-----------------------------------نقل قول:
کاملا با شما موافقم
اگر پستهای قبلی من رو در انجمن دیده باشید گفتم که این آقای بهروز فقط کارش اینه که یک چیزی از خودش بنویسه و هیچ سودی هم برای کسی نداره
Printable View
-----------------------------------نقل قول:
کاملا با شما موافقم
اگر پستهای قبلی من رو در انجمن دیده باشید گفتم که این آقای بهروز فقط کارش اینه که یک چیزی از خودش بنویسه و هیچ سودی هم برای کسی نداره
عرضه این گوشی از همون یک ماه پیش شروع شد ولی به تعداد محدود بود لینک خبرش هم فکر کنم همین جا گذاشتم !نقل قول:
شما میتونید کلا از اطلاعتی که بنده میدم استفاده نکنیدنقل قول:
...
-----------------نقل قول:
شما به جز اسپم هیچ اطلاعاتی به کسی نمی دی!
یکی از پستهای مفیدی که در انجمن فرستادی رو مثال بزن!
488 تا پست دادی که فقط انجمن شلوغ بشه!
اگر خواستی بگو تا برات پستهایی در یک روز در انجمن دادی و در تمام کلوپهای نوکیا بوده رو لینک کنم تا همه ببینن حرفهایی که می زنی چقدر اطلاعات مفید داشته!
انصافا گوشی خوبیه..من باهاش کار کردم..ال سی دیش واقعا معرکس..
میگو هم خوبه..گوشی خوش دست و خوش ساختیه..
حالا باید دید میگو چیکار میکنه!! میتونه نوکیا رو بالا بکشه؟ یا باید به امید ویندوز باشه
فعلا که میگو بعد از معرفی پروژه ی تایزن پا در هوا شده.نقل قول:
طبق گفته نوکیا حتی اگه اینتل ساپورتش نکنه..نوکیا پشتش در میاد و شدیدا امید به میگو و بازار خاصش دارهنقل قول:
امروز رویت شد 990 هزار تومان ناقابل
:18: چه خبره !!نقل قول:
اینجوری باشه که قیمتش تا یک سال دیگه هم زیر 700 نمیاد !!
تازه 16 گیگه .. 64 گیگش رو می گفتن 1200000 تومنه ولی من ندیدمنقل قول:
گوشیهای نوکیا همیشه همین بوده .. ان8 کی اومد؟ 1500000 تومن بود .. الان چنده؟ 480 تومن :27:
Nokia N9 review: Once in a lifetime
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n9-review-659.php
۱۶ گیگ نهایت میشه ۵۵۰ و ۶۴ گیگ ۶۵۰ :18:
پس زیاد فکر ۴۵۰ نباشید حالاحالاها :2:
الان n900 قیمتش ۴۵۰ هست که مثلا دو سال پیش بود ۵۵۰ :31:
بلخره بررسی تخصصی gsmarena
once in a lifetime
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n9-review-659p3.php
سایت گوشی شاپ هم آورده 930 تومان . فعلا خیلی گرونه .
نقل قول:سلام به همگینقل قول:
همه دوستانی که این گوشی رو از نزدیک دیدن:میشه گفت این گوشی جزو سه گوشی خوشگل بازاره؟
اندازش متناسبه؟بزرگ نیست؟
طبق انتظار رنگ مشکیش خوشگلترینشه؟
مرسی
اینو حتما بخونید:
پشتیبانی از نرم افزار های اندروید در نوکیا N9 با Alien Dalvik will
دانلود ها : در حالی که بسیاری از کاربران نگران پشتیبانی نوکیا N9 از نرم افزار های متنوع بودند . امروز خبری در مورد نرم افزاری مخصوص منتشر شد که این نگرانی را از بین برد . نرم افزاری که به کمک آن نرم افزار های ویژه ای برای نوکیا N9 ساخته می شود و شما را قادر می سازد تا به نصب نرم افزار های اندروید بر روی این گوشی بپردازید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش گروه خبری دانلود ها به نقل از gsmarena ، نام این این نرم افزار Alien Dalvik بوده که توانایی نصب و اجرای نرم افزار های اندرویدی را برای گوشی نوکیا N9 به ارمغان می آورد . این برنامه به شما اجازه می دهد تا نرم افزار های اندرویدی را بدون تغییر بر روی Nokia N9 اجرا نمایید . و همچنین به توسعه دهندگان این اجازه را می دهد تا نرم افزار هایی با فرمت apk ، برای نوکیا N9 عرضه نمایند . این نرم افزار توانایی استفاده از ویژگی های سخت افزاری این گوشی را دارد تا نرم افزار های اندرویدی را بدون مشکل اجرا نماید .
با کمک این نرم افزار ، دستگاه های غیر اندرویدی مانند نوکیا N9 می توانند ، رقیبی خوب ، برای دستگاه های اندرویدی باشند .
بر اساس گزارش ها ، توسعه دهندگان Alien Dalvik ، این نرم افزار را برای سیستم عامل MeeGo در سال ۲۰۱۲ عرضه خواهند کرد .
منبع:دانلودها
من با گوشی کار کردمنقل قول:
نه سایزش متناسبه...خیلی خوشدسته..خیلی..به جرات میتونم بگم خوشگلترینه..
نه مشکیش جالب نیست..نه اینکه بد باشه..اما آبی و سرخابیش خیلی خوشرنگن..
الان فکر خریدش نباش..نمی ارزه
جالبه ...
طبق ریویو جی اسم ، صفحه نمایش این گوشی مثه گوشی های GS و GS II ، کنتراست تصویر بی نهایت داره !
ای ول : )
آره..فوق العادس..تو تابش مستقیم آفتاب تغییر زیادی با محیط بسته ندارهنقل قول:
بررسی تخصصی N9 رو دارم ترجمه میکنم..از تو امضام میتونین ببینین
N900 یک گوشی بود که هنوز که هنوزه هیچ گوشی به قدرت سیستم عاملش نمیرسه (به غیر از N9 که هنوز نیامده )نقل قول:
دوست عزیز اومده..تازه فکر کنم هارماتان خیلی سرتر از میمو (Maemo) باشهنقل قول:
اینجا رو ببین..n9 اومده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6538886&postcount=2
اقا امیدی هست که تا بهمن 16 گیگش به زیره 700 برسه ؟ :41:
راستی شما میگید کدوم بهتره ؟
N9 یا S II
نقل قول:بعید میدونم تو بازار ایران انقد زود به ثبات قیمت برسیمنقل قول:
اینجا جای مقایسه نیست و این دو گوشی هم هیچ وجهی برای مقایسه ندارن و کارکردی متفاوت دارن..
دوستان فيلم برداري اين گوشي hd هست يا نه ؟
بله اچ دی میگیره
من که از نزدیک دیدم قطعا" مشکی از همه رنگاش خوشگلتره ...هر چند قشنگی نسبی و سلیقه ای هستش.نقل قول:
سه سایت مفید برای اون دسته از عزیزانی که فکر میکنند برای این گوشی برنامه ای نیست
اینطور که معلومه قراره این سیستم عامل به خوبی ساپورت بشه
[HTML]www.meegosoftware.com[/HTML]
[HTML]http://www.mymeego.ir/[/HTML]
[HTML]http://www.my-meego.com/[/HTML]
درسته که خبرهایی هست مبنی بر اینکه این سیستم عامل توانایی نصب و اجرای برنامه های اندروید رو خواهد داشت ،
اما به نظر من بهتره که روی پای خودش به ایسته تا بتونه در کنار ویندوز فون های نوکیا حرفهایی واسه گفتن داشته باشه
اگه قرار باشه خودشو با اجرای برنامه های اندروید جلو ببره و مطرح کنه به جایی نمیرسه
مقایسه مشکلی نداره و جاشم همینجاست. در ضمن عزیزم 1110 رو که با GS2 نخواستن مقایسه کنن که گفتین هیچ وجهی برای مقایسه ندارن!!!!:18::31: ایندو گوشی کاملاً هم در یک کلاس و رده هستن و از جهاتی بر هم برتری دارن که ادامه ی پستم رو ببینی آگاه میشی.نقل قول:
البته gsmarena بنظرم درباهر ی N9 اطلاعات کاملی هنوز نذاشته مثلاً USB OTG که ابداع خود نوکیاست رو جزو مشخصات N9 نذاشته و بلوتوثش رو 3 نزده و.. که اشکال از Gsmarena هست. بعضی مشخصات دیگشم ناقصه ولی اجمالاً تا اینجا داریم:نقل قول:
در زمینه ی سیستم عامل قطعاً من برتری ره به N9 میدم چون هم سبکتره و هم برنامه های اندروید رو میتونه باواسطه بطور مستقیم پشتیبانی کنه.پس قطعاً کمبودی نسبت به اندروید نداره.
از لحاظ فیلمبرداری امتیاز رو به GS2 باید داد که Full HD هست گرچه با مقایسه هایی که خودم روی فیلمبرداری HD & Full HD انجام دادم ضبط Full HD دوربینهای دیجیتال و گوشیها چندان تفاوت کیفی خاصی نسبت بهم نداره که توی موبایلستان هم بطور کامل بحثش رو مطرح کردم و همه هم تأیید کردن.
از لحاظ ناوبری و نقشه ها و امکانات و آپدیتهای کارامدش بدون شک N9 از GS2 خیلی جلوتره و برای افرادی که دنبال سیستم اوبری کارامد هستن بدون شک N9 بهتره.
خروجی TV برای N9 از هر لحاظ بهتره چه HDMI اش و چه AV اش که از راه جک هدفون براحتی عمل میکنه و مثل GS2 نیاز به تبدیل نداره.
برای N9 نوشته کارت حافظه نمیخوره که خیلی بده.شده مثل آیفون و بنظر من یه نقطه ضعف بزرگه.
در مجموع بین ایندو گوشی شخصاً N9 رو ترجیح میدم چون مشکلات GS2 رو قطعاً نداره و کیفیتش در حد N8 که بالاست باید باشه که خودش نقطه ی مثبتیه.
پردازنده ی GS2 بیش از حد قوی هست و بیشتر مایه ی داغی و طبعاً کاهش عمر قطعات گوشی خواهد شد و استفاده ی حداکثری از توانش هرگز نمیشه.پس نباید به دو هسته ای بودنش چندان نازید.زیاد بحثش شده.
از لحاظ نمایشگر هم N9 از super amoled در GS2 کمبودی نداره و بلکه بخاطر ابعاد جمع و جورتر بدنه و داشتن همون رزولوشن بلکه ppi بالاتر بنظر من نسبت به GS2 که بیش از حد بدنه ی بزرگی داره بهتره.
خوشحالم که به اطلاعاتم افزوده شد!!!:21::46:نقل قول:
مقایسه مشکلی نداره و جاشم همینجاست. در ضمن عزیزم 1110 رو که با GS2 نخواستن مقایسه کنن که گفتین هیچ وجهی برای مقایسه ندارن!!!! ایندو گوشی کاملاً هم در یک کلاس و رده هستن و از جهاتی بر هم برتری دارن که ادامه ی پستم رو ببینی آگاه میشی.
خوب خودت حالا متوجه شدی چرا قابل مقایسه نیستن...بنظر من امکانات ان 9 به صرفه تره تا GS2 ..
البته هر کی یه نظری داره..
ارادت..
خواهش:tongue::21:نقل قول:
همین حرفت خودش یعنی یه مقایسه ی اجمالی.پس دیگه نگو مقایسه غلطه!نقل قول:
خوب خودت حالا متوجه شدی چرا قابل مقایسه نیستن...بنظر من امکانات ان 9 به صرفه تره تا GS2 ..
در این که شکی نیست..نقل قول:
البته هر کی یه نظری داره..
مثلاً من بهیچوجه N8 خودم رو حاضر نیستم با این N9 عوض کنم.چون N8 رو از هر لحاظ برای کار خودم برتر از N9 میبینم.
همچنین..نقل قول:
ارادت..
بلاخره بلوتوث اين گوشي چنده 2 يا 3
با کمال تعجب منابع معتبر گفتن همون 2 هست!نقل قول:
2.1
بالاخره نوکیا طبق سیاستهای همیشگیش هیچوقت محصولی رو بیرون نمیده که محصول پرفروش دیگشم تحت تأثیر قرار بده.N9 یه جوری طراحی و ساخته شده تا از هیچ لحاظ تهدیدی برای N8 نباشه.
نظر شما محترمهنقل قول:
در زمینه ی سیستم عامل قطعاً من برتری ره به N9 میدم چون هم سبکتره و هم برنامه های اندروید رو میتونه باواسطه بطور مستقیم پشتیبانی کنه.پس قطعاً کمبودی نسبت به اندروید نداره.
ولی نظر شخص خودتون رو مبنای مقایسه قرار ندید
اینکه آندروید بهتره هیچ شکی توش نیست و همه قبول دارن
Alien Dalvik هم فقط حرفشه و اصلا ریلیز نشده و زوده که گفته بشه N9 میتونه apk اجرا کنه
قربانت
بدون تجربه کار کردن با گوشی و صرفا با خوندن چند مقاله نمیشه به درستی درباره یه محصول نظر دادنقل قول:
تا حدودی موافقم که آندروید بهتره دلیلشم اینه که امتحانشو پس داده و داره با یه سیستم عامل تازه وارد مقایسه میشه
هرچند که MeeGo هم حرفهای زیادی واسه گفتن داره
در باره اجرای نرم افزار های آندروید به نظر من بهتره که MeeGo زیاد به این موضوع متکی نباشه و تلاش کنه روی پای خودش بایسته
معلومه که میگو روی پای خودشه! ولی هر کی از حالا و از روی پیشداوری بگه اندروید بهتره کاملاً حرفش غلطه.همین حالا همه ی متخصصین نظر دادن که میگو میتونه بشدت سهم بازار رو جابجا کنه.ضمناً اینکه با واسطه بتونه برنامه های اندروید رو اجرا کنه خودش یه مزیت بسیار فوق العادست و دهن اونایی رو خواهد بست که از حالا میخواستن بگن تا بخواد برنامه هاش به اندازه ی اندروید زیاد شه چند سال کار داره.نقل قول:
منم امیدوارم نوکیا بتونه با میگو و ویندوز فون سهم بیشتری از بازار رو بگیرهنقل قول:
البته اگه ازین سیستم عامل حمایت کنه چون حرف های ضد و نقیض زیادی هست درباره ی میگو
به نظر من میتونه آینده ی درخشانی داشته باشه در صورتی که نوکیا ازش حمایت کنه
عزیز من آندروید هم حدود 2.5ساله به اینجا رسیدهنقل قول:
در ضمن شما چجوری و بر چه باوری میگو رو در سطح آندروید ارزیابی میکنی؟
سیستم عامل خوبی هست ولی در حد بادای سامسونگه
جای پیشرفت دارن جفتشون و ساپورتر جفتشون هم یک کمپانی بزرگه
اصلا مقایسه این دو تا جایز نیست چون هم سطح نیستن
مثل اینه که بخوای 206 رو با Ford mustang مقایسه کنی
دوستان بررسی تخصصی امیر گل از این گوشی{وبلاگ نویش نوکیا هست ایشون}
من خیلی قبولش دارم
حتما بخونید
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=177020
با سلام خدمت دوستان خوبم.
بلاگ رسمی نوکیا در ایران خیلی وقت هست شروع به کار کرده و جدید ترین اطلاعات دقیق ، و درست رو که خود نوکیا منتشر می کنه می تونین از زبان آقای حمید رضا نیکدل مدیر روابط عمومی نوکیا در ایران ببینید
این هم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی این گوشی رو نخریده ؟