من هر کاری کردم نشدنقل قول:
تو پلیر یو اس بی منوهاش خیلی کمه
تو رو خدا اگر راه حلی داره بگو ثواب داره
یک ملیون و خورده ای پول تلویزیون دادیم حال ما گرفته شده!
من هر کاری کردم نشدنقل قول:
تو پلیر یو اس بی منوهاش خیلی کمه
تو رو خدا اگر راه حلی داره بگو ثواب داره
یک ملیون و خورده ای پول تلویزیون دادیم حال ما گرفته شده!
سلام به دوستان عزیز
یه راهنمایی از شما میخواستم که اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم
من میخوام یه SamSung led dD6940 بگیرم .خودمم یه گوشی SAMSUNG GALASY S دارم .گوشیم میتونه اینترنت سیمکارتو از طریق WIFI ارسال کنه که دستگاه های دیگه استفاده کنن.باتوجه به این که تلویزیونی که میخوام بگیرم WIFI BUILD IN نداره .آیا راهی هست که بتونم از اینترنت گوشیم برا تلویزیون استفاده کنم؟ یا که مجبورم D6960 رو بگیرم.راهنمایی کنید ممنون میشم
جای اشتباه
لطفا پاک شود .......
چرا نمی شه عزیزنقل قول:
شما در حال پخش فیلم دکمه q.menu رو بزن بعد تنظیمات پحش فیلم رو انتخاب کن
اونجا می تونی انتخاب کنی چطوری نمایش داده بشه
چند تا راه هست:نقل قول:
1- با 6940 از طریق کابل به روتر مجهز به Wi-Fi وصل بشبد.
2 - دانگل Wi-Fi جداگونه برای 6940 بگیرید.
3 - 6960 بگیرید که علاوه بر Wi-Fi داخلی، وب براوزر هم داره.
آقا ازتون خواهش میکنم یه چند تا مدل پلاسما زیر 1 معرفی کنید . ترجیحا از پاناسونیک . خیلی خسته شدم از بس گشم . من مدل P42X30 مد نظرم هست اما فکر میکنم رزلوشن پائین با توجه به سایز صفحه نمایشش یه مشکل جدی باشه . خ.اهش میکنم شما اگه چیز کمی بهتر که سه بعدی نباشه معرفی کنید . اگه DLNA هم داشته باشه که دیگه نورعلی نوره .
سلام
آقا این CX520 خروجی نداره برا تصویر و صدا؟؟؟؟
مثلا میخوایی به یه VCR وصلش کنی و روش چیزی ضبط کنی
یا اسپیکر بخوایی بهش وصل کنی ؟؟؟؟؟:41:
داش موقع پخش فیلم توی منو وارد تنظیمات پخش فیلم که میشم فقط یه نمای اصلی و یه نمای تمام صفحه دارهنقل قول:
روی تمام صفحه اگر سیستم خود فیلم 16:9 باشه که فبها ، اما اگر 4:3 باشه از بغل های تصویر خالی داره!!:2:
نمیشه این تلویزیون ها رو آپگرید کرد ؟
خب این که درسته دیگهنقل قول:
پلیر خود تلویزیون تصاویر رو اورجینال نشون می ده
اگر بخوای این کار رو بکنی تصویر از عرض کشیده می شهو با پلیر خود تلویزیون این کار رو نمی شه کرد
مثلا با سینما باید پخش کنی
بعد ورودی سینما رو نسبت تصویرش رو تغییر بدی
دوره سیستم آنالوگ که خروجی تصویر و VCR داشت گذشته.نقل قول:
شما باید با ست تاپ باکس زمینی یا ساتلایت روی فلش یا هارد اکسترنال، دیجیتالی ضبط کنید.
برای اتصال به اسپیکر، خروجی صدای اپتیکال تلویزیون را به اسپیکر متصل کنید.
متاسفم بودجتون برای پلاسما خیلی کمه.نقل قول:
بهتره با این بودجه LCD بخرید.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=2047&subcats=Y&features_hash=P87&page=1
سلام
دوستان میتونن لطف کنن یه کالیبریشن عالی واسه ex720 پیشنهاد بدن؟
آقا یه سوال دیگه
الان میخوام تی وی ex720 رو ارتقا بدم.
توی سایت فارسیش نسخه 3.07 موجوده
اما توی سایت آسیا و خاورمیانه 3.09 موجوده یا یه همچین چیزی
اشکال نداره این نسخه بالاتر رو بگیرم یا حتما باید از سایت فارسیش بگیرمش؟ و بقیه باهاش سازگار نیست؟
الان بهترین مدل led سامسونگ 40 - 42 اینچ کدوم مدله؟ولی میخوام فول امکانات باشه :31:
قیمیتش برام مهم نیست
40D6960 ساخت ایران یا همون 40D6600 ساخت مالزی.نقل قول:
نقل قول:
سری هفت یا هشتش توی ایران نیامده؟
سری 7 و 8 چهل اینچ ندارند.نقل قول:
چند اینچ داره؟نقل قول:
و یه سوال دیگه چه مزیتی نسبت به سری 6 دارن
اگه با آخرین مدل سری 6 که D6960 هست مقایسه کنیم، سری 7 و 8 سرعت پاسخدهی، کنتراست و دقت نوردهی بهتری دارند.نقل قول:
D8880 در سایز های 46 - 55 - 60 - 65
فرکانس تصویر 200 هرتز - انطباق تصویر 800 هرتز - نوردهی دقیق Micro Dimming Plus
D7770 در سایزهای 46 - 55 - 60
فرکانس تصویر 200 هرتز - انطباق تصویر 600 هرتز - نوردهی دقیق Micro Dimming
D6960 در سایزهای 40 - 46 - 55 - 60
فرکانس تصویر 100 هرتز - انطباق تصویر 400 هرتز - نوردهی دقیق ندارد
ممنون :11:نقل قول:
پس این مدلهای سری هفت و هشت اخرین مدل از سری هاشون هست دیگه درسته؟
و توی بازار ایران با این مدل میشناسن؟یا مثل مدل D6960 مدل داخل و خارج فرق داره
از پاناسونيك و جي وي سي ال اي دي خوبي پيدا ميشه تا 2500 كه قابل رقابت با برند هاي ديگه باشن؟
كلا جايگاه اين دو برند تو ال اي دي كجا هست؟
و مخصوصا اين جي وي سي
ميدونم كه ژاپني هستش ولي چيزي ديگه اي دستگيرم نشد
مثلا اين كه نمياندگيش تو ايران ماله چه شركتي هست و اينكه چه مدلاي خوبي داره و اينكه قيمتشون چه جوري؟؟
دوستان سلام
من میخوام یه led غیر3d بخرم و چند سوال دارم
یک سوالم در مورد سونیex520 . سرعت اسکن تصویرش50 هرتزه این تو کیفیت تصویر در صحنه های سریع مث فوتبال خیلی تاثیر داره؟ منظورم اینه که مشخصه؟ 2.مشکل گیرنده دیجیتال و عدم ساپورت فرمتهای مختلف در usb هنوزم هست؟
فقط خواهشا کسایی که این تی وی رو دارن تعصبی نظر ندن
اگه به جاش ex710 بگیرم کیفیتش خیلی از این پایینتره؟
سوال دیگم در مورد اندازه تلویزیونه به نظر شما واسه یه سالن25 متری 46اینچ بزرگه؟ 40 که کوچیکه اصلا دوست ندارم تلویزیون کوچیک باشه 42 هم که فقط ال جی هست کیفیت تصویر ال جی به پای سونی میرسه مثلاlw5700 البته این که فکر کنم 3d باشه
3d دوست دارم ولی من چشمام خیلی ضعیفن عینک میزنم
خلاصه بدجور گیر کردم خواهشا راهنماییم کنید
ممنون
1. مشکل عدم ساپورت فایل های تصویری متفاوت، از عیوب اصلی سونی هست و همه مدل هاش این ایراد رو دارند.نقل قول:
2. ex710 فرکانس انطباقش 100 هست پس از این لحاظ بهتر از ex520 هست.
3. به نظرم برای فاصله حدود 3-4 متر از تلویزیون 42 و 46 خوبه.
4. شما اگر نمی خوای تلویزیونت سه بعدی باشه می تونی مدل سامسونگ 46D5950 و ال جی 42LV55000 رو هم ببینی که فرکانس انطباقش 100 هست.
5. در مورد کیفیت و اینکه سه بعدی رو راحت می تونی ببینی یا نه بهتره در مغازه تست کنی.
درود
من یه تلویزیون سامسونگ مدل C6900 و 40 اینچ دارم.میخواستم فریمورش رو آپدیت کنم که واسه 40 اینچ برنامه موجود نبود اما واسه 46 بود.حالا میخواستم بدونم که میشه برنامه 46 اینچ میشه واسه 40 اینچ استفاده کرد یا نه !؟
ممنون
آقا سامان در مورد اینکه چه اندازه تلویزوینی برای سالن 25 متری خوبه این مقاله رو بخون اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون ولی واقعا این درسته ؟
میگه واسه 46 اینچ 2 متر فاصله کافیه !
البته این در مورد فاصله از تلویزیونه من میخام بدونم 46 اینچ واسه یه سالن25 متری مناسبه یا نه؟
آره دوست عزیز...... 40 تا 50 مناسبننقل قول:
نقل قول:دوستان این سوال من بی جواب موندنقل قول:
نه آقا سامان ، این منظورش این نیست که مثلا تلویزیون 46 اینچی رو باید از 2 متری تماشا کرد(و اصلا هیچ تلویزیونی رو نباید حتما از این فواصل نزدیک تماشا کرد)نقل قول:
منظورش اینه که سطح جزئیاتی که در رزولوشن 1920x1080 ایجاد میشه در فاصله 2 متری به بهترین نحو قابل مشاهده است و مثلا اگر فاصله خود رو دو برابر کنید این جزئیات چندان محسوس نیست و با 1280x720 چندان تفاوتی نخواهد داشت
و اینم بدونید که اکثر افراد از فاصله بیشتر از 4-5 متری تلویزون تماشا میکنند
ممنون از لینکی که گذاشتیدنقل قول:
D6960=D6600نقل قول:
D7770=D7000
D8880=D8000
باسلام
بهترین مبدل 2بعدی به 3 بعدی را کدام مدل داره؟
سلام
دوستان بهترین دوبعدی را که کنتراست بالا دارند معرفی کنید
دوستان این xvision 22 inch ها 235 تومان قیمتشه مورده خوبی واسه بازی و فیلم دیدن هست واسه اتاقم میخوام...؟
سلام ،
پست اول رو خوندم و خيلي مفيد. قصد خريد ال سي دي 26 يا 32 اينچي دارم. پرسش اول:
آيا رزولوشن 1920x1080 يا همون فول اچ دي در اين سايز تلويزيون تفاوت قابل توجهي با اچ دي معمولي 1366*780 داره يا خير ؟يا توي سايزهاي بزرگ مشخص هست؟. دوست دارم در اين مورد بيشتر بدونم
پرسش دوم در مورد LCD يا LED هست كه بجز قاب و مصرف برق تفاوت تصويري چشمگيري دارند يا خير. توي فروشگاه كه انگار فرقي ندارند. توي خونه اي هم تا حالا اين دو نوع در كنار هم نبوده كه بشه مقايسه دقيقي كرد. يعني آيا گرفتن LED ارزش هزينه بيشتر رو داره ؟
سلام
میخاسم یه tv بخرم که
1-رفتم نمایندگی گفت LED کامل وجود نداره تو ایران و برندهای دیگه هم دروغ میگن درسه هس حرفش ؟
2- nasonic 46 plasma uc / panasonic 46 plasma u3 یا LED 46 samsung سری 6 ؟
شرایط:
غیر3d -واسه ماهواره و کانال داخلی میخام - روشنایی روزم هم به نسبت بالاس- رنج قیمت 1.5تا 2-کیفیت تصویر خیلی مهمه واسم
3-پیشنهاد TV شما با این شرایط چی هست ؟
سلام دوستان
ببخشید شاید جای پست هم درست نباشه
من تلویزیون مدل 6940 سامسونگ خریدم و الان دنبال وای فای آداپتور سامسونگ هستم
کسی قیمت داره ؟ یکی بهم گفته 70 با گارانتی سام . یکی میگه با گارانتی سام 160 هست .
ممنون میشم راهنمایی کنید
LED با رنج 1.5 تا 2 که 3D نباشه باید سری 5 سامسونگ رو بگیری یا سری LV ال جی.نقل قول:
دوست عزیز ممنون
اگه بخام از
nasonic 46 plasma uc / panasonic 46 plasma u3 یا LED 46 samsung سری
انتخاب کنم کدوم بهتره به نظر شما ؟
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
اگه میشه منو واسه خرید بین این 3 مدل راهنمایی بفرمایید
ممنون
sony bx420
lg lk4500
lg lv34000
با توجه به منسوخ شدن LCD ها از نظر من گزینه 3 بهترینه.نقل قول: