خوب بگو چه طوری !!؟نقل قول:
Printable View
خوب بگو چه طوری !!؟نقل قول:
اقا عکس هم دادم که!! بازم میگید چطوری؟!!:دوستمون هم تایید کردن:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5948152&postcount=148
.................................................. ............................کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5948572&postcount=156
اقا امین شما احیانا بعد از اینجا هستین؟
یا تویه زیر زمین؟؟ یا مسئله حل شد؟
نقل قول:
آقا منم این مرحله ها رو رد کردم کسی مشکل داشت بپرسه
در ضمن پولمم خیلی بیشتر از توست
کلی هم مستغلات دارم:31::31::31::31::31::31:
دوستان چرا من بازی رو رو X8 می ذارم بازی شطرنجی میشه ؟ ولی رو X4 اینجوری نیست ؟!!!
سلام دوستان من یه سی دی رایتی گرفتم نامرد برداشته رو سی دی قفل گزاشته وقتی بازی بالا میاد یه صفحه باز میشه میگه سی دی 1 شرکت:27: ما را بزارید من گفتم از کرک کرک گرفتم اون پیام رفت اما بازی بالا نیومد صفحه سیا شد میگم شاید از این فایلها هست کی میتونه آپ کنه پیشا پیش دمش گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوستانی که مشکل نا همخونی صدا و تصویر دارن
با اپدیت بازی به پچ 1.01 و اپدیت درایور گرافیکشون مشکل حل میشه تست شده
دوستانی که کارت گرافیک انویدیا دارن از اینجا میتونند اپدیت های گرافیکشونو دریافت کنن:همچنین پچ 1.01 بازی رو به صورت مستقیم میتونید از اینجا دریافت کنید::کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
http://uploadfa.com/ytevqnsywzqy/Assassins.Creed.Brotherhood.v1.01.Update-SKIDROW.rar
نکته: برای ورود به سایت انویدیا حتمابا وی پی ان وارد شید چون تحریمیم
خیلی ساده بعداز نصب بازی اون فایلی که جناب wordship آپ کردن رو-acbsp.exe- گذاشتم تو فولدر و از patch که بازم جناب wordship آپ کردن استفاده کردم و بعد از کرکش استفاده کردم...:10:نقل قول:
برای من بازم نمیشه!نقل قول:
موقع نصب بازی فکر کنم تغییرات رجیستری رو اعمال نکرده!
شما دوستان می تونید تو رجیستری بگردید و مسیر رو بگید که من دستی کی هارو بسازم ؟؟؟
دوستان وقتی میخوام بازی رو پچ کنم ای ارور رو میده :
could not receive version number --instalation will be aborted
مشکل چیه ؟
دلیلش رو 1 پست بالاتر گفتم!نقل قول:
تنها راه شما این که installer بازی رو یه جا گیر بیاری و دوباره reinstall کنی و فایل هارو باید گیر بیاری...نقل قول:
جناب wordship تمام فایلهارو توی چند صفحه پیش گذاشته بودن به غیر از data1.cab که فایل اصلی هم بود...
شما ببین کی میتونه تمام این فایلهارو واستون up کنه... اون کسی که بازی رو دانلود کرده...
گیر اوردی به ما هم یه ندا بده...
شما از این screen فقط فایلهای data2 , data3 , data4, data5 و فولدر support رو احتیاج ندارید...
شما اگه به رجیستری آشنا باشید یکم بگردید تو Hkey_Current_User یا Hkey_Local_Machine می تونید مسیرشو پیدا کنید اون وقت راحت میشه با ساختن دستی کی ها مشکل رو حل کرد!نقل قول:
Data1.cap هم اگه بتونه wordship آپلود کنه خیلی خوب میشه!!
فایل ستاپ رو پاک کردمنقل قول:
مسیر ریجستری اگه فکر میکنید حل میشه
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood]
"InstallDir"="D:\\assassin brother hood"
"Language"="English"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\1.00]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\GameUpdate]
"execPath"="D:\\assassin brother hood\\ACBSP.exe"
"info"="2d13ffacb72b4d53b1f7a941b6b9a628"
"installdir"="D:\\assassin brother hood"
"language"="uk"
من شرمندتم آخه من از فروشگاه تهیه کردم که setup رو دستکاری کرده بودن که فکر نمیکنم مشکلی از شما حل کنه اگه binary هارو بهت بگم...نقل قول:
Ok شد دوستان!
من تو یک سایت خارجی هم پست داده بودم و اون ها همین الا به من جواب دادن
این مشکل انگاری برای نسخه ی های ریپ شده هم هست!
کافیه همون طور که گفتم تغییرات رجیستری رو به صورت دستی اعمال کنید که یکی از دوستان خارجی زحمت کشیدن و مسیر رو پیدا کردن و گذاشتن!
windows 32 bits
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\{BE4BA698-8533-4F77-9559-C7F3F78C0B05}]
“DisplayVersion”=”1.00?
windows 64 bits
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall\{BE4BA698-8533-4F77-9559-C7F3F78C0B05}]
“DisplayVersion”=”1.00?
به پست اول اضافه خواهد شد...
من مشکل صدا دارم یعنی موقع شروع بازی که اجرا میکنم اصلا صدا بازی پخش نمیشه
دوست عزیز یه توضیح قدم به قدم میدی اینو چجوری به رجیستری اضافه کنیم ؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزيز من نسخه rip رو از دانلودها،دانلود كردم . كامل اجرا شد مشكلي نداره كرك شده هم هست اما براي من مشكل صدا داره يعني اصلا صدا نداره . نمي دونم چرا ؟
كسي از دوستان اين مشكل رو داشته يا نه ؟
اینو امتحان کن ببین جواب میده یا نه؟؟؟؟نقل قول:
توی vista برو به:
control panel/harware and soun/sound/speakers /advace و سپس default format رو روی studio quality)24bit,48000hz) قرار بده.
توی xp برو به:
my computer/view system info/hardware/device manager/sound video,game controller وسپس disable unimodem half deplux audio device
مخصوص ویندوز 64 بیتی !!نقل قول:
( پست اول رو بخونید برای 32 بیتی هم هست )
شما برنامه ی Regedit رو از منوی Start سرچ کن ( یا Run رو سرچ کن بعد تایپ کن Regedit و وارد برنامه شو )
بعدش به مسیری که گفتم یعنی :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall\
برو، بعد روی Uninstall کلیک راست کن و New رو بزن بعد Key رو انتخاب کن تا ی چیزی شبیه New Folder بسازه!!
بعد اسم اون رو به {BE4BA698-8533-4F77-9559-C7F3F78C0B05} تغییر بده...
صفحه ی دست راستتو نگاه کن! رو محیط خالی ( سفید ) کلیک راست کن بعد یه String Value بساز و اسمشو به DisplayVersion تغییر بده و مقدارشو بکن 1.00 بیا بیرون و آپدیت رو نصب کن!
اگه حالشو نداری کارای بالارو بکنی یا نمی تونی فایل زیر رو دانلود و اجرا کن همه تغییرات بالا اعمال میشه...
کد:http://hotfile.com/dl/110909277/1fab9db/ACBH_Reg_Fix.rar.html
دوستان من امروز بازی رو خریدم ...
فقط یه سوال کوچولو ... از کجا مطمئن شم بازی فول ه ؟
چون یه نسخه دمو هم قبلا داشت ...
دوست عزیز بازی معمولا یه نسخه فول داره یه نسخه ریپک! هر دوکامل هستن فقط حجم نسخه ریپک به دلیل کم کردن کیفیت ویدیو های بازی و.. کمی کمتره که خیلی هم متناسب دوستانی هست که سیستم بالایی ندارننقل قول:
.........
ولی بعضی نسخه ها مثل دانلود ها اومده مولتی پلیر رو حذف کرده بازم کامله چون کسی که اینجا نمیتونه مولتی بازی کنه! مگر با خرید سی دی کی .
که اگر سی دی کی دارید بهتره نسخه فول رو داشته باشید حجمشم تقریبا 8 گیگه ........
دوستان عزیز.
یه نکته خیلی مهم.
در ویندوز سون برای عکس گرفتن از بازی باید تم خود را در حالت basic قرار بدهید تا بتونید با دکمه Print screen عکس بگیرید.
یا از برنامه هایی مثل Fraps استفاده کنید.
من دارم پچ رو دانلود مبکنمنقل قول:
فقط سوالم اینه که بعد از پچ کردن کرک جدید نمیخواد؟
اگه میخواد لینک کرکش رو بگذارید
ممنون
به احتمال 99% تو خود فایل های پچ هست.یعنی باید باشهنقل قول:
آره بودش :دینقل قول:
ممنون
نقل قول:
بچه ها این مشکل من را حل نکردید؟
این عکسی است که امیاد اول بازی میومد فرداش که اومدم بازی کنم اینا داد
دوستان یکی کمک کنه من صدا ندارم داخل بازی
دوستان درست شد فقط فایل ACBSP را از کرک کپی کردم درست شدنقل قول:
راستی دیویدی هدیه که به کاربرانی که بازی را خریدن میدن
اینم لینک
کد:http://www.----------.com/1389/12/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-dvd-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-assassins-creed-brotherhood-bonus-disc/#more-17071
سلام دوستان
میخواستم بپرسم این اپدیتی که اول بازی میاد همون پچ 1.01 هست که لینک دانلود از uploadfa رو گذاشتین؟!!
یعنی اگه اون پچ رو از uploadfa گرفتم نیازی به اپدیت دوباره نیست؟
سلام
من پچ رو دانلود کردم اما موقع نصب این ارور رو می ده
هر کار کردم درست نشد
کارای این پست
رو انجام دادم این ارور میادکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5949781&postcount=179
چرا؟
اقا این بازی وارد بازار شد در تاریخ 28/12/1389 بازیش سالمه یعنی من بخرم یا نه
لطفا سریع جواب بدید
ممنون
من هنوز مشکل صدا دارم صدا داخل بازی قطع با روش های که تو صفحه قبل بود حل نشد
عزیز فکر کنم شما لینکی که گذاشته بودم رو دانلود کرده بودید!!نقل قول:
من یه سوتی داده بودم D: شرمنده! شما دوباره دانلود کن
اشتباه از بنده بود...
الان من قاطی کردمنقل قول:
عزیز فکر کنم شما لینکی که گذاشته بودم رو دانلود کرده بودید!!
من یه سوتی داده بودم D: شرمنده! شما دباره دانلود کن
اشتباه از بنده بود...
کدوم رو یعنی بگیرم؟
لینک پست زیر رو آپدیت کردم، شما لینکی که پست زیر هست رو دوباره دانلود کنیننقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=5949781&postcount=179
یکی روش درست extract کردن رو کامل توضیح بده
من بازی رو از میهن دانلود گرفتم
رو پارت 8 ارور میده؟
من که هرکاری کردم نشدنقل قول:
چه اتوماتیک چه دستی
بیخیال آپدیت شدم .
اینی که من گذاشتم برای ویندوز سون 64بیت هست! ( قابل توجه )نقل قول:
32 بیتی با اینی که گذاشتم فرق داره ها
:41:سلام خسته نباشید!
من بازی رو نصب کردم مشکلی نداشت اجرا شد ولی وقتی میره تو loading اول بازی گیر میکنه و همینطوری loading میره و داخل بازی نمیشه!
من چنتا کرک گرفتم ولی بازم درست نشده یکی لطفا کمکم کنه
:41::45: