لطفا هرچه سريعتر بگيد همه نگران شدند ايا اين مشكل كه ميگيد در مدلهاي قديمي تر هم هستنقل قول:
Printable View
لطفا هرچه سريعتر بگيد همه نگران شدند ايا اين مشكل كه ميگيد در مدلهاي قديمي تر هم هستنقل قول:
ایول...نقل قول:
بازم خوبه با اینکه آواتارت LG است بدون تعصب گفتی یه مشکلی دارند.
دلیلش رو نمی دونم ولی ما هم مثل شما شدیم:2:
چه باحال!قرار بود جمعه بریم و به هوای جشنواره این شکلی :2: بشیم!آقا دمت گرم!دعات میکنیم!مشکل رو بگی شاید هم معلوم شه چیزی نیست که من نوعی رو ناراحت کنه و برم باز سراغ 57000 ولی اگه مشکل جوری باشه که شما اینجور میفرمائید، خب ترجیح میدم صبر کنم!امیدوارم مشکل فابل حلی باشه.
من lw65100 دارم ولی تا به حال خداروشکر مشکلی باهاش نداشتم
با سلام بالاخره ما چکار کنیم بخریم یا نخریم من بین LG مدل LW5700 وSONY مدل EX720 مونده بودم بعد از یکسری تحقیق به نتیجه رسیدم LG بخرم حالا میگید مشکل داره لطفا پس بگید کدومو بخرم
متاسفاه این مشکل به این صورت نیست که کسی متوجه شود.
ولی مدل های که این مشکل را دارند اصلا در فضای دید هیچی برای گفتن ندارند.
مدل هایی که صفحه شیشه ای دارند این مشکل وجودندارد(پس با خیال راحت این مدل ها را خریداری کنید)
بعضی از دوستان سوال کردن ایا در مدل های قدیمی هم وجود دارد.متاسفانه باید بگم بله در چند مدل وجود دارد.
انشالله تا شب برای دوستان اعلام میکنم.
ازسال 88 شروع کردم به کار برای اینکه مشتری بتواند در مدل ها بهترین را انتخاب کنید .اکنون هم همین کار را میکنم.
با تشکر.
هادی
نقل قول:
ما منتظر خبرات هستيم هيچ جا نميريم همين جا هستيم
آقا من ديروز بالاخره بين 8500 و 57000، يك مدل 47LW57000 رو خريدم كه قراره امروز بيارنش. با اين پست شما خيلي نگران شدم . لطفا اگر موردي هست اعلام كنيد تا فرصت دارم عوضش كنم.نقل قول:
با این حساب اگه مشکلی که شما می گین جدی و مهم باشه فکر کنم بهتره برم سراغ NX720 سونی . فعلا صبر می کنم تا معلوم شه چه مشکلی دارن این مدل ها.
مشکلی که خیلی من ناراحت کرده که امشب فیلم ان را برای شما قرار میدم این هست:
که هر پنلی را باز میکنیم بین 2 پنل یک این مشکل را دارا است.
امشب خودتان میبینید.
با تشکر.
هادی
نقل قول:
منتظریم...ممنون از اطلاع رسانیتون...
نقل قول:
lw57000 صفحه شیشه ای داره من هم یک ماه پیش خریدم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم روز به روز هم بیشتر باهاش حال میکنم
من با این که یک ماهه خریداری کردم همین الان زنگ زدم گلدیران مشاوره قبل از خرید تلوزیونهای اسمارت سوال کردم گفت تلوزیونهای اسمارت صفحه شیشه ای دارند
خیالم راحت شد امروز تو محل کار همش فکرم درگیر تلوزیون بود
چه تابلو.....کلی ختدیدیم.....:31:
این آمارها رو فک کنم از خودت در آوردی نه؟
اقا هادی زود تر فیلم ها رو برامون بزار دیگه سکته کردیم
اقا امیر نکن این کارو خوبیت نداره. مردم که ... نیستند. شما میگی LG خیلی استاندارد اروپا داره و ... اما برند دیگه که اونم تو کره هست اشغاله؟
درضمن سری جدید LG کلا ساخت داخله البته تحت لیسانس الجی.
امیرخان کاش لااقل صبر میکردی دلایل آقا هادی رو میشنیدی،بعد اینطوری پرچم داری ال جی رو میکردی!من نمیگم ال جی بده،کلی هم ازش تعریف شنیدم!ولی وقتی یکی بگه با دلیل میخوام بگم ال جی اشکال داره،اول دلیلشو میشنوم اگه معقول بود قبول میکنم یا دلیل معقولتری میارم که اشتباه میکنه!خودت میگی فروشنده ال جی ستی!پس اگه تعریف نکنی چیکار کنی؟ما از زور تحریم و ناچاریه که به برندهای کره ای رو آوردیم وگرنه هستند برندهایی که بخاطر تحریم حتی نمیتونیم خوابشونو ببینیم!ال جی و سامسونگ و .. از تحریم و تصمیمات مسئولین داخلی دارن سوء استفاده میکنن تا ....
ظاهرا كار داره به دعوا ميكشه كه اصلا درست نيست ما در اين تالار با هم به مبادله تجربيات خودمون ميپردازيم تا ديگران هم استفاده بكنند قرار نيست از هيچ ماركي دفاع بشه و يا تخريب بشه در اينجا هر كس نظرش رو ميگه تصميم گيري با خود افراد هست از هادي خان هم خواهش ميكنم زودتر دلايل خود را ارائه بدن تا به اين بحث خاتمه بديم
يك موضوع مشترك براي مثال يك تلويزيون ما رو دور هم جمع كرده و اينجا ما همه دوستيم:10:
من هم خودم یکی از کسانی هستم که تا عید امسال طرفدار ال جی بودم تو جشنواره یک سینما LH- 790 HTS خریدم همراه با یک تلویزبون 42LX6500 -TD که نصاب آمد و با ۱۰۰ تا تعریف نصب کرد به سر کوچه نرسیده بود که متوجه شدیم سینما مشکل داره و فرداش بردم چون فروشنده آشنا بود تعویض کرد پیش خودم گفتم پیش میاد و ۲۹ روز بعد از خرید متوجه داشتم برنامه ۹۰ که قلعه نویی را دعوت کرده بود تماشا میکردم دیدم یک خط روی صورت مجری هستش فکر کردم مو هستش جلو که رفتم دیدم روی پانل از بالا تا پایین یک ردیف پیکسل سوخته داره فرداش به نمایندگی گفتم و درد سرها ما شروع شد از ماه ۲ تا الان هفته ای ۲ بار زنگ زدم شرکت و نمایندگی یک روز میگند ارسال شده یک روز میگند منتظر فکس فاکتور هستم فکر کنم تا الان ۲۰ دفعه فاکتور ارسال کردیم و با هزارتا واسطه توانستیم با خانم محبی منشی یکی از مدیران صحبت کنیم که آخرین جواب به ما این بود که مدل مال شما را نداریم و باید مابه التفاوت بدید مدل دیگه بگیرید من زمان خرید ۱۹۹۰۰۰۰۰ پول دادم زمان اعلام به گارانتی هم همین قیمت بوده بعد از ۳ ماه الان به من میگند که دستگاه شما ۱۶۹۰۰۰۰ قیمت داره و مابقی را باید واریز کنید و تلویزیون بگیرید مدل lw65100 را الان هم که دوستمون اعلام میکنه یک مشکل جدید دیده تو سری های جدید حالا فکر میکنید چه کسی میتوانه به این برند اعتماد کنه؟؟؟؟؟؟؟
اقا فکر مارو ریختی بهم.دو روز نمیشه مدل lw57000 رو خریداری کردم.نقل قول:
مشکل از چیه.چطور میشه فهمید موردی داره یا نه؟
با عرض پوزش از دوستان دیشب خسته بودم نتوانستم فیلم را اپلود کنم.
مشکلی که به وجود امده این هست که در 2 مدل یکسان با یک سایز از 2 پنل مختلف استفاده میشود.
که در فیلم تفاوت پنل ها نمایان است.
فعلا در هیچ یک از مدل های سینما 3d این مشکل دیده نشده .
ولی باید در خرید مراقب باشید.
تا چند دقیقه دیگر فیلم ها در تایپک جدید اپلود می شود و شما کملا متوجه می شوید.
متاسفانه باید بگم که این موضوع به گلدیران علام شده اما اهمیت داده نشد.
باتشکر.
هادی
در ضمن انگار در تایپک دیروز مشکلاتی به وجود امده است.
دوستان فروشنده در نظر داشته باشید افراردی که این تی وی را دران میخرن هم شهری های شما هستن
چرا شما فقط به فکر فروش خودتان هستید؟
چرا تمام نقاط قوت و ضعف یک مدل را به مشتری اعلام نمیکنید؟
چرا به نادرست به خاطر سود بسیار کم فقط تبلیغ میکنید.؟
بنده هم تبلیغ کردم اما برای مدل هایی که ارزش خرید داشت .
در ضمن از مدل 5600 هم که در این سایت تبلیغ کردم ومشتری ها به من اعتماد کردن خریدن فیلم گرفتم.
دیگر حرفی برای گفتن ندارم.
فقط نصیحت من به شما این هست که با مشتری رو راست باشید .
با تشکر.
هادی
تایپک باز شد.
با تشکر.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=503856
هادی
سینما سه بعدی ها هم این مشکل رو دارند ؟
_________
(( مدل lw65100 نانو هست ؟ و از عینک های اکتیو استفاده میکنه ؟))
سلام میخواستم بدونم کسی قسمت LG apps ش فعاله اگه فعاله لطفا بگه.
با تشکر کامیاب.
سلام من lw5700 47 اینچ رو دارم وقتی فیلم های سه بودی کوتاه پهلو به پهلو رو میزارم پخشش میکنه ولی سه بودی بالا و پایین رو نمیشناسه کسی اگه چیزی میدونه لطفا کمکم کنه.
با تشکر کامیاب.
بالاخره ما نفهميديم چي بخريم
فيليپس
ال جي
سوني
سامسونگ
شارپ
و.....
ولي اين خوب ميدونم تصاوير تلويزيونهاي دو بعدي فول ال اي دي full led مثلlg 9500 - 8500lg - le700 le 800 sharpحرف ندارن
به طور كلي تمام تلويزيونهاي فول ال اي دي عالي هستن
اما دنبال يه تلويزيون سه بعدي خوبم
سلام من lw5700 47 اینچ رو دارم وقتی فیلم های سه بودی کوتاه پهلو به پهلو رو میزارم پخشش میکنه ولی سه بودی بالا و پایین رو نمیشناسه کسی اگه چیزی میدونه لطفا کمکم کنه.
با تشکر کامیاب.
با سلام لطفا یکی بگه تلوزیون LG مدل LW 5700 کنتراستش 8000000 یا 5000000 چون تو سایت LG که میری زبان فرانسه یا هند یا آلمان را که میاری نوشته 1: 5000000 ولی زبان ایتالیا یا ترکیه یا ایران را که میاری نوشته 1: 8000000 در صورتی که درمدل LW 6500 اینطور نیست بلاخره LW 5700 کنتراستش چی هست
با سلامنقل قول:
درسته که تلویزیونهای شارپ مدلهایی که اشاره کردید full LED هستند ولی local dimming نیستند و از لحاظ کنتراست تفاوت چندانی با edge LED ندارد ولی مدلهای الجی local dimming هستند
من یه سئوال از اساتید بخصوصjabarsink2000 دارم اما ان اینکه
ایا میشه با وسیله مثل
(مبدل 2Dدو بعدی به 3Dسه بعدی )
()کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?364.last
در le 8500 فیلم سه بعدی تماشا کرد
آخه le 8500 بهترین گزینه های یک led را دارد ولی سه بعدی نیست
ولی سه بعدی های موجود یا از نظر تصویر خیلی پایین تر از این مدل میباشند یا اگه همچنین تصویری داشته باشند خیلی گرون هستند
میشه ؟میشه؟
نمیشه!؟
سلام - بهترین مدل 3D ال جی چیه؟
مدلle 9500 هم كيفيت تصوير خوبي داره هم سه بعدي هم جديدا حتي قيمتش از 8500 هم كمتر شدهنقل قول:
l
قیمت این مدل چنده
دقیقا lx9500 هست یا lw95000
میشه لینک ایرانی بدهید
اقا برادر ما از همین tv 3d ها خریدی حالا روی دفترچه راهنما نوشته ( زنان باردار " کودکان " بیماران قلبی " صرع " سالمندان ) از قابلیت سه بعدی این تلویزیون استفاده نکنند چرا ؟؟؟؟؟
ببخشيد منظور من lx9500 بود كه هم فول ال اي دي هست و هم سه بعدي و هم از نظر ظاهري خيلي زيبا هستنقل قول:
الان در سايت چاره دات اي ار قيمتش رو 2650 زده (47 اينچ)
چون خطر داره
یکی دوتا از خانم های اقوام وسط فیلم عینک و در آوردن و ترسیدن.یکی از بچه های 5 ساله هم گریه افتاد
با تشکر کامیاب.
سه بعدي هاي سري قديم به علت نوع سيستمشون وقتي از عينك استفاده ميكني دچار سرگيجه ميشي و از نظر مغزي اثر نامطلوبي دارهنقل قول:
يكي از محاسن تلويزوينهاي جديد سه بعدي ال جي حذف اين معايب ميشه كه انسان دچار سردرد نميشه سبكتر بودن عينك - ارزانتر بودن عينكها - زاويه گستده تر ديد
البته تجربه خودم در امتحان عينكها در تلويزيونهاي قديم سوني سر درد داشتم اما عينكهاي ال جي خيلي از بقيه راحت تر بود
با سلام لطفا یکی بگه آیا هر چه اینچ بزرگتر باشه دیدن تصاویر سه بعدی جذابتر میشه یا نه چون میخوام LG مدل LW 5700 بگیرم 47 اینچش 800 تومان گرونتره آیا ارزش داره یا نه چون نهایت دیگه تا فردا میگیرم جواب بدید ممنون میشم اگه بگید LG مدل 47LX9500 چطور ه ممنون میشم چون خیلی ازش تعریف شده ولی تکنولوژی ACTIVE داره کلا بین این دوتا کدومو پیشنهاد میکنید مدل اول Cinema 3D-Passive هست
هر چقدر سايز بزرگتر باشه تماشاي سه بعدي بهترهنقل قول:
9500 ال جي به خاطر فول ال اي دي بودن از نظر تصوير عاليه فقط از نظر سه بعدي بودن معايب عينكهاي اكتيو رو داره
( اما مگه ما قراره چند تا فيلم سه بعدي ببينيم - البته با تجربه شخصي من استفاده از عينكهاي ال جي در مقايسه با ساير ماركها بهتر بود )