیدار چند تکنیک از بازی فوتبال را به انها خواهد اموخت .
کد:http://www.marca.com/2011/06/08/futbol/equipos/real_madrid/1307569477.html
لباسهاي فصل بعد هم به طور رسمي معرفي شدن
لباسهاي قشنگي هستن ولي همونطور كه گفتم يه كمي گشاد هستن
لباس كاسياس كه فوق العاده س و فيت بدنش هست
اينم ويدئوي معرفي كه خودم آپش كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mediafire.com/?tw6ogr7sxeuyce7
و
محتوای مخفی: شماره ها
راستي آديداس اعلام كرده بود كه به اين خاطر رنگ طلايي رو انتخاب كرده چون تيماي مورينيو در فصل دوم موفق هستن و انتظار داره كه در فصل آينده همه جامهاي ممكن رو كسب كنيم
واسه همين رنگ تيم قهرمان رو براي لباس انتخاب كردن:20:
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
نیمار از آگوئرو ارزانتر است
دیگر پیش خوان ها:
قیمت خرید وی در قراردادش 40 میلیون یورو ذکر شده است
( همچین گفت ارزونتر من فکر کردم الان زیر 20 میلیون هست! همش 5 میلیون؟! )
ولی اگر مادرید رسما پیشنهاد دهد بیشتر از 35 میلیون نخواهد بود
ایجنت نیمار در مصاحبه با مارکا:
" انتقال نیمار به مادرید امکان پذیر است "
کاکا: " می خواهم با مادرید به قهرمانی های زیادی دست یابم، به همین دلیل اینجا را ترک نمی کنم "
کانالس قصد ترک باشگاه را ندارد و باشگاه هم حاضر نیست وی را ارزان بفروشد
کاسیاس، یک افسانه
ایکر مقدس تنها به 5 پیروزی دیگر نیاز دارد تا آمار بیشترین پیروزی با تیم ملی را ازآن خود کند
بارسلونا تنها 45 میلیون یورو برای خرید بازیکن دارد
مانزانو تنها برای یک سال با اتلتیکو مادرید قرارداد می بندد
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
آگوئرو هواداران رئال مادرید را به دو حذب متفاوت تقسیم کرد
دیگر پیش خوان ها:
نیمی از هواداران موافق خرید وی و نیمی دیگر مخالف خرید آگوئرو می باشند
الکسیس و نیمار هدفهای اصلی بارسلونا در تابستان، رئال مادرید نیز در کمین یکی از این دو بازیکن است
مانزانو برای یک سال با اتلتیکو مادرید قرارداد بست
مانزانو: " خیلی خوشحالم که به این سرعت دوباره به عرصه مربیگری بازمیگردم. از حالا باید برای فصل بعد برنامه ریزی کنیم "
بارسلونا برای تابستان امسال تنها 45 میلیون یورو کنار گذاشته است
لوییس انریکه بالاخره به عنوان سرمربی آ.س رم معرفی شد
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
واو!
تیپ ایکر رو!
بهش میاد این لباس!
این لباس بوی قهرمانی اروپا رو میده!:40:
کاکا:به همه نشان می دهم كه چه توانايي هايي دارم/ سخت ترین فصلم را پشت سر گذاشتم/مورينيو كمك زيادي به من كرده
سایت گل- كاكا كه اكنون در تعطيلات در برزيل به سر مي برد ، در مصاحبه با روزنامه "او استاديو سائوپائولو" گفت كه فصل گذشته سخت ترين فصل دوران فوتبالي او بوده است . گفت كه دروغ است كه مي گويند با مورينيو مشكل داشته است :" او خيلي به من كمك كرده است " اعلام كرد كه در كوپا آمه ريكا حضور نخواهد يافت و همچنين نيمار هم مستعدترين بازيكن فوتبال برزيل است كه به زودي راهي اروپا خواهد شد .
فصل را چطور ارزيابي مي كني ؟
از نظر شخصي ، سخت ترين فصل دوران فوتبالم بود . از نظر تيمي مي توانم بگويم كه خوب بود ، با كنار زدن بارسلونا ، كوپا دل ري را برديم ، به نيمه نهايي چمپيونزليگ رسيديم و ليگ را با عنوان دومي به پايان رسانديم . البته اين براي باشگاهي با حد و اندازه هاي رئال مادريد كافي نيست .
تو در جام جهاني 100 درصد نبودي ، بعد به تعطلات رفتي و در رئال مادريد هم پس از دو ، سه تمرين ، زير تيغ جراحي رفتي . چرا قبل از تعطيلات عمل نكردي ؟
راستش نمي خواستم دوباره عمل كنم . من پس از جام جهاني در سائو پائولو معاينه شدم و پزشكان احتمال جراحي شدنم را ديدند . وقتي به ايالات متحده رفتم ، تست هاي پزشكان رئال مادريد هم همين را نشان داد و بعد نزد متخصصي در لس آنجلس رفتم كه او هم گفت نياز به جراحي هست .
اكنون از نظر بدني آماده شده اي يا هنوز مصدوميت فتق اذيتت مي كند ؟
مصدوميت فتق ديگر وجود ندارد اما زانويم 100 درصد نيست چرا كه دو بار جراحي كرده ام . هميشه بايد حواسم خيلي جمع باشد تا ديگر دچار مشكل نشوم ...
اخيرا گفته بودي كه به هواداران رئال مادريد بدهي داري . فكر مي كني كه مي تواني آن را فصل بعد بپردازي ؟
هنوز نتوانسته ام انتظارات را بر آورده كنم . نه فقط در مطبوعات ، بلكه همين طور از سوي هواداران و خودم . اميدوارم كه بتوانم به كارهاي بزرگي در رئال مادريد دست بزنم . بر خلاف حرفهايي كه مي زنند ، مورينيو كمك زيادي به من كرده است .
در اين جا اخباري منشتر مي شود كه از اين كه بازي نمي كني خيلي از مربي ناراضي هستي ...
حتي مي گفتند كه رئال مادريد من را نمي خواهد . هيچ كدام از اين ها درست نيستند . هيچ كدام درست نيستند . او با من خيلي روراست است ، تصميماتش قاطع هستند ، نه تنها در مورد من ، بلكه با كل تيم . فقط مي توانم تشكر كنم .
شايعات زيادي در مورد آينده ات وجود دارد . در رئال مادريد مي ماني ؟
صادقانه بگويم كه خواسته ام همين است . پيش از آمدن به برزيل با مورينيو و مسئولان باشگاه صحبت كردند و آنها به من گفتند كه تعطلات آرامي را سپري كنم . اميدوار به حضور به پيش فصل هستم . از زماني كه به رئال پيوستن شايعات زيادي پيرامونم وجود داشت و مرا دور و بر ده تيم مطرح كردند ، اما مي خواهم در رئال مادريد بمانم و مي مانم . من تازه در دوران فوتبالم 10 ساله شده ام و مي دانم فوتبال چطور است . نا اميد نمي شوم . يك روز از من تعريف مي كردند و حالا بد مي گويند . در فوتبال نظرات متفاوتي وجود دارد اما من ياد گرفته ام كه متعادل باشم و ارزشهاي خود را مي دانم . براي من ، مهمترين چالش بازگشت به سطحم در ميلان است . مي خواهم به همه نشان دهم كه چه توانايي هايي دارم .
تيم ملي چطور ؟ صحبت ها با منزس چطور بود ؟
دو مكالمه خيلي كارساز با او داشتم . يكي در اكتبر در مادريد و ديگري تلفني در مي . در آخري گفت كه بهتر است در كوپا آمه ريكا حاضر نباشم تا بتوانم ريكاوري كنم . مي خواهم كه به تيم ملي برگردم اما درابتدا بايد در رئال مادريد خوب باشم .
رويايت حضور در جام جهاني 2014 در دوران اوجت است ؟
اميدوارم كه اين فرصت را داشته باشم اما نمي دانم كه در طول سه سال آينده شرايط چگونه پيش خواهد رفت .
گانسو ، نيمار و لوكاس را چطور مي بيني ؟
آنها مدتي در برزيل خواهند بود .توانايي بي بديلي دارند . به نظرم نيمار كمي از بقيه جلوتر است اما هر سه آنها فوق العاده هستند .
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/06/09/2524647/%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D9%85-%D9%83%D9%87-%DA%86%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D9%87%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B5%D9%84%D9%85
می گم حالا که بارسا هم دنبال نیماره خیلی خوبه که ما بگیریمش ... چون هر چی باشه بارسا یه مهاجم درست و حسابی نداره ...
منظورم اینه که مهاجمی که مهاجم باشه ها ...
نیمار بازیکن خوب و جوونیه ... اگه بره بارسا برای نسل بعدشون هم جواب می ده ...
فونتی که استفاده شده واقعا قشنگه...ولی رنگش چون روشنه و زمینه هم روشنه اون جلوه رو ندارهنقل قول:
ایول، پس میمونهنقل قول:
کاکا:به همه نشان می دهم كه چه توانايي هايي دارم
بهترین خبری بود که شنیدم...
امیدوارم فصل بعدی بترکونه و قهرمان CL بشیم!!:8:
اتفاقا زیاد حال نکردم با این لباس
----
من هنوز تو کف اینم :
اونم تو تن زیدان و بکهام و رونالدو و... واو !
یادش به خیر دی:
چه قدر باشکوه بود
----
لباس ایکر هم فکر کنم پارسال قشنگتر بود
همون آبی آسمونی
البته اینا نظر منه
اما زرد خیلی به رئال نمیاد
مارکا گزارش داده که رئال میخواد نیمار رو بخره اما اون رو 1 ساله قرض بده به خود سانتوس و بعد بیاد رئال!
به نظرم کار خیلی خوبیه و بهترین راه حل...
اینطوری هم ما بازیکنمون رو گرفتیم و هم سانتوس یه فصل دیگه بازیکنش رو داره و از اونور هم خود نیمار یه 1 سالی تجربه کسب میکنه...
ضمن اینکه احتمالا قیمت نیمار بعد کوپا و درخشش احتمالیش، خیلی بالا میره...
پس بهتره تا قبل این بازیها، خریدش انجام بشه...
+
خرید آگرو هم داره نزدیک تر میشه!
مدیر برنامه هاش گفته که اگه رئال 45 میلیون رو بده، همه چی حل میشه!
نمیدونم اما احتمالا خرید بزرگه این فصل، همین آگرو باشه...
+
از اونور هم منابع انگلیس گفتن که آرسنال حاضر به فروش سسک شده اما فقط اون رو میخواد به یا رئال بده یا بارسا(خارج از لیگ انگلیس)..
سسک بازیکن خیلی خوبیه اما به نظرم نیازی نداریم بهش الان دیگه!
ترافیک همینطوری زیاد شده!
+
ده روسی هم اخرین باری که چک کردم، قراردادش رو تمدید نکرده فعلا!
پرز خیــلی وقته میخواد ده روسی رو...
شاید رفت سمتش هرچند اونم مثل سسک، بازیکن خیلی خوبیه اما بازم نیازی بهش نداریم...
اون لباس فرق فوکوله!نقل قول:
اتفاقا زیاد حال نکردم با این لباس
من هنوز تو کف اینم : اونم تو تن زیدان و بکهام و رونالدو و... واو !
یادش به خیر دی:
چه قدر باشکوه بود
زیدان فرشته است......
هرچی بپوشه بش میاد:40:
آخرو، نيمار و فابرگاس با رئال مادريد وارد مذاكره جدي شدند
خبرگزاري فارس: سه بازيكن مورد علاقه بارسلونا از طريق وكلاي خود با باشگاه رئال مادريد وارد مذاكره شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، سرخيو آخرو مهاجم توانمند باشگاه اتلتيكومادريد به مبلغ 45 ميليون يورو قيمت گذاري شده و باشگاه رئال مادريد براي پرداخت اين مبلغ هيچ مشكلي ندارد. هواداران اتلتيكومادريد هنوز هم حتي در حد شايعه اين خبر را باور ندارند و سعي ميكنند حملات روزنامههاي ضد مادريدي را سوژه بحث خود قرار دهند.
نيمار دا سيلوا سانتوس جونيور بازيكن 19 ساله تيم فوتبال سانتوس كه از دوستان صميمي روبينيو محسوب ميشود نيز همزمان با مذاكره با منسيتي، بارسلونا و يوونتوس با رئال مادريد وارد مذاكره شده و پرس، مديرعامل باشگاه رئال مادريد در پيامي كتبي به وكيل اين بازيكن اعلام كرده: بيشترين مبلغ را پرداخت خواهد كرد و در مذاكرات به فكر مسائل مالي نباشد.
سسك فابرگاس مهاجم آرسنال هم در حالي كه به احتمال فراوان در آيندهاي نزديك آبي و اناري ميشود روز گذشته توسط وكيلش براي آخرين بار با رئال مادريد مذاكره كرد و نتيجه اين گفت و گوها مثبت ارزيابي شده است.
کد:http://www.ghatreh.com/news/7655781.html.%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D9%85%D8%A8-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%8A-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D9%84%D9%8A%D9%83-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A6%D9%88---%D8%A2%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%8C-%D9%86%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%B0%D8%A7%D9%83%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D8%AF%D9%8A-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF.html
دی استفانو : مورینیو بهترین را برای تیم می خواهد.
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران
اسطوره مادریدبه دفاع از سرمربی تیم و ستایش قهرمان لالیگا بارسلونا پرداخت.
رییس افتخاری رئال ، بعد از انتقادهایی که از سوی رسانه های اسپانیا از سرمربی پرتغالی شد از او دفاع کرد.
مورینیو بعد از باخت 2-0 به بارسا در یک چهارم جام قهرمانان اروپا به شدت از بارسا و یوفا انتقاد کرد و درمورد داوران بیش از حد رک و راست صحبت کرد. از آن موقع سر تیتر روزنامه بود.
دی استفانو معتقد است که سرمربی سابق چلسی و اینتر کاری را انجام می دهد که برای تیم بهترین است.
"مورینیو خیلی سخت برای باشگاه تلاش می کند و همیشه از رئال دفاع کرده است. او تنها چیزی را میخواد که بیشتر به نفع باشگاه باشد و این خیلی خوب است. به طور کلی همه چیز خیلی مثبت است."
"ما حالا باید تمام قطعه های پازل را کنار هم قرار دهیم تا بازیکنان جدید هم هماهنگ شوند و یک تیم خوب داشته باشیم."
سپس اسطوره مادرید درباره بارسا صحبت کرد. او قهرمان لالیگا و اروپا و اجرای آنها در طول فصل را بسیار ستایش کرد.خصوصا با کلمات خوبی لیونل مسی را تحسین کرد.
"بارسلونا به خوبی سامان دهی شده است و خط میانی آنها بسیار قوی است. آنها بیشتر از فقط یک ژاوی و یک اینیستا هستند. آنها دروازه بان خوب و همچنین دفاع خئبی نیز دارند. به طور کلی بارسا تیمی قوی است."
"مسی فوق العاده است. او کارهای زیادی برای تیم انجام می دهد. او به تنهایی بازیکن بزرگی است اما همیشه به تیم هم فکر می کند. او هر موقع لازم باشد رو به عقب هم بازی میکند، او خلاق است و تمام کننده خوبی با هردو پاست."
+کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/06/10/2525969/jose-mourinho-just-wants-whats-best-for-real-madrid-alfredo
به نظر من خرید یه بازیکن و قرض دادن به یه باشگاه دیگه خیلی اشتباه هست. چون اگه من جای اون طرف باشم، هیچ انگیزه ای ندارم! تیمم هر نتیجه ای بگیره،من فصل بعد میرم به بهترین باشگاه جهان.
قیمت آگوئرو هم خیلی زیاده. نهایتش 30 میلیون یورو. ضمن اینکه خودش گفته اول تکلیف کوپا رو مشخص میکنم، بعد آیندمو.
رئال با وجود این همه مهاجم نمی دونم چرا باز دنبال مهاجمه. جالبه که بیشتر وقتا هم با یه مهاجم بازی می کنه!نقل قول:
آخرو، نيمار و فابرگاس با رئال مادريد وارد مذاكره جدي شدند
نیمار رو هر تیمی بگیره یعنی آینده خودشو تضمین کرده و اون می تونه در حد فوق ستاره های برزیلی بشه
ولی توی رئال ممکنه به خاطر تعداد زیاد مهاجم ها زیاد نیمکت نشین بشه
+
فابرگاس هم خیلی بعیده رئال بره
شما به حرف دروغ گزاری فارس زیاد بها نده! رئال خریداش رو کرده. البته ممکنه یه مهاجم دیگه بگیره، چون آدبایور که قرار نیست تمدید بشه، دوتا مهاجم باقی میمونه و اگه مثل این فصل یکیش مصدوم بشه، به مشکل بر میخوریم.نقل قول:
هرچند مورینیو فصل پیش گفته بود که از فصل دوم بیشتر به بازیکنای آکادمی بها میدیم.
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
آگوئرو: " همه می دانند فوتبال من کجا ادامه پیدا می کند "
دیگر پیش خوان ها:
آگوئرو یک قدم به برنابئو نزدیکتر شد
ایجنت آگوئرو: " اگر مادرید 45 میلیون یورو را پرداخت کند همه چیز به خوبی تمام می شود "
رئال مادرید از لباس طلاییش رونمایی کرد
گرگوری مانزانو، مرد معجزه ها
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
آگوئرو: " خوشخالم که مورینیو از من تعریف کرده است "
دیگر پیش خوان ها:
آگوئرو فعلا ماجرا از آرژانتین دنبال می کند
ایجنت آگوئرو: " اگر مادرید 45 میلیون یورو را پرداخت کند همه چیز به خوبی تمام می شود "
( مردی نصفش رو خودت بده تا همه چیز به خوبی تمام شود!!! )
ویزکاینو و باراخا، دستیاران مانزانو در اتلتیکو مادرید هستند
دل بوسکه: " تمام این پیروزیها را مدیون اتحاد تیم هستیم "
// با تشکر از ردلان عزیز بابت ترجمه
واقعا رئال به اگوئرو با وجود رونالدو بنزما و هیگواین و ادبایور احتیاج داره؟!!!
دلیل وجود این همه مهاجم اس تو رئال چیه؟!
این ها فوتبال رو خراب میکنه....رئال اگه اگوئرو رو نگیره اتلتیکو ضعیف نمیشه و لالیگا انقدر 2قطبی نمیشه...حداقل یه تیم دیگه اروپایی هم نمیاد این اگوئرو رو بگیره
سایت رسمی باشگاه، یه نظرسنجی گذاشته برای انتخاب بهترین گل این فصل کریس..
میتونید برید و از بین 8 گل منتخب، یکی رو انتخاب کنید..
متن خبر:
"هواداران رئال مادرید، هرگز فصل 11-2010 رو فراموش نخواهند کرد. فصلی که کریستیانو رونالدو با زدن 40 گل، رکوردی تازه در تاریخ لالیگا به ثبت رساند. بازیکن پرتغالی، در مسابقات مختلف، گل های فراموش نشدنی به ثمر رسانده و اکنون شما میتواند از بین 8 گل منتخب Realmadrid.com، گل محبوب خود را انتخاب کنید"
همونطور که انتظار داشتم، گلش به بارسا که باعث قهرمانی در جام حذفی بعد 18 سال شد، با اختلاف زیاد، در صدر قرار داره!کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330061042919/noticia/Noticia/Vote_for_Cristiano_Ronaldo_s_best_goal_in_the_2010_11_season.htm
چه گل خاطره انگیز و فراموش نشدنی بود واقعا...:40:
چیز های زیادی از اوزیل یاد گرفتم - ریکاردو کاکا
ریکاردو کاکا فوق ستاره ی تیم رئال مادرید ابتدا به رقابتی که فصل آینده در خط هافبک رئال مادرید به وجود خواهد آمد اشاره کرد و عنوان کرد که معتقد است به همراه اوزیل زوج فوق العاده ای را میتوانند تشکیل دهند...
ریکاردو کاکا با رد تمامی شایعات عنوان کرد که فصل آینده هم در رئال مادرید خواهد ماند و در ادامه گفت که بزرگترین نقطه ی اشتراکش با مسوت اوزیل این است که هر دو یاد گرفتن چیز های جدید را دوست دارند.
با اینکه کاکا سن بیشتری از اوزیل دارد اما عنوان کرد که چیز های زیادی از این بازیکن یاد گرفته است. کاکا در مصاحبه ای به Sport Bild گفت:
"مسوت اوزیل فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشت. با اینکه از من جوان تر است اما چیز های زیادی از او یاد گرفتم و بزرگترین نقطه ی اشترکمان هم این است که هر دوی ما دوست داریم چیز های جدید یاد بگیریم. در رئال مادرید به دلیل مصدومیت های متوالی ای که گریبان گیرم شد نتوانتسم انتظارات را برآورده کنم اما همه چیز در فصل آینده متفاوت خواهد بود".
کاکا به رقابتی هم که فصلِ آینده در خط هافبک رئال مادرید به وجود خواهد آمد اشاره کرد و گفت:
"این رقابت موجب این خواهد شد که همه ی ما در سطح بالایی قرار بگیریم و همیشه اماده باشیم. هنوز نتوانسته ام نشان دهم که چه چیز هایی را میتوانم انجام دهم و میخواهم این را تلافی کنم.فصل آینده رقابت بزرگی برای رسیدن به ترکیب اصلی ایجاد خواهد شد و حتما نباید با مسوت اوزیل رقیب باشیم چرا که میتوانیم در کنار هم نیز بازی کنیم. فکر میکنم که بتوانیم یک زوج فوق العاده و قدرتمند را تشکیل دهیم".
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/06/10/2525869/kaka-özilden-çok-şey-öğrendim
ریکاردو کاکای 29 ساله باز هم عنوان کرد که نمیخواهد از رئال مادرید جدا شود...
فوق ستاره ی برزیلی تیم رئال مادرید، ریکاردو کاکا باز هم عنوان کرد که تصمیمی مبنی بر جدایی از رئال مادرید را نگرفته است.
ریکاردو کاکا به دلیل مصدومیت های فراوان و متوالی از ترکیب رئال مادرید دور مانده بود اما در پایان فصل توانست به ترکیب تیم بازگشته و بازی کند. گفته میشد این بازیکن از اینترمیلان، آث میلان و چند تیم برزیلی پیشنهاد دارد اما کاکا همه ی این شایعات را رد کرده بود. کاکا دوباره در مورد این موضوع صحبت هایی کرد.
کاکا در مصاحبه ای به Globoesporte گفت:
"واقعیت این است که میخواهم در رئال مادرید بمانم و به احتمال زیاد هم میمانم.قبل از اینکه برای تعطیلات تابستانی از اسپانیا خارج شوم با باشگاه صحبت کردم و گفتم که نمیخواهم از تیم جدا شوم. پیوستن به اینترمیلان، آث میلان و یا تیم های برزیلی را در سر ندارم و در رئال مادرید خواهم ماند".
کاکا در ادامه گفت:
"میدانم که انتظاراتی که باشگاه از من داشته را برآورده نکرده ام و به همین دلیل میخواهم در رئال مادرید بمانم و سعی کنم که انتظارات را برآورده کنم.هدف دیگرم هم این است که برای چند سال به بازی کردن در اروپا ادامه دهم و حداقل الان به هیچ عنوان فکر برگشتن به برزیل را در سر ندارم".
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/06/11/2526834/kakanın-ayrılma-planı-yok
نقل قول:ای وای منظورم نیمار بود. سوتی ای دادم! الان هم دو روز بود تو p30 هی مشکل داشتم تا میرفتم یه لینک جدید ارور میداد.نقل قول:
آره لباس ها خیلی قشنگن ولی نکته عجیب اینه که لباس اول یقه داره ولی لباس دوم یقه گرد. من همیشه لباس سیاهه مادرید رو بیشتر دوست داشتم.نقل قول:
آره مثل اوضاع کانالس میشه. از آگرو هم اصلاً خوشم نمیاد.نقل قول:
همین نکته تنها امید منه که امسال مورینیو تک مهاجم رو بزاره کنار. خسته کرد ما رو. هافبک هم زیاد داریم. فکر کنم اون فابراگس همون آرسنال بمونه خیلی بهتره.نقل قول:
ضمناً دیدم که تیتر زده شده بود که بارسلونا برای تابستان امسال تنها 45 میلیون یورو کنار گذاشته است. خوب پس این همه اسم چیه که گفته میشه؟ 45 تا که برای فابرگاس هم که این همه حرفش رو میزنن هم کمه که. حالا اون همه بازیکن دیگه بماند.
آدبایور که به احتمال قریب به یقین تمدید نخواهد شد قراردادش ، رونالدو هم معمولا با دیماریا در کناره ها بازی میکنند و مهاجم تعریف نمیشن ، و البته بنزما هم با اظهاراتی که داشته دقیقا مشخص نیست که ماندنی خواهد بود یا خیر /نقل قول:
واقعا رئال به اگوئرو با وجود رونالدو بنزما و هیگواین و ادبایور احتیاج داره؟!!!
دلیل وجود این همه مهاجم اس تو رئال چیه؟!
این ها فوتبال رو خراب میکنه....رئال اگه اگوئرو رو نگیره اتلتیکو ضعیف نمیشه و لالیگا انقدر 2قطبی نمیشه...حداقل یه تیم دیگه اروپایی هم نمیاد این اگوئرو رو بگیره
هرچند خودم هم با خرید آخرو موافق نیستم . البته مشکل مصدومیت مهاجمین در طول این فصل جای ریسک باقی نمیگذاره .
دیگه اگوئرو با 40 میلیون باشه واسه ریسک که اگه یکی مصدوم شد؟؟!!!!
خیلی بی انصافیه...بنزما هیچ جا نمیره....بودن 3مهاجم تو این سطح واسم تعریف نشدس....من که قانع نشدم...رونالدو پستش وینگر هست اما عملا مهاجم بازی میکنه
آگرو داره به رئال نزديك و نزديكتر ميشه!
خودم هم دليل خريدش رو نميدونم.دو تا مهاجم داريم كه هر تيمي آرزوي داشتنشون رو داره . . .ولي داريم 40تا ميديم واسه يه مهاجم ديگه
پرز هم ده روز پيش با رييس سانتوس تماس گرفته و اگه پرز خودش وارد عمل بشه تقريبا بايد اون خريد رو قطعي دونست:دي
گفته ميشه ميخريمش و يه سال توي همون سانتوس باقي ميمونه
كوئنترائو هم هنوز تكليفش مشخص نيست + تكليف خروجيها . . .:41:
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
"كجا ميروي؟"
دیگر پیش خوان ها:
مسي نگران آينده آگرو
آگرو:"لئو هر روز از من ميپرسد كه در چه تيمي بازي خواهي كرد"
"به او قول داده ام كه اولين كسي است كه از مقصدم با خبر ميشود"
"آينده ام پس از كوپا آمه ريكا مشخص خواهد شد(24 جولاي)"
دلبوسكه:"تحث تاثير نشان قرمز مادريد قرار گرفتم"
-----------------------------------------------------------------
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
نيمار يا آلكسيس
دیگر پیش خوان ها:
اگر رئال مادريد در خريد آگرو با مشكل مواجه شود نقشه دومي خواهد داشت
پدر نيمار:"بازي كردن در رئال مادريد براي پسرم ميتواند يك رويا باشد"
رييس سانتوس:"فلورنتينو پرز 10 روز پيش با من تماس گرفت"
همچنين با سانچز نيز مذاكره ميشود
آگرو:"اين كه هيگواين مرا در تيمش ميخواهد بسيار زيباست"
بارسلونا از امروز مذاكرات براي خريد سسك را شروع ميكند
هیچ وقت من ندیدم توی این فصل رونالدو مهاجم بازی کنه ...نقل قول:
خیلی بی انصافیه...بنزما هیچ جا نمیره....بودن 3مهاجم تو این سطح واسم تعریف نشدس....من که قانع نشدم...رونالدو پستش وینگر هست اما عملا مهاجم بازی میکنه
رونالدو هیچ وقت از خط کناره ها توی بازی ها دوور نمی شه که البته فقط توی ضد حمله می اد سمت و سوی وسط ...وقتی هم که می خواد تک روی کنه می اد وسط ولی نمی شه گفت مهاجمه ...مهاجم یعنی کسی که بره رو خط افساید واسطه برای توپ های برگشتی کسی مث رونالدو ...
اگه بخوای درست فک کنی الان رئال فقط هیگواین رو به عنوان مهاجم نوک داره ...
کایخون و بنز مهاجم نوک نیستن !
البته این بشر هم مهاجم نوک نیست !
اگه بخوای اون جوری حساب کنی کاکا هم می تونه مهاجم بازی کنه ...
اوزیل: آگوئرو شماره ی 10 ما خواهد بود
بازیکن آلمانی تیم رئال مادرید اعلام کرد، در صورت پاسخ مثبت آگوئرو به پیشنهاد تیم رقیب همشهریش، او شماره 10 جدید رئال خواهد شد.
اوزیل که فصل اول حضورش در رئال بسیار عالی بود و یک جام هم کسب کرد، معتقد است پیراهن شماره 10 این باشگاه برای آگوئرو رزرو شده است.
وی به Saz Aktuell گفت: " شماره ی 10 برای آگوئرو رزرو شده است "
اظهارات جدید این هافبک رئال مادرید، تردیدها را درباره ی وضعیت لاسانا دیارا که در حال حاضر پیراهن شماره ی 10 این تیم رو بر تن دارد، بیشتر کرد. خبرهایی مبنی بر پیسوتن او به تیم هایی مثل لیورپول، منچستر، تاتنهام و یوونتوس به گوش میرسد.
آگوئرو مثل همیشه عملکرد بسیار خوبی در فصل گذشته داشت و توانست در 41 بازی ای که برای اتلتیکو مادرید انجام داد، 27 گل به ثمر برساند.
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/06/11/2527802/real-madrids-mesut-ozil-our-number-10-shirt-is-waiting-for
اگرو هم مهاجم نوک نیست !
یه پا تک به تک خراب کنه خودش !
پارسال تو بازی بارسا اتلتیکو که اتلتیکو 2-1 برد قشنگ 3-4 تا تک به تک خراب کرد ( البته خودش همه رو درست کرده بود ) پستشم تو مهاجم سایه هست ...نمیدونم اگه بیاد کجا میخواد بازی کنه ( با توجه به اینکه مورینیو معمولا مهاجم سایه نداره ) شاید وینگ بهش بازی بده مثلا ..
البته هنوز چیزی معلوم نیس : دی
بایرن مونیخ به هیچ عنوان در حد و اندازه های رئال مادرید و بارسلونا نیست - جیووانی البر
جیووانی البر معتقد است که تیم سابقش یعنی بایرن مونیخ آلمان در حد و اندازه های رئال مادرید و بارسلونا نیست...
جیووانی البر بازیکن سابق بایرن مونیخ معتقد است که باوارایایی ها برای اینکه بتوانند به سطح تیم هایی همچون رئال مادرید و بارسلونا برسند باید بازیکنان بیشتری را به خدمت بگیرند.
جیووانی البر 38 ساله معتقد است که خرید مانوئل نویر و رافینیا فقط یک شروع برای بایرن مونیخ است و آن ها در روز های آتی باید خرید های بیشتری انجام دهند.
جیووانی البر به TZ گفت:
"هنوز نتوانسته ایم به سطح رئال مادرید و بارسلونا برسیم. رئال مادرید در تیم خود بازیکنان با کیفیت و بسیار خوبی را دارد، بارسلونا هم که نیازی به تعریف ندارد. بایرن مونیخ بیشتر از توانایی های فردی به بازی تیمی متکی است و این را در سال 2001 توانستیم نشان دهیم و باز هم میتوانیم آن روز ها را تکرار کنیم".
جیووانی البر افسانه ای در ادامه به خرید مانوئل نویر و رافینیا اشاره کرد و گفت:
"نویر و رافینیا بسیار خوب هستند اما لیگ یک ماراتن طولانی است. بایرن مونیخ به تقویت بیشتری نیاز خواهد داشت".
جیووانی البر فلسفه ی خرید لوئیز فن خال در فصل گذشته را هم نقد کرد و گفت:
"خطا هایی که فن خال انجام داد اکنون به راحتی میتوانیم مشاهده کنیم. او فهمید که بایرن مونیخ نمیتواند با این بازیکنان ادامه دهد اما کارش را نتوانست درست انجام دهد و همه چیز وفق مراد پیش نرفت. بازیکن کافی نداشتیم و در حالی که فکر میکردیم در خط هافبک شاهد ترافیک بازیکن خواهیم بود اما در کناره های فاقد بازیکن بودیم و در طول فصل ضعف نشان دادیم".
جیووانی البر در مورد ماریو گومز هم گفت:
"در اولین فصل حضور همه از او انتقاد کردند اما او این فصل با به ثمر رساندن 40 گل نشان داد که چه توانایی هایی دارد. قبلا گفته بودم که اگر سخت کار کند به جا های خوبی خواهد رسید".
کد:http://www.goal.com/tr/news/446/almanya/2011/06/11/2527914/elber-bayern-barça-ve-realin-seviyesinde-değil
اخی...رئال اصلا مهاجم نداره...مادر پرز بمیره واسش که تیمش مهاجم نداره!!!
شما که بنزما و اگئورو مهاجم نوک نمیدونید و از بودن هیگواین بنزمن:46:و اگوئرو رونالدو و ادبایور تو تیمتون حمایت میکنید خیلی با حالید!!!
این همه بازیکن همه هم تو پست مهاجم!
یه بازیکنی که shadow striker هست که فقط تو همون پست بازی نمیکنه میتونه نوک وایسته...وگرنه این قیمتش نبود!!!///یعنی بنزما center forward نمیتونه بازی کنه؟!همینطور اگوئرو؟!!و هیگواین و ادبایور و بقیه بزرگان:دی
اصلا به وجودش احتیاج نیست....رئال به تنها چیزی که احتیاج داره هماهنگی و نظم تیمی و ثبات تیم هست...نه خرید ستاره های 40 میلیونی...بهتر نیست پرز به جای اینکه با این خریدها نا هماهنگی رو بیشتر کنه کاری کنه که تیم فعلی یه دست باشه؟!
مگه کم گل زده رئال این فصل؟!تازه بدون هیگواین....کاره اشتباهی هست خرید اگوئرو...جز ضعیف کردن اتلتیکو و بی انگیزه کردن بنزمن و بقیه مهاجمای رئال سودی نداره
رئال الان فقط هیگواین رو به عنوان مهاجم نوک داره..
همونطور که گفته شد، حتی کریم هم مهاجم نوک نیست..بازیهای رئال رو اگه ببینید، میبینید که کریم اکثر اوقات عقب میاد یا کناره های زمینه!
و خب تیمی که میخواد همه قهرمانی ها رو کسب کنه، نمیتونه با یه مهاجم نوک درجه یک، 1 فصل رو بگذرونه! ( مگه میشه که مثلا هیگواین مصدوم نشه یا خسته نشه یا محروم نشه یا نا آماده نباشه یا...! بلاخره کارمون یه جا گیر میکنه! )
آگرو هم پست اصلیش، مهاجم نوک نیست اما اگه بیاد، احتمالا تویه این پست ازش استفاده میکنه خوزه..
یعنی تواناییش رو داره که تویه پست هیگواین بازی کنه...ضمن اینکه وینگر و مهاجم دوم هم میتونه بازی کنه که نکته +شه...
در مورد کریس هم که کریس وینگر بازی میکنه هرچند خیلی وقتا، بازیکن آزاد تیم هم میشه اینقدر اینور و اونور میره!: دی
البته تویه 4-5 بازی، وقتی مثلا کریم رفته بیرون، کریس مهاجم نوک بازی کرده...
البته بهتره بگیم رئال تویه اون زمانها، 0-6-4 بازی کرده...یعنی بدون مهاجم نوک و کریس مهاجم دوم بوده...
در کل رئال حتما یه مهاجم نوک درجه 1 میخواد..(تیم وینگر خیلی داره اما مهاجم نوک، فقط هیگواین)
آگرو گزینه خوبیه اما 2 مشکل داره..یکی گرون بودنش و دومی هم احتمالا تحمل نیمکت رو نداشتنه...
+
بیخود میکنی!!نقل قول:
اوزیل: آگوئرو شماره ی 10 ما خواهد بود
شماره 10 برا خودته!
من که از الان منتظرم تا اوزیل رو با شماره 10 ببینم تو ترکیب...:40: