سلام دوستان
من میخوام یه عینک اسپورت با قیمت حداکثر 100 تومان بخرم شما چه پیشنهادی دارید؟:10:
Printable View
سلام دوستان
من میخوام یه عینک اسپورت با قیمت حداکثر 100 تومان بخرم شما چه پیشنهادی دارید؟:10:
woow عینک افتابی 400 تومن.
دوستان با 10 تومن چه عینکی میشه گرفت:دی
این عینکو چند روز پیش یه دست فروش میداد 13 تومن !!!!نقل قول:
پولاریزه (خودم تست کردم و واقعآ پلاریزه بود!)
انتی رفلکس از داخل
یو وی 400 به شرط تست
فریم فوق العاده سبک و الومینیومی
دسته های فنردار
به همراه یک عدد کیف!
به لحاظ کیفیت وقتی رو چشمام زدم احساس نکردم که دارم از پشت یه تیکه پلاستیک نگاه میکنم! واقعآ شفاف بود.
ولی نمیدونم چرا نخریدمش! شاید چون کسی همراهم نبود که بخواد در موردش نظر بده:5:
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام عینک افتابی بخرم ولی چون عینکی هستم باید شماره دار بخرم که خیلی گرون میشه
یادمه یه مدت از این عینک افتابی هایی که به فریم عینک طبی وصل میشد مد شده بود هنوزم از این مدل ها هست؟
چون اینجوری دیگه لازم نیست شماره دار بخرم
دوستان من همین جمعه دارم مشرف میشم حج دانشجویی و دنبال عینک آفتابی خوب هم میگردم.
کسی میدونه که آیا می ارزه از اونجا عینک با کیفیت بخریم؟
اگر آره، برندهای خوب چین؟ (دوست دارم عینک ها کلاسیک و شبیه عینک های نظامی باشه)
یه مارکی یا علامت خاصی برای تشخیص جنس اصل از تقلبی هست؟
چطوری عینک افتابی اصل رو از غیر اصل میشه تشخیص داد ؟
بعد سایتی هست که عینک ها رو با قیمت زده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من این عینک خریدم 100 ت
توی یکی از سایتها دیدم قیمت زده 20 ت
نظرتون چیه ؟
برم طرفو له کنم؟
تو کدوم سایت دیدی زدن 20 تومن؟نقل قول:
من که پرسیدم میگن کلا بالای 30 تومان برای عینک آفتابی دادن نمیارزه.
همش سر کاریه.
بابا یکی جواب مارو هم بده
نقل قول:
سلام دوستان
یه مقدار اطلاعات درباره عینک افتابی کلیپسی میخواستم این مدل عینک رو میخوام چون عینکی هستم و همچنین نیخوام هزینه زیادی بابت شماره دار کردن عینک افتابی بکنم چون خیلی کم بیرون میرم و زیاد استفاده نمیکنم اما ممکنه بعد یه سال شماره چشمم بیشتر بشه که دیگه عینک افتابی با شماره قبلی به دردم نمیخوره
میخوام بدونم چه مارک هایی هست؟ قیمش چقدره؟ من یکی دیدم ولی به نظر کیفیتش پایین بود همه این شکلی هستن؟ میشه شیشه یا همون عدیش رو عوض کردتیره تر کرد؟
اصلا تیره تر داره یا همه شون یکی هستن
سلام دوستان قیمت این مدل ری بن چند در میاد یو وی400 پولاریزه
سلام
من یه اشنای دارم تو نیروی هوای . میگه بهمون عینک افتابی خلبانی دادن که تو شب هم میشه به چشم زد (منظورش اینه که تارک نشون نمیده جای رو تو شب ) البته چند بار بهش گفتم بیارش ببینم چیه ولی هر بار یه بهانه ای اورده . میخوام ببینم واقعا همچین چیزی هست یا داره چاخان میگه
ممنون
یه عینک می خوام مقاوم باشه و به درد بخور! مارکشم مهم نیست. فریم دایره ای دوست دارم. زیر 60 70 تومن چی پیشنهاد می کنین؟
سلام دوستان من میخوام مثل عینکی که تیلور جون زده بگیرم :5:
میشه یک سایت معرفی کنید برا فروش البته تو pm
اصل بودنش زیاد مهم نیست چون نمیخوام زیاد خرج کنم فقط میخوام شکلش دقیقا مثل همین باشه-سایت که برا فروش زیاده ولی شنیدم وقتی میرسه دستت با اونی که تو عکسا هست فرق داره
سلامنقل قول:
من همین مدل عینک رو از مدینه گرفتم 300 ریال (تو حراجی). فقط مال من یکم کشیده تره.
متاسفانه تو حمل بار شیشه ی سمت راستش ترک خورده. کسی نمیدونه قیمت این شیشه های اورجینال Ray Ban چقدره؟ واقعا حرصم دراومد. :41:
سلامنقل قول:
اینقده اینجا خلوت بود منم رفتم همینو خریدم 80 تومن یو وی 400 انتی رفلکس از داخل انصافا خیلی خوب بود
شما هم به جای اینکه سوالتون رو مطرح کنید برید بیرون یه سوال کنید زود تر جواب میگیرید :31:
تبریک میگم
اول با افزایش قیمت ناگهانی قیمت عینک آفتابی مواجه شدیم حالا هم که خبرها حاکی از اینه که دیگه عینک آفتابی وارد نخواهد شد
سال تولید ملی :|
فقط به صورت قاچاق شاید وارد بشه
پارسال من یه عینک ملینوم کلین خریدن یو وی و پلاریزه درست...!!! راستش بعضی وقتا که دارم رانندگی میکنم و میرم تو تونل(تونل های ایلام معمولا طولانی و بدون چراغ سقف هستش!!) اصلا احساس نمیکنم که عینک رو چشمه...نقل قول:
من یه اشنای دارم تو نیروی هوای . میگه بهمون عینک افتابی خلبانی دادن که تو شب هم میشه به چشم زد (منظورش اینه که تارک نشون نمیده جای رو تو شب ) البته چند بار بهش گفتم بیارش ببینم چیه ولی هر بار یه بهانه ای اورده . میخوام ببینم واقعا همچین چیزی هست یا داره چاخان میگه
در حقیقت، عینک های شیشه مشکی استاندارد، وقتی میزنی به چشت مطلقا هیچ تغییری نمیکنه جز اینکه رنگ ها رو اصلاح میکنه...(یه سفیدی اضافه ای تو همه چی هست که اون حذف میشه!)...
بقیه ی رنگ های استاندارد هم که دنیا رو به اون رنگ میبینی!!! ولی فک کنم شیشه رنگی ها بهترن نمیدونم.....
نقل قول:
واقعا" ؟ :18::18:
ینی الان برای خرید اقدام کنیم تا قیمتا 10 برابر نشده؟
آخه من نمی دونم چنتا شرکت سازنده عینک آفتابی ایرانی هستن که به خاطرشون اینطوری باید جلوی واردات گرفته شه؟! :41:
جاهای خوب برای خرید عینک در تهران کجاهاست؟
دوستان نظرتون راجع به عینک آفتابی مارک cristal چیه؟
پیش خودت چی فکر کردی رفتی اینو خریدی؟!!!:13:نقل قول:
شوخی کردم ولی ظاهرش چندان دلچسب نیست!
با لنز پلاستیکی (همون پلیمری!) یو وی 400 و پولاریزه با کیف 20 تومن!نقل قول:
همین عینک با لنز شیشه ای 40 تومن!
هرجا بیشتر از این قیمت ها گرفتی بدون طرف گرون فروشه چون من سود فروشنده رو هم لحاظ کردم!!!
این عینک ها ساخت صاایرانه و میتونید از لینک سفارش بدید:نقل قول:
اگه مقاوم میخوای فقط پلاستیکی بخر، شیشه ای یه بار از دستت بیفته مرخصه!نقل قول:
مدلهای پلاستیکی رو میتونید از دستفروش ها به قیمت مناسب خریداری کنید. کیفیتشون هم بسته به سلیقه خودتون تو انتخاب عینک واقعآ راضی کننده است.
به نظر مدل Rayban CAT باشه. (پرفروش ترین عینک تاریخ!!!!)نقل قول:
20 تومنیشو میتونی از دستفروشها بگیری.
عینک همیشه به صورت قاچاق وارد میشده و به جز صنایع اپتیک اصفهان که اونم تولیداتش بیشتر بین افراد نظامی فروش میره هیچ تولید کننده دیگه ای تو ایران وجود نداره!نقل قول:
نظرتون در مورد عینک های rodenstock چیه ؟
قیمت هاش هم بالاس
سلام
من این عینکو گرفتم 68000 تومن یو وی 400 و 12 لایه چیز خوبیه محکم هم هست و قیمتش هم کمه
عکسا رو حذف کردم پایین اصلیشو گذاشتم
دوستان سلام.. ميخوام بدونم يه عينك خوب كه به چشم آسيب نرسونه چه ويژگي هايي بايد داشته باشه؟
دوم اينكه آيا خريد عينك از تانا كوراي سنندج خوبه يا نه؟
:40:
نقل قول:
خیلی قشنگه! من دنبال کارایی مثه این بودم ؛ با این تفاوت که اون قسمت زیریش بیضی بود ولی قیمتش خیلی بالا بود! دوستان کسی این مدل و کپی درجه یکشو با قیمت مناسب سراغ داره ؟!
Police S1665
ویژگی که باید زیاد داشته باشه:31:نقل قول:
اول اینکه فریمش طوری باشه که علاوه بر چشم یه مقدار حاشیه ی چشم هم پوشش بده چون ادم وقتی عینک میزنه دیدش نسبت به بدون عینک کمی تاریک میشه و باعث میشه مردمک چشم از مقدار معمولی بزرگتر بشه و اگه اشعه از زیر بالا و کناره های عینک رد بشه خیلی ضررش بیشتره پس سعی کنید عینکی بخرید که فریمش خیلی باریک نباشه
دوم اینکه سعی کنید جنسش پلی کرومیک یا پلی کربنات باشه درسته شیشه هم قدرت حفاظتیه خوبی داره ولی اینا بهترن
و سوم عینک های قهوه ای امواج کوتاه و مضر خورشید رو کمتر عبور میده و اگه مجبورید ساعت های 11 تا 4 بعد از ظهر بیرون باشید حتما قهوه ای یا مشکی بگیرید
و لنز های ابی هم که اصلا بدرد نمیخوره چون موج های کوتاه خورشیدو از خودش عبور میده
اگرهم برای رانندگی میخوایید عینک هایی با لنز زرد و نارنجی هم استفاده نکنید چون رنگ چراغ هارو خوب تشخیص نمیدید مگه برای اتوبان استفاده کنید:31: این چیزایی بود که خونده بودم یا بلد بودم
از تاناکورا هم که بنظر من خوب نیست یکی از فامیل های ما خریده بود بعد یه مدت چشمهاش اذیت میشد البته ممکنه توی بازار تاناکورا جنس های خارجی خوب هم پیدا شه
راستی دوستان ببخشید الان دقت کردم عینک من باعکسی که بالا گذاشتم پایینش یکم فرق داره
این دیگه عینک خودمه هر چند عکسش خیلی جالب درنیومد
bahareh_bus
سلام
داداش خودم میدونم به صورت قاچاق وارد میشده 16 سال عینک سازی هستیم ناسلامتی:دی
در ضمن اسم چندتا شرکت برات بیارم که به صورت رسمی وارد میکنند و اورجینال هم هست؟
این قضیه وارد نشدن عینک و... فعلا قطعی نیست در حد شایعه هست
======
دوستان من نمیدونم پیش خودتون چی فکر میکنید که میرید از دست فروش و عینکهای بسیار بی کیفیت از هر مغازه یا عینک فروشی تحقیق میکنید؟
به چه قیمتی میخواین به چشمتون ضرر بزنید؟
کمی نشریه کاووشگر رو مطالعه کنید خیلی خوبه...
سری جدید عینکهای police که خریده بودم رسیده فردا باز میکنم دوستان مدلهای مورد نظرشون از پلیس رو ارسال کنید ببینم دارم یا نه
عینکهای اورجینال سرجیو مارتینی هم هفته پیش خریدم در همین هفته احتمال زیاد میرسه مدلهاش هم عکس میگیرم برای دوستان میزارم
سری خرید قبلم از تروساردی و وینتی پلاس هم هنوز چندتاش دارم برای دوستان عکس میزارم
در ضمن نظر های عجیب غریب ندید که در فلان ساعت باید از شیشه مثلا قهوه ای استفاده کنید یا عینکهای 2 رنگ...هرچشم با توجه به تشخیص تخصص یا فوق تخصص چشم مورد نظر باید عینک آفتابی تهیه کنید
شیشه های آفتابی مدلهای بسیار زیادی داره چه طبی آفتابی چه آفتابی معمولی
نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم منظورو اشتباه گرفتی
من اینو که از خودم در نیاوردم میگم فلان ساعت باید عینک قهوه ای زد اینو توی یه مجله نوشته بود دلیلشم بالا گفتم
بعدشم اینی که گفتم برای یه آدم سالمه که چشمهاش مشکل نداره وگرنه مثلا کسی که کور رنگی داره حتما برای خرید عینک به متخصص مراجعه کنه:13:
این سوال جواب نداشت ؟!نقل قول:
meha جان ازین سبک کار چیزی تو فروشگاهت داری؟؟(برندو کاری ندارم-طرح فریم و رنگ و همه چیزش کپ همین تقزیا)
دادا من تو پست 185 عکس گذاشتم ! این مدل + قیمت اگه تو دست و بالت بود خبرم کن! :5:نقل قول:
دوستان نظرتون راجع بع مارک cristal چیه ؟
سلام
ba maram
والا منظورت اینه که فقط از این مدل باشه کیفیت و اینا برات مهم نیست؟من با اینطور ویزیتور ها و شرکتها کار نمیکنم ولی 30 الی 40 تومان هست اینطور مدلی با نامهایی مثل gucci
سلام دوستان
من اصفهان رفتم یه عینک بگیرم - چون اصلاً دلم نمیخواد به چشمهام آسیب برسه و پس فردا برای مثلاً 200 تومن آب مروارید و ... بگیرم - یه پلیس دیدم 235 تومان - فریمش رو صورتم کج مینشست و فروشنده هر چی بهش ور رفت درست نشد - رفتم 100 متر اونطرفتر همون عینک رو 50 تومان گرونتر میداد منم نخریدم - تهران طرفای فلسطین کار داشتم یه سر هم به عینک فروشی ها زدم همون رو میگفتن 300 - یکی هم یه عینک رو میگفت اصله و تو سایت ثبت میشه ولی همون موقع نصف مارکش پاک شده بود
خلاصه حالا اومدم شهر خودمون یه فروشنده یه عینک گذاشته جلوم میگه ری بن اصله - روشم زده ایتالیا -شناسنامه هم داره - شیشه سنگه - قیمت 65 تومان - و میگه اصلاً شک نکن و الکی پول زیاد برای عینک نده - من که شوکه شدم آخه همین رو تهران 200 به بالا میدن -
من وارد نیستم به نظر شما درست میگه؟! کدوم رو بگیرم؟
فکر کنم فقط عیتم های rodenstock هستن که به صورت کارخانه ای مستقیما از المان وارد میشن
بقیه عینک ها امیدی به اصل بودنشون نیست
دوستان رنگ شیشه عینک در سلامتی چشم فرق میکنه؟
چون سه رنگ مشکی، قهوه ای و سبز تیره داریم.
اگه کسی اطلاع داره خواهشا کمک کنه.
شک نکن تقلبیه! :31: کافیه یه سر به سایت خود ری بان بزنین! تا اونجایی که من می دونم عینکاش بالای 65 دلار :31: هستن! بجز عینکای بچه گونش، اکثرا" عینکاش بالای 110-20 دلار هستن! حالا دیگه خودت در نظر بگیر.........نقل قول:
اما دلیل نمیشه اونی که قیمت بالاتری داده بهت ، عینکاش اصل باشه! بهترین راه خرید از جای معتبر هست!
بچه ها کسی میتونه یه عینک ریبن خوب که در براربر افتاب بندر عباس مقاوم باشه با قیمت بم معرفی کنه؟
دوستانی که میگن میخوان مراقب چشمشون باشن و نمیخوان بعدا اب مروارید بگیرن بهشون بگم که نیازی نیست حتما از مارک معروف مثل ری بن که بیشتر برای تبلیغات معروف شده بخری اصلا فریم زیاد مهم نیست بکله شرکت تولیدکننده عدسی هست که مهمه و درضمن خیلی از چشم پزشک ها میگن که اصلا گرون بودن مثلا 200 یا 300 تومنی بودن عینک ضامن سالم بودنش نیست شما باید به فاکتور هایی مثل پلاریزه بودن و یووی 400 بودن دقت کنی
نقل قول:
کیفیت 100% برام مهمه(منظورم اینه که رنگارو طبیعی نشون بده و واضح واضح باشه).این که قیافش اصل بزنه خیلی مهمه:31:
یعنی با 30 40 تومان مارک گوچی رو میشه گرفت تو همون سبک؟؟
مارکش چیز دیگه ام باشه حله
فقط جایی رو سراغ دارید واسه خرید که ارزون بده