من این skyfire رو تو آیفون4 دارم ولی فلش پلیر رو اجرا نمیکنه.نقل قول:
مطمئنی تو آیپد اجرا میشه؟
Printable View
من این skyfire رو تو آیفون4 دارم ولی فلش پلیر رو اجرا نمیکنه.نقل قول:
مطمئنی تو آیپد اجرا میشه؟
هم با آیفون و آیپد.نقل قول:
البته فقط ویدیو های فلش رو پخش می کنه (نه هر فایل فلش) ، در اصل در سرور خودش تبدیل به HTML5 می کنه و Stream می کنه، برای من که هم با آیفون و هم آیپد به خوبی کار می کنه.
اسم این برنامه چیه ؟!نقل قول:
Upad....اگر نمیخریش من لینک کرکشو بزارم....می ترسم بزارم بیان ....
نوشته دیگه :دی
Upad
سلام دوستان
کسی مستونه سیستم آپد رو برام توضیح بده؟
من بیشتر می خولم با وایرلس به اینترنت وصل بشم آیا این تبلت میتونه با ساخت کانکشن به وایرلسهای محلی وصل شد؟
بچه ها دبی الان ipad2 هست؟
رسمی با غیر رسمی؟
حدود قیمت؟
ممنون میشم عزیزانی که اطلاع دارن جوابم بدن :40:
اگر اپل استور دبی واقعی باشه میشه رسمی....ولی تا دلت بخواد آیپد 2 ریخته تو دبی....قیمتاش از ایران یکمی بهتره...
اپل استور دبی که واقعی هست... مال اپل نیست ، اما مال ویرجینه و از اپل تایید شدست و مستقیم به اپل مربوطه...
فقط نمی دونم آیپد 2 داره یا نه...
کسی میدونه برای چی iPad2 تا حالا جیلبریک نشده؟ یعنی علت خاصی داشته؟ اگر نرم افزارش با iPad یکی هست پس چرا با گذشت این همه وقت هنوز نتونستن راهی برای جیلبریک کردنش پیدا کنن؟
میتونیم این برداشت رو بکنیم که جیلبریک نشدن iPad2 همانا و جیلبریک نشدن iOS5 همانا؟ :31:
چرا که نه؟ (به قول ندامون):31:
چرا نباید داشته باشه حتما داره، شما هر جا بری حتی داقون ترین مغازه تو دقوز آباد هم یه آیپد 2 گذاشته پشت ویترین
کاملا به نرم افزار مربوط نیست، اکسپلویت های SHAtter و Limera1n هر دو سخت افزاری بودن و اپل راه نفوذ این 2 اکسپلویت رو در تراشه A5 خودش بست. اگر اکسپلویت SHAtter لو نمیرفت مطئنن تا حالا جیلبریک شده بود.نقل قول:
Comex هم اوایل با پیدا کردن باگهایی در مرورگر iOS قبلا بصورت نرم افزاری برای ورژنهای خاصی جیلبریک عرضه کرده بود، ولی همونطور که مشخصه باگهای نرم افزاری سریع شناخته و رفع میشن.
حالا 3 هفته ی دیگه صبر میکنیم ببینیم چی پیش می یاد!
اگه نتونن جیلبریکش کنن شاید نظرم برای خریدنش عوض شه :41: آخه یه اپله و برنامه هاش.....
1 هفته دیگه iOS 5 معرفی میشه. اونا که هنوز 4.3.3 رو نتونستن کاریش بکنن چطوری میخوان اون وقت با 5 دست و پنجه نرم کنن؟ کلا امیدوارم جیلبریک نشه:27:نقل قول:
یه هفته هم نیس :دی فقط 5 روز :دی خدایاااا ببینیم چی می شه :دی
اتفاقا وقتی تغییرات زیاد باشه پتانسیل وجود باگ ها هم زیاد تر میشه، و بالطبع جیلبریک ساده تر. گرچه من هم از این جیلبریک نشدن به شدت استقبال می کنم :31:نقل قول:
+
هفته دیگه معرفیه، امیدوارم حداقل Beta ای Developer Preview ای چیزی بدن تا ما تست کنیم :دی
ببخشید یه سوال مبتدیانه آیپد سه جی چه مزیتی نسبت به وای فای داره؟یه سوال مبتدیانه دیگه اینکه بعد از جیلبرک کردن آیپد بازی هارو از کجا باید رو آیپد بریزیم؟ممنون
1-اون از سیم کارت پشتیبانی می کنه و جی پی اس هم داره...
2-از همون آیتونز...
خخخخخخخخخیلی ممممممممنونیعنی بعد از جیلبرک بدون پول بازی ها دانلود میشه؟ یه سوال دیگه اونم اینکه بازی های خفن و ته گرافیکش حجمش چه قدر هست؟ یه سوال دیگه اینکه چون میخوام آیپدو از آمریکا بیارم تو ایران هیچ مشکلی پیدا نمیکنه؟ممنوننقل قول:
خخخخخخخخخیلی ممممممممنونیعنی بعد از جیلبرک بدون پول بازی ها دانلود میشه؟ یه سوال دیگه اونم اینکه بازی های خفن و ته گرافیکش حجمش چه قدر هست؟ یه سوال دیگه اینکه چون میخوام آیپدو از آمریکا بیارم تو ایران هیچ مشکلی پیدا نمیکنه؟ممنون[/QUOTE]
آره دوست عزیز می تونی بدون پول دانلود کنی ولی یه نکته این وسط هست اگر منظور شما از آیپد، آیپد 2 باید بدونی هنوز جیلبریک نشده.
درباره سوال دوم اگه میخوای بین 2 مدل 32و16 یکی رو انتخاب کنی بدون که 16در اصل 12 گیگ فضا داره و کم میاد پس حداقل 32 بردار.
درباره سوال سوم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
آره دوست عزیز می تونی بدون پول دانلود کنی ولی یه نکته این وسط هست اگر منظور شما از آیپد، آیپد 2 باید بدونی هنوز جیلبریک نشده.نقل قول:
درباره سوال دوم اگه میخوای بین 2 مدل 32و16 یکی رو انتخاب کنی بدون که 16در اصل 12 گیگ فضا داره و کم میاد پس حداقل 32 بردار.
درباره سوال سوم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.[/QUOTE]
ممنون اونوقت 32 گیگ چند گیگه؟
در باره ی اون زیاد مطمئن نیستم ولی فکر کنم حدود 28،27 گیگ فضا داره.
29گیگ میباشد :دی ساعت هم اکنون X میباشد :دی
خوب الان مطمئن شدم:31::31::31:نقل قول:
یعنی اون مقداری که کم شده سیستم عامل روش نصبه؟نقل قول:
32GiB = 32 x 1000 x 1000 Bنقل قول:
32,000,000 / 1024 / 1024 = 30.5GB
1.5GB هم رزرو میشه برای سیستم عامل و ...
WSJ شایعه رو راه انداخت .. اونها معمولا تا منبع موثق نداشته باشن شایعه پراکنی نمی کنن ولی اینطور نبوده که هرچی گفته باشن تا حالا به واقعیت انجامیده باشه. باید صبر کنیم و ببینیم.نقل قول:
سلام
یه چند جای معتبر خوندم که به احتمال بسیار زیاد ایپد ۳ ، قبل از ۲۰۱۲ و در همین ماه های اخر ۲۰۱۱ معرفی میشه ( همون اوایل زمستان ) و گفته میشه دارای قابلیت های 3D هست
موفق
این که از صفحه نمایش AMOLED استفاده کنه احتمالش هست چون چند وقت پیش اپل برای خرید این صفحه نمایش ها پیش شرکت سامسونگ رفته بود ولی 3D باید ببینیم و تعریف کنیم .....:5:نقل قول:
سلام برای تولد برادرم میخوام آیپد 2 بخرم اولا بی زحمت قیمت مدلهاشو حدودی میخواستم دوما الان کدوم فریمویر ها جیلبرک میشه؟
ممنون
نقل قول:ببخشید ، چرا نقل قول شما بالاتر از پست ایشون بوده؟؟؟ ذهنشونو خوندین؟؟؟ :دینقل قول:
من گمان نکنم اپل آیپد 3 رو به این زودی معرفی کنه...اپل تا زمانی که آیپد 2 هنوز فروش بالایی داره و تا زمانی که فروشش خیلی پایین نکشه ورژن جدید رو نمی ده ، یعنی فکر نکنم بده... و از اون مهم تر اینکه معمولا اپل تا وقتی که یه دستگاهش خیلی از تکنولوژی عقب نیافته دستگاه جدید نمی ده... چون این طوری مث دستگاه های مبتنی بر اندو می شه که توی یه رنج قیمت 346389532489 تا گوشی می شه خرید :دی اپل بیشتر از اینا به مشتریش احترام می زاره :دی
احتمال 3D هم بسیار بسیار کمه... اپل تا وقتی که یک تکنولوژی جا نیافته و امتحانش رو پس نده و مطمئن شه که این تکنولوژی بدون نقص خواهد بود چنین کاری نمی کنه... مثل همین قضیه NFC نداشتن که واس آیفون 5 می گفتن... اپل صبر می کنه تا این قدر تکنولوژی مونیتور های 3دی بدون عینک پیشرفت کنن که تقریبا بی نقص بشن ، بعد ازشون استفاده می کنه...
ببخشید ، چرا نقل قول شما بالاتر از پست ایشون بوده؟؟؟ ذهنشونو خوندین؟؟؟ :دی[/QUOTE]
این سوال واسه منم پیش اومد؟:23:
قیمتو تو تاپیک خودش بپرسی زودتر جواب می گیری. :20: برو تو این سایت می بینی کدوم فریمویر ها جیلبریک میشن.( آیپد 2 هنوز جیلبریک نشده)نقل قول:
کد:http://thebigboss.org/jailbreak-now
مرسی و یه سوال دیگه که خیلی برام مهمه اصلا من دارم برای برادرم بر این پایه آیپد میخرم
برنامه ibook فری هست؟ چون جیلبرک نمیشه اگه پولی باشه نمیتون استفاده کنم و بدون جیلبرک تو ibook میشه pdf خوند؟ مثلا یه کتاب pdf که تو pc دارمو بریزم تو آیپد و تو ibook بازش کنم؟؟؟
خبرهای جیلبرکشو که دنبال میکنید معلوم نیست کی میاد؟
من نمیدونم چرا شما فکر میکنید اگه جیلبریک نشه یعنی دیگه باید دستگاهو بندازید دور؟نقل قول:
خیلیا هستند که دارن از دستگاهشون توی ایران استفاده میکنند و جیلبریک هم نکردن ، حالشو هم میبرن:31:
iBooks فری هست ، به فرض اینکه پولی هم بود اینقدر براتون کار داره: ساخت اکانت آیتیونز + خرید گیفت کارد مثلا 25$ + خریدن برنامه ... کوه که نمیخواید بکنید حالا فکر کردید اگه برنامه پولی شد باید قیدشو زد.
به راحتی و بهتر از هر دستگاه دیگه ای هم میتونه PDF رو باز کنه.
دوست عزیز شما بد متوجه شدید منظورمو من خودم تو ایران نیستم و برنامه هارو از ituns store میخرم ولی برادرم تو ایرانه ....متاسفانهنقل قول:
مثلا من تنها چیزی که یکم فکر کنم براش مشکل بشه عدم دانلود هست من جول آیفونم جیل کردم میتونم دانلود کنم ولی آیپد بدون جیلبرک نمیشه:41:
و یه سوال آیتیونز گیفت کار ت تو ایران هست؟
آره ، هست و به راحتی با چند تا کلیک میشه خریدش ، منظور شما از اینکه برادرتون نمیتونه دانلود کنه یعنی دسترسی به اینترنت نداره؟ اگه دسترسی داره که فقط کافیه اکانت آیتیونز شما رو توی دستگاه خودش وارد کنه و برنامه هایی که شما خریدید رو دوباره رایگان دانلود کنه.نقل قول:
برای PDF پیشنهاد می کنم از Good Reader استفاده کنید، iBook خیلی خوبه ولی Good Reader امکانات خیلی خیلی بیشتری (خیلی بیشتر از Adobe Reader در ویندوز!) بهتون میده.نقل قول:
4.99$کد:http://itunes.apple.com/us/app/goodreader-for-ipad/id363448914?mt=8
سلام من با خوندن این خبر شاخ دروردم،:18: گفتم بزارم این جا شما هم بخونید.
یک جوان 17 سالۀ چینی که به شدت علاقه مند به خرید یک آیپد 2 بود، دست به حرکتی عجیب زده است. «ژنگ» که توانایی مالی خرید آی پد 2 را نداشت پس از جستجو در اینترنت برای پیدا کردن راه هایی برای پول در آوردن، به این نتیجه رسید که یکی از کلیه های خود را به قیمت 20.000 یوِئان (معادل 3.000 دلار) به فروش برساند.
او خیلی سریع یک دلال کلیه در اینترنت پیدا میکند و در بیمارستانی با وی قرار میگذارد، پس از خارج شدن کلیه از بدنش و ترخیص از بیمارستان پول را دریافت کرده و به نزدیک ترین فروشگاه اپل میرود.
جالب اینجاست که پس از عمل جراحی نظر ژنگ نسبت به خرید آیپد 2 عوض شده و با پولش یک آیفون و مک بوک میخرد.
پس از آنکه ژنگ به خانه میرود مادرش متوجه موضوع شده و به ادارۀ پلیس مراجعه میکند، مشخص میشود که بیمارستانی که این عمل را انجام داده مجوز چنین کاری را نداشته است اما اکنون بیمارستان تمام ماجرا را تکذیب میکند.
به هر حال اکنون این نوجوان گجت مورد علاقه اش را دارد اما ایا واقعا ارزشش را دارد؟
اینو منم خونده بودم... آیپد 2 خیلی باحاله ولی دیگه نه این قد تابلو!!!
یه سوال مونده گیر کرده اونم اینه::46:
آیپد تو یه کامپیوتر سینک باید بشه درست اما اگه نشه هر چی هست میپره درست اما این میمونه که اگه یهووو اون کامپیوتره بپره ما باید چی کار کنیم؟:41: