بنده یه عمر طرفدار cod بودم از سال 72-73 ولی این آخرا بازیو بدجوری خراب کردن...
این مورد با پیشرفت چشمگیر بخش تک نفره bf باعث شده دیگه جای هیچ شکی برام نباشه
الان به شدت فن bf هستم
Printable View
بنده یه عمر طرفدار cod بودم از سال 72-73 ولی این آخرا بازیو بدجوری خراب کردن...
این مورد با پیشرفت چشمگیر بخش تک نفره bf باعث شده دیگه جای هیچ شکی برام نباشه
الان به شدت فن bf هستم
به هیچ وجه قصد این پست و خبر،مقایسه این 2 بازی نیست.لطف کنید با نقل قول از این پست،مقایسه و فن بوی بازی در نیارید...;)این پست در تاپیک bf3 نیز گذاشته شد،بدلیل اینکه به هر 2 بازی مربوط میباشد،در این تاپیک نیز گذاشته میشود:
Kotick اعلام کرد که BF3 در برابر MW3 هیچگونه شانسی،حداقل در کنسول ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از اعضای هیئت مدیره ی Activision ، شک هایی را درباره این بازی و موفقیت آن در سال جاری در برابر MW3 در میان طرفداران این 2 بازی به جریان انداخت.*
Bobby Kotick گفت:
" تا حالا،من فقط نسخه pc این بازی (BF3) رو دیدم،من هنوز این بازی رو بر روی کنسول که اصلی ترین قسمت رقابت ما و Dice در آن میباشد رو ندیدم تا بخوایم درباره کیفیت این بازی بر روی کنسول ها اظهار نظر کنیم." وی این سخنان را به CNBC از طریق ارتباط ویدویی در کنفرانس Nintendo در E3 امسال گفت.وی اشاره داشت که بیشترین تلاش DICE بر روی نسخه PC بوده است و در نسخه های قبلی نیز شاهد مشاهده کرده ایم که این شرکت،در کنسول کیفیت PC را به نمایش نمیگذارد و گاهی حتی از حد انتظار نیز پایین تر ظاهر میشود.
البته،در دوشنبه ما نگاهی مختصر بر مولتی پلیر این بازی در E3 داشتیم،اما وی اعلام میکند که هنوز کیفیت اصلی این بازی بر روی کنسول ها به نمایش عام در نیامده است،در صورتی که ما کیفیت بازی را در X360 نشان دادیم،تمامی جزوئیات،گرافیک،گیم پلی و..... در E3 امسال بر روی کنسول XBOX360 توسط ما به نمایش درآمد.*2
وی اضافه کرد:
"BF در حقیقت یک عنوان برای PC میباشد که مخاطبان آن در کنسول وافعا نسبت به ما کمتر است"
BF3 در تاریخ 25 اکتبر در US و 28 اکتبر در UK بصورت مولتی پلتفرم منتشر خواهد شد.
MW3 نیز در تاریخ 8 نوامبر بصورت مولتی پلتفرم در سطح جهان منتشر خواهد شد.
وی همچنین در مصاحبه ای اینچنین،دربارهWiiU ،نسخه جدید و نسل جدید کنسول های Nintendo را معرفی و درباره آن صحبت کرد:
*1:
البته،با دلیل اینکه وی از هیئت مدیر Activision میباشد،در حرف هایش مطمئنا زیاده روی کرده و کمی هم قصد کم کردن آبرو و هواداران bf3 را داشته است،ولی با توجه به اینکه وی مقام مهمی در activison داشته و مصاحبه با وی بصورت آنلاین نیز پخش شده است،احتمال بدون دلیل بودن سخنانش نیز کم میباشد.
*2:
در کنفرانس مایکروسافت شاهد بودیم که این بازی بر روی X360 اجرا شد(در دقایق اولیه کنفرانس)
منبع:
vg247.com
Copyright: (Farsi webpages -Arabic webpages)
VG247 Farsi Webpage. vgf247.com / fa.vg247.com
visit after july 20
کاری به B3 ندارم ولی چیزی که خیلی مهمه اینه که CoD واقعا تکراری شده ... فقط لول ها داره تغییر میکنه
توی E3 قسمتی که توی قایق بودیم و باید قایق رو کنترل میکردیم واقعا تکراری بود . حتی انیمیشن اون شخصی که جلوی قایق نشسته بود کپی انیمیشن پرایس توی مرحله ی آخر MW2 بود . مطمئنم از MW1 تا MW3 کوچکترین تغییری توی اون انجینشون ندادن ! بعد این همه نسخه نباید شاهد یه پیشرفتی باشیم ؟!
موافقم،نقل قول:
activision همونطور که گفته شد،در 4 سال،4 تا بازی داد بیرون که مشخصا وقت نمیکنه از اشتباهات و ایرادات نسخه قبلی عبرت بگیره برای نسخه بعدی....اندکی پیشرفت ظاهر میشه که البته،همونقدر هم گاهی پسرفت داره....من و هر کس دیگه ای مخالف با این سیاست activision هست....کاملا اشتباهه....ولی مگه ما کی هستیم که به حرفون تره هم خورد نمیکنن؟....
بشدت موافقم :41:نقل قول:
یعنی خوده پرایس بود
البته امیر جان این مطلبی که منتشر کردی:دی فراموش نکن از قول یکی از اعضای اکتیویژن هست..خب...بعد این کری خونی ها مدت زیادیه(حداقل از زمانی که mw3 معرفی شد) که بین مسئولین هر دو بازی شدت گرفته متن خبرش هم خودم ترجمه کردم از همین vg247 که الان تو بخش اخبار کوتاه هست...کلآ زیاد به این حرفهایی که 2 طرف سازنده درباره ی بازی رقیبشون می گن توجه نکن...اصلآ کری خونی کار بچه هاست..نه؟:دی
خیلی ها شاید الان مثل من گفته هاشون مبنی بر اینکه bf3 برتر نشون داده سر تریلرهای پخش شده از هر دو بازیه والی بهترین کار اینه که تا زمان انتشار هر دو بازی صبر کنیم.تاریخ منتشر شدن هر دو بازی هم با هم تفاوت زیادی نداره(2هفته یا نهایتش 1 ماه).اون موقع حق به اونی میرسه که واسه گیمر ارزش بیشتری تو تمام قسمتهای بازی قائل شده.
اقا من خودم فن این بازی هستم ولی به شدت ناراحت هستم اخه تا کی میخوان انجین بازی رو کیم دست کاری کنن 1 شماره بدن بازار گرافیک صدا گزاری دیگه تکراری و خسته کننده شده خط داستانی یک نواخت که همش داره روایت میکنه و ... دیگه خسته شدم 8 شماره از این بازی به همین صورت امد بیرون.حالا اگه امسال رقابت رو ببازن درست میگیرن تا دیگه انقدر با خیال راحت صحبت نکنن
و نکات منفی هم زیاد داشت این ترایلر از جمله صدا گزاری به شدت بد و موزیک افتضاح و قدرت نمای روسیه دیگه همش شده جنگ روسیه امریکا :دی بسه بابا مردیم اههههههههههههه من میخوام یکم ایرانی بکشم :دی
من گرفتم چی میگی:8:نقل قول:
اینی که میگم نظر شخصیمه.امیدوارم کسی دلخور نشهنقل قول:
اقا من خودم فن این بازی هستم ولی به شدت ناراحت هستم اخه تا کی میخوان انجین بازی رو کیم دست کاری کنن 1 شماره بدن بازار گرافیک صدا گزاری دیگه تکراری و خسته کننده شده خط داستانی یک نواخت که همش داره روایت میکنه و ... دیگه خسته شدم 8 شماره از این بازی به همین صورت امد بیرون.حالا اگه امسال رقابت رو ببازن درست میگیرن تا دیگه انقدر با خیال راحت صحبت نکنن
تا این طرفدارای بی منطق بازی هستن که هر سال این بازیای تکراریو میخرن و اعتراض هم نمیکنن مگه نیازی به تغییر هم هست؟
وقتی کمپانی به سود خودش میرسه مگه ارتقای کیفیت گیم هم مهمه؟
اگه همین روند ادامه پیدا کنه بازم پرفروشترین بازیه تاریخ میشه ولی به چه قیمتی....
خوب من هم با شما موافق هستم اما نمیشه کاری کرد بعضی ها دیگه خیلی فن این بازی هستن و خودشون رو به خاطر هیچ میکشن که این بازی رو بخرن ولی من بازی bf3 رو میخرم چون شاهد بودم سود کم رو بهانه پیشرفت نکردن نمیکنه و یک چیزی هم بگم این که MW2 به خاطر نداشتن سرور های اختصاصی خیلی مشکل ساز بود و پینگ لگ و ... زیاد داشت نمیدونم چرا از مولتی این بازی انقدر تعریف میشه در حالی که زیاد هم جالب نیست حداقل به اندازه نسخه 4 این بازی جالب نیست من هنوز mw1 رو بازی میکنم چون ارزش داره :10:.نقل قول:
زمانی که بازی بین مثلا 10 نفر،هاست پیدا میکنه،برای خارجیا (ما نه) بهترین آپشن هست،چون 99% پینگشون 4 خط میشه،بین ایرانی ها هم وقتی هاست ایرانی باشه 80 درصد 4 خط و بقیه 3 خط. اما وقتی سرور اختصاصی باشه،هیچگاه ایرانی ها از 2 خط بیشتر نمیان،و اگه مثل سرور تو آمریکا باشه،کسی که تو اروپا هم هست 3 خط میشه،پس اصلا سرور اختصاصی خوب نیست،و در ضمن،من خودم الان با فرانسویا و کلا اروپاییها 3 خط میشم،شما رو نمیدونم....نقل قول:
ببخشید سرویس اینترنتی شما چی هست ؟؟؟نقل قول:
من با xbox live 1 خط پر میشه زرد رنگ پینگ من هم 300 هست با speed test:13:
شانل هستم، همگی ایرانی ها،حداقل زرد (یعنی 2 خط) میشن با اروپایی ها ،مخصوصا فرانسوی ها. خب 5-6 تا هستن که 3 خط (سبز کمرنگ) میشن،از جمله من، Dark SOT ، ISOG V bigboss و .....نقل قول:
من خودم Noble SOT هستم،کمتر کسی تو لایو هست که منو نشناسه;)
اصلا خوشمان نیمد از نمایش E3 . همه چیز مثل نسخه های قبل بود خیلی تکرار بود برای من و باید بازی کرد و بعدا نظر داد . الان که یه بازی متوسط شد برام : دی
من اکثر سرور های اختصاصی پینگ 140 رو دارم خارجی هاش ولی در سرور های mw2 پینگ بالای 200 در لابی افراد و مشکل بدترش که من خیلی بهش برخورد میکنم اینه که هر چند پینگ هم خوب باشه اگه هر مشکلی برای کسی که هاست شده به وجود بیاد ممکنه نفر بعدی که هاست میشه کلا پینگ بدی داشته باشه این برای من 100 با اتقاق افتاده نه تنها من برای خیلی ها حتی دوستان خارجی پس این زیاد جالب نیست هنوز سرور های اختصاصی گزینه بهتری هستن مثل blackops:10:نقل قول:
ببخشید،(اینو جدی میگم،وهیچ قصدی ندارم)، میشه بگید چجوری میشه وقتی به یک سرور اختصاصی کانکت میشید،پینگتون رو اندازه بگیرید؟نقل قول:
وقتی مشکلی برای هاست بوجود بیاد،بازی باز هم بین اون چند نفر به دنبال بهترین میگرده،و نزدیک ترین شخص به اکثریت رو پیدا میکنه و همینطور بهترین کاکنشن رو(همیشه هم برای ایرانیها بد میشه) .وقتی پینگ کسی 4 خط هست،یعنی اینکه در بهترین وضعیت هست و بهترین بازی رو میتونه بکنه،همونطور که میدونید پینگ به فاصله و کیفیت کانکشن ربط داره،که همواره نزدیک ترین و بهترین نفر هاست میشه. اما سرور اختصاصی فاصلش مثلا با آقای x نزدیک هست=> 4 خط، با y دورتر => 3 خط....
پینگ رو به راحتی میشه اندازه گیری کرد فیزیک کوانتوم که نیست:31:.خوب پینگ زیر 100 رو 4 خط سبز نشون میشه 195 به پاین 3 خط 300 به پاین 2 خط و تمام از 400 به بالا 1 خط.وقتی مشکل به وجود میاد اگه کسی نباشه که پینگ خوبی نسبت به همه داشته باشه پینگ همه خراب میشه این رو من 1000 بار تجربه کردم.چه ایرانی بودن چه خارجی.دوم پینگ امریکا و استرالیا به نظر شما این دوتا کشور پینگ شون نسبت به هم و فاصله ای که دارن چنده 999 نه خیر زیر 40 چرا به دلیل پهنای باند و سیستم های ماهواره ای.پس فاصله معنای نداره:10:.نقل قول:
دوست عزیز پینگ به پهنای باین ربطی نداره شما اگه یک اینترنت 128 با کیفیت (که تو ایران می شه گفت موجود نیست:31:) داشته باشین پینگتون بهتر از کسیه که اینترنت 2 مگ بی کیفیت داره. الان مثلا من و دوستم پینگمون نسبت به هم 60 هستش (اون صبانت داره، من شاتل) در حالی که پینگ من نسبت به یک آمریکایی حدود 500-800 هست.نقل قول:
فرق دوست من و اون آمریکایی چیه؟
اون فاصله ای که با من داره خیلی بیشتره.به پهنای باند هم ربط نداره چون اگه به پهنای باند ربط داشت پینگ من و دوستم هم همون قدر باید می بود.
ربطی به پهنای باند نداره چی میگی مرد حسابی خوب تو کشور ایران پهنای باند بین تمامی افراد Share میشه و وقتی تعداد کاربر های که دارن دانلود انجام میدن زیاد میشه پینگ سایرین بالا میره این یک حقیقت.دوم این که شما پینک مناسبی با امریکای ها ندارید دلیلش بر میگرده به اینترنت ایران که همش شده واسته خوب معلومه پینگ نابود میشه باز هم میگم اینترنت با کیفیت باشه فاصه در پینگ اثری نداره:10:نقل قول:
یک لحظه داشتم این چند پست آخر رو می خوندم فکر کردم تاپیک رو اشتباه اومدم!شده بحث پهنای باند و سرعت اینترنت و شبکه!
یکم رعایت کنید لطفآ :|
بررسی ویژگی ها و توان گرافیکی Call Of Duty : Modern Warfare 3
* با توجه به اینکه این متن،چند کلمه و معنی تقریبا دشواری داره که ممکنه بعضی با اونها آشنا نباشن،اگر مشکلی بود،حتما سوال کنید;) *
ما در نمایشگاه E3 امسال،کنفرانس Microsoft شاهد دموی بازی COD: Modern Warfare3 بودیم که توسط Rob Bowling به اجرا درآمد.عده ی زیادی از افراد،از موتور گرافیکی بازی و اینکه هنوز گرافیک بازی پیشرفتی (حداقل نه چندان) نداشته،دلخور بودند. همینطور اگر کمی با دقت به دمو دقت میکردید، متوجه کم شدن تعداد فریم های بازی میشدید...این در حالی است که سازندگان بازی ذکر کرده بودند این بازی حداقل 60 فریم خواهد داشت و این کمتر که نخواهد آمد،بلکه بیشتر هم خواهد شد....و اما، Eurogamer تصمیم به تست دموی این بازی،توسط سیستم های آنالیزگر قدرتمند خودش گرفت.
ابتدا،باید ذکر کرد که سازندگان،تا حد بسیار زیادی برای حفظ این تعداد فریم موفق بودند،و همینطور باید بدونیم که مغز انسان،حداکثر 60 فریم در ثانیه رو میتونه پردازش کنه. خب با اندک توضیحاتی که داده شد،به ادامه میپردازیم:
Rob Bowling، چندی پیش در Twitter خود اعلام داشت که COD : Modern Warfare3 حداقل بر 60 فریم بر ثانیه باقی خواهد ماند.EuroGamer تصمیم به این گرفت که این گفته را تست کند...آیا واقعا اینطور هست؟اگر اینطور هست که واقعا میشه به این بازی امیدوار بود....و میشه از این نظر این نسخه رو بهترین نسخه این سری دونست،اما پس از تست متوجه شدیم که حداقل فریم این دمو،40 فریم بر ثانیه بوده است.البته،کسانی که این کنفرانس را از طریق اینترنت مشاهده میکردند،با توجه به اینکه پلیر های اینترنتی حداکثر تا 30 فریم را نمایش میدهند،پس کیفیت مشاهده شده از کیفیت اصلی بسیار کمتر بوده است.
سری COD از Vertical Synchronization استفاده میکنند،اگر ساده تر بخوایم بگیم، هر دفعه ای که صفحه نمایش Refresh میشود، یک Frame جدید به مانیتور شما منتقل میشه که اگر این فریم جدید بتونه قبل از Refresh جدید،کاملا پردازش بشه،سیستم منتظر میمونه تا صفحه نمایش شما این فریم رو دریافت کنه.( به عبارتی،قبل از اینکه صفحه رفرش بشه،اگر این فریم با توجه به سیستم شما کاملا پردازش شد،سیستم مدتی (خیلی خیلی خیلی خیلی کم،در حدود شاید میلیونیم ثانیه یا کمتر) منتظر میمونه تا مانیتور یا همون صفحه نمایش شما این فریم رو بگیره،و بعد از اون فریم بعدی شروع میشه). در زمان های بسیار کوتاه که باید اتفاقات مختلفی در بازی مثلا بیفته و فریم های زیادی منتقل بشه،بازی نمیتونه سریع تر از 60 فریم بر ثانیه،فریم هارو صادر کنه.
خب،حالا به موضوع اصلی برمیگردیم، mw3 چقدر شفاف و صاف هست؟ پس از آزمایش های ما،به این نتیجه رسیدیم که این بازی،خیلی خیلی خیلی صاف و شفاف اجرا میشه و فقط لحظاتی خیلی خیلی خیلی:دی کوتاه وجود داره که بازی افت فریم پیدا میکنه که با توجه به آزمایشات ما،کاملا عجیب و غریب به نظر میاد این مورد...تنها مورد مهمی که باید یاد آوری بشه،این هست که ممکنه این قضیه،به چشم انسان اسیب برسونه،زمانی که بازی 60 فریم بر ثانیه صادر کنه و چشم ما 30 فریم بر ثانیه رو ساپورت کنه،چشم ما دچار اختلال و فشاری به مدت کم اما به مقدار زیادی میشه،که البته با توجه به اینکه بازی هنوز در حال ساخت هست،و با توجه به گفته های سازندگان که تا بحال به خبرهای دروغین و خبری از اونها یاد میشد،اما تا بحال اونها ثابت کرده اند که واقعا این خبر ها صحت داشته و این بازی انقلابی پدید خواهد آورد و حتی انتظار برتری نسبت به Battle Field3 را در نسخه کنسول هم دور از ذهن نیست. با این حال،تا همین حالا هم این بازی اجرای موثر و خوبی رو چه در e3 و چه در دستگاه های ما نشون داد.
بسیارخب،حالا کمی هم بطور فنی صحبت میکنیم. بدون توجه به سوالاتی که پیش اومده نسبت به اینکه ما نسخه 60 هرتز این بازی رو از کجا آوردیم،باید در ذهن داشته باشیم که تمامی پلیر هایی که بصورت آنلاین این کنفرانس را نمایش میدادند، تنها 30 فریم را ساپورت میکردند،البته باید دونست که ساپورت بسیار قوی SpkieTV,Gametrailers که با آنتن های 1080i خود این کنفرانس را با کیفیتی بسیار بالا نشون میدادند،نیاز به یک پلیر و همینطور یک مانیتور قوی هم داشت...
1080i هنوز،30 فریم را ساپورت میکند،اما به خاطر کیفیت پخش تصویر اصلی که 60 فریم بوده است،به ناچار این فریم ها تقسیم شدند و به 30 فریم دراومدند.به هر حال،با استفاده از ابزارهای حرفه ای و گاهی هم جادو (!) ما تونستیم دوباره فریم هارو از 2 تا در 1 فریم،به 60 فریم اصلی تبدیل کنیم و زمینه را برای این تست آماده سازیم.
ما این تست را با کیفیت HDMI با دستگاه ها انجام دادیم،اما تصمیم به تست اون با چشم خودمون هم گرفتیم تا از دقت بالایی برخوردار باشه این گزارشی که شما در حال خوندن اون هستید.
بله،این تست ها وقت بسیار زیادی گرفت،اما به نتیجه هایی که رسیدیم واقعا میارزید.
بطور ساده اگر بخواهیم ذکر کنیم،میشه گفت که حرف سازندگان کاملا درست بوده و این بازی در 98% 60 فریم میباشد و اما در مواقعی نیز به 40 فریم خواهد رسید که مطمئنا این مشکل با فکر هایی که برای موتور گرافیکی این بازی شده است،حل خواهد شد و به بازی با 60 فریم به طور همیشگی خواهیم رسید و امیدواریم بیشتر از این فریم نیز در این بازی داشته باشیم.
اگر Infinity Ward و Sledgehammer بتونن این کیفیت رو حفظ کنن در بازی و یا از این افزایش بدهند،بطور قطع ما شاهد بهترین و شفاف ترین COD و یا شاید FPS در Xbox360 خواهیم بود. با تصور به این کیفیت بالا و تغیرات بسیار خوبی که در موتور و هسته ی بازی خواهند داد،در آینده باید منتظر خبر های بسیار خوب دیگری نیز باشیم. باید دید EA در این باره چه واکنشی خواهد داشت،آیا توان مقابله دارد یا خیر؟
ویدیو این تست را میتوانید از آدرس زیر،دریافت و دانلود کنید.
کد:http://94.198.82.91/6c4ffba5ff9655096f0b63f5f1ee0383/4df374e0/cod-hd_stream_h264v2_large.mp4
Translated by : Noble SOT (Gap)منبع:
Eurogamer.net
کپی رایت این ترجمه در سایت های پارسی زبان و عرب زبان:
VG247 FARSI (VG247.IR / VGF247.COM / FA.VG247.COM)
تو فیس بوک داشتم تو گروپ ها میگشتم،به این مورد جالب برخوردم که نشون میده در یک مقیاس کوچیک،چقدر علاقه نسبت به mw3 بیشتر از bf3 هستش...فقط نمیدونم dirt 3 , geow 3 چه ربطی داره:دی
کد:http://amirghasemiyan.persiangig.com/mw3cmpfb.gif
بله چون infinity ward با cod mw1 دنیا رو منفجر کرد خوب از اون زمان همه بهش علاقه مند شدند وقتی 1 خوب بود همه دنبال 2 بودن خوب بخاطر همین فروش بسیاری رو داشت. بخاطر همین خوب همه منتظر mw3 هستند مثلا کرایسیس 1 خیلی خوب بود ولی 2 نتونست به خوبی اون باشهنقل قول:
برای عرضه و بازی کردن COD-MW3 و BF3 واقعاً نمیشه صبر کرد...
اخه اینم شد حرف ؟! :eh:نقل قول:
+
یعنی تموم مردم دنیا فقط بخاطر mw 1 میرن cod میخرن ! یا مثلا چند برابر BF3 فروش میکنه این MW3 بیایم بگیم بازی اشغال بود و همش بخاطر MW1 بود !!:eh: بعد MW4 بیاد هم همینطور بگیم و ... :27:
دقیقا درسته. الان خود شما( جواب درست بدین) cod mw1 رو بازی کردید؟ خوب بخاطر همین رفتین mw2 رو خریدین چون یکش فشنگ بود من خودم هم همینطور بودم.خوب 2 به زیبایی 1 نبود.البته من نمی گم mw3 جالب نیست خودم هم منتظرشم.ایشون گفته بود که طرفدار بیشتری داره منم اینارو گفتم
شما وقتی یک بازی قشنگه منتظر بعدیش میشین
نقل قول:
بله همه COD ها رو بازی کردم !!
.
mw2 تو خیلی موارد از MW1 هم بهتر بود !! شما چجور میگید MW2 که شاهکار بود ضعیف تر از نسخه ی قبل بود !! تنها ضعفش بنظرم فقط کوتاه بودنش بود وگرنه ... !
.
خوشم میاد جواب خودتون رو خودتون میدید :31: خوب عزیزم همونجور که خودت هم میگی MW2 خوب بوده که MW3 فروش نجومی میکنه دیگه :46: و همینجور در ادامه !! اگه MW3 هم بترکونه ( که میترکونه :27:) از MW4 هم استقبال میشه !! و اون حسی که شما با mw1 بهتون دست داد فقط بخاطر این بود که حس تازه ای بود و بازی یهویی از جنگ جهانی اومده بود به جنگاوری مدرن !! برا همونه !! مثلا الات هرچی بازی از سری nfs میاد همه میان میگن most wanted یه چییز دیگه ای بود و ... !! حتی حاظرم قسم بخورم :31: به فرض مثال most wanted 2 منتشر بشه به بهترین نحو !! باز هم خیلی ها میان میگن mw1 یه چیز دیگه بود و این حرفا !! :27:
+
این مثالو زدم تا خوب متوجه منظورم بشید :27:
سلام
دوستان کسی خبر نداره حداقل سیستم مورد نیاز بازی چیه؟
با لپ تاپ N61jq روون اجرا می شه؟
اووووووو امیر اینقدر بزرگش نکن!!!! ایرانیا قراضه 90 درصدشون کال آو بازی می کننن.... اصلا توی ایرانی هایی که توی لایو بازی می کنن رو ببینی همشون کال آو دارن می زنن! درصورتی که تعداد افرادی که گیرز و هیلو بازی می کنن توی کشور های خارجی به شدت از این کال آو بیشتره!نقل قول:
:دی، برای خارجی ها هم صدق میکنه این موضوع....نقل قول:
+
اولا; فروش خوب و خوب بودن یک بازی،تاثیر داره در فروش نسخه بعد،اما مردم خودشون قضاوت میکنن با تریلر ها و.... ،بعدش یک بازی رو میخرن و آمار بازی میره بالا...نه اینکه بخاطر بازی قبلی...
دوما; mw فوق العاده بود،اما همه میدونن mw2 شاید از نسخه قبلی هم بهتر بود،اما به خاطر همون تحولاتی که در mw رخ داد،همه میگن mw یه چیز دیگه بود....
جالب هست.سوال پرسیده mw3 بهتر هست یا bf3 بعد Dirt 3 با Gow3 رو هم نوشته:31:نقل قول:
خب این از اون نظرسنجی ها هستش که میشه طرف گزینه اضافه کنه... :دی مردم ما هم اهل حال اند :دینقل قول:
یک فن مخصوص بازی رو بکشی هم نمی تونی حرفشو عوض کنی! تو بجای این که بری فیس بوک برو آدرس مغازه رو بپرس ! :دینقل قول:
امیر ، مگه تو خود MW ها آمار نمیده چند نفر آنلاین هستن؟ معمولا تعداد افراد 1500000 نفر هستن... در صورتی که توی هیلو بیش از دو میلیون بازیکن آنلاین هستش ، یا گیرز بیش تر...
مدرن وارفیر می تونه یک بازی معروف آنلاین باشه... ولی اصلا گزینه ی یک نیست... مگر این که توی ایران...
خب،مقایسه بین COD , BF بود،قطعا تعداد نفرات آنلاین در Halo خیلی بیشتر هستش....اولا نهایت ظرفیت سرور های cod،فکر کنم 217000 باشه....:دی که bf از اینم کمتره:دی دوما،درسته...واقعا Halo , Geow از این سری بازی های،در live،حداقل بین خارجی ها بیشتر طرفدار دارن....نقل قول:
+
آدرس رو امروز میگیرم برات:دی
+
من فن دو آتیشه ی Halo , COD هستم:ایکس:ایکس
دقیقا به خاطر همینه که توی هر دو تا تاپیک دائما در مورد این دو تا بازی بحث می کنی و همش هم سمت بازی مورد علاقه هستی! : دینقل قول:
من فن دو آتیشه ی Halo , COD هستم:ایکس:ایکس
راستش خودم فن هیچ کدوم نیستم و هر کدوم بهتر بشن فرقی برام نداره چون هنوز با هیچ کدوم از شرکت های سازنده این بازی ها قرارداد نبستم : دی
در مورد بخش آنلاین هم باید بگم که کلا سری Battlefield هم در این زمینه سابقه خیلی خوبی داره و اگه شماره های قبلی اونو نگاه کنید خیلی از اونا فقط بخش چند نفره داشتن و بخش تک نفره اصلا اهمیت نداشته
cod هم 60-70 درصدش بخش آنلاینه ولی معمولا به ساختن بخش تک نفره یعنی بخش داستانی قوی هم خیلی معروفه و خیلی ها به خاطر همین طرفدارش شدن...
ولی در کل مشخصه این بخش آنلاین این دو تا بازیه که باعث پیروزی اونا میشه...
متاسفانه تو این مملکت چیزی به اسم انلاین وجود نداره :41:
تو WARFARE 2 این 4 شخصیت رو از همه بیشتر دوست داشتم :SOAP . PRICE . GHOSt و نیکولای
گاست که خدا بیامرزتش ولی امیدوارم این سه تا دیگه باشن فک کنم دنبال ماکاروف باشن . درسته؟
Ghost که دیگه نیست متأسفانه!نقل قول:
GHOS
سلام چطوری ؟نقل قول:
این روزا کم پیداییا :دی
یه نظری راجب بخش آنلاین داشتم
به نظر من مقایسه آنلاین هیلو و کالاف ( راحت می نویسم :دی ) درست نیست همونطور که مقایسه هیلو و وارکرافت درست نیست
خداوکیلی خود من الحق و الانصاف تو انگلستان بودم یا هر جایی که بتونم بدون پرداخت 15 درصد مالیات داخلی سریال اورجینال کالاف یا شوگان ۲ رو بخرم یا اینترنت قابل قبولی داشته باشم می رفتم از قسمت آنلاین هیلو استفاده می کردم
خب نمیتونیم یعنی امکاناتش رو فعلا نداریم پس مجبوریم بسوزیم و بسازیم چاره ی دیگه ای که نیست
برای همین کالاف بین جوونای ما جا باز کرده چون در عین حال که جذابه و مخاطب پسنده امکانات اولیه کمتری میخواد برای بازی کردن
حالا به نظر من میتونیم کالاف رو با بتلفیلد مقایسه کنیم که کالاف جلوتره اما نمیخوام بتلفیلد رو زیر سوال ببرم
به نظر من کالاف چون سابقه بیشتری داره طرفدارای بیشتر عجیب نست همچنین جزئیات و امکانات بیشتر کالاف هم عجیب نیست چون طبیعتا فرصت بیشتری داشته برای ساختن بازیش
ما خودمون روی کنسول مپ شیپمنت رو بازی می کردیم هر چند شده بود 20 نفری توی کروزفایر رفته بودیم بعد پچ 1.6 هم که انبار تمرین و جنگل برای استتار اضافه شد
منظورم اینه که کالاف خیلی در انتخاب جزئیات برای شروع بازی دست گیمر رو باز می کنه
شاید بتلفیلد بازم میگم شاید در همون امکانات و فیچر ها به کیفیت کالاف برسه اما نمیتونه در کمیت باهاش رقابت کنه چون چندین سال طول می کشه به سطح کالاف برسه چون طبیعتا جذب گیمر و مشتری و ساختن فضای فن چند سال طول می کشه
در هر حال امسال دوتا شوتر مشت داریم که هر دوتاشو بازی می کنیم هر چند کرایسیس 2 هم شوتر فوق العاده ای بود در کل امسال سال خوبیه
راستی یه سوال داشتم این ماکروف چیکاره ی عمران زکایا بود چون تا جایی که من یادمه وقتی آدما رو می کشت می گفت : برای زکایا (for zakaya)
نمایش E3 بازی Mw3 جالب بود ! ولی واقعا حیف شد که این شماره داستان شماره 2 رو دنبال نمیکنه ! چون واقعا اخر بازی شماره 2 امید ساخت شماره 3 رو میداد.