خوب بالاخره آپ شد اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک برای اطمینان:
من عکسو نمیبینم شما ها میتونید ببینید؟کد:http://up.iranpic.ir/ascv45&d.jpg
Printable View
خوب بالاخره آپ شد اینم عکس:
اینم لینک برای اطمینان:
من عکسو نمیبینم شما ها میتونید ببینید؟کد:http://up.iranpic.ir/ascv45&d.jpg
ما هم نمیبینیم ! نا فرم اپلود شده !
نقل قول:
عکس دیده نمیشه!دوباره آپلود کن
میشه یه شرکت کننده 2 تا صحنه مختلف با 2 تا موتور متفاوت بزاره ؟
الان توی هارد کامپیوترم رو داشتم میگشتم که چشمم خورد به یه صحنه ای که چند سال پیش با Quest طراحی کرده بودم .
کیفیتش چندان جالب نیست اما خوب چون با Quest و همینطور چند سال پیش ایجاد شده قابل قبوله ...
آقا اسمش مسابقه است نه کارهای پیشین که!
اینطوری ما که تازه کار هستیم چی کار کنیم؟
سلام
بیکار بودیم گفتیم مدلمون رو بیار تو UDK یه تست بزنیم ببینیم قضیه اش چیه:31:
اینم اضافه کنم که این لوکیشنی که ساختم هنوز نه نور پردازی شده-نه تکسچرینگ هنوز خیلی کار داره:5:متریالها رو هم هنوز کامل نکردم
سایز عکس یکم بزرگه پس واسه لود شدن شکیبا باشید:31:
این شاتای طراحی من تا اینجا:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6061402&postcount=17
اگه مردین یه لول برای یه بازی Side Scrolling طراحی کنید که توی فضای بسته باشه ! میخوام ببینم چجوری میتونید این کارو انجام بدید . کار سخت ولی خیلی خیلی لذت بخشیه :31::31: بهترین تجربه ی طراحی لولم بوده
توی سه عکس زیر از یه راه میخوام برسم به اتاق کناری ... برای اینکار پهنای دیواری که از کنار دوربین رد میشه رو متریال آجر دادم :
به نظرتون این شکلی خوبه ؟
پ.ن : انفجار هارو داشتین ؟! :31:
یعنی این برای مسابقه است؟!؟
نمیشه که جای یه لوکیشن بیاین بازی Side بسازین اونم انقدر خالی بعد بگین انفجارهاشو حال کردین :31:
انفجار رو از توی فیلم میشه تشخیص دا که خوبه یا نه.
در ضمن چون با UDK کار میکنید میشه گفت این انفجارها خیلی ابتدایی هستن چون بچه های ایرانی دیدم انفجار ساختن در حد تیم ملی واتر پلو با تیله :31:
کارت خیلی باحال شده!!
فقط یه نکته ای!
متریال داخل دیوارت مثل سقف!
یکیشون رو عوض کن!
فکر کنم سقف رو عوض کنی بهتره!
چون متریال دیوارت باید خیس و مرطوب و بدون نور باشه!که همین متریالی که هست به نظر خوب میاد!
اما یه راه هم داری که مثل فیلما بیای و فقط یه رنگ سیاه بزاری که فید بشه! یعنی اولش رنگ محیط بیرون دیوار، بعد یواش یواش سیاه بشه تا دوباره از اون ور دیوار در بیاد و رنگ محیط اونور دیوار بشه
من اصلا حرفی از مسابقه زدم ؟ :31: خدا وکلیلی من شرم میکنم برای مسابقه همچین لولی بدم ؟! :31:نقل قول:
من گفتم اگه مردید بیاین Side Scrolling بسازید
یکی نیست که :31:نقل قول:
این راه دوم رو هم نفهمیدم اگه میشه یه خورده راهنمایی کن
من الان تنها چیزی که تو این صحنه می بینم اینه که فقط دوربین رو تغییر دادی ! مدل و متریال و ... که مال خود اپیک هست . حالا من باید به شما تبریک بگم یا اپیک ؟نقل قول:
شما لازم نیست تبریک بگی ! یه زحمتی بکش فقط عکس های تاپیک هارو نگاه نکننقل قول:
یه ذره پست هاش رو هم بخونی بد نیست ... :13:
آقایون به خودتون مسلط باشید!
آنتی جان، سعید آقا که گفتن برای مسابقه نیست.فقط گفتن که اگه مر هستیم یه چنین دوربینی رو بسازیم.
البته مسابقه بیشتر راجع به طراحی گرافیکیه و نه طراحی خود لول!
نگفتم همچین دوربینی بسازید :31:نقل قول:
گفتم یه لول بیاین برای یه بازی Side Scrolling بسازید ... راستی در مورد ایده ای که داشتی یه توضیحی میدی ؟
نقل قول:
آها!ببخشید
در مورد ایده هم!دیدم که نوشته بودی یه توضیحی بده!حواسم پرت شده بود یادم رفت بگم!ببخشید!!
ببین، وسط دیوار نمناک و تریکه!تو دنیای واقعیت برای اینکه بری وسط دیوار باید یه دوربین خیلی ریز داشته باشی!
پس شما فرض کن یه دوربین ریز اندازه یه انکبوت یا یه پشه داشته باش(مثلا) برای اینکه این دوربین میتونه راحت بره وسط دیوار، ام هیچ نوری به وسط دیوار نمیرسه که بخواد اونجا رو روشن کنه که جنس متریال رو ببنی! پس بهتره که یه محیط مرطوب و تاریک باشه !
مثلا شما فرض کن دوربین از چپ به راست در حرکته!
شما مثلا 20 سانت ضخامت دیوارته!
فرض کن از لحظه ای که دوربین به دیوار میرسه، نور کم کم ،کمرنگ تر میشه تا تو عمق مثلا 2-3 سانتی دیوار دیگه کاملا سیاه میشه و همینطور سیاه میمونه تا دوباره برسه به 2-3 سانت آخر که شروع میکنه به روشن شدن و بعد که دیوار تموم شد محیط اونور دیده میشه!
اگه متوجه نشدی بهت حق میدم!یکمی خر تو خر شد!!:31::31:اگه نفهمیدی بگو تا برات یه تصویر درست کنم که بفهم چی شده!
اتفاقاً به نظر من خوب توضیح دادی ولی بگذریم,اینجا تاپیک مسابقه هست شما اگه یه تاپیک جدا برای بازی Side بزنی خوب میشه و اینجوری هم تاپیک مسابقه داغون نمیشه و ما با خیال راحت کارمون رو میکنیم و هم یه تاپیک اختصاصی برای این سبک به وجود میاد.
من میخواستم روند کارم رو نشون بدم ولی با این وضع نمیذارم چون تاپیک به هم ریخته و باید منتظر باشم چند تا پست بگذره.(دلیلم این بود بعداً نگین 2 خط بالا رو به خاطر جو گیر شدن و حس مدیریت و از این جور چیزا زدم :31: )
ممنون.
:41::2::41:
ای وای داغون شدم رفت.
سیستم داغون شده و من نمیتونم دیگه کاری بکنم.
الانم انقدر سرم شلوغه خودمم داغون شدم.
ولی سعی میکنم درستش بکنم.
فقط اگه خوب نبود بدونید کلی از اطلاعات کامپیوترم پاک شده و همه چیز خراب شده.
امیدوارم بتونم با recovery برگردونمشون.
اخیش .بلاخره وقت کردم بیام . نت . اقا اینجا چه خبره؟ هنوز تموم نکردین؟ مسابقه تموم نشد؟
آقا مدل ها و تکسچرهام برگشتن ولی باید یه نرم افزار و پچ و آپدیت و پلاگ-این بریزم و بعدش هم کلی کار کنم.
فکر کنم نرسم خیلی چیزا رو هم در بیارم حتی.:37:
تازه کلاس های دانشگاه هم بد جوری اذیتم میکنن.
نمیشه من یا حتی همه تا 4 شنبه وقت داشته باشیم.
من واقعاً تا 4شنبه نمیتونم تحویل بدم.
برای اینکه ارفاق نشده باشه کلاً بگین تا 4 شنبه.
:31:
خوب ... حالا سعیتو بکن تمومش کنی اگه نشد یه کاریش میکنیم ! :31: یعنی اگه 2 نفر به وقت نتونستن تموم کنن تمدید میشه تاریخ .
سلام به همه شرمنده من یه مدت نبودم.احتمالا تا یه مدت نیستم ببینم آخرین مهلت مسابقه کیه؟ببینم میرسم طرحو تموم کنم؟
سلام
عجب مسابقه ای با حالی:13:
تاریخ اتمام 89/02/20 بوده امروز 20 هستش ولی خبری نیست،نمیدونم چرا همه هم انصراف دادن:44:
واقعا عجب مسابقه ای !نقل قول:
سلام
عجب مسابقه ای با حالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ اتمام 89/02/20 بوده امروز 20 هستش ولی خبری نیست،نمیدونم چرا همه هم انصراف دادن
همه هم مثه مرد رو حرفشون وایسادن ! هیچ کس هم هیچ کاری نفرستاده !
عجب ....
فقط استاد علی فرستادن
کسایی که تو مسابقه شرکت کردند بیان اعلام کنن کارشون کی تموم میشه چی شده ؟ منصرف شدن ؟ نشدن ؟ :18:
من که گفته بودم سر وقت نمیتونم.
2-3 روز وقت بدین منم تمومش میکنم.
آخه وسط هفته نباید تاریخ پایان مسابقه باشه که. :31:
سلام رضا جان!نقل قول:
من رو که در جریا هستی که وقتم چطوریه!
محتوای مخفی: واسه آقا رضای گل!
تا فردا صبح هم باید بیدار باشم احتمالا ولی بعدش سرم خلوت میشم.
میشه من شنبه تحویل بدم!
اگه تا شنبه تحویلش رو به عقب بندازید خوب میشه!
البته الان 2-3 تا متریال درست کردم و 3-4 تا مدل ساده همین!
مگ مجلس ختمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه وسط هفته نباید تاریخ پایان مسابقه باشه که.
قربونت برم ممنون صادق جان دوست داریم :31:نقل قول:
سلام رضا جان!
من رو که در جریا هستی که وقتم چطوریه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: واسه آقا رضای گل!
تازه بعد از این همه روز تازه امروز تونستم DVD ها رو رایت کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا هم ایشالا میرم پستخونه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا فردا صبح هم باید بیدار باشم احتمالا ولی بعدش سرم خلوت میشم.
میشه من شنبه تحویل بدم!
اگه تا شنبه تحویلش رو به عقب بندازید خوب میشه!
البته الان 2-3 تا متریال درست کردم و 3-4 تا مدل ساده همین!
خوب پس تاریخ مسابقه تمدید شد تا ... امشب چندمه ؟ 21 .
خوب یک هفته بهش اضافه کنی میشه 28 تم .
برایه اینکه وسط هفته هم نباشه :31: گردش میکنیم 29 هم پنجشنبه ... دیگه هم تمدید نمیشه :21:
موفق باشید :11:
تا جایی یادمه منم شرکت کرده بودم و کارم رو گذاشته بودم ها !
رفیق حالا مگه کسی گفت شما نبودی!نقل قول:
محتوای مخفی: فضولی نکن(به جز anti-military)
:41: اقا ببخشید من فضولی کردم. من رو عفو کنید لطفا. :دینقل قول:
از فردا دیگه سرم خلوت تر میشه! روزی چند ساهت وقت دارم
اگر تا آخر تابستون یه مسابقه بازی دیگه بذارید ما نیز شرکت خواهیم کرد.
کارتو دییدم خیلی قشنگ بود از لحاظ گرافیکی باید بالا ترین نمره ممکن رو بهت بدیمنقل قول:
سلام
بیکار بودیم گفتیم مدلمون رو بیار تو UDK یه تست بزنیم ببینیم قضیه اش چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اضافه کنم که این لوکیشنی که ساختم هنوز نه نور پردازی شده-نه تکسچرینگ هنوز خیلی کار داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متریالها رو هم هنوز کامل نکردم
سایز عکس یکم بزرگه پس واسه لود شدن شکیبا باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ جلوه های بسزی هم همینطور
اما از لحاظ ایده به نظر من نمیشه نمره بهت داد
تا اینجا به نظر من از 100 نمره 50 برای گرافیک 20 تا برای جلوه های بسریت بهت میدم
موفق باشی
سلامنقل قول:
احسان جان اون کار نهایی نبود،کار نهایی رو فرستادم واسه رضا جان:46:
به نظر من واسه قضاوت همه کارهارو کنار هم بزارید تو یه پست و از همه اعضا بخواهید که بهترین رو انتخاب کنن ...
منم با انتي موافقم
فعلا كه رضا جان كارتونو براي من فرستادن (منم نظرمو در رابطه با كارايي كه براي رضا فرستادي گفتم )
منم نمره نهايي به زودي اعلام ميكنيم
تلغ جدول
-- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 10
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 10
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 20 / 10
4- رندر lightmap با توجه به كيفيت 10
5- ساختن پست پروسس 10
6- ساختن شيدر 10
7- كيفيت مدل سازي 10
8- استفاده از حد اعقل EDGE - POLY - FACE - VERTEX در مدل ها 10
9- توجه به جزيات 10
10- كيفيت با توجه به زمان 10
Anty-Military جان کدوم کار ؟! کاره نهایی ؟نقل قول:
تا جایی یادمه منم شرکت کرده بودم و کارم رو گذاشته بودم ها !
عزیز باید کاره نهاییتو پی ام کنی !
امتیاز دهی دقیق رو هم بد از تحویل دادنه همه کارها اساتید خودم احسان و هادی و خودم تو 3 تا پست پشته سره هم میزاریم و برنده اعلام میشه .
دوستان مگه قرار نشد تا 29 ام وقت داشته باشیم؟
پس چرا دارسد راجع به نمره دادن حرف می زنید!
کلا واسه یاد اوری نهوه امتیاز دهی و ... بود . تا همون 29 وقت هست .نقل قول:
دوستان مگه قرار نشد تا 29 ام وقت داشته باشیم؟
پس چرا دارسد راجع به نمره دادن حرف می زنید!
دوستان فردا باید کاراتونو تحویل بدینا . فردا تا ساعته 12 شب وقت هست رفت اونور دیگه ...!:21:
نظر اول من در باره كار
- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 10
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 0
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 5 (به علت نبريدن دور فرش و uv بد ابجكتات)
4- رندر lightmap با توجه به كيفيت ( فكر نميكنم داشته باشه )0
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 2 خيلي كوچيكو مختصره
8- استفاده از حد اعقل EDGE - POLY - FACE - VERTEX در مدل ها معلوم نيست چيه به چيه عكس از واير فريم بايد بده
9- توجه به جزيات 2
10- كيفيت با توجه به زمان 10
خوب از آقایون هئیات داورا خواهش میکنم که به همین شات های من
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6046179&postcount=134[/HTML]
نمره بدن.
چون من نرسیدم از اون موقع تا حالا روش حرکتی بزنم و تکمیلش کنم.
ممنون!
تازه کار بودن ما رو هم در نظر بگیرید ها!