سلام دوست عزیر واقعاً دست گلت درد نکنه از آموزشت لذت بردم باید بهت نوبل بدن که خیلی از مشکلات منو حل کردی
Printable View
سلام دوست عزیر واقعاً دست گلت درد نکنه از آموزشت لذت بردم باید بهت نوبل بدن که خیلی از مشکلات منو حل کردی
سلام عزیز من از لینک اول با ADSL دانلود کردم ولی لینک دوم جواب نمی دهد. مرسی
Amirlolo2000
سلام آقای فرشاد وصالی مثل اینکه دوستان دیگر در دانلود فایلها مشکل دارن اگه میشه توی سایت mediafire آپلود بکنی بهتر باشه
فایلهای ورد دارم که فرمولهای ریاضی رودراونها قبلا نوشته وچاپ واستفاده کرده ام ولی الان وقتی بازشون می کنم بجای همه فرمولها یک عبارت مشترک (طبق تصویرزیر)میاد درضمن ورد2007بوده که اونو یه بار ریپیر وباردیگه ریمو وسپس نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامفیلم آموزش ورد خیلی عالی بود تشکر می کنم اما من یه مشکل دارم و اون اینه که برای فهرست، شماره صفحات رو به انگلیسی می نویسه و به اون مرتبی توی فیلم نمیشه در حالیکه توی پنجره table of contents فرمت اون هم from template استخواهش میکنم من رو راهنمایی کنید
با سلام .نقل قول:
برای من هم همین مشکل بود وقتی پایان نامه ام رو می نوشتم ....در حال حاضر من که هیچ راهی پیدا نکردم ....فقط یه چیزی ....شما همه کار هاتون رو انجام بدید .....در نهایت فهرست بزنید و در اخر هر شماره ای که به صورت انگلیسی بود انتخابش کنید و پاکش کنید و با صورت دستی فارسی کنید :31:
سلام من دانلود کردم ولی تو اجراش مشکل دارم
امکانش هست کمکم کنین؟
salam. doostan link download in file" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
kojast?
salam. bebakhshid in filetun ro az koje mishe download kard?
میتونید فایل آموزشی رو برم ایمیل کنید لطفا
salam. bebakhshid in filetun ro az koje mishe download kard?
سلام روی لینک زیر کلیک کنید و بعد download anyway رو بزنید.
اگه ممکنه بگو مشکلت دقیقا چیه و اگه با خطایی مواجه هستی دقیقا بگو چیه تا حلش کنیمنقل قول:
سلام تشکر دانلودش کردم انشالله که بتوانم استفاده کنم
دوست عزیز پستهای قبل رو نمیخونید!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید که آقای وصالی جواب رو دادن.
من نفهمیدم چه طوری باید دانلود کنم؟؟؟!!!
آدرس لینک رو کپی کنم تو یه تَب جدید؟ همش error میده
کمک!!!!!!!!
آقای وصالی راجع به نوشتن رفرنس اتوماتیک به صورت [1] در متن چیزی نگفتید؟شاید چون آخرین مطلبی بوده گفتید!البته بهتون حق میدم خیلی دیر وقت بوده.به هر حال بازم ممنون.
سلام
من فایلهارو داتلود کردم
اما بعد از وارد کردن پسورد با این پیغام مواجه میشم : next volume is required(you need to have the followingvolume to continue the extraction)
و یک گزینه ی براوز داره که با اینکه بهش مسیر براوز میدم هیچ اتفاقی نمیفته
خیلی ناراحتم ازین بابت چون واسه نوشتن پایان نامم شدیدا به این کلیپ ها احتیاج دارم
میشه لطفا راهنماییم کنید؟
ممنون
با سلام .نقل قول:
خوب این پیغام این معنی رو میده که شما همه فایل های رو دانلود نکردید .
این جا هم خودشون گفتند :
دوستان لینک سالم و مستقیم از اموزش کسی داره بزاره .
ممنون.
===============
پ.ن :
این لینک ها انگار کار میکنن .
سلام
من که هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم. اصلا چطور میشه این رو دانلود کرد؟
سلام
خسته نباشید
من هرچی تلاش می کنم نمیتونم لینک رو باز کنم
The connection has timed out این خطا رو می زنه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام یه سوال
اگه بخوام شماره گذاری تیترهام به جای شکل اولی یعنی این :
بشه اینجوری :
منظورم خط فاصله به جای ویرگوله . من یه تمیپلیت اینجوری دارم ولی متاسفانه شماره هام رو بهم می ریزه ممنون از راهنماییتون :-)
من برای نوشتن پایان نامم از تمام امکانانت وردی که بلد بودم استفاده کردم یعنی مثلا از , cross reference insert caption
ولی موقعی که خواستم پرینتشون کنم و یا پی داف کنم شماره همشون صفر شد آپدیت فیلد رو هم می زدم همین می شد خلاصه من مجبور شدم همشونو دوباره دستی وارد کنم.راستش آخرشم نفهمیدم چی شد ولی فک کنم مشکل از multilevel list و یا heading ها باشه عقلم به چیزی دیگه ای نمی رسه شما چی نظری دارین چرا اینجوری شد؟؟؟ من دیگه جرات ندارم از چیزای اتوماتیک ورد استفاده کنم
یه چیز دیگه چه جوری آدم می تونه خودش تمپلیت بنویسه تا هر دفعه مجبور نشه کلی وقتشو تلف کنه؟؟؟؟:n13:
سلام
واقعا ممنون ازتون
برای من خیلی ارزش داره . هم از لحاظ وقت هم هزینه.
موفق باشید
:n26:
آخه پسر خوب فیلم با کیفیت پایین بزار همه بتونن دانلود کنن
نمیشه دانلودکرد که
ارور میده:n03:
من دانلود کردم مشکلی نداشت از گوگل درایو دانلود کردم.ممنون از زحمتی که کشیدی ولی واسه من فقط صدا داره و تصویری نشون نمی ده.
البته اون فایل اجرایی هم که گذاشته بودین دانلود و اجرا کردم ولی فایده ای نداشت.باز هم فقط صداست.
سلام
من برای شماره گذاری شکلها به مشکل برخوردم. در فصل 3 پایان نامه م ، بعد از شماره گذاری جند شکل طبق فیلم آموزشی از طزیق insert caption بقیه شکلها از 0-1 شروع شد و ادامه پیدا کرد. نمیدونم مشکلش از کجاست. لطفا اگر براتون امکان داره راهنماییم کنید. ممنونم.
سلام
منم همین مشکل شماره گداری شکلها و فرمولها رو دارم . به جای سرفصل، شماره 0 میاره مثلا 0-1
لطفا راهنمایی کنید
شما توی پنجره کپشن دکمه نامبرینگ رو بزنید ببینید در پنجره ای که باز می شهنقل قول:
included chapter numbe
تیک خورده
در زیرش
chapter start with style
موجود است ببینید که استایل رو درست انتخاب کردیدی؟
اگر درست بود آیا هدینگتون هم همون استایله؟
ممکنه چندتا استایل با نام های نزدیک به هم داشته باشید دارید اشتباه انتخاب می کنید
included chapter numbe تیک خورده
در زیرش
chapter start with style ، Heading 1 انتخاب شده و تو قسمت caption درست نشون میده. 4-1 ولی وقتی ok می کنم تبدیل به 0-1 می شه. هدینگ 1 هم همون استایله. تو قسمت هدینگ 1 هم 4 نشون می ده
سلام خانم پریا
بطور اتفاقی مسأله من حل شد. متوجه شده بودم این شماره گذاری از صفحه خاصی(ص 56 فصل 3) شروع میشه. یعنی اگر تصویر مورد نظر در صفحه قبل(55) میگذاشتم، مشکلی نداشت و درست شماره گذاری میشد. صفحه (56)رو بررسی کردم. چند خط اول رو پاک کردم و دوباره تایپ کردم. دیدم درست شد. به همین راحتی. شما هم امتحان کنید. شاید متنی رو کپی کردید در همون صفحه که فرمت خاصی داره یا ...
امیدوارم مسأله شما هم حل بشه.
آقای وصالی ممنون بابت فیلم خوب و کاربردیتون.
موفق باشید.
سلام آقا فرشاد ، اول تشکر می کنم به خاطر این فایل آموزشی چون خیلی از دانشجوهای کارشناسی ارشد رو از بلاتکلیفی در word نجات دادی. دوم یه سؤال دارم. من وقتی از smart art graphic استفاده میکنم و insert caption میذارم بعداٌ که در اثر اضافه کردن متن، محل این کادر گرافیکی تغییر میکنه زیرنویسش گم میشه! اگه راهنمایی کنی ممنون میشم.
[B]سلام ممنونم از مطالبتون ولی من نمی تونم اونارو اجرا کنم یه پیغام می ده که یه سی دی صوتی بذار چیکار کنم ؟ اصلاً extract نمی شه ممنونم
خیلی ممنونم فرشاد.
سلام سال نو مبارک
من دارم دانلودش میکنم ولی ممنون بابت زحمتی که کشیدین
شاد باشین:n16:
سلام من هرکاری میکنم فایل پایان نامه دانلود نمیشه لطفا راهنمایی بکنید ممنون
سلام
خیلی ممنونم از زحمت زیادی که برای ایجاد این فایل گذاشتید.
اما یه مشکلی دارم چون دو لینک اولتون باز نمیشه از لینک سرور گوگل درایو دانلود کردم این هم فقط در قالب یک فایل مدیا پلیر است که بعد باز کردن فقط صدا داره و تصویر نداره البته گفتید اول باید tscc.exe نصب بشه ولی من این فایلو نمی تونم بگیرم. ممنون می شم انو بذارید
با تشکر فراوان (اگه ممکنه زود جواب بدید چون احتیاجم ضروریه)