ممنون pes6 جان اما بعد از نصب دایمون تولز و ریست شدن سیستم ستاپ بازی کار نمیکنه و اصلا عملی انجام نمیده هرچقدر هم که روش کلیک میکنم هیچ عملی انجام نمیشه
Printable View
ممنون pes6 جان اما بعد از نصب دایمون تولز و ریست شدن سیستم ستاپ بازی کار نمیکنه و اصلا عملی انجام نمیده هرچقدر هم که روش کلیک میکنم هیچ عملی انجام نمیشه
سلام دوستان
کرک این بازی رو Nvidia جان دیشب به من دادند
قرار بود خودش بیاد اینجا بزاره ولی انگار وقت نکرده من با اجازه ایشون میزارم اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک رو خودم تتس کردم و جواب داد
-----------------------------------------------------
من بازی رو نصب و اجرا کردم
حالا نظرم رو میگم
بازی از لحاظ ضاهری تغیر چندانی نکرده ولی از لحاظ تکنیکی پیشرفت عالی داشته پاس کاری خیلی بهتر شده گل زدن دقیق تر شده دیگه هی تو به صورت نا خواسته کمتر به بیرون مثلا سمت و راست دروازه میره
تو تنظیماتش نمیدونم چرا تنظیم برای گرافیک نداشت :blink:
قیافه بازی کن ها هنوز مثل قبل ضایع هست من نمیدونم کی میخواد درستشون کنه
شاید پچ بده بیرون
دگه همین چیزی به ذهنم نمیرسه
تازه اون اول بازی که شروع میشه یادتونه خیلی قشنگ اسم بازی رو میگفت دیگه نمیگه :sad: آخه من با اون یه تیکه خیلی حال میکردم قشنگ میگفت :biggrin:
فعلا
اقا با رم 256 هم خوب كار ميكنه !!!!
با سي پي يو 1.8 اينتل فول كش چي!!!
ممنون
با سلام
کسی از دوستان این بازی رو در مشهد تهیه کرده ؟
بالاخره من هم Pes جدید رو گرفتم ----- تبریک به خودم ------
ولی یه سوال :
توی قسمت Data Management یه گزینه واسه تبدیل Option File Pes 5 به Option File Pes 6 هستش . ولی وقتی میزنیش میگه که فایل آپشن Pes 5 رو پیدا نمیکنه.
من فایل 5 رو تو شاخه Pes 6 و تو شاخه Konami\save\folder1 هم کپی کردم , ولی باز هم پیدا نکردش.
کسی میدونه چیکار باید کرد , چون تو ورژن های قبلی اول فایل رو تبدیل میکردی بعد میریختیش جای فایل ورژن جدید. ولی حالا دیگه اینجوری هم نمیشه...
من نميتونم l1 رو space انتخاب کنم..کسی ميتونه کمک کنه؟؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط kourosh4u
چراي سوالتون رو نميدونم
اما به نظر من بهترين حالت دكمه ها اين هستش
سلام
بابا چیچی این بهترین حالته اعصابم رو خورد کرد
تو شماره قبل خیلی راحت دکمه ها رو تونستم تنضیم کنم ولی تو این نمیشه راستی من با gamepad بازی میکنم کسی نمیدونه کجا باید بثل همون ورژن قبل دکمه ها رو جاهاشون رو عوض کرد؟
ممنون
;)
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Y@var
شما منظورت اینه که کرک شدهشو واست دانلود کنن و بفرستن ؟ اگه این منظورتو پی ام بده ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Y@var
سلام دوستان من این بازی را از شرکت پردیس خریدم 3 سیدی هست و کرک هم شده و به راحتی اجرا هم شد پس به شما هم سفارش می کنم. ;)
از بازی برایتان می گویم البته این بازی آن بازیی نیست که ما انتظارش را داشتیم و بسیار اندک بازی تغییر کرده است:
1- منوی بازی یک بکگراند ثابت و یک آهنگ دارد که زیاد جالب نیست
2- مشکل لوگو و اسم بازیکنان و تیم و.... برای اکثر تیمها مثل منچستر یونایتد حل شده ولی هنوز کامل نیست و تیمهایی مثل چلسی نه لوگویش و نه اسمش و.... درست نشده و خیلی بد است.
3- داورها زیاد شده اند ولی داور معروفی به چشم نمی خورد و بازی دارای 13 توپ هست که توپ معروفی مثل توپ نایک آبی در این لیست نیست! توپها 2 تا آدیداس و یک کلاسیک معروف هست بقیه مال rbk هست و....
4- بازی بسیار تبلیغی شده و خیلی نام Canon و Rbk را مشاهده می کنید
5- حرکت بازیکنان فوق العاده است به طوری که من برای اولین بار این بازی را کردم بین تیم رئال مادرید و بارسلونا بود و دیدم که رونالدینیهو چگونه بازی می کند هی دیریبل می زد و می زد سر توپ و خلاصه فعلا که من راضی هستم و بودم و خواهم بود.
6- متاسفانه موتور گرافیک بازی تغییر نکرده و همان هست و فقط تغییرات کوچکی در آن داده شده است که در نسخه پیش چمن بازی کمی مشکل داشت که به شکرخدا حل شده.
7- در لیگ ها لیگی به نام Leage C به چشم می خورد که یک عالمه تیم خالی وجود دارد که شما می توانید آن را ادیت کنید و تیم هایی مثل استقلال و پرسپلیس یا یوونتوس و... درست کنید.
8- دموی بازی زیاد جالب نیست و دموی نسخه پیش قشنگتر بود ولی خوب دمو که مهم نیست.
9- تماشاگران 2 بعدی هستند و بسیار ناراحت کننده هست بازی Fifa07 که برای ps3 می آید تماشاگرانش سه بعدی هست و .....
10- این بازی زیاد تغییر نکرده در مجموع می شود گفت که این بازی فقط نام بازیکنان و... را تغییر داده با منو و دمو که اصلا جالب نیست ولی در مجموع بازهم از بازی چرت Fifa قشنگتر هست و هیچ وقت فیفا نمی تواند با آن گیم پلی چرتش به pes برسد
من این بازی را به همه فوتبال دوستان پیشنهاد می کنم حتما این بازی را امتحان کنید
جواب بعضی دوستان:
ebinem173
کامپیوتر من یک اینجوری شده بود ولی دلیلش را فهمیدم که ویروسی بود کامپیوترم ولی مال تو یا ویروسی هست یا نصب بازی خراب هست مال کدام شرکت هست از پردیس تهیه کن کرک شده سالم.
Feli
بله هم با 256 رم و هم 1.8 پنتیوم کار می کنه ولی کارت گرافیک باید 128 یا بالاتر باشد
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 2000/XP
Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)
256 MB RAM
DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc 1)
*Network(TCP/IP 128 kbps or higher)
1.5GB free hard disk space
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 2000/XP
Intel Pentium IV 1.4GHz processor
512 MB RAM
DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc 1)
*Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher)
4.7GB free hard disk space
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce 6800, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
ATI - Radeon x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
Ali_pc
من که در تهران هستم و خبری ندارم ولی یارو فروشنده می گفت شهرستانها هم این بازی را 900 900 تا سفارش می دادند آخه خود مغازه سیدی پخش می کنه یکی از نماینده های پردیس هست.
cully_4u
بهتره یک Profile جدید درست کنی و بازی را تمام کنی و لذت ببری اون راه ها بدرد نمی خوره ولی خوب من امتحان می کنم و بهت می گوشم باید کار کنه چون بازی تغییر نکرده هست
kourosh4u
مشکلت چیه روی L1 کلیک کن و دکمه Space را نگه دار مشکل چیه؟
Amin
دقیقا من از سال 98 فیفا 98 را تا الان 07 بازی کردن و عادت کردم به دکمه هاش و مثل تو تنظیم کردم ولی بازم دکمه فیفا نقص داره البته فیفا کلا نقص داره من خودم یک مشکل پیدا کردم در pes6 که با دکمه دویدن اتخاب بازیکن ها عوض می شود و دیگر نمی توان دوید چه کنم؟
*hamedkhatar*
اولش اعصاب من هم خورد شد باید بری اونجا که بازی را نصب کردی و برنامه Setting را بازی کن و بعد Keyboard را اتخاب کن و بعد روی دایره و مثلث و.... کلیک کن و هر دکمه ای را می خواهی را نگه دار.
Y@var
چرا آنلاین؟ گرون در میاد
بپر انقلاب من این بازی را سه سیدی 900 تومان گیر آوردم با قاب جدید پردیس البته من مشتری اون مغازه هستم و بهم تخفیف می ده وگرنه 1200 درمیومد
سوالی هست بفرمایید؟
فعلا بای ;)
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط Y@var
یاور جان یه سر به این لینک بزن
ممـنــون :)
مـیـثــم
علی جان حرفات قبول ولی دیگه نمیشه شماره 8 رو قبول کرد , چون دوموی بازی خیلی باحاله.
هم آهنگش و هم نوع گرافیکش ...
خوب بالاخره يه Option File درست و حسابي از طرف بروبچز خارجي رسيد .
امكانات اين اپشنفايل تا اونجايي كه من تست كردم و متوجه شدم :
*درست شدن اسامي تيمها
*درست شدن اسامي بازيكنان
*اضافه شدن تبليغات و لوگوي پيراهن تيمها به صورت كامل
*اخرين نقل و انتقالات انجام شده در ان
*اضافه شدن پول به مقدار بينهايت كه ميتونيد هر چي ميخواين از PES SHOP بخرين
*درست شدن نام ليگها و كاپها
*درست شدن نام استاديومها
دانلود با حجم 1.13 Mb از RapidShare
يا
دانلود با حجم 791 كيلوبايت به صورت فشرده شده از SendSpace
محل نصب :
C:\Documents and Settings\user\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
* نام كاربري ويندوز شما
من که تا حالا این گیم رو بازی نکردم . می خوام امروز برم بگیرم ، ببینم این چیه که اینقدر همه ازش تعریف می کنن .
با سلام
چند تا سوال از کسانی که این بازی رو انجام دادند دارم
در مورد زمین های بازی ایا زمینهایی اضافه شده ؟ چمن های بازی چی بهتر شده ؟
در مورد لیگ ها یا درسته که لیگ المان حذف شده ؟ لیگ هایی اضافه شده چون یکی از دوستان قبلا اشاره کرده بود که 4 تا لیگ اضافه شده
در مورد قدرت تیم ها و بازیکنان ایا بهتر شده ؟ چهره بازیکنان چی تییری کرده مثلا رونالدینیو با هد بند هست یا نه ؟
با تشکر
من از فروشگاه همين پي سي خودمون خريدم ولي هنوز نرسيده!!!
ثانيه ها رو مي شمارم!!!!
راستي حسين جان اين آپشني كه معرفي كردي براي 6 است يا 5
میثم جان خیلی ممنون.سفارش دادم.کاشکی زود برسه...نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
دوستان اينم پشن فايل من!
همرو ازاد كردم چند تا تيمم ساختم كه توش پر بازيكن قديمه مثل مارادونا و..
راستي يه چيزي!
دوستان مي دونستيد خداد عزيزي رو تو اين فوتباله ساختن به عنوان بازيكن قديمي؟
اسمش اله اله بود يه تيم براش ساختم وقتي ديدمش كلي حال كردم.
آقا منم خریدم ...
خوب باید بگم همه چیزه گیم پلی تغییر کرده ... به عبارتی میشه گفت کنامی وظیفشو عالی انجام داده و حالا نوبت ما ادیتور ها هست تا چیزایی که کنامی نتونست اصلاح کنه اصلاح کنیم ...
یکی از اهداف ما داشتن لیگ بینهایت هست ... یعنی هر لیگی که بشه به بازی اضافه کرد ...
بزودی این معجزه رو از برو بچه های ادیتور پرشین پی ای اس خواهید دید ...
من حدود 3-4 ساعت است سفارش دادم!!!!!
واي!!!
واي!!!
خداي من كي ميرسه!!!!!!
بعد از 4 روز دانلود کردن این بازی امروز وقت شد بازیو نصبش کنم !
گیم پلی عالی شده ! دیگه از این روان تر امکان نداره
گرافیم تغییر کرده نه زیاد
چمن های بازی طبیعی تر شده !
استادیوم ها هم بهتر شدن ( فکرک نم از اول طراحی کردن)
توپ هم عوض شده :دی
در کل خیلی از 5 بهتر شده !
حتما بازی کنید ! عالیه
دوستان! اگه ممکنه یه اپشن فایلی بذارید که شماره بازیکنا و قیافه هاشون هم درست شده باشه! :blush:
بازیکنای تیم ملی و چندتا تیم دیگه قیافه هاش درست نیست :sad: . یادم هست واسه pes5 يه همچين فايلي بود.
hossein_bahal عزیز بابت آپشن فایلت بسیار ممنون اگر باز هم چیز بهتری پیدا کردی برامون بزار
این هم نظر من در مورد نسخه6
طبق معمول مسایل جانبی مثل موزیکها و دمو و.... افت کردن یا میشه گفت پیشرفتی نداشتن ولی برعکس اون گیم پلی بازهم بهتر شده(البته کنامی کارش همینه)
در ابتدا آدم متوجه تغییرات بازی نمیشه ولی یواش یواش هرچی که بیشتر بازی کنی بیشتر از واقعی تر شدن بازی دستگیرت میشه
یه چیزی که همیشه منو آزار داده اینه که توی لیگ یا مستر لیگ بعضی از بازیکنها بعد از 2 یا 3 تا بازی دیگه خسته میشن و باید 1 یا 2 هفته بهشون استراحت بدی که نمیدونم چرا کنامی اینکار رو میکنه در صورتی که تو واقعیت اینطور نیست و بازیکنها تو اروپا هفته ای 2 تا بازی انجام میدن تو همشون هم فیکس هستن(اگر کسی دلیلش رو میدونست به من بگه)
سوت زدن های داور بازی خیلی منطقی تر شده و دیگه بیخودی سوت نمیزنه و جالب اینجاست که کارت هم بیشترمیده که این خوبه و باعث میشه آدم کمتر تکل بیمورد بزنه
اما در مورد قیافه ها چرا دماغ بازیکنها دراز شده شما دماغ جرارد رو ببینید خنده اتون میگیره
لیگ آلمان رو نباید حذف میکردن و اگر دوست داشتن لیگی رو حذف کنن باید لیگ هلند رو حذف میکردن
استادیومها پیشرفت محسوس نداشتن داور ها هم که همونا هستن توپها شاید بهتر شدن شماره ها و پیرهنها و هم که درست شدنی نیستن البته مشکلی نیست و با پچ یا آپشن فایل قایل حل هستن
قربون دوستان pes باز برم
یه سایتی هم که معمولا بهترین پچها رو ارایه میکنه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش
یه چیزی میگم که نظر منه نسبت به بازی Pes 6 که جدید اومده:
:rolleye:
گیم پلی این بازی تقریبا مثل Winning Eleven 99 شده.
خیلی روان و نرم > انگار داری با گرافیک Pes 5 بازی Winnig Eleven 99 رو اجرا میکنی.
البته این زیاد هم جالب نیست و طوری شده که همه دریبل زن شدن...
من تا پس فردا یه نقد کلی راجع به این بازی مینویسم , مثل پارسال که واسه Pes 5 نوشتم , تا ببینم بقیه هم مثل من فکر میکنن یا نه
این که میگم تا پس فردا به خاطر اینه که میخوام یه کم بیشتر بازی کنم و بهتر بنویسم.
یا سلام
ایا کسی از دوستان این اپشن رو برایpes 5 ریخته و امتحان کرده
با سلام
دوستان میشه چند تا فایل برای ادیت کردن توپ در Pes 5 معرفی کنید چون هنوز Pes 6 به مشهد نرسیده
با تشکر
یه آپشن فایل کامل که تصحیح کننده بازیکنان و تیم ها در PES6 اه . البته خودم هنوز تست نزدم اما فکر نمی کنم دروغ باشه ;)
dar fifa ham halate khasteghi vojood dare
nemidoonam bavojoode fifa 07 dighe chera mirin donbale Winingo pro
rasti esme man ham HOSSEINE khoshbakhtam
ba vojoode FIFA 07 dighe chera Pro...
rasti manam esmama HOSSEINE khoshbakhtam
خوب بچه ها من پس از 2 ماه تلاش بلاخره این استادیوم استثنایی جدید یوونتسو رو تموم کردم و تقریبا آخر این هفته تموم تموم میشه !
اینم عکساش :
Bench :
تفاوت این استادیوم با بقیه استادیوم هایی که دیگران ساختن این هاست :
- تبلیغ پپسی کنار زمین که مطمئنا تو بعضی بازی ها کنار کرنر دیدین .
- عکاس های پشت دروازه 3 بعدی هستن .
- فیلمبردارای بازی 3 بعدین .
- دوربین های ثابت استادیوم ساخته شدن .
- بطری های آب کنار دروازه و غیره رو هم که میبینین
- یه میکروفون 3 بعدی هم پشت دروازه هاست .
- سقف استثنایی .
- و خیلی جزئیات دیگه :blink: :cool:
نظر فراموش نشه ...
راستی بزودی برای PES 6 میاد !
بزرگ میشی می فهمینقل قول:
نوشته شده توسط sam fisher 07
Tohin amiz bood tekrar nashe aghe mitooni dalile ghane konandeh biarنقل قول:
نوشته شده توسط worms_agent
dar zem wormsa che be footbal
با سلام
ایتنم یک اپشن جدید برای pes 6
آپشن فایل کامل که تصحیح کننده بازیکنان و تیم ها در PES6
تقدیم به همه pes 6 های عزیز
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط asghar2007
ممنون
ولی لینک بالا وجود خارجی نداره
2 تا دلیل :
اول اینکه لینک پاک شده
دوم اینکه اون فایلی که شما کپی کردید به صورت کد نبوده و تو اون سایت لینک رو کوتاه نوشته و شما روی آن کلیک نکردید و فقط کپی کردید که باعث شده لینک اشتباه رو اینجا بگذارید
حالا کدوم دلیل هستش؟؟ :biggrin:
یکی میتونه کمک کنه ؟
تو Pes6 تو Option در قسمت Pes Shop یه گزینه وجود داره به اسم Game Play Frame که داخل خود اون Uefa Champions League و Eufa Cup رو میشه خرید و قاعدتا بعد از خرید باید به لیست کاپها اضافه بشه.
ولی من بعد از خرید این دو تا هیچ کدومشون رو نتونستم تو منوها پیدا کنم.
کسی میدونه اینها اصلا واسه چی هستن ؟
در اين تاپيک بحث کنيدنقل قول:
نوشته شده توسط sam fisher 07
http:// forum.p30world. com/ showthread.php?t=81209
خيلي ممنون خيلي باحال درست كردينقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park
به اميد اومدن يووه به سري آ